A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, megy a drukk Nektek is!!!

Kép
vindolanda

Szörnyű, mennyien betegek :(

És állítólag még csak most közeledik az influenza-járvány.

Én csak a fokhagymát szeretem, a többit nem. De azt Rugó is kedveli vajkrémes pirítóssal.

Kép
vindolanda

Emese szegénykém :cry: :cry: :cry: sok energiát küldök Neked!!!! Kitartás!!!!! Kérd meg apát, vagy anyukádat, hogy egy éjszakát csak Gegivel tölts. Picit talán úgy többet tudnál pihenni és megint 7-8 napra feltöltődnél!

Vindo :-) nagyon jó a képsorozat!!!

Pénteken megint megyek a börtönbe tolmácsolni. 8) most feltételes szabadlábra helyezés lesz :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak bekukk, holnap majd bővebben.

Névnaposoknak nagy puszi!!!!

Betegeknek jobbulást! :( Mesi remélem gyorsan jobban lesz mindkét manó!

Morzsesz üdv a csapatban! :D

Niki úgy meghatódtam pöttöm kisbabádon. :oops: Minden kismaminak szépen alakul a pocija!

Megyek is mert vacsiidő van. Holnap majd próbálok bővebben. Zéti megkapta az emlékeztető oltást, remélem most nem lesz tőle lázas.(Prevenar)

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Helló, Lányok!
Kezdem, ahol elhagytam, Gremese képeinél: ezek valami isteniek! Nem is tudom, h melyik a legédesebb kép. Olvadoztam minden, az tény.

Vindo: kitűnő film volt a No country..., Bardem nekem annyira hihetően adta a pszichopatát, hogy szabályosan levert tőle a hideg víz. Az ominózus jelenet, amelyikben a benzinkutast szekírozza fej vagy írással, talán a legerősebb volt. Talán nem az In Brugges után közvetlenül kellett volna elkezdenem nézni... 8)

Viranka: örülök, hogy Csillagocska jól van. :lol:

Morzsesz: hát halihó a csapatban! Tudod, ide csak jó nők írnak, úgyhogy mindenféle fényképekre vonatkozó önkritikát csak a túlzott szerénység jelének veszünk :-) Amúgy nagyon édesek és szépek vagytok! Mondjuk értem, mitől ekkora a kisfiad, Te sem vagy egy apróság. :-) Ja, Niki mellett én is arab apukára tippeltem a bejegyzésedet olvasva... ;-) mondjuk az én fiam hetek óta szláv nyelveken nyomatja a gagyogást néhány magyar szóval kiegészítve :-))))))

Öltöztetés: Ádinak overallja van, eddig bevált. Tény, hogy futni nem láttuk még benne, de amúgy sem ;-)

Heni81: nyelvkirálynő vagy :-) Remélem, a tájszólásod miatt sosem érzed rosszul magad, érezze magát az rosszul, aki szerint egyetlen nyelvváltozat jó, higgye csak azt, hogy az a valóság, annyi hülyeség elfér ebben az országban, ilyenek is vannak. (A témába vágó egyik kedvenc írásom -- nekem meghatározó olvasmány volt --: http://dragon.unideb.hu/~tkis/koznev.htm)
Baba? Szerintem tök jó, hogy ezt (is) kér Péterke. Nálunk megy az autómánia, és én bevallom, örülnék, ha változatosabbak lennénk.
Benti cipő: nekünk bevált eddig a gumitalpú vastag zokni. Tavasszal majd valami könnyű benti szandált akarok nézni.

Szeli vadítóan csini és hát az én lelki szemeim előtt is megjelent, ahogy áthalad a hálózsákban...

Niki: nagyon megható a kicsiteket látni... nekem most esett le, hogy Neked ez már tényleg a 3. terhességed...

Folyt.köv.[/b][/i]

Kép
Kép
irina

Irina - értem már, akkor a sorrenddel volt baj :lol: Elsőre nem esett le.
Bardem zseniális volt azzal a palackkal, az biztos :shock:

Heni - tényleg ügyes vagy ezzel nyelvtudással. Akkor jó tolmácsolást!!

Én eddig egyszer voltam börtönben (nem úgy), Gáborék régi zenekara lépett fel Sátoraljaújhelyen. Na, azt nem felejtem el. Kis nyári topban, körülöttünk fegyveres őrök, az ablakból dobálnak ránk dolgokat, és végig beszólogatnak. Én még csak elviseltem, de a 14-15 éves kislányoknak már minden baja volt.

Egy asszonykórus kérte meg a zenekart, hogy kísérje őket a börtönben (ott dolgozó pap volt az ismerősük). És az 50 körüli nők nem értették, mi a bajuk a kislányoknak...

Na, az nagy élmény volt
:roll:

Kép
vindolanda

Vindo ne is mond, nekem is nagyon nagy élmény volt az első börtönlátogatásom.

Irina á nem csinálok én ebből nagy ügyet, egyébként olyan érdekes, hogy amikor dolgoztam Pesten köznyelven, majd ha hazajöttünk tájszólással beszéltem. Most nem igen váltogatom, mert nincs kinek, itthon igy beszélünk, anyuéknál még jobban érződik a palóc.

Heni
KépKép
heni81

Heni - a mi családunk anyai ágon nagyon vegyes (nyíregyháziak, erdélyiek stb.), apai ágon viszont színtiszta palócok. Az én beszédemen nem hallatszik, de "tudok" palócul beszélni :wink:

Gáborék családjában viszont nagyon érződik :D

Ja, mikor ideköltöztünk, az első héten, azt hittem franciák is laknak az utcánkban, de a helyiek voltak. Nem értettem egy szót sem :D Ezt a hangzást meg kellett szoknom, most már dekódolom.

Kép
vindolanda

Halhó!

El vagyok úszva, nem kicsit, időm szinte semmi. Egy hét múlva majd beszámolok a dologról részletesen. :wink: Addig csak lukadjon. De nem merem leírni, bár nem nagy dolog.

A lényeg: gyors gyógyulást kívánok minden betegeskedőnek. Üdv az új tagnak! Képek egyszerűen mesések.

Tegnap megkapta Bercó a szurit, Prevenart majd egy hónap múlva. 12,07 kg, a hosszát nem igazán tudtuk lemérni, kinőtte a mérőt, de legalább 82 cm. :lol:

Vindo! Isten éltessen. Legyen meglepi! :wink: :lol:

Pusszancs!

Ja, még Reginek. Őrület, lehet, hogy én is kipróbálom, én csak szabadnapos csigatempóban nyomom. Légyszi nézd meg nekem, hogy ajánlják-e szoptatósoknak! Köszi. Nagyon ügyi vagy!!!! Gratulálok!
dmaggie

Akkor a folyt.

Nagyon boldog névnapot a Veronikáknak!!!

Panndi: aranyos kis pocakod van! Nekem is egyformának tűnnek így első blikkre...

Sense: Boti ahogy rohan kék dzsekiben... édes!

Nektarin: mielőbbi gyógyulást kívánok!

Gremese: most jutottam el, mizújs Nálatok... úgy sajnálom! :cry: kijutott Nektek, már hetek óta... és gyerekágyasként fontos lenne a pihenés, de én tudom, hogy Te egyszerűen fantasztikus vagy, és mindent megoldasz! Mást nem tudok sajnos, csak szorítani Nektek, Geginek és Zsozsikának is gyors gyógyulást remélek, egyúttal millió ++++++++++++++++++++. Most már tényleg kéne egy nagyot boszizni itt, lányok!!!

Móni: ugye Grétike rendben van?!

Vindo: pelusozós képek - szuper! Nálunk kakával spékelt szumóbajnokság az egész, Ádi visít, ha van még vki itthon, az lefogja, mert amint kihajtom a pelust, a fütyi felé veszi a keze az irányt. Ez nem is lenne baj, de Ádi minimum 3-szor kakil egy nap és nem éppen keményet... :)

Nna, holnap Ádó is megkapja a 15 havi oltást (1 hónap késéssel), írnám, hogy nem aggódom, de hogy a fenébe ne aggódnék. Szóljon, akinek a kicsijénél nem volt valami (akármi) ez után az oltás után -- én sajna nem emlékszem ilyenre...
Amúgy elkiabáltam, milyen frankó az éjjeli alvásunk, egy csudát az, másfél hete minden hajnalban (úgy fél3-tól kell), annyit szopizik, mint kb. 2 hónapos korában, és alig tud visszaaludni. Nem tudom, mi ez, éhes vagy fejlődésiugrik, vagy mi...
Ja és reggeltől estig azt kiabálja, hogy "busz, busz!" és "autótütűűűűűűűűűűűűűűűűűű!". :lol:

Puszi +jóéjt :arrow: [/b]

Kép
Kép
irina

Ui: Dmaggie, én nem bírom, ha csak felcsigáznak! :lol: Drága, sokkal jobb éjszakákat kívánok Nektek is!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Mesi: kitartás, jobbulást a kicsiknek!

Én azt hittem, most nagyobb a hasam, mint Zsófival volt, de ha nem hát nem :lol:

Ágica: Petránál valami tünet? Zsófinál semmi, remélem így marad :roll:
Vendég

Hello Lányok,

szerettem volna ma végre visszaolvasni... ...megint nem fog összejönni. Most takarítottam fel Lizi fél szobáját meg húztam át az ágyneműjét, akkorát taccsolt. :cry: 4 napja nem alszik egy percet sem :!: napközben, ugyanis szegénykém élete első betegségével küzd (hála a jó égnek 16 hónapig kutya baja sem volt). Pokoli hörghurutja van és lázas + a nem alvás miatt extra nyügi. Az hagyján, h nem eszik, ami jobban aggaszt, h inni sem iszik. Semmit nem fogad el, és félek, h kiszárad...főleg így hányásos állapotban :cry:

Kedd lévén dobok egy táblát, aztán majd vmikor jövök érdemben is. (remélem)

Kép

silka
silka

Jó reggelt!

Ó mennyi beteg baba :( jobbulást Petrának, Zsozsinak, Geginek, Lizikének+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maggie nem ér csigázni a kíváncsiságunkat. Tessék elárulni 8)

Irina Silka Lizikéjének semmi baja nem volt az oltástól és a barátnőm kislányát sem viselte meg. Nem lesz lázas minden baba nyugi :) Ádika biztos nem :wink:

Köszönöm az érdeklődést lányok, úgy néz ki minden oké. Hőemelkedés még megvan de lázig hál istennek sosem megy fel. A fülére nem panaszkodik. Szerintem már unja az állandó kérdezgetésemet és figyelésemet de ez van. Remélem a későbbiekben sem lesz gond.

Panndi
milyen pici csini poci :lol: (nekem kb 2 hónaposan volt ekkora)

Vindo boldog névnapot utólag is :lol:
a képriport nagyon tuti :lol: :lol: :lol: nem irígyellek ezekért a pelenkázásokért.
Nálunk ha kaki vagy sok pisi van cicus fogja a pelenkázó alátétet, leteríti a földre és ráfekszik. Viszonylag nyugodtan van amíg pelenkázom.

Mesi nem is írtam még, hogy amikor felraktad azt a sok képet a kicsi Gegiről én megmutattam apának (olvadozott rendesen) és közben nézte Gréti is. Mondtam, hogy Kicsi Gegi van a képeken :) Azóta, ha meglát egy fotót a kisfiadról mondja: Gege :lol: :lol: :lol: és fülig ér a szája :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mit szólnátok egy februári vagy márciusi találkozóhoz?
Lehetne maszkabál :lol: :lol: :lol: szerintem élveznék a picik és a nagyok is 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Mesi! ezt még olvasni is rossz. :cry:

Most nem tudok olvasni/írni, mert megyünk le...
:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Nagyon sajnálom a sok beteget.
Hála mi már túl vagyunk.

Mi ma kapjuk a 15 hónapos oltást mert decemberbe elhalasztottuk.

Viranka : mi volt annak a homeos bogyónak a neve amit erre az oltásra lehet adni ?
De lehet már késő adjam neki ?

Nálunk minden a legnagyobb rendben van.
Ádi teljesen olyan mint régen.
Most csak annyi a gond, hogy ezerrel jönnek a fogacskák és ettől kicsit nyűgi.

Kérdés : segítséget szeretnék kérni tőletek.
Amikor Ádi beteg volt kétszer csináltunk neki hűtőfürdőt.
Na mióta beteg volt azóta a fürdés ami elötte a nagy kedvenc volt mára egy rémálom.
Elkezdjük csinálni a vizet neki megy oda mutogat ezerrel, hogy bele akar menni. Gyors vetkőzés és már megy is bele.
Eltelik kb 2 perc és úgy üvölt mint akit nyúznak.
Szerintetek mi lehet ?
Próbáltunk langyosabb, melegebb, alacsony, és magas vizet de egyik sem.
És a poén, hogy úgy bele lovalja magát, hogy az egész teste láng vörös lesz.

Kaja ügyileg jól állunk.
Reggel este tápi napközben van egy főzelék és a többi meg amit mi eszünk.

Öltöztetés :
itthon : hosszú ujju body, vékonyabb naci és zokni ( cipőt csak akkor veszünk fel ha lemegyünk a szüleimhez vagy szomszédolunk. De az sem rendes cipő hanem nyári nyitott szandi ) ha nem body-t adok rá akkor van rajta egy atléta és egy vékony poló anyagú hoszzú ujju.
kintre : otthoni ruha + vékony harisnya + vastag pulcsi + egybe overáll és csizma + vastag sapi + 5 ujjas kesztyű ( én azért szeretem jobban az egybe overállt mert akkor tudom, hogy tutti nem fog megfázni a háta és a dereka )
ha végig ül a babakocsiba akkor kicsi takaróval betakarom a lábát + a lábzsák.
Na meg persze 1 kg krém az arcára.

Egyszer már jártunk úgy, hogy csak vékonyan kentem be és 3 napig láng vörös volt az arca.

Ígérem este dobok képeket.

Lányok kinek mennyit alszik a gyereke ?
Tudom már sokszor volt ez téma de most úgy érzem enyém gyerek nem alszik sokat.

Este 9-7ig . Aztán reggel 8-9ig és délután 2-fél 4ig.

Lehet átkéne állnunk az egy alvásra ?
Csak a reggeli tápinál tök kis kóma azért teszem le aludni kicsit.

Morzsesz : üdv a csapatban.

Látjátok lányok vannak még csendben olvasók akiknek jó tanácsot adunk aztán idővel merik vállalni magukat.

Na lépek mert sok a teendőm.
Este jövök képekkel.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

lmóni : mi benne vagyunk a taliba csak remélem semmi mellékhatása nem lesz ennek a fránya oltásnak amit kapunk.
20200310173350

Sziasztok

Panndi:Sajnos sokkal rosszabb lett a helyzet egyszerűen alig tudom levinni a lázát tegnap délután óta folyamatosan lázas.Hajnal 1-kor 38,8 volt neki akkor 5-kor 38 és most reggel is 38 most adtam neki egy kúpot( éjjel a szuszpenziót kapta) de miután beadtam rá 10 percre nyomott is szerintetek felszivodhatott annyi idő alatt?
Megvizsgáltam a cuccot és nem láttam benne úgy. :roll:
Persze éjjel semmit nem aludtunk.Enni is alig akar :roll:

Mesi: Hogy vagytok?

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Tali jó ötlet, de én nem merek ígérni semmit, márciusban államvizsgázom :roll:
Vendég

Szegény Petra, neki is jobbulást! ++++
Vendég

Silka: Lizóknak jobbulást+++++++++++++

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Maggie - na, most kíváncsivá tettél :D

Ágica - kúp-ügyben én nem adhatok sajnos tanácsot. A kezdeti oltások után a védőnő mondta, hogy adjak Rugónak egy fél kúpot, de ha rátrottyantott, akkor abban még látszott a kúp nyoma :roll: Talán felszívódott...

Lizának jobbulást! Rugó sem volt még soha beteg, kíváncsi vagyok, meddig tart ez az állapot :roll:

Egybe-overall - akkor adom rá, ha tudom, hogy járkálni fog vagy huzamosabb ideig kinn van. Mivel az utcán csak kézen fogva jár, ezért normál kabátban bemenne a hideg a derekánál. Ha autóval visszük valahová, kisebb kabátot kap, amire terítünk egy plédet, míg be nem melegszik a kocsi.

Névnapi ajándék - tényleg kaptam. Gábor hozott nekem egy új telefont (a régivel már voltak bajok), amit valamilyen akció keretében 1 ft-ért kapott (eredetileg majdnem 50 000 az ára). Meg az amerikai ételbárból kentucky-csirkét currys rizzsel :D

Rólunk - az elmúlt egy hónapban belegabalyodtunk egy ügybe, amit eddig nem írtam le az építéssel kapcsolatban.
De ezt most nem írom le, Rugó felkelt :arrow:

Bocs a hibákért, nincs időm átolvasni.

Kép
vindolanda

Na,annyiért még visszaszaladok, hogy leírjam a következőt:

Irina - a pelenkázás ezen módját bizonyos tényezők megnehezítik :D Mikor sz...s hátsóval minden áron le akar ülni a szőnyegre vagy elfut :shock:

Az éjszakánk elég zűrös volt, csak azért nem ébredtem fel vagy tízszer Rugóra, mert olyan gyorsan kelt egymás után, hogy nem volt időm elaludni :D

De reggel nem szólt az ébresztőm, így az ételhordó bácsi ugrasztott az ágyból fél tízkor.

Az építési beszámolóval majd később jelentkezem, bár most már megoldódni látszik az ügy.

Kép
vindolanda

Móni - egek, hogy Gréti magától lefekszik, hogy pelenkázzák :shock:

Én Rugót nyolc hónapos kora óta nem láttam mozdulatlanul :

Akkor még a kiságyra tett pelenkázón próbálkoztunk, de rámászott a kiságy rácsainak a tetején lévő lecekre, és mint a kismajmok a fákon, ott igyekezett haladni :shock:

Kép
vindolanda

Ágica! Petrának jobbulást, remélem csak az oltás!!! +++++

A gyöngyhagymával már én is szemeztem! :lol:

Mesi! Szerintem is kérj segítséget, hogy valaki aludjon Zsozsival, mert így sose másztok ki, egymást fertőzik a gyerekek!!! :( Borzalmas ez a fülfelszúrás (nekem is volt sokszor, állítólag már az üzemi konyháról is bőgve rohantam ki, mert sok volt a fehér köpenyes... :?)! :(
És ha Zsozsi megkapná azt az oltást, akkor nem lenne védett? Vagy most mindenképpen ki kell várni, míg meggyógyul???

Pelenkázás állva: (Anyukám pelenkázott, én fotóztam.)

Nadrág le:

Kép

Anyukám előzőleg így adta rá a pelust, jót nevettünk... :lol:

Kép

Popsitörlés:

Kép

Tiszta pelenka:

Kép

Így nagyjából hagyja magát, bár néha leül... az ciki... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Nagyon jók a képek! :lol: :lol:

Vindo: Azért köszi a tanácsot :wink: Tök jó ajándékot kaptál!!Szuper :D

Egyszerűen nem megy le 38 alá a láza most alszik főztem neki egy kis krumpli főzeléket de épp hogy csak belenyalt.Meg most már 3x rottyantott és jóval lágyabbat mint eddig.Most alszik.Beszéltem a dokinővel aztmondta 38-ig ne csíillapítasm csak az fölött :roll: de eddig még nem is volt tegnap óta alatta :roll: ennyit mondott..
Meddig fog ez tartani? :cry: olyan kis elesettnek látszik :cry: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Regi: Olyan kis formás popsija van Szelinek. :D

Kép

Kép
agica1126

Lmóni: A márciusiba benne vagyok :D Annyira ügyes Cicus hogy viszi a pelenkázós cuccot :D

Kép

Kép
agica1126

Maggie! A szokásos szöveg van rajta:
„Szedhető-e a Cefamadar tabletta terhességben vagy szoptatás ideje alatt?
Gyógyszerbiztonsági okok miatt a terhesség és szoptatás időszakában a készítmény csak kezelőorvosa tudtával és beleegyezésével szedhető.”

Na, ki vele! Mi a hír??? :)

Irina! Ez az ébredés... :(

Szeli is egyre jobban igényli, hogy mondjam neki a szavakat, és ő ismétli. Asszem ő most kapott rá erre. :) Ma hallott egy autót az utcáról, erre mondja: brrrrr, én mondom autó, erre Szeli ata! :)
Étvágya ma délelőtt jobb volt, megevett egy kis adag zöldborsófőzeléket, aztán benyomott még 1 banánt is! :)
Ja! És reggel gyártottam neki pogácsaszaggatóval szendvicset! 2,5-et meg is evett, de először lepakolta róla a párizsit és az uborkát, aztán külön eszegette őket felváltva! :lol:

Szegény Lizó is beteg lett... :( Jobbulás Neki is!!! ++++++

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Szerintem nem lesz gond! :) +++++
Tali jó lenne, ha rá tudok valakit beszélni, hogy elvigyen... :roll: :)

KTimi! Jaj, de sajnálom! Nálunk a pelenkázás probléma, mióta kúpot adtam, nagyon fél ha lefektetem a földre... :? Sajnos ez ezzel jár szerintem, meg kell várni, míg elfelejti... :(
Valami mozzanat lehet, amire előjön neki a rossz emlék. Próbáld megfigyelni, mi az pontosan!

Szeli mostanában 8-9 között fekszik, 7 körül ébred, és ebéd után alszik 12-től másfél órát.
Szerintem ha este nem gond neki az elalvás, akkor ne változtass ezen. Nálunk az volt, hogy Szelinek elcsúszott ez a két alvása, mint amit Te is írsz kb. és akkor álltunk át az 1-re, mert későn feküdt volna este.

Ágica! Ha emelkedik a láza, vagy nem megy le, akkor szerintem nem szívódott fel, bár szerintem 10 perc elég egy kúpnak, de ki tudja... :roll:
Kitartás! :(

Vindo! Szupi ajándék! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kisbetegeknek mielőbbi gyógyulást, az anyukájuknak kitartást, sok erőt, türelmet!

Vindo, Regi
Nagyon jók a képek :D Vindo, elképzeltem, ahogy kergeted Rugót, gondolom Őurasága mennyire élvezi :D
Regi Szelina nagyon édes, mint egy kis kormosszemű cica :D

Irina
Murcogó sem lett beteg a 15 hónapos oltás után, ha ez nyújt némi csekély vígaszt.
Termetességem. hát igen: 167 cm és 68 kg vagyok jelenleg, ami nem tűnhet már annyira soknak, tekintve, hogy szülés után 86 kg voltam. :oops: :roll:
Remélem megy még egy pár kilót lejjebb is, csakhogy beleférjek legalább a 38-as méretű régi ruháimba (a 36-osokat már elajándékoztam, az úgy is esélytelen :lol: )

Kőszegi Timi
Köszi, nem hiszed el, de pont Te vagy az oka, hogy "megszólaltam" :D

Fürdés: szerintem csináld úgy, ahogy a betegsége előtt, ha ki akar jönni 2 perc után, vedd ki nyugodtan, előbb-utóbb kikopnak a rossz emlékek és visszaáll a régi rend.

Alvás: Murci 20-8-ig és délután fél1-3-ig, fél4-ig alszik általában. Szerintem Ádónak is jó alvókája van, ha nem alussza ki magát úgyis nyűgösebb, semmi sem jó, de erről nincs szó nálatok?

Ki vagyok készülve az időjáráson: eddig szomgriadó, most ónoseső. Hát soha nem lesz tavasz? Én a hideget nem bánom, az ellen fel lehet öltözni, de most hogy menjünk le? Azt mondták a híradóban most délben, hogy életveszélyes akár gyalog, akár autóval kimenni.... :?

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Ági!
Lázcsillapításra a hűtőfürdő, kevésbé drasztikus megoldásként a vizesborogatás a törzse körül - ezt szokták javasolni, pláne, hogy azt írod a gyógyszer nem tűnik hatásosnak.
Ha meg megy a pocakja, a kúp nem túl jó megoldás.

Tényleg gyógyuljon meg minden picúrka :cry:

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Morzsesz! Az igen! Gratulálok! Fogyóztál, vagy magától ment le ennyi??? (Ha fogyóztál, melyik módszerrel?)

Kép

Kép
regcsiken14

Mi voltunk lent, jót "korcsolyáztunk"! ;) De csakis azért mertem elindulni, mert tudtam, hogy a babakocsiba tudok kapaszkodni! :) Bár Szelinek is sétálhatnékja volt egy darabon, de nem nagyon zavarta, hogy csúszik, ő amúgy is piciket lép. ...pláne ennyi ruhában... :)
Azért mentünk egyébként, mert Apa egy pékséget csinált másnak persze (falak, festés, járólap, csempe... stb.), nagyon szép lett! :)

Én egyébként úgy ahogy van, utálom a telet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm a Szeli dicsiket! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, nekem a tél a kedvenc évszakom :D Persze most elég érdekes, bár itt még nem csúszik.

Jók a pelenkázós képek. Szelina mintha nyugodtabb lenne :roll:

A feneke :D :D

Ja igen, miközben Rugó menekül előlem, röhög. Elég azt mondanom neki, hogy gyere ide, és nevetve elmenekül.

Majd jövök még később, most ennyire tellett.

Kép
vindolanda

Regi!
10 kiló lement a szülés után, a vizesedés elmúltával. 10-et lefogyóztam: Nem igazi módszer, csak kajacsökkentés (fele adag) és minőségi váltás (kevesebb kenyér, tészta, cukor helyett édesítőszer, több zöldség, főzelékfélék) + BIO CLA+T, és hagyományos (igazi, nem filteres) kínai zöld tea. Ez utóbbi az éhségérzetet is csökkenti, és zsírégető. Ja és persze akkor még jobban volt időm járni tornázni alakformálóra.

Aztán jöttek az ünnepek és visszaszedtem 2 kilót. Sajnos nincs nagy önuralmam, ha elém teszik a kaját... :oops:
Meg a mozgásra sincs most lehetőségem, mert nincs aki vigyázzon Murcira, csak pár órát is. Irigyellek, hogy Neked ott van anyukád, aki be tud segíteni.

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Egyébként nyugi!
Egy ismerősöm azt mondta: a szervezetnek min. 1,5 év kell, hogy visszaálljon a terhesség után az eredeti, vagy ahhoz közeli állapotába. :D

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Morzsesz : mi olyat tudtam írni amitől kadvet kaptál a csapatunkhoz ?

Beszéltem a doki nénivel és nem jön ma.
Szegény korizott már be a rendelőbe és mondta, hogy ő most itt lerendel aztán megy is haza.
Szóval oltásunk halasztva van keddre.

Ma próbálkozunk új napi renddel.
Reggel 7-kor kelt apája fél 8-kor ment el akkor megette a tápiját és háromnegyed 8-tól aludt 1 órát.
És most negyed 2-kor tettem le.
Remélem aludni fog legalább fél 4-ig.

Lányok én ma elmegyek a tescoba veszek méyhütött szilvát és holnap szilvásgombócot csinálok meg nudlit.

Párom tegnap zsemlét csinált hát isteni volt.

Most megyek keresek képeket az én gyerekemről és hozom nektek.
20200310173350

Vindo! Igen, szerencsére megtaláltuk azt a módszert, ahogy nyugton is tud maradni pelenkázásnál. Ha le akarnám fektetni, ő is elszaladna, vagy tekeregne és ordítana közben... :? Ez így jó neki is! :) Na meg azért ott volt ám a fényképező!!! ;)
Amúgy ő sem az az egyhelybenmegülök típus! ;) :lol:

Morzsesz! Tornázni most én se tudok, mert rettenetesen fáj (illetve már nem annyira) a térdem, hétközben heti 1x Apa segít be tornázni (már ha nem túl fáradt).
Anyunál vasárnaponként van Szeli, sajna akkor nincs torna, a kondit nem szeretem, szívesen felcserélném az egész vasárnapot 1 aerobicos nappal! ;) Ez inkább Anyunak van, ő igényelte, hogy összeszokjanak, meg a bölcsi szempontjából is jó, hogy nem mindig van velem, hadd szokja! Én meg persze kihasználom az időt egy kis nagytakarításra! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

mármint egy aerobicos másfél órával...

Kép

Kép
regcsiken14

Szóval jó ez a BIO CLA+T?
Nekem a zsírégetőkkel meg az anyagcsere-gyorsítókkal mindig az volt a bajom, hogy éhesebb voltam tőlük... :?

Na, lelövöm magam, mielőtt teleírom az oldalt... :oops:
Szelit várom, hogy megjelenjen hálózsákban! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

És akkor pár kép.

Kép itt még nagyon beteg volt a drágám
Kép azért a játékra néha betegen is vevő volt
Kép mi így járunk sétálni ha tudom, hogy végig a babakocsiba lesz

Lesz még kép csak az a másik gépen van és nem találom a kábelt hozzá.

Mindenkinek szép napot kicsit pihizek én is míg alszik a drágám.
20200310173350

Regi!
A BIO CLA nekem bevált, szülés után szedtem egy 40-est, és most vettem megint. Szóval egy pár hónapig nem szedtem. Én úgy gondolom, nekem segített, meg persze a mozgás, meg a no cukor, meg a kajaváltás így együtt. Sajnos én képtelen vagyok az igazi fogyókúrákra. Letöltöttem már annyi mintaétrendet, de az szinte megvalósíthatatlan :)
Az irígykedést jó értelemben vedd :lol: az én párom sokat van külföldön, ha itthon is van Pesten, akkor is sokszor már csak akkor ér haza, ha már alszik Murci. Amit lehet elintézünk hétvégén, mert hétközben bárhová megyek, a gyerkőc velem van. (1.5 órás sorban állás a postán :) ) Jó kisfiú, de néha kikészül ettől.
Anyukámék 150, az anyósom 300 km-re lakik, így elég egyedül vagyunk, pláne, ha tényleg csak pár órára kéne megoldani a felvigyázást. Szóval ezért írtam :)

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

KTimi!
November végén volt az én kisfiam lázas-hányós-hasmenős kisbeteg. 3 nap után gyógyulni látszott, aztán visszaesett. Kétségbeesésemben mindent olvastam, mindent megnéztem, hogy segíthetnék rajta. És itt olvastam, hogy a Normaflort ajánlotta vki. Vettem én is és 2 nap alatt helyrerázta az akkor már 8 napja szűnni nem akaró betegséget.
És akkor decemberben írtad Te is szinte ugyanazokat a tüneteket Ádónál. Teljesen átérteztem a kétségbeesésedet, meg a tehetetlen érzést. És akkor úúúúúgy írtam volna Neked, mit is tapasztaltam én. :)
De aztán a lányok persze megoldották :D

Na gurulok én is, vasalni :D

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

halihó

jaj ez a sok kis beteg....+++++++++++++++++++ gyógyuljatok!!
Huh nekem is nagyon sokszor szúrták fel a fülemet...szegény Zsozsi.....remélem kicsi gegivel együtt hamar megyógyúlnak, Gréta cica, Petra, Lilla......minden kis betegnek jobbulást...bocsi ha kihagytam vkit

Kezdünk visszaszokni...minden simán megy..jól eszik, alszik..egyre többet utánozza a szavakat amiketmondunk..minden félét..le sem írom mert sok...:-) imád mondókázni ( zenebölcsis dalok, mondókák ) ja meg egy jó könyv...huh mi is a címe...várjatok...azt tudom hogy Forrai Katalin írta és talán ......bölcsiseknek, meg van ovisoknak...na majd megnézem a címét. de szupi...főleg annak aki kottát is tud olvasni...én nem tudok csak próbálok visszaemlékezni a dallamokra....:-)

Pelusozás: viccesek vagytok csajok...Regi, Vindo...jók a fotók...Nállunk detto mint Lmóniéknál....Emma hozza az alátétet és ráfekszik...:-) halent vagyunk..fent a szobájában meg én rakom fel mert itt nincs pelusozó csak egyheverőn van az alátét és ott mellé ülök ..ott öltözik is peluscsere....elég türelmes..mondjuk mindig kell vmi a kezébe..:-)

a képeket megpróbálom letölteni lassan..:-)

Maggie: ???????????????????????

Vindo: jó kis ajándék...és a kajcsi is fini lehetett

KépKép
kaqk
Debrecen

halihóóóóóóó :)

Regi!
még mindig imádom Szelit :)
s eza cefa akármicsoda vmiféle fogyasztótabletta?

KTimi!
a neve:MMR-Vax D30 és a Remedia gyártja( amásik homeos cég a BOiron) állítólag kevés helyen ismerik vhol Újpesten egy gyógyszertárban,illetve aGazdagréti patikában :)
adagolása:oltás előtti napon 1*5 golyocska illetve oltás napján 1*5 golyócska a következő napon passz,de szerintem nem kell adni :)

Morzsesz!
s miért nem írtál már decemberben? mindenkit szívesen látunk :)
itt jégpálya van csúszva mentem Míráért :(

:arrow: megjött Mágnesem

KépKép
viranka

Zsófi 37,4, Apa 37,7 :?

viranka: privire majd írok ám, csak most... :roll:
Vendég

Tali: nekünk inkább március annak is inkább a vége fele lenne jó! Már naggyon szeretnénk élőben talizni veletek! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: