A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszönöm,ugye jópofák, ahogy elszunyáltak! :lol: :lol: :lol:

Nekem is tetszik a nevem. :lol:

Kép
flóra 11

Na,és majdnem a 12 000-dik hsz-em került a laptetőre. De így is jó. :lol:

Kép
flóra 11

Lassan már mindenki megszokja a neved!! :D :D :D

Kép
martik77

Főleg,ha a laptetőre is került, hogy szeretem.... :lol:

Kép
flóra 11

Márti,neked nem volt fehér folyásod? Bocsi, hogy ilyeneket kérdek. :oops:

Kép
flóra 11

Te mindig viszed a Laptetűt mihelyt megjelensz! :D :wink:

Kép
martik77

Most mondták a híradóban Galántát is,mint példaképet,hogy itt is biofűtés van a lakásokban. Igen, de csak egy lakótelepen és a kórházban. Másutt itt is gázzal fűtenek. Nálunk is. A legújabb lakótelepen termálvízzel fűtenek.

Kép
flóra 11

Márti! Válaszolj! Jobban vagy? És mi van a folyással?

Kép
flóra 11

Nekem egyszer volt ilyen hüvelyi bigyóm mert szép higiéne van a kórházba.Akkor nekem a doki bácsi Klion D kúpot+ kenőcsöt írt fel.amitől napokig ömlött a trutyi belőlem azután elmúlt és azóta semmi.

Kép
martik77

Jobban vagyok,de azt írtam is azt hiszem. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Bocsi kicsit belassult itt nálunk az oldal. :oops: :)

Kép
martik77

Lányok,ezt nem hagyhattam ki. :lol: Pucolom a krumplit ésmit találok....

Kép

Kép
flóra 11

Ez már terhesség alatt volt,vagy előtte?

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Régebben volt.
De utána nekem semennyi sem még a norm mennyiség se volt.

Most van egy kevés de azt olvastam,hogy normális így a dokinak se mondtam. :)

Kép
martik77

Nekem a legjobb ez Klion D kúp volt!!! :wink:

Kép
martik77

Igen, ez normális egyébként, nálam sem borzasztó, de kicsit több és picit viszket, tehát kellemetlen. :? Na, de holnap ad valamit, aztán kész.

Kép
flóra 11

Arra pedig ez lenne az legjobb amit én írtam.Kérdezd meg,hogy van e ilyen és neked lehet e ilyet felírni!!

Kép
martik77

Nekem egyébként néha antibiotikumos kezelés után szokott lenni ilyen enyhén, el szokott múlni magától. Most nem szedtem antibigyót, de amilyen érzékeny vagyok,vagy azok a kúpok okozták, amiket szedtem, vagy a szervezetem legyengült múltkor és azért jött ez elő. Ez nem nagyon higiéna kérdése, csak annyiban,hogy a sok mosakodással is kiölheted a természetes egészséges flórát a hüvelyben. Persze elkapni vécén lhet ezt-azt.

Kép
flóra 11

Gondolom vesz kenetet és megnézi mikroszkóppal, aztán eldönti,mi kell rá.

Kép
flóra 11

Most jöttünk vissza anyuéktól, de azt hiszem, most megnézem a 19.30-as CSI-t a Cool-on (hátpihentetés céljából), és aztán jövök. Puszi

KépKép
benó

Hali.Benó.

Én amikor összeszedtem akkor Avonos intimlemosót használtam és lehet az is baj volt,de nálunk a munkahely hiába kórház nagyon lepukk volt és 100x is moshattál kezet akkor is összeszedtél valamit.PL calicit is megkaptam. :?

Kép
martik77

Ildikó,

nekem régebben sokszor volt ilyen folyásom, mert a fogigátló legyengítette a hüvelyfórát és az valami gombás izé volt! :? Én is kaptam rá Klion kúpot, meg sok mást is! Én akkor megijedtem, hogy ezt én úgy kaptam el egy pasitól? :shock: :shock: :shock: Aztán megnyugtatott, hogy ezek nem olyan dolgok, csak ha legyengül a "flóra"( :lol: :lol: :lol: ), akkor bármi, akár egy wc papir, vagy egy öblítő is okozhatja! Nagyon rossz dolog, én tudom, mert mikor volt a depresszióm és nagyon levoltam gyengülve, akkor másfél évig kezeltek mindenféle baktériummal és gombával, és még pasim sem volt! :?

Kép
szilzi

Helló Márti,

én Niveásat használok és nincs is semmi bajom! :wink:

Kép
szilzi

Én már ilyennel nem kísérletezem.Sima zuhany babtusfürdő és kész!!

Te voltál depis???? :shock: De jó én is!!! :D :oops:

Kép
martik77

Reklám van, jöttem.

KépKép
benó

Én lassan megyek haza, és úgy alakult cserék miatt, hogy holnap is otthon leszek! :D :D :D :D Péntek , szombat munka, aztán irány Egerszalók! :D :D Elég puccos hely, de nekm nagyon tetszik, hogy van mindenféle fürdője (török, arab stb) és én imádok fürdeni! :D

Kép
szilzi

Igen,én is így tudom, ezért gondolom,hogy a betegségemkor legyengültem,ezért jött most ki. Remélem holnap ad rá valamit, aztán pikk-pakk vége. :wink:
Egyébként aztán kiszedtem végig azt a vacak hüvelybigyót,mert mondtátok,hogy ne hagyjam abba.

Kép
flóra 11

Hüvelyileg elvagytok! :D :D :D
Én avonost használok és leszoktam az agyonzuhanyozzukról. :roll:
Ja amióta tisztasági betétet használok azóta nem szokott lenni! Fogigátlótól??? Nem elég hogy zabálok, még a lukam is tönkremegy? :D

Kép
muzsuzska

Na jó,tudom ez nem jó vicc. :oops:

Én kicsit több mint fél évig voltam az és minden nap megakartam halni(de öngyi nem akartam lenni).
Egyszer még Tancsuval mentem be az ügyeletre mert rosszul voltam,ott meg leoltottak egy nyugtatóval.
Azután minden vizsgálatra elmentem mondván szívbeteg vagyok stb.Hiába mondták,hogy depis vagyok meg kimerült nem hittem el.Azután egyszer felírt egy doki nekem kedélyállapot javítót.Akkor azt mondtam nem lehetek annyira gyenge,hogy 23 évesen nyugtatót szedjek és helyrejöttem.De a mai napig félek,hogy újra előjön. :?

Kép
martik77

Na annyira azért nem jó, hogy mind a kettőnk volt! :( :lol: :lol: :lol: :lol: Én voltam pánikbeteg és depressziós, nagyon szar volt! :( :( :( 46kg voltam a 172 cm-hez, elég gáz volt! :( Ha jól emlékszem Te már írtál róla! Most már tudsz rólam is! :wink:

Kép
szilzi

Egerszalók nagyon jó!!!!
Jó pihit neked ott!!!!!!! :D

Kép
martik77

Lehet hogy a bigyód pucoltat!

Szilvi, vigyél magaddal pancsizni egy utazótáskában!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Ja, Szilzi,én is emlékszem, hogy ezt kaptátok ajándékba. :wink: Biztosan nagyon jó lesz! Rátok fér.

Márti,akkor még nem voltál, mikor Szilzi a depijérőlírt. De mondd, mi a jó ebben? :lol:

Csak vicceltem, tudom, hogy azért írtad,hoigy jó,mert találtál magadnak lelkitársat. :wink:

Kép
flóra 11

Mentem.

KépKép
benó

Én nem fogytam akkor,hanem híztam. :?

De felejtsük is el.

Inkább koncentrálj Egerszalókra!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Szervezem az utazásom reggelre, ha jég vagy baromi hó lesz mi legyen........... :shock:

Kép
muzsuzska

Benó jön-megy. :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzska!
Igen a fogigátló gyengíti a hüvelyflórát! :? De nem egy-két hónap alatt! A tisztasági betét nekem is bejött! :wink:

Én először kb két évig voltam depis, nekem kellett a gyógyszer, de nem kedélyállapotjavító vagy nyugtató, hanem feszültségoldó stb.. Sajnos nekem már párszor visszajött, de most egy éve pont, hogy semilyen gyógyszert nem szedek és nem is vagyok hajlandó többé! :wink: Lezártnak, elmúltnak tekintem! :wink:

Kép
szilzi

Igen úgy gondoltam Ildó,hogy más is kimeri mondani!!!! :)

Kép
martik77

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Benó=Tancsu???Gyorsvonat???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Szia Edina!!!!!

Kép
muzsuzska

Ez a jó gondolkodás Szilzi!!!!!
Úgy hogy egy szót se róla többet!!!! :wink:

Kép
martik77

Szia Zsuzsi,Edina!!!!!
Még nem köszöntem,mert mindig valami mást írok. :oops: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.14 19:55-kor.

Kép
martik77

Szilzi, de jó nektek, hogy mentek fürdeni, az tök jó hely :D

Szerintetek az normális, hogy annyira görcsöl a hasam egész délután, mintha mindjárt megjönne? :( Úgy aggódom. Miért akar megjönni? Vagy ez már nem az?

KépKép

KépKép
nadina01

Ezt nem kell szerintem letagadni, utána indulsz el a gyógyulás útján, amíg nem látod be, nem is tudod kezelni! :( Na erről ennyit! :wink: De ha bármi van Márti, írj nyugodtan! :wink:

Kép
szilzi

Edina pihenj és aludj amennyit csak tudsz!
Milyen a kúpod? Elviselhető?

Kép
muzsuzska

Szia Edina! Remélem nem lesz semmi gond! :shock:

Most sajnos lekell lépnem, megyek haza, holnap otthonról jövök!

Puszi Mindenkinek!

Kép
szilzi

Felraktam a krumplit főni.

Kép
flóra 11

Azért veszed észre mert most csak ezen jár az agyad!!!

Ne foglalkozz vele!!

Ha mégis megjön se tudsz ellene tenni!!!!Bocsi. :oops:

De most csak ezen gondolkodsz,lehet csak azt érzed ahogy a méhed változik a terhesség miatt.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: