benszi A férjem legjobb barátját kértük meg, hogy költözzön oda egy időre (amúgy albérletben lakik). A meló az úgy volt, hogy másfél éve úgy alakult, hogy mindketten besokalltunk és felmondtunk szinte egyszerre. Elég jól kerestünk, volt megtakarított pénz, úgyhogy másfél éve itthon lustulunk
rebe Vajon miért imádják ennyire a számítógépet a kicsik? Az egy éves unokahúgom is állandóan gépelne. A két éves kishúgommal meg skype-on küldözgetünk egymásnak hangulatjeleket
ancsi Pedig épp azt mondják, hogy most kell ingatlant venni, mert sokan nem tudják fizetni a részleteket, így inkább eladják/kisebbre cserélik olcsón.
lanyane Te szegény
dóri Boldog szülinapot Blankának és Rékának!
binyek Annyira birom a stílusodat
Az én anyósom-apósom a házasságunkat próbálta megakadályozni. Mentek a megjegyzések, hogy ronda vagyok, kövér, nagy a szám, meg más a vallásunk, erre rámehet a házasság (egyikőnk se vallásos..), meg különbenis hova sietünk, stb. Aztán később kiderült, hogy az értelmi szerző az apósom volt, csak annyi bőr sem volt a képén, hogy a szemembe mondja, amit gondol, anyósom volt a szócső. Volt, hogy úgy kiborítottak, hogy kiabáltam velük, pedig alapvetően jólnevelt vagyok. Szerencsére a férjem maximálisan mellém állt. Aztán ahogy megvolt az esküvő, mintha mi sem történt volna, semmi további megjegyzés nem volt anyósomtól, és kiderült, hogy egy rendes, kedves asszony - egy bunkó, paraszt, beképzelt férjjel. Azért eltartott egy pár évig, mire megbocsájtottam neki. Anyukám meg nagyon jófej, elfogadta a férjemet olyannak, amilyen, úgyhogy jól kijönnek egymással.

Blanka nyuszi próbálkozik a felüléssel
Zsani meg most már szinte nincs is vízszintesben