Jó reggelt!
Ezek az esések! Vigyázzatok magatokra meg a babákra. Csak nagyon lassan, kis léptekben szabad haladni. Én is megyek még dolgozni, és nagyon óvatosan, nehogy elessek.
Nemlajos Tényleg vigyázz majd a pakolásoknál. Csak annyit csinálj, amennyi jólesik!!!
Ti milyen homeós bogyókat fogtok szedni? Én már nézegetem neten, de azért érdekelne.
Moncsi Azt a joghurttortát én is megkóstolnám. Milyen ízüt csináltál?
Én is voltam EKG-n, meg a fogaimat is megnézettem. De igazuk van azoknak, akik azt mondják, csak a 4 doki-vizygálat kell.
Pulcsi Nekem nem fáj a szívem, bár mondjuk néha érzem. De nekem amúgy is kell mennem uh-ra, pont most hétfőre van időpontom. Nekem évente nézik, terhesség alatt meg min. 2-szer. Ha rosszul vagy, inkább nézesd meg te is!
Gabka A barátnődnek szerencséje van. Nekem ilyen biztos nem lesz, mert első baba. De szerintem te se 12 órás szülésre készülj. Csak pozitívan! Hamar, gyorsan kibújnak majd!
Ti vizesedéssel hogy álltok? Beindult?
Én tegnap voltam dokinál, arra számítottam, hogy minden maradt a régiben, csak nagyobb lett a baba. Sajnos nem. A külső méhszájam egy ujjhegynyire kinyílt, és el kell kezdenem szedni 2X1 magne B6-ot. Pedig nem is görcsölök. Na mindegy. Ja! És azt mondta, nem tudja mennyit pihenek, de ezentúl sokkal többet!

És két hét múlva vissza kell mennem.
Szerencsére utoljára hétfőn dolgozom. Osztályozó értekezlet, és végeztem! Az utódom is megvan, az igazgató a barátnőmet veszi fel helyettem!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszg 2009.01.15 08:34-kor.