A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

A gyümiket nem szopi után kellene adni, ha sokáig akarunk szoptatni? Nem kötözködés, csak felmerült bennem..

Náthánál ha leszívjuk az orrát, és néha kicsit véres váladék is jön, az nagyon gáz? Másnál is volt ilyen? Mi lehet az oka??

yuyu79

Ja és az miért van, hogy napközben alig kell szívni, este meg hajnalban meg egy csomó cucc kijön neki??

yuyu79

Boni, nagyon köszönöm, hátha így sikeredik...imádom Fülest! Kihagyhatatlan.

Csenge, én sem szoktam kivenni Levit, próbálom szórakoztatni, de mi nem állunk meg, talán egyszer ha volt ilyen. Sztem azt is megszokhatja egy idő után, de persze lehet, hogy tévedek. Én inkább a minél előbb ott legyünk pártján állok. Bár Levi általában az utat végig szokta aludni. A szabály: 40 alá nem szabad menni, akkor ordít ( ha piros lámpát kapok, vagy dugó van, akkor meg én tépem a hajam) 60 fölött nagyon nyugis és 80 fölött akkor is bevágja a szunyát, ha előtte aludt otthon. Szóval tartani kell a tempót. :lol:
Na jó, azért városban nem szoktam száguldozni.

Szuszu, jobbulást kicsifiad szemének!Tényleg jobb átmosni, ha ennyire gáz a helyzet.

Makadu, sajnálom én is, hogy nem sült el jól....azért én még nem parázom, hátha a mienk bejön s kis trónkövetelőnek.

Mennem kell, végre kapott Halásztelek oltóanyagot, ez az utolsó találkozóm a dokinkkal váltás előtt, ezt a két szurit csak nem szúrja el....na ez jól hangzik.
Szóval a tegnapi napunk is eléggé gázos volt, 1ig nem aludt Levi délután, viszont akkor mindketten ágynak estünk, sikerült is 3,5 órát lenyomni. Ami szuper lenne, ha éjjel is menne...ma meg az oltások. :?
NA, majd jövök.
Ti nurofent akkor is adtok ha nincs láza? Szóval csak fájdalomcsillapításra?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Julcsi, mert vízszintesen fekszik :wink:
A véres cucc lehet hajszálér-elpattanás, de sztem nem túl jó, én felhívnám a dokit. Nem nagy gáz, de hátha mondd rá vmit. Immunerősítőt, vagy homeós bogyit.....

Na, léptem.

Ja, hozzátápi: van olyan baba, aki csak akkor hajlandó, ha szopi előtt kapja, mint Levi is, bár ő még akkor sem nagyon. Max egy mokkáskanál felső tizedét eszi meg, ami úgy negyed millinek felel meg. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, a mokkáskanál felső tizede nem hangzik soknak... nem lehet, korai még Levinek a hozzátáplálás? Mi még nem próbálkozunk, úgyhogy nem akarok nagyon beledumálni...

Felhívtam, a dokinéni is azt mondta, hogy hajszálér pattanhatott el... Amúgy meg holnap megyünk tanácsadásra, akkor megvizsgálja majd :roll: Remélem semmi komoly...

yuyu79

Yuyu egyszer nekem is előfordult, valószínű hajszálér elpattanás!

beledugod az orrába az orrszívót? mert ha igen elég csak elé tartani. inkább többször szívd így...

én mindig előtte adom mert ha én teleenném magam tejjel, nekem se lenne kedvem utána mást kóstolgatni..de nem is a

Aproo akkor LEvi még nem érett az egyéb kajcsira másik fórumon olvastam, hogy többeknek is volt olyan, hogy a pépes kaját abszolút nem fogadta el, csak a tejcit, a szilárddal meg nem volt probléma :lol:

mi ma kapjuk a 3.prevenárt
Vendég

Asszem Dadomi írta, hogy ő a két szopi között adta a gyümit... az nem jó?

Hát nem dugjuk bele nagyon, csak óvatosan, párom csinálja, de néha nagyon sokáig kell szívni, mire nagyjából kijön minden...

yuyu79

Csenge! Mi a Szentendrei-szigeten lakunk onnan 50 km, de a szüleim Pomázon és oda egyébként is sokszor megyünk (hetente 2-3 alkalom) onnan meg csak 10 km. Telefonon is lehet, mi így kérdeztük, amikor Kristóf belázasosdott meg az elején a véres vizelet miatt. Sokat segített már nekünk, teljes vizsgálatra(45-60 perc) szerintem 2-3 hét, én december 10-e körül telefonáltam és január 5-re kaptam időpontot, de ez a karácsony miatt is lehetet.

Szuszu! Nekünk is ilyen tológatós van csak zöldben, bár mi kevésbé nemes célra hsználjuk. :D

Utazás. Mi elég sokat hozzuk-visszük, és szinte mindig alszik, ha nem, akkor néz ki az ablakon, párom szerint nézi a diszleteket. :P Én sem venném ki, inkább megállunk. Én általában elöl ülők, mert jól el van. Apa autójában középen van bekötve, az enyémben az anyós ülés mögött. De szoktam gondoskodni zörgő elefáánról, aminek minden testrésze ad ki valamilyen hangot és ezzel is elvan.

Az orrszívót mi beledugjuk az orrába.
Milyen márkájú elemes orrszívót vettetek?

Múlt héten megfáztunk apával, de Kristóf nem kapta el.

K.
Vendég

http://tiszta.levego.hu/
javul a helyzet!!
Vendég

Nekünk LivingLab orrszívónk van kölcsönbe, az előbb újra próbálkoztam vele, gyakorlatilag sikertelenül... De lehet hogy túl sűrű a váladék...

yuyu79

yuyu vársz 10 percet miután belefújtál a sterimarral?

inkább többször kevesebb ideig szivasd neki, kevésbé terheli le..
Vendég

Na, minden vita-szándék nélkül, de mi amikor betegek voltunk, legalább 1 percig kellett szívni minden alkalommal, az 5ig számolás helyett. Csak így jött ki vmi, a sok röviddel gyakorlatilag semmi. Julcsi, pumpáld az ellentétes oldalt. Én inkább tovább "kínoztam" szegény Levit, mintsem egy középfül-gyuszi. :?

Már meg sem lepődöm, hogy prenevar megint nem volt. Pedig elvileg 6 hóig meg kéne kapnia az ismétlőket. :twisted:
Ja, és mivel hiány volt, mindenkit mára rendeltek be. Sztetek mennyien voltunk összezárva a 60 fokban? :?

Boni, sikerült, köszike!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, tranzit:
ha holnap nem esik ónos eső, akkor megyünk babakocsi kereket cserélni és akkor csütörtök szabad.
ha esik, akkor csüt.-ön kell mennünk. Utazásig el kell készülnie...
amúgy berögzítettem a bolygókereket és utána elfelejtettem. Fordulni akartam vele... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo én is sokáig szivom inkább..de amikor elkezdett "vérezni"akkor csináltam a kisebb megszakításokkal :wink:

tetszik a vonalzód :lol: imádom Fülest :lol:

én imádom a Walt Disney meséket! kedvencem a kicsi Tantor "Anya biztos hogy ez a víz tiszta?nincsenek benne piranják?" :lol:
Vendég

sziasztok

nálunk egyre rosszabb az éjszaka....2 óránként felébred csabi sírva. van hogy csak simizni kell kicsit a hátát és visszaalsik, de általában ki kell vennem és kivinni szopizni kicsit. Hallom ahogy durrogtat szegényke az ágyában és arra ébred amikor egy egy nagyobb puki jön ki. gondolom nyomja a hasiját.
Hiába próbáltam már espumisant, gripe watert, még mindig vannak pukik. pedig már nem is annyit pukizik mint régen, de úgy látszik mégis zavarja éjszaka.

az elalvással is gondok vannak. egyszerűen már azon vitázunk párommal, hogy mit rontottunk el. lehet, hogy a napirendje nem jó csabinak. sajnos mostanában mindig negyed nyolc körül elalszik fél órára, így tolódik a kaja, emiatt a fürdés is fél órát csúszik, és utána meg viribel este 11-ig. nagy nehezen lehet olyankor is elaltatni.
pedig már a tv sem megy direkt este, kellemes halk zene szól, de aludni azt nem akar.
Úgyhogy most próbáljuk visszaállítani a napirendet, és fürcsi meg kaja után betenni az ágyába. Lehet ez is baj volt, hogy ilyenkor nem oda tettük, hanem mászkáltunk vele. de hát már mindent próbáltunk. az a baj, hogy az apja nem bírja hallgatni ha sír és ezért 5-10 perc után felveszi.

Meséljetek, nálatok hogy megy az elalvás?????????
lei

lehet mi is megyünk tranzitba csütörtökön. attól függ én milyen állapotban leszek csabi már jobban van, csak az orra trutykos kicsit de az sem vészes. a köhögése elmúlni látszik.

a krumplis anyatej mixet nem fogadta örömmel, pár kanállal nyammogott csak. próbáltam sütőtökös krumpli bébiételt, de z sem tetszett neki. most leállunk a próbálgatással kicsit. betegség alatt amúgy sem ajánlják.
ja és tegnap este az utolsó kajálás tápszer volt csabinak, amit beszlopált ezerrel meg még rászopizott, de mégis felébredt másfél óra múlva. szóval szerintem nem az éhség miatt ébred éjjel.
lei

Lei, annyira ismerős!
Nálunk is 3 óra a max. egyben.
Én próbálom a jó oldalát nézni: egyetemista korában azért fog könyörögni, hogy hagyjam még aludni úgy dél körül..... :wink:
Na jó, csak néha megy, hogy ilyen viccesen fogom fel, sokx borul a bili. :?
Nem rontottatok el semmit, egyszerűen ilyen Tied gyermek.
Nálunk most az esték lekopogom nem rosszak, csak az éjjelek. Este szopi, akkor van hiszti, mert 3-3 perc alatt kiszívja mindkét cicit, amitől teljesen puffadt lesz, akkor 5 perc hiszti, majd vagy bealszik, vagy nem. Akkor kiságyba teszem és általában pár felsírással elalszik, bár van, hogy ez 50-60 perc is, és így eltart 11ig nálunk is.
9 előtt nem fürdetünk, mert ha előbb letennénk, akkor hajnali3ra vége is lenne a nyuginak. Most ez talán működik.

Julcsi, igen még korai a hozzátápi, nem is erőszakolok, mindennap kap egy kis új ízt, mondom a mokkáskanál tizedét, de nem azért hogy egyen, csak szokja, hogy van más is mint anyatej.

Ma megnyugodtam, mert 7250et mértek a védőnők, 67 cm-t (nagyon hosszúak vagyunk, másfél hónapja 62 volt Levi), fej és mellkaskörfogat 3 ill.2 cm-t nőtt. Szóval nagy gond nem lehet. :wink:

Pöttöm, párom hazajött ügyeletből és kb. a 2. kérdése az volt, hogy mi van veletek?????? Nem eltűnni! Mesélj.
Hol, kinél jártatok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, nekem ha Micimackó akkor csak Füles.
Keresztapumtól kaptunk egy 74-es Füleses melegítőt, már úgy várom hogy belenőjjön Levi, hihetetlen cukkancs!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Micimackóból nekem is csak Füles :lol: az Ázsia centerbe lehet kapni Füleses pizsit minden méretben ZSiginek akarok én is beszerezni :lol:
Vendég

Szegény Tigris és Malacka. :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Megjöttünk a mázsálásról. Eredmény: 7 kg kereken és 65 cm! Wouw! Ha azt vesszük, hogy fél év alatt 5 kg és 20 cm növekedett, nem semmi teljesítmény. Olyan büszke vagyok rá!
Tegnap ültettük elöször be az etetöszékbe, miután órákig tombolt, sehogy se volt jó neki. Hát azt az elégedettséget és boldogságot, ami kiült az arcára nehéz leírni. Mintha csak azt akarná mondani: Nem ezt magyarázom egész nap, hogy én is mindent látni akarok!? :)
Holnap megyek megszimatolni a magyar játszócsoportot a belvárosban. Majd beszámolok a fejleményekröl.

Barbi
Vendég

Barbi, aszta!Szuper :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

csengim csak olyan 2kilót hízott és 4-6centit nőtt...de dönci igencsak belehúzott, gratulálok!!
Vendég

de csengi kétszerakkora volt mint döncike születésükkor...barbi erre mondják azt, hogy innen szép nyerni :wink:
Vendég

Sziasztok!

Aszem csináltam valami hülyeséget! :shock: Kidobtam vagy 10 aventes pohárnyi anyatejet + néhány lefagyasztott zacskót. Most először akartam kivenni fagyasztott tejet hogy este ha kell akkor legyen kiolvasztva. Na és így vettem észre, hogy amolyan fura fehéres, penészhez hasonló, lerakódás van a tetején, és a szaga sem a legjobb. Kiolvasztottam és megkóstoltam, elég fura volt, gondoltam akkor romlott. Ekkor olvasztottam fel és öntöttem ki a többit is (van még egy csomó, de szerencsére az az anyósom mélyhűtőjében van). Persze én 'okos' csak utána olvastam utána a net-en, és azt írják, hogy a felengedett anyatej az bizony büdös!!De nem tudom, akkor sem biztos, hogy merném adni Virágnak. Aki már adott olvasztott tejet a babájának, ez tényleg így van?!?! Most fáj a szívem, hogy lehet hogy kiöntöttem egy csomó egyébként jó tejet.... :?: :?: :?:

Kép
Kép
dia123

Dia! Nem mondanám bűdösnek, de van egy jellegzetes szaga a felengedett anytejnek, plusz a tetején gyűlik össze a "zsír" és ezért sárgás színű, nincs vele gond. Ezt szokta anyukám is adni Kristófnak mikor vigyáz rá.

LEi! Sajna én nem tudok tanácsot adni. Nálunk nem volt szoktatós rendszer és mlégis kialakult. Nálunk nem kell altatni, mert egyből elalszik, mondjuk mi nem kötöttük időhöz, velünk van és játszunk amíg el nem álmosodik, de ez rendszerint fél 9 és fél 210 között van és 2* kell éjjel, reggel meg alszik 8 -1/2 9-ig, addig nekem is jut alvás. Etetés után azonnal alszik. Napközben is alszik 3-5 órát kkint a szabadba, most is, hogy iylen hideg van, van egy szuper gyapjú zsákja és abban.

JA! megrendeltem a bebesounds márkájú orrszívót, ők forgalmazzák az angelcare-t is.
Vendég

Lei én sem tudok tanácsot adni, nekünk napközben nem alszik el csak ringatva... :oops: :shock: :cry:

Sziuszu igen kolpingban voltunk

Csenge még jó,h nem együtt mentünk...nem lettünk volna jó társaság :cry:
csak akkor szoktam kivenni,h nagyon visít egyébként. ha megállunk annál tovább tart a rémálom út!

Meg sem dícsértétek a kisfiamat :cry: :cry:

Köszi az együttérzést.

zsófival mizujs? NAgyon eltűnt!
makadu

gratu a nagy növésekhez! Főleg Döncinek!

Nektek egyébként írják a kiskönyvet? vannak azok az oldalak,h mikor mi mekkora stbstb, nekünk idáig egyet sem töltöttek ki... :shock:
makadu

Nekünk kitöltötték, kivéve a hazaérkezés utáni oldalt.

yuyu79

Lányok!

Úgy néz ki, mindíg olyankor írok, mikor nemigen olvassátok a fórumot/ vagy lehet, hogy nem tudtok segíteni ez is természetes, de mégis megpróbálom újra megkérdezni, nem tudtok viszonylag olcsó szállást olyan helyen, ahonnan könnyen megközelíthető a SOTE I. Tömő u-i épülete, ott műtik újra Dorcát és apának is meg kellene szállnia valahol????? Előre is köszi, ha van valami használható ötlet!

Lei!

Annyira együttérzek az elbizonytalanodásban, hogy hol rontottuk el?, de hidd el Aproonak van igaza, sehol! Majd meglátod, egyszer egyik napról a másikra gyökeres változás, mintha nem is ő lenne... Mind a 3 gyermekemnél átéltem néha hónapról hónapra, csak az a rossz, nem tudod, mikor következik be a változás!! Dorcám még 3 hete egy teljesen más gyerek volt mint ma. Akkor néha az idegbaj kerülgetet, ma imádom és nem tudom elhinni, hogy olyan is volt.

Katica! Mi is ülünk: Kép Kép csak kényelmesen

KépKép
koadri

Nekünk is kitöltötték....
Dia, a fagyasztott anyatejen nálam is vannak kicsapódások és iszonyú büdös az íze meg...mint az epe, fúj. De tutter nem romlott meg.
Mondjuk Levi el sem fogadja. Szóval majd talán hozzátápinál belecsempészem a főzikbe....

Beleki, van vmi oka, hogy középre ill. anyósülés mögé kötitek Kristófot?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Makadu!

Tényleg szerettem volna dícsérni a kicsi fiad csodás kék szemét :roll: és a formás kis pofiját, csak valahogy mindíg elmarad valami, :cry: biztos ezért nem érkezik nekem se válasz a kérdéseimre, de sebaj, felteszem mégegyszer!

teljesen jogos a reklamáció, hisz ezek a szemek vetekszenek Zsófi Benijének szemeivel.
és ne keseredj el az utazás miatt, mi minden Bp-i utunknál ordítunk Dunaújváros Pécsvárad viszonylatben. Tudod, mi még csak a nézelődéssel se tudjuk lekötni magunkat. Tényleg gyorsabb sebességnél és motorzúgásnál könnyebb, de csak ideig óráig, én szinte egész úton tartogatom, különben apa megőrülne vezetés közbe, ha meg megállnánk.... így is reggel 5-től ált. este 8, 9-ig tart egy-egy felutezós altatásos napunk!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Lei: veled kezdem, nehogy elfelejtsen, mi két héttel ezelőttig nagyon sokat küzdöttünk az elalvással, ha nem aludt el a cicin, akkor sétáltunk, sírtunk, kivittük a szobából, aztán fél óra múlva kezdődött az egész előröl, amíg végleg kidőlt, szerintem sem rontottatok el semmit! Két héttel ezelőtt pedig egy csapásra megváltozott minden, Málnus nem aludt el a cicimen, kezdődött a nyűglődés, mérgembe betettem a kiságyba, bedugtam a cumit a szájába, ő pedig elégedettem becsukta a szemét és elaludt...azóta így megy ez nálunk, egy kis esti altatóval kiegészülve (csak most el ne szóljam magam!) Viszont nekünk is volt 3 olyan éjszaka, amikor 10 percenként kelt, és látszólag semmi oka nem volt rá, csak a fogacskára tudtunk gondolni, bár még egy sem bújt ki (tudom, hogy nálatok jönnek a pukik) Teljes zombi voltam, úgyhogy irány a bio bolt, beszereztünk egy Borostyánláncot, azóta újra békések az éjszakák. Szóval nagyon meg vagyunk elégedve vele.

Találkozó: sajnos csak holnap délelőtt derül ki hogy mikor tudunk felérni Pestre, de megpróbálunk. Olyan megtiszteltetés, hogy hozzánk igazítanátok :oops: :oops: :oops: ahogy tudok valamit, rögtön megírom!

Julcsi, én is két szopi között szoktam kóstolgatni az új ízeket Málnussal, és egy nap egy ízt kétszer-háromszor is. Bár ő is csak nyalogatja, ízlelgeti. Szopi előtt nem akarom, én is olvastam, hogy akkor abba hagyhatja a szopit, utána közvetlenül pedig annyi jól van lakva, hogy semmit nem fogad el. Jobbulást nektek!

Levinek, és Döncinek Gratulálok ehhez a hatalmas növekedéshez!

Dia: ha úgy is van még egy csomó, akkor ezen már ne bosszants magad, ennyit úgy is képtelen lett volna megenni! A tartalék pedig ott a fagyasztóba...visszacsinálni úgy sem tudod már!

Kitti: nekünk írják a könyvet! Én megdicsértem a képeket :wink:

Adri: Dorca is nagyon sokat fejlődött, örülök, hogy kicsit nyugisabb kett az életetek, szorítok a műtét miatt, szállás ügyben sajnos én nem vagyok kompetens....

Zsófi, Pöttöm, Columbine Ági, Sniky, Nici,
és még sorolhatnám, szóval jelentkezzetek, hogy mi van veletek!!!!

Snikyért külön aggódok, mert aggasztó célzások voltak, hogy valami gáz van...gyere panaszkodni nyugodtan!!!!

Szuszu: szorítok nektek holnap, ha hazaértetek, akkor gyere és meséld el mi volt!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.01.13 21:34-kor.

<
sziszka78
Tolna

Tudtam, hogy még így is valamit elfelejtettem!
Barbi, zabáld meg helyettem Döncikét, annyira édes az etetőszékes sztori!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kata! Nekünk is LivingLab van.

Adri! Sajnos én nem tudok szállást, mert Pesthez közeliek lévén még nem volt rá szükség. Remélem találtok valamit. Aranyos a kiscsajod!

Csenge is aranyosan falatozik!

Kitti! Szép a kisfiad! Sajnálom a telelést! Nekünk anno a fürdős részleg esett nagyon messze a szobánktól, jobban jártunk ha átszeltük a parkot, de tél lévén eléggé féltettem Cintust.

A mi első pihenésünk Cintussal szintén egy katasztrófa volt. Másfél napot sikerült a Balaton mellett eltöltenünk, Cintus akkor 10 hós volt. Egyszerűen nem volt hajlandó aludni, így éjjel egykor pizsiben, hálóingben caplattunk vele az autóhoz, csak úgy tudtuk elaltatni.

Az alma nálunk sem nyerő. Most banánt kezdtem el adni Vikinek, az nagyon ízlik neki és szerencsére nem is fogja.

Zsófiéknál ma volt a temetés, gondolom ezért nem jött a napokban.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

remélem tényleg előkerülnek az eltűnt lányok és jó hírekkel!

ma ne nagyon menjetek sehová a jég miatt, vagy ha muszáj csak óvatosan

Makadu külön nem emeltem ki, mert éppen akkor sok babakép volt fennt, de írtam, hogy a babák egytől egyig gyönyörűek! de apával megállapítottukmilyen édes a vízben a kisfiad! és a sztori hatására nyárra kitoljuk a pihenésünket!

Adri milyen szépen ül Dorca

Barbi határozott egy kiskrapek Dönci etetőszékes képet kérünk!

hoztam pá reggeli képet! éjjel nyugtalanul aludtunk valószínű a Prevenár miatt de reggelre semmi nem látszott

:wink: Kép Kép
Vendég

skinyéknél csak az okoz nagy galibát, hogy elszált a gépük:(egyenlőre ennyi, de majd ő elmeséli...
Vendég

sziszka, ok várom a visszajelzésed

adri,sajnos én sem tudok szállásügyileg segíteni hacsak nem a sniki uránál a hostelben nem kaptok helyet a belvárosban van az új váciutcával párhuzamos utcában,de várj fölhívom...

makadu, neharagudj írtó édes a kis uralkodó és sajnálom , hogy ilyen kellemetlenül sikerült a kikapcsolódás :(
Vendég

adri, hát ferci azt mondta, hogy nem az ő hostelje a nyerő mert sokfős közös szobái vannak és sok hangos tizen-huszon éves kocsmázós bandák...de azt mondja vannak pesten más hosztelek és vn olyan is achol vannak külön szobások is ...nézzétek meg a neten...
ennyit tudtam segíteni :(
Vendég

Jó reggelt lányok!

Létszámellenörzés! Zsófi??? Niki akkor igazoltan, Ági is talán, de a többiek?

Adri!

Te a SOTE közelében keresel, abban nem tudok segíteni, pedig már napok óta töröm rajta a fejemet. :( Ha minden kötél szakad, esetleg egy külkerületi lehetöséget tudnék adni.
Anno engem is az 1. sz. Szemklinikán mütöttek 3x. Én szinte vakból jól látó lettem, remélem nektek is szerencsétek lesz és végre vége lesz a rémálmoknak!

Tegnap találkoztam egy új anyukával az elöoviban, ahova Regö jár. Neki 4 gyereke van 17-10 év között, aztán becsusszant még egy, aki most 2,5 éves. Van remény! Nekem is!!!

A képek, mind mindig, egytöl egyig szuperek. Órákon keresztül tudnék képeket nézegetni, talán szakmai érdeklödés!?

Boniko!

Az a megeszemalábam nagyon tuti, imádom, amikor ezt csinálják. Sajnos minden jónak, ennek is aránylag hamar vége szakad és az életben többet nem fog sikerülni elszopogatni a lábujjainkat. Tisztelet a kivételnek! :)

Tegnap kaptam egy isteni kipróbált süteményeskönyvet kölcsönbe a barátnömtöl, ma ki se mozdulok a továbbiakban a konyhából! Éljen a két étkezés közötti diéta! :)

Yuyu!

Javulás, gyógyulás?

Sziszka!

Aranyos vagy nagyon, csinálok ma képet is róla. Most éppen az apja plüsselefántjával küzd. A biztonság kedvéért a család mindegyik tagjának ugyanolyan elefántja van, hogy ne legyen vita. :)

Mentem vasalni.

Puszi: Barbi
Vendég

Köszönöm a tippet Csandi, és a többieknek is, akik "törték a fejüket", tovább kutakodok!!!

Barbi! Megkérdezhetem, mi volt a szemeddel és hány éves voltál? lehet privi is! Egyébkent én is nagyon elégedett vagyok velük és ez a többi kórházi tapasztalattal szemben egy emberséges intézmény, különösen a gyermek részleg!!!

Boni! Édes a méhecskés kiccsávó, éljen a lábharapdálás!

Zsófi! remélem minden rendben nálatok, gyere minél előbb!!!

KépKép
koadri

Adri, sajnálom, hogy ilyen nehéz szállást találni, reméltem hogy a pestiek tudnak itt segíteni Nektek...

Nagyon jók a képek, Kitti, bocs hogy én se dicsértem meg külön, de mostanában én is csak bekukkantani tudok néha a náthánk miatt... Ami egyébként már javul, ma éjjel csak egyszer kelt Eni, akor is csak szopizott, nem kellett szívni az orrát. Viszont reggelre azért tele lett, és Apa már nem volt itthon, így megtörtént az első önálló akcióm. Nem tudom ki ajánlotta a becsavarást, de köszi, bevált, betekertem Enit egy kisplédbe, lefektettem, és úgy gyötörtem a nóziát. Hát nem mondom, hogy minden kijött, de a nagyja igen. És mostantól már nem csak Apa a mumus... (szegény tisztára kivan, hogy nem mosolyog rá a lánya, mert haragszik rá az orrszívás miatt :-(

Ja, amúgy ma mennénk tanácsadásra, erre itt van ez a jég... pedig jó lenne, ha azért látná Enit a dokinéni, de nem tudom el merjek-e indulni. Délutánig hátha felolvad...

Zsigi is nagyon édes a képeken :-)

yuyu79

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkolást és az együttérzést, úgy tűnik segített. Ma reggel átmosták Andris jobb szemét. Nagyon rendes volt megint a dokinő (Dr. Riegler Erzsébet - csak ajánlani tudom), mindent elmondott szépen és megnyugtatóan, majd kiküldött minket. Balázs az ajtó előtt maradt, én elmentem a lehető legmesszebb és befogtam a fülem, de még így is hallottam a sírását, és persze én is vele sírtam. Gyorsan megvolt a dolog , pedig állítólag több helyen is el volt tömődve. Majd 26-án megyünk kontrollra, addig kamillázni kell. Andris már el is felejtette szerintem, mert jókedvű és nagyokat dumálgat.

Veronikának tegnapra :oops: sok boldog névnapot kívánok!

Aproo, asszem te kérdezted, hogy hogy adjuk a nurofent szuri után. Hát én mindig szoktam neki adni egy-két adagot, ha lázas, ha nem, mert éjjel jobban alszik, mert abban van fájdalomcsillapító is.

szuszu

Verának boldog névnapot tőlünk is!!!

Én nem adtam eddig még egyszer sem Nurofent, így is jól aludt Eni, csak elalvás előtt volt nyűgös, és nem lázasodott be egyszer sem... A mi dokinénink azt mondja, csak ha lázas, akkor kell kanalas, kúp meg csak 39-től...

yuyu79

Barbi, azért az 5 kiló és 20 centi nem semmi teljesítmény ám :!:

Köszi mindenkinek a kérdést hogylétünk felől ;-)

yuyu79

Aprooka! Igen, van. Mert apa nagy autós magazin rajongó és már sokszor olvasott egy tanulmányt, hogy hátul középen a legbiztonságosabb. Vizsgálták a baleseteket és ott a legkisebb a nem tudom micsoda. De ha érdekel jobban,a kkor megkérem, hogy keresse elő azt a számot és mescennelem. Apának Touranja van, abban hátul 3 ülés van az egyém egy Wagon R+, abban csak 2-ő, ezért nálam nem tudjuk középre bekötni. ELőlre meg nem is kötném, bár az enyémből nem lehet kikötni a légzsákot. Az enyémbe meg jobb az anyós mögött, mert így jobban rálátok.

Sziszka! Hol vettetek borostyán láncot? Az orvos mondta, hogy az jó, akkor is mikor jön a fogacskájuk.

Boniko! Istenem ez az édes vigyor! :)
Vendég

sziasztok!

Meg vagyunk ám mi is csak most 2napig csak Áronnal foglalkoztam az eredmény mondjuk hogy hoppá és mint eddig is rengeteget mosolyog. Persze volt itthon is mit csinálni így végre eltűnt egy óriás kupac vasalni való de már keletkezik egy következő adag.:( ennek sose lesz vége.

Kitti sajnálom hogy ilyen rosszul telt a pihenésetek, a kis tökikéd nagyon cuki a fürdőbugyiba. Látható hogy nagyon bejött neki a nagy víz. Ti nem akartok járni babauszira?

Szuszu remélem Andris szemecskéje végleg helyre jön már, milyen jó hogy ilyen hamar elfeledik mi történt velük és már jó kedve van.

Koadri sajnos én sem tudok segiteni szállás ügyben pedig Hotel körben dolgoztam, de aki maradt ismeretség az ott egy k...va barlang ott inkább meg se kérdezném ha nem baj :oops: :oops: :? Dorka már nagyon ügyi hogy ilyen szépen ül egyedül. Mi ha kitámasztom is dülöngélünk jobbra balra mint egy kejfeljancsi :D

Mi a gyümit délután 5ös kajánál esszük és szopizás után. Általában szoktam várni egy fél órát hogy azért annyira ne keverdjen. Nekem egy szavam se lehet Áron mindent megeszik kapott már sütőtök-almát is azt is betolta, eddig üvegesekell próbálkoztam de tegnap reszeltem almát és banánt és azt is megette. Szerencsére apja fia nem finnyás mint én :wink:

Nekünk pesztonka orrszíonk van nekem bevált mikor áron megfázott és érdekes de szerencsére lekopogom kb minden másnap vagy 3naponta adom neki a cebion cseppet és azóta nem volt beteg. Remélem nem is lesz.

Aproo lehet vak vagyok de mi történt a babakocsi kerekével hogy kitört? meg tudtátok javitani?

hhúúú nem győzök visszaolvasni meg írni , ha kihagynék valakit bocsánat

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nálunk dokinéninél az a szokás hogy oltás előtt kap egy kúpot a neve NORAMINOPHENAZONI.

Verának Bódogosz Névnaposzt!

Boni csúcs zsigi ahogy eszi a lábát.

Lei ne izgulj alvás miatt minden nap is lehet más. mi most két napig 11től reggel 7ig aludtunk kelés nélkül tegnap meg hajnal 1ig ment az üvöltés mert nem akart aludni. Én ilyenkor hasra rakom a kiságyba hogy fárassza magát, persze jókat dumált a macijával. reggel meg 6kor kelt.:(

na szólít a kis herceg

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mi ajándékba kaptunk borostyán láncot, még nem jön láthatóan a fogunk, de ráadtam most a nátha miatt, mert az immunrendszert is erősíti és gyulladáscsökkentő hatású azt hiszem, szóval sok mindenre jó lehet... Tesómék Kozármislenyben vették, ahol csinálják ezeket a láncokat (a neten www.babacsoda.hu) ők ott laknak az egyik szomszéd faluban, Romonyán, és vettek a saját lányiknak is, pedig ők már nagyobbacskák...

yuyu79

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert apjuk a nyakamba liheg, hogy ha pötyögök, akkor nem tudja altatni Levit..... :lol:
Most végre itthon van , így ünnepi menüvel készültem:
Tárkonyos palócleves (zöldbabos, malachusos) utána meg bundában sütött alma olvasztott csokiba mártogatva. Nagyon egyszerű, én most csináltam először, és nagyon bejött mindenkinek.

Levi meg ma nem köpte ki a krumplit, 3 mokkáskanállal megevett. Most nagyon vízállagúra csináltam, nem anyatejjel kevertem, és egy kb. 3 szem sót tettem rá. Eredmény, nagy szájtátás minden kanálra. :lol:

Szuszu, nagyon szuper hírek! Köszi a tippet, de végül nem kellett semmi. Estére nem is látszott, bár ugyanúgy 3 óránként keltünk...

Adri, írd be a keresőbe, hogy szálláshelyek Budapest, 9.kerület. Vagy 8. kerület. Aztán nézd meg Bp. térképen, melyik esik közelebb a Klinikákhoz. Talán így találsz vmit.....bocsi, hogy csak most.

Mecsi: enyim gyerek 2 órája üvöltött, kitettem a babakocsiba és berögzítettem a bolygókereket, hogy tudjam tologatni. Elaludt, bejöttem, 3 perc múlva felsírt, kimentem kezemben a szeméttel és fél kézzel próbáltam meg befordítani, elfelejtettem a rögzítést.
Szerencsére van szakszervíz, igaz kb. egy másik bolygón, de pénteken viszem cserére. :oops:

Beleki érdekelne nagyon a cikk, mert én kb. 5 helyen azt olvastam,hogy a vezetőülés mögött a legbiztonságosabb... :shock:

Boni, Makadu, fiúk nagy csibészek ám!
Lábujjszopi nálunk ritka, mert nem hajlítja be, csak megfogja kifeszítve, mint az avataron.
Mennem kell.........

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: