A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Bartika: szerintem is tök jó, hogy találkoztunk. Én legközelebb keddre kaptam időpontot!!! Aztán a csütörtöki doki-látogatástól függ, hogy igénybe is veszem-e. :-)
Egyébként tényleg "vicces" lenne, ha még túl is hordanád a picúrt!!!! :-)

Batkata: nagy-nagy gratula!!!!! Úgy látom, nem hagyta magát Borika!!! Csakúgy nem lehetett őt átpakolni 15-re!!!! :-)

Mofflinak megy a drukk holnapra!!! Nála is csoda, hogy egyáltalán eddig kihúzta!

Kép
jandrea

sziasztok.batkata:gratulálok,engem is nagyon váratlanul ért a hir :D :D katuska:1 hete voltunk vásárolni a penny-ben akkor azt mondtam ha ma nem szülök akkor soha... :roll: de még egyben vagyok :D pedig egyre rosszabul viselem én is,jóslóim elég sürün vannak,nem bánnám ha már mehetnék szülni,szeretném már látni a kisbabám,apuci is nagyon várja már ...1 hete egyfolytában eszik mintha igy pótolná Maja hiányát vagy nem tudom :roll: holnap ctg mostantól 2 naponta de anyu szerint holnap nem kéne elindulni,mert errefelé iszonyú ónos esőt mondanak,na majd holnap kiderül :roll: kisbogács:nekünk még baba sincs de a zenélő körforgó meg a kiságyra köthető kis szines babajátékok már befigyelnek,attól függetlenül hogy tudom az első egy-két hétben nem igazán fogja érdekelni mert a látásuk ilyenkor még nem olyan jó...moffli: :( :( :( nagyon drukkolok és remélem minden rendben lesz majd..picuranyu:én is egy meleg fürdöre vágyom asszem ha a lányok elalszanak be is cuppanok a kádba :lol:

Kép
gizella82

Ilye suttyomban szülést! Batkata Gratulálok!!!! :D Valaki szabadítson meg a szenvedéstől. :? Tudom, hogy nem szép dolog, mivel ráadásul tök jó dolog a terhesség -egy darabig- de ez a vége már a kínlódás. Ez miért kell???????

Újabb hülye kérdést szeretnék hozzáfűzni a többihez.

Na és mikor szülsz? :evil: :evil: :evil: :evil:

Komolyan, ha tudnám, már régen jósdát nyitottam volna!!!!!

Ma nincs jó napom, nézzétek el nekem. Iszonyatosan irigy vagyok a már babázókra. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

Batkata!!!!!!!!! Gratula Bori babához, sok tejcsit Nektek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ERcsi, kitartás! Addig is, ALUDJJJJJJ helyettünk is :wink:

Picuranyu, én az utsó hetekben beültem a kádba Apa mellé. Semmi gáz nem lett. Viszont tök jól esett és segített ellazulni. :wink:

Moffli, drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Amilyen mázlink lesz holnap a legnagyobb ónosesőben kell majd menni! de szerintem akkor inkább jobb mentőt hívni...

Én most másztam ki a kádból. Kicsit zavar, hogy fele testem valamelyik irányban kilóg a jó meleg vízből:( Nekem nincsenek egyáltalán jóslóim...

Enikő! CSörének igaza van! Nem te tehetsz róla, sem a ricinus....annó nekem is zöld volt a víz pedig kiírt napon született Máté. Ő már biztos a stressz miatt kakilt bele mert sokat szenvedtem és így olvasva a szüléstörténeteket már simán megcsászároztak volna másik kórházban....

Mofflinak drukkolok én is!

Gizella! Jó pancsizást neked is!

Anna! naná, hogy emlékszünk Rád! Nagyon nagyon sok boldogságot!!!!
katuska79

Erika! ugyanezt érzem én is.....én már az msn-en is kiírtam, hogy senki ne merje megkérdezni hogy vagyok!
katuska79

Én is pont attól tartok, hogy holnap indul be. Szóval akármennyire is szenvedek már, azért drukkolok, hogy ezt az ónos esős trutyit megússzuk.

Kép
Kép
cs_erika

ha nem bánjátok rakok fel pár képet,csak hogy picit javitsam a kedvet :lol: bogi 5 naposan: Kép Kép

Kép
gizella82

lányaim: Kép Kép

Kép
gizella82

Erzsébet! Nagy gratula!!!!!

Kisbogacs! Csodaszép Ági! Mennyi haja van!

Batkatának is gratulálok!

Hm, holnap csak délután legyen ónos eső a III. kerületben, mert UH-ra és CTG-re megyek.

Anyós el akart kisérni, de tiltakoztam. Ha iszonyúra csúszik, lehet, hogy bevállalom anyóst.

A dokimmal meg a szülésznővel azt beszéltük, hogy az UH előtt, vagy után becsorgok CTG-re. Mondtam, előtte, eléggé napközepére kaptam időpontot, legyek csak túl a CTG-n.

De lányok, nem lenne jobb, ha ELŐBB mennék UH-ra, és akkor már az UH leletet is a doki orra alá tudnám tolni, nem? Csak ez egy hete nem jutott eszembe...

Kép
gombócmakka

és már fülbevalója is van!!!! :D Mindjárt megzabálom!!!!!

Na jó éjt mindenkinek.

Megyek tovább szenvedni.

Kép
Kép
cs_erika

és végül mi :D:remélem nem veszitek rossz néven a képeket... Kép

Kép
gizella82

Biga.csiga!

Én is a bambinomio-n elmélkedek, csak már ketten is mondták, hogy a külsői kemények, és javasoltak két másik fajtát.
Na, ha majd lesz valamelyik, akkor beszámolok.

Kép
gombócmakka

Gizella: nagyon édesek a babák a képen, és ti is szépek vagytok!

Kép
gombócmakka

Na, a délelőtt fájás rámhozta a tüsténkedést :twisted:

A maradék bababútor kipucolva, a kiságy és a pelenkázó még neomagnollal is átmosva.
A kisasszony hazahozós szettje kikészítve, férjnek megmutatva.
A mellszívó és az összes cumisüveg sterilizálva.

Mindjárt felhúzom a kiságyneműt, és összedobom a baldahint:)

Holnap még gyorsan rájövök, hogy kell kendőt kötni:)

Kép
gombócmakka

Gizella: nagyon szépek vagytok!!!! Nemsokára már a 3. kislányodról küldheted a képeket!!! :-)

Erika: megértelek!!! Nekem is vannak ilyen napjaim!!! Ma kivételesen nyugis vagyok! De ez tényleg kivételes alkalom! :-)

Kép
jandrea

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Tényleg csak az számít, hogy egészséges a pici fiam és nem lett baja.

Batkata! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gizella: nagyon helyesek a lányok és Ti is!

Segítséget kérnék!! Eddig nekem semmi fájásom nem volt, ma viszont a vizsgálat óta kemény a pocakom és görcsölök. Kb 45 percig volt 6 percenként görcs, majd 5 percenként, most mintha elmúlt volna. Ezek a jóslók??? Vagy a vizsgálat miatt van? Vagy szülök??????? Férjem dolgozik, nem akarnám vaklármára hazahívni, de ilyen még nem volt. (Menstruációs görcsöm se volt, így nem tudom ahhoz sem hasonlítani) Na, most ért utol a pánik :)
magdolnasz

Izé, nekem ilyen sűrű görcseim még nem voltak.
Milyen hosszúak? Állítólag az is számít. Egypercnyi hosszúak vannak?

A menstruációs görcs eléggé hasonlít ahhoz, amikor szorulásod van és szenvedsz. (legalábbis nálam.) És általában a petefészek felől indul, és a derék, a keresztcsont felé sugároz.

De ha elmúlt, vagy a melegvíztől elmúlik, akkor csak jósló volt.:)

Kép
gombócmakka

Magdolna: én a helyedben megpróbálnám a melegfürdőt. Ha elmúlik vagy enyhül, akkor jósló. Állítólag, ha már szülési fájdalmak, akkor a vízben is erősödni fog.

Kép
jandrea

gizella: gyönyörűek vagytok. :)

magdolnasz: szerintem is próbáld ki a meleg fürdőt, vagy pihenj le. Ha jóslók, akkor elmúlnak.
Vendég

Köszi lányok az infót!
Kb 1 percig tartanak. A kádba nem merek bemászni, mivel egyedül vagyok, de most mintha ritkulna.... Nem akarok ónos esőben kórházba menni! :)
magdolnasz

Magdolna: szerintem mérd az időt. 5 perceseknél mindenképpen be kéne menned. Soká ér haza a párod???

Kép
jandrea

Magdolnasz, és ha csak zuhanyoznál, csorgatnád magadra a meleg vizet? De pihenni tudsz egy picit, és meglátod mi lesz. :)

Kép
gombócmakka

Közben hazajött az uram :)
Alapvetően fekszem, most ritkultak, ebből gondolom, hogy csak jóslók - vagy a vizsgálat utóhatása.
Köszi a válaszokat!!!!!
magdolnasz

picúranyu,gombócmakka:köszi :D magdolna:zuhanyozz le és ha nem múlnak el akkor irány a kórház.nekem is egész nap görcsölget a hasam de semmi rendszer nincs benne,pedig már mennék szülni,közben meg 1 kicsit félek is :roll:

Kép
gizella82

Most meghallgattuk az időjárást. Hm, pocsékul hangzik, ha reggel is vacakul néz ki, akkor bevisz a kórházba az uram:)

Kép
gombócmakka

Jellemző, hogy akkor van UH időpontom, amikor ónos eső van.
Csak hogy bonyolultabb legyen az élet:)

Kép
gombócmakka

Gizella! nagyon szépek a lányok, igazán büszke lehetsz rájuk! Hajaj lesz majd nálatok pasijárás!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Magdolna! próbálj meg lazítani, egy pohár jó minőségű vörösbor! ha éjjel úgy érzed nem múlnak a fájások akármilyen rendszertelenek is, inkább menjetek be, ne kockáztassátok meg a holnapi rossz időt! Igen a vizsgálat okozhatja, el is indíthatta!

Enikő! ha lesz időd meg képed akkor tegyél még fel!

Gombócmakka! ez tetszett:) becsorogsz UH-ra???? Úgy legyen! :)
katuska79

Katuska, bátrak leszünk, és bemegyünk azért :) UH és CTG is, csupa öröm az élet.
Fél 12-re van időpontom, a nap közepén. A férjemnek 10-től egy megbeszélése van, az lemondja, ha muszáj....
Azért mégse egyedül korcsolyázzak el, szép nagy pingvinként jól néznék ki:)

Kép
gombócmakka

Gizella! Nagyon jók a képek!

Magdolnasz! Drukkolok nagyon!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gombócmakka! mármint úgy értettem, hogy megismétled Csöre mutatványát:)
katuska79

Időjárás ide vagy oda, nekem holnap a házidokihoz kell elslattyognom a labor eredményemért. :? Majd cipelem magammal Apát. :wink:
Vendég

Picuranyu! Enyém Apa ma elvitt bevásárolni és közölte, holnap csak szülni mehetek ki a házból. Szegénykém meg megy melózni. :?

Kép
hanna30

Hát igen, hülye voltam, hogy nem ma intéztem el, de majdnem 11-kor vetett ki az ágy és csak 10-ig volt rendelés. :( Az eredmény pedig kell, minél előbb, hisz sose lehet tudni mikor kell indulni a kórházba. :wink:
Vendég

Persze megértem. Nagyon vigyázz magadra.
Használt a zuhany?

Kép
hanna30

Hát bevallom, én fürdőt vettem. :oops: Viszont már nem kemény a pocak.
Vendég

Megyek, lefekszem.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Én is elköszönök.
Jó éjt!

Kép
hanna30

jó reggelt.hát az utakat elnézve nem tudom el merjünk e indulni a ctg-re........ :roll:

Kép
gizella82

Jó reggelt!

Gizella! Ennyire gáz a helyzet?

Kép
hanna30

hanna:hát igen itt meg bács-kiskun megyében pláne,úgyhogy úgy döntöttünk a párommal hogy itthon maradunk nem merünk kockáztatni 25 km-re van a doki.. :roll: mert félek hogy mi hiába megyünk lassan ha valaki belénk szalad :?

Kép
gizella82

Jóreggelt!

Gizella, gyönyörűek a lányaid!!!!

Melegvíz a fájásokra: hát nem tudom lányok, nekem ellenkező tapasztalataim vannak: enyhültek a görcsök tőle bent a szülőszobán is, csak épp nem múltak el. Talán nem is ritkultak, nem tudom, addigra már vagy 4 órája voltak 1-2 perces fájásaim, és már nem igazán voltam magamnál. De arra emlékszem, hogy jóval elviselhetőbb volt a víz alatt a fájdalom. Szóval ha valaki víz alá megy és könnyebb a dolgot elviselni, akkor az még nem jelenti hogy nem szül.
Az viszont biztos, hogy amelyik görcs határozottan ritkul vagy el is múlik, az még csak jósló volt!

Katuska, azt álmodtam hogy ma éjjel szültél. Izgultam is érted az éjjeli etetéskor. Légyszíves hamar bejelentkezni ide ha még egyben/otthon vagy :D
kisbogacs

Gizella! Persze. Nem ér annyit.
Pihenjetek.

Kisbogacs! Köszi az infót.

Kismamik! Tessék bejelentkezni!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Ma már jobb a kedvem szerencsére. 8-ig nyomtam az alvást (bár hajnali fél 1-től sikerült, és megvoltak a túráim is)

Magdolnasz, mi újság? Fájások? Vagy már babázol Te is stikában. :P

Itt még nem esett le az ónos eső (18. ker)

Férjecském közölte, hogy nehogy menjek ma bárhova is (gyerekorvoshoz kellene, egy bemutatkozás erejéig) Aranyos volt, megy ma kamerát venni, mondta, hogy meg ne szüljek addig. :P

Kép
Kép
cs_erika

Én is egyben. Még mindig semmi. Marhára lehangolt vagyok már emiatt. A hasam kemény, de ennyi. A kisfiam viszont nagyon aktív. Szerintem focizik. Az éjszakám a szokásos volt. 3 óránként pisi-túra. Nyűgös vagyok.

krisz78

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, ma ki a soros!!!! :-) Remélem mindenki megússza az ónoseső következményeit. Ha beindul a szülés, csak óvatosan!!!!!

Kép
jandrea

Erika! Hasonlót aludtam én is. :?
Édes a férjed.

Krisz! Nyugiiiii.. Ádám készül kifelé, de mivel pasas lustább. Olivér is ezt alkotja, csak mi 1/2 óránként járunk wc-re.

Jandrea! Te is csak óvatosan. :wink:

Többiek??? :shock:

Kép
hanna30

Nálunk is el kezdett esni (15.ker).
Most párocskámért aggódom, hogy ne legyen semmi baja.
Én tuti nem mozdulok ki. És kivételesen most nem szeretném, ha beindulna a szülés.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Katuska! Egyben vagy még?

Gizella! Nagyon szépek a lányaid.

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel