A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Húúú törpiri akkor gratula a nővérednek és drukk hogy ne legyen semmi baja a babának és hátha sikerül neki egy egészséeges kisfiút :)

jaja egyetértek csucsuval mond meg neki miért borultál ki a pasiknak fogalmuk sincs néha egy beszólásuk milyen tüskét tud okozni én megmondom mindig a páromnak ha valamiért beszól pl hogy fogyóznom kéne (mondjukmár nemmondja) mondom neki hogy tudom hogy kéne de nincs akaraterőm de már nem szól érte és kíván is engem stb csak nekem akar jót :):):):):):)

nika70
Salgótarján

és akkor egy laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nika70
Salgótarján

Kisfiú sajnos nem lehet....csak a kislányok maradnak életben,az sem mindegyik....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt.
Ügyvédnél minden rendben volt (majdnem, azért az érdekes, hogy a pénz megérkezte után az ügyvédnél tudjuk átvenni az előre megírt birtokbavételi jegyzőkönyvet... de már nincs energiám harcolni).
Kaptam vérnyomásmérőt, 128/74, rendben.
De nagyon elfáradtam, és még most állok majd neki főzni, a szemem meg leragad, és holnap is nehéz napom lesz (jelnyelv+A hitel az otpben), és az összes többi napon is rohangálunk elintézni mindent a szombati költözéshez.
Tudom, lassítsak, nem vicc.
Tudom.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Lassíts! :D

Ügyvédeknél általában ez a szokásos eljárás, ha jól tudom. Ha nem, majd este korrigálok.

Vérnyomás jó. :D

Segítség esetleg a pakoláshoz? Nekem szerencsére volt, mert ketten három hét alatt sem végeztünk volna.
Mondjuk nekünk sok cuccunk volt. Egy 72 nm-es lakásban alig fértünk el. :shock:

Nika!

Nekem is az egészségem miatt mondta a párom, hogy le kellene fogyni. És most már belátom, hogy igaza van. Akkor nem lenne magas a cukrom és a vérnyomásomat sm kellene rendszeresen mérnem.

Az tuti, hogy a diétát a szoptatás alatt is megpróbálom tartani, és akkor remélem lemegy még jó sok kiló.

Törpiri!

Szorítok az egészséges kislányért! Biztosan összejön. Hanyadik hétben jár? És a fiúk mikor szoktak elmenni?
Vendég

Cat, no igen, de még nem vettük át a lakást, hát hogy kerülnek így bele a jegyzőkönyvbe a még fennálló hibák?
És lassítanék, csak nem nagyon van rá lehetőség.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát még csak ma vett tesztet..elvileg szenteste vagy 25-én "készült" :)

Hát változó melyik mikor megy el..volt amelyik 15 hetesen volt amelyik6-7-8 hetesen... :cry:

Ma már a második ügyfél ugat,hogy nem hivjuk be egyből..mondom neki bocsánat,hogy el mertem menni pisilni igy 7 hónapos terhesen....hülye bunkók!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri ne idegeskedj :):) az ügyfelek meg menjenek a francba nem látják hogy babás vagy????? remélemlenyugszanakmikor mondod hogy kismama vagy :):)

Cat igen tudom hogy az egészségem féltem most az rff kapszulán gondolkodom valakinek tapasztalat ismerős stb???? mert a tv-ben nagyon jók a promók és már régóta reklámozzák nem tűnt el mint szürkeszamár a ködben vagyis lehet benne valami :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Mi az az rff kpszula?

Nálam a fogyókúra csak diétával jöhet szóba. Semmi kapszula. Azokban nem bízom.
Vendég

www.rff.hu

ebben csak természetes gyógynövények meg zöld tea ,jáva tea van

nika70
Salgótarján

Ha háromszor mértem vérnyomást és így alakult:

140/91

133/84

129/85

akkor most melyik a jó? (mármint tudom, hogy melyik a jó, de melyik a hivatalos eredményem)

A Zuram szerint az első kettő a jobb kézen volt, így az nem ér.

Tényleg nem mindegy, hogy melyik kéz?

Jaj...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ha túl nagy a különbség a két kar között, az is probléma.

Mérni úgy kell, hogy leülsz egy székre ami megtámasztja a hátad, felteszed a karod mondjuk egy asztalra, úgy, hogy a vérnyomásmérő a szíveddel egy vonalban legyen, és a könyöködet támassza az asztal. A mandzsettát úgy kell a karodra tenni, hogy a cső ami kijön belöle a mutatóujjaddal egy vonalat alkosson és kb 1-2 centire legyen a mandzsetta széle a könyökhajlatodtól.

Ha mindez így van, akkor először a bal kézen, majd a jobbon mérd meg!

Közben nincs mozgás, beszélgetés.

Előtte fél óráig ne egyél!

Reggel ébredés után érdemes mindig megmérni, és este sem árt.

Kimerítő voltam?
Vendég

igen:)
És ment privi is, arra is legyetek kimerítőek:)
Köszönöm, holnap így csinálom! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!

Sajnálom, de én ezekben a csodakapszulákban nem hiszek.
Sajnos túl sok rosszat lehet hallani róluk. Még a fogyasztóvédelemtől is.
Én jobban hiszek az életmódváltásban. Egészséges ételek megfelelő mennyiségben, édesség nélkül... Tudom, ez rosszabbul hangzik, de sokkal hatásosabb. És ha még egy kis mozgás is jár mellé.
Vendég

Nemlajos!

Arra ma nem ígérek kimerítő választ, mert Apa most altatja Benit, és nagyon fáradt volt. Ilyenkor néha hamarabb elalszik és csak éjfél körül jön át, hogy befeküdjön a saját ágyába.
Vendég

nem is mára kértem :shock:
Hát azért nem vagyok én hajcsár!!!
Szerdán megyünk ki az építkezésre, akkor nézzük meg a dolgokat, igazándiból csak attól fázunk, hogy aláírjunk egy olyat, hogy átvettük a közös területeket, mikor a beálló még ki sincs alakítva, a tereprendezés tavaszra marad, a játszótér ki tudja, és még ezer millió dolog, meg ugye a tetőt se láttam, a kazánházat sem, szóval mitől venném én át ezeket? :shock:
Jó éjt, én is dőlök Cat urával együtt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Holnap megyek a akörzetis dokihoz, ill. ha sikerül időben végeznem akkor a foigászatot is megejtem.

Én is szoktam mérni a vérnyomásom, itthon mindig szupi,de ha nődokinál vagyok akkor viszont legtöbbször magast mérnek. Ma is 103/63 volt.

Mindnekinek jó éjt.

Törpiri:megy a drukk a tesódnak,hogy kislány legyen és megmaradjon. Nem lenne jobb már otthon neked, mert az ügyfelek(az én tapasztalatom szerint) nem foglalkoznak azzal, hogy hányadik hónapban jársz.
Vendég

Nemlajos!

Azért inkább a saját uraddal! :D
Vendég

cat úgy nem fog menni túl édessszájú vagyok :lol: :wink: :wink: :lol:

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!
Cat utasításai szerint mérve: 110/73 :lol:
Viszont életem szerelme reggel úgy pakolászott, hogy ötkor kiverte az álmot a szememből, s mivel 7-kor amúgy is kelnem kell (jelnyelv), ezért háromnegyed óra forgolódás után feladtam...
Kicsit morci vagyok rá, de biztos csak a költözés előtti feszültség :roll:

A tegnapi naptól a két lábam belső és felső izma (ahol a combom elfogy) iszonyatosan fáj, olyan, mintha lemeredt volna, hülyén megyek.
Ez már amolyan terhesség végi tünet?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt Mindenkinek!

Törpiri!
Gratulálok a nővérednek. Egészséges, kisbabát kívánok neki.
De biztosan semmi baj nem lesz vele.
Mennyi idős kismama?

Nemlajos!
Neked is már hamarosan megszületik a kicsike.
Milyen izgalmas.
Hogy telik az idő.

Asyie!
Gondolok rád!
Remélem jól vagy. És már hamarosan a karjadiban tartod a kicsi lányodat.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!
Szerintem ne rendelj olyan gyógyszert, káros mellékhatásai lehetnek, főleg ha kisbabát szeretnél.
Tudom nagy akaraterő szükséges hozzá, de már az is sokat segít, ha mérsékled az édességet, és pl vacsorára kevesebbet eszel.
Szerintem butaság ilyen gyógyszereket szedni, mert később visszamennek a leadott kílók.
De ez csak az én véleményem.
Remélem nem bántottalak meg?

picimami

nemlajos: mindegy melyik kezeden máred de tény mindkettőn ha megméred más lesz az eredmény.Általában a sziv felőlit márik de tök mindegy. A lnyeg a felső értékenk és az alsó érték között 50-55/hgm kell lennie. Akkor jó egy vérnyomás. pl: 120/70 az tökéletes.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Hány szemre emeltétek a closty-t??

Andy!
Mi van veled?
Olyan régen jártál erre?
Hiányzol nagyon!!!!

Ibici!
Nagyon szépek vagytok!!
Jó, hogy te is hoztál nekünk képet.

Lányok, az elmúlt napokban nagyon hullámzó a kedvem.
Van, hogy sírok, és fel tudnék robbani a feszültségtől.
És nem jó ez így.

picimami

Nemlajos: a felső érték amikor dobban a sziv egyet a második az alsó amikor ez a dobbanás elmúllik. Máshogy leirni nem tudom. De remélem érted:)

A reggeli vérnyomid pedig mrá szupi kezd lenni hisz közelit az 50-es határhoz. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol:

Nekem tegnap keményedett a hasam, amikor jöttem fel a kisföldalattiból a lépcsőn, nagyon rossz érzés volt :cry: , a buszon meg az egész jobb karom zsibadt egy kicsit :cry:
De mára már semmi bajom, de ha még egyszer előfordul felhivom a dokimat :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: lehet, hogy a szintkülömbség miatt érezted nem?

Kép
csucsu05

Gabi!
Néha nekem is keményedik, és olyan fura, mintha görcsbe lenne.
Mitől lehet ez?

Lányok ma megyek fodrászhoz, öcsém visz majd el.
Párom megy Bp, mérges vagyok rá...
Nagyon elegem van most belőle :twisted: :cry:

picimami

Nem tudom mitől lehetett, szokott néha keményedni de az más fajta ez olyan nagyon rossz érzés volt.

Kép
Kép
minimano74

Picikém!
Mi a baj a pároddal?????

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nem tudom igazán.
Érzékenyebb vagyok, és több odafigyelésre lenne szükségem, és vannak húzásai amik kikészítenek.

Ma is pl menni akarok fodrászhoz, már 4 hete megvan az időpont, de neki kell az autóm.
És nem enged, hogy holnap menne, vagy csütörtökön..
Ha nem adom meg ő sértődik meg.

Nem veszi tudomásul, hogy babát várunk, és neki is kellene figyelnie rám

picimami

Jó reggelt!

Pici, a hangulatingadozások teljesen normálisak..sajnos nekem elég sokáig tartott... :cry: és most valahogy megint kezdenek előjönni :?

Sissy,néha úgy érzem,hogy jobb lenne otthon,de igy legalább emberek között vagyok és mozgok is egy kicsit...amúgy tudom milyen bunkó ügyfelek vannak,nem foglalkozom velük...
A pult meg az ügyféltér között nincs ablak,tehát simán látja,hogy "mekkora"vagyok,ha ilyen gyökér akkor legyen az!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sehol senki??? :roll: :shock:

Annyit gondolok Asiye-ra..remélem ma már túl lesz mindenen....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt mindenkinek

picike dehogy bántottál meg ezért kérdezem mi a ti véleményetek de ez nem gyógyszer:):):):):):)hangulatingadozás meg teljesen rendben van :):):) párod meg most szerintem nemlett más csak te látod érzékenyebben a dolgokat nyugi :):):):):)

asiye remélem lassan már babázol :):)

nika70
Salgótarján

Itt vagyok én is már.

Pici!

Hangulatingadozást a hormonok okozzák. Nem igazán tudsz tenni ellene. És ez az oka az érzékenységnek is.
A párod pedig biztosan törődik azzal, hogy babát vársz,csak nem annyit, mint Te.
Sajnos ez is természetes. Ők ezt nem úgy élik meg, mint mi.
Nekünk ott van a pocakunkban a baba, a nap 24 órájában kapcsolatban vagyunk vele. Ők mellette mé egy csomó mással foglalkoznak.
Megváltozik a helyzet, ha megszületik. De akkor sem köti majd le annyira a gondolataikat, mint a miénket. Ilyen a természet és az élet rendje.
Minél előbb el tudjuk ezt fogadni, anál előbb lesz könnyebb egy picit az életünk.

Csucsu!

Én ezt mg nem is hallottam, hogy a systolés aés a dyastolés rték között 50-55Hgmm-nek kell lenni a különbségnek.
Mindig tanul újat az ember.

Asiye nem válaszolt az sms-re, így szerintem már bármi lehet.
Ha kapok sms-t azonnal írok, vagy továbbküldöm valakinek.
Vendég

Most éppen Apa irodájában ülök, és arra várok, hogy befejezze a tárgyalást és elmenjünk ebédelni majd.

Voltam nőgyógyásznál is már. A méhszáj szerencsére teljesen zárt, és a méhem tapintásra pont akkora amekkorának lennie kell.

UH majd csak csütörtökön, mert akkor lesz jó orvos.
Vérvétel szintén akkorra halasztva, mert ma már későn értem be.

Viszont találkoztam Sissivel. Sajnos már nem kedden van a terhes diabétesz rendelés, így lehet, hogy fölöslegesen jött be...

Én viszont elintéztem az urolőgiát. Van egy enyhe jelzett tágulatom, de ez normális a terhesség ezen időszakában.
Vendég

Most éppen Apa irodájában ülök, és arra várok, hogy befejezze a tárgyalást és elmenjünk ebédelni majd.

Voltam nőgyógyásznál is már. A méhszáj szerencsére teljesen zárt, és a méhem tapintásra pont akkora amekkorának lennie kell.

UH majd csak csütörtökön, mert akkor lesz jó orvos.
Vérvétel szintén akkorra halasztva, mert ma már későn értem be.

Viszont találkoztam Sissivel. Sajnos már nem kedden van a terhes diabétesz rendelés, így lehet, hogy fölöslegesen jött be...

Én viszont elintéztem az urolőgiát. Van egy enyhe jelzett tágulatom, de ez normális a terhesség ezen időszakában.
Vendég

Asiye-nak holnap lesz a császár. Reggel ő lesz az első vagy a második.
Vendég

CAt jó,hogy minden ok...de hát ezt eddig is tudtuk :wink:

Asiye-nek nagyon szurkolok....

Mi lesz a finom ebéd??? :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megy a drukk Asiye-nek :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma gulyáslevest és krumplistésztát ebédelek :wink: a felén már túl vagyok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Örülök, hogy minden rendben van és jó ebédet nektek :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó étvágyat....én még szenvedek,hogy mit egyek..nem tudom...nem kivánok semmit.
Reggel kivételesen hányingerre ébredtem.... :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én is túl vagyok az ebéden.
Apának gyre újabb ügyfelei jönnek, így előbb mentünk el.
Francia hagymaleves, BBC csirkeszárnyak steak burgonyával... Nagyon finom volt. :D
Vendég

Gabi, Pici!

Keményedés lehet a megerőltetéstől, frontérzékenységtől, hangulatttól...
Érdemes Béres Magnéziumot szedni. Szerintem jobb, mint a Magne B6.
Vendég

húúúú asiye akkor holnap reggelmár gratulálhatunk a kis Yaseminnek :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Ma mindenk dolgozik, vagy az ügyeit intézi?
Még kb. 20 percig leszek, aztán megyek haza. Pontosabban Beniért a bölcsibe, és szerintem visszajövünk Apához. Imád buszozni és villamosozni.
Vendég

Most ettem..káposztástésztát..de nekem eléggé borsos volt..most lánykám ugrál nagyon :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Asiye:megy a drukk holnapra!!

Cat:az ekg-t elintéztem nem is voltak sokan. A telefonszámot próbálom hivni de sajna faxra van kapcsolva majd holnap is próbálkozok.
Uh-ra holnap megyek.

Most megyek aludni,mert nagyon féáradtnak érzem magam.
Vendég

Káposztástészta, krumplistészta...
Úgy megnném most ezeket, de pár hónapig még esélyem sincs rá. Főleg, ha komolyan veszem, hogy folytatom a diétát szülés után is, hogy lefogyjak.
De sajnos ez látszik a legracionálisabb megoldásnak, hiszen a szoptatás legalább égeti majd a kalóriákat.
És ugye augusztus közepén esküvőre megyünk, bele kell férnem valamelyik szép ruhámba. Ha lehet úgy, hogy nézzek is ki valahogy.
De legalább az egészségem miatt nem kell aggódnom majd annyit.
Vendég

Megmértem itthon a avérnyomásomat a bal kezemen 129*/75 a jobbon pedig 121/79.

Voltam körzetinél Ő küldött el engem diabétesz rendelésre, ill. néznem kell a vérnyomásomat mert nála is 138-80 volt.

Mondtam neki,hogy amikor itthon mérem akkor mindig jó.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: