A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziszusKép
Sajnos ez az örökbefogadás elég lassú folyamat. Addigra már Neked több saját babád lesz.KépKép Komoly sorbaállás van, és persze mindenki egészséges, fehér, csecsemőre vár.
Lelkileg is kikészítene ez a várakozás, vizsgálódás a családod körül.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szilvi Kép
De ha az örökbefogadás mellett döntetek is, az sem megy gyorsan. Szerintem gyorsabban fog megszületni a saját babátok. Tudom, hogy nagyon sok rossz történt veletek, de azt is tudom, hogy nagyon gyorsan teherbe tudsz esni, ezzel nincs semmi gond. A terhességek felborították kicsit a hormonjaidat, de ezt jól lehet orvosolni, és jövő ilyenkorra már biztosan meglesz a saját babátok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép küldött a babahíradón hírt magukról: 3 lurkót kapott vissza, 7-8-9 sejteseket. Sajnos fagyiba nem maradt, de nem is lesz rá szükség, mert ezekből ikrek lesznekKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Kép
De jó! Ebből tutira ikerek lesznek. Nagyon szépek a babók. Add át neki, hogy drukkolunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziaszok!

Olvasgatom ezt a helyet, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a nekünk való.
A 16 hetes babánkat vesztettük el, és hasonló problémával nem sok hozzászólást láttam.
Kérlek írjatok olyan helyeket,ahol arról tudhatok meg többet, hogy hogyan kell végig megtaratani egy gyereket, ill. hogyan lehet rá jobban felkészülni.
Elöre is köszönöm!
Kmetyo
kmetyo

OrsiKép
Ez tök jó, tuti ikrek! KépKépKépKépKép
Hogy felbolydult a topik, csak úgy potyognak itt a babócák, nem is egyesével, hanem ikresévelKépKépKépKépKép

Én is reméltem, hogy az unióval jobb lesz a helyzet. Nyár végéig még adok esélyt a spontán próbálkozásnak, aztán lehet hogy én is rászánom magam egy lombikra. Látva itt a ti sikereiteket, újból felcsillant a remény, hogy még nekem is van esélyem!

Babatapasztó, osztódó energiák bősz iramban száguldanak mindenkinek, aki igényli!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pussssssz
Krissi
krissi

Ja, AndiKép
Igazad van!!!!
Unokája csak annak lehet, akinek már gyereke vanKép

Na, az meg még nincs.

De ezt a tarthatatlan állapotot igyekszem megszüntetniKép
Láttam a Péteredet a másik topikban! Olyan cukorfalat! Jókedélyű baba, ugye? Nekem legalábbis úgy tűnik.

Pusssz:
Krissi
krissi

Jó reggelt mindenkinek! Kép
Nálunk gyönyörűen hull a hó Kép Olyan szívesen kimennék havat lapátolni.... de el lettem tiltva szinte minden fizikai munkától Kép
Délben kell hívnom a Kaálit a kislurkók miatt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép nagyon aranyosak vagytok, hogy ti így bíztok a gyerekeinkbenKép
Én is tudom, hogy nem egy gyors folyamat az örökbefogadás, de a férjem tiltakozása miatt el sem kezdjük ...

Virág, bíztasd őket, hogy kapaszkodjanak, mi meg drukkolunkKépKépKép

kmettyo, egy vetélésnek nagyon sok oka lehet, és legtöbbször ki sem derül, ezért szerintem a felkészületleenség nem igazán lehet ok. Az orvosod mit mondott?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

OriKép eszedbenejussonirgmburgum!!Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Jó reggelt Mindenkinek!
Lányok, segítsetek. Tudtok olyan gyógyszertárat, ahol lehet kapni a PG/53-at? Én már több helyen voltam, de nincs, sőt olyan is volt, ahol azt sem tudták mi ez.
Köszi a segítséget!!!
Ju
reju

Ju Kép
ragaszkodsz ehhez az egy LH teszthez, vagy másik is jó? Én Coraxot használtam, és többször is mutatta az LH csúcsot, tehát az is elég megbízható. Coraxot elég sok helyen lehet kapni.
Gyógyszer ügyben egyébként a déli patika szerintem a legmegbízhatóbb, ott eddig még minden volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszus Kép

Van egy ismeros hazasparunk, akik masfel eve fogadtak orokbe egy babat, harom evet kellett varni ra. Epp tegnap talalkoztam vele, azt mondta, hogy gondolkodtak kisteson, de most 4-5 ev a varakozasi ido... Te meg tuti, hogy meg az iden babas leszel! Kép

Mandula
mandula

Virag! Igen, tuti ikrek! Latom koveted Cat-et. Kép
Krissi! Köszi! Igen, szerencsére általában nagyon vidám, mosolygós baba Péter. Kép Kép Neked is lesz ilyen cukorfalatod, csak ne add fel! Kép
Kmetyo! Itt is vannak lányok akik elvesztették a babájukat. Kép Szerintem kérdezz nyugodtan, biztos lesz aki tud segiteni. Én szerencsére nem. Kép
Alena! De jó!!!! Kép Kép Kép Csak igy tovább. Kép

Andi
andi28

VirágKép
Sok sikert a bébikezdeményeknek, kapaszkodjanak erősen!Kép

OrsiKép
Drukk!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

JuKép
A PG53 nagyon megbízhatatlan. Tapasztalatból mondom, mert 2-t dobtam ki mérgemben már. Ha kicsit több nyálat teszel rá, már páfrányos lesz ok nélkül.Kép A Corax amit az Orsi mond, sokkal jobb. Vagy a Gabrielnek is van ilyen pálcikás LH tesztje, az is jó. Sajnos ezek azért drágábbak, ha jól emlékszem, akkor 3000 Ft körül van 4db pálcika. Ha tartósabb dolgot szeretnél, akkor a Maybe Babyt javasolom, de ez 10.000 Ft.

OrsiKép
A hómunkát most hagyd a párodra! Neked készülni kell, hogy egészséges, kipihent közegbe érkezzenek a babócák.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves Orsi és Cat! Köszi a gyors választ, akkor kipróbálom a Coraxot. Kép
Ju
reju

Ju!Kép
A PG53 nekem nem hogy tobb nyalnal bepafranyosodott volna...en soha nem lattam pafranyt!!!!Szerintem is sz@r.

OrsiKép
Te most azer' akarsz lapatolni,mert nem szabad,mi?Egy gyereknek lesz gyereke nalatok...Kép

Cat!Kép,Virag!Kép,Bea!Kép,Orsi!Kép
Ti tenyleg egyutt fogtok tologatni...Kép De nehezen fogtok barhova beferni,mert mindenki iker-kocsival lesz!!!Kép

Sziszus!Kép
De legalabb mar irsz...En tudom,hogy meglesz az a baba spontan nektek!!! Es akkor ujra csinalunk ejszakai muszakot,ok?Kép

Lanyok!Kép
Mi van Vicaval?????????Ki tud rola?

szoszi
szoszi

Sziasztok Kép
Beszéltem a laborral Kép Mára 9 sejt kezdett el osztódni, vagyis egy kis borsóka még megtermékenyült tegnap óta Kép Kép Kép Holnap 12kor lesz a transzfer. A biológus szerint szépek, és szabályosak, így kerül majd a fagyasztóba is kislurkó.

Szöszi Kép
Mindig is szerettem havat lapátolni Kép Nálunk 2 gyereknek lesz egy gyereke Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ha így haladtok két gyereknek lesz 3 gyerekeKépKépKép
Az utrot már el kellett kezdened dugdosni ? Mennyit ?

SzösziKép
A külföldön élő sorstársaink most nagyon eltüntek. Se GaluskaKép, se VicaKép nem jelentkezett be régen. Szerintem most egy kis pihire vágynak, kikapcsolva a babatémát picit.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Ne is kérdezd az ultrót Kép már most utálom. Tegnap óta dugdosom, 3*2-t. Rettenet, ami folyik belőlem.... tegnap még semmi, de már gondolom megteltem belül, így elindult kifele... nem magyarázom, biztosan tudod, miről beszélek.
Tegnap még nem értettem, hogy miért utáljátok... de ma már értem Kép Kép
Aztán még ma beszedem a doxiciklint, és a metypredből egyet, aztán a transzfer után már semmilyen gyógyit nem kapok az ultron kívül.

Orsi
KépKépKép
icsilya

+szöszi+Kép nagyon aranyos vagy Kép
Én most sem alszom éjszakánként ... bámulom a plafont, persze biztos lesz máshogy ...
(és se nyugalom se pihenés nem lesz mostanában ahogy látom a családunkat ... Elvesztettem a kisbabámat: 2004 Február 20 péntek - 14h 02 elolvashatod ...)

OrsiKép ennyi babaKépKép én ebben a hónapban egy petécskének is örültem volna.

Sz.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Rendbe fognak jönni a dolgok, én hiszek benne. Sajnálom, ami nálatok történt, és sok erőt kívánok. De egészen biztos vagyok abban, hogy a Ti problémátokra nem az örökbefogadás a megoldás, lesz nektek babátok, egészen biztosan. Kapsz most valami gyógyszert?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, még nem szedek semmit, nincs meg a hormonlaborom. Talán következő ciklus elején már többet tudunk.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

OrsiKép
És, hogy fogod még utálni később a 14. hétig! Estére mindig savanyú túró szag árad belőlem tőle. Gyűlölöm, és már attól öklendezem, ha megérzem a szagát. Pfúj!!!

SziszusKép
Hamar meg fogsz gyógyulni, mert Neked még feladataid vannak ebben az életben. Ez nagyon sok erőt kell adjon. Remélem hamarosan megajándékoz a sors egy kisbabával.Kép Szerintem ne is csodálkozz, hogy ilyen lelki állapotban nincs peteérésed. De én már érzem a változásd nálad. Ha már tudsz írni, az nagyon sokat jelent, hidd el. Ez egy lépés a felálláshoz. Sok erőt kívánok Nektek a pároddal!!!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

szoszi

remélem igazad lesz a sok ikerrel kapcsolatbanKép

Orsi
hát az utro tényleg hányinger, főleg a bmc-s 3x3-as mennyiségben, de még mindig inkább ez, mint a progiszuri. Nekem már nincs olyan hely a hátsómon, ahol ne lenne tűnyom, de a baba mindenért kárpótolna BennünketKépKép

Sziszus

Egy elvesztett babáért a kárpótlást talán egy másik baba tudja megadni (persze, ha nem is 100%-osan), és csak erre kell gondolni. Ha a párodat mégis rá tudnád beszélni, esetleg érdemes papírt beadni, az lehet, hogy valamennyire nyugalmat adna nektek, és akkor könnyebben összejönne spontán is egy babuka. Sokan számolnak be ilyen esetrőlKépDe ezt nagyon alaposan végig kellene rágni a pároddal!Kép

Bea
régibea

Cat, nem csodálkozom, inkább csak baromira elegem van ...

Bea, mindegy mert nem egyezik bele.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus!Kép
Mar regebben elolvastam, es elhiszem,hogy nehez, de kell lennie kiutnak es ha az a kisbabatok lenne,akkor muszaj meglatni a fenyt az alagut vegen.Maskeppen nem megy!!!

Most meglesz a hormontabla,aztan kapsz gyogyot amitol terhes maradsz es mostmar annyira oda fognak figyelni rad,hogy tuti megmarad es szepen meg is szuletik!!!Mar elindultatok! Igy kell felfognod,magad, a parod es az egesz csalad miatt!

Oh,fogsz Te meg nem aludni ejszakankent (ebben egyetertunk),hanem negykezlab cumi utan tapogatozni a sotetben,hogy be tudd tomni azt a 10 perce uvolto szajat!Kép

Cat!Kép
Ez nem piskota ez a savanyu turo...Kép Akkor eljen a Duphastone,amivel engem tomtek???!

Orsi!Kép
2 gyereknek 2 gyereke.Nekem ez tunik legvaloszinubbnek!

szoszi
szoszi

Utrogestan róla mit tudtok, mármint a szájon át szedőről? (nem a hűvelyesről).

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Békáné Kép
A hüvelyi azért jobb, mert nem megy keresztül a szervezeteden, hanem helyben szivódik fel, így nem terheli vele az ember a máját. Valamint van, akinél hatásosabb, mint a szájon át szedhető fajtája. Mi érdekel még?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát én ezt kértem, nem akartam dugdosni, de akkor jobban jártam volna a másikkal, igaz semmi baja a májamnak.

kagyló

Sziasztok.
Holnap kellene elvileg megjönnie, de egyelőre még semmi jele. Nem érzek semmi furcsát, szokatlant se.De a hőm ma reggel, és az elmúlt 3 napban 36,8-36,9 volt.(Egyébként a normál hőm 36,3 maximum.)
Szerintetek ez elég magas?36,9?
Mikor csináljak tesztet?

Üdv: Babóca
babóca

Babóca!Kép
A "nagy könyv szerint" 37 felettinek kellene lennie, de a 36,9 még lehet elég magas. (Ha jó helyen és időben mérted.) De légy türelmes, tesztet ne csinálj, csak a mensi kimaradása után 3-4 nappal.
Egyrészt ha terhes is vagy, akkor is mutathat még negatívot a teszt, másrészt ha nem vagy, akkor nem használsz el feleslegesen egy tesztet egy pár napot csúszó mensi miatt.
Erre nem lehet mit mondani, teljesen két esélyes a dolog, tudom könnyű mondani, de várnod kell. Próbáld a hét végén elterelni a figyelmed, kiránduljatok, vagy csináljatok valami érdekeset a pároddal! Hétfőn vedd meg a tesztet, de legkorábban(!) kedd reggel csináld meg! Ha minden jól megy, akkor már biztos pozitív lesz!

Leone

KépKép
leone

Békáné Kép
A dugdosás elég sz**, de talán a felszívódás szempontjából jobb. A következő adagban már ilyet kérj, a 14. hétig el fog fogyni néhány csomag Kép Kép Kép Drukkolok!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Leone! Kép
Igyekszem megfogadni a tanácsodat.

Babóca
babóca

V.K.Orsi

Bár úgy lenne ahogy mondod, 14. hétig, jaj de álom. Nem szeretnék felébredni! Hát most ez van nekem, majd meglátom, hogy mennyit ér orálisan ez a gyógyszer.

kagyló

Békáné!Kép
Ne aggódj, az orál is jó lesz!
Én Andi28-tól örököltem szerencsehozó hüvelyi Utrót, azt használtam 3 hétig, de aztán a saját dokim orált írt ki, mert szerinte egy kismama ne piszkáljon naponta többször a hüvelybe, könnyebben felvihet valami fertőzést. Így én orált szedtem a 12. hét végéig, és most nézd meg hol tartok! Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok Lányok!Kép

Orsi!Kép Nagy-nagy gratula a sok lurkóhoz!!!Kép Holnap kapod vissza őket?(ill. a csapat egy részét)

Volna egy elég hülye kérdésem...
Tudjátok, hogy milyennek és mennyinek kell lenni a hüvelyváladéknak a mensi előtti napokon, akkor ha baba van, ill. akkor ha meg fog jönni.
Tudom, buta a kérdés, de mostmár mindent figyelek magamon, hogy minnél hamarabb megtudjam, hogy mi a helyzet...

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
MIndenkinek üdv ezen a szép, homályos, kissé havas-lucskos, de nyugodalmas szombat reggelen.
Úgy döntöttem, hogy vannak nálam sokkal szarabb helyzetben lévők, akiknek sikerült, miért ne sikerülne nekünk is.
A dokim azt mondta, hogy ne kerseredjek el, mert igazából inszemnél sem több az esély, mint 10%!! Röhej, én azt hittem több.
Zita! Én már annyit néztem a váladékot, de soha nem volt egyértelmű. Ha jól tudom, mensi előtt több a váladék egy picit.
Orsi, ügyik vagytok, szorítunk!!!
Ma megyek kora du. uh-ra, drukkoljatok, hogy szépek és nagyok legyenek.
Pussz, A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Leone

Én is bizakodok minden hónapban, de eddig még nem sikerült. Utro-t ma kezdtem el szedni napi 3*1 az adagom. Te, hogyan szedted? Reggel 1 szem és este 2 szemet? Vagy reggel 1 szemet délben 1 szemet és este is? Mert a leírásán az útóbbi van...

kagyló

Bocsi a reggel 1 szem van és az este 2 szem van a papíron....

kagyló

Békáné Kép
A hormontartalmú gyógyszereknél nagyon fontos, hogy elosztott legyen a gyógyszer, tehát ne alakuljon ki a szervezetedben hormoningadozás. Az ultroból a 3*1 azt jelenti, hogy reggel-délben-este. Én próbálom 8 óránként dugdosni magamnak, mert így a legegyenletesebb a hormonszint a szervezetemben.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor ha én reggel 7:30-kor vettem be az elsőt akkor te ezt hogyan osztanád be?

kagyló

ÉS mindennap úgyanabban az időpontban vennéd be?

kagyló

Békáné Kép
Én nagyjából nyolc óránként dugdosok. Hétkor, du háromkor és tizenegykor. De persze, azért percre pontosan én sem tartom be. Ma is volt egy kis lustizás, így csakfél kilenc körül került fel az ultro. A lényeg, hogy nagyjából szabályosan legyen, és nagyjából ugyanakkor.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Kedves Sziszus, Kedves Andi!
Külön köszönöm a bíztatást Nektek!

A doki még nem mondott sokat, azt, hogy
a) nem lehet megmondani hogy mi a burokrepedés oka,
b) szövettan, meg 3 hetes konrtoll után talán okosabbak leszünk. (Az meg még majd két hét.)

Szóval ráérek még bőven aggódni majd ha kiderül valami baj. Akkor majd kérdezek!

Szép tavaszi, napsütéses, eredményes napokat!

Kmetyo
kmetyo

A hüvelybe használt Utrogestan közvetlenül a méhbe kerül és nem a véráram útján jut oda, emiatt terhességben jobb a hüvelyi alkalmazása. Tehát inkább a hüvelykapszulát használja. Egyébként a szájon át szedhető kapszulla is alkalmazható a hüvelybe.
Ezt most találtam az egyik oldalon, szerintetek kiprobáljam, hogy a szájon át szedhetőt hűvelybe rakni?

kagyló

Sziasztok!

BeaKép, VirágKép, OrsiKép
Órisái drukkhegyek mennek!!!!!!!!!!!!!!!! Sok nagycsaládos ismerősünk leszKépKépKép

AlenaKép
Annnnnnnnnyira örülök!!!!

a többieknek pedig ugyanúgy továbbra is szurkolok ám a háttérből!!!

puszka
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok Kép
3 db nagyon szép szabályos, dinamikusan fejlődő 8 sejtes embrikét kaptunk vissza Kép 19-én kell tesztelnem.

Békáné Kép
Sajna ebben nem tudok segíteni. Nem lesz semmi gond, ha most az orálisat szeded! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Hát ez csodás, akkor ebből babóca lesz. Szórítok neked!

Nem lesz más hatása orálisa, mint hűvelyesen?

kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: