A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Benszi! Mi a 15 kerben lakunk a Pólus fele. Igazság szerint elég jó, mert 61 nm, de panel, és amit utálok, hogy kicsi a konyha, így a nappaliban etetek, ki-be hordom az etetőszéket. Ha mi eszünk apával, a csajok nem tunak ott lenni, mert nem férünk el. Állandóan bezárom őket a nappaliba, mert a folyosó mindig koszos, hogy ott a babakocsi, meg a cipő, így nem közlekednek a szobájuk és anappali között, majd nem fognak végül ott játszani. A hálóból is kizárom őket, mert ott a dohányzó asztal, nehogy beleessenek, mert az meg üveg. Ha rácsot teszek az ajtóra ordítanak, ha becsuk, akkor csöndben vannak, de én nem látom őket. És akkor még nem beszéltem arról, hogy alig tudok kimenni a lépcsőházból, meg jó lenne egy kert is. Meg azért csak nem férünk el, sokszor jön a nagyi, és akkor ő a csajokkal alszik, így jó lenne legalább még 1 szoba.
Az az igazság, amikor 8 éve berendeztük ezt a lakást nem gondoltunk bele, hogy egyszer lesznek gyerekekés mennyi hely kell majd, és most az egészet át kéne bútorozni, és nem hiszem, hogy ide ennyi pénzt el kellene már költenünk.

Na jó hosszú lett.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Csajok hű, hogy mennyit írtatok! :shock:
Na megpróbálok visszaolvasni!
Nálunk zajlik az élet, Blanka nyuszim is elkezdett mászni, ma már megnézte magának a függönyt is, jajjaj lehet, hogy tényleg vége a nyugalmamnak. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép Kép Kép

Sziasztok!

Minden nap olvaslak ám titeket, de mire oda jutok, hogy leülök a gép elé, hogy írok is, addigra újabb oldalt kell olvasni :)
Na megint visszaolvasok, és próbálok reagálni :D
Vendég

Binyek, Hát irigy vagyok ám nagyon! Hogy nektek milyen jó volt! Fürdős kép :lol: :lol: :lol:

Davandi, Üdv itt! Tündériek a csajaid! Tegyél még képeket! :wink:

1szálpasi! Kitartás!

Lanyané, Az azért már jó, ha apa is rájött hogy baj van, ez is egy fontos lépés. Drukk, hogy rendeződjön mihamarabb a helyzet, bár tudom hogy nem egyszerű! :wink: Hű, 10 kg az nagyon szép! :D Kérünk beszámolót a fürdőzésről!

Fanni, Én pont ma kérdeztem a védőnőmet, mert az enyémek nem akarnak semmit inni, főzi vagy gyümi után, se vizet, se gyümilevet. Azt mondta most még nem baj, ha megvan nekik 500ml táp egy nap. Próbálgassam, aztán majd később isznak. Még a teát én is kipróbálom.
Sajnálom, hogy ennyire nyűglődnek a fiúk! :roll: Az enyémek imádják a Banika által ajánlott kihajthatós könyvet. Van egy labdánk, aminek a belsejében van egy kisebb csörgő labda, ezt is imádják. És sláger ez is: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Amúgy egy percig ne legyen lelkiismeretfurdalásod az érzéseid miatt. Ilyet én is szoktam érezni, pedig az enyémek a tieidhez képest angyalok. Jaj, ezt nehogy félreértsd. Csak az írásaid alapján nekem sokkal kevesebb gondom van a lányokkal. És mégis néha felmerül bennem, biztos ezt akartam-e. :oops:

Petricsek, Szakdoli íráshoz kitartás, nem irigyellek! Hogy én mennyire utáltam, amikor az enyémet írtam. Pfújjjj! :oops: Cukik vagytok! Apa nálunk is tud ilyen béna lenni! :lol: Ha lesz kedved, mehetünk majd sétálni, ha nem lesztek túl messze tőlünk itt Harasztin. :wink:

Banika, Nagyon cuki konyha segédeid vannak! :D Sokszor lecsúszik a 240 este nálunk is! :wink:

Eszti, Hát amin keresztülmentetek/mentek… Szegénykéim! Nagyon szorítok, nem szabad hogy gond legyen! A képek nagyon jók, az apás kép annyira édes! :D

Juci, Aranyosak a bodyk! :D Te kövér? :shock: Na ne vicceljen már a párod!

Benszi drága, Kitartás nektek! Nagyon remélem sikerül a gondokat megoldani! :wink:
Mi a gyerekek születése óta fásultunk kicsit be. Amit Fanni is írt, hogy eddig kettesben voltunk, mentünk moziba, utaztunk, csak úgy elmentünk vacsizni, és ezek most nincsenek, és hiányoznak. :oops: Monotonok a napok mind a kettőknek, ráadásul apa munkája is nagyon húzós, mindig toppon kell lenni. Itthon ő is megtesz mindent, de kettőnkre nem sok idő marad. Engem nagyon zavar, hogy így meghíztam, és egyszerűen nincs erőm elkezdeni a fogyit. Szóval küzdünk, küzdünk, és most talán jobb is, remélem így is marad, és egyre jobb lesz. :wink:
Ne tűnj el, öntsd ki csak a szíved nekünk nyugodtan!

Anny, Csajok gyönyörűek! És az első képen te vagy velük, ugye? Szép vagy! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na esélytelen az, hogy név szerint reagáljak, meg nem szeretnémmegint összekeverni, hogy ki mit mondott :oops: ...

Hiszti: Nálunk is van. Főleg Lili. Sajnos ő viszont egész nap. Tanácstalan vagyok. Olyan, mintha álmos lenne, de fél órával ébredés után???

Borzasztó ha beteg az ember gyereke. Én se viselem jól. Mikor vért kapot Jázmin, és FÉL napra be kellett menni, kivoltam. (mondjuk ugye a születéskor 1 hónap kórház miatt én már sosem merek rövid időre berendezkedni)

Mákoslütyő jól néz ki! De miért Te aludtál a fürdőben?

Nekem 50 nm a lakás, és a konyha, fürdő, wc extra kicsi. Cserébe a szobák normálisabb nagyságúak, de attól még használhatatlan a többi rész.
Vendég

Rebe, aranyos vagy, de nem vagyok szééép. mAjd ha lemegy a fél méteres tokám, akkor 1 fokkal az ördögnél :lol:
Vendég

Ancsi: szegény kis Zsofka! :( Nálunk Zsombi szerencsére most 7600gr, de hó végén megyünk dokihoz, akkor majd megaszongya, hogy jó-e a súlya. :roll: Zsófi mennyivel született egyébként? Zsombi 1350grammal. Majd írj, mit mondtak!

Benszi: sajnálom, hogy a válás is felmerült, de szurkolok, hogy ne jussatok el odáig! A helyzet nálunk nem ennyire rossz, de továbbra is cölibátus :oops: … na, majd ha lesz külön szobánk! :lol: … Nagyon cukik a srácok! :lol:

Eszti: szegény Ti! elhiszem, hogy időt kértél, nem lehet könnyű. Valszeg én is ezt tettem volna, annak ellenére, hogy tudom, jobb mielőbb túllenni ezeken. Azért lelkileg csak ki kell kecmeregni valahogy az előzőből. Sok-sok gyógypuszit küldök Nektek! :arrow: :arrow: :arrow:

Rebe: de jó, hogy Te már túl vagy a szdolidon! Irigyirigy :lol: … küldök privit!

Anny: de szépek vagytok! .. én nem látok fél méteres tokát! :lol:

Zsuzska: Ti is de helyesek vagytok! :lol:

Amonré: de mostmár minden oké, ugye?

Képzeljétek, zsombinak mára (1 nap alatt) elmúltak a piros pöttyei-foltjai. Ki érti ezt? :roll: Pedig új kaját sem kapott, hogy esetleg allergia.

És mégegy tök jó hír! Találtunk házat Harasztin, pénteken szerződünk, kb. áprilisban költözünk. JUHÉÉÉ, alig várom!
:lol: :D :P :lol: :D :P

Petra
Kép
petricsek

Benszi ,kitartás nektek és sok toleranciát.
Nálunk sem fényes a heéyzet kb már egy hete ,szerintem az én férjem sz@arik változni.

Petricsek!

Hát pont ma volt megint egy kis zűr.Úgye a hugyuti infekciónk után havonta kell járni nephrológushoz.Kiirt pisit amit tegnap adtunk le és ma jött meg az eredmény ,ami borzalmas lett.40 fvérsejt sok baktérium.PÁnik ezerrel, be kórház.Ezelött is ilyen rosssz volt az eredmény .Ott meg negativ .lett,hála Isten.

Amúgy nem értem megfürdettük kitöröltük ,úgy fel a zacsit ,zacsit adtuk le és ekkora különbség.

Lehet hogy a laborok ennyire mások, vagy mi rontottuk el?
Most már mindegy .lényeg hogy jó lett a pisi ,de tovább hullott a hajam ,ami amúgy is eléggé hullik.
amonré

benszi Mi egy fél évre leköltöztünk Szegedre anyukám lakásába, mert kidobott a pesti nőgyógyász, és átjöttem ahhoz a dokihoz, akinél a húgom szülte a gyerekeit. A lakás tulsó végén van a konyha, így nem hallom a gyerekeket, nincs benne fűtés, csak egy kis hősugárzó, szóval csak akkor megyek ki, ha muszáj :) Otthon meg úgy van, hogy egybe nappali-konyha-étkező.

anycsi Mi előrelátóak voltunk, már eleve úgy kerestük a lakást, hogy két gyerekkel elférjunk pár évig. Csak aztán jó sokáig kellett rá várnuk, hogy a kicsi szoba gyerekszoba legyen és ne raktár. :?

anny Még mindig csodaszépek a lányaid :)

A mi csajaink örökölték a borzasztó fényképarcunkat, olyan kisfiúsnak néznek ki a képeken :( Remélem, ha kikerekednek, azért látszani fog rajtuk, hogy lányok :) Kinga most kétszer akkora, mint amilyen súllyal született :) Volt nálunk a nagymamám látogatóban. Olyanokat vigyorogtak rá a csajok, hogy tiszta féltékeny voltam :lol:

Kinga büfizés helyett:
Kép
Dóra büfizés helyett:
Kép
tesók:
Kép
szamy

fő, hogy a laboros rendben volt! :roll: hullik a hajad? nekem szoptatás alatt ritkult, de utána elkezdtem grapefruitmag-olajat és Actival-t szedni és szépen rendbejött. persze nem súrolja a sheggemet, de oké így. 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Rengeteget kellett visszaolvasnom, nagyon sajnalom hogy nem tudok mindenkinek valaszolni!

Eszti: borzalmasan sajnalom, en melletted vagyok es gondolok Ratok mast sajnos nem tudok tenni. :cry: Kitartas, ezen a nehez idoszakon is tul lesztek!

Beszti: Neked hasonlokat, nagyon nehez lehet a ket kicsimellett me harcolni a hazassagodert de kitartas es remelem minden helyrejon, nagyon drukkolok!

Anny: de szepek vagytok! Te is!!! Es tenyleg hasonlitanak a Lanyok Rad! :wink:
Hiszti: Annara ma ra kellett zarni az ajtot annyira folhuzta Magat, uvoltott es csapkodta Magat a foldhoz, lesz Vele gondom boven. Mondtam is az uramnak hogy legelabb egy "normalis" gyerekem van, az Alex. :roll: :lol: Sajna nem tudlak vigasztalni, szerintem ez genetika, vannak nyugis es orokmozgo, hiperaktiv, hisztis gyerekek. Viszont ezek felnottkent igen energikus emberkek lesznek! :wink:

Rebe: de jo, milyen hamar ekezdtek maszni, ezek szerint hamar fognak felallni es menni is.

Sajna semmi idom mostanaban a 3 beteg gyerek mellett, Rate csutortokig meg nem mehet suliba.

Ma voltunk semeszeten.
Ugy nez ki Rate is szemuveges lesz, 60 %-os a latasa, - 1-es es 1,25-os a szeme. :cry: De elmegyunk egy masik dokihoz is hogy az is megnezze.
Nekem is romlott a szemem, mar -2-es folott vagyok. :(

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Bocsi ha nem reagálok mindenre.

Mi ma voltunk Emmával a kardiológián, mert úgy született, hogy volt rgy kis pitvari sövényhiánya. De szerencsére mostanra beforrt, így már nem kell aggódnunk. Mondatm is a dokinak, hogy akkor most már nincs más teendőnk. Erre mondta, hogy hát azért még fel kellene nevelni. Vicces doki. :D

Mindjárt folytatom

Tünde
Kép

Kép
myra77

Eszti: sajnálom, hogy ezen kell keresztülmennetek.De tényleg jobb, ha mielőbb túl vagytok rajta. Remélem kiderül, hogy mi a baj és tudják orvosolni. Tudom,hogy nagyon nehéz, de próbálj pozítiv lenni. Remélem a párod tud lelkileg támogatni. Túl lesztek rajta, és minden szép lesz.

Judit: nagyon szépek a képek. Sajnálom a gyógyszert, de ha muszáj, akkor nincs mit tenni. Fél év múlva már elhagyhatjátok.

Beszti: szorítok, hogy rendbejöjjön minden köztetek. Nagyon szépek a gyerkőceitek.

Anny: csodaszépek !!!

Tontica: jobbulást a gyerekeknek. Sajnálom a szemüveget.

Bocsi, hogy másra most nem reagálok, de hulla vagyok.

Sziasztok

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szamy!
Most üresen áll a lakás?Apa hogy oldotta meg a melóját?
Nagyon szépek ezek a gyerekek!Még hogy nincs jó fényképarcuk!

Amonré!
Nálatok miben kell a változás?De jó hogy negatív lett az eredmény.Jó kis pánik lehetett!

Rebe!
Előtte mi is csak egyedül kettesben éltünk!12évig és ennek egy pillről a másikra vége lett!Én csak az anyámra bízom rá a gyerekeimet,de akkor is csak max.2 órára!Ez is a baj,hogy nem kérek az ő anyjától segítséget,de könyörgöm úgy utáljuk egymást,mint a szart!Ha rosszul nyúlna a gyerekemhez,akkor azt pofahúzás vagy beszólás nélkül nem bírnám ki,így elejét vettem a dolognak,nem kell a segítsége!Csak gondolom megy az oltogatás ezerrel,hogy ők mennyit segítenek,de én nem engedem!Olyan emberekre bízzam a gyerekeimet,akiket utálok?De sajna kénytelen leszek bevállalni,ha megszeretném menteni a házasságunkat.Anyós rafkós,okos nő,hátulról sunyi módon betámadó!
Engem is zavartak a kilóim,de leszarom.Energiám végképp nincs ugrabugrálni.A férjed megszólt érte,hogy még nem fogytál vissza?
Azért egy évnek majdnem el kell telnie,hogy beálljon a rend!

Petricsek!
Ott a fürdőszoba köve,nem kell a cölibátus!De jó,hogy elmúltak a pöttyök!Hajrá költözés!Szép móka lesz a csomagolás!

Anny!
Nagyon szépek vagytok!

Ancsi!
Én is laktam Újpalotán!Ott nőttem fel!A mienk 63nm2-es volt!Klassz volt a sok zöld!Bár nem lehet egyszerű a liftezés a babakocsival!Mi kertesben lakunk,de mire felöltöztetem őket,addigra a hajam égnek áll!

Éjjel sokat nem aludtunk Dóri miatt,de meglett az eredménye,mert kibújt a 10.foga!Halleluja!Ma Baluét láttam áttörés határon!Már pöcs kivan,kibújhatna mindegyik!És ma 2x aludtak a lelkeim!Ez miatt alig lehetett őket este elaltatni!Dóri rettenetesen anyás lett,hogy lenn voltunk pihizni,igaz ott voltak a tesómék is,de apa nem csak anya!Hiányzott nekik az otthonuk,az apa,a mozgástér,érezték a feszültségemet is szerintem!Ha kilépek Dóri látóteréből,azonnal abbahagyja amit csinál és sírva jön utánam!Bújik,mint egy kiscica,amit imádok,de ettől rögtön lelkiismeretfurdim van,hogy Balut is eléggé sokszor ölelem-e meg!Szusszanni sincs időm tőlük!Anyu is csak max az altatásra jön át segíteni!Na jól van nem panaszkodom tovább!
Köszönöm,hogy meghallgattok!
Vendég

Szamy: ne butáskodj már. Csodaszépek a csajok. A büfizős kép különösen bájos. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tonti!
Sajnálom a szemüveget és hogy romlott a látásotok!
Jobbulást nektek!

Myra!
Klassz,hogy minden ok volt a kardiológián!
Vendég

Benszi: köszönjük.Ne haragudj, az előbb elírtam a nevedet. Tényleg fáradt vagyok :shock:

Tényleg mentem. Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Benszi

Remélem minden rendben lesz köztetek! Drukkolok!

Sotske

Én 2 napot voltam egyszer Annával kórházban.Addig Janka apával volt otthon. Aztán nemrég Jankával voltam bent 4 napot, mikor vesemedence gyulladása volt.Mivel apa már anglában volt addigra Annára apukám és az élettársa vigyázott.Tündérke volt. Nem volt vele semmi gond. Nem mondom, hogy jó volt itthon hagyni, de túléltük. Minden rendben lesz. Férjed tud majd vigyáznia másik lányotokra? Vagy hogy fogod csinálni? És kitatás!!!!! Semmi gond nem lesz!

Juci

Sajnálom, h gygyszer kell, de ha ez igy jobb lesz, bízzunk benne, hogy igyaza van a dokinak!!!!
A lényeg, hogy mindkét lányod itt van valóban, és jó véget ért minden.
Jaj, még én is emlékszem, mikor születtek a lányaid…izgultam értük

Zsuzska!

Szuperek a képek! Szépek vagytok!!!

Dragonfly

Majd ha meglátogatjuk egyszer apát Angliában, beugrunk hozzád is .hihi

Szamy

Almás –gyömbéres csirkemellet bernarizssel 

Lányok tündibündik!

Anny

Végre egy kép rólad! Olyan fiatalnak nézel ki  elárulod hány éves vagy? nagyon helyesek vagytok mindhárman!

szanet

Benszi basszus, Te szegény, minden összejött? :roll: :lol: :roll: Már a 10. fog? :shock: nekünk még csak 2-2 van, és most bújik az egyik felső metsző mindkettőnek. Bendi tök jól viseli, szegény Zsombi meg visít és nyűglődik egész nap. Mi lesz, ha majd a zápok jönnek? :roll:

Petra
Kép
petricsek

Bocsi,de annyit írtatok,olvasni is alig bírom.

Higanykák súlya:
Bertalan 7390gr
Márton 7810gr

Eszti
Bármiben tudok,segítek.HA előbb szóltál volna,akkor ma a dokinéninket már kifaggattam volna.Ezért ejnye-bejnye jár:Nem akartalak zargatni,gondoltam el vagy havazva,de legközelebb nem hagylak békén amíg mindent el nem mondasz.(de pozitívan állunk hozzá:nem lesz legközelebb)
Altatás-Dr Karácsony Erzsébet :arrow: EGY TÜNDÉR!Ő altatta Marcit amikor MR-re vittük,semmi gond nem volt.Kiderítem altat-e Mosdóson.
Mosdós:Az uramnak vmi pereputtya Mosdóson volt/van szívgyógyász.Ha már nincs ott,akkoris biztos van ismerőse.Anyóst holnap ráállítom az ügyintézésre.Ha nem jön össze,akkor sincs gáz,mert az aszisztense egy nagyon jó barátunk "csaja".
Hörgőtükrözés:Nekem volt anno 14 évesen,nem kellett befeküdnöm(mert előadtam a hattyú halálát :lol: )Elérzéstelenítették a torkom,nyelőcsövet...stb,az orromon keresztül ledugták a szondát.Ébren voltam,nem volt semmii gáz.Bezzeg amikor elmúlt a lidokain hatása! :shock: Mint egy kőkemény torokgyula.Iszonyat fájt,nem tudtam nyelni.
Nem ijesztgetni akartalak,fogalmam sincs csecsemőknél hogy csinálják.
Természetesen BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTEK,CSAK SZÓLJ!Sajnos gondolatolvasó nem vagyok(még)

Benszi
Nem irigyellek megmondom őszintén.Anyósproblémát maximálisan meg tudom érteni.Én sem imádom az enyém,de az anyám 50km-re lakik és ráadásul inkább a sógornőmet istápolja.Ma is úgy volt,hogy jön,de beteg lett.Persze kiderült,hogy ott voltak nála az öcsémék lányai :evil: :evil: :evil: :evil: Sógornőm meg gyesen.
Én meg a 3 gyerekes barátnőmet kértem meg,hogy jöjjön el velem a dokihoz,mert apa nem volt itthon.
Én anyósomnak is vannak furcsa húzásai,de igyekszem legalább hetente egyszer pár órára ráhagyni a gyerekeket(nem azért mert rá vagyok szorulva,inkább azért,hogy nyugodtabb legyek ha rá leszek esetleg később szorulva. :lol: )Szóval,hogy szokják egymást.Amúgy olyan,mintha sose lett volna gyereke.

Anny
Nem értem mi a bajod magaddal?

Rebe
PÁ-PÁ nyugalom :lol: :lol: :lol: :lol:

Elnézést ha nem reagáltam mindenkire,szita a fejem.

Bukás:passz ki kérdezte :oops: :oops: :oops: Bertalan még most is bukik,pedig nem refluxos :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.13 23:30-kor.
Vendég

Anny81 szerintem szemtelenül fiatal :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti
Én is akartam kérdezni,hogy mindkét csajszit akarod vinni?Nekem nagy segítség volt,hogy novemberben a Bercus végülis itthon maradt.Bár a szívem szakadt meg érte,de akkor,ott maximálisan a Marcira kellett figyelnem.HA gondolod,bevállalom Szávát,csak nehogy elrontsák a fiaim :lol: :lol:
Vendég

Fanni
Posta megy.Ha nem lesz mit enni a fiaimnak,majd írok jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasi
:?: Napi hírek?
Néhány hete írtam már,hogy megvannak a mini ruháink.42-44-46-os rucik.HA küldesz egy címet,szívesen elpostázom őket.
Vendég

Szamy, Aranyosak, hidd el! :D Még csak most múltak 2 hónaposak, rengeteget fognak változni, nőcisedni, nyugi! :wink:

Tonti, Anna hisztije nem lehetett semmi! :lol: Nálunk Zsani csinál olyat, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor visít, mint egy kismalac. És alig lehet lenyugtatni. Múltkor egy plázában nem tetszett neki a pelenkázóasztal (jó kemény volt), elkezdett visítani, hát ne mondjam, hogy néztek bennünket, mintha éppen nyúztam volna. :lol: Persze az ajtót nem tudtam becsukni a kocsink miatt, mindent meg nem akartam kipakolni belőle.
Jobbulást nektek, és sajnálom a szemüveget!

Myra, Jó, hogy minden rendben volt a kardiológián!

Benszi, Nem fogod elhinni, de nálunk dettó ugyanez a helyzet. :shock: Utálni nem utálom, de egyszerűen nem szimpi, most mit csináljak. :oops: Nem bíznám rá a csajokat, az bizti. Ahogy hozzájuk nyúl, meg ahogy viselkedik velük, hát szörnyű. :evil: Szerencsére nem jön sűrűn, két hetente max. egy pár órára, de nekem az maga a kín. Vágom a pofákat én is, meg magamban szentségelek. Én is csak anyumra, meg apumra merem őket bízni. Bár nekem is majd engednem kell kicsit, mert ő is oltogatja a páromat, hogy ő miért nem vigyázhat a gyerekekre. Mondjuk a párom se nagyon forszírozza ezt, mert ő is látja hogy olyan béna. De később sajna majd be kell nekem is vállani.
Nem a férjem amúgy! :lol: Viccesen célzott a kilóimra, de nem bántón, vagy nem mondta azt hogy azonnal kezdjek el fogyózni. Szerintem engem jobban zavar, mint őt. :oops: Csak még az akaraterőm hiányzik.

Banika, Igen, pá-pá-pá nyugalom, ma Blanka is már feltérdelt, úgy hogy a lábamba kapaszkodott, persze a számítógépet akarta volna megkaparintani. :lol: A papucs most nagy favorit, ha meglátja, csak úgy mászik oda.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Benszi! anyós problémát én is meg tudom érteni, nálunk is nagyon gáz a helyzet. Egyszerűen nem tudok kijönni vele, és ebből kifolyólag nem is segít, mert nem akarom ide a lakásba magam mellé. Nálunk szerencsére messze van. (Azért néha jó lenne, de úgy el fajult a helyzet, hogy ezt már nem lehet renbehozni.)

Eszti! Tényleg Szávát is viszed majd magaddal?

Anny! Bárcsak nekem is csak ekkora tokám lenne! Nem tudom mi bajod, de szerintem jól nézel ki.

Petricsek! De örülök, hogy találtatok házat. Mesélj milyen!

Ancsi!

ancsi76

Leírom a házos sztorinkat is, bár lehet kicsit hosszú lesz, előre is bocsi!

Na tegnap is összekaptunk rajta, mert most nem akar költözni, ugyanis fél a hiteltől, mi lesz, ha nem lesz munkája, én is alig kapok valamit + van 2 gyerek.

Nem panaszkodhatnék, mert van 3 szobánk. Anno, mikor elkezdtünk lakást keresni, immár 8 éve, kis gázosokat néztünk. Aztán mégis emellett a panel mellett döntöttünk, címszóval, ha soha nem tudunk tovább menni, itt azért akkor is elférünk. (Igen mások is nevelnek 2-3 gyereket ekkora lakásban, ez tény.) Megvettük felújjítottuk, szanitercsere, parkettázás, stb., kivéve a konyhát arra nem maradt pénzünk. Aztán az első 1-2 tél után, hú ez milyen drága, kéne gázos, de akkor már olyan ahol legalább 1 szobával több van, ha jönnek a gyerekek. Elkezdtük nézni, hú de drága, még várjunk. Eltelt 1-2 év, jó lenne megcsinálni a konyhát kicserélni az ablakokat, mennyi is lenne, kb. 2 milka. Na ezt nem érdemes rá költeni, inkább menni kéne, valami kertesbe. Megint, hú de drága, várjunk még, gyüjtögessünk. Aztán jött, hogy apának nem volt munkája pár hónapig, majd lagzi, aztán gyerekek, mindjárt kettő, és megint a kifogások. Persze közben a lakáson sem csináltunk semmit, mert senki nem fizeti meg, de közben a költözés is elmaradt. Mindig mikor valamit akartam, pl nappali bútort, asztalat vagy székeket a konyhába, ne vegyünk, majd ha elköltöztünk, mert lehet oda nem lesz jó. Aztán itt vagyunk. A nappali bútor az én gyerekbútorom, alag maradnak csukva a szekrényajtók, végülis 25 éves. A konyhába, majd összedölnek a székek, keresztanyámék régi konyhájából van, az is már jó 20 éves. Közben, beszorult a számítógép a nappaliba, alig fér el apa, és egyfolytában káromkodik. Mikor összecsukom az etetőszék miatt az asztalt, káromkodik, hogy nem fér el semmi az asztalon. A konyhapult tele van, már alig lehet rajta elférni. Stb.Stb., de mi mindig találunk kifogást, hogy miért nem költözünk.
Ja és most azt kaptam a fejemhez, hogy régebben, ha elég akaratos lettem volna, rá tudtam volna beszélni a költözésre, de most a gazdasági válságban nem.
Hát ez a sztorink.

Bocsi, tényleg hosszú lett.
Ancsi

ancsi76

Anny!

Nagyon szépek vagytok! Milyen toka???

Szamy!

Szerintem nagyon szépek a csajok! Mi lenne, ha még fényképarcuk is lenne?!?!

Látom anyós kérdés máshol sem egyszerű. Mi sem vagyunk túl jóban, sosem szerettek, egy darabig próbálkoztam aztán feladtam...
Mi egy városban lakunk, anyósom nyugdíjas, de nem szakadnak meg az unokázásban, így nem is akarom rábízni, mert azt sem tudja, mit esznek, mit csinálnak.
Mostanában nem is nagyon járunk el, mert mióta nagyobbak a csajok, anyu sem szívesen marad velük sokáig, mindig azt kérdezi, ha elmegyünk, hogy ugye megjöttök egy óra múlva. Így meg nem nagyon van kedvünk elindulni sem, csak ha nagyon muszáj. Visszük nőciket, ahova lehet, viszont így a kettesben töltött időnk gyakorlatilag nulla...

Judit

jucicuki

Csjok :shock: :shock: :shock: azta mennit irtatok sorry ha kimarad valaki éhirtelen..
benszi kitartás remélem megoldódik a helyzet kicsit egy papucsben vagyunk :cry:
fényképek cukkerkák,babaszúr zsuzska komoly,a sapik jól állnak nekik
szamy tündéri pici 2hós tündérlánykáid vannak.
vivi tokád van :shock: meg vagy te huzatva :D szépek a lányok mint az anyjuk :D
rebe ügyik a lányok :D
jajj bocs behisztiztek a kis büdipofik...megyek
ja fürdőrucivásárlás tragédia-meg med is jötttt :twisted: :twisted:

lanyané

Sziasztok!

Húú mennyit irtatok!

Soetske!
Kitartás! Gondolj arra hogy csak jobb lehet.

Judit!
Látom sikerült, végül sikerült radírozni? Vagy kijelölted?

Amit írtál ismerős, nálunk anyuék szokták őket levinni hétvégén korábban reggel vitték este hozták, mostmár kordu indulnak haza :roll: De így is örülök, legalább van heti vagy kéthetente 1* szabad 4-5 óránk...

Ancsi!
Mi is így voltunk és végül elköltöztünk. Írtó nagy macera volt három picivel :twisted: Mindketten kórházba kerültünk, és fél évet albérletben töltöttünk (megcsúszott a kivitelező), de megérte :lol: Persze ez is kompromisszum, mert kert nincs, de van 4 szoba és tágas!!!! 2 wc stb:) A mostani wc-nk nagyobb, mint a panelfürdő 8)
Anno mi 4 főre teljesen berendeztük a panelt, de 5-nek kicsi volt, főleg a fürdő+wc.

Tonti!
Jobbulást!

Benszi!Lanyané!
Szorítok, hogy minden rendeződjön. Nem könnyű, erre nem lehet előre felkészülni. De ha a kezdeti rázós időszakot túlélitek, utána már jobb lesz :lol: :lol:
Viszont sex témát nem árt rendezni, mert anélkül hosszútávon nincs házasság :( Bár néha még azzal se...

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Úgy sajnálom, hogy sokatoknak nem jó a kapcsolata az anyósával. Az én véleményem sezrint erről 99 %-ban mindig az anyós tehet. Az enyém egy áldás. Talán az is közrejátszik, hogy négy gyereket nevelt fel. Ebből a kicsi sógor még 18 éves. Párom volt az első gyerkőc, Ő most 34 éves. Szóval anyósom egy nagyon határozott fellépésű, karakán nő. Féltem is anno megismerni. De számára a gyerekei párjai a saját gyerekei is. Úgy fogad el bennünket ahogy vagyunk, számára a család szent. Mindenben számíthatunk rá.Ilyet kívánnék mindenkinek.

Ettől güggetlenül mi nem szoktuk a lányokat másra bízni. Mindig jönnek velünk. Kíra születése óta nem voltunk sehol kettesben. Még vásárolni sem. sőt még uh-ra , Nst-re is jött velünk. Tudom, hogy kellene külön program, de nekünk valahogy mindig egyszerűbb volt vinni magunkkal.

Ancsi: sajnálom a lakást. Azért próbád rábeszélni a párodat. Mert ha itt nem érzed jól magad, akkor nehezen tudsz jókedvű és kiegyensúllyozott lenni. Nekünk is cserélni kell. Én teljesen frusztrált vagyok itt, mert nem férünk . De bizakodom.

Boldog születésnapot Rékának és Blankának!!!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ezt a sok ráérő,unatkozó,szófosásos ikres anyukát... :lol: :lol: :lol: Mindenki mennyit ír!Kénytelen voltam papírt fogni és leírni,hogy kinek mit akarok írni,mert annyi minden van... :roll:

Amonré!
Az enyémek is buknak állandóan még.Ezért mindig előke van rajtuk.Még a főzeléket is kibukják, úgyhogy most már nekem is sárga,zöld és piros foltok vannak a ruháimon! :shock:
A fogyókúra csokival lett módosítva?!Jaj-jaj! :lol:

Dragonfly!

Nekünk egész rövid a láncunk,így nem tekerednek bele,max. nyomja egy kicsit az álluk alatt a tokájukat. :wink:

Andi!
Ügyesen a fogyókurával!Én hétfőtől krumplidiétán leszek egy hónapig!Mikim is!Semmi hús,csak krumpli,zöldség meg gyümölcs.Voltunk tegnap Pesten teljes kivizsgáláson és ott kiderült,hogy gatya a testünk...
:( Mikinek kezdődő köszvénye van(36 évesen!),nekem meg be van gyulladva a vastagbeleim nagy része,nem működik az epém rendesen és a pajzsmirigyem is szarakodik...F@sza! :(

Juci!
De jók a képek!Különlegesek! 8)

Tonti!
Hát ha már most küzdötök,akkor mi lesz később??Az én gyerekem 10 éves koráig egy angyalka volt!
A szemüveg nem lesz egyszerű mutatvány!Szegény kisfiad! :(

Lili!
Olyan igazi gyümölcsdarabokból levő tea,tudod így?Le kell forrázni csak és nagyon finom...

Eszti!

Mi vár még rátok,te szegény!De tudod,ami nem öl meg,az erősebbé tesz! :wink:

Móni!
A párom fia most éppen normális korszakát éli...De ő is szokott idióta lenni!Már volt olyan,hogy az anyja kib@szta otthonról,mert tele volt vele a töke(anyuról most nem írnék,mert az se százas! :evil: ),aztán mi kínlódtunk vele egy darabik,aztán átment rajta a hülyeség. :roll:

Anny!
Hogy miért én feküdtem a fürdőben?Azért,mert Miki sokáig szokott tévézni,én meg lefeküdtem már 9-kor.

binyek

Dóri!

Nagyon boldog szülinapot Rékának és Blankának!

Kép

Bevallom őszintén, egy másik ismerős mondott egy nekem egyszerűbb verziót. Korrekció, színtelenítés, előzmény ecset. Nekem ez könnyebb volt...

Judit

jucicuki

Dori:
Rekanak es Blankanak nagyon boldog szulinapot!!!
:D

Anyostemahoz nem tudok hozzaszolni, enyem mar reg nem el, a parom csaladja nagyon rendes, semmi bajom Veluk!

Koltozes: hat, mi is alg ferunk el de egyenlore nem tudunk sehova sem menni. :(

Alig aludtunk, Alexnek azt hiszem jon a 12. foga mert teljesen elaztatta a pizsijet, az egesz agy egy mero nyal volt. :?

KépKép
KépKép
tontica

Binyek, ez elég rosszul hangzik, mármint a köszvény és a vastagbélgyulladás :cry: Mondjuk a krumplidiéta sem lesz leányálom egy egész hónapig....

jucicuki

sziasztok!
a tegnap esti bezámoló elmaradt, mert balu azt akarta, hogy czapca altassa, és bizony a nagy melák hamarabb bealudt, mint a 3 és fél éves:-)
az ikrek súlya nem változott, de tegnap evés előtt mérték őket.
fokozatosan próbáljuk cumiztatni őket, pillanatnyilag 30 grammot kapnak szondán, a többit cumiból (réka ma reggel összesen 48 grammot, dani 45 grammot evett).
haladunk...:-)
1szálpasi

1szálpasi!

De jó hírek, ügyesek vagytok!

Jaj, én sem felejtem el sohasem, mikor Dorkát először szoptathattam, Lili akkor már lassan egy hete szopizott, de lustika volt és inkább üvegből cumizta a lefejt tejet, Dorka meg 40 ml-t szopott elsőre - az egész osztály és a nővérek meg mindenki ünnepelt, szájról-szájra járt a hír, mindenki büszke volt rá :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

1 szál pasi :D
RÉKA BLANKA NAGYLÁNYOKNAK BOLDOG SZÜLIT.fogyititok ha lesz időm leírom mindenkinek itt a nyilvánosban.ok?

lanyané

Jó reggelt!
Combos éjszakánk volt megint!
Balukám 3x,Dóri 2x kelt fel!

Petricsek!
Néha én is azt sem tudom hol áll a fejem és a gyerekek miatt összeszedettnek kell lennem!Nappal jó a fogzás a lidocain miatt,de éjjelre nem tart ki sokáig!

Rebe!
Vége a szép világnak!
7hós koruk után fogytam igazán,mert nem volt időm enni!Hajrá,ne aggódj!

Ancsi!
Még te vagy a hibás,mert nem voltál akkor erélyesebb?Ezek a pasik!

Dóri!
Boldog szülinapot a skacoknak!Legelőször tényleg a sex témát kell megoldanom!

Myra!
Mázlista vagy anyóssal!

Binyek!
Krumpli diéta?Jól hangzik!

1szálpasi!
Jól haladtok!Kitartás!

Anyós téma!
Hát nem egyszerű!4év után mentem férjhez és addig az anyósom volt a legjobb barinőm!Majd szóltunk lagzi lesz.Erre ő:Majd mindent megszervezek!Mire én:Na-na,nekem remélhetőleg ez az egy lesz és szeretném én rendezni!Innentől indult el a lavina!Már nem az ő kicsi fia,hanem másé!Pedig van neki mégegy azzal is ilyen!Ő nem szól bele és a fiai el is hiszik,mert nem akkor csinálja a fesztivált,amikor ők látják,hanem mögöttük.Engem hibáztatott,hogy nincs gyerekünk és ezt mindig finoman,de a tudtomra hozta!Közölte,hogy majd én menjek vissza dolgozni,ő meg megy gyesre!Azt hittem rosszul hallok!Mikor minden reményt feladtuk a 4.lombik környékén,elindítottuk az örökbefogadást!Ártatlanul,mosolyogva kérdezt mindig mi hír a lízingelt gyerekről?Normális?Az is a mi gyerekünk lett volna.Állat.
Megszülettek a kölkök!hazajövetel.Ő fél napot,anya fél napot segített!Császáros voltam és hogy kíméljen szoptatás után kikapta a kölköket a kezemből!Azt hittem megölöm!Szóltam nem tetszett.Ő csak kímélni akar!Büfiztetés!Dórinak meg kellett tanulni büfizni,ugye vállra fel teszi az ember és paskolja a seggét!Ő csak vállra tette.Mondom paskold,mert nem tud büfizni és fájni fog a pocakja!Mire ő:Ő nem veri a gyereket!Mondom:Nem vered,hanem segítesz neki!Erre ő:Na jó,anyád akarta,hogy üsselek,nem én!
Normális szerintetek?És még sorolhatnám!
Annyira idegbeteg voltam minden alkalommal,hogy szerintem ez is hozzájárult,hogy elapadt a tejem!%hét után megkértem,hogy ne jöjjön többet segíteni,mert egyedül is elvagyok!
Ja még egy!
Első karácsonyunk a gyerekekkel.4hetesek.Megbeszéltük,ő főz ránk.Hoz kaját!Hát egy tányér ételt hozott a férjemnek,mert a másik tányér már nem fért el a kezében,mert ajándékok is voltak!Ja és gyalog 5percre laknak tőlünk!Szoptatós anyaként kaja nélkül ottmaradtam!
És akkor ilyen utálattal bízzam rá a gyerekeimet?De sajna a házasságom részben ezen is múlik,így majd kénytelen leszek behódolni!Már most gyűlölöm a gondolatát!

Undorító idő van!Anyu sem tudott átjönni,mert a kertből alig bírt kiállni!Egyedül szívok ma is!

Bocsi az offolásért!
Vendég

1szálpasi! Ez igazán jó hír. Ügyesek a gyerkőcök!

Rékának s Blankának Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!

Binyek! Ez elég szarul hangzik! Vigyázzatok magatokra, és hát úgy tűnik kénytelenek lesztek betartani a diétát!

Ancsi

ancsi76

Blanka és Réka babának boldog szülinapot!

Lanyané:Remélem lesz időd a fogyititokra :D

Binyek!Milyen vizsgálatra mentetek el?Vérből állapították meg ?
Már hat hósak a csajok és Regi még mindig bukik :( ,a tápszert is pedig sűritett és nálunk is kijön a fözelék is igaz pár órával késöbb.Azt mondták, hogy idővel elmúlik,bizom benne!

Benszi!
Nálunk "csupán" az a baj ,hogy ő soha nem hibás semmiben ,mindenért engem okol ,vagyis más szemében a szálkát magáéban a gerendát sem látja meg.Kb 2 hete van mosolyszünet ,bár én elég vehemens vagyok ha egyszer eldurran az agyam egyik a napról a másikra elköltözünk a gyerekekkel,most nem kell sok ,már agyban elterveztem a költözést is . :oops:
Igaz most még nem lehet ,mert anyóséknál vagyunk és március fele költözünk csak el.

Anyós:Nálunk dolgozik ,de nem igazán segit ,a lányának is van egy gyereke ,ott bezzeg sűrűn van .Jó nem panaszkodom ,mert főz nekünk ,de a gyerekekhez bejön egy nap kb 3szor 10 percre gügyü-gügyüre azt csá.Na mindegy még ezt a másfél hónapot kibirom
amonré

benszi! nyugodtam gyere ide, és panaszkodj! nem tudom anyukáddal mennyire tudsz erről beszélni, de sztem jó ha valakinek el tudod mondani.

Nekem anyu 50km, anyós 350 km-re. DE teljesen jó így! néha jönnek, akkor örülünk neki, de ha mennek annak is. Tesom segít, de ő is dolgozik innét 60 km-re elég sokat, szóval ő sem tud jönni mindig. így egyedül vagyok. sőt mikor bekerültem a kórházba akkor költöztünk ide, sok ismerősöm nincs is. csak pár kórházi exszobatárs. de megy minden, pedig én főzök a gyerekekre, magunknak is. az elején sem volt senki. szóval már megszoktam. anyós is anyu is szokta mondani ha itt laknának minden nap bejönnének... :) inkább ne :) de egyébként anyóssal is naggyon jól kijövök, így 350 km-távolságból :) egy házasság, egy( vagy kettő :)) gyerek tuti megváltoztat mindent...
Jaj de egy konflikus van anyámmal is anyóssal is, mégpedig Gergő haja. elküldtem anyósnak mailben pár képet a szülinapról, és hívott ingerülten, miért kellett levágni.... basszus kinő, nem a kezét vágtuk le!!!na mindegy...ez legyen a legnagyobb vita :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Anyuval is megbeszélem a dolgot,mert ő is ismeri őket,csak ő is nagyon utálja,amiért így viselkednek velem!A barátok meg azért idővel lekopnak,ha gyerksírást hallanak,ráadásul Pesten vannak!Ritkán látjuk egymást!A legjobb barinőm kinn él Iránban,így nehéz megbeszélni.A tesóm az egyetlen akivel mindent megosztok!Ő nagy támaszom és rengeteget segít!
Én is megoldom egyedül a dolgaimat,főzés,vasalás,takarítás gyerekek mellett csak már rohadtul fáradt vagyok!
350km-re anyósék?Az klassz lehet!Csak az a baj,ha jönnének,akkor több napra itt ragadnának.A víz verne!

Amonré!
Téged miben hibáztat az urad?Hova költöznél,ha szétdurranna az agyad?Segít legalább valamiben?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok tanácsot, nagyon kedvesek vagytok! :D
Minden kis gyerkőc nagyon édes!
Születésnaposoknak, nagyon boldog szülinapot kívánok!
Ahogy visszaolvastam a sok boldogság mellett amit okoznak ezek a babák, néha történnek bajok is. Jobbulást kívánok nekik!

Banika!
Írtad hogy esetleg eladnád az egymás mögötti kocsitokat. Milyen típus van nektek?

Szami!
Én is hasonlót érzek hasfeszüléskor, mint amit írtál: felfújt fufi és mintha mindjárt kidurrana.

Ahogy megfigyeltem nekem ez a feszülés este, kajálás után jelentkezik és általában vacsira nem tagadok meg magamtól semmit. :roll: Pl tegnap is bevágtam kb negyed kg vagy még több sült szelídgesztenyét -annyira szeretem- és utána azt hittem hogy végem........olyan lelkiismeretfurdalásom volt. Este jöttek a negatív gondolatok hogy ezzel csak ártok a babáimnak, emiatt fognak korábban jönni..........jaj olyan rossz volt az a feszülés, de az bizti hogy a mértéktelen kajálás miatt volt. Mindenesetre majd holnap mondom a dokimnak.

Ti hogy oldottátok meg a fürdetéstk?
A ruhákat horhatták felváltva a gyerkőcök vagy mindenkinek meg volt a saját ruhája, valahogy megjelöltétek melyik kié?

Még a védőnővel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Én 1* voltam eddig nála és decemberben ő jött el, de akkor nem írt be semmit a könyvecskémbe, szóvaé eddig egy pecsét van tőle. Azt mondta hogy jan. közepén fog hívni a toxoplazmozis meg a hepatitisz miatt.
Hogy megkapjam az anyasági támogatást (azt hiszem ezt kötik a pecsétekhez) 4 védőnői vagy védőnői+nőgyógyászati pecsétre van szükség?

A babócáim egyre többet rúgdosnak, nagyon jó érzés. :D :D :D

Holnap megyek dokihoz. Szorítsatok hogy mindent rendben találjon!

Kép
vucuska

Lányok!

Aranyosak vagytok, de nem vagyok olyan fiatal :) 28 leszek tavasszal. :wink:

Nagyon-nagyon boldog szülinapot Rékának és Blankának

Én, ha jön az apai nagyanyjuk, elmegyek itthonról, vagy bezárkózom a fürdőbe. Kedves egyébként, de sokszor az agyamra megy. Meg azt hiszik, hogy beleszólhatnak bizonyos dolgokba. MAjdnem-apósom közölte, hogy meg kellett volna kérdeznek az Ő véleményét a gyerekek nevét illetően. :shock: :shock:
Náluk vannak ilyen középkori családi hagyományok, és azt hiszik, hogy ezek már rám is vonatkoznak. Én meg úgy hiszem, hogy nem. De az a különbeség, hogy ugye mivel én nem vagyok együtt apjukkal, én megmondhatom nekik a véleményem. És élek is ezzel a lehetőséggel,amikor elővezetik az épp aktuális hülyeségeiket.
Vendég

Réka és Blanka!! Nagyon boldog szülinapot!!!

Benszi! ha anyósék jönnek, max két napra, és szállodában alszanak! szóval ki lehet bírni!

Mondjuk ha éjjel én sem aludnék, akkor én is hiszta hiszti lennék, de azért mostanában jók az éjszakák.koppkoppkopp...ma fél 8kor keltem....

Ki is a legfiatalabb? én 80-as vagyok, 29 leszek ősszel.

Rebe, Eszti?Ti nem?

zsuzska80
Szombathely

Vucus
perego duette-nk van,de majd márc-ápr körül szeretném csak eladni.

Benszi
Zárjuk össze az enyémmel :lol: :lol: :lol: Ő is ilyen jófej.Amikor kértem,hogy ne cipelgesse már egész nap a kölköket,akkor csak azért is cipelte,közben mondogatta nekik:majd a mami cipel benneteket,mert anyátoknak nehezek vagytok.Majd jövő nyáron úgyis itt lesztek a maminál egész nyárra,mert anyátoknak elege lesz belőletek.Azért elég kretén tud lenni ha akar.De anygalkám azt hitte,majd ezektől kiborulok.Hát nem szereztem meg neki ezt az örömet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont mióta többször rábízom a srácokat,kicsit javult.Mégiscsak az uram anyja.El nem tilthatom
Vendég

Én Szanetre tippelek.Bocs ha más vki :lol: :lol:

HOGY LEHET LEGALÁBB 1 ÓRA ALVÁSRA BÍRNI EGY HIGANYGYEREKET???????????????????????????
Vendég

Banika!

Nekünk előbb nem is kellene.
Majd szóljál ha aktuálissá válik és akkor egyeztetünk.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Banika!
A pálinkás zsömlét próbáltad már???:lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Figyuztok!

Nézegetem a netem az autósüléseket (teszvesz meg ilyenek), és teljesen megkavartak az EU szabványt illetően. Mit kell nézni? Azt tudom, hogy az E3 és E4 a jó, de van olyan aki úgy tudja, hogy ezt a számsort kell nézni: ECE R44/03, viszont ugyan erre az ülésre rá van írva nagy betűvel, hogy E1. Vagyis jelen esetben ez a szék szerintem nem jó. Csak mert egy kérdező szerint meg jó, mert a hosszabb számsor végén 03 van. Nem tudom érthető voltam e...
Vendég

RÉKA-BLANKA!NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Próbálok képben maradni,de nem olyan egyszerű :wink:
Benszi!
Nem vagy könnyű helyzetben....... ilyen esetben azért már egy normális anyós legalább megjárna!Szorítok,hogy legyen erőd mindenre!!!!Tesódéknak meg volt az esküvő Keszthelyen?
Eszti!
Nagyon sajnálom,hogy át kell ezen esnetek,de remélem minden rendben lesz!!!
Tonti!
Sajnálom a szemüveget Raténak,de remélem megbírkóztok vele!!Ha nem megy szólj és a Nóri tart továbbképzést :lol:
Myra!
Nálunk is ez a helyzet,hogy soha nem voltunk még kettesben amióta megvannak a csajok.Bevallom őszintén nekem nagyon hiányzik (a férjemnek is),de nem tudjuk kire bízni őket.Na majd ha elmennek oviba......
Rebe!
Ne aggódj azokon a fránya kilókon,majd lemennek.A csajok is belehúznak és segíteni fognak hogy ne pazarold az idődet evésre :lol: :lol: Én úgy voltam vele,hogy sokszor már a bezártság miatt,kínomban ettem aztán csak pörögtek fel a kilók.Aztán már mikor tényleg nagyon zavart akkor egyik-napról a másikra belém szállt az akaraterő :lol: Pár hónap és 27 kg-tól szabadultam meg,mondjuk volt miből leadni :oops: :oops: :lol:
Szamy!
Nagyon csajosak a csajok!!!!!!! :lol:

bognartundi0727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: