A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Zsuzska, hová tűntél? Visszaaludtál? :lol:

Kép
flóra 11

Hát, de előbb nem megyek be, csak az osztályozóra. Fél 2-kor kezdődik, azt hiszem, majd megkérdezem. Max. egy 10 perccel korábban megyek be.
De már összesen csak 9 napot megyek. :D (Most 2, jövő hét 4, utána való hét hétfőn síszünet /felvételik javítása, nekem most nem kell/, tehát csak 3 nap marad a hétből, ez állítólag 9.)

KépKép
benó

nem voltam sehol és nem csináltam semmit!!!!!! Ettem, aludtam, ettem,aludtam, ettem aludtam és most itt vagyok.
Ebben a fogigátlóban van étvágygerjesztő, állandóan éhen akarok halni. :oops:

Fent vagyok a lombik listán május 18 :evil: :evil: :evil: , holnap kell telefonálnom hátha lehetne előbb és időpontot kell kérnem.
Be kell jelentenem az autót műszakira és időpontot kell kérjek az okmányirodába. Végre lejár a részlet rá, és át tudom íratni a nevemre!!!!!!! Hurrrrrrrrá!

Kép
muzsuzska

Laptetű, Ildikó! :D :D :D

KépKép
benó

Ez szuper! :D :D :D :D

KépKép
benó

Párom dolgozik és várja,hogy jöjjön az engedély a gáz érkezéséről, aztán megindítja az üzemet. 2 óra óta! :roll:

Kép
muzsuzska

Az igen! :shock: :shock: :shock: :?

KépKép
benó

Akkor holnap sűrű napod lesz,annak ellenére, hogy nem mész munkába.

Kép
flóra 11

Zsuzsi én úgy tudom minden fogibogyi étvágyat csinál vagyis hízik tőle az ember. :?

Kép
martik77

Márti, tegnap nem volt CSI 21.05-kor, képzeld. :roll: De ma lesz. :D Én nézem. :D

KépKép
benó

Jaj, hát sztem nem lesz engedély,mert még mindig spórolni kell a gázzal. Az oroszok nem szolgáltatnak továbbra sem. Talán hozzátok valamit, de ide semmit. Ez most már nagyon csúnya politika. :(

Kép
flóra 11

Holnap ónos eső??? Akkor holnap se megyek sehová. :shock:

Kép
muzsuzska

És mi van a kockaversennyel?

KépKép
benó

Igen, laptetű! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Tudom,mert tegnap egy jó film volt.De ma úgy néztem,hogy az RTL_en és a TV2-ön is jó film lesz,úgyhogy ma nem helyszínelek.Meg ezeket én már mind láttam mert ismétlés.

Rtl-t nézem. :wink:

Kép
martik77

Hát az lesz! Most két napom elment a munkával és a tanfolyammal. Nem tudtam erre összpontosítani. Holnap meg munka,doki és az egyik bnőmnek meghalt sajna az apukája,holnap van a temetése. Nem tudom, elérem-e,ha igen, akkor oda is menni kéne. Ha nem, akkor legalább le kell hozzá mennem.

Kép
flóra 11

A Gy. is nézte tegnap az akármilyen filmet a CSI helyett.

KépKép
benó

Sajnálom. :cry: :cry:
A fiúk nem tudnak besegíteni a szervezésbe?

KépKép
benó

Én is de nekünk megvan dvd-n is. :)

Kép
martik77

Sziasztok!
Főztem, ettünk aztán aludtam.
Lemaradtam, akkor most már Flóra Ildikó lesz? :D

KépKép

KépKép
nadina01

Értem.

Lekopok, lányok, holnap a suliból jelentkezem. Jól jön most a vízszint. :wink:
Puszi és jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D
Tancsu, reméljük, most jó éjszakátok lesz!!! :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Szia Edina!!!

Igen a Flóra Ildikó vagy Ildó,de semmiképp se ILDI!!!!! :wink:

Kép
martik77

Jó Éjt Benó!!!! :)

Kép
martik77

Jóéjt Benó!
Iszonyúan lassú nálam a gép, mert Miki filmet tölt le :? Azt a remek filmet, amin én még a moziban is elaludtam :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Pussz, pussz nektek :D :D :D :D
Léptem.

KépKép
benó

Jó éjt Benó!

Most telcsiztem, még nincs gáz.

Kép
muzsuzska

Igen, Ildikó leszek, vagyok már pár éve. :lol:

Végülis már minden meg van szervezve, csak ezt-azt még szeretnék hozzá. Ebben a fiúk nem tudnak segíteni. De pillanat,rögtön dokumentálom,hogy mennyire le vannak terhelve a mai fiatalok. Állandóan kidőlnek. :lol:

Kép
flóra 11

Az Gáz!!!Zsuzsi!! :?

Milyen filmet???? :)

Kép
martik77

21:20 RTL Detonátor, jó filmnek igérkezik.

Kép
muzsuzska

Spiler, ami mostanában megy a moziban. Szerintem nem jó, bár nem is értettem az egészet, mert feliratos volt és az én kb. 160centimmel nem igazán látom a moziban mindíg a feliratot :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Én is azt akarom nézni!!!!!! :)

Kép
martik77

Kép

Kép

Túlterheltségben szenvedő fiatalok :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

én meg 162 vagyok de nem azért nem szeretem hanem azért mert nem tudom egyszerre olvasni és nézni is a filmet. :oops: :)

Kép
martik77

Megyek visszafekszem, mert olyan fáradság van még rajtam, hogy mindjárt lefordulok a kanapéról :D
Jóéjt nektek! És jó filmnézést!

KépKép

KépKép
nadina01

Mintha Dömét látnám ma délután.Pedig csak 4 órája volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Neked mióta növesztik a fiúk a hajukat??Vagy te akartad,hogy mindegyiknek hosszú legyen???

Kép
martik77

De jók ahogy alszanak :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ej, Ildó milyen anya vagy te, fénykép merényletet követsz el a fiúk ellen! :D
Lehet,hogy a levegőben van valami amitől álomkórosak vagyunk?

Kép
muzsuzska

Ma kiszámoltam Dömével 4,27 lesz az átlaga!!! :)
És nem szabad 3-ból rontania és javítania kell majd kettőből. :)

Kép
martik77

Dehogy én akartam! A Péter elkezdte, a Bálint mindig azt csinálja, amit a Peti, végül a Norbi is csatlakozott hozzájuk. Ők rckerek, tudod. :wink: :lol: Hogy mióta? Hát úgy 5 éve kezdték, de egy év alatt nagyon megnőtt nekik.

Kép
flóra 11

Nekem Döme egyszer a fotelba aludt el és L.is lefotózta.Hogy nem gémberedett el. :roll:

Kép
martik77

Le kéne csattognom a postaládához, de pizsiben vagyok. (egész nap) :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szerinted van még valaki aki most menne le a postaládához???Pizsibe??? :lol:
Menj,mégse öltözhetsz ki kisestélyibe. :lol:

Kép
martik77

Ja, nem is írtam. A Norbinak megvan az a vizsgája, amiről írtam,hogy gázos volt,és még akkor nem tudta az eredményt. Közepes lett,de alényeg, hogy megvan. :wink:

Kép
flóra 11

Kapj magadra egy kabátot, aztán uzsgyi! :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Nekem most Döme haja megint nem akar nőni.Majd vágok belőle egy picit!Én örülök,hogy növeszti a haját.Nekem szimpi a hosszú hajú fickó,ez olyan nálam mint a bajusz,vagy a szakáll. :D

L.mikor oda jött dolizni hosszú haja volt(de se szakáll,se bajusz).

Kép
martik77

Nos, lányok, megjött a F. A fiúk fele, vagyis a Péter felébredt. :lol: Még a BK végéig maradok. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor Gratula a Norbinak!!

Én is a B.K.végéig maradok!! :D

Kép
martik77

Csattogtam, senkivel nem találkoztam. :roll:
Nekem csak az otp ír levelet. :roll:

Kép
muzsuzska

A Péter egyszer nagyon aranyos volt. Valamelyik tesója szólt neki,hogy lassan kezdhet már borotválkozni. Erre a Péter, hogy már egyszer leborotválkozott, de megint visszanőtt. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: