A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Itt továbbra is hideg van, bár ahogy hallom kint olvad.

Lányok gondoljatok rám, szorítsatok. Kapjak már jó híreket is egyszer. :roll:

Kép
flóra 11

Szoritunk...:)

Mentem ebédelni,aztán ha inas alszik,akkor én is lefekszem...

Szió

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Heyhó!!!

Kép
martik77

Én szorítok ezerrel Ildó!!!! :wink: :idea: :idea: :idea:

Kép
martik77

Elvileg nem jöhettem volna haza, de kismamaszabadságot vettem ki (meg leszaromtablettát be :lol: ).
A gyerekek lezárva mindenből, holnap az oszt. értekezletre nem megyek be, csúszkál a nyavalya (a kocsiig se), parázom ám, hogy elesem.
Én is elkéstem reggel, jól elaludtam, fél 8-kor keltem fel, most tudtam aludni először néhány napja, úgyhogy meg is tettem. :lol:

Flóra, marha jó, hogy mindenki helyett neked kell gondolkoznod és intézkedned (angolra gondolok). Nagyon szorítok du. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Folyásom nekem is van, megállapítom, hogy nem gáz, doki is mondta, hogy nem az, úgyhogy nem az, reméljük. Femagin vagy milyen intim lemosót használok.

Gyorsan rendet raktam, mert bejön az Andi (barátnőm) babakocsit nézni.

Tancsu, nagyon-nagyon kívánom, hogy kipihend magad végre!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Timi, arik lehettek a kis Törpével. :D :D :D :D

Paradizs, te is vigyázz az úton nagyon és reméljük, minden ok lesz a védőnőnél.

Most folyt. köv. takarnyanyáskodás.

KépKép
benó

Gy. íjászkodik megint valahol, jól meg fog fázni, ez van. :wink:
Ma nem megyek anyuékhoz se, jöjjenek ők, és hozhatnának ágyneműhuzatot is (karira kapottat), mert huzat nélkül alszunk, tudom, gázosak vagyunk. :oops:

Na, csinálok egy pudingot vagy valamit, mire jön az Andi (fodrász után jön ide, fene tudja, meddig tart a fodrász).

A Csilla (a régi fórumtársunk) tök rendes volt, írt nekem sms-t reggel, hogy vigyázzak, mert látott egy embert reggel elesni a mi házunkból kilépve. :?

Takarítás.

KépKép
benó

Már megint Flórát írtam Ildikó helyett, mindegy, majd egyszer megjegyzem.

Menjek már.

KépKép
benó

Eszem.

KépKép
benó

Jó étvágyat!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Köszi. Helló! :D :D :D De ezt most marhára nem kívánom. :wink: Paprikás krumpli anyuék-fajta, jó csípős.
Rendet raktam, mert az Andi legalább olyan rendes, mint ti. :wink:

KépKép
benó

én meg tepsis krumplit(hagymásan)+ csibe húst csinálok.Enni nekem sincs kedvem.Tegnaptól vacak a gyomrom.
És bár a doki írt fel a vérszegénységemre bogyót még nem váltottam ki,de ma muszáj lesz mert gyenge is vagyok és ki is vagyok nagyon sápadva.
Nem alszok jól éjszaka,ha felébredek nehezen alszok vissza és egész nap gyatra vagyok.
Pedig tegnap is direkt nem aludtam du,hogy este jól aludjak,nem volt értelme. :?

Kép
martik77

Rend a lelke mindennek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Én is mindig nehezen alszom vissza. :wink: Csoda is volt, hogy most éjszaka ilyen jól aludtam.
Vigyázz, nehogy elcsússz, mikor mész a vasbigyóért. Biztos attól vagy szerintem is gyenge, a vashiánytól. Anyuék régen almát ettek, amibe szöget dugtak előtte (a szöget nem ették meg).

KépKép
benó

és ha csak a szöget szopogatnám??? :lol: :lol: :lol:

Ez bogyó is drága 1000 valamennyi és napi 2x1-et kell ennem és 30 szemes :?

Kép
martik77

Az ám, csak nem nekem. :lol:
Te mit ettél ma? Nem sokat, mi? Esetleg még amit el tudok képzelni, az melegszenya (már megint). :roll: Meg mindjárt csinálok pudingot (azt se kívánom, nem is magamnak), és az Andi azt eszi, én meg gyümit.

KépKép
benó

Ferrocomp a neve?
Hát, akkor jó sokat kell szedni belőle.
A szomszéd tehene is döglik: Mi meg mégis a drága MagneB6-ot vettük, mert a Gy.-nak csak mondtam, hogy hozzon, ő meg a drágát vette. :wink:

KépKép
benó

Megyek pudingolni.
Nehéz a hasam, neked is?
10 perc és jövök. Ha esetleg jönne az Andi, akkor is elbúcsúzom.

KépKép
benó

Maltofer a neve.Reggeliztem két rendes szelet kenőmájas kenyeret.Most ebédelünk majd.Éhes is vagyok,csak L.elmegy a bogyót kiváltani.de tuti nem fogok tudni rendesen enni mert ugye nincs hely a gyomornak...
Majd te is fogod tapasztalni. :wink: :?

Kép
martik77

Én már magamnak nehéz vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

De ha nem fáj a gyomrom akkor tök jól vagyok csak ezek a napok ilyenek. :?

Kép
martik77

Kész, még egy zselét is csináltam.

KépKép
benó

Az a lényeg, hogy egyébként minden ok. :D

KépKép
benó

Na ügyi vagy!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Köszi. Még a végén... mi? :lol: :lol:

KépKép
benó

Ja,csak Döme még nem ért haza!!!! :?
Már kb egy félórája itt kéne lenni!!!!

Kép
martik77

Tehát a hasad még nem nehéz?

KépKép
benó

Na ne vidd el magad!!Csak azt mondtam ügyi vagy!!Nem pedig...... :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem igazán.Inkább bekeményedik akkor érzem úgy de nem érzem külön cipelős súlynak!! :D

Kép
martik77

sziasztok

sajna magas volt a vérnyomásom holnap kapok egy 24órás mérőkét egyébként minden rendben
délután meyek úszni a hétvégém zsúfolt lesz vendégek jönnek és mi is megyünk remélem addigra jobbak lesznek az út viszonyok
vigyázzon mindenki ha el kell mennie otthonról és kellemes délutánt
este majd felnézek

Kép
paradizs

Vigyázni magatokra Zsu!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol:
Olyan rendesek voltak az osztályomban a lányok, beírkálták mindenkinek a hiányzó jegyeket, amiket év közben nem írtak be, meg egy csomó mindenben segítettek, ellenőrizni, hogy mindenkinek megvan-e minden tétele stb.

KépKép
benó

Puszi, Paradizs, vigyázz magadra. Mennyire magas? És ki a védőnőd?

KépKép
benó

A zene átment végül, Márti?

KépKép
benó

Hazajött de már felhúzott!!!!

Most a tanár vette el a sapkáját mert szünetbe rajta volt!!!Persze megint a leghü...gyerekkel megy bele a hülyeségbe. :x :x :x

Megyek enni.

Kép
martik77

Bocs, most meg a leendő utánpótlásom ...... nem érti, mit kell csinálnia, milyen feladatai lesznek, félreértettük egymást. :? :? Úgyhogy próbálom neki értelmesen és kedvesen :roll: elmagyarázni.

KépKép
benó

benó: nagyon rendes lányaid vannak, 150/90 volt és Rapp Éva pihenek és remélem minden rendben lesz de hát mégis csak 3an vannak vagy ez semmit sem jelent?!
Márti vigyázzok ,pihenek és nem eszem sósan de ezt eddig is így tettem

Kép
paradizs

Az is hülyeség, hogy elveszik a sapkáját, mert rajta van szünetben. :? Persze, ezt ne mondd meg neki. :roll:

KépKép
benó

És nem kapta vissza a sapkát!!Mínusz fokba.Normális ez a tanár???

De amúgy is elegem van!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

A 2. trimeszterben alaposan felmegy a vérnyomás, én úgy tudom. :roll:
Nekem Kőbányai Anna.
Nem jelent semmit a babaszám, pihenj. Nézz tévét. :lol: :lol:

KépKép
benó

A Timirosickinek volt magas a vérnyomása a terhesség alatt.

De az nem jó az biztos.És igen,nálad mégis csak 3 bébi van.100/60-nál biztos rosszabb lenne. :?

Kép
martik77

Szerintem nem normális. :x :x :x Na én ennyire nem vagyok paraszt!!! :twisted: :twisted: :twisted: (Ugye, gyerekek?)

Paradizs: nem alaposan, hanem alapból

KépKép
benó

Nekem meg alacsony. :wink:
Paradizs, Márti, egy picit én is lefekszem, megint fáj a hátam.

KépKép
benó

Megyek megpróbálom megenni a kajám. :?

Kép
martik77

Sok sikert, Mártikám. :wink: :D
Paradizs, te nagyon rendes vagy? Mindig 100%-osan mosogatsz meg ilyenek? :D :D Csak kérdem. :roll: Tényleg, és te, Edina?

KépKép
benó

Megettem,és most lefekszek aludni!!!
Majd jövök.Pszi.

Kép
martik77

Feküdj. Pussz, majd este talizunk. Ne idegeskedj! A tanár meg ....... :evil: Na. :evil:

KépKép
benó

étkezés után mindeig rendet rakok igaz az ablak mosás már nem így van..
miért is kérded?

Kép
paradizs

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Szerintetek, ha már jól vagyok és kigyógyultam az influenzábol, akkor tornázhatok? Mert már mivel 1 hete csak döglök itthon, teljesen ellustúltam :?

KépKép

KépKép
nadina01

Ildikó! Szorítunk az orvoshoz, és várunk itt a hírekkel! :idea: :idea: :idea:

KépKép

KépKép
nadina01

Mosogatni szoktam -e? :D :D :D Nem nagyon :D :D :D De, ha muszály megcsinálom. Takarítani sem szeretek amúgy, meg vasalni se. Viszont állandóan mosok. Ez a mániám :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: