A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kri: remélem Kevint sem viseli meg a szuri.Probálom nem hagyni nappal aludni de akkor meg nagyon nyügi sir és bealszik a szopinál.mert éjszaka nem alszik ugye nappal fáradt.majd mesélj hogy mi volt a csipőszürésen.

Reni: örülök h jelentkeztél és hogy jol vagytok.Sajnálom hogy nincs elég tejed.Képeket nem hoztál :cry:

000kata

Vera
Boldog Névnapot!! :)
A gyógyszerek sajnos nagyon tönkre teszik a picikék gyomrát! Kincső pocija is -szerintem- arra ment rá, mert 4 napos korától 5 napig kapta az antibiotikumot és onnantól lett nem alvós. A kórházban szépen végig aludt mindig!!!

eszter
Nagyon édes Julcsi baba és tényleg milyen kis gömbölyű! Annyira édes! :) Még valamikor Én is kérdeztem, hogy be kerülhetek -e a blogba, de biztosan el voltál foglalva és elkerülte a figyelmedet. Bekerülhetünk? :)

kata
Sajnálom, hogy alvási problémáitok vannak, ha valaki Én tudom mennyire rossz! :( Két napja Kincső is ezt csinálja egyszerűen nem akar aludni, kis öröm, hogy nappal csinálja, de nappal egy perc nyugtom sincs, most is kb. 5 percet ha aludt , hirtelen -látszólag- minden ok nélkül felriad. :shock: :? :cry: Ti mikor kapjátok a szurit?

Mi jövőhét szerdán kapjuk, de nagyon félek, mert csak délelött van és apa akkor ugye dolgozik, így egyedül kell levigyem. :( Nagyon félek Tőle, remélem semmi baj nem lesz!!!! :(

Kép
Kép
anya1118

Anya:nállunk ugyanez van alszik 5 percet és felriad valamire és utánna már nem is alszik visza.Este is fent volt éjféltöl hajnal 5ig :roll: :cry: sirdogált nézelödött.Nem értem hogy miért.

Most jöttünkhaza szuriról,ugy sirt szegénykém :cry: de mire kijöttünk már nem sirt.Megrendelte nekünk a doktornő a pneumococcus védöoltást .3 szuribol áll.Majd egy honap mulva kell mennünk és egyszerre 2 szurit fog kapni a kötelezöt meg ezt szegényt ugy sajnálom de inkább minthogy valami baja legyen.

000kata

Kép Kép Kép

000kata

Kri: ti érdre jártok gyerekorvoshoz?

000kata

sziasztok!

Már régen enm voltam itt:(
Tegnap voltunk 2 hónaposak /5410 g 58,5 cm/ ma kaptuk meg a kötelező+pneumos oltást, remélem nem lesz semmi szövödmény.
Hát irigylem azokat akiknek 8-10 órát alszik a babája, Gergő kb 10-kor alszik el és ha nagy szerencsém van akkor 3 előtt kel fel, ha nem akkor 1 előtt ezután kb 2 óránként, sőt szinte minden nap át kell tennem az ágyamba mert fáj a hasa, akkor így alszunk, hogy simogatom neki a pociját, de így sem panaszkodom, mert ez semmi Márkhoz képest:))))az rémálom volt totál két emberes 24 órás.
Mi is remegünk még, sőt néha rángatózunk a doki mondta ha nem múlik el menjünk vissza hamarabb mint a köv. védőoltás:( bár én nem tudk különbséget tenni a kettő között:(minden héten van riasztás a légzésfigyelőnél, de hála Istennek semmi baj nincs.
Ami nagyon nehéz a 2 gyerek alvását összehozni, mire az egyik bealszik a másik fel kel.....
Mindekinek szép napot kívánunk.
bea
kumpibogar

Sziasztok!

Anya! Persze, hogy bekerülhettek a blogba, küldd el te is a történetet és a képeket. Talán hétvégén már lesz időm megcsinálni.

Vera! Megkaptam a privit, majd hétvégén foglalkozom vele.

Bea! Ismerem az alvás-összehangolás problémáját - bár most épp mindkettő alszik. :lol: De tegnap Beni nem tudott aludni Julcsikától. Így nekem sem volt napközben egy perc pihenőm se. Bár nem panaszkodom, mert amúgy meg mindketten nagyon "jó" gyerekek, azt hittem, nehezebb lesz a kettővel.

Kata! Nagyon édes Kevin! Remélem, minél előbb rendeződik majd ez az alvás dolog is, nagyon fárasztó lehet.

Reni! Örülök, hogy jól vagytok! Majd tegyél fel képeket is! :)

Kri! Milyen volt a csípőszűrés?

Mi jól vagyunk, Beni újra elkezdett önállósodni, és remélem, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy jól halad a trónfosztás feldolgozásában, és nem újra baba akar lenni, hanem nagyfiú. Majd meglátjuk. Holnap indulunk az első nagy kimozdulásunkra: be kell mennem a munkahelyemre ügyet intézni, és mivel Julcsika nem hajlandó cumisüvegből enni, így megy az egész család. Kíváncsi leszek. És reménykedem, hogy nem szedünk össze semmi bacit. :roll:

Eszter

beszteri

Sziasztok!
Beszteri, nagyon aranyos Julcsika és hihetetlen mekkorát nőtt! Nagyobb, mint az én lánykám! Tökjó, hogy Beni ismét önnálóskodik. Kornél már túlzásba viszi, minend egyedül akar csinálni, mondja, hogy mint a nagyfiúk. Imádom! :)
Bea, Nálunk is 10 körül alzsik el, és 3-kor kel. Innét pedig 2-3 óránként. DE legalább nem durran szét a cicim reggelre.
Kata, pedig olyan édes mosolygósan alszik Kevin, nem is gondolnám, hogy ilyen rossz alvó. Akkor lehet, hogy ki kell bírnod 12 hetes koráig, áll. addig tarthat a hasfájás. Masszázst kibróbáltad?
Anya, nem hiszem, hogy az antibiotikumtól lenne akólika, mert Kori is kapott a kórházban születése után 5 napig, de nem lett tőle semmi baja. Bár azokat a napokat szinte végigaludta.
Reni, miből gondoltad, hogy kevés a tejed? Nekem is ez a kényszerképzetem. Pedig nem, csak én vagyok kishitű.
Rólunk: Kifurattam Panna fülét, sírt nagyon, de szép lett, kis rózsaszín kövecske. Olyan csajos. A napirendünk már egész jól halad, szerencsére együtt alszanak délután legalább 2 órát, így van nekemn is szabadidőm, amit házimunkával tudok tölteni. Amúgy pedig fél-fél órákat alszik délelőtt egyszer, és 5-6 felé egyszer. Éjjel pedig már írtam fenntebb! Súlyát most nem tudom, mert egy hete nem mérem megint, de így sűrűn eszik, napi kb 9-10x. Nem vagyunk otthon, és elfelejtettem elhozni a mérleget. Kiváncsi vagyok mekkorát nőtt (ha nőtt).

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Kata:Sajnálom,hogy még mindig nem állt be Kevin alvása.Krisztián eddig éjszaka aludt rendesen,de pár napja felkel enni éjszaka is.Nappal persze sokat van fenn.Párod segít?Tudsz azért pihenni?Én nem sokat tudok,ha picur alszik akkor mosok,főzők stb...Mire végzek már fenn is van :) Szegény Kevin :( És most,hogy van?Én lehet párommal kűldöm majd be Kriszt oltásra,mert nem bírom látni,ha megszúrnak egy kisbabát :cry: Jó nagyot nőtt Kevin :D Majd holnap rakok fel friss képet :D

Vera:Boldog névnapot :D Hogy vagytok?

dalma:Onnan tudom,hogy kevés a tejcsi,hogy kb.2 perc alatt kiüríti a cicit legjobb esetben 5perc alatt és szegénykém sír amikor már nem jön belőle semmi :cry: :cry: Meg akkor szembesűltem vele amikor mentem dokihoz és fejni akartam és kb.4 órája evett egy mellemből alig bírtam kifejni 50ml tejet :cry: Meg óránként volt éhes amióta tápit is kap a tejcsi mellé azóta kibírja a 3 órákat.Úgy van elég tejcsi neki a ciciből,ha kimarad egy evés azaz 6 óra kell ahoz,hogy elegendő tejcsi legyen :cry: :cry:

Eszter:Örülök,hogy ti is jól vagytok.Majd vigyázz az úton,mert eléggé csúszik :cry:

kumpibogar:Reméljük,hogy nem kell vissza mennetek hamarabb.És téves riasztások vagy oka is van?

Bocsi,ha valakit kihagytam.

Megyek lassan ébred a gyerkőc és megyünk pancsizni :D

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Dalma: ma csináltam neki a masszást,tetszett neki :lol:

Reni: párom dolizik de ha itthon van persze segit.Örülök hogy jol vagytok.Várom a képeket.

Szuri: hát néha felordit Kevin ha hirtelen mozditja a lábikoját.Lázas idáig még nem volt.Most szépen alszik a kiságyába :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Kata, igen Érdre járunk a Benkó doktornőhöz. Eddig meg vagyunk vele elégedve.

Csípőszűrés, igen gyorsan megvizsgálta a doki a csípőnkkel semmi probléma nincs annak ellenére, hogy kissé kötött csípővel lettünk beutalva a vizsgálatra. Viszont azt mondta a doki, hogy donga lába van Zsombinak így egy speckó cipőcskét kell viseljen. :cry: Két hét múlva megyünk és akkor kapja meg addig tornáztatjuk. Egyébként nem fájt neki semmi nagyon jól tűrte a dolgot. :D
Szóval kicsit megijedtünk, de mondta a doki hogy ez inkább kellemetlen probléma és gyógyítható nem kell miatta idegeskedni.
Így mivel a cipőhöz kell a lábméret megtudtuk, hogy Zsombi 8 cm-es talppal rendelkezik :D .

Most megyek altatni, holnap még jelentkezünk.
Jó éjt

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudok jönni gyakran :( ! A képeket azért mindig megnézem :wink: , és nagyon szépek a babák!!!!!

Kri!
Sajnálom ezt a gyógycipő dolgot, de biztos tünetmentesen gyógyul majd meg Zsombor lába :D !!!

MI kedden voltunk oltáson (kicsit késve, mert addigra már a 10. hetet is betöltötte :roll: ).
A súlya 5860 g, a hossza pedig 59,5 cm.
Íme a kis Pufóka Fóka: Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: nagyon édes a picur,kis tünemény. :lol:

Kri: sajnálom a cipő dolgot de kiskorba hamar helyrejön nem?én nem ismerem ezt a betegséget,ez mi konkrétan?Mi tárnokra járunk gyerekorvoshoz ő is nagyon kedves.

Képzeljétek este leraktam Kevint aludni és kiságyba aludt majdnem egyig evett és már csak hatkor kelt.Juhé :lol: :lol: tökre örülök,jo volt végre aludni normálisan.Remélem igy marad.

000kata

Sziasztok!

Kicsit utána jártam a dongaláb témakörnek. Röviden a lábfejek deformitásáról van szó amit ha nem kezelnek akkor nem tud a gyerek a talpára állni hanem a lábfej külső élén járna.
Többféle eset van van akit születését követően megműtenek, gipszeléssel is kezelik , illetve gyógycipővel is ezt a betegséget.
Rengeteg kérdés van bennünk, de a dokival majd megbeszéljük. Remélem a műtétre nem lesz majd szükség.

Most megyek mert bömbi van.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: sajnálom biztos hamar rendbejön mert időbe észre lett véve.igy látszolag látni valamit a lábikoján?

000kata

Kata, kicsit befelé állnak a lábai. Ez lehet általában ártalmatlan is és elmúlhat magától is, de a doki azt mondta hogy Zsombinál nem ez van sajna. Ezért kell a kezelés. Kedden megyünk újra akkor teszi fel a lábára a szandikat.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Íme pár kép :D

Kép talpink :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kata:Örülök,hogy végre tudtál pihenni :D Reméljük így marad.Bizti a szuri miatt aludt olyankor általában jót alszanak a babák :D Reméljük nem lessz lázas.

Vera:Örülök,hogy jól vagytok.Szurkolok,hogy ne keljen műteni Izát!!!Majd gyere a hírekkel!

kri:Sajnálom,hogy Zsombinak olyan cipő kell,de legalább időben kiderűlt így bizti rendbe jön hamar.

Csuri:Nagyon tündér a gyerkőc :D

Megyek gyerkőcöm felébredt :D

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok! :)
Gyönyörűek a babykék!! :D

Vera!
Kíváncsian várjuk az eredményt Izusról :)

Kata!
Majd hirtelen úgy leszokik az éjszakai felkelésekről, mintha elvágták volna.Nálunk is így volt :D

Nálunk egész nap bömbi volt, nem tudom, mi lehetett vele, most bealudt végre fél 4-kor :?
Tegnap meg előző napokon meg szinte unatkoztunk mellette, mert folyamatosan aludt, meg éjjel is :P Lehet, ez a hülye front :evil:
Mi múlt héten voltunk oltáson, egy hang nélkül történt az egész :) és estére viszont belázasodott.38,5-nél megállt a hőmérő, mert letrottyantotta, és beázott :D De ilyen lázasan nagyon jó kisfiú volt, túl jó :(
Mi vagyunk nemtudommennyi cm és 6 kg :) (a hosszát most nem mérték)

Kép
Vendég

Melaszka: remélem igy lesz amit az alvásról irtál :lol: Nagyon édes Marcell és milyen nagy már :lol:

Reni: milyen sokat nött Krisztián is,szép nagy baba :lol:

Kri: és ezt a szandikát éjjel nappal hordani kell?mennyi ideig?

000kata

sziasztok

Elég rég voltam már erre, a két gyerek teljesen lefoglal. Jenni mostis itt fekszik a kezemben, mert délután már szinte csak kézben marad el. Így délelött kell minden házimunkát elvégeznem mert délután csak vele kell lenni. Napközben egysze alszik 1-2 órát , és néha 5-10 perceket azis inkább kézben. Ez mellett Fanni is nagyon igényli a társaságomat, amikor csak vele tudok foglalkozni, de sajnos elég ritka ez a pillanat Jenni miatt. :cry:
nagyon ritka ha a két gyerek egyszerre alszik du. , és tudnék egy kicsit pihenni.
Kicsit hasfájósak is vagyunk, iszuk a kamillateát, van infacol (amit nem szeret, és ki is köpi néha) de ha elfogy nem veszek neki többet ahoz drága hogy kiköpdösse. Ja és tornáztattom, és pár napja fürdéskor masszirozom a hasát. így egy kicsit jobb.
Este sem alszik rendesen fürcsi után eszünk , akkor beáljuk max 10percre utána fent vagyunk éjfélig. :cry:
néha ugy nézek ki mint egy hulla. :)
ma vagyunk 8 hetesek, és 5 kilók. :lol: szép kis sulya lett. :lol: Éjszakaáltalában fent van 3 kor és 6-7 körül, de már volt olyan amikor kimaradt a 3 órási evés, így pihentem egy kicsit. :lol:

Mi hétfőn megyünk csípőszürésre, feb.2-án lesz a 2 hónapos oltás. Egy kicsit későn de nem volt korábbi időpont.

Nagyon szép minden baba lassan már kész hölgyek, urak lesznek! :lol:
olyan gyorsan elment ez a másfél -2 hónap ! :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok.

háát eredmény az részben jó mert negatív lett de akkor az uhun mit láttak és mért bukik nagyon a gyerek és mitől vannak a görcsök? Most február 17-én megyünk vissza kontrol alvás vizsgálatra és utána lesz rögvest egy ph mérés remélem ebből kikövetkeztetünk valamit mert kezd elegem lenni.

Kép
Kép
5 éves gyermekem így csinált szendvicset a Peti bátyjának :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera:sajnálomremélem hgy már tényleg kiderül ha mentek kitartás!!!!Nagyon édes Iza,micsoda fizurája van :lol:

Szaaszi:nagyon édesek a csajszik,és a picur is hogy nevet.nagyon szépek.

Melaszka: sajnos nem jött be amit irtál a mai éjszaka megint sokat volt fent és sirdogált.

pelus: ti melyiket használjátok méretbe?mert ránk a 3-6kg-os épphogy jo de viszont a 4-9ig nagy :cry:

000kata

Sziasztok!

Reni
Nem tudom, hogy van e oka a riasztásnak mindig lélegzik:) egy másodperc alatt ugrok hisz mellettem van a kiságya, bár múltkor beriasztott és én aludtam:((((férjem mondta, de semmi nem volt. A dokink szerint az angel care sokszor ad ki riasztást és nem olyan nagy gond, Márknál 8 hónapos korban is riasztott még:( sőt most nyáron a koponyatörés alatt 3 -szor előpityentett).

Eszter
Hát igen az együtt alvás katasztrófa, tegnap megfogadtam, ha Gergőt kell először bealtatni akkor a másik szobába teszem és a járókába kerül (van benne szivacs) és a Márk a másik szobába behisztizi magát az alvásba.
Dalminha
Ellkiabáltam a 3 órási felkelést mert már megint napok óta 0-1 óra között kell fel, utána van egy nagyobb szünet kb 4-5-ig majd márcsak 1,5 órás szünetek vannak. A cici így tényleg nem fáj reggelre:))) Napközben is össze-vissza eszik általában 1,5 óránként (ezt betartattom vele) mindig belaszik a cicin, de utána rögtön felkel, v. egyszerűen a hasával van elfoglalva és ha van egy nagy puki akkor befejezi a kaját és elégedett:) nem is gyarapodik olyan ütembe mint a Márk (Ő tuti válogatós gyerek lesz:().
Most megyek konyhát takarítani, majd ebéd:)
Szép napot mindenkinek.
Bea
kumpibogar

Sziasztok!

Kata, igen éjjel-nappal hordania kell a szandit. Azt hogy meddig az attól függ, hogy hogyan javul a lábacskája. :? Kedden megyünk a dokihoz már alig várom mert egy csomó kérdésem van.
Pelusból mi Libero midit (3) használunk. Még nem volt 4 kg már ezt használtuk mert a másik kicsi volt.

Nálunk is volt két nap mikor nem akart aludni. Helyette beszélgetni szeretett volna. :D :D :D
Most már helyreállt a rend és szépen 10-től reggel fél 6-ig szunya van. :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok Lányok!

Vagyunk ám mi is, folyamatosan olvasgatlak titeket és legfőképp nézegetem a fotókat!
Olyan gyönyörűek ezek a babák és már milyen nagyok! :D

Vera!
Továbbra is csak sok kitartást és erőt kívánok nektek! Drukkolok!

Kata!
nagyon nehéz lehet, hogy Kevin ilyen keveset alszik. Én attól is teljesen kivagyok, hogy Ádám még mindig sírdogál kb.2 órát esténként és nem tudom, mi a baja, de legalább utána alszik 8-10 órát.

Kri!
hogyhogy nem vették észre a kórházban születéskor Zsombi lábát? Akkor biztos nem súlyos és nem kell műteni. Egy ismerősöméknél is donga lábbal született a kicsi, de őt már nagyon hamar megoperálták és sokáig gipszben volt.
szurkolok, hogy hamar rendbe jöjjön Zsombor pici lába!

Kumpibogár!
Végre egy sorstárs! Mi is küzdünk a légzésfigyelővel, nálunk is be-be jelez. Szerencsére eddig még nem volt gond, remélem, így is marad!

Most mennem kell, mert Ádám felkelt. Jövök még.

Eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Sajnos elég ritkán tudok jönni,mert Betti szinte egész nap fennt van,mikor meg alszik,próbálom utólérni magam.
Nagyon édesek a babák,mindenkié gyönyörű,és milyen kis ducik már!

Vera!
Az,hogy negatív az azt jelenti,hogy mégse refluxos?nagyon cuki a kis csatos leányzó!

Reni!
Nekem is volt,vagy van néha olyan nap,mikor kevesebb a tejcsi.én olyankor fejek 2óránként,amit lefejek azt adom oda üvegből szopizás után,este csinálom a horrorfejést.mindezt 2-3 napon keresztül.tudom,hogy macerás dolog,meg szinte az egész nap ezzel megy el,de utána beindul bőven a tejcsi!egy próbát megér,ne add fel!

Dalma!
Én is így parázok,mint Te,hogy nincs elég tejcsi.már nem mérem,el is vitettem a mérleget 3hete,mert idegesítettem magam mindíg,hogy alig eszik 100at.de azt mondta a védőnő is,meg a gyerekorvos is,hogy hízik rendesen ,átlag 25 dekát hetente,naponta van 1-2 kakis pelus,és sok-sok pisis.ne aggódjak.De te is próbálhatod ezt a fejést!

Kata!
Sajnálom,hogy még nem oldódott meg az éjszakai alvásotok!nappal mennyit van fennt Kevin?
Az oltásnál nekem is sírt Betti nagyon,de csak fél percet kb.utána mintha nem is történt volna semmi.Pneo-t mi nem kaptunk,mert elfogyott,és ha lenne is csak az aug31-ig született gyerekek kapják meg.viszont a rotát megkapta.mi 27-én megyünk a követekezőre.

Eszter!
Nagyon édes a kis Julcsika!az én fiam is inkább nagyfiú akart lenni,mikor megszületett Lotti,pl: ő nagy cumis volt,Lotti meg egyáltalán nem fogadta el,erre azt mondta,hogy neki sem kell.és a pelusról is akkor szokott le,mondva,hogy az csak a babáknak való,ő meg már nem az!olyan édes volt!és csak 20 hónapos volt akkor.

Kri!
Sajnálom a lábát Zsombinak! de ha a doki azt mondta szandi kell neki csak,nem kell műteni,akkor biztos nem annyira súlyos,és hamar rendbejön.valamelyik kismama újságban volt szó róla,ott is csak szandit,vagy cipőt kellett hordania a picinek,és nyomatalanul rendbejött neki!megkersem az újságot,és majd írok mi volt konkrétan!

Szaszi!
Nagyon szépek a gyerekek!nekem is akkor tud jót aludni Betti,ha az ölembe alszik!olyankor képes 2-3órát is aludni.néha nem bánom,de mindíg nem lehet így.pedig olyan jó lenne ha du.aludna mondjuk,3-5ig!

Rólunk röviden,csak annyi,hogy jó kislány Betti,igaz nappal nem sokat alszik csak fél , 3/4 órákat,este viszont elalszik 10kor,és 5-6ig alszik!nagyon édesen gagyarászik már,nevetgél és sikongat,ez tetszik nekem a legjobban.van a falon habszivacs micimackó,az a kedvence!és mikor nem a mackó felé van fordulva,kérdem tőle,hol van micimackó,akkor elkezd forogni az ölembe,addig amíg meg nem látja,és akkor nagyon boldog.most már megkülönbözteti az ismerősöket is.akit naponta lát,azt hatalmas mosollyal fogadja,akit ritkábban,vagy nem is látta még,azokkal olyan tartózkodó néhány percig,de utána nekik is dumál,és mosolyog.
Forogni viszont még nem forog,és nem is próbálja.afejét viszont tartja hason akár 3-4 percig is.háton szinta alig van,csak ha tisztába rakom,vagy öltöztetem.csak a hintájába szeret lenni,mert onnan mindet lát!
Súlyát nem tudom,majd 27én megyünk oltásra,akkor mérik mindenét.

Már megint nyöszög,úgyhogy el kell köszönjek,de azért olvaslak benneteket!
Bocsi,hogy sok mindenkit kihagytam,de nincsenek elfelejtve!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: Nagyon édes Bernadett,kis gyönyörűség.Milyen nagy már :lol: Nappal változó kŰevin fenléte,van hogy többet alszik van hogy csak keveset.Most probálom azt hogy 4 után nem hagyom aludni.hátha.....

kri: mi is a liberot használjuk csak a 2est.Mennyivel nagyobb a 3as?a kettes épphogy jo mert nagy a pocink.

Ske: hát fárasztó főleg este.de remélem erröl hamar leszokik :lol:

000kata

Sziasztok, csak gyorsan mert sztem mindjárt ébredezik Léni.
Csodaszép kislányok!!! :) na meg kisfiúk!!!

Nem okoskodni akarok de nem lehet h. nincs jól beállítva a légzésfigyelő érzékenysége? Nekünk is Angel c.van és még sohasem risztott, és a korházban mikor kikrülnek a babák az inkubátorból a kiságyba, ott is angel caret használtak. Gondolhatjátok mi lenne ott ha a 15-20 kiságy tévesen risztgatna??!!! :shock: :lol: ebből kiindulva nagyo megbízhatónak kell lennie, mégiscsak 1 korház és koraszülött utógondozás...

Vera
akkor most mi is van?? Akkor nem reflux miatt van? Édes Iza a csattocskáival :lol: én is vettem Lénának de egyenlőre el kellett tennem, mert nincs mibe tennem. :cry: :lol: Figyu Te próbáltad a nutritont anyatejhez a kisfiadnál vagy Izánál esetleg?? Már kicsit hajlok affelé h. kipróbálom :?

Kép
katica_75

honey
a reflux még fennál az hogy az negatív lett a rötgen az csak azt jelenti hogy nem szervi baja van a gyomrának.

nutriton nekem nem vált be senkinél sem.

itt a hurka problémám
Kép

és vidámabb fotók
Kép
imádom a kis angyalkámat. olyan gyönyörűű

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kata, mi is a pocink miatt váltottunk a 3-ra. Igazából ez hosszabb pelus nem volt gond vele a pocikája miatt ez már kényelmesebb volt neki. A lábánál pedig ez szűkebbre van tervezve hogy ne folyjon ki semmi mozgáskor.

Ske, a kórházban azt mondták hogy a csípője kicsit kötött. Most a csípőjével semmi probléma helyette itt a lábprobléma. Kedden este megyünk ismét a dokihoz utána már okosabbak leszünk. Remélem tényleg nem kell műteni.

Honey, igen érdekelne ha utána tudsz nézni. A lányok nagyon édesek. :D :D :D

Vera, sajnállak titeket hogy még mindig nincs eredmény hogy mi lehet ez pontosan. Nagyon édes ez a kicsi lány. :D :D :D

Kép
Kép
kri29

Vera
Nagyon cuki.
köszi :D , azért kibontottuk és beadtuk neki estére, mert ma szana szét bukta magát :( kíváncsi vagyok segít e...
Lénának is volt valami hasonlója, és "ráncasszimmetriának" nevezték a zárójelentésen, de már elmúlt neki/kinőhette. A dokik nem mondtak rá semmit?-akkor biztos nem komoly. Nekem a háziorvos is mindíg csekkolta.

Kép
katica_75

Sziasztok!

Szaszi, Vera, Honey!
Nagyon édesek a babák.

Kri!
nekünk midkét oldalon kötött volta csípőnk, így már az első naptól kellett Rugi nadrágot hordani és tornáztatni. Kedden voltunk kontrollon és annyit javult Ádám csípője, hogy már csak tornáztatni kell, azt pedig imádja.

Katica!
Tudom, hogy a légzésfigyelő beállítása lehet rossz. fel is hívtam az Angelcare infovonalat és ők sokat segítettek.

Rólunk:
Jól vagyunk. Ádám nő, mint a gomba. Sokat eszik, de nem hízik, inkább nyúlik, nagyon hosszú és hurkája szinte nincs is. mondjuk volt kitől örökölnie, hisz én is 192 cm vagyok.:)
Még mindig megvannak az esti bömbölések, mert nem akar aludni a kiságyban, de általában fél10 és 11 között elalszik és lehúz 8-10 órát. Persze azért pihen bömbölés közben, olyan kor nézegeti az ágyneműn az elefántokat és vigyorog rájuk! Szóval ilyenkor nehéz elhinni, hogy baja van, inkább iszonyú erős az akarata!
Tegnap 10kor aludt el és még alszik!:) Gondolhatjátok, milyen lázadás lesz, ha felébred, mert este 8kor evett utoljára! :shock:

íme két kép 8hetesen:
Kép

és a pózolás a nagy boxgála előtt :)
Kép

Eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Gyönyörüek a gyerköcök.
Most fedeztelek fel titeket.
Nem baj ha csatlakozunk?
Nekem már van egy nagylánykám aki 23 hónapos :lol:
A picuri meg nov. 9-én született.

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Rossz hírekkel jöttem sajnos, csütörtökről-péntekre bent voltunk a Bokay-ba. :( Be kellett vinni a remegés miatt, együtt maradhattam vele, de szerencsére eddig minden negatív, így haza jöhettünk hétvégére, de hétfőn vissza kell mennünk. :( Lesznek még vizsgálatok! Vera Ti nem jöttök hétfőn? Szörnyű ez a bizonytalanság! Most is üvölt, egyszerűen nem alszik nappal összesent talán fél órát ...
:cry: :cry: :cry:

Kata
Remélem Nálatok megoldódik a nem alvás!!!!! Nálunk is vannak "jobb" napok, de sajnos többségében rosszak... :( :cry: Teljesen rámegyünk idegileg. :cry:

Szia zsófi! Miért ne jöhetnél? Üdvözöllek itt! :) Mesélj magatokról!! Hova valósi vagy hol szültél??

Bocsánat mennem kell... :(

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!
Eszter! Ádám nagyon aranyos, és ez a beállás, csudajó!!!
Kri, Zsombi lábacskája biztos rendbejön ettől a gyógyszanditól!
Vera, Akkor mikor derül ki végül, mi lesz Izácskával? Annyira cukilány! A hajában a csat... édes!!!
Honey, Köszi a hsz-t, de te hogyan csinálod, hogy két óránként fejsz, akkor marad szopira? Mennyi időnként szopiozik akkor szép kis Bettikéd? A múltkor próbáltam a horrorfejést, de semmi látszatja nem volt másnap!
Ma vettem neki tápszert, mert kétóránként szopik, hol 60-t, hol 80-t. De ha egyszer véletlenül 3 óra eltellik, máris lesz 110 g. Mondanom sem kell nem kellett neki a tápszer. Most bealudt, egy órája evett, nem tudom mi lesz. A héten alig hízott, most mit csináljak? Talán holnapra több tejci lesz a sok szopitól, amit két napja csinál.
Eltűnt lányok! Mi van veletek?

Kép
Kép
dalminha

Én székesfehérváron szültem. Az elsöt pedig Móron csak mivel bezárták igy dokim már nem vezetett le szülést és váltanom kelett.
Én nem mérem a csöppöt de már gondoltam rá mert sokszor érzem,hogy alig van tejci viszont a sulya csönyörüen gyarabszik.
3880-al született és 57 cm-el. 3 hetesen volt 4800-an,5hetesen 5270. és 2 hó pedik 6002 és 62 cm.
Imátkoztam,hogy a másodig kisebb legyen mert Dórka 4300 és 60cm-el születte rendesen ami nem volt könnyü.

Kép
Kép
s. zsófia

Szia Zsófi!
Gratulálok a kis lánykáidhoz! Üdv itt köztünk!

Kép
Kép
dalminha

Köszönjük, látom köztetek sincs nagy kórkülönbség.
Hogy,viselitek?

Kép
Kép
s. zsófia

Dórka nagyon szereti a hugit csak sokszor ugy ahogy ö szeretné nem lehet és akkor bántaná :?
Remélem változni fog.
Nálunk a 2 hó. oltás után belázasodott :cry: nekem ez uj volt mert az Dórkának egyik után sem volt semmi baja.
Mennyire igaz,hogy minden gyerek más Dórka 3 hetes kora óta egész éjjel alszik,de Zsófi... küzdünk nem jó alvó.
10 körül ha lesikerül rakni utána 2 és 5 körül eszik. Szerencse viszont az,hogy egyböl alszik utána.

Kép
Kép
s. zsófia

Kép

ö az én 2 hónaposom

Kép
Kép
s. zsófia

Kép

És a nagy :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Ske
örülök hogy tudtak akkor segíteni.Látszik Ádámon hogy hosszú baba az ujjacskáin is. :) nagyon bomba a boxolós kép! :lol:

Dalma és akinek még tejcsiparája van (velem az élen :oops: )
nem írjuk össze h. mik azok a módszerek, tapasztalatok amik segíthetnek ha jön retteget érzés h. kevés a tej?!
Én is kevesebbnek éreztem a napokban és a következőket csináltam: Laktoherb tea kb 4filterrel (lénának nem fáj a hasa tőle), vacsira tejfölös sajtos tészta egy pofa alkoholmentes sörrel (brrr) naggggyon hatékony, bevettem Urtica u. 5ch homeós bogyóból 5db-ot.Plusz készítettem megint tejfakasztó sütit, ez így mind együtt bedurrantotta újra a csatornákat! :wink: A tejszaporítórol még annyit h. kb 3 hete elfogyott és nem tudom emiítt e de -írítam is- belassult L. hízása. Most h. újra eszem újból 100gr-ot hízott 3 nap alatt! Sztem zsírosabb tőle a tejem. A horrorfejést már írtuk korábban. Ha van még ötletetek írjátok meg légyszi!
(Már alig várom h. 6hós legyen és hozzátáplálhassunk mert így a reflux miatt még nehezebb...szerencsére pocakilag már több mint 4hósnak számít!)

Kép
katica_75

katica a laktoherb teától fájhat a hasa?
Elég hasfájos és tanácstalan vagyok mert az elsö babónak nem fájt a hasa.
Homeosnak mi a pontos neve és,hogy kell szedni?

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófia
igen van olyan baba akinek fáj a pocakja tőle. Urtica urens 5ch a pontos neve a homeósnak és napi 1-2x5db-ot kell a nyelv alátéve elszopogatni, előtte és utána fél óráig nem szabad enni, inni.(Hosszú távon nem szabad alkalmazni)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Zsófi, örülünk hogy csatlakoztál. édesek a lánykáid. :D :D :D

Ske, jó hogy segített nektek a rugi nadrág. Mi is tornáztattuk aztán így a szűrésre rendbe is jött a csípője.
Bízom benne, hogy műtét nélkül megússzuk ezt a lábproblémát is.

Dalminha, köszi a biztatást.

Anya, Vera kitartás!

Rólunk. Zsombi kezd ráállni a fél tízes elalvásra. A kelés még nem ált be mert 5 és 7 óra között kell fel reggel enni. Viszont 15 perc szopi után alszik tovább 8 - 9 óráig. :D :D :D
Ma is egy tündér volt a bevásárló körutunkat végig alukálta. :lol: :lol: :lol:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

katica köszi az infót lehet kiprobálom.
kri milyen jó alvokája van zsombinak :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Mi elég rosszul aléudtunk.
10 körül sikerült lerakni utána 12-1.30-4.30 és reggel 7-kor kelt :cry:
Pedig voltak már szebb esték is :? ,hogy csak 5 körül kelt és reggel.

Kép
Kép
s. zsófia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: