A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ami, kocsival jösz Katáékhoz?

Kép
Kép
patr

Tesómék topicjában megvan az első baba! 35.hétre, de minden ok!!!
Úgy nem baj, ha tesóka is itt lesz jövő hét csütörtökön?

Kép
andkata

Vik, a szülei is a neten ismerkedtek meg, előtte a jó példa, rendes gyerek!

Kép
Kép
patr

na, lányok, én mára elköszönök!

Jó kis este volt a mai, köszönöm nektek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
Vendég

Kata, dehogy baj! Legalább elviszem neki a kabátot!

Marcsi, jó éjt! Szép álmokat!

Kép
Kép
patr

Jó éjt Marcsi!

Nagyon jók a képek!!

Megvolt a vacsim:kakaó,és lekváros kalács :)

Kép
Kép
Kép
kike

Gyerkőcök ágyban-ma nem aludtak délután,és kidőltek :D Bárcsak Domi is kidőlne éjszakára-ő is már alszik,de meddig? :roll: Kb.9-ig. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsika szerintem is!

jó éjt!

Neked is Kike!

mi is húzunk fürdetni...

Kép
andkata

Jó éjt mindenkinek!

Én is elrakom magam holnapra-nem tudom hogyan lesz holnap-lesz-e ovi,vagy nem. :roll:

Patr:Zsuzska sikeresen hazakerült?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, igen, köszi! Szabolcs nem ment dolgozni :oops: :lol:
Az utca és a kert tükörjég!!! A főút már jó!

Kép
Kép
patr

Patr.! Igen,kocsival.
Miért kérded?
Csak úgy vagy van valami terv?

Kata! A Mc oldalán laktok?

Én is húzok lassan fürdetni!

Hoztam még egy pár fotót!

Áron még "csak " így tud megülni (viszont az előbb majdnem állt,jaj nemtudom leírni,hogy hogy és nem tudtam lefotózni mert kiírta :a memóriakártya megtelt!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: )
Legközelebb megmutizom!

Kép

Fiúk is diétáznak! :lol:

Kép Kép

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:00-kor.
Vendég

Vidokata! Okés,de ha minden jól megy csütörtökön szemé
lye0se00n is megismerhetik egymást!
Mc????????????????????
Az is jól han0g0zik,12-ig ehető00,!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami, Katáék közvetlenül a meki mellett laknak!
Azért kérdeztem, mert nagyjából egy irányból megyünk, társulhatnánk, ha gondolod!

Kata, rég láttuk (sajnos) Dórikát, de remélhetőleg csütörtökön fellángolhat a szerelem újra! :lol:
(úgy seggbe fogom rugni a fiamat, ha 18 év múlva ilyen csapodár lesz, mint most!)

Kép
Kép
patr

Patr! Ti Solymár felöl jöttök?
Hú! Az nagyin király,legjobb helyen laknak! :wink:

Katák! Áronnak piros lett és kicsit csomós a Prevenár helye!
Van vele tennivaló,vagy még belefér?
Köszike!

Még majd benézek,de most hamma lesz és mátyás király tér!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Lányok most én, HELP, aki tud!!!!!!

Taminak az előbb a a kakijában véres-nyákos valami volt, úgy emlékszem, volt ilyen itt többeknek is, mitől lehet? Nem élénkpiros volt, halványabb.

Rémlik, hogy azt olvastam, szopizás közben vért nyel, de szerintem nem ettől van.

Rémlik még a tejallergia, hát nem tudom, mert ugye az ekcéma miatt november vége óta nem ittam tejet, tejterméket, de miután úgy láttam, nem segít, olyan két hete ettem sajtos-tejfölös tésztát, azóta is olyan 4 naponta valamennyi tejterméket,de nem sokat, tejet pedig egyáltalán nem.

Ma háromszor is volt kaki, (fogzás miatt?) pedig jó, ha naponta egy van, lehet erőlködéstől????

Amúgy tök jókedvű.

Kép
teó

Teó, sajna én nem tudok segíteni, csak arra emlékszem, hogy aki írta, mindenkinél kiderült a tejallergia.
Drukkolok, hogy ne legyen nagy gond!

Kép
Kép
patr

Teó! Én sem tudok segíteni, ne haragudj! Hátha jönnek a Katák..

Apa most szólt, hogy indulnak haza, de tükör jég az egész út. Remélem nem lesz gond! :?

sz.andi

Teóm,

hát a tejallergia eléggé nem tűnik valószínűnek, azért mert négy naponta eszel valami tejterméket, hát szerintem szinte kizárt...
Ha nagyon kemény a kaki, akkor kicsit berepedhetet a popsija, attól pl lehet.
Meg egy egyszerű vírusfertőzéstőpl isl.

Én várnék még egy kakit és csak utána lépnék.
Majd írj, mi van!

BABU! Ti hogy álltok tejjel, tejallergiával?

Kép
andkata

sz.andi!
Drukkolunk, hogy ne legyen gond!

Leányzóm előbb már aludt. Aztán egyszercsak hallom, hogy "dumál". Hát a hasonfekvés, alvásból az lett hogy a hátán feküdt, megtalálta az ágy végében a tigrist, és neki magyarázott! :)

d.dodó

Teóm,

hát a tejallergia eléggé nem tűnik valószínűnek, azért mert négy naponta eszel valami tejterméket, hát szerintem szinte kizárt...
Ha nagyon kemény a kaki, akkor kicsit berepedhetet a popsija, attól pl lehet.
Meg egy egyszerű vírusfertőzéstőpl isl.

Én várnék még egy kakit és csak utána lépnék.
Majd írj, mi van!

BABU! Ti hogy álltok tejjel, tejallergiával?

Kép
andkata

hamarosan kistesot tervezoknek:)
http://www.youtube.com/watch?v=iNdNFkIEmkY&NR=1
Vendég

Marcsi, nem tudom, hogy elég tápláló-e neki, de például Eliot az összes milupától bukik... nem tudom, hogy mitől lehet, de három félét is próbáltunk, és egyik sem jött be... én most humana ha 1-est írattam. :) (bár kedves férjem elment a gyógyszertárba, és kiváltotta startnak, mert hogy eddig azt vettük... na mindegy, mostmár nemsokára elfogy, és utána 1-est fogunk. vagy legyen rögtön kettes mostmár? Katák?

Mancsi, nem semmi! Majd Eliotot Zsömihez íratom tanfolyamra. :)

Csipcsab, Flóra iszonyat huncutul néz! :)

Véda, nagyot nevettem azon amit írtál a hozzászólásaiddal kapcsolatban! :)

Kata, köszi kérdésed, jól. :) és a csütörtök okésnak tűnik. :)

sz.andi! én szólok hozzád!!!!! :)

ja és ma megint pozitív napom volt. Reggel voltunk fejlesztésen és beszélgettünk a gyógytornásszal. Mondta, hogy rengeteget fejlődött Eliot amióta nem látta. KÉrdeztem, hogy szerinte miben és mennyivel van elmaradva. Mondta, hogy mozgás terén a fejtartása olyan három hónapos szinten van, és a fordulás nem csak egyszer-egyszer kéne hogy előforduljon, hanem ilyenkor már biztosnak kellene lenni, de ez nem igazán elmaradás, mert tudja, úgyhogy inkább csak a fejtartás. A figyelmére viszont azt mondta, hogy ahogy leköti a keze, ahogy játszik a lábával meg bekapja, ahogy átveszi egyik kézből a másikba a játékot, meg egyáltalán ahogy figyel, megfelel a hat hónapos szintnek. És mivel az elmúlt egy hónapban a figyelme a közel nulláról fejlődött ide, szerinte értelmi téren sem lesz gond, mert ha ennyi idő alatt képes volt ilyet fejlődni... Úgyhogy mondta, hogy ő nagyon biztatónak látja a helyzetet és szerinte Eliot nagyon jól fog kijönni belőle. Akkora örömmel jöttem el!!! :) Főleg, hogy eddig midnenkinek ez a meglátása. Hogy alig van elmaradása, és az egész viselkedése arra enged következtetni, hogy a hiányok ellenére talán nem lesz olyan nagy gubanc. :) Jó mindig ilyen irányú megerősítést kapni! :)

ja, és ma csinált egy nagyon cuki dolgot. Pár napja ha adok neki valamilyen hangot, akkor válaszol. Nem utánoz, nem ugyanazt a hangot adja, de kommunikál. És ez nála nagy szó! Ma meg ahogy beszéltem apájával telefonon odatartottam neki is. ahogy meghallotta a hangját, elkezdett ezerrel vigyorogni és hangosan beszélni neki. tündérbogyó volt!!! :)

Na megyek, kiszedem a kakiból!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Teó, sajnálom, de reméljük semmi allergia-féle.

nagyon szép Áron és Magdi a te kislánykád is elbűvölő!!!

Teszek fel képeket én is, hátha itt a nagy társközvetítésben elkel ő is :P

Megevett 80 tápot :shock: érdekes, ha éhes, tud cumisüvegből inni. mondjuk csak havonta egyszer.

Kata!
köszönöm, hogy mehetek a talira, nagyon várom.
zívesen viszek salit vagy üdítőt vagy bármit ami kell.
Hozzánk közel vagytok, mert mi is az 1-es villamos vonalán lakunk.
de ha mancsi elvisz, még egyszerűbb.

Na, a képek
Kép

Kép

Kép

Kép

Lackó! Ez az utolsó direkt neked megy! Remélem alszol már kismanó!

Jó éjt
Vendég

Evelyn!

Örülök a jó hírnek!
meg is érdemli a kis tappancsos, hogy kiszedd a kakiból! :P
Jó éjt nektek!
Vendég

Orsi!
Megérte visszanézni. Lackó is megvárta ezt a képet, most éppen apájával röhécselnek.

Emma cukedli!
20150601134430

Viki!
Köszi.
És az ne vegye el Lackó kedét az udvarlástól, hogy a háttérben egy 120 kilós lányos apa rejtőzik:)

Szép álmokat akkor!
Vendég

Orsikám! Emma elpártol tőlünk?? na sebaj majd megküzdünk érte Kép

Evelin: nagyon örülök hogy ilyen szépet és jót mondtak Kiscincérről! Zsömi szívesen korrepetálja!!! :lol:

Teo: remélem semmi komoly...

Az én gyerekem egy igazi sajtkukac. Legújabb hogy nem lehet pelenkázni mert forog, de olyan gyorsan hogy én a csak két kezemmel nem bírok vele. (még kéne legalább kettő hozzá)
Azt hogy nem és nem szabad úgy kiröhögi hogy csak na....

Kép
mancsi76

Na kíváncsi leszek milyen lesz az éjjel 5 perccel ezelőtt még nem aludt Lizy, pedig egyszer már aludt. Most helyette játszott a kiságyban.

Mary!
Nemsemmi ez a kendőkötés!

d.dodó

Orsi: az egyes vonalan? Akkor mar vegkepp nem ertem hol laktok :oops:
En 1essel megyek KAtaekhoz.

Evelyn: szuper hirek!
Vendég

sziasztok!

Jesszus úristen! Ennyit írni. Mire visszaolvasok, reggel lesz! :shock: :D :D

Ma nagyon szar nap volt, apa elvitte a kocsit szerelőhöz, mert most fog menni műszakira, és egy két dolgot kell rajta csinálni. Erre képzeljétek ahogy heggesztették az alját, kigyulladt az eggyik oldala, és teljessen elégett a kárpit, leégett a biztonsági öv, úgyhogy tiszta pipa voltam egész nap! El se tudom mondani mennyire dühít! :twisted: :twisted: :twisted: Szóval mikor meghallottam ezt a csodálatos hírt, nem volt kedvem semmihez se, csak titeket olvasgattalak néha! ÁÁÁÁÁÁÁ még most is felrobbanok!

Babaképek gyönyörűek!

Evelin szuper hogy Eliot ennyire ügyes!!

Kép
linda24

Bár nem hiányoztam azért benéztem!

Ezen a héten itt volt eddig minden nap anyós és én Olivért vittem az oviba, meg ma reggel a börgyogyohoz, mert az arcán és a fülén az ekcémás foltok helyet tele lett az arca és a nyaka piros pöttyökkel. Kaptunk szteroidos krémet és most azzal kezelem. Azért ettől még jár oviba, mert nem fertőz.

Hétfőn reggel elvittem és ott is hagytam ebéd után mentem érte és tegnap már ott is aludt. Nagyon könyen beilleszkedett egyáltalán nem volt gond.

Egész máig tornacipőt hajkurásztam neki és ma sikerült a kínai piacon vennem egyet. Péntekenként tornájuk van.

Levi változatlan én mi jól vagyunk.

Orsi: én veszprémi vagyok, nagyon szeretem egész 18 éves koromig ott és a környéken laktam. Csak ajánlani tudom!!!

Ha nem gond én is csatlakozom a talihoz és ha úgy gondoljátok, hogy túl sokan vagyunk nyugodtan jöhettek hozzánk is. Sajna nem tudtam időben reagálni, mert mindig inkáább az alvást választottam.

Sztori: Anyós ma mondta reggel, hogy egész nap tud maradni, így mikor délben megjöttem mondtam neki, hogy akkor én délután aludnék egyet. Lefektettem Levit nekiálltam a maradék mosogatnivalónak és felraktam az ebédet, közben benéztem a szobába és láttam , hogy anyós ELALUDT.......
Kép
Aztán hamar felébredt és kérdezte miért nem alszom még? ......

Na most megyek és alszom!!!

Talán holnap már tudok jönni, ha kíváncsiak vagytok még rám.
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ja a legfontosabbat kihagytam!!!
Eliot: Csúcs vagy drágám!!! Millió puszi neked!!! És persze Édesanyádnk is!!!

Gyönyörűek a babucik és a szerelmes pár is!

Anna drágám Levi oda volt a puszidtól!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita ne hülyéskedj már hogy nem hiányoztál!!! Én épp az előbb mosogatás közben gondoltam rád. Meg arra, hogy még nem is nagyon hoztál képet nekünk. Tudod olyan fekete-fehér fajtát, amire mindenki irigykedik. :) Mikor lesz afp? Vagy már túl is vagy rajta?

KépKép
muffin

Titi!

Nehogy már elkenődj....

Nekem is hiányoztál már! Csak nem írtam!
Igaza van Evelinnek! mikor mutatsz nekünk fotót a pici kincsedről???

Evelin!
Nagyon örülök a jó híreknek!

Kicsi hős Eliotnak és az összes aprótalpúnak millió puszi!

Orsi!
Emma nagyon cuki!

Valamit még akartam, de nem jut eszembe...
:oops:

Linda!
Sajnálom! Ez most akkor kinek a költsége? Mert szerintem a szerelőnek kellett volna jobban vigyáznia... :roll:

Na, elteszem magam most már tényleg holnapra!

Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt!
Mindjárt visszaolvasok,csak előbb írok,mert hátha felkel Domi.

Még sok ilyen vagy ennél jobb éjszakát kérek:Fél nyolctól aludt 3/4 12-ig,szopi,és fél 6-kor kelt ismét szopi,és még alszik :D
Bár így is fáradt vagyok-mikor nem,mi? :oops: Kristi fél 2-kor meg 2-kor is átjött hogy folyik az orra :?
Vercsi is torokfájós...

Este 5 centi hó esett,ónos eső itt talán már nem várható,gyerekek biztos majd ujjonganak ha kimennek.. :D

Vigyázzon mindenki,ahol még csúszik :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk:hát,ennek a nőnek biztosan nem fáj se a háta,se a gerince hogy két gyereket csak így cipel :roll:

Nekem a csuklóm már be van durranva a sok Domi cipeléstől-sokszor mikor fel akarom emelni,úgy belenyilall,hogy csak na! :(

Muffin:Eliot drágának sok puszi! :D

Titi:naná hogy gyere!Ahogy időd engedi!

Á,nem tudom még mit akartam :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép reggelt Mindenkinek!

Áronnak nagyon boldog hófordulót!

Láttam, hogy tegnap Andi depizett kicsit, aztán Tita. Lányok, nálam ti sokkal jobban tudjátok, hogy ez egy nagyon kedves közösség, és ha nem is írunk valakiről, az nem azt jelenti, hogy nem is gondolunk rá! Lovézunk benneteket! :lol:

Andi: Én is megnéztem tegnap este a videótokat Leával, a lányom tátott szájjal nézte végig, levegőt is alig vett! :D Nekem is tetszett, szívesen látnám a folytatást.

Tita: Pont tegnap gondoltam rád, hogy milyen jót beszélgettünk a legutóbbi ikeás talin. Le nem írtam igaz, de gondoltam rád!
Oli nagyon ügyesen beilleszkedett, talpraesett legényke. Mennyit tudtál pihenni? Még mindig kalandosak az éjszakáitok?

Marcsi: Ha jobb lesz az idő, akkor bementek leányodhoz?

Muffin: Ezek nagyon jó hírek Eliotról! Mármint hogy szakértő is azt mondja, amit mi is tapasztalunk, hogy Eliot szélsebesen fejlődik! A fordulásra meg azt mondom, nem is igazán lehet megítélni, hány hónaposan "kellene" egy babónak csinálnia, erre hivatkozva enyém gyerek egy újszülött szintjén van, mivel jelenleg semerre nem forog. :lol:

Linda: :shock: :shock: :shock: Én is gutaütést kaptam volna a helyetekben, hogy lehetnek ennyire idétlenek??? De gondolom, természetes, hogy megtérítik a károtokat, sőt szélsebesen helyrehozzák az autótokat. Bár nem tudom, lett maradandó sérülése is, ami nem javítható/cserélhető?

Zsolti és Emma románcán nagyon jót mosolyogtam, meg lehetne zabálni ezeket a kölköket!!!

Pati: Látom, tanultál valamit a fiadtól, hogyan kell nyelvet váltani. :D Tettszett, ahogy leírtad a szó végi írásjeleket! :lol:

Tami: Ügyes vagy a háti hordozással! Emma aranyosan integet! Nem ártana elmennünk hozzátok korrepetálásra, Lea tanulhatna ezt-azt Annától. :lol:

véda: Biztos vagyok benne, hogy a könyved olvassa közben szem nem marad szárazon, nagyon átjön az írásaidon, mekkora lelked van.

magdolnam: Liza csinos kiscsaj!

Orsi: Hogy haladsz a "munkáddal"? :lol: Emma képek nagyon tetszenek!

dodo: Liza is aranyos lehet ahogy puszit ad!

kryss: Leád gyünyörűséges és kedves a mosolya!

mancsi: Örülök, hogy végre katál GYED-et.

akata: Milyen volt az éjszakátok?

bencuri: Szonja jobban van?

mav: Fiúkkal mi újság?

Viki: Kávézol? :lol:

kike: Hónak én is örülnék, bár itt nem esett. Krisztinek jobbulást!

Wera és a többi zugolvasó merre járhat?

Na megpróbálok még húzni a lóbőrömön, be kell pótolnom pár hónapot. :lol:
Puszi!
fmarti

Andkata! Én azóta sem eszek semmilyen tejterméket és tejet sem iszok! Szabi a Milupa Pepti Plus 2-őt eszi ami tejallergiára van! Nálunk tutira nem derült ki, hogy tényleg allergiás-e mert nem mentünk el a Gasztroshoz és nem is megyünk!
Egyébként azóta nem volt semmi gondunk szerencsére!
Vendég

Áronnak Boldog Hófordulót!
Vendég

Jó reggelt!

Patti!

Éjjel rájöttem (nem csak Te és Dóri szoktatok babaneten agyalni) h miért emlegetted múltkor annyira a kommunát. H legyen Zsolti Cica körül rengeteg jó csaj!

Kis Csapodár hogy aludt?

Áronci nagyon hucut!

Orsi!
Az én uram még 90 kg, de gyúr a 100ra :lol:

Linda!
Buksisimi! Mennyi az okozott kár?

Titi!

Oli nagyon ügyi az ott alvással!

Babuci!
Szia! Szabi kép?

Márti!
AMikor írtál én még az ágyban kuksiztam.

Íme az én Fickóm:
Kép [/b]
20150601134430

Ma reggeli kép:
Kép

Áronnak nagyon boldog hófordulót!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelit mindenkinek! (hú ilyet nem írhatnék a fogyis topikban!)

Aránylag jól aludt, végre nem csinált olyat, hogy felébredt és nem aludt vissza, ha felébredt szopizott és már aludt is! Én már ennyivel is beérem!
Viki, én a kommunával természetesen csak a csajoknak akartam kedvezni! :lol:

Lackó nagyon szép!! Ez mai kép?

Kép
Kép
patr

Wera,többiek:előbújni!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:01-kor.
Vendég

Patti!
Mi a fogyisban mindig reggelizünk!

Még tegnapi kép, mert nemrég ébredt a fiatalember. Most nézi a híradót az rtl-en.

Ügyi volt Zsolesz!

Vercsi és Krisi milyen fitt!

Dóri!
Csabici éjjele? Apa szerencsésen hazaért?

B@sszus Lacus nagyon csiklandós. Tegnap este magamhoz húztam, mondtam neki suttogva a nyakánál h anya ad egy puszát, erre elkezdett fetrengeni a röhögéstől.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:03-kor.
Vendég

Linda:sajnálom az autót-eltudom képzelni a dühödet! :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Kérésed parancs!
Kép
Kép
Vendég

Nálunk tükörjég minden! Anyu nem ment dolgozni, Zsu nem megy suliba! Egyelőre a kapun nem lehet kilépni!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: