Hello Lányok,
Végre elaludt!

6 nap után először alszik napközben. Juhéjj, remélem gyógyul közben! Egyébként pokoli szarul vagyUNK. Mert most már én is elkaptam. Kisdrága rókázik 2 napja + fosik.

És mindezek mellett NEM ISZIK.

Teljesen kivagyok miatta. Egész tegnap meg ma délelőtt bőgve magyaráztam neki, h igyon, mert ki fog száradni. Semmi nem kell neki. Tejjel, vízzel, 2 féle teával, szörppel, gyümölcslével (sőt még az imádott kólával is

) kínáltam, de mikor látja, h közelítek felé, közli, h nem és összeszorítja a száját. Aztán indul a hiszti. A gyógyszereit folyamatosan kihányja és ezért nem gyógyul. Úgy hörög, mint egy tbc-s és köhög éjjel-nappal. Totál fáradt, mert emiatt éjjel sem tud pihenni. Hiszti meg reggeltől estig, amit már egyre nehezebben bírok, főleg, h én is KO vagyok. (Bár tudnék nappal aludni…) Persze enni sem eszik napok óta, de abból nagy gáz nem lesz, max fogy egy kicsit. De ivás nélkül…
HOGY LEHETNE RÁVENNI, H. IGYON? HELP!
Nagyjából visszaolvastam.
Körömvágás: csakis ébren (úgy alszik mint egy nyúl, ha megfogom a szobája kilincsét és 1 cm-re lenyomom, már arra ébred) Előtte óvintézkedésként becsukok minden ablakot különben rámhívnák a gyámügyet. Aztán indul az üvöltés. A lábkörmöknél apa segít lefogni a lábát és még jobban üvölt. Nem tudom ki utálja jobban az egész procedúrát…
Öltözés: hujjú body + 1 hujjú póló + 1 vastagabb pulcsi v kapucnis felső, harisnya, + 1 zokni, gatya, overáll + kabát. Meg persze sapka, sál, kesztyű. Na, én meg pont most vettem a vateráról egy egyberészes overállt. Nekünk 2 részes van és ahányszor lehajolt, mindig felcsúszott a kabátja. Gondoltam az 1 részes praktikusabb… Most akkor mégsem????
Hello
Morzsesz! De jó, h még mindig vannak újak!
Vindolanda és Viranka, utólag is boldogságos névnapot! Na látom Viranka nem ma ünnepel
Reggeli, hát ez nálunk még mindig tápszer. Hiába adok neki utána bármit, nem kéri. Ha meg később jönne néhány falatka, akkor nem ebédelne. Szóval csak tápszer, de abból közel 3 deci, mert később ezt már nem hajlandó inni. Elképzelésem sincs, h enyim gyermek mikor fog felnőtt módon enni. A mai napig külön kell neki mindent csinálnom. A mi kajánkba max belekóstol. Husit alapból kiköpi, ha nem pürésítve a főzijébe keverve adom…
Regi, ügyes vagy! Igen, 1 hete nyomom. Bár mióta Lizi beteg és semmit nem hajlandó enni, mutatóba ettem neki 1-2 dolgot, hátha megjön a kedve. Mind nem fogyókúrás volt: keksz, ropi… De azért a karácsonyi 3-ból lement másfél. Ez is valami… Velem egyébként nem éhségérzet kapcsán volt a probléma, hanem megkattant a testem. 6 hét kemény diéta és heti 6-8 óra edzés mellett sem indult meg a fogyás

Ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Életemben nem voltam ilyen sporty...

Hátha most a kezelés után. Ja, akartam írni, h tök jó lenne itt folyamatosan értekezni, h ki hol tart és mit eszik. Hátha együtt több lesz az akaraterő…
Többi fogyis? Mit szóltok hozzá?
Regi,
állva pelenkázás 
Hogy tudod így bekenni a popsiját? Mi most a kakiba nyúlással küzdünk. 10-ből 9x tutira belekap. Aztán meg üvölt, mikor viszem kezet mosni.
Heni, a fiúk nagy része babázik. Ezzel semmi gond nincs. Gondoskodást tanul vele. Lizi meg autózik meg Thomas rajongó…
Jesszusom, mennyi a kis beteg! MIndenki gyógyuljjon gyorsan-gyorsan!!!!!!!!!!! Fülszúrás, jajj istenem...
Irina, ne aggódj, nekünk meg sem kottyant az oltás. És találkoztam már más anyukával is, aki ezt mesélte. Ádi is rendben lesz.
Móni, tali, igen-igen! Csak gyógyuljon meg gyorsan mindenki!
KTimi, nyugi, amit leírtál, az bőven elég. Liza hónapok óta kb. 11 órát alszik. Éjjel 10-et, du 1-et. Ennyi. Bár hallottam már napi 14-15 óráról is. Mindegyik gyerkőc tudja, h neki mennyi a szükséglete. Örülnék, ha du egy kicsit több alvással kényeztetne a lánykám, de hát ilyet dobott a gép.

Már megszoktam, h semmire sincs időm.
Beszéd, na lányok a következő talin mi már szóhoz sem tudunk jutni a gyerekek karattyolása miatt.
Lizi is eszméletlenül nyomja: összeszámoltam,
több mint 50 
értelmes többtagú szót mond. És már összerak 2-3 szót is. Pl: ottcsidejtya (ott is gyertya - végigmutogatja a könyvben lévő karácsonyfán a gyertyákat) mácsikbéka (másik béka) inni tejci. Mondjuk napi kb. 5-6 órát töltünk könyvolvasással. Más szinte nem is érdekli.
Ágica, Lizi is így fosizott tegnap.

Akkora durrogtatások voltak előtte, h apával csak lestünk. Aztán hígfosi. Aztán még 3x ugyanezen forgatókönyv alapján...
Édesek a képek. Megpróbálok én is néhányat felrakni, már jó régóta nem tettem
silka