[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Wruska!

Az én Olim is hasfájós volt...kipróbáltunk mi is mindent...a homeo egy ideig segített,aztán az se..aztán használtunk Infacolt meg Espumisant(ugyanaz a hatóanyag meg a hatás)egyik sem volt az igazi..tudod mi vált be nagyon?..a Gripe Water...abban olyan természetes növényi olaj van ami tényleg használt tartósan..és több barinőm is így tapasztalta.Esteleg próbáljátok ki.

Annus!

Tényleg csini kismami vagy!! :wink:
Növekszik az a poci :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annus nagyon csini vagy és már szép nagy a pocid. Tényleg nagyon csini kismama vagy.

KépKép
csige-bige
 
 


Panny: én ma vagyok a 15. napon és szombaton már elkezdett fájdogálni a hasam, de nem olyan erősen mint szokott. Mióta elmult a menzim, kétnaponta vagyunk együtt a féjemmel, most már nem cicózunk :lol: A elmult két hónapból okulva lehet hogy hamarabb van pém, mint ahogyan én gondoltam, mivel a menzim 25 és 26 napra jött meg az elmult két hónapban, így szerintem hamarabb volt pé is mint a 14. nap, mi pedig mindig akkor gyúrtunk rá a dologra amikor már nagyon fájt a hasam, az pedig a 14-15. nap volt, vagyis onnantól. Szóval lehet hogy mindig pont lekéstünk róla. Na de majd most..... :lol: Tartani akarom ezt a két napot, majd kiderül. A hormoneredmények tök jók lettek, így closti mellett, szóval megnyugodtam egy kicsit, már csak az időzítésen múlik minden :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Csige-bige!

Hát sztem is elkezdhetitek az akciózást már a 9-10.naptól simán......mi is minden babát így gyártottunk :lol: :wink:

Sok sikert!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát rajta vagyunk a témát, bár tegnap délután elkezdett iszonyatosan szúrni a bal oldalam ami ezelőtt még soha és hányingerem is volt. Nem állandóan, hanem csak időközönként. Ahogy este hazaértem le is feküdtem. Éjjel azt hittem lázas vagyok, de csak 36,9 volt a hőm. Lehet hogy összekaptam valamit. Vettem be algopirint és reggelre kutya bajom volt. Viszont a hányinger megmaradt. És reggelre már a jobb oldalam szúr. Úgy fel vagy fújódva az egész hasam, akkora basszus. Nem tudom mi lehet. Mindegy, ma otthon van a férjem és majd megmelenget :lol: bár nem tudom, hogy így lehet e a dologból valami. Arra is gondoltam hogy a clostinak és a peteérésnek köszönhető a rosszullét, mert volt már rá példa hogy hőemelkedésem volt pékór, bár még csak egyszer. Na mindegy, majd kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Alzizával, talán a jövő héttől már lesz gépük, már hiányol mindenkit. Sajnos betegek Ők is, jobbulást nektek!

Nálunk Márk torokgyulladására rájött egy bőrkiütés is: a férjem kihipózta a mosogépet, és későn szólt róla, én meg kimostam a gyerekruhákat, amik persze kiütötték a bőrét. Most kap rá Fenistil cseppeket (amitől nagyon sokat alszik), kálciumot, meg köptetőt, de holnap lehet, hogy újra vissza kell mennem, mert a szeme is csúnyán begyulladt. Jó lenne, ha vége lenne ennek az egész betegség szériának, az utóbbi 5 évben nem voltam annyiszor orvosnál mint most az elmúlt 1 hónapban.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Rég jártam erre, megkezdődött a babaruha mosás, vasalás számomra... :lol:

Látom még mindig vannak betegek...én már nem vagyok "takonykóros", de az orrom azért dugul és hát a picur is néha úgy fekszik, hogy nehéz a levegővétel...

Jobbulást Vera nektek! Kicsit arra emlékeztet amikor bölcsis lett a fiam és hozta haza a bacikat én is "bölcsis módra" folyton kaptam tőle egy kis bacit. Én sem szoktam beteg lenni! Persze a 2 évig való szoptatás azért legyengítette az imunnrendszerem és le is fogytam nagyon. Ti még picik vagytok, de azért a terhesség/szülés is gyengíthet valamelyest az állpotunkon. Azért fel a fejjel ezen is túl lesztek!!!!
merszi
 
 


Várjuk Alzizát!!!!!Addig is jobbulást nekik!

Merszi!
Huuu,hamarosa jön a baba nálad!Jaj de jó!Én ma voltam turiban,vettem pár cuccot!De még nem mosogatom őket,azzal ráérek!Van róluk kép a blogomban,akit érdekel!
:wink:

annus11
 
 


Hát igen Annus! Ennek már érezhető jelei vannak!Tegnap már eléggé fájdogált a derekam, picit görcsölt a poci és a fekvő helyzetből alig tudtam felkelni, mert egyszerűen beállt a derekam. Napközben nem vészes, de este az ágyban már jelentkeznek ezek a tünetek. Persze aki egy nap alatt akar mindent kimosni és kivasalni...az így jár... :roll:
Annyi babaruhám van hogy ha hármasikreim lennének is sok lenne. Van a fiamról, kaptam a barátnőimtől és én is turiztam gyönyörű angol rucikat!
Megnéztem a te általad beszerzett rucikat és meg kell mondjam, nagyon jó üzletet csináltál! Nem volt pénz értük, hisz mind gyönyörűek! Hamarosan te is moshatsz hiszen rohamosan telnek a heteid, és szépen nő a pocid!
merszi
 
 


Merszi!
Na én nem leszek ilyen aktív mosás vasalás ügyében...bár a mosás az nem nagy dolog,de a vasalás...szóval igyekszem minden nap amjd egy picit,amíg bírja a derekam :wink: Na de még van pár hetem erre felkészülni!

14én megyek a dokimhoz,aztán vmikor megyünk még 4Dre is.

Amúgy mit mond a doki?Kihúzod a 40.hétre?Vagy lehet elöbb jön a baba?

annus11
 
 


Merszi: annyit gondolok rátok - meg Hajnira is. Nemsokára itt a ti időtök. Már vágjátok a centit?

Tegnap megvolt a hathetes kontroll. Minden rendben. Természetesen most meg náthás vagyok, hát a kis csizmám teli van. Vera, én is csatlakozok hozzád. Ennyit nem voltam beteg az elmúlt 5 évben, mint amennyit most, ebben az egy hónapban. Már várom, hogy kitavaszodjon és a fiatalurat vihessem sétálni, mert ilyen hidegben csak az ablak marad..és ez a bezártság nem tesz túl jót nekem sem :oops:

Annus: tényleg már te is hol tartasz! Már tudjátok, hogy ki lakik odabent? Mentek 4 dsre még? Hozol fotókat ide is?

Kép
wruska
 
 


Annus!

Az izgalmak engem még aktívabbá tesznek! Más a saját és más a babaruhát vasalni, nekem valahogy élvezetesebb!
Szeretném kihúzni a 40 hétig, vagy a 39-ig. Nagyfiam napra pontosan érkezett...a picuri meg még találgatás. A doki szerint ha kihúzom a 40. hétig akkor szerinte 3,8 kg körül lesz majd. Kíváncsian várom ez bejön e? Amúgy 12-én megyek dokihoz, akkor majd biztos többet mond. Ma a csuklása alapján megállapítottam, hogy fejjel lefelé van!!!

Wruska!

Hajnit ritkán látjuk, ő a februári topicban jár néha, és úgy emlékszem neki is olyan nagy babát jósolnak mint neked. Kb 1 nap van köztünk így együtt izgulhatunk majd.

A centit fejben vágom... :wink: Inkább úgy érzékelhető nálam, hogy közeleg az idő egyre felfokozottabb hangulatba kerülök. Nem izgulok, nem sürgetem, csupán egyre happybb vagyok! Már minden cuccom rajtra készen öszeállítva, kivéve a kiságy, azzal még várok, mert a fiam csak belemászna ugrálni... :lol: Az utolsó pillanatra hagyom, mert azt a fiúk is összetudják nélkülem rakni.

Amúgy jobbulást neked! Voltál, vagy készülsz még belgyógyászhoz, fogdokihoz?
merszi
 
 


Merszi: Én már olyan távolinak érzem a terhességet. Mintha ezer év telt volna el azóta. Nem is tudom, mit csináltunk, mielőtt nem volt gyerekünk. Csak múlattuk az időt... :wink:
Azért a 3,8 is szép méret ám! Hajninak kislánya lesz, igaz? Szép nagy súllyal jön a világra akkor ő is.

Nagyon izgulok már értetek. Remélem fotókat mielőbb láthatunk :lol:

Kérdésedre válaszolva:
Fogorvoshoz 15-én megyek. Remélem Olivér is kibírja majd a beavatkozást. Most már ő a kis csomagom, akit mindenhova magammal cipelek :lol:

A háziorvosomhoz (belgyógyász) most nem szambázok el, mert ugye itt a jó kis influenza járvány és gyerekkel oda be nem teszem a lábam. Majd valami csendesebb időben, de mindenképpen elmegyek megnézetni magam. Ha mást nem, a vérszegénység miatt érdemes lenne vele konzultálnom.

Panni: apa ma megy megvenni a Gripe Water-t, meg az Utricat - már alig várom hogy lássam hatásukat :lol:

Egy mai bealvós kép. Olyan, mintha vörös lenne, pedig szöszi :lol:

Kép

Kép
wruska
 
 


Panni: dolgoztatok ki valami jó módszert arra, hogy hogyan adjátok be Olikának a Gripe Watert?
Mert elég béna üvegben van és a kávéskanál is aprócska, nekem meg remeg a kezem :wink: , nem beszélve, hogy önmagában nincs túl jó íze ennek a cuccnak. Arra gondoltam, hogy anyatejjel keverve nem lehetne e beadagolni neki..

Kép
wruska
 
 


Wruska: nagyon édes Olika ahogy szundizik. Mindig olyan jót mosolygok a képeken, mert egyszerűen nem tudok a szupi frizurájával betelni. Nagyon édes. Mondtam is a férjemnek, hogy én is ilyen hajasbabát szeretném majd :lol: persze tudom, nem kívánságműsor

KépKép
csige-bige
 
 


Wruska!

Természetes, hogy távolinak érzed a terheséget, hiszen ott az a gyönyörű kis gombóc fiad! Nagyon jól állnak neki ezek a színek! Ezzel a hajjal igazi "kiscsávó"!

A 3,8 is szép súly valóban, de én már a 3,5-el is elégedett lennék, hogy kibújjon könnyen!

Akkor már jól vagy ugye? Nincs láz!

Én is a Grippe W-t használtam anno és bevált! Akkorákat pukizott tőle!
Én megmutatom mivel adtam be régen: vagy sima fecskendővel nyomtam a szájába(orvosi műszerboltból való), vagy ezzel:

Kép gyógyszeradagoló
merszi
 
 


Kép

Elég kicsi a kép,de gondoltam megmutatom.Ő a férjem piciben :lol: Neki is írtó sok forgója van!!!És magától így göndörödik,mint a malacfarka :lol:
http://amilapunk.extra.hu/fotok/miki/th ... nail51.jpg Itt talán nagyobban meg lehet nézni.

Tehát én mindig odavagyok az ilyen frizurákért :lol: :lol:

annus11
 
 



annus11
 
 


Sziasztok,

Benezek azert neha csak nem sok idom van, mert ugye en meg mindig dolgozom - meg harom het! :roll: Mar nagyon nehezen viselem, ma pl. iszonyuan faja hatam es alig birok ulni. :(

Annus - nagyon csini pocid van! :D Nekem a 6. honapig nem nagyon latszott semmi, ,pedig orultem volna. :roll: Most bezzeg mintha lufit cipelnek a borom alatt vagyis inkabb olomgolyot, mert olyan nehez a pocim.

Wruska - nagyon edi Oli baba! :lol: Nekem is nagyon bejon a seroja. Errr... az honnan jott, hogy nekunk kislanyunk lesz? Ugyanis mi nem tudjuk es az en anyai megerzeseim inkabb fiusak. De lehet, hogy neked lesz igazad, ki tudja.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni!
Te még mindig dolgozol?Vagy ott muszáj?Nem tudsz szülési szabira menni?Akkor ezek szerint végig melózni is fogsz?El is hiszem h fáradt vagy!!!De a lényeg h minden oké!
Ha lesz egy kis időd,képet hozhatsz a pocidról!!!
Amúgy minden oké?

annus11
 
 


Hajni, fogalmam sincs, hogy honnan jött a kislány gondolat...nem vagyok boszorkány ám :wink:

Kép
wruska
 
 


Merszi, köszi a tippet. Utána nézek.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Sztem adhatod simán anyatejjel a Gripe Watert..

Én egy olyan adagolóval adtam amit a Nurofen sziruphoz adnak(amúgy az összes szirupos gyogyit ezzel adom a srácoknak,nekünk nagyon bevált)
Úgy kell ilyen piciknek adagolni a szirupot h az adagolót a belső szájzug jobb vagy bal oldalába kell tenni és ott fokozatosan beadni...azért oldalra h nehogy félrenylje.





Remélem nektek is beválik a Gripe Water és az Utrica is
:wink: Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Háát lányok, tényleg közeleg az én időm... :shock: ma voltam dokinál, és azt mondta ha akarná már megtudná vakargatni a baba fejét :lol:
A méhszájam teljesen nyitott, de szerncsére a méhnyak még 3 ujjnyi. Azt mondta ezzel így is simán kihúzhatom. Én szeretném a 39. hetet elérni! Jan 5.-e óta táppénzen vagyok így talán már meló nélkül nem lesz olyan nehéz elérni a 39-40. hetet.
Hajni! Te is hagyd már abba a melót, igaz te otthon dolgozol ha jól emlékszem (nekem inkább a reggeli hajrá volt a fársztó (beérni a munkába)nem a meló.

Remélem már mindenki meggyógyult!

Wruska? Használnak a picurodnak az új szélhajtók?
merszi
 
 


sziasztok
nem tudom, emlékeztek e rám, rég jártam erre. sajnos nagyon nincs időm netközelbe kerülni, csabika minden időmet leköti.
ő is hasfájós, illetve nem is fáj a hasa hanem pukizgat óriásikat. pedig már 5 hónapos lesz nensokára. mi is kipróbáltunk mindent: Infacol, espuimisan, gripe water. most még a kamomillát fogom megpróbálni....hűátha bejön.
igazából az a rossz, hogy megint elkezdett csabi két óránként ébredni éjszaka a pukik miatt, pedig már kezdett beállni egy 5és fél órás egyhuzamban alvásra,m de pár hete elkezdett újra két óránként kelni. kicsit zombi vagyok a nem albástól.
viszont úgy örülök, hpogy sokan már babáztok otthon. Mikor utoljára voltam, mégcsak pocakosok voltatok. :)
zsibiről tudtok valamit egxyébként?

mindenkit puszilok:
Lei
Kép
Kép
lei
 
 


Lei!

Hát persze h emlékszünk rád...jó h jöttél!!

Csabika csak szopik vagy kap már kanalasan főziket,gyümiket is?Csak azért kérdem mert lehet h az új kaják miatt fájhat a pocija??

Nagyon aranyos a képeken :wink:

Merszi!

A külső méhszáj nyitott, igaz?Már az is jó jel,izgi
:wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Gépem még mindíg nincs! :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma beszéltem velük,nem lehet javítani!Visszaküldik Hollanndiába.Onnan küldenek csereutalványt ami kb 3-4 hét még! :(
Egyrészt ez jó.mert az árából most már kettőt tudunk venni,de addig nincs gép!

SOHA NE VEGYETEK MSI TÍPUSÚ GÉPET!!!!!!!
Drága és olyan lassan dolgoznak mint a franc! :evil: :evil: :evil:

Mi betegek vagyunk!Zalán és én köhögünk most már 3 hete.
A férjemnek pedig tüdőgyulladása van!3 napja belázasodott és 2 napig 40 fokos láza volt!

Igazából most reagálni nem nagyon tudok senkire,mert annyi időm nincs,hogy mindent elolvassak!
A babák nagyon szépek! :lol:

Nagyon hiányoztok már! :cry:
Remélem gyorsan lezajlik ez az egész aztán jövök!És nem szabadultok tőlem! :wink:

Sziasztok
Vendég
 


Alziza, jó hogy jelentkeztél. Várunk vissza mihamarabb :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Alziza: nekünk is MSI-nk van, eddig minden oké vele.

Lei: gyönyörű gyerkőc Csabika.

Merszi: azta, ez nem semmi. Akkor hamarosan láthatod a Te kis Szerencsecsillagodat:-)

Szerek. Egyik sem vált be. Nekem úgy tűnik, inkább még nagyobb görcsöket okoztak. Most nem kap semmit, és érdekes, hogy most is van hogy fáj a poci, de most hamar túl vagyunk rajta, nem tart órákig a görcsös helyzet. Ki érti ezt? Ja és igazán a cumi vált be. Mert amíg azt szopizza, addig dolgozik a gyomra és segíti az emésztésben. Könnyebben jön kaki, puki. Nem voltam sosem a cumi híve és most sem kapja, csak utolsó lehetőségként, és elalváshoz sem kell neki, de nekünk segít, és hát mégsem gyógyszer, úgyhogy használjuk.

Panni: szopiztatás. Úgy döntöttem, mielőtt teljesen megőrülnék, hanyagolom ezt a leszoktatás témát. Mi már így fogunk "felnőni". Anyatejen és tápszeren. Sehogy sem tudtam leszoktatni a tápszerről, pedig van tejem (fejni nem tudom) és az az igazság, hogy már kezdek teljesen összeomlani a kudarctól, szóval ma reggel úgy döntöttem, leszállok a témáról. Nem méricskélek tovább, nem írogatom tovább, nem görcsölök rajta tovább, mert nem akarom, hogy minden erről szóljon.
A gyerek szépen fejlődik, elégedett és kap bőven anyatejet.. Szóval szopizunk, amíg jólesik neki, aztán megkínálom üvegből és mehet a csicsikálás..

Kép
wruska
 
 


Lei!

Gyönyörű a kisfiad! Van akinek tovább tart a hasfájós időszak, ilyen a te picurod is!

Panny!

Nem csak a külső méhszáj nyitott! A külső már a 27. hét óta nekem 1 ujjnyira nyitva van. Most 3111 a kódja hüv. vizsgálatnak, mely jelentése az, hogy teljesen nyitott méhszáj (külső, középső, belső) és 3 ujjnyi a méhnyak! Amíg ez utóbbi nem rövidül, talán bent marad az én csillagom. nem ritka az ilyen szülés előtt 1 hónappal, és az sem, hogy szüléskor nem akar nyílni!

Alziza! sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Jobbulást a családnak!

Wruska!

Akkor majd ti is kinövitek a pocifájást. Nekünk anno a 3. hónap után el is múlt. A szoptatást pedig csináld úgy ahogy mindkettőtöknek jól esik!
merszi
 
 


Sziasztok Lányok,

Hát jó régen nem voltam felétek. Jobban mondva olvastalak benneteket csak nem írtam.
Sajnálom, hogy olyan sokan betegek vagytok! Alziza, Vera gyógyuljatok meg mielőbb.
Én nagyon félek az influenzás időszaktól, azt hiszem látogatási tilalmat fogok elrendelni itthon.

Wruska,
Nagyon sajnálom, hogy nem váltak be a szerek, és még mindig fáj a pocija Olinak.

Annus,
Szépen gömbölyödsz. Aranyos a pocid. Suliba jársz még, vagy már te befejezted a tanulást? vagy van még vizsgád?
Holnap írj, hogy mi volt a dokinál!

Lei,
Nagyon örülök, hogy hallottam felőletek Csabi nagyon gyönyörű, és már milyen nagy. Hogy telik az idő. Nagyon szép kék szeme van.

Merszi,
Hűha, akkor már kezd előrehaladni a dolog. és a nagytesó várja már a baba érkezését? Nagyon izgulsz már?

Hajni,
Te még mindig dolgozol? De meddig? Munkából mész szülni? Vigyázz magadra nagyon!

Csige-Bige,
Anno mi is 1-2 naponta akcióztunk, és így jött össze Petra. Húsvét környékén fogant, olyanok voltunk mint a nyulak. ( Régi szép idők...)

Petrának is szokott görcsölgetni a hasa, de én még nem adtam neki semmit sem. A hasalás és a lábtorna, legvégső esetben hőmérő vagy szélcső mindig segít.
Azt hiszem nekem hatalmas nagy szerencsém van vele. Bár lehet ez hamar elmúlik. Napjába 5-6szor eszik, van elég tejcsi, este 8-kor eszik utoljára, fél 10 körül elalszik, és legközelebb reggel 5-kor kell enni. Napközben is nyugodt, néha végig fel van két etetés között, de ma például szopi után fél órával már aludt. Szépen hízik, már 4 kg.
Egy dolog zavar most, hogy telejött az arca pattanásokkal. De majd elmúlik, csak kicsit csúnya.
Ma volt a dokinéni, és megkaptuk a beutalót csípő UH-ra. Majd 5-én megyünk, remélem minden rendben lesz.
Már nincs segítségem, egyedül vagyunk napközben. Ráadásul párom délutános, így egyedül fürdetem is. Kicsit unalmas így az este, mert PEtra most sokat alszik. De legalább sok mindent megtudok csinálni. Remélem nem fogok becsavarodni.


Kérnék egy kis tanácsot tőletek. Nagyon sokat csuklik Petra. Ti tettetek ellene valamit? Van valami jó ellenszer? Vagy hagytátok magától elmúlni?
Az a baj, hogy magától nem hagyja abba, és nem segít az sem ha vizet iszik.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok!

Alziza!
Gyógyuljatok meg mindannyian mihamarabb, a férjedet meg szigorúan kösd ágyba, a tüdőgyuszit ki kell feküdni.


Lei!
Csabinak tényleg nagyon szép szemei vannak! Gázok: sajna amíg meg nem tanulnak rendesen szelelni addig ez lesz, nálunk is volt az elején, azóta ezzel hál istennek nincs gond, viszont jön helyette a foga (már hetek óta óránként/ félóránként kelünk), aztán meg majd ha csajozni fognak akkor majd azért nem fogunk aludni :wink: .

Merszi!
Reméljük kiscsillag bent marad még pár hetet!
Hoyg viseled így a végét a terhességnek?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Lei: bárcsak már mi is itt tartanánk. Annyira tündérik a babócák.
Köszi Eperke, pont tegnap mondta a férjem, hogy már kezd kimerülni, egy kicsit regenerálódni kellene :lol: Mondtam neki, hogy még tegnap és akkor pihi lesz ebben a hónapban. Én egy kicsit félek ettől a két naponta dologtól, mert sokan azt mondják, hogy nem szabad ilyen görcsösen, de hát ha csak akkor vagyunk együtt amikor épp kedvünk van, akkor méginkább csökkennek az esélyek. Remélem meglesz az eredménye ennek a nyuszis hónapnak :lol: jaj már én is annyira szeretnék babázni.

KépKép
csige-bige
 
 


Eperke!

Ez természetes, hogy sokat babázol és csak olvasni van időd. Szerintem én is el leszek foglalva hamarosan!!!! Az én fiam is tejkiütéses volt, és mindig elkeseredtem, hogy azt a gyönyörű pofiját " elcsúnyítják" a pattik. Kapott rá valami egyszerű A-vitaminos krémet, de igazán nem használt! Ez legyen a legnagyobb baj ami velük történhet! Csak minket zavar! a puki inkább kínozza őket. Ja és, az enyém is csuklott, de a víz sem használt nálunk se.
örülök, hogy jól vagytok és szépen fejlődik Petra baba!

Én igazából nem izgulok, hanem egyre jobb kedvem van!!!! :P bízom benne, hogy még marad egy picikét, bár már kiváncsi vagyok a pofijára: A fiam várja már és annyit mondott reméli olyan lesz mint Ő: igazi rosszcsont!!!


Vera!

Ti már jobban vagytok? Mert karácsony óta benneteket is utolért egy kis " baci.
Én nagyon jó állapotban vagyok! A doki szerint jó az alkatom a terhességhez. Nem fáj, nem szúr, nem nehéz...fitt vagyok és üde az állapotomhoz képest! Még futni tudnék... :P háton fekve utálok már és hát most kezdődik majd az NST...ami háton történik :twisted: Brrrr

Most már dugulok... :wink:
merszi
 
 


Csak gyorsab beneztem megint egy kicsit...

Igen, en meg mindig dolgozom - de mar csak ket es fel het :D . Elmehettem volna mar hamarabb, de en valasztottam, hogy tovabb dolgozok. Szerintem mar irtam errol regebben, hogy ugye itt eleg korlatozott meddig tudok itthon maradni es minden nap, amivel tovabb huzom munkaban, majd a vegen extra ido, amit itthon tolthetek a babaval. Szoval en ugy dontottem birom meg :wink: . Persze tobbnyire csak itthonrol, de a fonokom pont most kert meg, hogy menjek be csutortokon. :roll: Mit mondjak, nem lettem tole tul lelkes.

Ma egyebkent megvolt az utolso UH-nk is, ugy tunik megsem lesz oriasbebink :wink: , de nem lesz picike sem. Nem hiszem, hogy ido elott ki akarna bujni, bar allandoan az oldalamat rugdossa mintha a kijaratot keresne. :lol:

Lei - de jo, hogy te is jelentkeztel :D Csabika mar olyan szep nagyfiu. Es azok a szemek tenyleg csodaszepek. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Wruska!

Méricskélni egyátalán nem kell....természetesen a te döntésed és úgy lesz jó ahogy döntesz és csinálod..de a tápról leszoktatást nem méricskéléssel kell csinálni hanem kizárólag gyakoribb szopiztatással és tejserkentéssel.
Én csak a tényeket mertem leírni neked amit 3 gyerekem és a 7 év alatt megszereztem...és mégesgzer mondom természetesen úgy a legjobb ahogy te érzed,semmi se kényszer csak úgy lesztek boldogok!!! :wink:

Csige-bige!

Sztem meg igenis ennek lesz eredménye h sűrűn vagytok együtt :wink:

Alziza!

Jó volt rólad hallani :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na megjöttem a dokitól!

Baba oké!Korának megfelelő!Pontos adatokat nem tudok mondani sajna.Miközben vizsgált a doki,tapogatta a hasam stb mondogatta h szép-szép :lol: Tehát minden oké velem is!
Kérdeztem a szülést,mondta h vállalja.Tarifát nem mondott,így gondolom nincs neki fix.Mondta h szülésznőt akkor fogadjak ha szeretnék.Egyenlőre mást nem is kéreztem.
A szülésfelkészítőre mondta h jó dolog,ott sok mindent tudok kérdezni ha vmi eszembe jut.
2 hét múlva kell mennem a cukros vérvételre...itt cukros lötyi van,de azt ott adják.Közben meg elküldött uhra!Ez tök jó,így hasznosan telik az idő!
Legközelebb 4 hét múlva talizok vele,akkor már a 29.hétben leszek :shock: A 34.héttől meg mehetek hetente a szívhallgatásra,mondta h majd akkor sűrűbben találkozunk és tudok kérdezni a szülésről stb.

annus11
 
 


Csige-Bige,
A görcsös akarás tényleg nem jó, csak annyit legyetek együtt amennyi jól esik. Szerintem egy baba úgy is akkor fogan meg, amikor nem számítanak rá. Én nem hittem, hogy nálunk eredményre vezet ez a sok együttlét, főleg, hogy egyből a vetélés után volt, de bejött...

Wruska,
Tejserkentésre jó a masszázs. Én minden szopi után átmasszírozom, és lefejem. Még akkor is ha csak 5g jön le. Nekünk ez segített. De már lehet, hogy próbáltad.
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy neked milyen lett a vágás helye? Használsz valami krémet, hogy halványodjon? Nekem sajnos elég vastag a dupla műtét miatt, lehet jó lenne rá valami krém.

Kép
eperke25
 
 


Úr isten Annus, rögtön szülsz :lol: :shock: olyan hihetetlen, már a 34. hétről beszéltek. Úgy szalad az idő.
Hát bizakodom Panny. Ma brutál megjött az étvágyam. Már fél 12-kor rosszul voltam az éhségtől és megettem a levesemet, majd egy banánt, délben pedig a második fogásomat és utána még egy forró csokit, de az sem volt elég, mert ettem még egy minichipset. És tudtam volna még enni, de már nem volt a képemen bőr lakmározni. Nagyon durva. És már megint éhes vagyok.... Utoljára nyáron volt ilyen, amikor terhes lettem, de még nem tudtam róla. Hát nem tudom, már nem merek reménykedni, de ez a mai nap nagyon durva volt. Ettek a kolleganőim és csorgott a nyálam. Tudjátok amikor az ember szájában összefut a nyál :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Látom előkerült mindenki!

Alziza!
Remélem hamarosan lesz géped!!!!!

Hajni!
Nem semmi hogy még mindig dolgozol....kitartás!!!

Eperke!

Petra már 5 hetes :shock: Már ő is nagylány!!!

Csige!
Hát mi amikor összejött elég sűrűn csináltuk...talán ha 1 v két nap kimaradt azon a héten.De eszünkbe se jutott h baba lehet belőle...ugye a sok meló miatt!Aztán tessék 8)

annus11
 
 


Csige-bige!

Már ítam neked h mi is mindhárom srácot úgy hoztuk össze h a 9.naptól a 20.napig minden egyes nap akció volt :wink: Én ebben hiszek...mert ha csak tényleg akkor csináltuk volna ha kedvünk van nem bizti h eltaláljuk a napot..vagy csak jó sokára..én türelmetlen típus vok,szeretek mindent kiszámítani és megtervezni :wink:

Nagyon izgulok érted,minden nap eszembe jutsz ha jövök babanetezniKezem-lábam keresztbe értetek!! :wink:


Eperke!

Nagyon jól csinálod a masszást szopi után!!Ügyi vagy!!

Annus!

Jesszus nemsoká szülsz...hihetetlen!!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Na ne mááá,azért nincs az még olyan közel :wink: Legalábbis én ezt mondogatom magamnak :lol: :lol: :lol:

Amúgy mi akkor csináltuk amikor kedvünk volt,csak hát ilyen sűrűn volt kedvünk :oops:

annus11
 
 


Köszi Panny, ari vagy nagyon. Hát akkor igyekezem, ha ilyen sokat szorítanak nekem, hogy mihamarabb megörvendeztesselek benneteket :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-Bige,
Én is olyan bélpoklos voltam tegnap is, és ma is. Az egész hűtőt fel tudtam volna falni. Reggel 5-ös szoptatás után meg kellett ennem egy banánt mert majdnem összeestem az éhségtől. Pedig nem vagyok terhes, legalábbis gondolom.
De nálad ki tudja mit jelent ez....
Amúgy ez normális, hogy ilyen falánk lettem? A szoptatás miatt van?
Pedig pont annyira zavar a testem. Jó lenne már tornázni, mert el vagyok folyva. Pedig nem maradt rajtam csak 2 kg plussz, de megis.
Szerintetek mikortól lehet tornázni?

Annus,
Örülök, hogy minden rendben van. Ne hidd, hogy nem fog gyorsan elszaladni az idő. És tök jó, hogy májusban szülsz, az olyan szép hónap.
Én is cukros lötyit ittam, hát nem volt egyszerű. Vigyél magaddal citromot. Nekem olyan volt, mint ha lisztes vizet ittam volna.

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Kicsit várj még a tornával...igazából a 6 hetes kontroll után ha a doki is az áldását adja akkor szabad de vigyázva és óvatosan(lájtosan:)) mert nehogy apadjon tőle a tejci.Ha a terhesség előtt is aktívan sportoltál akkor természetesen nem olyan nagy a kockázat,de azért ne most próbálj meg maratont futni :wink:

És ha izzadsz sport közben akkor mindenképp pótolni kell a sok vizet a szopi miatt is.

Én csak a srácok 4 hós korában mertem elkezedni aerobicozni mert féltettem a tejet...és akkor semmilyen gondot nem okozott.


És igen..simán lehet h a szopi miatt vagy éhes...a szoptatás rengeteg energiát és kalóriát ad le és a tartalékolt energiákat is feléli..szal nem csoda ha pótolni kívánja a szervezeted
:wink: Pl.van akinek csak akkor van elég teje ha rendszeresen és eleget,energiadúsat eszik...tesóm is így volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eperke!

Csabim is rengeteget csuklott, most már csak kb. két naponta fordul elő és elmúlik ha iszunk. De amikor pici volt, akkor nem segített az itatás sem, pláne mert nem volt hajlandó meginni a vizet. Állítólag a csuklás őket nem zavarja csak minket, bár vannak kétségeim. Nálunk vagy magától múlott el, vagy elkezdett sírni és a sírástól is elmúlt.

Lei!
Micsoda nagyfiú már a ti Csabikátok is, most nézem hogy csak egy hét különbség van a fiaink között. Mióta gyümit is eszünk hatalmasakat tud pukizni Csabi és ő is nagyon sokáig hasfájós volt. Mi három hónaposan tértünk át a kamomillára, és most már csak a vacsorájába teszek, napközben nem kell neki. Nekünk napközben már elég egy kis pocimasszázs.

tücsökbogár
 
 


Tücsi!

Csabiról is kérünk képet!!!!

annus11
 
 


Eperke: az én sebem nem olyan ronda, persze még mindig piros, és szerintem ilyen hamar nem is fog elhalványulni, de talán Alziza majd ha jön, többet tud mondani, mert ha jól emlékszem, neki mindhárom pici császáros volt.
Egyébként én Bioptron lámpával kezelgettem még az elején.

Kép
wruska
 
 


sziasztok!

tücsök: a kamomilla hasra is jó? nem inkább nyugtatólag hat a babára? Csak mert vettem, de még nem használtuk. Most csak gripe watert használjuk és nagyjából jó a helyzet. mondjuk este 10 koe lfektettem és 11-kor iszonyat sírással ébredt a hasa miatt, de 5 perc simi utűán visszaaludt reggel 4-ig.

amúgy még csak anyatejet kap, nem kezdük el a hozzátáplálást mert most még náthás. nmajd ha meggyógyul teljesen, elkezdjük a kósolgatást.
lei
 
 


Na most értem haza,kicsit elnézelődtünk nővéremmel!

Gyorsan a lényeg!Úgy néz ki kislány!!!!!!

Mindjárt hozok képet is! :wink:
Apcim majd holnap reggel tudja meg ha hazaér :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: