A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

sziasztok lányok

bocsika hogy eltüntem egy másik fórumon levelezgetek jól teltek az ünnepek és az újév első napjai is már 14hetesek vagyunk és 6napja nincs émelygés de még csak keveset tudok enni de járok úszni is a babák jól vannak és nőnek már 7cm-esek
ha esteleg van olyan ismerősötök aki kiságyat, pelenkázót vagy babakocsit árulna akkor szívesen fogadom a címeket köszike mindent
kellemes estét és igérem nem tűnök el

Kép
paradizs

Paradizs, hordozó nem kell esetleg?

Kép
an°°di

Itt a táblázat: 1231789751.2532.htm

binyek

andi: :lol: apának szerencsére van céges autója, azzal mozgunk :lol: srácok annyira durván mozgékonyak (bár a konduktor szerint nem hiperaktívak), hogy ciki-nem ciki, én egyedül el sem mernék indulni velük. persze lehet, hogy meghazudtolnák magukat ...

banika: akkor most a hó fáj, vagy a segged, vagy apa hava, vagy a hó apasegge? :lol: :lol: :lol:

paradizs: végre, örülök, hogy jól vagytok. :) én egy egymás melletti babakocsit tudnék ajánlani.

Petra
Kép
petricsek

köszike mindenre vevő vagyok

Kép
paradizs

Hiszti :
Én nem tudom elképzelni, h hisztizni fognak.most is hol az egyik, hol a másik ül elől.ha meg mégis, engem nem érdekel.majd megszokják, vagy nincs séta  terrormuter

Főzelék:
Én botmixerrel tumixolok mindent.

Sotske:

Jaj, te szegény 

szanet

Jó sokat írtatok, helló! :lol:

Paradizs!
Nekünk ikres légzésfigyelőnk lesz eladó,ha érdekel...
És tényleg ne tűnj el! :lol:

Mariann!
Gyűrű megjött,köszönöm szépen!Válaszborítékot postázom,ahogy tudom! :wink:
Mit szedsz?Reduktil-t?Írígy vagyok nagyon,nekem most nem megy a fogyózás,csak tudnám miért vagyok ilyen idióta!
Tényleg a fürdőben aludtam,mindjárt mutatok képet!

Szanet!
A darabos tea tényleg jó ötlet...Mi isszuk is,de nem jutott eszembe,hogy a törpik is ihatnák!Hülye anya... :roll:

Banika!
A te higanyfiaid akkor se híznának,ha tömény cukorral etetnéd őket! :lol:

binyek

binyek: a nagylányoddal miújság?

Petra
Kép
petricsek

Paradizs
Hordozónk van nekünk is kettő,meg valószínűleg tavasszal a babakocsink is eladó lesz.
perego duette

Binyek
Mi az hogy higanyfiúk?
Vendég

Amúgy holnap megyünk méretzkedni,szerintem nem is híztak.Tényleg girnyók.Na majd adok nekik egy kis kakaóscsigát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Telefonnal készültek a képek,mert nem vittünk gépet.
Itt fekszem a fürdőszobában: Kép

Itt meg tolom be a fejembe a mákoslütyüt: Kép

binyek

szióka én mára befejeztem holnap jelentkezem mindenkinek jó éjt

Kép
paradizs

Banika!
Arra mondják,akik olyanok mint a higany.Nem tudod megfogni,mert állandóan mozog-pörög-tesz-vesz. :lol:

Petri!
Nagylányom olyan,mint volt(sajnos).Nem tudok vele dűlőzni sehogyse...Most már ott tartok,hogy lesz@rom,hogy mit csinál,belefáradtam a cirkuszokba.Persze ez sem jó,majd igyekszem összeszedni magam,de olyan nehéz,mert itt van ez a két pici édes manó,akiket imádhatok és nulla gond van velük,meg itt van a nagy gyogyós gyerekem,akit amikor meglátok,akkor csak az ideg kap el.Sz@r anya vagyok,de megőrülök tőle... :cry: :cry: :cry: [/b]

binyek

jaj, barbi, nem akartalak elkeseríteni, ne haragudj! :( majd csak rendeződnek a dolgai. Érezze, hogy szereted és támogatod. Ez egy ilyen kor, csak Téged akar bosszantani, de ugyanúgy törődésre van szüksége, mint korábban, csak ezt a kamaszok így fejezik ki. Ez a "cikik a szüleim korszak", de majdcsak túllesz rajta. Ha próbálod bevonni a babák dolgaiba (persze nem utasítóan), vagy kérdezed a suliról, haverokról, akkor mit csinál? ... a képek zsiványak! :lol: a mákoslütyüt majdnem kimarkoltam a képernyőből! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Binyek,
tök jól nézel ki! :P
Mi az a darabos tea?

Fanni,
miért kéne, h kielégítsen a helyzet, amiben vagy? Emiatt aztán nem kell haragudnod magadra. A legtöbb nő így van ezzel. Légy türelmes önmagadhoz.

Vandapasi,
gondolok rátok!

KépKép
lili73

Helló!

Lanyané, Banika! Ez a fogyis dolog engem is érdekelne! Légyszi lökjetek infót!

Binyek! Jók nagyon a képek! Látom kényelmes volt a fürdő! :) :) :)
Ja és persze a kaja, megkorornázta a hétvégédet, mi? :lol: :lol: :lol:

Petricsek! Semmi gond, mi a 173-as vonalán lakunk azzal tudok menni, mert van közte lapos is. Így járunk Dévényre a Rákospatak útjára. Majd meglátjukmit tudunk kihozni belőle.

Most megyek aludni! Talán hagy a lányom!Jó éjt Mindenkinek!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Lanyané, de ügyi vagy, nekem is kellene fogyizni, Ati folyton cseszeget, hogy kövér vagyok :roll:
El akarunk menni hetente kétszer bicajozni, a kondiban minden délután van gyerekmegőrző, bepróbálkozunk, hátha kibírják a csajok...

Nekünk is egymás mögötti kocsink van és sosem volt belőle hiszti, hogy ki ül elől, mondjuk mostanában egymással szemben ülnek, így egyik sem lát semmit és nincs vita :lol:

Andi, te hová akarsz fogyni?

Judit

jucicuki

Mákoslütyü nagyon jól néz ki.De a fekhelyed se kutya :lol:
Tényleg higanycsávók :lol: :lol:
Vendég

Sotske: ez valami borzaszto lehetett, annyira rossz nezni a kicsiket a racsos agyban meg ezzel a kotessel a fejukon, ugy sajnalom! :cry: Az hogy mefulladt volna ha otthon marad ... hat, a fraszt hozod ram. Az enyemek is allandoan fulladnak. :(
Gondolom Te az idegessegtol es a faradtsagtol voltal rosszul, nem?
En Annaval csak 3 napot voltam korhazban de az ellensegemnek sem kivanom!

Binyek: ismeros amit irsz a nagylanyodrol :oops: ez a nem birpm elviselni es ha meglatom gorcsbe randul a gyomrom sajnos nagyon is ismeros. Bar az en fiam meg csak 4 es fel borzalmasan ki tud idegelni, nem fogad szot de az meg ok viszont ahogy beszel velem sokszor az durva es hiaba mondom szepen, kiabalva hogy igy nem beszelunk futyul ra. Ha nem azt nezzuk a teveben amit O akar kiabal, ha beszelgetni szeretnek valakivel beszol hogy legyek csondben mert nem hallja a tevet. Allandoan szemitogepezni akar, enni csak azt es akkor amikor O akar stb. pedig nem vagyok egy engedekeny valaki nem tudok hogyan jutottunk el eddig es hogy mit kell tennem ezek utan. Sajnos Anna is nagyon hizstis mostanaban azt hiszem O is ilyen aratos, orokmozgo kis bestia lesz de akkor orokbeadom mindharmat es elkoltozok egy lakatlan szigetre. :roll:
(Anna mar szabalyosan hetradobja Magat es ugy hisztizik kozben meg sikit. :roll: )
Kivancsi vagyok hogy csak az en gyerekeim ilyenek-e vagy par ev mulva Ti is panaszkodtok majd hogy nem birtok az ikrekkel. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Juci es Te hova akarsz fogyni? Kover? Hat, en egyaltalan nem latlak a kepeken kovernek!!!

KépKép
KépKép
tontica

ancsi, de jó, ha jobb idő lesz, összehozzuk! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Történelmi pollanat:

Főztem :oops:
és meg is ettem :lol:

Binyek:

Nekem is ez a parám folyton, hogy majd megnőnek a lányok, és akkor már nem lesznek ilyen cuki kisangyalok, mint most.nehéz ügy, gondolom

szanet

Kép Lili már a tavaszra készül

Kép Dorka a farmerlány

jucicuki

Judit, jók az effektek! És van rajtam 5 kiló színzsír. No attól szerenték messzire jutni..

Binyek, nekiláttam a fogyókúrádnak apróbb módosításokkal :lol: úgyhogy légyszi pár napig ilyen desszertes képeket ne tegyél föl! Köszi 8)

Mennem kell....
:arrow:

Kép
an°°di

Joreggelt csajok!

Mariann, gratula a fogyashoz! 10 kilo nem semmi, ugyi vagy!!! Furdozesehz meg sok sikert, hodisd meg Apat ujra a dogos bikiniben :wink:

Binyek, jok a kepek! Makoskutyu nagyon komoly!!! meg a furdoszobafoldon alvas is... :shock: de ismerem az erzest, amikor
menekulesre kenyszerul az emebr a horkolas elol.... nalad nem megy az oldalbabokos modszer? ;)

Juci, nagyon ugyes vagy, baromi jok lettek a photoshopos kepek! Bar en tudenk ilyet :roll:

Nalunk beindult a fogzas!!! :shock: :shock: Szegeny kis Lukam tegnap ejjel annyit sirt, nem tudott megnyugodni, mig kiderult, hogy nem azert mert szutykos, taknyos, hanem az inye faj szegenynek....
ugyhogy ok ketten az egyban mellettem aludtak, en semmit, Apa meg dolgozott/zik... ugy megijedtem, hogy mi a baja...........

Binyek, te hasznalsz borostyanlancot ugye? nem tekerednek bele?

Moni a babaid mit csinalnak egesz nap? A sracok eleg sokat alszanak, kb 10-15 percekre van fullos jatek/foglalkozas aztan kifaradnak, kis pihi kell..... tegnap berendeztem nekik egy jatszoszobat, a leendo gyerekszobaban, mert a nappali tul hideg, jon a cug..... ugyhogy vegre lehet majd a foldon jatszoszonyegezni

Ja, tegnap voltunk jogan!!!! Annyira jo volt! a fiucskak is elveztek, bar foleg a nezelodest, teljesen odavoltak a neon fenyekert :roll: :lol:
Raadasul a legtobb csajszival egyutt jartam kismama jogara is, jo volt latni most a pocik 'eredmenyet' :lol:
ugyhogy nemtom ki kerdezte korabban a babajogat, en csak ajanlani tudom!!!

Tel: szegenyek abban a fagyban :( itt 'csak' eso van, a hideg megall a -1-nel, de az is nagyon tud utni, mert elszoktam tole, ilyen hideg telunk ne volt 6 eve amiota itt vagyok! Mi is jatszohazazunk, kavezoba jarunk (itt a legtobb bababarat) vagy atjarunk egymashoz az anyukakkal egyutt babazni, az az egyszerubb.....

dragonfly

Eszti, le a kalappal elotted, hogy ilyen lelekjelenleted volt/van!!!! JOl tetted, hogy kerdeztel, gaz, hogy kell, es nem mondjak el maguktol, hogy mi a helyzet.......
Remelem most, hogy otthon vagytok, te is megnyugodhatsz es tudsz hizni egy kicsit.

dragonfly

binyek mákoslütyü szép adag :D és a vip szoba az komoly :D
juci királyak a képek a lányok meg csecse csajok.
segítsetek olyann szinte savanyú büdös a gyerekeim pofája :D szájacskája hogy förmedvény mit csinálja :?: :?: :?: :?:

lanyané

Hogy Ti mennyit tudtok írni???!!!!

Andi! köszi a Jó hírt, a tescos pelussal kapcsolatban! már jól indul a reggel :)

mostanában 8 után kelnek, én is fél 8-ig aludtam. Nah jó tegnap moziba voltunk, a Valami Amaerika 2-t néztük meg. sztem naggggyon jó. aki teheti menjen el.

Eszti! még olvasni is rossz volt, nemhogy átélni :( de most már remélem minden okés.

teszek pár képet a szülinapról. Kép
Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Lanyané!
Adjál a csajoknak tictacot :lol: :lol: Hogy hogy büdös a pofijuk?????
Ügyes vagy hogy lefogytál!
Eszti!
Nagyon sajnálom hogy át kellett esnetek ezen!!!Csajok nagyon szépek.Szorítok a kontrollra!!!!!!Tudod megy a vudu :arrow: :arrow: :arrow: :D Sajnálom hogy konkurenciát csináltak Neked,de remélem nem lesz olyan jó tanár aztán visszaszoknak hozzád a lurkók!
Szanet!
Élsz is még?(miután megetted amit főztél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Tonti!
Az biztos hogy nem kevés türelem kell hozzájuk.Anna nem kezdi kicsit korán? :wink: :lol: Úgy látszik nekem nagy szerencsém van a lányokkal,soha nem hisztiztek így 8) 8) ,volt (meg persze van is) hogy műbalhéznak,de ilyen műsort még nem mutattak be,remélem hiányzik a repertoátjukból!! :lol: :lol:
Lili!
Szárított gyümölcs darabok vannak a teában.
Paradizs!
Örülök,hogy jól vagytok!Tessék gyakrabban jelentkezni!!
Petricsek!
Nagyon ééédik a fiúk!
Banika!
Te se panaszkodj,van bőven segítséged!!! :wink: :wink:
Ancsi!
Azt hiszem Te írtad,hogy én már régebb óta csinálom.Azért az igazsághoz hozzá tartozik,hogy azért általában könnyebb is velük :wink: Sok minden egyszerűbb amikor már ekkorák pl. esznek-nem kell őket etetni,nem kell pelenkázni,mert elintézi egyedül,már eljátszanak együtt,bármit meg tudok mellettük csinálni :lol: :lol: :lol: Úgyhogy a rossz passzok is kevesebbek :wink:
Binyek!
Ne feszítsd túl a húrt képekkel :lol: :lol: :lol: :lol: már az is sok hogy leírod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót,sajnálom a nagy lányoddal a konfliktusokat,remélem hamar megoldódik :(

bognartundi0727

Zsuzska!
Nagyon szépek vagytok!!!!!

bognartundi0727

Szaisztok!
Lanyané!Gratula a fogyáshoz, engem is érdekel kb 1 hete kezdtem a fogyót,alig birom az éhezést.Menni idő alatt ment le ?hogyan csináltad?

Petricsek:Mi pisi mizéria )valaki igy fogalmazott anno/ :D és kezdődő tüdőgyuszi miatt voltunk korházba :( .

Képzeljétek Liának jön az alsó két foga ,még nem törte át teljesen az ínyét csak ilyen fehér pontok látszódnak .Észre sem vettük eddig nem volt nyűgösebb mint a megszokott.Lehet ,hogy ezután jön majd a java? :shock:

Binyek!Jók a képek ,de az a mákoslütyű most nagyon durva ,fél óráig néztem és folyt a nyálam ,muszáj voltam bekapni egy csokit ,ennyit a fogyókuráról :oops:

Van akinek még bukik a babója,már nem emlékszem hogy kinél volt hasonló gond mind nálunk Regivel, szegényem azóta is bukik pedig böfiztetjük 1000.-el,van hogy 2-3 órára jön ki belölle!
Sorstársunknál megszünt ez ?
amonré

Szaisztok!
Lanyané!Gratula a fogyáshoz, engem is érdekel kb 1 hete kezdtem a fogyót,alig birom az éhezést.Menni idő alatt ment le ?hogyan csináltad?

Petricsek:Mi pisi mizéria )valaki igy fogalmazott anno/ :D és kezdődő tüdőgyuszi miatt voltunk korházba :( .

Képzeljétek Liának jön az alsó két foga ,még nem törte át teljesen az ínyét csak ilyen fehér pontok látszódnak .Észre sem vettük eddig nem volt nyűgösebb mint a megszokott.Lehet ,hogy ezután jön majd a java? :shock:

Binyek!Jók a képek ,de az a mákoslütyű most nagyon durva ,fél óráig néztem és folyt a nyálam ,muszáj voltam bekapni egy csokit ,ennyit a fogyókuráról :oops:

Van akinek még bukik a babója,már nem emlékszem hogy kinél volt hasonló gond mind nálunk Regivel, szegényem azóta is bukik pedig böfiztetjük 1000.-el,van hogy 2-3 órára jön ki belölle!
Sorstársunknál megszünt ez ?
amonré

Bocsi kétszer küldte el!
Fanni mintha nálatok lett volna reflux ?Bocsi ha rosszul emlékszem :oops:
amonré

Sziasztok!Megjöttünk a pihiből!

Először is VANDA!!!!!!És 1szál pasi!

Gratulálok a babákhoz!Minden rendben lesz veletek és hamarosan otthon lesztek!

FANNI és GERGŐ!!!

Nagyon boldog születésnapot nektek!

A mi pihink az nem úgy telt,ahogy szerettük volna,mert apa csak két napot volt velünk lent.Közölték a külföldi főnökei,hogy vagy a szabija vagy a munkája!Választhat!Gondolhatjátok!No meg a házasságunk romokban és most próbáljuk megmenteni vagyis én,,mert apa kicsit feladta már!Remény van,de kemény lesz újra felkanalazni az életünket!8év próbálkozás,rengeteg lombikkal,időzített sex.Sok sérelem az elmúlt évek alatt felszínre tört!Apának nagy a nyomás a melóban,szóval nem könnyű!Bár fogyókúrának nem rossz,de nem ilyen áron!
Egyszóval lehet csak olvasó üzemmódban leszek.
A kölkök is megérezték a szitut,mert nagyon hiányzott nekik az apukájuk és rettenetesen anyásak lettek!Nem mozdulnak mellőlem.Nagyon nehéz energiákat összecsoportosítani a gyerekekre,apára,háztartásra!
Bocsi,hogy kibuktam csajok!
Beleolvasgattam az elmúlt hétbe,de esélytelen reagálnom!
Mindenki kűzd a téli depivel!

Sotske!
Sajnálom amin keresztül mentetek Noával!

Csajok!
Nagyon szépek bagytok mindannyian és a gyerekek is gyönyörűek!
Vendég

Ja és ezerrel jönnek az örlők!!!!!!Mindkettőnél!f@sza éjszakáink vannak,bár apa sokat segít!

Kép

Kép

Kép

Kép

fogzás mellett arra van energiájuk,hogy rámoljanak!
Vendég

Benszi!
Pont ma gondoltam Rátok,hogy haza jöttetek-e már!Nagyon sajnálom,hogy nem igazán jött össze a pihenés :( :( ,pedig ahogy írod nagy szükségetek lett volna rá.Remélem hogy sikerül túl jutnotok ezen a válságon!Persze nem ismerlek személyesen,de nagyon talpra esett,erős csajnak tűnsz nekem.Biztos hogy sok mindenen mentetek keresztül az elmúlt években,de talán a sok gond mellett adott ez olyan alapot a kapcsolatotoknak,hogy sikerül megoldanotok a gondokat!!Szorítok,hogy így legyen!!!!

bognartundi0727

Gyönyörűek!!!!!!!!!!!!
Látom nem hagynak unatkozni! :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Tündi!
Köszönöm a kedves szavakat mi is ebben reménykedünk,hogy az elmúlt 13 évet nem lehet kitörölni.Próbálkozunk már egy ideje,de csak elbeszéltünk mellette és nem tettünk tevőlegesen semmit érte!Na most pont ezt próbáljuk és csak abban kell bíznom,hogy apa is hisz benne.Bár ő nem nagyon hiszi,hogy változhatunk!Én próbálok erőmön felül mindent megtenni.
Köszönöm a gyerekek dícséreteit is!

A nehezített pálya,hogy kezdünk a két alvásról egyre átállni.Nem kis nyűgi van már du.4-től!Apa reggel 7-kor el és este 7-kor haza!(-kor már alszanak is a kölkök,talán ez jobb most,hogy lesz egy kis időm apára!De hihetetlen energiákat kell megmozgatnom!
Vendég

Benszi
Sajnálom :( És őszintén remélem,hogy helyre fogjátok hozni :!:

Hát csajok,voltunk kontrollon.Minden ok,Noa meggyógyult,DE!Egy dologról még nem beszéltem nektek,mert bíztam benne,hogy elkerülhetjük,de ma kiderült,muszáj elmennünk Noával hörgőtükrözésre :cry: Ezt viszont csak egy helyen csinálják az egész országban,Mosdóson.Ez Kaposvár (Banika!!!!Ebben szeretném majd a segítségedet kérni) mellett van.Itt van egy tüdőszanatórium.Altatásban végzik és még lélegeztetni is fogják :cry: :cry: :cry: Tiszta para vagyok.Arra gondolnak,hogy Noának veleszületett hörgőfejlődési rendellenessége van.Nagyon félek,mindentől.Hogy mi lesz a vizsgálatkor,mi van,ha tényleg beteg és egyáltalán,hogyan fogjuk megoldani azt az egy hetet,merthogy oda is be kell feküdni.ÁÁÁÁÁÁÁÁááááá,kész vagyok.
Mehettünk volna most is,de időt kértem,erre fel kell készülni,ráadásul anyagilag is a padló alatt vagyunk,nem tudom,mi lesz.1 hónap múlva kell újra visszamenni a halasi kórházba,akkor kapunk időpontot és akkor tudunk meg minden részletet.

Csajok,nagyon aggódom!!!!
Vendég

Eszti! Jaj Te szegény:( úgy sajnállak!! de ne légy elkeseredve!! hidd el minden okés lesz!!! én drukkolok nagyon!

Benszi! Köszi! neked is drukkolok h. sikerüljön. elhiszem hogy nehéz, 13 év alatt sok mindenen mentetk kerszetül :( sok sop pozítív energiát küldök....a férjednek is :)

zsuzska80
Szombathely

Eszti, minden rendben lesz, meglásd! Inkább most derüljön ki, ha van valami gond, de nem lesz!!!!! Acélozd meg magad, a te kitartásod a legfontosabb, a kislányaid is csak Rád támaszkodhatnak, no meg persze valamennyire az apukájukra, de főleg rád! Menni fog!

Benszi, annyira szomorú, amit írsz. Mi a baj konkrétan? Beszélni kell róla! A hosszú lombikos próbálkozásos évek sokkal többet kivesznek az emberből, mintsem gondolná. Én személyesen nem tapasztaltam ugyan, de több ismerősömnek is problémája van egy gyerek mellett is apukával hasonló szituban. Pedig megvan, amiért küzdöttetek, nehogy épp most ne tudjátok EGYÜTT élvezni. Nagyon figyelj a férjedre! Tudom, h nehéz, de meg tudod csinálni.
Egy alvásra átállás nálunk is elég nyűglődve ment (talán már helyes a múlt idő), de belerázódtunk.

Judit, a Te férjed már összekapta magát és jobban figyel rád?

Kép
an°°di

Hali!

Túl vagyunk egy nehéz nap délelőttjén :?
Megjártuk a pulmonológiát is. Háromnegyed kilenckor mentünk el itthonról és fél egyre értünk haza, még jó, hogy vittem tízórait nekik.
Naponta kétszer kell gyógyszerelni fél évig megelőzésképpen a kisasszonyt, nem örülök neki, mert szteroidos a szer, de a doktornő azt mondta, jobb lesz így a tüdejének, én meg hiszek neki. Voltunk laborba is vettek le vért, megnézik az immunrendszerét és allergiára is ellenőrzik. Eredmény egy hónap múlva. Azt már nem is mondom, hogy a karján szúrtak vénát, pedig mondtam, hogy nem fog sikerülni, mert szét vannak szurkodva a kezecskéi. Persze nem találta el, de nem húzta ki, bőr alatt kereste vagy egy percig, mire eltalálta, szegény, meg ordított kínjában. Már én is majdnem bőgtem.
Meglátogattuk a PIC-es nővérkéket, olyan aranyosak, mindig örülnek nekünk. Jó is visszamenni, meg rossz is. Tudom, hogy mindig örülnek, ha látják a lányokat, de azért még mindig nehéz az előtt az ajtó előtt állni, főleg, hogy a tüdőgyógyász megint elmondta, hogy csoda, hogy itt van a Dorci velünk. Mindig azt hiszem, hogy már túl vagyok rajta, már feldolgoztam, de ilyenkor mindig felkavarodom. Főleg, hogy az ajtó előtt egy Apuka toporgott könnyek között, annyira tudtam mit érez. Olyan jó lett volna mondani neki valami bíztatót, de nem akartam zaklatni.
Beszélgettünk pár szót egy tegnap született ikerpár Anyukájával, őt bíztattam kicsit a másik baba szülei helyett is....
Közben megjártuk a MÁK-ot is, mert így, hogy tartósan gyógyszert szed, megint jogosult lesz az elmelt családi pótlékra, bár ne lenne.

Benszi!

Jaj, nagyon sajnálom, többször is gondoltam rátok, hogy milyen jó most nektek! Remélem, hogy rendbe tudjátok hozni a dolgaitokat, nagyon fogok szorítani érte!

Eszti!

Szegénykém! Noa is meg Te is. Szerintem mindenképpen legyetek túl rajta minél hamarabb, jobb az ilyesmit tudni. Tudom, hogy nagyon ijesztő, de a vizsgálattal nem lesz semmi baj, jó kezekben lesztek és utána már tudni fogjátok mivel álltok szemben. Kitartás!

Andi!

Hát nem is tudom. Ő alapból nem az a tutujgatós fajta, nem esik át a lábain a rohanásban, hogy kinyissa előtted az ajtót meg ilyesmi :lol: és nem dalolja el az erkélyed alatt átlag kétnaponta, hogy mennyire szeret. Na de ezt ugye tudtam is mikor hozzámentem, csak néha mégis olyan jó lenne :? persze ha ilyen lenne, akkor meg tutira megőrülnék tőle rövid időn belül...
Elmegyünk most majd együtt sportolni kicsit és ha meg tudjuk oldani akkor esetleg péntekenként salsa-zni. Aztán majd meglátjuk.
Én szeretem Őt, ő is szeret engem, szóval olyan nagy baj nem lehet :wink:

Judit

jucicuki

Eszti :cry:
Ez nagyon rosszul hangzik :( Remélem, minden rendben lesz.
Riddencs :!: Merre vagy? Nem tanultál erről valamit?

Benszi :(
Átérzem és drukkolok nektek nagyon...
Gyerekek tündériek!

Binyek :lol: :lol: :lol:

Judit :D
Nagyon jó fotók!

Zsuzska :P
Szépek vagytok!

Amonré :P
Az én Milcsim a bukós. Szerintem olvassa a topikot és eszébe jutott a refluxa :lol: Ugyanis az utóbbi hetekben szinte nem bukott, épp a mostani evése után bukott már 3x is :shock:
De most almalevet kapott, vízzel higítva és ez "túl folyékony", ezért. Amúgy az A.R-es tápszerrel alig-alig bukik, kajába pedig mindig krumplit teszünk fele krumpli és fele másik zöldség és attól sem bukik szinte egyáltalán :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti!
Sajnálom ezt a tükrözést!

Zsuzska!
Köszi a pozitív energiákat!

Andi!
Kb.3éve kezdődött,hogy elfásultunk és akkor beszéltünk róla,hogy változtassunk!Semmit nem tettünk!Megint eltelt egy kis idő,újból beszélgetés,de mindig csak annyi lett belőle,hogy pár napig próbálkozás,majd vissza a sz@rba!Közben jöttek a skacok!Éjjeli nem alvások,sex hiány,anyóssal megromló kapcsolat stb.
Betelt embernek a pohár,de én hoztam szóba,hogy akkor inkább váljunk el,mire ő,ha ez így megy tovább,akkor igen.Erre én betojtam és próbálom összekapni magam.Igazából nem tudja,hogy van-e esélye a változásnak.Nem hisz benne!Viszont a pozitívum,hogy nem tiltakozik csak sodródik a lendülettel!Én próbálkozom mindennel,amit eddig nem úgy tettem,ahogy megbeszéltük.Most nem tudja mi ez!Össze van zavarodva!Eddig ez miért nem ment?Az a jó,hogy tényleg nem elutasító!Csak hosszú lesz az idő és nekem kell bizonyítanom,mertb nem én akarok válni!Várni a visszajelzéseket,amiket tudatosan nem küld,mert kivár mikor hibázom,de most nem fogok és nehezen tudja hova tenni a dolgokat!Plussz ott a munkahelyi nyomás is!Ami nagyon nem könnyíti meg az életünket!
Bocsi kicsit kifakadtam!
Vendég

banika! imadom a ket kis izgo mozgo, maszo sraccokat :D es hogy mindig egymas mellet vannak az nagyon be jon nekem :lol: jot rohogtem azon hogy fajt a hod/feneked

lanyane! en is rohogom a cumi kopdosest :D

binyek! jol el vagy a furdoszobaban, meg mosolyogsz is :D az a lutyu nagyon nyami :lol: es nem ertem mert nem akarod a szoke gondor hajat, olyan jol al, en is akarok, de se szoke, se gondor... :cry: milyen jo lenne ha nem lenne ez a kamasz kor, mostanaban nagyon szornyuek, mi sem voltunk minta gyerekek, de mostanaban sajnos roszabb :cry: :cry: :cry: es mire meg nonek a mi ikreink meg roszabb lesz :cry: :cry: :cry: a ferjed fia is kemeny dio?

tonti! :cry:

judit! hat te meg tenyleg nem vagy kover :roll: nagyon jok ezek a feher-feket kepek egy szines valamivel :) sajnalom a gyogyikat, de inkabb mint hogy beteg legyen

dragonfly! hat szonyegre meg nem mennek mert felek hogy meg faznak, jatszoszonyegezunk a kinyitott kanapen, nezik a jatekokat, szeretik ha beszelgetunk, de azert nagy jatszasok meg nincsenek :cry: majd lassan, Mattia majdnem fordul, de Michelle alig emeli fejet kicsit asztan meg el farad

zsuzska! de edesek :D :D :D

benszi! :cry: de a kicsik nagyon jo pofik :D

eszti! de sajnalom, remelem a kivizsgalas csak jot fog majd mondani, egy het? nagyon rosz lesz, aszt hittem hogy minden rendben lesz a kontroll utan... hat igy bisztos hogy nem fogsz hizni mamarosan :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

benszi! hatha minden jora fordul :D

lanyane! nem er titkolni eszt a csodaszert :wink: mindjart meg a kormom is le ragom amig itt varakozom :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Benszi!

Mondd csak nyugodtan, hol, ha itt nem?!?!
Hát nem egyszerű az biztos. És csak neked kell változnod? Ő mindent úgy csinált, ahogy megbeszéltétek?
Mert az sem túl jó, ha tök egyoldalú az egész. Te megszakadsz, ő meg sodródik a lendülettel. Hosszú távon ez téged nem biztos, hogy boldoggá fog tenni.
Persze nem akarok belepof...
Úgy látszik ez a téli időszak, sokunk kapcsolatának betett :cry:
Lehet, ebben a szürkeségben borúsabban látjuk az életünket is. Vagy a bezártságban/összezártságban kiderülnek a turpisságok...

Judit

jucicuki

hú, mennyit írtok, én ezt nem tudom követni :D
Azt tudjátok, hogy telihold volt? Az is rá tud tenni egy lapáttal a rossz hangulatra.

Sotske Komolyan csodállak. A húgom is ilyen anyatigris, de nekem nem megy, nyuszi vagyok. Pedig úgy kell, ahogy te csináltad. Hamár a kedves egészségügyi dolgozók a sok év alatt nem jöttek rá maguktól, hogy a szülőknek infó kell, akkor muszáj kérdezni. Azért remélem, az ügyeletest elküldted melegebb éghajlatra az "ez még belefér" hozzáállásával..

binyek Jó dolgod volt :) A nagylányodról mindig az jut eszembe, hogy szegény szüleim, amikor a húgom kamasz volt.. Olyanokat csinált, hogy a harmadik emeleten kiült lovaglóülésben az ablakba. Bár kicsinek sem volt kezelhetőbb. Úgy 10 éves lehetett, amikor anya mérgében azt mondta neki, hogy "Tudod mit, azt kívánom neked, hogy legyen egy olyan rossz gyereked, mint te vagy!" Hát.. megkapta :lol:

dragonfly Inkább a hidegebb, mint a hideg mellé az állandó eső :)

zsuzska Nagyon helyesek abban a kis süvegben :)

szanet Mit főztél? Én alig várom, hogy végre hazamenjünk, és a saját konyhámban tudjak főzni, mert ez itt pici és hideg :?

lanyane Én is gratulálok. :lol: Én akkorra terveztem a fogyókúrát, amikor végre hazamegyünk, mert itt semmire sincs hely. Te leszel a példaképem 8)

benszi :( Kitartás neked! Küldök neked energiát, nekem most még van :lol:

hú, reggel óta írom ezt a hozzászólást, mostmár elküldöm :)
szamy

Sziasztok!

Eszti! Nagyon sajnálom Noát és Téged is! Én hallottam már Mosdósról, barátnőm is volt ott a kisfiával jó pár évvel ezelőtt, mert asztmás volt.

Benszi! Hát elég rosszul hangzik amit írtál, mind a kiruccanásotokról, mind pedig a kapcsoltaototkról, de ha mindketten akarjátok, biztos rendbe lehet hozni. Szorítunk Nektek, de tényleg mindkettőtöknek ekernia kell, és nem elég csak Neked tenned érte valamit, mert a végén Te rokkansz bele. Édesek a gyerkőcök, ahogy játszanak.

Zsuzska! Nagyon jók a szülinapos képek!

Judit! Szerintem sosem fogsz tudni nyugodt szívvel elmenni a PIC előtt. Azok az idők már sajnos örökre a szívünkben maradnak, hiába alakulnak jól a dolgok. Még nekem is sokszor eszembe jut, hogy milyen szörnyű egy hely, annak ellenére, hogy nálunk is szerencsés kimenetele volt a dolognak. Ez egy igazi életre szóló élmény, csak a negatív oldalról.

Lanyamé, Banika! Várjuk az infót a csodaszerről!

Ma megint költözős hangulatba kerültem, mindegy hova csak el innen. Na majd hazajön apa aztán lehűt, vagy elmegyünk nézni lakásokat, és megint elmegy a kedvem az egésztől.

Petricsek! Én is néztem Dunaharasztit is ma, teljesen bezsongtam, de ahogy ismerem magunkat majd győz a lustaságunk, és hogy nem akarunk ennyit utazgatni. Ti már megvettétek a lakást?
Azért megyünk gasztróra, mert Zsófi még csak 6,4 kg és alig akar enni. Azt mondták 1-1,5 éves korára behozza lemaradást, de hát nem úgy tűnik.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Csajok!
Mindenkinek köszönöm a szorítást!
Igazából mindkettőnkenk kell változni,de nekem kell tenni az első lépéseket és ha bizonyítok,akkor majd magától nyílik ki!Már látok bíztató jeleket csak nehéz,hogy csak akkor !Én olyan vagyok,hogy kell éreznem,hogy szeretnek!Apa erre,de én szeretlek,hisz segítek mindenben amiben tudok!Tény és való!Takarít,vasal,gyerekezik ha kell.De a lelke hol van?Mindig ezt kérdezem!Én állandóan pofáztam,ő meg hallgatott és nem mondta ki soha mi a baj!Most betelt a pohár!Szóval menthető csak nekem kell türelmesnek lennem,mire magától is átölel és nem csak akkor ha én odabújok!Nekem ezek hiányoznak!
Jó azt is mondta,hogy a sexben éveken át csak ő kezdeményezett és ez a férfiúi hiúságának nem tett jót!Oszt teltek az évek és mire én is elkeztedm kezdeményezni már ő nem!Így én is feladtam és csak éltünk egymás mellett.Röviden ennyi.De most belehúzok!

Juci!
Rossz lehetett elmenni a PIC előtt azt elhiszem!Nektek is szorítok és nem vagy kövér!

Ancsi!
Ti merre laktok és miért költöznél?

Szami!
Ti hol vagytok éppen,hogy alig tudsz főzőcskézni?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: