Sziasztok!
Először is: nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a sok aggódást, törődést, odafigyelést és kedvességet!
Az Uzsokiból azért engedtek el, mert mondtuk, hogy átmegyek a II. sz. női klinikára, hiszen itt van szövődményes terhességi és koraszülött osztály. Amúgy nem engedtek volna el. Eljöttem csütörtök este, mert már nagyon itthon akartam aludni, szürnyű volt bent.
Első nap terhesekkel voltam, de az ágy tragédia és az aggodalmamtól és a bánattól egy szemhunyásnyit sem aludtam.
Már éjszaka riogattak, h lehet, h leraknak a nőgyógyászatra, mert annyi a szülés, h kell az ágy és csak én vok mobilizálható. Éjszaka nem, de reggel már le is rakta, jól fel is ment a vérnyomásom tőle

átépítik a kórházat és a nőgyogyászati részleg a kiszuperált sebészeten kapott helyet. Szörnyű körülmények, nem lehet a fürdőt zárni, a wc büdös, hideg és kicsi. Mondanom sem kell, h totál lepukkant, 60 éves csempe és klotyó és minden.
Az ágyak nagyon kényelmetlenek, nyikorognak, kva meleg van bent, az orrom 1 nap alatt tele lett sebbel és abortuszosokkal feküdtem együtt. Kellemes élmény lehetett mindannyiunknak, gondolhatjátok
Mindenért szólni kellett eleinte, h mérjenek már vérnyomást, stb.... jah, a 24 órás vörödörbe hugyolás is tragédia volt, többször majdnem belehánytam a vödörbe. Képzeljétek el, föl a vödört a klotyóra, alig bírom kinyitni, mert annyira rászorul a teteje, ott belepisi, jajjj. Na, mindegy, mindent a babóért
Rengetek vérvétel és ctg, amit Alízka gyűlöl és durcásan, direkt nem mozog, így meg alig értékelhető. Viszont hétfőn 1700 gramm volt, ami nagggyon jó. Ezek szerint őhozzá még nem ért el a baj. Az ármlásvizsgálat is jó volt.
De, így hogy fehérje volt a pisibe, ezen nagyon kiakadt mindenki, leüvöltöték a fejem és max a 7végi hazamenetelekkel kecsegtetnek, amit nem akarok elfogadni. Itthon sokkal nyugodtabb vagyok!!!!!!!! Inkább betaxizok és fexek 2-3 napot bent. de hogy egész héten!!! Na, emiatt vagyok ideges.

és ez nem tesz jót.
Ahogy kicsit mászkálok fölszökik 145-150-re a vérnyomásom
Mérés: én mindkettőn mértem és a bal kezemen majdnem mindig jó volt, a jobbon meg vagy 30-al magasabb, szóval nálam azt nézik, mert lehetnek ekkora különbségek! Figyeljetek erre is!
A Klinika ezerszer korszerűbb, mint az Uzsoki, majd az is az lesz, ha átalakítják

szóval elvileg ott biztonságban és sokkal jobb körülmények között leszek.
A méhszájam felpuhult és borzasztó picit tágultam, szinte zárt. Dokik szerint jó. Sokat mozog a gyerek, de egyre többször keményedek és fájdogál is a hasam a korház óta.
Azért is sírtam, mert borzasztóan hiányzott a férjem és a kiskutyám, h nem tudok velük törődni, h nem vagyok otthon, és amúgy is érzelmileg labilis vagyok 1-2 hete, könnyen elsírom magam.... és ez így lesz a jöv7-en is és még sosem voltam kórházban, mióta együtt élünk összesen 2 éjszakát voltunk távol egymástól... szóval kicsit érzékeny vok
Szegény kiskuty, péntekre fogta fel, h itthon vok és le sem szállt rólam, most megint csalódni fog
Meg alig vártam, h itthon legyek, ne dolgozzak, annyi dolgom van, erre semmit nem tok csinálni. Muter sokat segít, de hát nem így akartuk, férjem a házzal nem tud haladni, mert esténként engem látogatott. Dehát ember tervez....
Na köszi mindenkinek és bocsi, h ilyen hosszúra sikeredtem. És ne hari, h nem reagáltam a hsz-eitekre
pusssz