A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mindenki szép a képeken, anagyok és a kicsik is , bocsi enmirok mindenkinek külön-külön.

Biztos triviális a kérdésem, de hogy kell vonalzót csinálni?
amonré

Amelyik vonalzó tetszik,arra kattints rá,automatikusan arra az oldalra lép ahol szerkeszteni lehet.Megszerkeszted és a linket bemásolod a profilodban az aláíráshoz.
Vendég

Ja!Be kell állítani,hogy csatolja az aláírást.

Csajok azt is a profilban kell ugye?nehogy hülyeséget írjak :lol: :lol:
Vendég

Banika, Nagyon cukik azokban a dobozokban! :wink:

Sotske, Elhiszem, hogy jó volt az óra, néha nekem is az hiányzik a munkám! :oops: Taliban mi benne lennénk! Noa milyen rokkercsajszi a képen! :D Szerintem sem gond, ha most nem kér annyit enni, majd rendeződik. Nálunk Blanka drágám akkor visít így a kanál láttán, ha olyat akarok adni, ami neki nem ízlik. Csak azt eszi meg, ami kicsit édes. :wink: Így most trükköznöm kell.

Davandi, Hát már nem mindig vannak vízszintben pelenkázásnál sem! Simán átfordulnak közben, a törlőkendős doboz nagy favorit, így elég nehéz őket ott tartanom. :lol:

Tonti, Nagyon jó az új avatarod! Sajnálom a sz.r éjszakát, és a fogad is. Kitartás, tudom hogy nagyon nehéz! Erős nőci vagy te! :D

Amonré, Nálunk Blanka cumizik, és ő is szokott néha éjszaka ébredni ezért. Ha a keze ügyébe kerül, akkor már beteszi magának, csak hát nem mindig találja. Én most az csinálom, hogy beteszek neki 3-4 cumit, csak meglesz az egyik. :lol: Van amikor beválik, van amikor nem. Szerintem még korai leszoktatni.
Banika már jól leírta a vonalzókészítést! Ja, és az url-es linket másold be, lesz ott több is. :wink:

Benszi, Egyetértek! És köszi! :D
Megszenvedtek a fogakkal rendesen. Kíváncsi leszek nálunk mi lesz később, mert Zsaninak ez a 6 foga szinte észrevétlenül bújt ki. Blankának viszont egy sincs, vele lehet jól megszenvedünk majd.
Örülök apa kedvességének. Tegnap nálunk is aranyos volt apa. Összeszólalkoztunk valami hülyeségen, elkezdtem duzzogni, aztán mondta hogy menjek gyorsan oda egy pusziért, és ne haragudjak de fáradt. Ritkán kér bocsánatot. :D
A gyerekeid, mint mindig édes pofák, mosolygósak és gyönyörűek! Az eskövős kép is szuper!

Fanni, Nálunk pl. a Milkás csokipapír is bejön lefoglalásnak! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, Jó is lenne még 25-nek lenni! :wink:

Lányok, Levert az előbb a víz rendesen! Még a szívem most is úgy ver. :shock: Zsani majdnem kiesett a járókából. Basszus, hihetetlen mit művel. Nem gondoltam volna, hogy feláll. :shock: Én meg még azt hittem, van egy kis időnk lentebb tenni. Milyen naiv is vagyok! Illetve inkább felelőtlen! :oops: Ne szidjatok le nagyon!
Vittem Blankát pelenkázni, már mikor jöttem ki a nappaliból, elkezdett ordítani utánam, de hát ilyen máskor is van. Aztán pelenkázás közben, mondom odanézek már mit csinál (a pelenkázó közvetlen az ajtó mellett van), mert még mindig ordított, és látom hogy már majdnem átbillen. Felkaptam Blankát, aztán futás oda. Lehet, hogy nem billent volna át, de ha meg igen, nagyon megüti magát. Jaj, bele sem merek gondolni. :roll: Utána odaültem a járóka mellé, és akkor láttam hogy lábra áll, csináltam egy fotót is.
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

soetske!

Gondolom nem nekem szólt de íme :wink:
A tanítványokat meg sajnálom, jó lett volna egy kicsit kikapcsolódni, na meg keresni vele...
Kép Kép
Vendég

Dóri! de szépek!! és micsoda csinik! Honnét öltözködtök? :)

Akit tudtam bejelöltem az iwiw-en :)
Ki van még fenn? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.01.15 15:58-kor.

zsuzska80
Szombathely

fanni! holnapra BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!

benszi! jo hogy apa kedves volt, igy tovabb :D edes kis roszcsontok

binyek! nalunk is apa aszt mondta hogy ragtapaszalja Michellenek a cumiat :wink: en meg nem sokara Mattianak mert ki nyomja a szajabol es teszi be az ujacskait sorba sorba

banika! miota acsorognak a kolkok???????? :roll: :roll: :roll:

tonti! sajnalom a fogad, de jobban aszt hogy nincsenek jol a babak sem :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Judit!

A két módszer uazt csinálja, kitörli a felső ff réteget :lol:

Tonti!

Kitartás, minden korszak elmúlik egyszer, nálunk Blankus már javul, de a hisztijei most a "nagyon félek mindentől" korszakba mentek át, ja meg a "csak anya jó" korszakot kezdjük ( szep-szor)
Előbb utóbb csak meggyógyulnak a törpök is.

Fanni!

Boldog szülinapot!

Ancsi!

Még kérdezted a gyermeküléstesztet.
Anno párom ez alapján vette meg a Römert, mindent átolvasott, igaz ez már 3 éve volt amikor a csajoknak vettük már nem néztük meg ismét.
Isofixes ülést is néztünk, de végül nem vettünk, mert 1 baromi drága, kettő a mai pirotechnikai övfeszítők maximális megbizhatósággal működnek, csak jól kell bekötni.

Dóri
Vendég

Hát szenvedtem a vonalzóval remélem sikerült.
amonré

Nem értem ,megcsinlátam bemásoltam és nincs itt.? :oops:
amonré

Dóri, Nagyon aranyosak a lányok, és tényleg nagyon szép ruci van rajtuk! Igazi nőcik! :D

Zsuzska, Én is fent vagyok, ha rákattintasz alul az e-mailemre, akkor ott a címben látod a nevem, és így meg tudsz találni! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

a bbcodenál van az url-s link ugye? :oops:
amonré

Zsuzska!

Tesco leárazásból :lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri! BOLDOG SZÜLINAPOT a CSAJOKNAK! Nagyon csinik! És nagyon jók a képek, amiket a szülinapra gyűjtöttél össze.
Köszi! a gyerekülés tippet. Mi is nézegetjük a teszteket, de még nem döntöttünk. Isofixes tuti nem lesz, mert baromi drága. Majd meglátjuk. Még ráérünk egy kicsit, mert mint kiderült a bébihordónkban a fejtámasz magassága is állítható, így most megint jó Adrinak.

Rebe! Zsani nagyon kis ügyi! Hát látom nálad is vége a jóvilágnak. Nekem mióta Zsófi feláll, elég sokat esik, főleg míg megtanult leülni. Meg állandóan azt nézem mibe kapaszkodik, van mikor a játékkal együtt dől.

Csajok! Tényleg jó lenne valami talit szervezni. Lehet kéne keresni valami játszóházat, amit ki lehet bérelni (nem túl drága), és mindenkinek megközelíthető.

Én is bejelölnélek Benneteket az iwiwen, de sajnos nem tudom a neveket. Én fent vagyok Bacsó Anita néven.

Fanni! Előre is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Benszi! Látod nem reménytelen a helyzetetek! Jók a képek a kicsikről, meg az esküvői is.

Eszti! Sajnálom az angolt, mert érezhetően javított a hangulatodon az az egy óra is, de majd legközelebb. Megértelek, mert nekem is néha hiányzik a melóm.

Bocsi, ha valaki kimaradt, de annyit írtatok ma, míg mi tornázni voltunk, hogy nem győzöm visszaolvasni.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

ezt nem hiszem el,csak én vagyok ilyen balf@sz?
:cry:
amonré

banika! sajnalom hogy ilyen hulyen irok, de sajna otthon csak beszeltunk magyarul, en csak roman iskolaba jartam, bolcsitol-egyetemig :oops: de tudom hogy ti mind turelmesen kitalaljatok hogy miket irok osze :wink: azert meg johettek udvarolni :P

rebe! nem fog senki leszidni, vannak dolgok amiket mar meg tudnak csinalni es mi meg nem tudjuk, de gondolom rogton le engedted a jarokat

dori! ujra, nagyon szepek!

Kép

demoniq13

Móni
Nem írsz hülyén.Én nagyon bírom.

Rebe
Ugye-uge?Mondtam én,hogy engedd le :lol:

Dóri
Nagyon csinik
Vendég

zsuzska! en is fent vagyok ezzel a nickel

Kép

demoniq13

Demoniq! Téged nem talállak :(

Rebe , Te megvagy, meg Ancsa is. volt pár B.A. de sikerült megtalálni :)

zsuzska80
Szombathely

Dóri, basszus! iszonyat jók!!! csak ne lenne olyan rohadt messze tőlünk a tesco...itt a közelben spár van csak....

zsuzska80
Szombathely

zsuzska! demoniq13 legalabis ugy emlekszem, mert nagyon keveset hasznalom :oops:

Kép

demoniq13

Rebe: elhiszem, hogy megijedtél! De fő, hogy nem lett semmi baj. Nagyon ügyes Zsani!

Dóri: csodaszépek! és tényleg naygon csinik!

Zsuzska: én is fent vagyok Sárosiné Udud Tünde néven.

Demoniq: jó, hogy anyukád jobban van! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra (Tündi) megvagy :) nagyon csinik vagytok!! gyönyörűek a lányok!

Épp arra gondoltam h. ma egy éve jöttünk haza a kórházból. :)

zsuzska80
Szombathely

Dóri
MINDENKINEK SZÓLT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És kapsz egy óriási arany csillagot tőlem,mert csak te teljesítetted a házi feladatot :wink: :wink: :wink: :wink:
Gyönyörűek a lányok :lol: :lol: :lol: Asszem lesz bajod a pasikkal pár év múlva.
Vendég

Zsuzska
Visszajelöltelek és én vagyok az 500. ismerősöd :wink:
Vendég

Na, ha már iwiw, én is bejelöltem, akit tudtam, ha nem baj :lol:

Rebe! Jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Dóri! Tök jók a képek!

Ma én is majdnem szívbajt kaptam. Megetettem Lénát barackkal, aztán le akartam tenni, h felvegyem a kis tököst, és azt vettem észre, hogy Lénának az ölemben lecsuklott a feje, a szeme meg lecsukódott. Azt hittem, nem lélegzik. Egy pill. alatt felugrottam vele, rásikoltottam meg megráztam, ő meg ettől úgy megijedt, hogy szívszaggatóan sírni kezdett, mert igazából csak elaludt nagy hirtelen.... :roll: , én barom, meg ráhoztam a frászt....10 percig remegtem utána.... :roll:

Kép
riddencs

Rebe! Jó gyors volt ez a visszajelölés! :P

Kép
riddencs

Visszajelöltem aki jelölt, és én is jelöltem akit tudtam! :wink:

Leengedtük a járókát! :lol:

Riddencs, El is hiszem, hogy megijedtél! :wink: Pont néztem az e-mail-jeimet! :lol:

Eszti, Csak a te kedvedért két mai kép :D :D :D, aztán én nem is teszek egy darabig, mert tegnap is tettem, nem akarok sok lenni :lol:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok, én csak köbö olvasni tudok. Mostanában "kicsit" anyásabbak. Apuka még mindig sehol, elhúzódott a megbeszélés :evil:
Rakok Esztinek pár mai képet. Bocs a sz*r minőségért, telefonnal készültek:
Kép Kép levágtuk Huba haját Gergőn felbuzdulva Kép
Kép ezt főzte ma Petra a játszóházban, kissé kannibalisztikus :twisted:

Eszti, ha több képet akarsz kattints az albumunkra: http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi

Kép
an°°di

Ahogy elnézem, Petra imidzsét eléggé rombolom a két képpel. Pedig tündér a kiscsaj. :lol: No, mindegy.
Reagálni esélytelen vagyok, így inkább tornázom egy picit, míg van kedvem!

Ja, azért Dóri rettentő csini kis nőcijeinek NAGYON BOLDOG MÁSODIKAT! És Fanninak meg egy boldogságos huszonmásodikat vagy hányadik is? :roll: :lol: :wink:

Kép
an°°di

Jaj, Dóri, de csinik, kész kis nők már. Nem is volt olyan rég, mikor láttam őket "babának", borzalmas, hogy megy az idő.

Én is dobok mindjárt pár képet!

Rebe lányok és Andi vegyespáros is szép!

Banika, nagyon tetszett a dobozos kép a fiúkról! Enyémek is mindenbe másznak bele...

Judit

jucicuki

Kép Kép Kép Kép

jucicuki

lányok de jó pörög a buli itt-sajna csak a képeket tudtam átfutni meg egy két mondatot.
MINDENKI KISKÖLKEI(ez szerintem aranyos szó ha valakinek nem tetszik bocsi :oops: )-GYÖÖÖNNNNYYYYYÖÖRRŰŰŰŰEEEKK :D :D
látom össznépi taliról is vót szó nagyon király lenne,de jól szétvagyunk az ország területén :D amúgy egy csomó helyen 3évesíg nem kell fizetni a gyerekekért-lesokkolodna a szálloda-ha belibbennénk ennien ennyi gyerekkel :D :D :D :D
ma kimenőn voltunk apával-sopping ezerrel vettünk etetőszéket juci olyan fát mint a tietek :D meg vettem fürdöruckót is :oops: meg egy tök jó veszkocsimmát :D ugyhogy most kicsit happy lemerül a laptop hu hu pussszzzz ja meg etetni kéne :oops:

lanyané

Riddencs
Nem gyerekorvosnak készülsz? :lol: (bocs,ezt nem bírtam kihagyni)

Juci
Csak nézek mekkorák a csajok is :shock:

Áll a baba,áll
Kép
és még mindig áll
[/img]
Kép
és csak áll amíg el nem alszik este :lol:

Marci meg egész nap nyújtott(meg nyalogatja a fugát itthon és bárhol máshol is :lol: )
Kép

Etetőszék rendeltetésszerű használta
[/img]
Kép
Vendég

Móni
Pár hete ácsorognak,de most már próbálgatják a két kézzel,egy kézzel,kéz nélkül :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!
pasi ma nem aludt be gyerekaltatásnál (nagymamának köszönhetően), így kaptok friss híreket:-)
ma volt ciciretevés próbából....mindkét gyerkőc 30-30 grammot szívott....aztán dani még 18-at cumiból, réka ott kidőlt, és semmi több, úgyhogy ez még nehéz nekik...
ezután szonda (25 g)+ cumi (20-25 g) következett, majd a nap végére egy csak cumis etetés, mindkét gyerkőc kb. 40 grammos adaggal végzett így.
az esti és éjszakai kajcsik még csak szondából mennek, éppen eleget haladtak ma így is, nem akarjuk hullára fárasztani őket:-)
dani 2160 g, réka 1930 g a legutóbbi mérés szerint....

megint annyit írtatok, hogy még átlóban is csak minden második sort tudtam elolvasni...:-)
iwiw: czapák sándor és volosinovszki vanda (remélem, nem haragszik meg érte:D) - bocs, nem tudok most jelölgetni, meg minden sort se tudok visszaolvasni, ha valaki gondolja, és nem csak minden második sort olvas, jelöljön be:-)
1szálpasi

Azta mennyi írás!
Sajna csak a képeket nézegettem,mert Dórim délután is sugárban telibe hányt!Dokinéni ezerrel kijött,de nincs semmi baja csak tegnap elcsaptam a gyomrát szegénynek!Szegénykém levegőt alig kapott!De legalább nem vírus!Este apa fél8-ra haza is ért egy merő taknyosan!Ja és Balunak délelőtt kibújt a 10.foga!

Banika,Andi,Juci,Rebe,Dóri!
Gyönyörűek a gyerekek!

Andi!
Szerintem a lányod rád hasonlít!

Juci!
Komoly egyedül evősek a csajok!Ügyesek nagyon!

Banika!
Etetőszékes kép merész!

Dóri!
Szépek!

Rebe!
Azok a szemek!

Köszönöm a bíztatást apa ügyben én is reménykedem nagyon!
Ja írtátok,hogy jól nézek ki,hát inkább a mosónők korán halnak típust látom magamban!De majd lesz ez jobb is!
Vendég

1szál pasi!
Ezek remek hírek!Így tovább!

Ja iwiw!A mél címemen keresztül én is elérhető vagyok!
Nekem csak Rebe és Andi van meg!
Vendég

:lol: Benszi, erről a képről jutottál arra a következtetésre, h rám hasonlít Petrocska? :lol: :wink: Mit adtál annak a szegény Lyánynak? De jó, h semmi komoly!

Megyek mosogatni/mosni/teregetni...
Apjuk még mindig sehol :evil: :evil: :evil:

Kép
an°°di

Vucuska

Fürdetés.Amíg az egyiket fürdettem, e másik várt az ágyon.aztán most, h már másznak, most is várnak egymásra, és bezárom a rácsot az ajtón, h ne tudjon kimenni, amig tesót fürdetem.szval a másik addig a szobában van egyedül.és persze akivel éppen nem vagyok az ordít. 
Rucik: én azt adom rájuk , ami a kezembe kerül.vannak olyan ruhák, amik valamiért egy gyerekre „ragadtak” de ez csak néhány, és inkább kimenős ruhák.

Sotske
Én is 25 vagyok 
Október 14-én leszek 26.te melyik hónapban születtél?
Dóri
Boldog szülinapot Blankának és Rékának!

Szamy

Tényleg mázlisták vagytok! Tök jó, hogy otthon lehettek együtt.persze azt is tudom, hogy már megdolgoztatok érte 
Apa pont azért va n külföldön, mert itthon nem keres eleget 

Numato

Nekem még rémlik, mintha irtál volna akkoriban, mikor én jöttem
Kár, h most hirdeted akocsit.én rögtön megveném, ha most szülnék ilyen kocsit szerettem volna.habár a mostanit is imádom

Binyek
35???? Nem gondoltam volna!!!! Na majd márciusban megnézem 

Ki, hol van fönn?iwiwen? ott én is . Ádámné Szendrei Anett

Jajj nagyon sokat irtok! tegnap este nem volt jóa net, igy most lemaradtam, és azt hittem véggi sem bírom olvasni :oops:

Tali nagyon jó lenne, csak nem tom , hogy kéne mennem bárhová is :( sajna nincs autónk, és a világ végén lakunk...nem jöttök ide? :wink: :lol:

szanet

Akit értem, jelöltem :lol:
Vendég

Helló lányok!
nem is tudom, mit írjak, úgy lemaradtam. nem nagyon tudok hozzászólni a témákhoz, pasitéma nálunk szépen megoldódott, megpróbáltuk megérteni, h az őrület, amibe a két gyermek születése óta kerültünk, csak átmeneti állapot, és tényleg az, csak türelem kell mindenhez. Meg még ott maradtam le, h Fanni és Gergő szülinapi képei.
Képeket megnéztem, nagyon gyönyörűek!

tali szuper lenne!!! már egyszer én is felvetettem. vagy az a kaális topikon volt?már nem emlékszem.

szerintem inkább Huba hasonlít Andira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.01.17 21:18-kor.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Köszi a jelöléseket, visszajelöltem.

Rebe, Andi, Judit, Banika: szépségesek a gyerekek. Muszáj mindig többször is megnéznem a képeket, annyira édesek. Banika: nagyon jó a szöveg a képekhez. Ügyesek a srácok, de hová sietenek? Az én lányaim, meg kis lustik.

Benszi: Dórinak jobbulást! Balunak gratula fogacskához.

Rakok én is gyorsan képet .
Kép Kép Kép Kép Kíra

Jó éjt!

.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
nem semmi nálatok pasinak lenni
nem tudom hova sietnek,de volt honnan örökölniük :wink:

Lili
Mi az az óriási papírkupac?Hogy tudsz a gyerekek mellett dolgozni?
Vendég

1szalpasi : ezek nagyon jó hírek! Ügyesek a kis Drágák és Vanda is. Már 40 grammokat esznek. Ez nagyon szép. Te,hogy bírod?

Banika: hát a nőuralom nálunk már mindenképp megmarad. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!
AZTA mennyit írtatok! :lol:
Eszti!
Külön dicséret a jó ötletért (sok babafotó!) :lol: Nagyon husik a csajok!!
Banika!
Szóval már porszívoznod sem kell :lol: Azért arra vigyázz,hogy a gyerekmunkát büntetik!! :lol: :lol:
Benszi!
Gyönyörűek!!!
Sajnálom hogy rosszul van Dórid,remélem hamar átvészelitek!Apának is jobbulást.Örülök,hogy jó úton haladtok!!!
Dóri!
Csajok nagyon csinik!És baromira jó fotókat csinálsz!!!Hogy csinálod?Én már nem tudok róluk jókat készíteni,mert állandóan mozognak ha meg azt mondom nekik hogy álljanak meg egy kicsit abból bárgyú "beállított" kép lesz :?
Rebe!
Nem semmi szemek :wink: :wink: Ahogy látom Neked is lesz gondod bőven!!!Nálunk Nóri mászott ki egyszer a kiságyából alvás helyett kb ugyanezzel a technikával,csak neki sikerült :roll:
Andi!
Gyönyörű szemeitek vannak :wink:
Juci!
Komoly danone bajszok :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek!!
Tonti!
Nagyon jó a közös képetek!
Fanni!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

iwiwen én is fenn vagyok,akit tudok jelölök :wink: :wink:

bognartundi0727

Myra!
Gyönyörűségesek a csajok!Továbbra is nagyon hasonlítanak :lol: :wink: Nagylányodnak nagyon jól áll a szemüveg!!!

bognartundi0727

Kép Kép Kép Kép Kép

bognartundi0727

Lányok (+pasi :lol: )
köszi a jelölést, visszajelöltem, majd a többieket megkeresem, de most rohanok reggeliztetni.

Banika,
az csak megtéveszetés :lol: , anyukáméknál van.

KépKép
lili73

Banika, Myra, Tündi, szépek a képek!

Banika, nem semmik a fiaid, tényleg te sem fogsz unatkozni mellettük úgy látom ;-)

Pasi! Nagyon ügyeskék vagyok, meglátod hipp-hopp otthon lesztek! Tudom, néha baromi nehéz, de minden jó lesz, csak erre szabad gondolni!

Tali!

Szerintem szálloda nem is butaság, lehet, még csoportos kedvezményt is kapnánk ;-)

Nem tudom észrevettétek-e, de a csajok az első képen villával nyomnak rakott krumplit, olyan kis ügyik :lol: á nem vagyok ám elfogult :oops:
Hétvégén el akartunk menni Velencére korizni, erre nem kapunk korit. Múlt héten még tele volt vele a Tesco :twisted:
Vasárnap meg megyünk Zamárdiba egy volt PIC társat látogatni, ott meg lehet Balcsizunk.

SZép napot!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: