A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Vica
lehet! :lol:
jó, hogy legalább Panni füle nem beteg!

Wicca
tetszik ez az öblítő-helyettesítés! lehet, én is kipróbálom, csak kár, hogy most vettem egy három db-os öblítő csomagot... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca
mik az arányok???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca, az ecet nem túl erős? Bár biztos jók az arányok, hol hallottad?

Katka, Kuklika, köszi a biztit. Hát igen, inkább legyen szerintem egy orvos alapos, ő küldött, de az az igaszság, hogy tényleg ki vagyunk ilyenkor szolgáltatva, az hogy mi történik majd a szülőszobán, reméljük mindenkivel minden rendben lesz és Márciusban mindenkinek lesz egy szép egészséges babója :)

Erpé, jól leszívták az energiádat. Jó pihit:)

Jó éjt kismamák

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Csibb az uncsitesó a rajzzseni inkább sztem is. Bár Boti még csak 1,5 éves, de ő csak "színez", nagy területen, nagy lelkesedéssel. Nem semmi, hogy már üvegfestékeztek. Azért ő bizti nagyon élvezte. Elképzelem, ahogy a kis cuki pofijával koncentrál boldogan. :)
A hisztiket bevallom megmosolyogtam. Levi nyert a pelussal. Miken fel ne tudnak háborodni????? Nekem pl. Boti nem eszik újabban banánt senki szerint. Pedig imádja. Nekem is idő volt mire rájöttem, ha egyedül eheti, leül és nagyon ügyes. De más ne tartsa neki. Kicsit rigolyás a fickó. Tegnap aludt egy nagyot és elillant a hisztije szerencsére. Bizti a jókívánságoktól. :) Köszi!
Erpé jó pihit! Bea te meg hordjál vesevédőt. Én télen mindig ezt teszem. Most pl. itthon is bandázsozok.
Adryn papija tuti megjött, mert Adryn nagyon eltűnt egyszercsak. :)
Öblítő: mikor Bobó kicsi volt, én nem használtam. Magas fokon mostam neki külön, és csak mosó géllel.
Vezessen mindenki óvatosan, akinek kell. Mi ma ki sem dugjuk az orrunkat. Bnőm lehet nem jön ha esni fog, pedig a fiúk már tegnap egymás nevét skandálták.
Üdv: Kukli
kuklika
Budapest VIII. kerület

Búlcsu jobban van?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt,

kivételesen jól aludtam :), bár ha meg akarok fordulni arra mindig felkelek. ja és képzeljétek tegnap majdnem hason ébredtem fel :shock: , rosszul voltam, h összenyomtam szegény kisbabámat, de aztán megmozdult :D:D:D!

öblítés: mivel gőzöm sem volt miből mennyit, ezért találomra az öblítős rekeszbe tettem 1 rész vizet és majdnem ugyanannyi ecetet, kicsit kevesebbet (nekem 10 %-os volt itthon azt használtam) és kb. 10-15 csepp citromolajat. kisbabásoknak ajánlják, mert kiöblíti a ruhákból a mosószert és nem allergizál. ezért fogom a mosódiót is kipróbálni! másik fórumon írták a csajok akik már próbálták, h nagyon hatékony! arról nem beszélve, hogy még olcsóbb is ezzel mosni és ecettel öblíteni! ja igen még valami mellette: természetes, tehát kicsit még a környetemért is tudok tenni! (pláne, hogy nálunk emésztőbe megy minden, ami aztán elszivárog!)

Szép napot!
Vica
wicca

Bea: azért nem próbáltam eddig ki, mert féltem, h ecet szagú lesz minden! de nem!!!! :D egyáltalán nem érezni! a másik fórumon a lány 20%-osat használ, teleönti a rekeszt és utána még egyszer öblít tiszta vizzel ...

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca ezt az ecetes mosást lehet én is kipróbálom. Az ecet meg legalább a vízközvet is eltünteti :) Lehet hogy hülye kérdés, de az a citromolaj micsoda és hol lehet kapni?
Ezt a mosódiót én is olvastam már, lehet itt is volt róla szó. Itt a link, be is tettem magamnak kedvencek közé.
http://www.zoldello.hu/index.php?id=ter ... &nyelv=hun

Kukli, örülök hogy Boti hisztije elmúlt :D , köszi Bulcsú már jól van, most ugye Panna a soros, bár most már tényleg elég gyanús, hogy azért nem akart oviba menni mert egy kiscsoportos megint bántotta v. csak féltékeny volt, hogy Bulcsú itthon van, meg ugye mindenki őt gyógyitgatta :roll:
Tényleg volt már valakinek ilyen, hogy bántották a gyereket az oviban, na nem verték csak panaszkodik és ezért nem akar menni és esetleg kitalálja hogy fáj valamilye: :roll:
Ettől függetlenül persze lehet hogy tényleg fáj is a füle, ezt csak Panna érzi.

Csajok mondom az előbb a Pannának, hogy nem lehet menni sétálni mert ónos eső esik, erre pár perc múlva azt mondja, hogy nem is tudtam hogy van rumos eső :lol: :lol:

Na megyek mert Panna kitúr innen, számítógépezni akar :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica nekem volt ilyen. Egy fiú folyamatosan zaklatott. Szerelem a köbön. Annyira, hogy már féltem tőle. Komolyan 5-es (!!!!!) koromig nem mentem ki az utcára, ha azt hallottam kint van.
Szval mindenem fájt. Anyuék elvittek állítólag mindenhova kivizsgáltatni (hozzáteszem amúgy is beteges voltam, így komolyan vették), aztán állítólag 2 hét után anyu egy reggel leült, mondta, tudja semmi bajom, meséljem el mi a baj. Én meg elkezdtem zokogni, hogy kerget az a fiú. Szval összehozták az ősöket, és valamennyire igyekezett anyuka elbeszélgetni a kisfiúval. Én meg rájöttem, ez többet nem járható út.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
18-20.héttől már a védőnőnek is hallgatnia kell szívhangot, nálunk elég kőkorszaki körülmények vannak, de még itt is van ilyen kis készülék :shock: A doki pedig nekem is minden alkalommal nézi(frekvenciát is mér)meg áramlást is, szóval mindent.Legutóbb pl.csak méhszájvizsgálat lett volna, de vagy negyed óráig uhuzott, mindent jól megnézett, megmért, pedig nemsoká 32.hetes uh lesz, szóval nyugodt vagyok - leszámítva, hogy keresztben van.Bár nem tudom, annyit utánaolvastam, már a császártól vagyok kétségbeesve, sőt...

Papillonról nincs hír?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy Kata nekem is keresztbe van. 1 hete mondta dokim (ő is mindig uhuz), hogy sok idő van még, de készüljek lelkiekben csaszira, hátha. Én is kétségbe estem, de rájöttem, nem fogom zaklatni a manókát semmivel (lámpa és egyéb trükkök). Ha ő nem fordul be, az az ő döntése, faros szülésbe meg nem megyek bele, az ő érdekében. Így sokkal könnyebben veszem a gondolatot, hogy esetleg vágnak. :) Egy kis heget pedig megérnek ezek a gyönyörűségek. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika!
Én is így gondolom, én is olvastam ilyeneket, sőt még négykézláb mászkálást is! :shock: :lol: Én sem tervezek ilyeneket, ha neki így jó, akkor valami oka csak van.Nálunk nem is engedik a faros szülést, (elsőnél tuti,többediknél nem tudom) úgyhogy ha úgy fordul(ami valószínűnek tűnik, mert már feljebb van egy picit a feje, tehát nem vízszintesen van, úgyhogy helyszűkével valószínűleg "kiegyenesedik")akkor is császár.

Lányok nekem kezdődik a szenvedős időszakom.Nem tudok mit kezdeni itthon magammal(illetve semmihez sincs kedvem)kitenni a lábam meg még úgyse.Azért így baromi hosszú lesz még 2 hónap... :(

Kép
Kép
zazzy

Egyenlőre nekem se fordult be de én eléggé félek a császártól.A nővérem anno sokat szenvedett utána és ez megmaradt bennem. De azért még remény van hogy befordul ;)

Nálatok milyenek az útviszonyok? Lementem a kutyával kapásból kettőt borultam... :? :x

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ti tudtok arról valamit hogy fogászatra is kell menni a terhesség során hogy megkapjuk az anyaságit??? Anyukámmal beszéltem és most mondta hogy ha oda nem megyek állítólag nem jár az anyasági... Ez tényleg így van? Tud erről valaki valamit?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Helló!
Én sem hallottam még szívhangot. Bár a doki múltkor alapos uh-t csinált, ott rendben volt a szív. Védőnő meg nem néz....hmmm....

Most néztem meg a Világra jönni c. DVD filmet. Látta vki???? Nagyon jóóóóó!!! Mexikóban lehet medencében delfinek között szülni, nagyon megható volt. Különböző kultúrákban mutatja be a szüléseket.

Ma voltam védőnőnél, vizelet, vérnyomás oké. Vérnyomás második mérésre, elsőre 146/85 volt, de aztán már csak 132/79. Viszont azt mondta a védőnő, hogy beszéljek a nődokival, hogy küldjön el belgyógyászati kivizsgálásra, mert így nem szülhetek, hogy stresszes helyzetben kicsit felmegy a vérnyomásom. Na ja.....de most mit csináljak, ha izgulok??? Utána meg lemegy...Holnap majd megbeszélem dokival.

Utak itt is csúszósak, egy csomó mindent kellett volna inéznem, de nem merészkedek ki.

Moncsi, vigyázz az esésekkel!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Fogorvosnál én nem voltam. (terhesség előtt viszont igen) Anyaságihoz nem kell ez, csak egy igazolás a dokitól, hogy minimum 4szer voltál tanácsadáson. Én így tudom...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Igen én is így olvastam de a nővérem meg anyukám is azt mondja hogy nekik kellett menni. Mondjuk azóta eltelt ugye pár év, de ki tudja. De ha nincs sehol leírva akkor gondolom ez már megváltozott. REmélem.. mert utálom a fogászatot... :? :P

Ebbe az időbe elég nehéz vigyázni.. :? Most úgy fáj a seggcsontom ..:S de még az a jó hogy hátra estem és nem a hasamra.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

A védőnő elvileg el szokott küldeni a fogdokihoz, meg a kiskönyvben is benne van a hely a pecsétnek. Engem nem küldött, és mivel előtte pár héttel voltam és rendben volt minden, ezért most nem mentem el.Megyek helyette más dokikhoz.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Moncsi: nem kötelező menni sem belgyógyászhoz, sem fogorvoshoz, sem EKG-ra! mindegyik csak ajánlott!!! 10 éve sem volt kötelező ... az anyaságihoz valóban a dokidtól kell majd egy igazolás, hogy 4x megjelentél! (11 éve a kiskönyv kellett hozzá!) anyudat és nővéredet is biztos csak riogatták!

Szép napot!
Vica
wicca

Papillonék mennek 4-re a Női I-esre, vmi dokival kell beszélni, mert át fog valszeg kerülni, ott van koraszülött oszt, ha vmi történne. puszil mindenkit, és majd megírja sms-ben mit beszéltek meg.
Én elmentem minden javasolt vizsgálatra, ekg sztem kötelező, de lehet rosszul tudom. Jó, is hogy írtátok, mert épp rendel a fogdokim. be kell jelentkeznem februárra egy 2. kontrollra. Utána jó ideig úgysem tudok menni.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ekg-n én is voltam, az elvileg tényleg kötelező, talán kétszer is a terhesség során. de fogorvoshoz majd szülés után szeretnék menni..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na be is jelentkeztem febr. 18-ra. :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

más ajánlott vizsgálati s van vagy csak ez a fogorvos....?!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Éjszaka megint véreztem, de csak egy kicsit. Vajon miért éjszaka vézek? Napközben meg nem.... Ezek a vérzések mások, mint ami korábban volt. Ez csak pecsételő vérzés.
Reggel kapásból elestem én is. Szerencsére térdre és kézre estem így babónak nem lett baja.
Ma nem is mentem sehova és már eleve félek, hogy délután mennem kell a lányokért. Ehhez nekem autózni is kell, meg gyalogolni is....

Zazzy: Jó hogy eldöntötted, hogy melyik esetekben lesz császár, de olyan, ahogy írsz róla, mintha beletörődtél volna. Beszélgess a babáddal és kérjed, hogy fordulkon be. Nem kell persze zseblámpázni, ha nem akarsz, de próbálj pozitívan állni hozzá, mert a gondolatoknak teremtő ereje van.
És azt gondolom, hogy a császárnak sajnos nem csak ott van szerepe, hogy lesz egy vágás és néhány nehezebb hét, hanem ott is, hogy kimarad a születés természetes folyamatának egy része. Szóval persze, hogy legyen császár, ha nincs más út, de még simén befordulhat a babád. Okos gyerek ő, higyjél benne! ;)

Erpe: A kollega szó rám igen megtisztelő és túlzó. Messze nem vagyok elég képzett egyetemi oktatónak... Csak néha szoktam előadni....

Vica: Igen a gyerekek simán tudnak ilyet produkálni. Akár valósat is és nem csak úgy mondják. 2 ötletem van:
- beszélj az óvónénikkel, hogy ők hogy látják a csoportban Pannát
- szerepjátékozzál vele otthon ketteseben és menjen el a 2 (póni, baba, akármi) óvodába és ott hagyd, hogy a Panna irányítsa mi történik. Egyrészt sokat megtudhatsz arról, hogy látja az óvodát, másrészt rengeteg feszültséget kioldhat a Pannából.

Vica: Amikor elkezdesz nyílni, akkor szoktál vérezni? Bennem most az az érzés keletkezett, hogy folyamatosan valami nyálkás zselés vacak jön belőlem és néha egy kicsit vérzek, mintha nyákdugóból vállnának le darabok.... :shock:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Pappilonnak ezek szerint már csak heteket jósolnak? :shock: Ajjaj, remélem tévednek.... Megy a drukk, hogy bírja minél tovább.... :?

Katka

katka22

Katka nem tudod felhívni Bardóczyt (nemrég szültek nála első szerelmemék :))? Vmit csak tud mondani ezekre. Nekem amúgy 36. héten ment el a nyákcsap, de mindenféle vérzés nélkül. Nem lehet, hogy te is fordulásnál "engedsz" több folyadékot? Nem figyelted? Csak reggel látod, vagy érzed is? Mikor kell menned legközelebb?
Vigyázz magadra nagyon az úton!!!!!!!!!!! is.....
A csasziba valszeg én azért törödnék bele könnyebben, mert már szültem természetesen is. Amúgy én is jobban örülnék, ha simán megszülhetnék, féreértés ne essék. :wink: Nekem aztán tényleg könnyű volt.
Képzeljétek most hívtak, egy bulin kb. 1 hónapja kiszúrt magának egy srác, nem messze nyitnak 4d rendelőt, és megkértek menjek el segíteni kipróbálni a gépet. Vagyis ingyen alapos 4d. Hm.... :) Bár a szonográfus dönti még el, nem vagyok e túl idős terhes hozzá. De klassz lenne. Most pont nem voltunk 4d-n.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi!
Fogorvos nem kötelező!!!Csak javasolják, mert ugye jobban romolhatnak a fogak stb stb.Én még az elején voltam(talán a 8.héten)és azóta se.Nem is szándékozom.Semmi problémám.At anyaságihoz a 4 szakorvosi pecsét kell csak.
Eséssel vigyázni!!!Írtam a múltkor, hogy egy itteni kismama 7 hónaposan emiatt vesztette el a babát.A férjem meg így született 7 hónapra!Szóval tessék vigyázni!!!

Katka!
Nem én döntöttem el, hogy melyik esetben lesz császár, hanem a doki!És (bár elsőre nagyon elkenődtem)mostmár nagyon örülök, hogy felhozta, hogy barátkozzak a gondolattal, mert így ez IS bekerült a pakliba.Amúgy vakon természetes és persze tökéletes szülésre készültem első perctől, szóval az biztos durva csalódás lett volna, ha ott és akkor közlik, hogy akkor császár.
Ahogy olvasgattam, azoknak igazán nehéz lelkileg feldolgozni, akik nem számítottak rá egyáltalán, váratlanul alakult úgy.Így legalább számítok rá, sőt, elfogadtam, hogy ha Lara ezt akarja, akkor így lesz, de persze, hogy boldog lennék, ha természetes úton születne!Beszélgetünk vele ennek érdekében! :D

Képzeljétek!Megvan a múltheti kenetvételem eredménye, és egy deka kórokozó sincs benne, full negatív! :D El sem hittem!Úgy feldobódtam!

Kép
Kép
zazzy

Kuklika!
Szerintem nem vagy túl idős, csak ugye ilyenkor már kisebb a hely, és sanszosabb, hogy úgy fordul, hogy nem sokmindent látni, de az is lehet, hogy épp az ellenkezője!Akkor viszont hű de foglak irigyelni! :wink:
Én még úgy mennék, de tényleg ennyi pénzért már necces, ha nem látunk semmit, meg a férjem azt mondja, kibírjuk már ezt a kis időt :D pedig minden nap elmondja, hogy olyan kíváncsi, hogy milyen lesz majd Lara.

Kép
Kép
zazzy

Kukli: Dokim rendel és mivel nem SOS, nem akarom zavarni. De ha vége a rendelésnek beszélek vele...
Végül begyávultam utcára menés ügyben és megkértem a lányok apukáját, hogy hozza el a lányokat. Szerencsére bevállalta. Csak jöjjenek meg épségben.

Zazzy: Biztos én értettelek félre az előbb. Így már kerek a kép.... Úgyis be fog fordulni a baba. Ha meg császár lesz, akkor azt előbb-utóbb feldolgozza az ember és rájön, hogy milyen szerencsés is, hogy egészséges gyereke van.
Azt hisszük, hogy ez olyan természetes, pedig a legnagyobb ajándék, amit kaphatunk életünkben. Szerintem.

Katka

katka22

Kukli: Hogy én mennyire irigyellek a könnyű szülésért. Szerintem szüljél meg, ha már ilyen profi vagy! ;)

Tényleg! Ki mennyi gyereket tervez?

Nekem az eredti tervem 4 gyerek volt (1 apától), ami most ugye ott tart, hogy van 2 saját, 1 pocakban és 1 mostohafiam.... Az összesen 4, de nem így terveztem....

Katka

katka22

Én (pedig imádom a gyerekeket)egyet akartam mindig :oops: de azt kizárólag fiúban tudtam elképzelni :lol:
Na most ugye közösen neveljük a férjem 10 éves kislányát, és érkezik egy másik.És már most tudom, hogy akarok mééééééééééééééég :lol: :lol: :lol: :lol: Egyelőre még egyet tuti, aztán kiderül.De hogy ezt mi hozta ki, fogalamam sincs, tényleg mindig egyet akartam, nem tudom, miért, mi 4-en vagyunk tesók(fele-fele arányban, 1 igazi, meg 2 féltesó)

Kép
Kép
zazzy

Hát Kata, úgy legyen. Szeretnék simán szülni, de majd meglássuk. Homeós bogyik már megvannak, tehát azért arra készülök.
Örülök, hogy Apuka bevállata a csajok hazaszállítását, bizti rendben lesz minden az úton. Ilyenkor miért nincs suli/ovi szünet?
Amúgy megértelek, én sem hívnám rendelési időben a dokimat. De utána remélem megnyugtat, és te is minket. :wink:
Én még 5 év múlva bevállalnék 2 gyereket, de a sérvem nem fog többet engedni. Így is nagyon sokat szenvedek vele. Szerencsére nem élem meg tragédiaként, de műteni nem fogják mert visszahúzódik szülés után, viszont tuti megint még jobban kijönne egy köv. babábál. Persze majd meglátjuk mit hoz a jövő. :)
Zazzy hipp-hipp a kenetvételhez! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Boti ma annyit van büntiben (és még el is van ott :shock: :!: ), hogy egész termékeny lettem. :oops: Nem hiszits, csak mindent csinál amiről tudja, hogy nem szabad.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

lányok, szombaton költözünk, addig időm nem nagyon lesz olvasni/írni, utána meg netem nem lesz egy darabig.
Ha bármi van, a számotok megvan, valakit értesítek!
Vigyázzatok magatokra!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Szegény papillon, remélem minden rendben vele és a babájával is. Tudtok róla újabb infót??

Katka: Nekem is volt valami szintelen zselészerű kocsonyás dolog, mindem egyébb vérzés nélkül. Kb. más fél hónap óta többször is. Múlt héten mondtam a dokinak, megvizsgált, és azt mondta teljesen zárt vagyok. Valószínű, hogy a folyás csomósodott be :( Remélem nálad is hasonló a helyzet. Te is teljesen zárt vagy ugye?

Csibb: tényleg nagyon ügyes a kiscsajszid!!

Zazzy: az nagyon jó,ha begatív az eredményed!!! Nincs semennyi folyásod?

Wicca köszi az öblítős ötletet én is kipróbálom. :) :wink:

banokla

Kulkli: Biztos a front teszi, meg az egész napos bezártság. Sok türelemet hozzá!
Sérveddel én a helyedben elmennék természet gyógyászhoz. Az ilyeneket gyönyörűen tudják kezelni, akár terhesség mellett is. Nem mindig a műtét a megoldás. Még ha nem is szülsz többet, jó lenne, ha rendben lenne...
Én sem terveztem a Petit, aztán mégis ott van fogamzásgátlás mellett....

Nemlajos: Örülök, hogy végre költöztök! Azért nagyon vigyázz magatokra. Ha soknak érzed, akkor lassítsál....

Banloka: Igen zárt vagyok elvileg, ráadásul ternészetes úton nem is szoktam nyílni, csak sokadik szülésindításra... Ezért nem értem, hogy most mi van.

Dokimmal beszéltem. Szerinte a melegfront megmozgatott egy kicsit. Mindenesetre holnap reggel megnéz.

Katka

katka22

Akkor ezek szerint lehet Papillon lesz az első , hát még azért jó lenne, ha bennmaradna pár hétig a babóca, de már Hála Istennek koraszülöttként megszülheti.

Sajnos tavaly két olyan esetet is hallottam, hogy terhesség közepe táján szakadt meg, de ezt inkább nem is részletezem, mert mi már Hála mindannyian túl vagyunk a kritikus időszakon. Jöhetnek az egészséges babók!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, vigyázz magadra, óvatosan a pakolással!! :)

Adryn most biztos happy, mert megjött apa :wink: , nem olvastam már egy ideje, na de ez érthető is, szép a szerelem :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jól elszórakozom itt a vonalzókkal :lol: :lol:

olyan fáradt voltam ma ...:? pedig jó esett volna egy kis meleg étel, de nem tudtam főzni :( , anyukám se sajnos..

Mit főztetek ma?

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát én ma semmit ... egy kis joghurttortával próbálkoztam mint nasi... de valahogy még mindig nem dermedt meg ... még reménykedem:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

:D hátha megdermed, azt még nem csináltam soha, ez sütés nélküli, ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Igen ..nekem van direkt erre használatos Tupperware-s tálam + recept hozzá. Eddig általában sikerült ... Remélem nem hagytam ki belőle semmit :D :P :P :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Az íze viszont marha fincsi úgyhogy legrosszabb esetben kikanalazom :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Én sem erőltettem meg magam. Rántott sajt van (mirelitt) és rizs. Legalább 20 perc volt....
De a lányok szeretik, nekem meg mostanában nincs kedvem főzőcskézni....

Katka

katka22

Mai eséseim után valahogy máshogy érzem magam... :? Remélem nincsen baj. Ha felkelek fáj mindenem... olyan mintha nehezebben viselném a pocakomat... közbe meg hátul fáj igazán .. :? :? Úgy érzem mindenem fáj...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csajok nem fog szülni Papillon, csak átviszik, mert ha bármi lenne, ott van biztonságban. De egyenlőre nem üzent. Pont írtam neki tegnap, engem meg akartak csaszizni 36. héttől kb. 6-8x mert gondok voltak, aztán végül a 40-ben szültem csodaszépen. Mindezt a dokimnak köszönhetem. Szval reméljük március végén lesz egy nagyon klassz szülése neki is.
Katka nem is tudtam, hogy természetgyógyász sérvvel is foglakozik. :o Sosem voltam természetgyógyásznál, de utánajárok, köszi.
Mi ma almás-meggyes sült csirkecombit ettünk. Mai találmányom, isteni volt. Legközlebb nyomok rá még egy kis mézet, mert a meggytől kicsit savanykás lett. Nasinak lemixeltem egy narancsot kivit, almát, banánt.... ha már nem eszek gyümit, igyam. Kivit mikortól ehet a gyerek?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok :)

Bea: nálunk apa főzött McChicken menüt :). ma úgy megkívántam!!! a terhesség alatt kb harmadszor ettem mekis kaját, pedig egyébként nagyon szeretem (bár túlzásba nem vittem sosem).
Zazzy: nagyon szupi a negatív eredmény! :)
Papillonnak mennek továbbra is a drukkok! én inkább azt veszem le, hogy biztos ami biztos megy át a másik helyre, az még nem biztos, h hamarabb megszül!
Katka: jajj de nem jók ezek a vérezgetések :(:(
Kukli: én szorítok, h megcsinálják nektek az ingyen 4D-t :)!!!

Magunkról: nemrég jöttünk haza dokitól. minden rendben :). kb. 2000-2200 grammosak vagyunk, méhlepény II-III-as érettségben(doki szerint teljesen normális), zárt méhszáj, fejfekvés. hihhetetlen vérszegény vagyok, úgyhogy ezerrel kell a vastabit szednem, dehát ezt tudtam :)! ma beszélgettünk mikor kell bemenjek majd a kórházba (tudjátok szokásos, elfolyik a magzatvíz, véres nyálkás folyás, fájások ...). izgi, hogy ennyire közeledünk :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos:nagyon izgi ami rátok vár most, sajnálom hogy nem leszel egy darabig :(, de jelentkezz amint tudsz! igyekezz minél többet pihenni a pakolás közben!

Szép napot!
Vica
wicca

Moncsi: Feküdj és pihenj minél többet. Ha nem is estél a pocakodra, akkor is megrázkódott az egész szervezeted és méhed. Pihenj, adj időt a szervezetnek regenerálódni.... Nekem a reggeli esés után 2 órát kellett feküdnöm, hogy méhemből kimenjen a görcs, amit leginkább az ijedség okozott. Én megúsztam egy térd zúzódással, de már nem érzem.
Fiatal vagy (ami azt illeti szemtelenül fiatal ;) ), biztos gyorsan regenerálódsz. De ha holnap is fájsz, akkor kérdezz meg egy orvost....

Wica: Szuper, hogy nálad minden rendben van.... kicsit aggódva olvastam, hogy mi számít szülés indulásnak.... Nekem pont ilyen véres nyálkás folyásom van immáron 2. éjszaka.... :? Viszont nappal semmi....

Kukli: Sztár vagy a konyhában! 8) Nem lehet nálad menzára befizetni???? :lol:

Katka

katka22

Kivit szerintem 2 éves kortól. A magok miatt, de ha nem a magos részből adsz, akkor szerintem lehet kóstolgatni... Az allergizálás miatt nem javasolják korábban, de ha nem vagytok ilyenekre kényesek és gyereknek ízlik, akkor szerintem miért is ne.... (mondjuk első gyereknél még én is szabálytisztelőbb voltam :roll: )

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: