A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Nyulasz,
akkor én reagálok rá!

Tessék neked is ezt a 'pluszpénzt" kismamavitaminra vagy 4D huhra vagy tejcsiteára vagy pelusra és kisrucikra költeni!!! Okés????

Illetve 3 kiságyra, babaruhára meg minden ilyesmire ... de ha lehet, akkor vegyespárosban! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

http://www.lifelounge.com/Hideously-cut ... 3%ABt.aspx

Olyanok, mint az öregek csak kicsiben.

hajnoca
Dunakeszi

Hoppá.... ez laptető lett! :shock: :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Till, és Manócska! Jobbulást!

Baba, nagyon szép adatok! :wink:

Puszi, azért nem mozog Mabe avatarja, mert a te általad küldött képet bizti kicsinyítette (max 100x100-ast lehet avatarnak feltenni), és ilyenkor "elvész" a mozgás (ha sima képszerkesztővel csinálod). Megcsináltam, hogy mozogjon és ne is legyen nagy, ha kell:

Kép

Hát Csajok igen, nagyon oda kell figyelni, de az ember hogy figyeljen oda, ha nem tudja, mennyibe kellene kerülnie??? Így sajnos csak a tapasztalt lombikozókat nem lehet átvágni (direkt vagy véletlenül). Én a múltkor jártam úgy, hogy az Utros recepten nem volt rajta a doki pecsétje. Péntek este, még vagy 3 db volt. Most vagy hagyom a fenébe, és vasárnap nem dugdosom (ugye az ember nem meri kockáztatni, hogy emiatt menjen el a baba), vagy elmegyek és kikönyörgöm, hogy adják ide így is (vittem a Kaális zárójelentést). Na, mondja a patikus hogy nincs rajta pecsét. Én adom a zárót, hogy de ezen van pecsét is meg aláírás is, nem lehetne-e most mégis kiadni. Nagy tanakodás után azt mondják kiadják, de támogatás nélkül (így 800 ft-tal drágább egy doboz, és a recin sajna 2 doboz volt, így egyet nem adhatnak). Mondom dehát akkor ezt lehet recept nélkül is kapni? Nem lehet, de majd így látja a TB, hogy azért adtuk enyiért, mert nincs rajta pecsét. Nahát ez Magyarország. Most vagy kell rá pecsét, vagy nem. Ha kell rá, akkor ne adja ki teljes áron se. Ha meg nem kell, akkor meg adja támogatott áron. Nem????? Na ez volt az én történetem (nem egy nagy durranás, de én ezen is jól felhúztam magam).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kata,
nem tudom, de szerintem inszemnél azért drágább, mert a kiskatonák, akiket feljuttatnak, napokig életképesek, így mindegy, mikor reped meg pontosan a tüsző.
A lombiknál a tüszőrepesztés percre pontosan ki van számolva, muszály akkor történnie, mert a punkciót nem lehet tetszőleges időpontban végrehajtani, csak bizonyos korlátok között.

Nyulasz,
bocsi, nekem nem voltak ilyen tapasztalataim, ezért csak olyan bölcset tudtam volna hozzáfűzni, hogy "látjátok, mindig figyelni kell". De ezt meg szerintem nélkülem is tudjátok. (persze lehet, hogy engem is számláztak már túl, csak nem vettem észre. legalább nem bosszant.)

Till, Baba, nagy drukkok! +++++++++++++++++++++++

Hajnóca, én zenei antitalentum vagyok, még szoprán furulyán sem sikerült mégcsak tisztán skáláznom sem soha. De te biztosan ügyesebb leszel nálam! :D

pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Ja, Nyulasz, és arra mit mondott a nő, hogy mi van, ha nem mész vissza???? Én is be szoktam szólni, ennyi előnye van annak, hogy már nem vagyok 20 éves. (Más nem nagyon) :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csak azt hajtogatta,hogy ők mindenkinek visszaadják a pénzt :twisted:
Vendég

Till: Manónak jobbulást! :-) Drukkolok holnapra!

Alle: jobbulást!!!

Baba: szép eredmények! :-) hajrá!

Gyógyszertáras-ellensztori : tavaly voltam úgy, hogy ötezressel fizettem, és a nő nem hagyta a pulton, amíg visszaad, ahogy a nagyobb címleteknél szokás. És tízezresből adott vissza. Hirtelen azt gondoltam, én vagyok a hülye, de azért szóltam. :oops: Ő ragaszkodott hozzá, hogy tízezressel fizettem, én meg nem erősködtem :-D
De biztos lenyúltak ők is másokat, úgyhogy nincs lelkiismeret furdalásom :-) Apa azóta mindig szekál, hogy nem akarok-e menni a gyógyszertárba egy kis pénzt keresni :lol:

Nyulasz: tényleg, Ti is csütörtökön???? :-D mondjuk nem értem, miért annyira egyforma az Ovitrelle és a Gonal doboza? :shock:

Kisbuta: inszemnél is nagyon fontos az időzítés, főleg, ha Apaproblémák is vannak :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,a gonalból a tollasat szoktam használni,az nagy doboz.De van belőle kutyulós,ami pont akkora,és pont úgy néz ki mint az ovitrell.Először én is mondtam a dokimnak,mikor felhívott,hogy biztos nem nálam van a bibi,mert én nem gonalt kaptam...addig én sem tudtam,hogy van olyan gonal is.
Pénzt keresni :lol:
Bogyimami,mi az a tejcsitea?Szoptatós tea?Brrrrrrrrrr,biztos iszonyat íze van :lol:
Vendég

Kisbuta,te hogy vagy?Olyan ritkán írsz.
Estike,titeket még csak most engedtek el a BMC-ből?Tőlem rögtön megszabadult a dokim :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szezsó,
:shock: ezt értem, csak azt nem, hogy ahol nem apa-problémák vannak, ott mi a bánatért inszemeznek?
Ha apa rendben van, magától is eléri a petesejtet. Ha anya nincs rendben, akkor vagy nem is átjárható, vagy más akadálya van a megtermékenyülésnek, ezekre nem megoldás az inszem. - Úgy értettem amit írtam, hogy nyilván inszemnél is figyelik, hogy mikor lehet lőni, de ott azért egy-két óra ide vagy oda nem számíthat akkor sem, ha a kiskatonák egyébként maguktól lusták. Lombiknál eleve kap a nő olyan hormont is, ami meg gátolja/lassítja a pé-t, így sokkal nagyobb szükség van a tüszőrepesztőre, mint ott, ahol egyébként nem a nővel vannak a dolgok. Persze én sosem inszemeztem, lehet, hogy van olyan inszem, ahol Decapeptyl-t vagy Suprefactot kap a nő, és akkor bocs.

Kép
kisbuta

Nyulasz, :D köszi megvagyok, csak sok a dolog, meg az ügyintézés, és még aludni is kell ( ;) ), így örülök, ha követni tudom az eseményeket, írni már nem mindig sikerül.

Kép
kisbuta

Halihó! Én is jelen.
Visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbuta, azért kell az inszem ha jó esetleg apa kiskatonái, mert a nő méhszájánál képződhet olyan anyag, ami megöli a katonákat! Így fel kell jutatni! A hőmérőzősbe, nem egy lány volt, akiknek jó voltak az apakatonák és elsőre sikerült az inszem, úgy meg 2 évet várt!

Kép
kata05

Nyulasz,
igen szoptatós tea. Van egy fura íze, de rásegítésnek jó, hogy legyen mégtöbb tejcsi. Végülis mindben ugyanaz van csak legfeljebb más arányban.

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta: igen, vannak olyan problémák, amikre elég az inszem, nem kell lombik :-) ahogy Kata is írja.
Másrészt a törvény előírja, hogy 6 inszem után lehet lombikozni. Természetesen csak akkor kell, ha van rá esély, hogy azzal sikerül. 3 után a doki mérlegelhet, érdemes-e folytatni.
A tüszőrepesztő szuri természetesen fontosabb sokkal a lombiknál, de valamilyen szinten más is a célja.
Inszemnél nem életbevágóan fontos az órára pontos időzítés, de törekedni kell rá, mert annál nagyobb az esély.
Egyszerűen az van, hogy a lombikhoz szükséges gyógyszerekre nagyobb a támogatás.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szerintem azért támogatják jobban a lombikosokat, mert sokkal többe kerül a kezelés. Inszemnél nem kell 100 ezer forint nagyságrendben injekciókat venni... :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Látom, fantázia-mozgató volt a patikárius történet! :P :roll:
Inszemhez (tavaly) én is 7e fölött fizettem, de lombikhoz nagyobb a támogatás, ennyit tudtam, ez ütött szöget a fejembe (szerencsére :P )
Hajnóca,
arra költöm, ok! :wink:

Lányok,
okítsatok ki: milyen szinű cukrot és mikor kell vinni? :lol: (pirosat, kéket és a punkcióra vagy a beültire? :lol: )

tillidian

Till, egy rózsaszínűt és egy kéket. Asszem a punkcióra. :lol: Én nem vittem. :wink:

skrisz72

Till! Rózsaszín és kék.
Bár kék nem volt, mikor én voltam, nálam zöld volt. :)
Szmati kifeküdt a röhögéstől. :lol:

Kép
hanna30

Skrisz,
köszi! :P
(upsz, :oops: csak rózsaszínű van itthon :roll: :wink: :lol: )

tillidian

Till, akkor lányod lesz! :lol:

skrisz72

Hanna,
akkor a zöld is jóóó! :D
(ja, és csak Maoam van vagy gumimaci :lol: )

tillidian

Till, reggel még tudsz venni nem?

hajnoca
Dunakeszi

Babonák..... :mrgreen:

skrisz72

(wow, találtam kék - hagyományos - cukorkát :lol:- mert ugye a fiúknak is ugyanakkora esélyt kell adni? :lol: )

tillidian

Skrisz :lol: :lol: :lol:
(még sose próbáltam, HÁTHA most épp ez lesz a tuti, és akkor beírhatom a kismami táblázatba, hogy EZ volt, amit másképp csináltam :lol: :lol: :lol:)

tillidian

Till,
akkor gumimacit. Az jobban tapad! :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnocának igaza van!!!!! :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Till! Nem otthonról kell vinni!
A recepciónál kell elvenni. :wink: :wink:

Kép
hanna30

Hanna: a recepción legutóbb már másmilyen cukrok voltak,... nem egyszínűek.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Till, tutira menjél és vigyél magaddal gumimacit ... és vegyél el a recepcióról.

hajnoca
Dunakeszi

Lányok, én hiszek nektek. Mondom, az inszemhez nem értek, csak vélekedtem.

Most viszont megkívántam a gumicokrot! :evil: Tegnap már addig jártam a boltokat, amíg nem sikerült fél kiló almát vennem. Most meg gumicukor. Múlt héten a rántott hús volt a sláger, egész pontosan a rántott húsos szendvics. Ez azért mégis túlzás...

Egy viccet is hoztam, Ranának különösen, de másoknak is:

Állatorvosaink szakértő leírást találtak arról, hogyan nyelessük le a macskával az esetlegesen szükséges tablettát. A módszer forrása ismeretlen, hatékonysága mellett azonban számos érv szól.

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.

2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait bal kézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát.

7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.

8. Bugyoláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.

9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az izét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vízzel és szappannal mosd ki a szőnyegből.

10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját, és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.

11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hideg vizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.

12. Hívd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.

13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.

14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon, az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.

15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rád, hogy jöjjön ki hozzátok.

16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja: "Na ugye, milyen egyszerű ez?"
Ki tudja?

Kép
kisbuta

Sziasztok.

dezsi:lombikos dokinőtől kikönyörögtem egy beutalót genetikára mindkettőnknek.Vérvétel volt.Majd eredmény majdnem egy hónapra lett.Genetikusnő ezután elbeszélgetett velünk hogy a páromnál minden rendbe,én meg vérrögképződésre hajlamos vagyok.
Akkor megijedtem és megnyugtatott hogy ez nem betegség hanem hajlaman.

Kép
Kép
melánia

mnzsani:2privit is írtam neked de szerintem nem ment el.Értesíts majd hogy megkaptad-e!!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Megérkeztünk, jó sokat beszéltünk a dokival. :D Megnézett Uh-n, minden rendben,kezdhetünk a lombikkkal. Jan.18-ig kell szednem a fogigátlót, majd a Szurik(Fostimon, Suprefact) és a gyógyszerek(prednisolon, Aspirin Protect) Jan. 23-án indul. Jan. 26-án kell mennem Uh-ra és vérvételre. Röviden ennyi.

Till :D

Sajnálom,hogy így alakult a dokival. Megkérdezhetem ki volt?
Most te is megtaláltad a dokit és intézetet, akiben bízol. Hajrá nektek!
Küldöm a gyógyító drukkokat!!!!
Mik nem történnek velünk a gyógyszertárakban. :evil: Még jó, hogy ismerjük az árakat nagyjából.

MAbe :D

Nagyon aranyos a bocid az avatarodban. :D

Skrisz :D

Köszi a táblát!Szerintem nem árt az Uh.

RAna :D

Ügyi vagy a táblával.

Hajnóca :D

Furulya :D . Én se tudok énekelni,nincs hangom. Vizsgán furulyáztok és énekeltek is? Jobbulást a fejfájásodhoz!

Estike :D

Örülök, hogy minden rendben van a babával. :D 4D-s képet raksz fel?

Zsófi :D

Vizsgád hogy sikerült?

Hanna :D

Én is zugolvasó vagyok. 8)

Baba :D

Szépen növeszted a tüszőket és a mnyh-t. CSak így tovább!

Nyulasz :D

Emlékszem a te gyógyszertáros sztoridra is. Rendben van, hogy emberek vagyunk és hibázhatunk, de a mi zsebünkre tévednek. :evil:
Meg azért nem sok hibázási lehetőségük van. Vagy van x a támogatásnál, vagy nincs.

Rana :D

Azért pecsét nélkül kiadhatta volna rendes árban, ha volt aláírás. Nem?
Nekünk szerencsére rendes patikusunk van. Volt olyan, mikor elfogyott a gyógyim, másnap már kellett volna szednem,s nem tudtam íratni.Ideadta úgy a gyógyit,hogy vigyem majd be a receptet.2 napra rá be is adtam a receptet. 8)

KIsbuta :D

Itt röhögök a viccen. :lol: Jó, nagyon.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Melánia
Nem jött :cry: Pedig már annyit néztem, mert várom :lol:
mnzsani@citromail.hu - ha gondolod másold át és küld ide :lol:
Vendég

Kisbuta! Nagyon jót kacagtunk Apával a kis vicces történeten! (Felolvastam neki, hogy lássa, milyen hasznos a Babanet.) :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, akkor kb. egyszerre kezdjük a lombikos ciklusunkat! És így egyszerre szülünk! :D Amúgy én normális gyógyszerésszel még nem találkoztam. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Szurkolok neked hogy most sikerüljön!

ja! Nem is mondtam neked hogy amikor legutóbb voltam Debibe megkerestem Marcsit a boltban.Jót dumcsiztunk nagyon aranyos!
Már rég nem írtam neki remélem jol vannak!
Vendég

Till! :twisted: sosem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges, én simán csak hittem. :cry:
Alle: Pihizz, gyógyulj meg!
Baba! :wink: :D
Nyulasz, igen, hivatalosan tegnap távoztunk.
Milyen cukorkáról beszéltek?
Kisbuta! :D

Meg volt 4D, nagyon nagy élmény. Apácska pityergett. Dokibácsival kb 10 percig elemezték, hogy mi van a lába között, klitorisz, vagy kukac. Már nézték mindenhogy, aztán a végén még hüvelyit is csinált a doki, hogy jobban lássa. :oops: :lol: :lol: :lol: A végén azt mondta, maradjunk annyiban, hogy fiúra utaló jeleket nem lát.
Minden rendben, kaptunk képet, dvd-t. Majd Ádámot megkérem tegye fel.

Jó éjt mindenkinek

Kép
estike66

Kép

skrisz72

Estike: várom a képet nagyon! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Annmari, te nem mondtad, de Marcsi igen! :D Jól vannak, a 18. hétben, talán holnap megtudja a nemét is! Majd értesítelek. Jaj, most írt: kislány! 101 %!!!! :D Mostmár rajtunk a sor!!! :wink:

Estike! Nagyszerű élmény lehetett!! Várom a portrét! :wink: Hihetetlen, hogy már itt tartasz! Számodra biztos nem, de számomra repül az idő! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam visszajönni, Apát engeszteltem :lol:

Till, Baba!
Drukk, drukk :arrow: :arrow: :arrow:

Rana!
:lol: Próbálok nem begyűjteni több igazolatlan hiányzást! :lol:

Skrisz!
Jól írták a lányok. A győri Kaáliban dr. K az orvosom és Lola csábított ide a babanetre, mert vele ott találkoztam :D
Köszönöm, hogy táblalakó lettem :D Gyúrok a kék táblára! :D

Esti!
Várjuk a képeket!
Vendég

Estike! Ugye milyen csodálatos? Várjuk a képet picurkátokról!

Kép
hanna30

Zsu,
igen énekelni, ritmusolni (vagy hogy mondják), tapsolni. Mindezt egyszerre. Furulyázni is kell majd.
Már zsong fejem a sok daltól és összefolyik minden.

Küldök püt.
Örülök, hogy ilyen jól állsz. Így még te és Rana is belefér a sikerszériába!! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Hanna mizu?
Ma elmaradt a bloggolás? :D zugolvasóként függő vagyok ebben is! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Till: holnapra egy kalappal! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnoca! Örülök, hogy jól haladsz a tanulással. :wink:
Ma nem blogoltam. Aludtam és fájdogáltam.
Holnap megírom. :)

Kép
hanna30

Sziasztok,

Puszedli :P
itt is köszönöm!!! :D (picit izgulok :oops: , 9.30-kor szúrnak, ha minden okés lesz...)

Estike,
punkciókor cukrot kell szorongatni :lol: (egy kéket és egy rózsaszínt :lol: - jelentem: beszerezve! :wink: :lol: )

Jó éjt, Lányok,
szépet álmodjatok!!! :wink:

tillidian

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: