A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Puszika és köszike!

Új életet kell kezdenem,új ötletekkel,új reményekkel,új próbálkozásokkal, újabb bigyókkal meg új életmóddal. Mi lesz ebből a sok újdonságból! :roll:

Kép
flóra 11

Na, ez is laptetű! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Itt volt az Andi, megcsináltuk az új órarendet, ettünk stb., a Gy. is hazajött, itt vagyok, visszaolvasok.

KépKép
benó

szióka
nem rég értünk haza az úszásból nagyon jól esett
Zsuzsi:14hetesek vagyunk és 7cm-esek
megyek vacsizni

Kép
paradizs

Jó étvágyat, Zsu!

Kép
flóra 11

Helló, na elolvastam, mit írtatok.

Edina, szerintem se tornázz még. Sétálj akkor inkább.

Olvastam, hogy mi volt a dokinál, azt nagyon bosszantónak tartom, Ildó, hogy a doki azt mondja neked, hogy nehezet kérdezel. Ez szemétség, hiszen te már szinte mindent tudsz az egészről, és végül is a doki tényleg csak ahhoz kell, hogy a műszereket és még némi plusz tudást adja a mi diagnózisunknak, úgyhogy ezt megtehetné a fene egye meg, 6 év tanulással a háta mögött. Jó, hogy nem normál ciszták vannak, de hajtsd a nőt, hogy vizsgáljon a pozsonyi út előtt meg rendesen.

Szilzi, jó készülődést a hétvégére!

Paradizs, jó az új uszoda? Nagyon fitt vagy, hogy mész úszni. :D Én totál lusta vagyok. Nagy már a pocid? :D

KépKép
benó

diagnózisunkhoz

KépKép
benó

Olyan szép rendet raktam, hogy a Gy. teljesen elámult (az Andi is). Ez az előnye annak, ha az ember ritkán takarít. :lol: :lol: :lol:

Viszont bedagadt a bokám. :roll: Most ez a legújabb. Egyszer már volt ilyen, az elején valamikor, remélem, most is pikk-pakk tovaszáll ez a tünet is. :wink:

KépKép
benó

Na, megyünk CSI-zni. Puszi

KépKép
benó

Benó, az bizti, hogy kiszedek ebből a dokinőből, amit tudok. Ma is megvizsgált,nagyon finoman, vett törletetés csinált uh-t is. Tehát kivizsgál alaposan, ezzel nincs baj. Legalább. Persze örültem volna,ha uh-n nem tüszőt lát, hanem esetleg valamit bent a méhemben. :wink: De erről ne is álmodozzak, igaz?

Kép
flóra 11

Ügyes vagy, hogy rendet raktál.Jöhetsz hozzám is.Most nálam sincs rend és kedvem sincs pakolászni. Meg itt annyian vagyunk, hogy úgy is mindig szétrakodnak.És csupa férfi, egy sem rakodik el maga után. :evil: Minden rám marad.

Kép
flóra 11

Ildi köszi
benó:úszoda:kellemes és szép a környzet a víz is jó,
jó tévézést kívánok

Kép
paradizs

:cry: :wink:
De. :D

KépKép
benó

Nálunk is ritka a rend, tudod. :wink:
Klassz, hogy jó az új uszoda, Paradizs. :D
Majd jövök.

KépKép
benó

Na, beütött a krach!!!!4 A F. totál kedvetlen lelombozódott. Minden baja van,nem akar gyereket sem. Lelkesen mesélem neki a dokinál történteket, aztán tervezgetek, hogy hétvégén lehetne egy letyem-petyem,talán összejöhet. Találtam olyan cikkeket,akinek ez után a szuri után jött össze. Ő meg elutasítja. :shock: Hogy nem,nem lehet, mégsem kell gyerek,mert álltólag rosszuláll anyagilag, elfogyott a pénze meg hasonló. :shock: Ez már megint kezdi! Nem le szarom a pénzt! :x

Kép
flóra 11

Ajaj. :shock: :?

KépKép
benó

Meg sem mertem neki mondani, hogy a dokinő bevezetett egy új fizetési módszert. Évente egy alkalommal kell majd nála fizetni,így januárban egy összegben 24 000,- Ft-t és aztán mármindegy, hogy hányszor mész hozzá egy évben és hogy milyen vizsgálatokat csinál, nem kell többet fizetni. Ez egy átlag nő díja, a terheseké évi 36 ezer, akinek kivették a méhét, meg 16 éven alul és 60 éven felül pedig 12 ezer. Majd kifizetem a sajátomból, de nem szólok neki.
Csak így akkor mi lesz Pozsonnyal? :shock:

Kép
flóra 11

Hát ez bizony ajaj. :?

Kép
flóra 11

Szerintem megnyugszik, aztán máshogy látja a dolgokat.

KépKép
benó

Nem fog megnyugodni, nem ismered őt. Ez most komoly veszély és nem csak a babaprojectre. Én megpróbálom kihozni a helyzetből a legjobbat.
Érdekes, valahogy nem is érdekel a dolog,hogy mi lesz.
Ahogy lesz, úgy lesz. Talán belefáradtam. Mármint a F.-ba és a hisztijeibe.

Kép
flóra 11

Alapvetően nem csodálnám, ha belefáradtál volna. :wink:

KépKép
benó

Bocsánat, lefekszem, dagadt a lábam.

KépKép
benó

Bocsi,eltűntem,de most vagyok!!
Ildó hagyd az F-t had morogjon majd megnyugszik,ha oda mész faggatni még a végén téged kiabál le.Pedig te csak meghallgatnád.Hagyjad hátha magától elkezdi.

Holnap átböngészem neked a netet hátha találok valamit.Nem felejtettem el. :wink:

Benó az én lábam is szokott dagadni,de nem vészes. :) Póckold fel ha lefekszel :wink:

Voltunk a b.nőmnél Ikeás fotelágyat vett a lányának és L.-nek van akus csavarozója meg minden ami kell hozzá.Szóval szerelt(tünk).

Kép
martik77

Na megyek aludni.

Jó ÉJT mindenkinek!!!! Kép

Kép
martik77

Puszi, alszunk, majd holnap tali.
Jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D

KépKép
benó

A töltöttkáposzta felébresztett! Persze nem kellett volna ennyit ennem. :shock: 7 kor már aludtam, most meg arra ébredtem,hogy kialudtam és szomjan halok. :(

Benó,pihenj sokat.Akkor a takarítás nem egészséges!

Zsu: Hú, akkor pár hét és kiderülhet a nemük. :roll:

Szilvi,sajnos én nem úszom meg a lombikot. :evil: Pedig,hogy reménykedtem. :roll:

Edina,pár nap és hétfő! :wink:

Kép
muzsuzska

Ildikó, már megbeszéltük, hogy ezt a rohadt klimaxot nem emlegeted!!! Jön az majd magától is nem kell emlegetni, de még ráér. :evil: Ez a szuri akkor olyan mint a Dufaszton.

F. nak meg nem kellett volna elmondanod, hogy kéne próbálkozni, mert megint morog. Simán leteperted volna, elcsábitod és kész .Párszor már jártál így és mindig morgás lett a vége. Szegény F. azt hiszi,hogy tenyészcsődőrnek hiszed.

Nem semmi a dokinénid, bebiztosítja a kuncsaftokat az éves bérlettel. :shock:
Ezt én is megkaptam a dokiktól, hogy problémás vagyok. Az ilyeneket nem szeretik mint mi vagyunk.

Zsu, ugye igazam van?

Kép
muzsuzska

Jó reggelt

Gondolom bagoly-társam már lassan munkában van..kitartás..

Ildikó....(látod lassan megjegyzem én is...:nem irigyellek F. miatt,elég nehéz személyiség...:(

Kismamik:tessék néha pihenni is!!!!

Gergő ma éjjel csak evett,meg aludt...na most vagy a tegnapi szuri miatt,vagy kezd megjavulni..
Majd kiderül a következő éjjel..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma megint nem leszek,10.15-re van időpontunk Gergőnem szemészetre..
Szoritsatok!!!!!!!!!!!!!

Szép napot

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó mindenkinek!!!

Most egész jól aludtam. :)

Itt gubbasztok Döme szobájában és hiába keresek Ildó semmit nem találok erről az injekcióról,legalábbis semmi érdemlegeset. :?

Kép
martik77

sziasztok
én most ébredeszem
Zsuzsi azt mondták nekem is hogy a következő UH-val ha nem lesznek szégyelősek akkor kiderül a nemük
mit csináltok ma? egy kicsit már unalmas az olvasás és varrás és pihenés?
tancsu: sok sikert vigyu az úton

Kép
paradizs

Helló!
Örülök, hogy jól aludtatok, Márti és Tancsu! :D :D :D
Zsuzsi, a töltöttkáposzta engem is felébresztene. :lol: :lol:
Paradizs, én nem megyek be az oszt. ért.-re, helyette pakolunk tovább. 1 szobás lakásban lakunk, és jól össze kell szorítanunk magunkat, hogy a skacok elférjenek rendesen. :D :D :D De nagyon szeretünk itt lakni, úgyhogy amíg lehet, nem adjuk el.
Csúszós még az út nálunk, mit tudsz róla?

KépKép
benó

Köv. uh-ra mikor mész, Paradizs? A 18. héten?

KépKép
benó

Hányadikon laktok? Hány szobás lakásotok van? Mikor tervezitek a fészekrakást (ide-oda pakolást, gondolom, nektek is kell)? A takarítást csak azért kérdeztem, hogy élére kell-e állítanom majd minden porcicát, ha jössz.... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok!
Szörnyű éjszakám volt. Kb. fél 5 óta fenn vagyok, annyira görcsölt a hasam. Nem tudom mi lehet ez, de aggódom megint nagyon :? Nem is görcsölés, csak iszonyú nyilaló fájdalom, és mindenhol, a méhembe, középen meg 2 oldalt is. De nem vérzek, ez legalább pozitív.

KépKép

KépKép
nadina01

igen a 18 héten megyek a genetikaira meg előtte talán a doktornő is megnéz, hétfőn megyek és viszem a vérnyomás értékeket hogy kell-e gyógyszer és mennyi, a másodikon lakunk 1+2félszobás a lakás, a jövő hónapban kezdünk pakolászni nem kell a porcicákkal nagyon foglalkozni.nem tudom milyenek az utak de talán annyira nem csúszik a járdát nálunk jól takarítják.
egy kérdés mind a két fiúnak egy valaki lesz a keresztszülője?

Kép
paradizs

Edina: ne izgulj én még azután is görcsöltem hogy pozitív lett a tesztem még legalább másfél hétig kitartás és csak pozitív gondolatok legyenek a fejeden..
benó: te inkább csak minimálisan pakolj és ne erősködj ilyenkor ki kell élvezni hogy mi dirigálhatunk és a pasik meg teszik a dolgukat..

Kép
paradizs

Paradizs, akkor már csak 3 hét és kiderül milyen nemüek :D
Mit szeretnél? 2 fiu 1 lány? Komoly lenne, ha mind mondjuk fiu, vagy mind lány! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, igen, köszi, csak a pozítvra gondolok mostantól!!! :D
De azért remélem gyorsan telik az idő és itt lesz a hétfő reggel 9, és végre mgnéznek uh-n, hogy mi van....

KépKép

KépKép
nadina01

hamar itt van hétfő és bizunk benne hogy a legjobb híreket kapod te is...
nekem mindegy lenne a lényeg hogy egészségesek legyenek de van talán egy kicsi olyan érzés hogy 2fiú és egy lány de talán lehet hogy a 2lány nyomja el az egy szem fiút majd kiderül

Kép
paradizs

Nálunk egész reggeltől nagy pelyhekbe hullott a hó és most meg is maradt!!! :D

Tancsu nem irigyellek most menni dokihoz!!Remélem valaki kocsival elvisz,mert a babakocsit most tuti nem tudnád tolni és a kenguru se egyszerű mert Gergő is egy Hópehely!!! :D

Kép
martik77

Helló lányok!
Van egy lyukasom, kicsit benézek, mert othonró nem tudom, mi lesz. Tegnap este még a net is elment. :x Nagyon mérgelodtem, mert nem volt elég a F. még a net is cserbenhagy.

Kép
flóra 11

Helló Ildó!!! :D :D :D

Kép
martik77

Edina, csak pihi! Ne izgulj, ilyenkor normális érzés a gorcsolgetés, nyilallás. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Márti! :D

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Jó, megpróbálok nem aggódni. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzska, a F. tegnap nem azon húzta fel magaát, hogy kell csinálni, hanem azon, hogy keveseb fizut kapot, és ha mindent kifizet még nem is elég, élelmiszerre pedig egyáltalán nem marad neki, ebbol kifolyólag úgy dontot, hogy nem kell gyerek, mert idézem: Minek csináljunk olyat, ami még tobb kiadással jár, ha már most nem elég.

És ideges volt, mindenért rámmordult, végul kiabált, hogy nem értem, hogy nincs pénze? :shock:

Kép
flóra 11

Ildikó, mi van F-el? Megbékélt már?

KépKép

KépKép
nadina01

Este nyolckor kapta magát, azt mondta megy valamiért a lakására. Én rálátok az ablakára, de ot egy pillanatig sem éget a villany. Reggel 5-kor jott haza. :? Mikor én felkeltem és kimentem a konyhába foghegyrol koszont, aztán mikor indultam a munkába, akkor elkoszontem tole. Ennyi volt a kommunikációnk.ˇÉs nem is vagyok hajlandó meghallgatni a kifogásait, hogy elaludt a lakásán. Mert ha akart volna, akkor haza tudot volna jonni, mert beállítja az ébresztot mondjuk este 10-re és jon haza. De o reggel 5-re állította.

Kép
flóra 11

Egyáltalán nem békélt meg és már nem is akarom, hogy megbékéljen. Egyáltalán nem érdekel hol volt az éjjel, mit csinált és hogy mit fog csinálni. Belolem hulyét csinált, az biztos. Mert én járok orvoshoz, nyígok, hogy gyereket akarunk, végul o egy tollvonással lefújja az egészet. :x Akkor mi a fészkes fenének mentem ilyen drága dokihoz? Minek fizetem? Ennyi erovel maradhatam volna az államinál.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: