A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Katuska: nincs tele a telefonod memóriája? az is lehet gond...
Itt semmi trutyi: csak sima jég :? mindenütt :?

Csajok má': nem dumálni kell a szülésről meg a sorrendről :wink: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Erzsébet, Batkata, Moffli, Magdolnasz, Gizella, Andi

Gratulálok!
Vendég

Andi! Gratulálok!

Katuska! Sipirc szülni!

Csöre! Hétfőn a kis pakkommal kell menni CTG-re. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gizella, Andi: Gratulálok!!!! Sok boldogságot és tejcikét!!!!!

Hanna: ez pontosan mit jelent??? Lehet, hogy már bent tartanak??? De miért???

Kép
jandrea

Jandrea! Vizesedek. (nem kicsit) :?
A dokinénit ez aggasztja.

Kép
hanna30

Hanna: átérzem. Én is alig tudom még a papucsba is bedugni a lábam. Nagyon car érzés, mert bár nem fáj, de olyan feszülős. Bár ezt gondolom nem kell pont neked magyaráznom. Egyébként ha itt ülök a számítógép előtt rosszabb. Na de csak nem gépelhetek állva. :-)
De a pisivel ugye minden rendben???

Kép
jandrea

Jandrea! Igen, az ok.
Sajnálom, hogy te is szenvedsz vele. :(

Kép
hanna30

Sajnálom, Lányok, a vizesedést... kitartás, már csak pár hét/nap :)
Andrea: polcold fel, úgy nem jobb? nem mintha értenék hozzá :roll:

Csöre
csöre74

Szoktatok almát enni? remekül hajtja a vizet. Én legalábbis nem vizesedek egy picit sem. Meg tudjátok mitől járok sokat wc-re? A palacsintától! lehet az is vízhajtó???

Csöre! nem nincs tele a memória....dehát mit lehet várni a szolgáltatóktól????
Tegnap kicsit kiakadtam mert nézem a kábeltv számlát és 890.- helyett 1890.- nézem felmondó levél díj!
Felhívom az üfit, hogy ez mégis milyen módi mert a felszólító levél meg a felmondó levél nem ugyanaz ám és én csak felszólítást kaptam! Különben is akkor minek számláznak még mindig ha felmondtak????? Persze hú de nagyon képbe volt a csaj....mondtam neki, hogy mivel lejárt a hűségidő küldhetek én egy felmondást és kérem fizessenek nekem 1000.-Ft ot felmondó levél díjként. A pofám leszakad, hogy mi mindent megengednek maguknak! :evil: :evil: ha nem kellene a nethez a kábel, már le is mondtam volna mert nem is használjuk...
katuska79

Nah még a végén Hanna lesz a következő :shock: :shock:
katuska79

Eszem az almát, lábam felpolcolva és ez van. :(

Katuska! Te holnap szülsz, szóval nem előzlek meg. :)

Kép
hanna30

Moffi, Magdolnasz, Gizella, Andi nagy nagy gratula a kicsikhez és sok tejcsit kívánok!

Ma járt nálunk a gyerekorvos, szigorúan rámparancsolt, hogy 2,5 óránként szopizzunk, ha kell, keltsem fel Bálintkát. Mintha az olyan könnyű lenne egy teljesen bealudt 10 naposnál... A pelusos tippet kipróbálom ma éjszaka, bár félig tele gyomorral tényleg nem olyan jó tornásztatni szegénykét :oops:

Bartika, beteszel engem is a táblába? Az adatok:
Korom 32 év
Szt. Imrében szültem 2009.01.04-én
Bálintka 2800 gr-mal és 51 cm-el született
Kistesó még nincs

Na megyek vacsorázni, anyósom szervírozta a bundáskenyeret :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Katuska: nem semmi :evil: van egy stílusuk... a netnek érdemes utána nézni máshol is, gondolom, ott van ezer szolgáltató, nem úgy, mint itt, nálunk, világvárosomban :?
Ja, ma kaptam egy felszólítást a bankomtól, hogy fizessem a hitelkártya tartozásomat... hétfői értéknappal befizettem... hívom a bankot, közlik, hogy a telefonos szolgáltató elb*cta.... szegény bankos csajszi, bizti több tucat ilyen telcsit kapott...

Csöre
csöre74

Edit: nem lehet a gyereket megtömni :evil: Saci, ha nem éhes, nem eszik, hiába kínálom...
jó étvágyat!

Csöre
csöre74

Sziasztok Lányok!
Árpi vagyok a kispapa.
Itt látható Nóra Judit, szül: Jan. 15-én reggel 1:17 kor.nagyon jól van, kicsizt megkínozta anyát, majd 6 órás vajúdást követően a világra csúszott. Magdolna is jól van, kicsit fáradt. Nem semmi amit véghez vitt, nehezen überelném. Minden tiszteletem a NŐKÉ! Nagyok vagytok!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdolnasz 2009.10.18 07:46-kor.
magdolnasz

Ssziasztok!
Hu gratula az ujszulott kismamaknak:)
de orulok es de izgulok.
Na vizesedes en is rohadtul, ne is beszeljunk rola, en is azt hittem ma monitor utan bent tartanak (NST) de nem pisi ok, vernyomas ok, tehat most kontrolalnom kell a vernyomast es kesz. ha 140/90 fele megy akkor irany a surgossegi. Na ennek koszonhetonek, szerintem vagy lehet, hogy a zsirnak mar 15 kilonal tartok :oops: de gaz, tisztara oda vagyok, szerintem nem is eszem sokat, habar anyum szerint igen, szoval nem tudom.... amjd csak megszuletik mar a picuri, mar lassan rajtam is rajtam van a sor :lol:
Hanna azert szoritok, hogy ne keljen bent maradni az szar tud lenni....szoval szurkolok

Kép
brestovsky

Istenem milyen cuki Nóra baba!
Árpi kispapa nagy gratula nektek! (na most pityergek)

Kép
hanna30

Na egy kicsit mégis visszanéztem!

Nóra papa, nagyon szép a kislányotok. Az a 6 óra nem is olyan sok. (majd kérdezzetek erről miután megszültem :oops: )

Hanna, még a végén be fogsz előzni! :shock: Én valószínüleg hétfőn még csak fogászatra megyek és nem szülni. Szerencsém van a vizesedéssel. Nem veszem észre magamon.

Katuska, legjobb ajándék lenne, ha megszülnél holnapra :D

Kép
Kép
cs_erika

Köszönjük szépen a gratulákat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdolnasz 2009.10.18 07:47-kor.
magdolnasz

Rita! Nekem ma 130/90 volt a vérnyomi.
Ha bent maradok hétfőn, akkor szülök is.
Ebben maradtunk.
Vigyázz te is nagyon magadra!!!!!!

Kép
hanna30

Rita, ne aggódj, én is már túlhíztam magam. :cry: A keddi mérlegelés szerint 18 :!: kg-nál tartok. :oops: Szerintem ez rengeteg. És az elmúlt 1 hónapban jött fel rám 4,5 kg. Nem igazán hiszem, hogy víz lenne, mert semmi vizet nem látok magamon.

Hogyan fogom én ezt leadni!!!! :?:

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Nem csak rajtam múlik.
Én hízok, de ez víz. A nadrágom varrása látszik a lábamon. :(

Kép
hanna30

Hát ha hanna bent marad hétfőn, akkor valaki mást nézek ki magamnak, akinek üzenek, ha van valami.

Ki vállalkozik? :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Maradj velem bent hétfőn.
Én Csörének írok, ha maradunk. :wink:

Kép
hanna30

Nóra baba gyönyörű, gratula még egyszer!
A vajúdás hossza jó kérdés: mi reggel 1/2 9-kor mentünk be a kórházba 6 perces fájásokkal, igaz, még nem voltak túl erősek, de mégiscsak rendszeresek voltak. Aztán délután 1/2 3-kor hallottam, amikor a szülésznő azt mondja a dokimnak telefonon, hogy most indultak be a fájások :oops: Hirtelen nem értettem, hogy akkor eddig miket éreztem????

Csöre, egyetértek, szerintem se lehet tömni a babát, hát ha lassabban nő a súlya, akkor lassabban, arra azért figyelek, hogy ne legyen alultáplált, dehát ettől azért messze állunk....

Mára elbúcsúzom, remélem holnap ismét babaeső lesz :P
Jó éjszakát Mindenkinek!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Erika! Azért hétfőig van még pár nap. :)
Addig simán szülhetsz. :wink:

Kép
hanna30

Csak kedden megyek dokihoz, de ez még nem zárja ki, hogy hétfőn szüljek. :D Megbeszélem kislányommal.

Kép
Kép
cs_erika

Újra itt. :)

Először is gratula gizellának és andi0716-nak!

Nóra nagyon édes kis cukorfalat.

hanna: :( Sajnálom, hogy a vizesedés miatt kell vinnetek már a csomagokat, de semmi baj nem lesz!!!!
Sajna még tanácsot sem tudok adni, én nem vizesedek. :(

Fogalmam sincs nekem sem, mi lehet ez az M-es érték.
Nekem CG-m 1100-as, de nincs mellette semmi más betű.

biga.csiga: hasonló szitu WC ügyben. Ami nálam izgis, mivel nekem az elejétől kezdve nagyon durva székrekedésem van (hetente 1X jó ha tudtam alkotni), erre ma már 3X volt nagydolgom. :oops: Ebből is látszik, hogy alakulunk. ;) Állítólag a szülés előtt ez teljesen normális, sőt, még a hasmenés is az.
Vendég

Sőt Picuranyu az a legjobb ha szülés után is megmarad egy időre a hasmars:)

Nagyon édi Nóri babaaaa!!!! Nem is volt hosszú szülés! Én is maximum így!

Csöre! áááá egyetlen másik netszolg nincs itt....az csak duma... egyébként meg a nettel nincs gondom mert az nekem ingyé van, mint dolgozói net...szóval pofa befog:) Hiába vonták össze a T csoportot, mindenki azt a szolgáltatást kapja dolgozói juttatásként amelyik csoportban dolgozik.

Rohadtul zsibbad a bal lábszáram :cry:

Bálintanyu! na ez jellemző...nekem is azt mondták akkor a ctg alapján, hogy ezek még semmi fájások, közben meg a falat kapartam és nem tudtam világomat. Szerintem baromság amit a gép kimutat...fordítva is igaz. Van akinek meg mutat nagy fájásokat és közben meg semmit nem érez...
katuska79

Hanna! ez tényleg durván hangzik ha már a varrás is meglátszik!
katuska79

Edit, még azt írd meg, hogy hányadik hétben, napon szültél, és simán vagy csaszival?
Ma már nem kaptok több táblát, tessék sorban állni és nem beelőzgetni, vili??? :lol: :wink:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bálintanyu, Gizella, Andi: Gratulálok!!!!

Magdolnapapa, Nóra Judit meseszép!

most többre nem telik, már rángat a párom :D még jó hogy váltják egymást Manóval :lol: :lol: :lol: :lol:
kisbogacs

Szunyáltam egyet. Olyan fáradtság van rajtam, mint a terhesség elején. Lányok! Nekem úgy bedurrant a szám, mintha Angelina Jolie-é lenne. Hát, gyönyörű lettem. Mi a sz@r?

Magdolna: nagyon szép a kislányod!

Hanna: sajnálom a vizesedést, de hátha nem kell befeküdnöd még!

krisz78

Köszi Csajok!
Egy kicsit pityeregtem most. :cry:

Kép
hanna30

Magdolna, Árpi kispapa! Gratulálok nektek, sok boldogságot kívánok! A lány gyönyörű!

Hanna! Sajnálom a vizesedést! Kitartást! Már nem sok van hátra!

Katuska! Bajcsy, A épület, III emelet! Szorítok, hogy mielőbb keresned kelljen! Választottál dokit?
Apának boldog szülinapot!

Erika! Nekem üzenhetsz!

Csöre! Az én fiam egy hét alatt több mint 300-at hízott. Le is döbbentem.

És egy kép:

Kép mosoly

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Megzabálom Milánt!

Kép
hanna30

Hanna! Ne sírj! Mindjárt vége, és ott tarthatod a kezedben a kis Olivért, akiért már annyit küzdöttél, és akire úgy, de úgy vársz. Ott van veled egy szerető és gondoskodó férj és, ha ne adj isten néhány nappal hamarabb kell kórházba menned, akkor sem lesz baj. Erős és nagy már a kisfiad.

krisz78

Krisz! Na, írjál még ilyeneket. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem mindenki pityereg már a topicon.

Kép
hanna30

Magdolna, Árpi apa, nagyon szép Nóra :D

Enikő: én most nem tudom, hol tartunk, az első 3 nap volt, amikor fogytunk. Mérlegem nincs, úgysem használnám :wink: majd ha 2 hónapos lesz, megmérjük :D
Édes Milán, ahogy mosolyog :)

Erika: én is bevállalom az üzit :wink: ahogy jól esik :D

Krisz: most mondjam azt, hogy a dagadások a pofin szintén a közelgő szülés jelei? Mondjuk úgy emlékszem, Mágnes volt az, akinek szintén dagadt az arca, de viszonylag korán a szüléshez képest :roll:
Picuranyu: a hasmenés is... :D vagy csak rosszat ettél :roll: :lol:

Ja, Katuska, emlékszem már, hogy valami huncutság volt a neteddel :wink:

Vajúdás hossza: szerintem sem sok a 6 óra, Árpi apa, teljesen korrekt :) mondjuk attól függ, honnan számoljuk :roll:
Megnéztem a papírom, 9:58-kor vettek fel a kórházba (kb 1/2 órával előtte mehetett el a víz), 16:11-kor született Saci, az több, mint 6 óra... de ebből kín max 1/2 óra volt (a no-spa után).

Megyek, sír a lányom :)
Jó éjszakát Lányok :)

Csöre
csöre74

isarenikő: tündéri Milán. :)

hanna: ne pityeregj, hamarosan így is-úgy is a kezünkben lesznek a babók. A lényeg, hogy a babák és anyukák is jól legyenek.

csöre: nem ettem semmi olyat. :)
Vendég

Sziasztok!

Esti bekukk.

Nóra papa: gyönyörű a kicsi lány ;)

Lisuka: Köszike. A cumisüveget, meg egy kis satyit, és a pokrócot is a szülésznéni mondta nekem. A többi meg a kórházi listán van rajta, de a kölökcsonkkal nem voltam képben, arról nem szólt a fáma...

Hanna: sajnálom a vizesedést, és a magas vérnyomit. Víz az nálam is keményen befigyel, nekem a zokni vág menetet a lábamba, és a bokacsontom csak néha napján látom :roll: Nődoki mondta ez még semmi, ennek a duplája is lehet a végére, annyit mondott ha vérnyomi 140 fölé megy, akkor telefon és kórház.

Krisz: Az arcom nekem már hónapok óta szét van csúszva, olyan elfolyós... :oops: Amikor szigorlatozni mentem, közölték is a csoporttársaim, hogy látszik lassan szülök, mert torz az arcom :? A szám nem dagad, az egész fejem olyan jóllakott napközis :oops:

Nekem holnap este nődoki és CTG, meglesz az utsó vér és vizelet eredményem, aztán hozom az infót, hogy mit gondol dokikám hogy állunk...

Katuska: Pontosan az az érzés, de előre engedlek, legyen Apának szülinapi ajándék Petra baba ;)

Erika: Én plusz 19-20 kilónál vagyok, igaz az esti méretkezés utáni adat, és rajtam van víz. Sokak szerint nem is látni, hogy hol van rajtam ez a többlet. Amikor indultam nem volt rajtam felesleg, de hogy ez hogy olvad le rólam, majd kiderül. A szülőszobában bizta leugrik pár kiló... :roll: ;)

Picuranyu: Nekem szorulásom nem volt a terhesség alatt, de ez azért már: :shock: Én túl vagyok már 3-on... :oops:

Enikő: kis huncut mosolya van Milánnak, nagyon édes :D

Na, megyek, jó éjt mindenkinek! Aztán, akinek mehetnékje van irány szülni ;)

biga.csiga

Köszi szépen Csajok!

Na, megyek én is.
Jó éjt!

Kép
hanna30

Erika hír!

Úgy néz ki, beelőz. Úgy néz ki, szivárog a magzatvíz.

Majd írok, hogy mi a helyzet.

Kép
hanna30

MIndjárt behalok! De azért drukk drukk Erikának!

Biga.Csiga! igyekszem rászolgálni az előzékenységedre:)

Krisz! ja ja torzul a fejed :) Menjél csak egy két időseb közelébe és máris megkapod miylen torz vagy!

Éjfél és még Máté itt kavar!!!! megőrülök sose fárad el?

Enikő! jaj tényleg miylen huncutul mosolyog Milán!
Nem nem fogadtam orvost...ki se tudnám fizetni...inkább a lakáshitelre fizetek be pénzt mert éppen egy huszassal lett ma magasabb a törlesztésem, mint az induláskor....köszönjük neked euro árfolyam, hogy még szívhatunk egy pár évig míg át nem állunk mi is.
katuska79

Kép
Vendég

Erika
Drukk!

Hanna
Léleksimi...
Vérnyomásodra figyelj!!!!!!

Anyukák, Apukák
Gyönyörűek a bébi-bogyók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

JÓ reggeeeeeeeelt!

Erika hír!

3óra 26 perckor 3222 g-al, 53 cm-el megérkezett Zsófia!

Kép
hanna30

Vicky! Nagyon szépen köszi.
Laca most szerez egy vérnyomásmérőt.
Meglepő volt az eddigi 90/60 után ez.
Alex kukorékol?

Kép
hanna30

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:29-kor.
Vendég

Vicky! Megzabálom. :)

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: