A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti, pótolom a hiányosságom. Nekem semmi bajom az Ádám névvel. Nincs senkinek ilyen neve a környéken, nekem mindig az Ősök jutnak eszembe róla Ádám és Éva. :D

Nem divatnév, tehát nem lesz egy csoportba, suliba legalább 5belőle.

Kép
muzsuzska

Milyen pólyára gondoltál?

KépKép
benó

Ádám laptetővel!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Mentem haza, majd onnan dumálunk. :D

KépKép
benó

Gondolom a sima,hagyományos pólyára. Zsu, gondolod hogy kell ? Vagy a 3 as ikrek miatt, hogy picuribbak és könnyebb fogni őket? Nemigen látom a kismamikat használni manapság. Szépnek szép. De három betét és 6 húzat, az nagyon drága.Nekem sajna nincs tapasztalatom.

Kép
muzsuzska

pólya: pólyát bárhol tudsz venni, de a mostani pólya betétek nem érnek semmit, túl vékonyak.a régi betétek a jók /10,20 évvel ezelöttik/
de én a kenguru gold üzletben vettem kókusz pólyát, ami nagyon jó. vastag és van tartása, csak a huzat nagyon drága /de azt tudsz varratatni/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó!!!!!!!!!! Kérd meg Gy.kát képek!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

köszi az infókat a pólyával kapcsolatban, talán az biztonságosabb

Kép
paradizs

megyünk vásárolni és a postára kellemes délutánt majd jövők

Kép
paradizs

Anyós hazament,kivasaltam a cuccok 2/3-át,inas aludt kerek 20 percet... :wink: ,Corába nem jutottam ki,mert beállitottak inas keresztszülei,ebédre pedig 240!!!!! milit evett...
Most még menek főzni,bár anyós hozott egy halom kaját,de nem tudtam róla és tegnap kiolvasztottam a darálthúst,igy meg kell főznöm....:(

Majd még bekukk..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! :D

Most van először időm benézni hozzátok! :( Bejöttem kilenckor, de eddig még nem volt időm semmire, annyira felhalmozódott minden! :( Ezért nem jó több napra lelépni! :(

Kép
szilzi

Tancsu! reggel azt írtad, hogy anyós azért jön ,hogy tudj pihenni!!!!!!!!Nálad ez a pihenés? :shock:

Kép
muzsuzska

Basszus, most jutott eszembe,hogy fel kellett volna hívnom a dokit. :oops: :oops: :oops:
Akkor, majd jövő szerda. :(

Kép
muzsuzska

De nem panaszkodom, mert ugye most 5 napig nem voltam és vasárnaptól megint négy napig nem leszek! :wink: És!!!! Nem hiszem, hogy emlékeztek rá, de mi a csajoktól innen az irodából kaptunk egy éjszakát Egerszalókon a Shiraz hotelbe! Most van olyan akció, hogy két éjszaka kerül annyiba, mint normál esetben egy és még megkapjuk rá a központtól a kedvezményt! :D Úgyhogy vasárnap utazunk! :D :D :D Két éjszaka, welness és minden ami jó! :D :D :D Nagyon várom!

Kép
szilzi

Helló Zsuzsi! :D :D

Hallom csúszik nálatok az út! :? Reggel én is kocsival jöttem, de még nem volt gáz, de este már nem tudom hogy jutok haza! :? Ónos eső esett és elég csúszós a Tesco környéke! :?

Kép
szilzi

Pedig én reggel óta azon izgultam, hogy mit mondott az orvos, nincs e előbbi időpont! :( Akkor már nem izgulok tovább :lol: De a május 18 sincs már nagyon messze! :roll: Na jó, messze van! :(

Kép
szilzi

Helló itthonról! :D
Paradizs pólyáját látom, végül megoldottátok, én úgyse tudtam volna semmi okosat mondani. :roll:
Nekem az Ádámmal csak az a bajom, hogy én mindig összekeverem a Dáviddal, ezért jó, hogy az egyiket te választottad. :D
Tancsu, ez nem volt pihenés....
Szilzi, nagyon örülök a hétvégéteknek! Én emlékszem rá, hogyne, szerintem mindenki! :D :D :D Biztos tök jó lesz.
Zsuzsi, telefonálj! :idea: :idea: :idea: Gy. még mindig kehes :cry:, úgyhogy nem fényképezett, most meg alszik (ami szintén annak bizonyítéka, hogy kehes).
Én is aludtam. Most csináltam magamnak gombás melegszenyát, megszórva szezámmaggal, mindenkinek mondom, hogy abban állítólag sok calcium van.

KépKép
benó

Helló Benó,

Gy-nak jobbulást! Szegény megkínlódik ezzel a betegséggel! :(
Még jó, hogy Te nem kaptad el! :roll: Jó étvágyat a szendvicshez! :D

Kép
szilzi

Helló! Köszi mindent :D
Nekem a hátam fáj már megint/még mindig, szar itt ülni, de most keskeny az ágy, hogy én is odaférjek (össze van csukva, a Gy. ott szuszog).

KépKép
benó

Ja, egyébként a munkáról jut eszembe, hogy én amondó vagyok, jobb 2 nap szünet, mint 2 hét (bizonyos szempontból), mert 2 hét után a munka előtti éjszaka az ember már nem bír aludni, tök idegbeteg, a háta közepére se kívánja a munkahelyet, míg a 2 nap szokványosan elmúlik. De persze jó otthon lenni, nem azt mondom, csak nehezebb visszarázódni, látom a szegény nyavalyás gyerekeken is a hosszabb szünetek után. :lol:

KépKép
benó

Lefekszem egy kicsit a földre.

KépKép
benó

A földön se férek el, akkora rendetlenség van. :shock: :lol: Régi ágyból kiszedett ágyneműk, rádobálva a most hozott fanyagra, amiből majd valami készül, kisszekrény, könyvek, babakocsi, selejtezendő dolgok stb. Én már nem férek oda. :roll: :lol:

KépKép
benó

Benó, nem nyár van, hogy a földön feküdj! :? Addig pakolássz, íg a Gy. pihen. Na jó csak vicc volt! :lol:

Kép
szilzi

Akkor jó, ha vicc volt! :lol: Még nem terhesen se pakolnék egyedül! :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

ok, ok :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Felkelt, kitúrtam, úgyhogy tudtam egy kicsit feküdni. :D

KépKép
benó

Megyünk a mamáékhoz, levisszük a párnákat, amiket a régi ágyból kiszedtünk, és most nem tudjuk hová tenni.

Ja, Gy. feladta neked (végre) a levelet, Szilzi. :D

KépKép
benó

Mentünk.

KépKép
benó

Köszönöm, köszönöm! :D :D Neked is és Gy-nek is! :D

Kép
szilzi

Helló lányok! Megjöttem.

Kép
flóra 11

Látom pont elment mindenki, akkor visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Halihó.Úgy látszik ma mindig akkor jövök mikor mindenki lelép. :?

Ónos eső elkezdődött nálunk is,az út még nem csúszik,de fényes!!! :?

Elindultam a b.nőmmel meg egy másik csajjal csavarogni,de a kocsiba vacakul lettem a gyomrom miatt így felhívtam L.,hogy jöjjön értem amíg várom hátha jobban leszek.
A megyei kórház(Tancsu miatt írom merre)melletti tesconál megvártam oda bementünk,vásárolgattunk és most értünk haza.
Zsuzsi köszi a névhez való hozzászólást!! :wink:

Kép
martik77

Látom vagytok!!Én is!!! :D :D :D

Kép
martik77

Helló Márti! Látlak! :lol:

Kép
flóra 11

Én is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Próbálok visszaolvasni, már majdnem végig értem.

Jobban vagy? Olvastam,hogy rosszul lettél.

Kép
flóra 11

Na ha írsz vagy mást csinálsz Ildó addig lezuhanyzok. :D

Kép
martik77

Na, olvasom,milyen hatalmasat pihent Benó. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na itt vagy?? Jobban csak a gyomrom felfordult és ilyenkor izomgyengeségem van,hányingerem és majd elájulok,de mire L odaért értem már jobb volt aztán addig mászkáltunk a Tescoba míg el nem múlt.

Kép
martik77

Gyorsan megyek és jövök!!! :)

Kép
martik77

Vagyok, nagyon álmosan, de vagyok. Álomkór van rajtam. :lol:

Kép
flóra 11

Mártiés Zsu, mi a fene az a koaguláció? És a vérképben az APTT?

Kép
flóra 11

Na,utánanéztem. Ez a véralvadást mutatja. Nekem ez picit kevés. De sokat javult egy hónap alatt. Sztem ez is a Closti mellékhatása volt, hogy ez nekem leromlott,mert mióta nem szedem, látványosan javult. Már csak 1-eltér el a normától.Szinte normláis.

Kép
flóra 11

Kép
martik77

Kép
martik77

Az az első oldal nagyon jó,köszi. De ez a koaguláció a vérrel kapcsolatban nincs egyiken sem, de nem baj, ne keresd.

Kép
flóra 11

Holnap megyek nődokihoz. Délutánra kaptam időpontot. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Ildikó! :D Nekem nagyon tetszik a neved! :wink:

Az jó, hogy holnapra kaptál már időpontot! :D Nála kell fizetni minden alkalommal?

Kép
szilzi

Tetszett a kép a fiaidról! :D

Kép
szilzi

Helló Szilzi!

Nála kell fizetni, nem tudom, mikor mennyit. Eddig még csak egyszer fizettem, a kivizsgálások amiket csinált, azok mind benne voltak abban. Holnap már bizti kell majd fizetnem. Mindegy,nézzen meg, mert nem vagyok rendben. Sűrű, testápoló szerű folyásom van. Gondolom a máltkori vírus legyengített és most ez jött ki. :(

Ez a 12 000-dik hsz-em. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: