Julcsi: Köszi az asztalos tippet, párom talált egyet itt a faluban, holnapra ad árajánlatot. Olyan műszaki szakrajzot kapott a saját magunk tervezte bölcsőről, h csak lesett...
Ha jól emlékszem, van itt közöttünk 1-2 aztalos férj. Kérdésem lenne hozzájuk: Ti mit javasoltok a fa kezelésére, ami bababarát, és nem olyan nagyon fényes felületet ad, és kicsit barnít, antikol is, annyira, h a fa erezete azért megmaradjon. Köszönöm a segítséget.
Dina, Verus, nagyon klassz a bútorotok, bárcsak már nekünk is így rendben lenne...
Vizelet csepegés: Kb 1 hónapja elkezdődött nekem is, tüsszentéskor, ha nem raktam oda a kezemet, becsurizott egy kicsi

, aztán rákapcsoltam az intim tornára, és 1 hét alatt teljesen megszűnt a dolog.
Anyóst én sem viselem el fél óránál tovább, eddig fel sem merült, h eljönne (amúgy is évente 1x, nagy nyafogva, és karácsonykor sem volt),és nem is hívtuk. Lehet, h ebből jó nagy sértődés lesz. A múltkor azt morogta az orra alá, h ő nekem csak Jutka néni, és miért nem mama, és h soha fel nem hívom... Hát nem is!
Az én édesanyám meg fentről figyel majd, és ha kell, lejön kicsit az emléke segíteni.
Zsu: Holnap mit csinál a dokinő velünk? Tud ctg-t ott a rendelőben is? És vizeletet kell vinni? Nekem ezt nem mondta, de ma itt volt a védőnéni, és csodálkozott, h nem kell.
Verák: Nagyon-nagyon boldog névnapot nektek!
Andus: Téged is éltessen az isten nagyon sokáig!
Eszter: Köszi az infót a honlapról, voltam már itt, de nagyon régen, és hogy így ráéreztél, hogy most minden percemet a pelusokról való kiokosodásra szentelem. Este tüzetesen átolvasom őket. Örök hála
Hasszorító alkalmatosságot én nem terveztem venni.
Viszont ma végre rendeltem a vaterán babaerszényt, vadi új, piros. Ugyan nem premaxx márkájú, amilyet terveztem, de olyan november óta nincs, és nem bírtam tovább várni. Úgyhogy most boldog vagyok.
És alakul a berendezés is, én imádok ikeás kütyükkel legózni,csak ez a pakolászást nem szeressem. Összes könyvespolcot lepakolni, szekrényekből ki, át, be...Mindezt lassan, óvatosan. De egyszer csak vége lesz, és lesz egy új lakásunk. Legalábbis én úgy gondolok rá...
Zümis: Tegnap elkészült a répatorta, állat finom lett, ma a védőnéni is agyon dícsérte.