A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

MSE, nemáááá! Kezdek betojni. Barinőm egész nap azzal ugratott, hogy náluk (Miskolc) is esik a hó, és az meghozza a babákat, vagy a gólyát vagy mi... :shock: :shock: :shock:
vbea

Orsi, mégsem adják el, vagy mi a szent lóizé?
vbea

A csávó meggondolta magát, holnap visszaadja a foglalót, a másik részét nem akarja (mert ugye a 2xes jár vissza) kezdődhet a vita... mert ugye 10% ról van szó ami nem kevés.... :(:(:(

hajrá gólya! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni,
hát csak még jobban irigykedem :oops: :lol:
(egyébként pont ezt nem csíptem, hogy ilyenkor kb mindenki jobban akarja tudni, mint az aki először szül. DE Ő SZÜL!! :evil: )
38-hoz meg hurrá hurrá! :D :D
Vendég

Borsa,
jajj, nemá!!!! :evil:
Szerződést ugye kötöttetek? (tudom, hülye kérdés) mert akkor bizony jár a dupla foglaló. Harcoljatok! Gondolom min. másfél milla szóval megéri..
(mi is ezt csináltuk, de előlegként írtuk a szerződésbe, így mikor visszamondtuk azt nem vesztettük el)

Akkorát sikoltottam, mikor ezt olvastam, hogy apjuk felugrott mellettem az ágyból ijedtében :lol:
Vendég

Enikém,
Ne tojj be, mi történhet? Max. nem be, hanem ki...és nem tojsz hanem tolsz egy gyönyörű nőcit, akit már mindenki nagyon vár itt szerintem... :D :D Na nyugiba!
(Kisjankó akkor született, amikor hatalmas hó volt. Gyönyörű a kilátás az ötödikről ilyenkor...nagyokat lehet pityogni, miközben ott szuszog melletted a béjbi... :wink: )

Kép
Kép
paklincs

Bori, ne tudd meg, másnap hogy égett a pofám... mondtam is, nem, nem én voltam... :oops: :lol:

Orsi, hát a csávóra a nemtommi jöjjön rá... van egy-két tippem. Ő húzza a rövidebbet. A papíron, amit aláírtatok, FOGLALÓ megnevezéssel szerepel az összeg? Igen, valóban 2x jár vissza nektek. Tetű. Nincs az az ügyvéd, senki, aki ezt ne így gondolná. Majom.
vbea

Borsa!
Neba... :(

Kép
Kép
paklincs

Borsa!!
nemááááááááá!!!!!!
mi az hogy meggondolja magát????

Bori
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Van itt egy-két jogász nőci, lakásvisszakérőganéfickónak esélye sincs, kicsináljuk!

Kép
Kép
paklincs

igen foglalót írtunk!!!! hiteles 2 tanu stb..... a csávó ráadásul tele van!!! azért nem adja el mert van rajta hitel és most rosszabbul jár ha visszacsengeti..... ami ok de akkor legyünk korrektek a foglalóval, főleg ha 600 rugós tollunk van..... :twisted: :twisted:

Orsi

borsa

MSE, Benci megszületett, akkor kezdett havazni, másnap jaja, gyönyörű fehér lett minden. Kb tavaly ilyenkor tett fel Gabi egy képet Enciről, akkor húzták őt szánkóval otthon... mi meg az ötödiken. :roll:

Frankón érzem magamon, hogy hol tiszta dila vagyok és idétlen, következő pillanatban úgy érzem magam, mintha Holdra kéne szállnom, annyira izgulok. Most csak aggodalmaskodom, és kitoltam Benci rohamcsomiját a bejárati ajtó mellé... :shock:
vbea

Borsa
de ügyvédi papíros foglalós???na ezt jól leírtam :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

aztaaa.... :shock:
Vendég

Na az az ő egyéni szociális problémája, hogy jár rosszabbul, szerződést írtatok, eláll, annak szankciói vannak. 600 rugós toll? Ááááááá. :x
vbea

Ügyvéd szerint is jogos, hiteles stb.... nah majd holnap kiderül... nem is dühöngök itt tovább, mert nagyon kikészített ez most, bocsi jó éjt!!!!

Orsi

borsa

Eni,
már nem esik...ittl egalábbis.

Kép
Kép
paklincs

Emse!

Másolóhoz hozzászólás??? :oops:

Borsa!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Hogy csapna bele a.....mennykőőő!!! :evil: :evil: :evil: LEAKASZTANI RÓLA A LEHETŐ LEGTÖBBET!!!!

Eni!

Ne siessetek...még csúszik az út!!! :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsa
Hát No Comment :twisted: :twisted: :twisted: A többiek mindent leírtak!

MSE
Hát úgy értem, hogy a testemnek nem jó, hogy...hogyismondjamírjam....Nem fájdalmas, hanem kellemetlen érzés, de olyan rossz kellemetlen, ideges leszek tőle :oops: Nem tudom jobban megfogalmazni. De ez mind testi alapon. Tudod, olyasmi, mint amikor sokáig vizet csöpögtetnek a fejed tetejére....Az sem fáj, mégis vallattak vele a II.világháborúban :roll:

Orsi
Hát, azért ennyi idő alatt már lényeges külömbségeket tapasztaltam! Mindig az eleje zűrös :wink: Ivánnal nem voltam ilyen vacakul. Hánytam akkor is, de csak reggel, ha nem aludtam ki magam. Most nem ez a fő ok, hanem a napközbeni terhesvitamin :? Csak lefekvés előtt közvetlenül vehetem be. A nap bármely szakában rosszul bírok lenni, akár este 10-kor a friss kenyér illatától is :roll: Ez ugyan 18-as karika, de Ivánnál éjjel-nappal kapható voltam, most pont az ellenkezője :? Biztos azért is, mert mire Zsolti hazaér én kókadozom itt a gép előtt :lol: Ha ébren vagyok, de sokszor már alszom előtte 1 órát Iván mellett :lol: Beájulok amíg elaltatom :lol: Mikor felébredek egy óra (néha 2-3-4) múlva, akkor meg hányinger :?

Bori
Milyen igazad van :? :twisted: Mikor Ivánnal beértünk a kórházba a folyosón valami dokit kaptunk el, aki pont szembe jött. Kérdezte mi, mióta, hanyadik....Pont egy kőkomoly fájás közepén voltam, mikor válaszolni kezdtem, erre ő "Ne hisztizzen már!" Pedig csak szimlán mélyen vettem a levegőt és kicsit szaggatottan beszéltem :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tenci!

Örülök, hogy még egyben!!! :wink: :lol: 8) Vártam ám a mai bejelentkezésedet!!! :wink:

[b]Gyuzso!

Nem baj ha nem érzel semmit nálam "nemek" ügyében! 8) Attól még tipp jöhet! :wink:

Egyébként hiába kerestem nem találtam meg a "szavazólavina" :lol: Elindítóját!! :roll:
Na vallja már be ki volt az?!?!?! :lol: :wink: Megesz a kíváncsiság!!! Vagy vállalja be Valaki!!! 8) :wink: :lol: [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,
tudom, hogy te állapotodban óvatosan kell bánnom a szavakkal, de úgy gondolom, hogy te is elvárod az őszinteséget, így az leszek:
egy fénymásoló beszerzése nem két fillér, nyakunkon a világválság, tudod, helyzet van. Na kimondom kerek-perec, nem tudom a cégtársak osztják e véleményemet, de szerintem ekkora érték beszerzésénél már -mese nincs- tendereztetnük kell.

Kép
Kép
paklincs

Enikém!
Micsoda sasszem! :D Hamarosan Neked is! Holnap 38! Tök jóóóó!

Aproo!
Én nem tettem képet, de köszi előre is! :lol: :lol:

3hónap: nálunk azért segített. Azért, ha más nem legalább addigra az ember kitapasztalja nagyjából a bébi szokásait, összehangolodnak meg ilyesmi. Ha meg már van egy nagy akkor meg ugye a testvérféltékenység csitul. Legalábbis nálunk, én örülök, hogy lecsengett, most nagyon jó. Persze nem fenékig tejfel az élet, de jobb, mint mondjuk egy hónapja.

Bori!
Köszi, hogy leírtad a felülést! Martinnál is így volt, kiváncsi vagyok a kiscsaj mozgáskultúrájára. Itt a kép csak neked! Játszóházas tali nincs elfelejtve!

Kép

MSE!
Oltóanyag nálunk is így van! Nekünk azt mondta a háziorvos, hogy a területileg illetékes ÁNTSZ (nekünk Gödöllő) nem kapott eleget és priorítás van. Valahogy így na.

Orsi!
Mi van? Az meg, hogy lehet????!!! Gyere majd és mond mi a szitu!

Friss Mirci képek
Kép Kép Kép
Kép

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Reni!
Most nem azért, de nekem pont ugyanez volt Mircinél! Szopival én is úgyanígy voltam, és ha hiszed, ha nem a 20. hétre el is fogyott a tejem! Először már csak reggel nem volt aztán már du sem, aztán már este is csak nyammogott aztán végül hajnalra volt egy pici és végül semmi! Szar volt, lelkileg pláne, én sem értem Zsu hogy is csinálja?! Őrület!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Bocsi csak pár dolog maradt meg a fejemben :oops:

Borsa!
:cry: ilyen nincs! :cry: szólj ha kell verőember! Tele vagyok levezetendő energiával! :evil:

Steffi!
De éééééédik! Mirci tiszta te vagy minikében :D:D:D Martin meg a papája. :D

Borsika!
Depi hessss! Látom aktuális hogy szolizni menjünk!!! Kibírod még hétfőig??? :oops: csak akkor leszek szabad! :oops:

Dorka!
Szenilla vagyok! :oops: Mondtam már hogy milyen édesek?? :D:D:D Nagyon édes Letyó! A trabant park meg …. Csúcs!!!!

Látom Pocisok még vígan buliznak! :D:D:D

Tenci!
Szembe nagynénémnek Dunafüreden van telke (nekünk is volt de eladtuk). Ha jó idő van ki szoktunk járni. :D majd összefuthatnánk ha már az időjárás engedi!
Zsófi Stodalt kap köhögésre. Doki néni megengedte hogy azt kapja.

Lánc:
VALAMIKOR megjött a lánc. :roll: az a ……. Postás csak bedobta a ládánkba és csak tegnap este vettük észre. Lehet már 2 napja itt van. :evil: de az a fő hogy itt van. :D:D:D:D

Zsófi meg … kinevezte a cicim játszó/alvó cuminak. 0.15-kor felkelt enni, én nagyon álmos voltam, elaludtam az szopin :oop: 2.30-kor vettem észre, hogy még mindig cummog rajta. :oops: nem akarta visszaadni. :oops: ennek megfelelően most kicsit érzékeny a cicim. :oops: Viszont mintha egy fokkal kevésbé köhögött volna éjjel. :D

Na jó! Megyek. Készülnünk kell. Megyünk el! Reni! :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon teccenek tesós lépek!

Dorka,nálatok nem látok akkora különbséget. Steffi, ti viszont úgy mint nálunk: első gyerek - anyja, második - apja.

Gyönyörűek mind.

ZsófiZsófi, gyógypuszik köbön.

Borsa, hátha azért történt, mert találtok még egy ennél is jobbat. :?

Reni, ez az! Én éppenséggel utánad megyek, 10-re.
Tenci, hogyne! Még van két heted?

Tigrincs, jöhet az a fénymásoló, ha tud hegedülni, táncolni és jó illata van, a szervizese pedig fiatal és jóképű. :wink: :)

Kell majd nekem is egy normális kendő, szerintem el kezdek rá gyűjteni. Van egy Nandu, de rövid és azt hiszem, most tovább fogok kendőzni mint Eszterrel. Ha azember elindul három gyerekkel gyalog... :roll:

Kép

Kép

Kép
memme

Még mindig itt... :wink: Meg is könnyebbültem, mert péntek van, most már más az időszámítás vasárnap estig. Jöhet Janka, ha nagyon akar... :D
vbea

38. hét!!! :roll:
vbea

Ez is eljött. :)

Lányok, holnap délután négykor Kaláka gyerekkoncert a Millenárisban. Mi felkerekedünk, mert Melinda imádja, amúgy is ki kell mozdulnunk.
Nem jön valaki? Jó buli.

Eni? esetleg. Természetes szülés-indítónak. Kútvölgyi közel. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sajnos Eszter arca nem látszik. De élvezi ő is ezeket.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232089014.6901.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

csak benéztem, hogy mindenki megvan-e még vagy megszült az éjjel. :lol:
Eni, ez szuper. 38.!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsa, ez azért szemétség, remélem visszakapjátok a foglalót+ami jár. ne bánkódj, biztos fogtok jobban találni. fel a fejjel.

Bori
, majd lefotózom neked és feldobom én hogy csináltam. nem egy nagy cucc, amíg alszik a gyerek vígan meg lehet csinálni.

Steffi,
édesek a képek - a felállóhajú kis mosolygós a kedvencem, de a tesós is jó. milyen kis hurkái vannak Myrtillnek, mintha csak Kolost látnám. :)
snooopy

Borsa!
Affranc!!! :cry:

Ja, egyébként Peti nem 6350, hanem 6530, csak késő volt már.

Panka is úgy született, amikor leesett az első hó.... Mondjuk, most már nem az első lesz, de azért hó!

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Nagyon édesek!
Nem is emlékszem Martinnak erre a sérós képére.

Veronikusz!
Cicik: :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Memme, nagyon cukkancsok a csajok! :wink: Nos, igen, oda közel a Kútvölgyi... szóval ha benn vagyok, ugorjatok csak be! :D

Tegnap esti kép.

Kép
vbea

Memme
szépek a csajaid :lol:

Eni
pocak :lol:
éljen a 38. hét!!!!

Steffi
nagyon szépek vagytok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Eni
ugye Te vagy tea fun :lol: (mongyááááá valami fini teát :lol: :lol:)

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, jaja. Ha szeretsz bíbelődni a füvekkel, akkor azt ajánlom elsősorban. Nekem a csokoládétea és a különféle rooibos és honeybush teakeverékek a kedvenceim. De télen nagyon fini a fahéjas almáspite és hasonlók. A Pólusba "járunk", ott van egy nagyon klassz teabolt, a posta környékén. Pikk dáma, vagy vmi ilyesmi a neve. Filteres nem az igaz, de abból pedig a teekanne a nyerő, semmiképp nem pickwick... Nehogy kikapjak itt valakitől, hogy nyilvánosan lehurrogom. :oops:
vbea

Eni
én is a füveket szeretem :lol: :lol: :lol:
csokoládé tea,fúúúú jól hangzik :lol: :lol: :lol:
filteresből a milfordot szoktam venni,de horror árban van :?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most nem tudok egyenlőre visszaolvasni, csak segítséget szeretnék kérni.
Megvan a 2 napos nyűgünk oka, tegnap estére kitört a nátha Levi, de olyan hirtelen és olyan erővel....éjjel fél3ig 4x szívtam, utána már feladtam a számolását.
A fene enné meg a hülye védőnőket meg dokit, hogy egyszerre rendeli be az összes kismamát oltani. Naná, hogy onnan hoztunk haza vmit, voltunk vagy 20an egy apró szobában. :evil:

Én meg nagyképűen, hogy mi úgysem leszünk betegek, nem jegyzeteltem az elhangzott jótanácsokat.
Van ez a homeos kimondhatatlan nevű O-val kezdődő bigyó-bogyesz, amit sztem ennek alapján anyósom nem fog kitalálni.
:roll:
Meg ajánlottatok egy orrcseppet is, szintén homeos.
Előre is nagyon köszi....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo
az orrcsepp
EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL

a másik pedig
OSCILLOCOCCINUM

remélem ezekre gondoltál
gyógyúljatok

emano/Andi
KépKép
emano

Aproo

én a hirtelen kezdődő náthára/meghűlésre Aconitum C30-at és Chamomilla C30-at szoktam adni. 2X5 golyócskát. ha csak nem valami makacs vírus, akkor nekünk használni szokott. Jobbulást!

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, de sajnálom a kis Levit. jobbulást neki és mennek a gyógypuszik ezerrel. :)

Eni, Andi én is nagy teás vagyok, a gárdonyi teaháznak van rendes (nem filteres) teája is, azt lehet tescoban is venni. Szerintem a cherry-rum a legjobb. :lol: Kolinak is ízlik. .:)
én a pina colada teáért vagyok oda, egyszer sikerült vennem teaházban.
a milfordok tényleg jó, meg a teakanne is.

képzeljétek, nézek vaterán autósülést, mert szüleim megkértek hogy nekik is legyen a kocsiba. kinéztem egyet, kérdeztem a nőcit, hogy mennyit használták, meg hány éves az ülés. és ezen tökre kiakadt, hogy ha nem akarok használtat venni akkor vegyek 60e-ért újat, meg hogy akkor ő a gyereke ellensége, hogy használtba rakja?? (mert kiderült, hogy nem ők az első tulaj - de ez sem izgatna, csak a hozzáállás)
teljesen felhúzott, tiszta hülye. én vagyok a vevő, had döntsem már el megveszem-e vagy sem, de ehhez kellenek bizonyos infók.
snooopy

Sziasztok!

NA, apa szórakoztatja a kis Szörcsögi úrfit, így most pötyögök picit.

Borsa, annyira sajnálom, de nyert ügyetek van....remélem jó az ügyvédetek. Ha sokat kekeckedik, nem csak a 2x jár vissza, de viheti a perköltséget is....na, ez hátha meggyőző indok neki meg a közelmillás tollának, amit a fülébe na... :twisted:

Orsi, az ilyen nőkkel sztem ne foglalkozz, adja el másnak az üést. Amúgy meg gyanús, ha ennyire felkapta a vizet, lehet, hogy egy atomcar cuccot akar elsózni.

A homeos bogyeszokat köszönöm, közben anyósomat is megkérdeztem, mondott egy pár eddig el nem hangzott nevet, attól függően hogy folyik a nózi, meg köhög meg hasonlók.
Az orrcsepp szuper, a másikra azt mondta, hogy csak vírusos betegségekre hatásos, tehát várjak vele. Bár sztem ez az, de majd meglátjuk,most megyek bevásárolni.

Eni, tény, hogy a pickwick eléggé gány, bár van 2 olyan fajta teája, ami jó, de a többi fajta olyan drága, most meg hogy 4-5 litert iszom naponta, anyagi csőd lenne.... :oops: :?
38!!! :lol:
NA és a pocakfotó!

Steffi, az avatarra gondoltam, de most már tettél fel képeket is! Cukker.
Memme, tánci....na, Levi valószínűleg inkább majd autókázik...de annyira meghatóak!

Reni, még Neked akartam írni, én is nosztalgiázni szerettem volna, benéztem a 2009 augusztusi topikba, minden jót kívántam, meg minden, de arra sem volt képes egyik csaj sem, hogy azt mondja, bikkmakk :cry:
A mi 2008-as topikunk sztem elég jó, leszámítva néhány incidenst... De tény, hogy itt sokkal több/érdekesebb téma felmerül meg vhogy bensőségesebb, ott viszont néha jó az azonos kor miatt a tapasztalat, doki/védőnő tanácsok, stb....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

amúgy ti tudtok arról vlmit, hogy egy gyerekülést hány évig lehet használni? nekünk a minimanóban az egyik eladó azt mondta, csak 7évig, mivel oylan műanyagból vannak, hogy utána már nem biztonságos, törik meg ilyenek. ez most kamu??

Köszi Zsófi, nem is foglalkozom vele, tegye az ülését ahova akarja.

Eni, pocakfotó :lol:
snooopy

Sziasztok!

BORSA!
Sajnálom!

A fickó meg nem tudom,hogy mi a fenét akar..
A ptk.kimondja,hogy ha az eladó hibájából hiúsul meg az adásvétel a foglaló 2xe jár vissza.Nem tudok róla,hogy ismerne ez ügyben méltánylást érdemlő körülményeket,de ha igen,a hitel miatt nem járok jól...című nem tartozik ezen körülmények közé.

Nem beszélve arról,hogy ha el akarom adni a hitellel terhelt lakásomat,akkor előtte tájékozódom..egyébként pedig,ha nem vagyok biztos benne,akkor nem foglalót kérek,hanem előleget.
Úgyhogy menjen a pinyóba,ti pedig ne hagyjátok magatokat!!!!
biztos,hogy nem ez az indok,csak kamuzik..

verjétek rá még a perköltséget is,az anyját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Léptem!

kutyát akarunk venni és fel kell hajtanom a bolognese tenyészeteket.

pá.

Kép

Kép
durca

Borsa! rettenet sajnálom!!!! :cry: büdös bunkó az ilyen! ne hagyjátok magatokat megrövidíteni!!!! !!!csak keményen!!!

Kriszta! nekem nem válaszoltál... :cry: mit mondott pszicho néni kakiügyben....

Eni hajrá!! szép pociiiiiiiiii :lol:

Kép
gablaty

ja,
ORSI!

VANNAK olyan gyerekülések,amit tovább is lehet használni,a römernek ,a concordnak és biztos mindegyiknek van ilyene.

nekünk van egy concord trimax ülésünk,amit manka 9 hónapos korában vettünk,a háttámlás része 15 kilóig jó(most annyi a gyerek)utána pedig van egy ülésmagasítója és azzal lehet használni.
A férjerm kocsijában römer king plus van Mankának,az 30 kilóig,vagy 36 kilóig jó.

sztem hülyeséget beszélt az eladó

Kép

Kép
durca

Reni!
:oops: :oops: :oops: alig jöttünk el tőletek, Szofi összehányta magát. De brutálisan. :oops: Egy percig abba se tudta hagyni! :cry: kurva jó!!! én meg vezettem a dugóban ... :twisted: :twisted: félre se tudtam állni csak 1-2 perc múlva. :oops: Hát! mint a púp a hátamra! úgy hiányzott! remélem nem rota!!! :oops: milyen jó hogy nem mentünk fel csak az utcán odaadtam! :roll: Most imátkozom,hogy csak valami enyhe rosszullét legyen! Reggel apjától elcsórt egy sajtos kétszersültes zacsit. Szerintem dugig ette magát míg én készülődtem. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

kösz durca, nekünk römer king ts plus van, az 9-18kg-ig jó. és néztem a römer britax-ot mert ez hasonlít hozzá csak olcsóbb (főleg használtan).
úgy látszik már senkinek semmit nem szabad elhinni, az eladó is jófej hogy ilyeneket beszél.

Veronikusz
, szegény Szofi, remélem jobban van már. én imindig ettől félek, hogy amíg én vezetek történik vlmi Kolival és nem tudok félreállni.
snooopy

Zsó, oscillococcinum nekünk nagyon bevált... ha szörcsögni kezd Benci, adom neki 1-2 napig, és mintha elfújták volna. Persze kell az orrcsepp (nekünk csak sima sós víz), és az orrszívás mellé. Levinek nagyon gyors jobbulást. Egyébként egyetértek. Itt is volt ilyen, hogy egyszerre voltunk vagy 20an... :shock: Amire valami baromi pipa tudok lenni, hogy ha vki pl az egészséges rendelésre hozza el a taknyát a földig lógató gyerekét. Ja, bocs. Ebédidő. :?

Veronikusz, drukk megy, hogy "csak" bezaba legyen... már akartam kérdezni, neked ebben sajna sok a tapasztalatod... honnan lehet megkülönböztetni, hogy vírus, vagy csak zaba? Közérzet?

Orsi, hülyeséget beszélnek az ülésekről. Biztos vagyok benne, hogy ezt így évre nem lehet megmondani. Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy a fordok vagy opelek 10 évig jók. Szóval sántít. Én teljes lelki nyugalommal vettem használtat (römer king plus), és tökéletesen működik, a huzaton látszik, hogy volt mosva. Na bumm.
Tényleg, ez nekünk 9-18as. Érdemes szerintetek egy nagyobbat venni már most, ha 15 kg a gyerek? És az 9-36kg legyen?
vbea

Gabika!
Bocs! :oops: Azt mondta, biztosan van valami lelki háttere, és ezt ne tetézzük azzal, hogy még piszkáljuk is miatta. Hagyjuk békén, aztán esetleg majd vissza lehet térni rá.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: