A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

eszti! eszt most erted, de nem csak neked :wink:
utana majd meg jovok, csak ma fenykepezkedunk, vagyis csak a babik :lol:

Kép tesok Kép apa teloja be dilizet, az orat nezetek Kép emelgetyuk magunkat, de batyus jobban csinalja Kép pihizek Kép en is Kép ha ti nem adtok, iszok en magam is Kép michelleke Kép mattia a nagy emberke Kép apja+lanya Kép meg kostiznam eszt a gatyot Kép fogjuk a kezunket Kép itt majdnem Kép apja+fia

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok Lányok :P
Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Gyönyörű képeket tettetek, majd du. én is teszek!
Ma megyünk kettecskén ebédelni és moziba :shock: 8)
Szép napot mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Boldog szülinapot neked és csodaszép randit mára :wink:

Hű,csajok!
De aranyosak vagytok,mindenkinek köszi a sok-sok gyönyörű babafotót :!: :!: :!:
Vendég

sziasztok lányok

mindenkinek gyönyőrű babái vannak és nagyon édesek 7hónap múlva talán már én is tehetek fel a 3kismanómról képet
mindnekinek kellemes napot és vigyu magatokra

Kép
paradizs

FANNI ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL :!: :!: :!:
tudom szereted a kerteket ezeket anyuméknál fotóztam nyáron---csak neked :D :D Kép
Kép
Kép

lanyané

Sziasztok!

Visszajelöltem mindenkit!

Fanni: boldog szülinapot!

Demoniq: szépségesek a gyerekek! Az a rózsaszín pihiszék nagyon csajos. Gyönyörűek és divatosak a drágáid!

Paradizs: hűha, három baba? Gratulálok!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünci: köszi! Szépségesek a lányok! Annyira drágák mikor együtt vannak, látszik, hogy nagyon szeretik egymást!

Mára minden lányom náthás lett. a dokim szabadságon, elérni sem tudom. De hívogatom, hátha bakapcsolja a telefonjét, mert szabi alatt is kiszokott jönni, ha hívom. Rendelőbe esélytelen eljutnom, mert a város másik végén van. Vezetni meg nem merek, mert két hete csréltük le az autót, hogy elférjünk és még nem vezettem az újat.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Boldog szülinapot Fanni!

Látom Fanni ,hogy te is új vonalzót raktál fel,onnan ahonnan én is .
Ha tudsz segitsél légyszi ,megszerkesztetem és egyszerűen hiába másolom be az url-s linket nem adja be .Lehet hogy az a bajhogy nem regisztráltam ?

[Kép
amonré

Jaj bocs ,látom berakta ,vissza az egész :oops:
Hát igen nem az erősségem ez ,de azért köszi a segitséget akitől kaptam :D

[Kép
amonré

jajjj demoniq zaba a gyerekeidet :D
myra jobbulást :cry:
paradizs a vaterán van egy hármas babakocsi :D puszi a pocaklakóidnak
ha valakit érdekel találtam újpesten szupi pelenkást 29ft darabja liberó minőségű tesztelem már 2 hete tökéletes .házhoz is viszik.

lanyané

sotske :wink: Kép

lanyané

Sziasztok!

Bocsi, eddig probalkoztam de mar az utolsokat rugja a gepem, alig akar bejonni valami, jovo honapban veszunk egy ujjat.

Rebe: Zsanna nem semmi, en joval kesobb raktam lejjebb az agyakat es megsem volt baleset. :? Ha nem vigyazol nemsokara elfutnak. :lol:
Gyonyoruek, a Te Lanyiad is nagy befutok lesznek kamaszkorukban a fiuknal! :D

Myra: a Te leanykaidrol ne is beszeljunk! :wink: Nagylanyod csodaszep, micsoda hajzuhatag! :shock: :D Rakjal Rola kepet kicsikent, ilyen volt egy evesen? Hatha nekunk is van eselyunk egy ilyen szep, hosszu hajra bar Annamnak eleg vekonyszalu. Kiranak nagyfiam neveben megkerem a kezet! :wink: :lol:

Banika: Hu, a Te fiaid igazi kis zsivanyok, nem semmi miket muvelnek 8 honaposan!

Fanni: nagyon boldog szulinapot!!! Erezettek jol Magatokat ma!!! :D

Dori: Milyen csiik a Lanyok, nagyon jo izlesed van! Ha kesobb el akarsz adni ruhakat csak szoljal! :wink:

Tunci: meghogy nem tudsz szep kepeket csinalni? Az elso kep amit raktal gyonyoru, szerintem profi, kerdezd meg Dorit! Nagyon szepek a Lanyok! :D

Tali: hat en szivesen mennek de csak nyaron tudok! (ha minden igaz). Meg nem tudom hogy oldom meg mert ket 2 ev alatti gyerekkel ket felnottnek kell mennie repulovel. Megerdeklodom lehet-e hogy egy legikisero segit. Akkor egesz nyarra hazamennenk az uram meg jonne utalunk kocsival amikor tud.

Andi: Huba nagyon huncutt es nagyon szep kis pofikaja van, nagyon birom a gyerekeidet! (mindig meglesem a kepeiteket) :D Anna pont igy szokta osszerancolni az orrocskajat mint Petra. :D

Moni: milyen nagyok mar a gyerekek! Jo husiban vannak! :D

Paradizs: Te jol vagy? Mikor lesz uh?

Nekem ma vissza kell mennem a dokihoz Alex-el mert nagyon nem jol van szegeny. :( En meg hozzaszoktam a gondoltahoz hogy hetfon kiszedik a bolcsessegfogamat es megint egy het szenvedes, ez van! :evil:

Gyorsan elkudom mielott kitorlodik.

KépKép
KépKép
tontica

Mi volt az emailcimed lanyané?küldenék képet ,most ráérek csajok alszanak :D

[Kép
amonré

Sziasztok!

Fanni! Mégegyszer Boldog Szülinapot, és jó ünneplést!

Csajok! Nagyon jók a képek!

Judit! Édes a kislányok, ahogy egyedül esznek! Mióta esznek egyedül?

Banika! Hát nem irigyellek! Nagyon ügyik a srácok, de igen hamar megkezdődött a veszélyes korszak nálatok! Nem baj csak így tovább!

Tümde! Nálatok van hó! De jó Nektek! látom a lánykáid is nagon élvezik.

Demoniq! Szép nagyok már a babáid! Apa is látszik nagyon büszke rájuk!

Myra! Kírának nagyon jól áll a szemüveg!

Mindenkit visszajelöltem az iwiwen, és én is jelölgettem akit tudtam.

1szál pasi! Szépen halladtok előre, lassan már mehettek is haza! Ügyik vagytok! Üdv Vandának, és kitartás!

Na hát mi nem költözünk! Apa feb-tól csak heti 4 napokat fog dolgozni. Egyrészt jó, mert többet lesz itthon, másrészt viszont így a pénz is kevesebb. Egyenlőre csak feb-márc lesz ilyen, de kitudja. Ráaddásul engem sem hítak még vissza, lehte abból sem lesz semmi. Ha meg nem tudják azt a melót adni, amit eddig csináltam, akkor nem is akarok még visszamenni.
Gasztróra kéértem új időpontot, péntekre, hogy apának ne kelljen plusz szabi, így csak márc. 6-án megyünk.

Most megyek, mert Zsófi lányom nem akar elaludni, majd még jövök.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Lanyane: puszi a kis pottyoskeid combikajara! :wink: :D

Itt van a profilfoto nagyban:
Kép
Ket eve keszult pont atajban mikor a babak fogantak.
:D

Egy kep Monserraterol Kiranak: :wink:
(a vigyori kisfiu a domperben)
Kép

A kicsikrol mostanaban nem csinaltam uj kepet de videot igen.
Folvettem Annat hogy hisztik :lol:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen031.flv

Itt pedig hogy lassatok nem mindig viselkednek rosszul: :D
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen024.flv

Itt Anna pasizik (igen a copfso az kisfiu nem kislany), Alex meg vad dobos rocker lesz:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen027.flv

KépKép
KépKép
tontica

Ancsa: sajnalom! :(

Ja, en is font vagyok az iwiw-en, Klein Anita (tontica). Majd ha lesz egy kis idom en is jelolgetlek Benneteket!

KépKép
KépKép
tontica

maryska@citromail.hu
tonti jelöllek :D jobbulást alexnek,meg a fogadnak.

lanyané

Lanyané: Tündériek a kis pöttyösök!

Tontica: köszi! Lánykérést elgogadjuk, szuper lesz egy spanyol lagzi! :D Mutattam Kírának Monserratet, azt mondta szép kisfiú! A haját az apukájától örökölte.
Megnéztem a videókat. Szerintem nem olyan nagy volt az a hiszti. Láttam én már ettől százszor rosszabbat. Édes a kisfiúval ahogy megy utána. :D De nem mondtam volna meg, hogy az egy kisfiú. :shock: Alex zabálnivaló a dobbal. Itt rögyögtem rajta :D Csúcs ez a kép rólatok!

Ancsi: sajnálom, hogy nem jön össze most a költözés. De többet lesztek együtt a pároddal! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

azokat tudtam jelölni akik írták a nevüket mert email alapján én nem tom :cry:
én lenni BAUER MARIANN :D

lanyané

Megint mennyit írtatok!

Csajok!
Csodásak a gyerkőcök!

Andi!
hi-hi,nem ez miatt a kép miatt,hanem az albumban lévők miatt állapítottam meg,hogy a lányod rád hasonlít!

Tonti!
Drukk a foghúzáshoz!Jobbulást Ratenak!Szép pár vagytok az uraddal!Jók a videók!

Juci!
Tényleg nagyon ügyesen esznek a csajok!

Fanni!
Ma is boldogságos szülit nektek!

Ancsi!
Sajnálom,hogy nem költöztök!

Paradizs!
3????????????Atyaég!Gratulálok!Pocakfotót rögtön!

Lanyané!
Dagi pipihusik!Édesek!

Myra!
Nektek is jobbulást!

Demoniq!
Nagyon helyes család vagytok!
Vendég

Én is ebbe belecsúsztam,mert régen mél cím alapján is lehetett keresni!

Benedekffyné Pergő Szilvia lennék!
Vendég

Sziasztok!
Demoniq!
Nagyon szépek vagytok!Husik ahogy fogják egymás kezét :)
Lanyané!
:wink: Már vissza is jelöltelek!
Gyönyörű Anyukádnál a kert!Csajok édik kiterülve :lol:
Myra!
Sajnálom hogy lebetegedtetek!!!!Megy a vudu :arrow: :arrow: :arrow: :D Remélem hamar átvészelitek!
Tonti!
Bejelöltelek :wink:
Sajnálom,hogy Alex beteg+még a fogad is te szegény lány!!!Rátok is fér egy kis vudu :arrow: :arrow: :arrow: :D
Nagyon jó rólatok az a közös kép,főleg hogy még lehet hogy 4-en vagytok rajta :wink: :lol: Megnéztem a videokat,Annád jól nyomja a műhisztit :lol: :lol: Kiscsávó nem semmi!!!Alex pedig nagyon ügyes!!!
Ancsi!
Tegnap esett,úgyhogy gyorsan ki is használtuk :wink: Sajnálom,hogy nem költöztök :? Az biztos,hogy a kertes háznál nincs jobb!!!
Benszi!
Dórid jobban van?

bognartundi0727

Tündi és Myra!
Nektek is csodaszépek a gyerekek!

Azt elfelejtettem írni,hogy Dórinak éjjelre kibújt a 11.fog is!Két napja a 10. most még egy!Jó szar volt az éjszakánk is,mert Balunak is útban nemsoká a 11.

Lányos anyukák!Irigykedhettek! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :roll:

Kép

ez meg ma reggel kaja után!

Kép
Vendég

Tündi!
Köszönöm minden rendben Dórival!

Andi !
asszem te kérdezted mit adtam neki!
Sonkás tésztát paradicsomos mártással!
Komoly szaga volt nem mondom!
Vendég

Benszi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyané
Tündériek és köszi a képet!

CSajok
Jó hírem van.Felhívtam a pesti PIC osztály dokiját,ahol a csajok is voltak és aki szokta őket vizsgálni.Nagyon rendi volt,adott egy ottani pulmonológus tel. számot,fel is hívtam.Nagyon rendi doki,jövő héten szerdán vár minket.Egyenlőre megnézi Noát,hogy kell-e egyáltalán neki ez a hörgőtükrözés.Szupi.Remélem,minden ok lesz.

SZOFI????KAMILLA????TÖBBIEK????
Vendég

Kép Kép Kép

amonré hajasbabái :D olyan édesek és tökre hasonlítanak az apukájukra-de az alvósbaba vonásai a tiedé :D

benszi :D :oops: kukiskép :oops: :D jelöllek

lanyané

eszti jó,hogy van jó hír :D puszi a kishusiscsajoknak

lanyané

benszi jelöltelek :D olyan jók a képek,zabálnivalóak a manók-és szép pár vagytok-remélem rendeződik majd a dolog :D drukkolok

lanyané

Lanyané!
Visszajelöltelek és én is megnéztem a képeidet!Anyám te milyen csini csaj vagy!Ja és szépek a csajok!Apával most hogy álltok?

Sotske!
Jó lenne,ha nem kéne a tükrözés!Szorítok nagyon!

Már másfél órája alszanak a büdös kis kölkeim!
Kelnek utána gyia ki sétálni,mert már én is bekergülök itthon!

Juci!
Apával sportolással mi van?
Vendég

Fanni
Boldog szülinapot!

Benszi
Bertalan már hozzánőtt a kukijához,de az első hetekben ijesztő volt

Eszti
Szuper hírek!De azért eljöhettek vendégségbe hozzánk hörgőtükrözés nélkül is :wink:

Amonré
Beszaróskép nem semmi.Néztem hogy megváltoztak Lanyáné csajai :lol:

Lányok
Akinek gurulós járókája van,a kerekeket forgassa mindig befelé.Marci úgy belefejelt a fékbe,csak pislogtam.

Bertalan ikiás dobozzal körbesétálja a nappalit(negareklám járássegítőkhöz :oops: :oops: )Közben a tetején tologatja a gumikocsikat :lol:
Felül kijött a vámpírfoga,órák kérdése a középső és még legalább 2 be van durranva :shock: :shock: Hajam égnek.
Vendég

Banika!
Kitartást a fogakhoz!
Ne lombozz le remélem a testével együtt nő és nem marad ilyen! :roll:

Lanyané!
a háton szarós kép nem pite!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:34-kor.
davandi

Csajok, hű de jó mennyi kép! Imádom a képeket nézegetni! :D :wink: gyönyörűek a babók!
Andi, Az a vigyor :lol:
Juci, Milyen nagyok már csajok, nagyon ügyesen esznek egyedül! :wink:
Lanyané, Örülök, hogy voltatok vásárolni, az ember lányának néha olyan jót tesz egy kis sopping! :lol: Kis kedvenceim továbbra is gyönyörűségesek!
Banika, Etetőszékes kép nem gyenge! :lol: Meg a nyújtás se! :wink: Kitartás a fogakhoz, nálunk most egyenlőre se híre, se hamva egynek se! :D
1szálpasi, Hű, de jó hírek! Kismanók szépen esznek már, nemsokára hazajöhettek! :D
Benszi, Jó, hogy Dórinak nincs semmi baja! Azta mindenit mekkora kuki! :lol: :lol: :lol:
Myra, Édes kis pufiarcú lányaid vannak! Meg kell őket zabálni! :D Persze a nagy is aranyos! Jobbulást nektek!
Tünci, Szépek a csajok, az első merengős kép a kedvencem! :wink:
Móni, Szuperek a képek! Az elsőn Mattia hogy mérgeskedik! :lol:
Paradizs, Képed nincs a 3 pindurról?
Fanni, Boldogságos szülinapot kívánok neked! Érezzétek jól magatokat!
Kép
Ancsi, Sajnálom a meló dolgot, viszont az tényleg jó, hogy többet lehettek együtt!
Tonti, Hát ez a kép borzasztóan jó! Nagyon szépek vagytok! Sugárzik a boldogság rólatok! :D Hiszti tényleg nem is volt olyan nagy, nálunk van amikor ennél még nagyobb van! :wink:
Eszti, Nagyon szorítok, hogy ne kelljen a hörgőtükrözés!
Amonré, Milyen nagy hajuk van! Kakis kép is tuti!
Davandi, Uccsó kép annyira aranyos!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.01.16 12:40-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nekünk is ilyen ultra-brutál kakitenger szokott lenni a bodyban :? Irigyellek titeket, hogy van erőtök rajta röhögni :D Én már régóta csak a földön teszem őket tisztába (leraktam oda a pelenkázólapot), de azzal az a bibi, hogy a másik nyúlkál a kaki felé, bontja szét a popsitörlőt, vagy meglóg az odakészített tiszta pelussal. :?

Banika: Nagyon vagyány fiaid vannak!! :D Nekem a dobozokat már rég megeszik :roll: Szó szerint harapnak le a sarkukból, ezért nem hagyhatom elöl őket.

Nekünk is útban van sztem a 7.fog Lilinél. Ki is marja a kaki rendesen a popsiját. Erre anyós jó vastagon bekente egy olyan krémmel, amiben jó adag citromfű van, és száraz bőrre kell kenni! Ő rákente a begyulladt popóra!!!!! :shock: :shock: És csodálkozott, hogy a gyerek ordít! Csípte neki mint a franc! De nem ám megkérdezne engem!! Neeeem! Önkényeskedni kell!!!

Benszi: Én nem irígykedek! :D Örülök a kukitlan lányimnak :lol:
Vendég

Anny
A műanyag dobozt?Te jó ég :shock:
Vendég

Anny, Anyóshoz csak ennyit :evil:

Az én kis zsiványom tegnap este már így állt:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni!

Nagyon boldog szülinapot!

Ebéd már lehet, hogy folyamatban van, mozihoz jó szórakozást!

Kép

jucicuki

Rebe!
Ügyes a lánykád!

Davandi!
Gyönyörűek!

Anny!
Mi is a földön élünk!Enyémek is mindent esznek!Könyvet is csak együtt nézegetünk,mert már több papírt megettek.Grat a foghoz.

Már több,mint két órája alszanak!!!!!!!!! :lol:
Vendég

nah nekem is vízszintben vannak, Fanni úgy horkol kihallatszik :) remélem még 2 órán keresztül hallom :)

Benszi! Mikor szoktatok kelni? jó alvók :) meg jó nagy kuki :) Gergő békámé kicsike :)

Fanni! Boldog szülinapot!

Lanyané, nem irigylem azt akinek tisztába kellett raknia sz@ros csajszit :) jóka képek.

Rebe! nagyon édesek a lányok, és ügyik is!

Mikor szoknak le arról h mindent a szájukba vesznek? minden merő nyál nálunk....

Paradizs! a teszvesz-en meg van kiságy 3 ikresnek :)

Tonti ! jó a kép nagyban is!! :)

Demonq! Ti is szépek vagytok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.01.16 13:04-kor.

zsuzska80
Szombathely

Tünci! Milyen magasak a lányok! én olyan magasnak látom őket.... :shock: :shock:

zsuzska80
Szombathely

Köszi Lanyané,hogy felraktad őket.
A sz@ros kép nálunk többször előfordult már , csak azt nem tudom, hogy Liába ,hogy fér ennyi :D .
Ja és mind a két babóm csajszi csak Lián még nem látszik annyira :oops:
Majd ha nagy lesz szépségkirálynő lesz :D

[Kép
amonré

szaros gyerek amonréé :D jajj rázendít mindkettő persze nehogy netezzek :twisted:

lanyané

Eszti! Tök jóhírek! majd aztán mesélj mi volt.

Andi! Gratula az első foghoz! nyugi nálunk is így volt, aztán a többivel sem volt gond eddig...pedig 8 fogunk van.

A tescoban akciós a pelus!! Binyek figyelsz? vagy megint egy wellness széállóban vagytok?? :):)

zsuzska80
Szombathely

Amonré
Nagyon szépek a lányok.Szaros kép tényleg nem semmi.

Banika
Szavadon foglak és tényleg meglátogatunk! :lol: Csak legyen minden rendben.

Rebe
Nem semmi huncut zsiványod van :wink:

Davandi
Az utolsó kép a kedvencem,tündériek :D
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék hozzátok. Pár napja derült ki, hogy három pici életke növekszik a pocimban. Szeretnék tanácsokat kérni, tapaszatatatokat, hogy milyen a terhesség és minden ami a terhességgel kapcsolatos, a szüléssel, és az azutáni élet hármasikrekkel.

Sotske!
El van döntve, hogy belevágunk! Nagyon szeretnénk mindhárom babát. Biztos nem lesz egyszerű, de most teli energiával, pozitív gondolatokkal úgy érzem, menni fog!
HOgy vannak a lányok? Remélem, most már meggyógyultak!
Puszi!

Kép
pagika

Szia Pagika
Örülök,hogy csatlakozol hozzánk és még jobban,hogy nem hagytátok magatokat!!!Az bizti,hogy nem lesz egyszerű 3 babával,de az élet,hidd el,mindenre meg fog tanítani,úgy ahogy bennünket is.
Paradizs is 3 babát vár,bár ő elég ritkán ír ide,esetleg vele tudsz tapasztalatot cserélni.Én pedig továbbra is nagyon szívesen segítek,priviben is és itt a csajok is nagyon aranyosak,bizti jól fogod érezni magad.

Csajok jól vannak,jövő héten megyünk egy másik dokihoz,aki szintén megnézi Noát és, megmondja,kell-e a vizsgálat.
Vendég

Pagika
üdv nálunk

3-as ikresség nem ragályos ugye?Hogy vágjunk így bele mégegyszer? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti
Csomagolj és gyertek
Vendég

Anny
Vissza jelöltelek :D Hogy te milyen szép vagy :wink: Tehetnél fel több közös képet is magadról és a csajokról.Nagyon szépek a lányaid!!!
Vendég

Köszönöm a szívélyes fogadtatást!
Elsősorban az lenne az egyik kérdésem, hogy tudtok-e valamilyen taktikát, prkatikát arra, hogy minél tovább benn maradjanak?
Mert hát ez lenne a legfontosabb. Az utána való életbe még bele se gondoltam, mivel most számomra a legfontosabb, hogy minden rendben legyen velük, és egészségesen szülessenek meg, minél később, hogy több időt tudjanak idebenn fejlődni!

Kép
pagika

nagyon jok a kepek (mindenkie) de azert a szaros meg a futyis
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon aranyos ,ugyi ,husi babak vannak, Eszti kerhetnek gyakrabban kepeket, mert igy mindenki tesz fel :D

hu, az igen produlkaltatok itt eleget, sajna rovidke be kukk, koszonyuk mind a dicsereteket :lol: ha valaki valami fontosat irt, kerem irja ujra, mert nem tudok visza olvasni :oops: delelot fenykepezgetunk, most ici pihi, asztan megyunk dokibacsihoz hogy el magyarazza hogyan kezdjuk a kajcsikat :roll:

eszti! hatha nem kel menni Mosdosra :wink:

iwiwen talan ugy vagyok mint DEMONIQ13, de a teljes nevem ARDELEAN MONIKA GABRIELLA, lehet igy konyebben ram bukantok :wink:

pagika! udv es gratula a 3 babonak :D

sorry nagyon hogy most tobbet nem tudok es ha valakire nem reagaltam :oops: :oops: :oops:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: