Sziasztok!
Verus, szerintem váasd fel minél előbb az ínyedet, hamarabb rendbe fog jönni, ha kiürül. Kitartást, szörnyű lehet, tudom, mert már én is rengeteget szenvedtem a fogaimmal.
Zetiverus, kitartás és nagyon vigyázz magadra!!!!!
Julcsi, gyönyörűséges az unokahudod! Ő az a kicsi bébi, akit az egyik fotón a karjaidban tartasz? Húúú, akkor tényleg nagyon repül az idő.
Gerendai Zsuzsi, a vér meghűlt bennem, mikor olvastam, hogy elestél. Jó, hogy nem lett semmi bajotok.
Én totyogok, mint egy pingvin, annyira félek, hogy nehogy elcsússzak.
Lányok, panaszkodhatok? Ha nem akkor hagyjátok ki a következő részt...
Tegnap délután és este hasmenésem volt, és olyan vacakul is voltam. Szerintem nagyon lent lehet a babó feje, mert egész lent a hasam aljában állandóan egy nyomást érzek, de olyat, mintha egy kő nyomná.. gondolom a buksija.
Holnap megyek délelőtt dokihoz, már attól is bennem van a frász, hogy mit fog mondani, mennyire vagyok nyitva.. minden rendben van-e.. remélem nem ítél ágynyugalomra, nekem még annyi de annyi dolgom van.
Szóval szerintem az első babának a hírére olyan rendesen bestresszeltem, hogy éjjel pánikrohamot kaptam. Már lefekvéskor alig tudtam mozogni, annyira fájtak a medence csontjaim, aztán éjjel fél 2-kor spuri a wc-re, jó nagy hasmenés, hasfájással tarkítva...
Persze jött a gondolat, hogy basszus, mi van ha szülök ,azért vagyok rosszull hányingerem volt, remegtem, mint a kocsonya... Megmértem a vérnyomásomat, 138 volt, ilyen magas még az élertben soha... bokáim bedagadva.. na ekkor kitaláltam, hogy titi toxémiás lettem.
Aztán remegő kezekkel előkotortam a Sedetif-ot, elszopogattam kettőt és próbáltam megnyugodni. 10 operc múlva már csak 115 volt a vérnyomásom, szépen lenyugodtan, aztán fél 3 körül vissza is feküdtam aludni.
Elhatároztam, hogy ma este összepakolom a kórházi motyó nagyját, amik megvannak, hétvégén pedig elmegyünk megvenni a hiányzó dolgokat babónak és nekem, hátha ettől egy kicsit megnyugszom, ha legalább a cuccok megvannak.
És elkezdtem mondogatni, hogy Száva nőnapi baba, a kicsi biztosan valentin napi lesz, úgyhogy nyugi, van még időm....
Nagyon gyagya vagyok így vénségemre, igaz? Az elsőnél semmi de semi ilyen dolgom nem volt, vidáman rohangáltam, a kórházba vonulásom előtt ianpon még Apeh-ben is jártam ügyintézni....
Bocsánat lányok, hogy rátok zúdítottam a hülyeségemet, de olyan jólesett kiírni magamból. Azt szokták mondani, hogy ami kint van, az már nem bánt belülről.....