A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

akata: Nagyon jók a képek, Adél továbbra is szépséges! A hajad meg szuper lett!!!
Talira én is nagyon szívesen mennék, de ebben az időben tömegközlekedéssel nem merek nekivágni. :( :( :( Errefelé meg nem igen lakik senki, hogy csatlakozhatnék hozzá... :(
Köszi az infót, tehát szájpenésztől nem lesz rossz a lehellete. Csak az a furi, hogy mi eddig is tápszereztünk, és ilyen még soha nem volt neki azelőtt.

Katák: Szájpenésznek mik a tünetei? Mert én csak gyanakszom, hogy valami nem oké Leánál. Nem szívesen viszem dokihoz, mert tudom, hogy elkaphat valamit, de azt sem akarom, hogy eldurvuljon a helyzet az én felelőtlenségem miatt. Eddig csak egyszer vittük el, amikor étvágytalan s lehangolt volt, plussz hasmenéses, akkor volt vírusfertőzése, szóval ok nélkül tényleg nem cígelném dokihoz... Csak ne lennék ilyen határozatlan. :oops:

Marcsi: Emmádat meg kell enni, hogy figyeli Zsoltit! Nagyon szépek vagytok együtt! :)

Pati: Adok-veszek topikot végül fogunk nyitni? Én nem akarok belekontárkodni, de jó ötletnek tartom!

véda: Merre van Nagytétény? Mikorra gondoltad a talit? Addigra lehet, már nem itt fogunk lakni, és hátha tudnék valakihez csatlakozni. :oops: Én nagyon szívesen mennék, olyan jól éreztem magam a multkor is. Ha apás és hétvégére esik, és esetlegesen lesz autónk, akkor is szívesen megyünk, bár a dolgok jelenlegi állása szerint nem biztos, hogy egyhamar lesz autónk. :(

Ami: Neked meg már ezer éve akartam írni; köszi az infót a babakekszről! Párom is pont ilyet hozott a Dm-ből, egyelőre vegyes a fogatatása. Tápszerben feloldva megiszogatta, de gyümiben már nem kellett neki, mert érezte az apró darabkákat. Kis finnyás. :lol:

zsuzsa: Gratula a fogacskához! (Azóta is izgatja a fantáziámat a sajtos rúd, úgy csinálnék, a fenébe kell nekem fogyózni!!! :oops: )

Mancsi: Örülök, hogy Zsömid buksija szépen alakul! Gratulálok neki az álláshoz!

Orsi: Nem kell apának minden apróságról tudnia. A cicistákon jót nevettem. :D

vkata: Örülök, hogy itt vagy te is. :) Dórid szerintem formás baba, nincs is okod aggodalomra. Nem az a lényeg, hány grammot híznak egy hó alatt, hanem úgy összességében a kedvük, viselkedésük, kinézetük. Mondom ezt én a nagy bölcs egy gyerekorvosnak. :lol: :lol: :lol:

Tami: Nálad is lenne tali??? Bár valószínűleg én oda sem tudnék eljutni. :(
fmarti

Oké, valamit félreolvastam, Kata, bocs! :D

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:06-kor.
Vendég

Patri, akkor csütörtök jó Nektek?

Mennék én így is Tamarám, csak szerda anyósé, hétfőn meg már van valami és nem terhelném túl a lányt...De talán majd az azutáni héten.

Ha úgy érzed nem ok valami, akkor mégiscsak vidd el dokihoz, Mártim! Az anyák nem tévednek...max túlparázzáka dolgokat...

NA CSAJOK AKKOR CSÜTÖRTÖK OKÉS?

Kép
andkata

Okés!
Vendég

vkata: Köszi, na majd megpróbálom megnézni, ha felébredt. Bár nagyon utálj, ha matatok a szájában. :lol:
Még egy hülye kérdés, és utána befejezem: ha esetleg mégsem szájpenész, és kezelem borax-szal, azzal nem okozok kárt? :oops:
fmarti

Sziasztok!
Megjöttünk a sétából, és nagyon jól esett!

Nagyon gyönyörű babákat láttam!

d.dodó

akata: Azt hiszem, én most túlparázom a dolgokat. :lol: :oops:
fmarti

dodo: Nálatok milyen az idő? Van hó?
fmarti

kétszer ment el... :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.14 16:24-kor.
Vendég

Lányok a megmaradt Yadine nem kell senkinek? Mert akkor kitalálok vele valamit... :roll:
Vendég

Marcsi: Én még mindig apával huzakodok, ő azt mondja, ne szedjek gyógyszert (eddig 7 éven keresztül nem zavarta :shock: ), nekem viszont bevált a yadine... Szóval egyelőre én sem tudom azt mondani, hogy kell. :oops:
Lányod nagyon csalódott volt, hogy lemaradt az otthoni kajáról?
fmarti

Szia Márti!

Igazából nem volt csalódott, mert ő hívott már reggel, hogy nehogy elinduljunk, mert győrben már akkor a buszok sem mentek.
Értette, hogy a kori miatt ilyen időben nem szabad elindulnunk..

A kaját ugyan elkészítettem, de mi esszük meg... :oops: hajrá fogyókúra!!! :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Marietta!!! Örülök, hogy írtál!! Flóra nagyon gyönyörű kis csaj!! Ne aggódj, szoptass, ha van tejcsi, ne foglalkozz senkivel! Én is olyan szívesen szoptatnék még...

Márti!! Köszi szépen a könyvet!! De jó, simán el lehet olvasni!!!
Isten éltesse Leát és Dávidot!!

Úgy látom megint tali készülődik :lol: :lol:

Marcsika! Hogy vagy?? Picit jobban? Hülye kérdés... :oops: Emma nagyon aranyos, ahogy Zsoltikát nézi!! :lol:
Persze Zsoltika nagyon szép fickó, értem, hogy miért nézi olyan belemerülve... :lol:

Véda!! Én annyiszor gondolok arra, amikor azt mondtad, hogy leírtad a Lilu születését, és gondolkodtál azon, hogy kiadatod. Olyan szépeket írsz, nagyon szeretem olvasni amit írsz! Szívesen elolvasnám a könyvet is, bát tudom nem rám tartozik és nem is Nekem írtad :oops: De olyan jó lett volna, ha kiadják, akkor tuti megveszem... :oops: :oops:

Szly! Köszi a táblit, ha küldöd, felrakom, bár sok a hiányosság.

Ide ért az ónos eső. Persze apa most indult el a szerelőhöz, viszi a kocsit..Remélem nem lesz gond...

:lol:

sz.andi

Juj, elfelejtettem :oops: :oops:

Adél manó gyönyörűséges csaj!! Az anyukájának meg jó lett a haja. Régebben nekem is így volt levágva, és most, hogy láttam, belém bújt a kisördög...le kéne vágatni...

sz.andi

márti!
Nem, nincsen. Tegnap esett az eső, viszont ma egész tavaszias napsütéses. Estére van kb +5 fok.

d.dodó

Adél mindenkinek köszöni! :oops: :D

Kép
andkata

Marcsika, én is yadine-t szedtem, különösebb baj nem volt vele ( mondjuk a fejfájás, de az minden tabletta mellett) de most egy darabig nem szedek tablettát... Szerintem a második gyerekig biztos nem. Bocsi!

Kép
andkata

okes akkor csut AKata. oke akkor hozzank maskor jottok!
Pentek de VKata es torna!

Marti: barmikor erre jartok szivesen latlak.
szajpenesz: apro feher pottyok nem olyan osszefuggo mint a lepedek, ha dorzsolod lejon esetleg verezhet is. ha birja a csajszi a citromot, akkor citromot csepegtess egy gezlapra es azzal dorzsold at. ha szajpenesz a lenyeg a kemeny fellepes nem csak leecsetelni hanem dorzsolni tobbszor egy nap, nehogy eldurvuljon, jo egy textil pelus gez, es mondom a citrom segit. Annanak pikk pak elmult bar csak az inyen volt a nyelven nem.
Vendég

vagyok csak közben dolgozom is... :(

elvileg én csütön dolgozom de majd átteszem péntekre és akkor tudunk menni. Orsi szívesen elviszlek titeket csak nem tudom hogyan oldjuk meg az ülés dologgal. Mert Zsömi már hátul ül babaülésben, habár még a hordozónk megvan azt előre be lehet kötni benne Emmával!

kata: nagyon jó a hajad!! én rövidhaj párti vagyok (nem bírom megvárni amig megnő) és adél baba gyönyörű még mindíg!

Véda: én nagyon szeretem azt a környéket amerre laktok (Budatétényben laktam pár évet)

Kép
mancsi76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:07-kor.
Vendég

Mancsi!
Nagyon szívesen élek az ajánlatoddal. nekünk is van kisülésünk, abba be tudjuk kötni Emmust hátra, legfeljebb előre ülök vagy bepréselődöm közéjük.

Köszi mégegyszer. Remélem Apával jóban vagytok. Zsiminek gratulálunk, csütörötkre már tán futni fog!

AKata!
nagyon jó a jövő csütörtök.
Hétfőn megyünk kardiológiára, addigra legalább megkönnyebbülök, bízom benne.
Vendég

Sziasztok!

Megint csak villámbekukk!

Viki! Hát ennyi alatt tényleg nem alszik,de 2 bóbita már elég!

Megvolt a vérvétel,hát fel voltam készülve,hogy nagyon rossz lesz,de ez még annál is rosszabb volt!
Sajna a kezében nem találtak vénát és a fejét szúrták,úgy ordított,hogy még otthon alvás közben is hüppögött!
Ez nem bírja az én lelki világom! :cry:
Szerintem az volt a legnagyobb baja,hogy lefogták,de nagyon sajnáltam!
És közben a dr-nő még moondata,hogy semmi baja ennek a gyereknek,kicsattan az egészségtől!
És,hogy nyugodjon meg anyuka most nem az agyába szúrok! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ANYÁD!!!!!!!!!
Aztán nem jött elég vér,mondta,hogy még egyszer megszúrja,de nem engedtem,mondtam annyi-amennyi!
Remélem elég lesz!
Holnap dué lesz eredmény!
Én nem jutottam el a pulmonológiára,mivel a jég miatt elmaradt a rendelés! :cry:
Majd hétfőn!
Nekünk is szar éjszakánk volt,óránként felsírt,gondolom,remélem a prevenár volt a hibás pedig este Nurophent is kapott!

Kata! Jól emlékszem,hogya szőlő utcában laktok???????
Akkor talán mi is eljutunk a talira!

Márti! Tegnap nekem sem ette meg a kekszes gyükit mert nagyobb darabok maradtak benne! :wink:
Hát hiába,ha válogathatnak! :wink:

Most lépek,este még benézek!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

na, a szerelmes kiscsaj elaludt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti is kaptatok levelet az oep-től?

nekem ma jött, miszerint 2009. januárjától ismét felülbírálják a gyedet.

Nem igazán értem, hogy a levélre miért volt szükség, mert én még nem is kaptam.
Hétfőn felhívtam őket, hogy nem szeretnének e esetleg utalni, akkor fura módon azt mondta a nő, hogy pont aznap utalták.
Hát, nem tudom, de ide még nem jött meg... :twisted:

(semmi bajom a nyugdíjasokkal, de nem tudom, ki ül a pénzemen, viszont a nyugdíjakkal ezt aligha merik megcsinálni!!!)
Vendég

Ami!

nagyon sajnálom!!!

Áronnál is tuti a prevenar lehetett a ludas, tegnap Emma sem volt toppon... :?
Vendég

Csak nem Ami, el se hiszem! Gyertek, gyertek, gyertek! Igen Szőlő utca! Mintagyerek Áronnal már nincs kifogás! :lol:
Gyógypuszi az oltás helyére!
Adél két hónapos volt, mikor szúrta a kollégám!, de pár ősz hajszálat tuti bezereztem!

Már azt is kitaláltam,hogy csinálok pulykábólvagy csirkéből gyros jellegű husit, meg valami salit. És valaki hozhatna még valamilyen salátát! És akkor ez a fogyósoknak is remek kaja, nem? ( na azért ha valami édességet hoztok az se fog rám maradni, asszem!

Tök izgatott lettem! :)
Patri Te vagy a kezdeményező, ugyhogy nem ám aztán nem eljönni!!!

Kép
andkata

Hozzám miért nem szól senki? Oké, Sly, írta, hogy akik nem jönnek gyakran. De én nem jövök olyan ritkán..Na mindegy. Egyébként is szar a hangulatom, most még jobb lett, tegnap is ez volt, de nehogy azt higgyétek, hogy sajnáltatni akarom magam! Csak szar.

sz.andi

Andi, te, nehogy elkenődj, hallod!

Van, hogy nagyon sokan szinte egy időben írnak és akkor a saját posztjuk fölöttit nem látják, csakk onnan olvasnak vissza, sztem ez történt most is!

nem búslakodni, itt olyan kedves csajok vannak!
Vendég

Sziasztok!

Szly :!:
En elvileg küldtem Neked az egyszer itt megadott freemail-es mailcimedre ket kepet es adatokat tegnap! Lehet nem erkezett meg? Vagy talan nem csücsülsz allandoan a mailek elött es igy nem vetted eszre? :wink:
Elöre is köszi !

Szep estet nektek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

andi: nem lelombozódni hékás!!!miért van szar kedved??

lenne egy kérdésem babakajával kapcsban: eddig én csak bóti kaját adtam Zsöminek de most már hogy mindjárt 7 hónapos főznék is. De ti husit hogyan csináljátok meg? simán vízben főzni vagy megsütni??

marcsi: én nem kaptam levelet az oeptől de gyedet sem :?

Kép
mancsi76

Andika!!!!!!!!!!!!!!!!!!irgumburgum!!!

mik ezek a mini betűk.... majd kigúvadt a szemem, de elolvastam...

Én nagyon szeretem olvasni a soraidat, és elnézést kérek, hogy nem reagáltam, de nem vagyok teljesen önmagam.
Pedig megnéztem a videót is Vikiről, és majd a könnyeim potyogtak, úgy meghatott!
mikor lesz a folyt.köv.?
Apa?
Otthon van már?
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:07-kor.
Vendég

ha én írok, sosincs itt senki... :roll: lehet, hogy elijesztelek benneteket?

BooBooBoo!!!!!!!!
Vendég

OOOOOOO :!:
Szly!!!!Most latom a mailedet! Tehat akkor köszi!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Jóvannabocsi! Csak most nem vagyok jó passzban. A betűim egyenesen arányosak a laki világommal. De tényleg nem sajnáltatni akartam magam, csak mittudoménszarkedvemvan. Köszi, mint látjátok, egy kicsit jobb lett. :oops:

sz.andi

jajjdejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi a baj Andika?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:08-kor.
Vendég

Szegeny Aron! Meg szegeny Te! Iszonyet lehet latni, nezni...
De jo lenne ha jonnetek TI is!

Mancsi: siman vizben megfozod, leturmixolod es ha fagyasztani is akarsz jegkocka tartoban praktikus mert akkor minden kajahoz amibe tenni akarsz csak kiolvasztasz eg ykockat.

A Gombas ecepteket nagyon koszonom! En kb az osszeset osszegyurtam:) De gondolom jo lett! Az illata az.

Annaval tegnap ota tanulgatjuk a papat( integetes) es hat olyan szinten elsajatitotta hogy egesz nap integet( mar csak azt kell megtanulnia mikor kell mutatni :oops: )

Andi: amikor nagy a porges nehez mindenkinek reagalni( vagy en vagyok ilyen csokkent kapacitasu)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:09-kor.
Vendég

akkor téged nem ijesztettelek el??? :wink:
Vendég

Mit csinál szépséges Dórika?
Vendég

nekem teregetnem kellene.... de nagyon nincs kedvem hozzá..... :oops: :roll:
Vendég

Marcsi:ezen jót nevettem:
[quote]B írta:ooBooBoo!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Bocsi,de ez vicces volt! :lol:

Azért én is be-be kukk ám.
Csak Domim a földön van,és figyelnem kell rá,na meg a másik kettőre is :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

jól elbeszélgetek magammal....

- Hé Marcsi!
- Jól vagy?
- Köszi, jól...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.14 17:49-kor.
Vendég

Nem tudom mikor lesz folyt köv. mert Vikinek egy kicsit nőnie kell, hogy újakat össze tudjak hozni, plusz videót is akarok beletenni a képek közé, de az nem olyan egyszerű, ahhoz kell más is. Eccercsak meglesz.
De nem voltam valami kreatív, ami a zenét illeti, de én nagyon szeretem azt a betétdalt tök szép és nem csak a szerelemre lehet érteni, bár én szerelmes vagyok a lányomba, és Apa is...Szóval nem is olyan nagy mellélövés. Mégis csak jó alá, bár ezt mindenki ismeri. Mármint a zenét. Szóval ezt jól elmagyaráztam..

Apa nem jön haza, csak olyan 8 körül, mert próbán is van, közben szerelik a kocsit. De szépen leértek, remélem haza is sikerül épségben megérkezni.

Pötyi megint itt sikít. Atya Isten, milyen "pirike" lesz ebből a csajból... :?

sz.andi

Mi apánk bámulja a tv-t... :twisted:
Vendég

Jaj, igen! Szegény Áron baba! Hát én ott etem volna össze! Az én lelkemnek sem való ez! Ami! Átérzem a fájdalmadat!! Nagy puszika a kobakjára!!

sz.andi

Andi:bocsi,de ez is vicces hogy ...na ,az...mármint nem az hogy szar kedved van,az nem jó,hanem az hogy akkor minimanó betűk voltak,most kicsit nagyobbak,mikor lesz teljesen nagy?

Bocsi,tényleg,most minden olyan vicces,na nem ittam,nem azért,csak szerintem nálam is a fáradság-tényleg bocs!

Kép
Kép
Kép
kike

sikerult megkotnom a hati hordozast! :P :lol: 8)
Vendég

Anyjuk!
ügyes vagy!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: