A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép [/img]
Vendég

Írtam is,de eltűnt.Na majd holnap
Vendég

Jó reggel!

Milyen édesek a gyerekek! Meg kell őket zabálni!

Hogy egyesek milyen szemtelenül fiatalok! Én 33 leszek az idén! Szép Krisztusi Kor!

Anny! Köszi, hogy leírtad, hát sajnálom ami történt, de biztos jobban jártál így. Viszont az feltünt, hogy nagyon komolyan és éretten gondolkodsz. Én ennyi idős koromban, még félig gyerek voltam és élveztem az életet. Eszti a Te korodról nem is beszélve!

Mi sem vetettünk le köldökzsinor vért, egyrészt anyagi okokból, meg nekünk is hasonlókat mondtak, mint az elöttünk szólók leírtak.

Benszi! Látom Sári igencsak tud kérdezni. Mondták lesz ilyen, de azért ez nagyon komoly. Mit feleltél neki?

Binyek! Leírok ide adatokat, légyszi tedd be a táblázatba! Köszi

Adrienn
8260 gr és 75 cm
Zsófi
6490 gr és 68,5 cm

Petricsek! Ezért megyünk gasztróra, mert Zsófinak még csak ennyi a súlya, bár ő 1080 gr-mal született. Nálunk apa aggódik, hogy nem hízik jól ez a gyerek, pedig szerintem nem olyan rossz. Végül is nem lehet 10 kg, ha ennyiről indult.

Na majd meglátjuk mit mond a doki.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Jó reggelt!

Banika
Még mindig bírom a fiaidat :lol:

Rebe
Gyönyörűek a lányaid!!!

Riddencs
Mekkorát nőttek a gyerkőceid :shock: Olyan ritkán raksz képet és ilyenkor meg csak pupillázok,hogy már milyen nagyok.

Tényleg én lennék a legfiatalabb :?: :roll: De jóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Köldökzsinór vért mi sem vetettünk anyagi okokból,de ahogy olvasom,talán nem is olyan nagy baj.

Kedden volt az első órám és állati jól sikerült,jó volt egy kicsit másra figyelni és a tudat,hogy én is hozzájárulok,még ha csekély összeggel is, a családi kassza gyarapításához.
Ma megint lesz 1 órám du.,ikerfiúk jönnek,nagyon bírom őket :wink:
És mától én is újra egyedül vagyok a csajokkal,apjuk dolgozik.

Csajok
Mikor csinálunk végre egy talit?
Vendég

Kép
Noa levezeti a feszültséget
Vendég

Hű, nagyon jó lenne egy tali!
Akár nálunk is lehetne, ha van kedvetek eljönni :wink: bár nem nagy a lakás, de sok jó ember ugye...

A BMC-s régen mindig egy bölcsiben volt Pesten, de már nem adják oda, ott volt mikro, meg pelenkázó, játékok, minden ami ilyen piciknek kell. Nem tudom, hol lehetne tartani, ami mindenkinek viszonylag közel van...

Cudar éjszakánk volt :roll: Dorka fél egytől óránként ébredt, majd fél háromtól negyed négyig altattam, kapott enni, fogzásra ecsetelőt a végén már panadolt, mert melegnek éreztem a homlokát is kicsit. Most vagy a foga v. most jön ki a 15 hós oltás rajta. Azóta alszik, kíváncsi leszek, milyen lesz napközben.

Judit

jucicuki

Sziasztok,

én az áprilisi-májusiból vagyok.

Soetse,
olvastam a betegség történeteket és annyira megérintett! Nagyon sajnálom, amiket ki kellett állnotok!!! Örülök, hogy minden rendben Veletek azóta, a lányaid igazi kis hősök!!!!
Remélem nem haragszol, de röviden leírtam a történetet a mi topicunkba, hogy a többiek is okuljanak belőle! Meg hát sokat emlegetünk Benneteket is!
Vigyázzatok magatokra!!!
Fruzsi és Alma

KépKép
kisfruzsi

rebe, zabálom a csajaidat! milyen ügyesek! :P :P

banika! milyen jól elvannak a srácok a dobozokban. :P :P

ancsi, igen értem, hogy ezért mentek, de mégis mit mondott, mennyinek kellene lennie?

eszti, jó ,hogy kicsit kizökkentett a tanítás! :P Noa milyen kis rokker! :lol:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:33-kor.
davandi

Sziasztok!

Hat en nem tudlak utolerni Tieket! :roll:

Banika: nagyon cukik, az enyemek is mindenbe belemasznak.

Juci: nekunk is sz@r ejszakank volt de mar jo egy hete nem alszunk rendesen, tegnap mar kiakadtam annyira faradt voltam. Borzalmas hogy allandoan betegek vagyunk. :cry:
Ja, reggel meg jott Rate hogy bepisilt az agyaba. :? :(

Eszti: Noa nagyon edi! :D

Kor: en 29 vagyok, en is fiatalon lettem anyuka, 24 evesen de amiota az eszemet tudom gyereket akarok. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hű, mennyit írtatok tegnap este óta.

Rebe: gyönyörűek! Na jó, írom sorba, mert Banika srácai zabálnivalók. Noa meg szintén gyönyörű! Bocsi, hogy ismétlem a szavakat, de ha egyszer minden gyerkőc csodszép. Imádom a képeket. Rakjon mindenki sokat.

Davandi: sose mondanám meg, hogy 36 éves vagy. :shock: A képen tényleg nem tűnsz többnek 25-nél.

Ruhák: én sem jelöltem be őket. Nálunk egyelőre a különböző ruhák még, mikor kire kerülnek. Később biztos változik ez majd.

Judit: ha tudsz, pihenj napközben.

Eszti: örülök, hogy jól sikerült az órád. Érezni az írásodból is, hogy feltöltődtél. Sok sikert a továbbiakhoz. Amíg tanítasz, addig a csajokra a nagymama vigyáz?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tonti, szuper az új avatarod!

Köldökzsinórvért mi sem vetettük le, anyagiak miatt elsősorban, ill. nekem orvos mondta, akiben maximális megbízom, hogy nem sok értelme van még.

Talán majd a dédunokáinknak már tényleges lehetőség lesz ez.

Ruhákat én sem jelölgettem.

Judit

jucicuki

Tonti
Nekem is tetszik az új avatarod :wink:

Ruhákat én sem jelölöm.
Amíg kiskádban fürdettünk,addig mi is egymás után,de most már a nagy kádban fürdenek együtt és imádják :lol: Nekünk sem volt pihiszékünk,teljesen megfelelt helyette a hordozó is. :roll:

Pasi
Tudjuk itt mindannyian,hogy most nagyon nehéz és csiga lassúsággal telnek nemcsak a napok,az órák is.De egyszer vége lesz,nyugi és hazamehettek.Kitartást nektek és puszi Vandának.

Amíg tanítok,apa van a csajokkal.Ha ő dolgozik,akkor vagy egyedül vagyok velük,vagy anyu eljön segíteni :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, tezsek pár képet, családnak ezeket csináltam.
Majd jövök a tegnapi fotókkal is!
Dóri

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Cuki minden babó!

Nálunk a ruhák többsésgénél nincs különbség tehát amihez nekem van kedvem azt adom rájuk,nincsen külön ruhatáruk , súlyban közel azonosak .

Nálunk is ritka sz@r éjszaka volt ,mind a két csajszi váltásokban volt fent,még Lia is aki pedig végig alszik éjszaka,igaz jön a foga.

Valaki irta hogy ha jön a foga akkor többet kakil?Lehet hogy félreértettem.

Regi nálunk cumizik és éjszaka mindig ha kiesik a szájából akkor elkezd sirni.Rohanás az ágyhoz vissza a cumi nehogy LIa felébredjen!
Van valami jó ötlet ,hogy leszokjon a cumi mumiról vagy szerinetetk még kora.Neki sem jó mert nagyon éberen alszik.
amonré

Csajok!
Van egy egész üveg INFACOL-om meg egy egész üveg ESPUMISAN-om, ha valaki szeretné,akkor elpostázom szivesen!

binyek

2 lappal ez előtt elakadtam az olvasásnál!

De Blankusnak és Rékának boldog szülinapot! Majdnem egy napon születtünk! (az enyém holnap lesz...)

Benszi :P
Ahogy olvastam az írásod, látom, hogy Te is Érden laksz! Én is 8) Merre laktok? Mi parkvárosban.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Amonré, tehetnél egy vonalzót, hogy lássuk mennyi idősek a csajok.
Éjszakára még mi is használjuk a cumit, de a csajok beteszik maguknak már régóta, ha kiesik.

Judit

jucicuki

Davandi nyertél 4 komoly hónappal :D Én holnap leszek 36 éves :shock:

Csajok! Édesek a gyerekek. Nem akarom név szerint, tuti kimaradna valaki, de végignéztem :lol:

Riddencs :P
Köszi. Enyémek csak akkor vannak el -pontosabban Milcsi-, ha én is ott vagyok. Különben ordítás van. Így jártam... pedig eleinte egyik sem volt anyafüggő, még egy kicsit sajnáltam is... most meg nem lehet Milcsimet letenni...

Tonti :P
Szuper az új avatarod!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!
Termeltek nem mondom!Ikres mamik így ráérnek,mit csinálnak az egyes mamik?

Banika!
Édesek a kis tojások!

Binyek!
Én szeretnék bekerülni a táblázatba csak nem tudom mi kell bele!Dobsz egyet?

Sotske!
Jól lehetett kizökkenni a tanítással!
Nagyon cuki feje van Noának!Igazi ördöglányka!

Juci!
Sajnálom ezt a cudar éjszakát!

Tonti!
Jó az avatarod!Jobbulást és sok gyógypuszit nektek!

Dóri!
Gyönyörűségesek és ügyes vagy!

Amonré!
Ha fogzás van nálunk,akkor hígabb a székletük!
Mi is kelünk a cumi miatt!

Fanni!
Érdi liba lettem biza!Asszem ezt postás telepnek hívják!Madár nevű utcáknál lakom!És holnapra boldog szülinapot,ha véletlenül lemaradna!Lesz buli?

Davandi!
Kamusta vagy a 36-al!Nem hiszem el.

Bognártündi!
Mi a Grill étteremben voltunk,mert csak ott tudtak két etetőszéket biztosítani!

Petricsek!
Idióta a védőnőd,hogy komolyan vette a malacost!

Rebe!
Odaköltözni közeletekbe a kedves mama?Jól járnál!Azért,mert ők már neveltek kölköket még nem bizti,hogy mindenre emlékeznek,mikor mit kell csinálni!Anyósom még nem hallotta,hogy paskolni kell a büfinél a seggüket.De ezt már írtam!Sok mindenre nem emlékeznek már!
Csodásak a csajok és utólagosan boldog születésnapot!

Szegény lánykám hajnal fél6-kor kelt.Apa áthozta,vergődött pár percig álmában,majd telibe hányta a takaróját!Oszt aludt tovább!mondjuk tegnap szétzabálták az arcukat!Reggelre meg semmiit nem ettek csak háztartási keszet!Balukám reggel szinte pisilve kakilt!Remélem nem vírus!Bár a fosás azóta tart,mióta jönnek az örlők!Dórinak útban a 11.Már látszik,hogy pár nap és áttöri!
Balunak is szerintem csak órák kérdése és kibújik a 10.
Alig lehetett őket elaltatni délelőtt!Balu úgy szorított,mintha az élete múlt volna.Dóri hála égnek most toleráns volt és elaltatta magát,de azért közben felállt sétálni kétszer.Már 3/4 órája alszanak,de Balu 10perce felsírt,de megint alszik!

Apa tegnap kedves volt,úgyhogy szerintem nincs gond csak tényleg azzal kell bizonyítanom,hogy a változás nem csak pár hétig fog tartani!Ja és egy merő takony lett!Remélem a kölkök nem kapják el,mert akkor felakasztom magam!
Vendég

Fanni!
Az enyémek is kezdik,hogy nincsenek el,csak kézben vagy valami egyéb testkontaktusban.A szivemnek nagyon jól esik,de agyilag kinyírnak a folyamatos nyárászkodással,ha éppen nem érek rá.
Már beigértem nekik,hogy leteszem egy dobozban őket a ház elé és ráírom,hogy ingyen elvihetők,mint a kiscicák! :lol: :lol: :lol: :lol:
De nem vettek komolyan.... :wink:
Azzal nem tudom őket fenyíteni,amit a szimplagyerekeseknek mondhat az anyjuk:Tudod kisfiam volt egy ikertesód is,csak nem viselkedett jól és.... :P :P

Tonti!
Tényleg jó a képetek!

Amonré!
Mi is küzdünk a cumival éjjel Majusnál:kb.342x kell bedugni a szájába! :roll: Már több féle fixálási technikát is kidolgoztam elméletben(tejgumi,pillanatragasztó,ragtapasz),de még nem léptem a tettek mezejére.
Fogzáskor én úgy tudom,hogy nem többet kakilnak,hanem hígabbat és kimarhatja a popsijukat.

Dóri!
Milyen gyönyörűek a csajaid!

Pasi!
Minden nappal közelebb vagytok a hazajövetelhez! :wink:

binyek

Kép

Kép

Kép
Vendég

Binyek!
Nem ismered Baján Póth CSillát?Fodrászkodott régen,de most már Pesten él asszem!
Vendég

Benszi
De édesek!!!Olyan szép gyerekeid vannak :wink: :wink: :wink:
Vendég

Csajok
Ötlet?Noa pár napja alig eszik :( Reggel és este megeszi a rendes adagját,iszik sokat napközben,de ebédre és uzsira csak csipeget :roll: Volt valakinél ilyen?Eszik pár kanállal,aztán visít,ha már a kanalat látja.
Vendég

Fanni
Adjál a kezülbe vmi egyszerű dolgot.Pl üres joghurtos doboz, kicsi pet palack ,olyat ami könnyű,színes.
Fiúk is bírnák egész nap a tarcsikázást,de én alkalmatlan vagyok rá.
Binyek
Én már dobozt is szereztem :lol: :lol: :lol:

Eszti
Rokon már nem dolgozik ott,de igyekszem elérni az aszisztensét :wink:
Szállásban is segítek ha kell.Megoldjuk nyugi.Mondanám,hogy aludjon nálunk,de egy nagy ágyunk van és néha abban is 4-en alszunk :lol: :lol:
Legvégső esetben anyóséknál van vendégszoba :wink:

Nem tudok mindenkinek név szerint írni bocsi,de egyet olvasok,egyet futok.Mire visszaérek elfelejtem.

Fogzásnál több és hígabb a kaki a bazi sok nyál miatt amit lenyelnek.Már akiből nem folyik ki orrán száján. :lol:

Súlykülönbség
Nálunk 60 dkg volt születéskor,ez azóta 40-80 között változik.Pedig a Bercus a zabagép,de ő teljesen más alkat.Kicsi,pehelysúlyú :lol: :lol:
ÉS EGÉSZ ÁLLÓ NAP ÁCSOROG :roll: :roll: :roll: :roll:

Benszi
fosás-hányás együtt nem hangzik jól

Juci
közgyógy is jár mellé?mennyi az elbírálási idő?
Vendég

Eszti
Fogzásnál,torokfájásnál már volt ilyenünk,de elmúlt pikk-pakk.
Gondolom vért néztek nála,nem vérszegény.
Vendég

Benszi
Mindig olyan vigyorgósak a gyerekeid,el se tudom képzelni,hogy szenvednek.Pedig az enyémek is ilyenek :lol:

Tonti
Jól néztek ki együtt
Vendég

Banika
Köszi.
Szerintem nem a fáj a torka,mert akkor gondolom,inni sem inna és reggel-este sem enne.Én is a fogára gyanakszom :roll:
Vendég

Jaj,Dóri!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot a gyönyörű lánykáidnak és bocsi,hogy csak most!!!!
Vendég

Csajok
Rakjatok sok-sok-sok képet a gyerkőceitekről :!: :!: :!: LÉGYSZIIIIIIIII :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sotske és Banika!!
Köszönöm a dícséretet!Ők tényleg ilyen vigyoriak!Jó a lidocainunk!

Sotske!
A fogzás miatt nálunk is volt,hogy szinte alig ettek valamit!Hagyni kell!A piázás az nálunk is megy!Több,mint fél lityit megisznak egy nap!

Banika!
A hányás az szerintem a zabálástól van!Tegnap sonkás paradicsomos üveges cuccot ettek.Az jelentkezett keményen vissza.Az egyiknek a gatyában a másiknak a takaróba!Nem hiszem,hogy elkapták ezt a vírust!

Ja hát a legjobb,az apa féle cirkusz miatt egy hét alatt 3kg-tól megszabadultam!Ennek örömére két nap alatt megettem egy óriás tábla Milkát!Csak az íze végett! :lol:
Vendég

Kép

Az esküvő!A skocok lézengtek és pakoltak közben!
Vendég

Banika!

Jár, volt eddig is, december 31-el járt le, de az még neurológiai volt és azt már nem fogjuk megkapni, mert jól van a kisasszony. Nem tudom, hogy így mennyi az elbírálási idő...
Mert tulajdonképpen nem szűnik meg, csak átalakul...majd holnap ha le tudom adni a kincstárba, megérdeklődöm. Meg azt a személyszállítási utazási kedvezményt akarom megkérdezni, hogyan működik.

Judit

jucicuki

Úgy látom mindannyian elgondolkodtatok ezen a képen.Ki-ki a maga gondja miatt.

Marci tegnap este krumplipürét zabált.Szó szerint.Aztán fürcsi,táp.Alig ivott pár kortyot,elájult.8-kor :lol: :lol: :lol: Éjfélig kb 5x ébredt pukizni,aztán reggel 7-ig aludtak.Azt hittem semmit nem alszunk majd a zabálás miatt,de egész jól megúsztuk.

Eszti
Amikor nálunk ilyen nyűglődés volt,akkor én nem erőltettem a kanalast,adtam nekik tápot.Mindenki nyugodtabb volt.De ha nem nyűgös az éhség miatt,akkor hagynám én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.15 12:39-kor.
Vendég

Az nem csak tömegközlekedésre vonatkozik?Az a kicsi kártya?

Engem eddig nem érdekelt ez a közgyógy,mert 600ft volt a zinnat,de ez a rohadt cedax 1800 :shock:
Azt se tudom hogy működik ez a kgyógy :oops:
Beadtam már.Csak a folyamatosan szedett gyógyszerre jár?
Vendég

2 napig tart egy milka?Nálam max 10 perc :lol: :lol: Még a nagy is :oops: Ezért vagyok dagadtmadár
Vendég

Koszonom a vigyorgos kepdicseretet kell is most egy kicsit a lelkemnek mert nagyon ramaty kedvem van. Most hivtak a korhazbol hogy hetfon mehetek kivagatni a masik bolcsessegfogamat azota bogok egyfolytaban. Nem tudom hogy ossze tudom-e szedni a batorsagom. Napok ota alig alszom, a gyerekek extra hisztisek mert betegek, folyik taknyuk-nyaluk, Alex plusz meg fogzik is es alig mozdulunk ki a lakasbol. Mostanaban minden delutani es esti elalvas elott Anna fel oarakat kiabal, tisztara meghulyult.
Kicsit betett most ez nekem.

Benszi: de jo fejek ahogy nevetnek egymasra! :D Nagyon szepek voltatok az eskuvon, milyen helyes a ferjed, tartsd is meg Magadnak, ugyes legy! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: szuper az új avararod! :D

Dóri: jaj, nagyon jók a képek! Szuperül megcsináltátok! Képeket a szülinapról! Gyönyörűek a Te lányaid is ! :D

Binyek: doboz :D . Jót nevettem.

Banyika : Te is dobozolod őket ?

Benszi: szépségesek. Látom Neked is van segítséged a konyhában. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Benszi: szépek vagytok a képen. Te is nagyon fiatalnak látszol és nagyon szép vagy! Remélem szépen alakuknak a dolgok a férjeddel!

Tünde
Kép

Kép
myra77

ridencs! nagyon tetszet a pelus stori, az en fiacskam meg nem csinalja, de biztos ha ra jon hogy aszt is lehet nyuzni ki probalja, kis edesek, jol al Levinek cumi

danandi! bizti jo lesz a tornazas es segiti oket fejlodni

binyek! jo pofa lehet aposod, jo el nevettem itt magam :lol:

vicus! mi nem aszuleszno aszt mondta hogy olyan keves a menyiseg, ha estleg baj van mire ki hozak a vert, mar nem biztos hogy lehet valamit javitani a helyzeten es lehet hogy eleg csak par nap hoszabitashoz, eleg durva, de igy mondta :cry:

szamy! hat nagyon sz..ros ez a kep :lol: :lol: :lol:

sotske! hat nagyon fiatal vagy te, igy nem jatszok 8) nagyon jo pofi Noa

myra, petricsek! koszike, hat majdnem el vittem tegnap a surgosegire de erre meg ijedt es szult gyorsan 5 kis kovecsket, sajnok kornikus beteg a veseivel, mindketto tele vannak kovekel es nem mutheto, ezert neha nagyon szenved mikor ilyen krizisei vannak, de HALLA ISTENNEK mostmar jol van

davandi! edes kis csalad, apa a gep mogott?

rebe! edi kis csajok, vagy mar nem is olyan kicsik :wink:

banika! en mert nem tudom meg kulomboztetni oket??? :roll: na mindegy hozhatod oket udvarolni oszt majd valszt a kisaszony, anyosnak is ilyen jo pofa, lokot leszel?

tonti! nagyon edesek vagytok az avataron

dori! szuperek a kepek

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Móni
mások se nagyon tudják :lol:
Anyósnak?Amíg a leendő menyeim szeretik majd a fiaim,addig remélem ilyen leszek.Bár én nem tudom elképzelni ezt az anyós-meny barátnősdit :lol:
Úgy bírom ahogy írsz,csak időnként 3x olvasom el mire megértem :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

nem semmi, mennyit írtatatok :) itt Mindenki ráér :)

Tonti! csinik vagytok!! nagyban nem teszed fel?
Benszi! édesek a képek! na aztán rólad sem mondja meg senki hogy annyi vagy! csinik vagytok!!

Eszti! Te nyertél! :) naggyon fiatal vagy :) (nah jó az én 28-évemmel én sem panaszkodom :)

Banika! édesek a porontyok :)

Rebe! Édik a csajok!és persze ügyik is :) én azt hittem olyan 25 év körüli vagy....

Riddencs, akkor már csak pár hétig élvezed a szhelyi levegőt....

Dóri!! gyönyörűek a csajok!!

zsuzska80
Szombathely

Banika,Benszi
Köszi az infot!

Benszi
Tényleg nagyon szépek vagytok és helyes a férjed! :wink:

Tonti
Annyira sajnálom és annyira átérzem,min mész keresztül!!!Fel a fejjel,te egy olyan okos és erős nő vagy,végig fogod csinálni,ha másért nem,a gyerekeidért! :!:
Mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Csajok
Nem látom a töménytelen mennyiségű babafotót!!!!!!!!!!

Tanítványok nem jönnek :cry: :cry: :cry: :cry: Betegek :( :( :( :(
Vendég

Banika!

Az emelt csp-hez automatikusan jár, csak intézni kell a polgármesteri hivatalban. A házi doki is ad egy lezárt borítékban valami papírt és azzal kell menni, meg a MÁK igazolásával az emeltről. HA tartósan szedsz gyógyszert, akkor egy keretet állapítanak meg havonta, amennyibe vannak a gyógyszerek, ha nem akkor évi 6000 ft jár.

Judit

jucicuki

NEm tudom hogy kis kártya-e, és igen tömegközlekedésre jár, de nem tudom, hogy csak Pesten v. vidéken is, mert tavasztól már baba-mama klubba mehetnénk busszal is akár és akkor nem mindegy, hogy ingyen van-e...

Judit

jucicuki

Nekünk van olyan kártyánk.
Ez van rajta

Ezen hatósági bizonyítvány közforgalmú személyszállítási utazási kedvezmény igénybevétele céljából a családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény,valamint a végrehajtásáról szóló 223/1998.(XII.30.)kormányrendelet alapján került kiadásra.

Engem nem érint,mert Kaposváron ingyenes kismamabérlet van.Eddig nem kértem,mert nem tudok felszállni a babakocsival a buszra.Ha nagyobbak lesznek,akkor majd kérem én is.
Ezt a 6000-et nem értettem,hogy mennyi időre jár.
Vendég

Eszti
Ha tudsz időpontot vagy bármi infót,hívj,írj.Mindegy csak jelentkezz!

kissaniti@enternet.hu-ra is írhatsz
Vendég

Banika
Ok és köszi,köszi....Ha nincs gond,akkor csak február 11.-én fogok megtudni mindent.Akkor viszont mindenképp hívni foglak.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: