A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok,

Adél napközben is nyűgös volt, én is :?
Meg apa is, mikor végre hat felé hazatámolygott. Ennyi nap szabi után rosszulesett neki dolgozni :(
Holnap tuti jobb lesz!

( Viszont van jó hír is, ma pl csak 80 ml tápszert kellett adom! :wink:)

Evelin, fratula kisfickónak! Jöttök errefelé valamikor! Olyan jó lenne talizni!

Tami, ok, jövő héten menjünk Titához, ő tud róla? :wink:

Kicsit irigyellek Titeket, Márti. Annyira nem szeretek itt élni, habár a hazám. Lea akkro már szerintem is jól fogja viselni.

Mancsi, minden elismerésem! Adél rendes kislány, de én nem tudnék mellette dolgozni...

Ülés- Adél folyamatosan így nyomná, sőt állva. Próbáom minél kevesebbszer, mert tudom, hogy az izleteinek nem jó.

Wera, látod, aggódtál a kajálás miatt és menyire megjavult!- Épp tegnap olvastam az elválasztódásról és abban volt, hogy 8 hónap körül a gyerekek hirtelen általában elkezdik nyomni az egyéb kajákat!
Sikerült vaterából pénzt keresni?

Kép
andkata

[quote]t írta:udom, tudom, most az jön, hogy látom hogy megmondtátok...

bizony!! :D Fejlődik, fejlődik, fejlődik! És imádjuk! :D A többi nem számít! :wink:

Márti
Tényleg elindultok délnek??? Aztaaaadejóóó! Én mindig beszari voltam az ilyen dolgokhoz, minden tiszteletem a tiétek! Biztos nem fogjátok megbánni! :wink:

Az állásom a terhességem alatt szűnt meg. Végig táppénzen voltam, a szerződésem meg határozott idejű volt és jól lejárt és hát valljuk be, hülyék lettek volna meghosszabítani :roll: . Szóval átmentem munkanélkülibe. :( Innentől kezdve még bonyolultabb elintézni mindent, mert az összes intézmény a másikra mutogat. De holnap mindenkit felhívok telefonon, vagy megyek tovább, nem érdekel.

Tényleg! Elvileg ugye be kell mutatni a gyermek szül. any. kiv-át. Aki postán küldi az hogy oldja ezt meg. Elkülditek és visszaküldik? Nem veszélyes ez? Mert azt írja a kitöltési útmutató hogy mindenképp az eredeti kell nekik. Homályosítsatok már föl légyszi! 8)
Vendég

nem tudom, hogy a gyerek ma mikor fog aludni, mert egy órája kidőlt és jelét sem adja annak hogy fel akarna kelni... pedig még meg kell csinálni a fejlesztést, meg a vízi dolgokat, és még ennie is kell egyszer... na mindegy. most húzok teregetni inkább...
(ja és most cserélem le a 68-as ruhatárat 74-esre. Nem is emlékeztem, hogy ennyi 74-es ruhája van a gyereknek... :) Egy csomóról egyenlőre le sem szedem a címkét, lehet hogy sor sem kerül rájuk. :)
Na most tényleg elhúzok teregetni meg beteszek még egy adagot. :)
mindenkinek jó éjt!
Azért már egy kicsit jobb a kedvem, bár még mindig nem az igazi. De köszi nektek is hogy öntitek belém a lelket amikor kikattanok... :)

KépKép
muffin

Jaaj! S.O.S.légyszike segítsetek! most kell főznöm gyorsan, haltörzs volt a fagyon, olvasztom. de hogy készítsem el? én unom a rántott és olajban sült halat. de hogy fini??

köszi, bocsi, hogy csak ennyi, majd holnap leszek... :oops: :oops: :oops:

sz.andi

andi, mi olívaolajon szoktuk csak simán kis sóval borssal megpárolni, kicsit megpirítani és mellé egy kis párolt zöldség. nagyon fincsi tud lenni. :)

KépKép
muffin

wera, visszaküldik postán. nekem a munkahelyem küldte be és nekik küldték vissza, de a lényeg, hogy visszajött. :) de te hogyhogy még csak most intézed a gyedet?

KépKép
muffin

Andi, fokhagymás-sós tejbe áztatod, utána leszárítgatod, kicsi olajon, tejszínnel, fűszerekkel megpárolod. (krumplipürével?)
Vagy mirelit zöldségágyra teszed, fólia alatt sütöd.

Kép
Kép
bondi

Köszönöm szépen csajok!!!!! Puszi Nektek!!

sz.andi

Csajok!
Ha kell valakinek dm kupon pelus,tapszer,furdeto... vagy az ujbol szinte barmi szoljon mert en alig valtok be ezekbol,szivesen elkuldom!!!!!!!
Vendég

Hát nem volt valami nagy forgalom. De így legalább gyorsan tudok olvasni.

Evelyn!
Eliot nagyon ügyes!

sz.andi!
A kapros tejszínes hal nagyon finom, de szerintem már elkéstem az ötlettel.

d.dodó

Egy csöppet jövök:

Werám, verd ki a palávert! Idióta hivatalok....

Védának innen is kitartást!

Mav, ha apa otthon van, akkor remény is van? Remélem...

Kike, óvónő :x :x :x
A helyedben holnap elmondanám azt, amit te ma nekünk (csak indulatos szmájlik nélkül :) )

Timi, szerintem ne aggódj a kaki mennyisége és állaga miatt, Natinál ez gyakran előfordul, és normálisnak titulálták.

Muffin, kicsi Eliot ügyes!

Márti, ti már fél lábbal külföldön vagytok :)
(tesómnak két barátnője ment ki Tenerifére, nem keresnek sokkal jobban, mint itthon, de kevesebbet dolgoznak, és sokkal-sokkal kellemesebb munkakörülmények között)

Mancsi, munkahely monnyon le! Bár a mai világban sajna mindennek örülni kell... MIlyen vállalkozást szeretnél?
Jut eszembe, ma a profession.hu-tól olyan remek állásajánlatot kaptam, amit totál rám szabtak... figyeltem, amióta feliratkoztam a hírlevelükre, még nem jött ilyen... lehet, hogy elküldöm az önéletrajzomat - hátha vmi itthon is végezhető is lehet belőle...

Akata, Tami, többiek, köszi a hiányolást!
Ja, biztosan nem én leszek a következő kismami, de már várom nagyon, hogy legyen egy újabb pocakosunk!!!

Akata, együttérzésem nyűglődő Adél miatt - nálunk is uez volt a helyzet ma, a lányom végül szinte semmit sem evett, csak elájult, előtte meg csomót ordított. Nagyon fura volt, mintha nem is önmaga lenne. Remélem, kialussza a drágám. Mindenesetre hozzátápi nálunk is beindult mától - legalábbis a próbálkozás, almával.

Tami, Anna nagyon szép, ez biztos! De hogy melyikőtökre hasonlít... ebben nem vagyok jó :)

Brúnómami Zsuzsa, igen, Brúnód tiszta Apa :)

Szly, köszi a táblit!

Nicike, sajnálom a kakigondokat, de örülök, h a kúp eredményes volt!

Viki, nagyon köszi a bookline-os tippet, mi is lecsoffasztjuk a készletüket :)

Megyek, kihasználom azt az x időt, amíg a lányom alszik, s mosogatok egyet.

Jó pihit, szép napot!

Kép
Kép
bondi

Na és akkor most jöjjenek a képáradatok.

Kép

Kép

d.dodó

Sziasztok !

megint lemaradt, de nagyon... csak felületesen és néha zúgolvasok... :oops:

Viki, V.Kata köszi a hiányolást!

Az 1000.oldalon csodaszép fotókat találtam!

Aki mostanában ünnepelték a hófordulójukat utólag sok boldogságot!

Titi, Olvérnek kicsit megkésve de nagyon boldog szülinapot! majd teszel képeket, ha jól emlékszem nem láttam?
egyébként h vagytok? pocakfotó?

Wera, sajnálom a herce-hurcát! ilyenkor nem lehet szépet mondani...! azt hiszik olyan könnyű egy ekkora gyerekkel intézni a hivatalos ügyeket :twisted:

Véda, sajnálom!

Evelin , puszi a kis Eliotnak! milyen kis ügyi!

Vikus, jó sok babakaját gyárottál kisfickónak! ügyi vagy!
Lacus csaja jól van csak elég mérges mostanában megforudul hasra és nem megy visszafelé. Ja és nagyon igényli a táraságot! igy Dödivel elég sokat szórakoztatjuk azért is vagyunk kevesebbet!

Márti, hurrá végre sikerült eladnotok a lakást! azért remélem majd elárulod hova költöztök!

Kata, sajnálom hogy Adél nyügi volt, remélem holnap jobb napotok lesz! puszi nektek!

Mancsi, le a kalappal h dolgozol! sok sikert a saját céghez!

Bocsi akinek nem irtam de ennyi maradt meg! igy jár aki ritkán tud jönni!

puszi mindenkinek
bencuri

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Hú, bocs, hogy ekkorák, de már nincs kedvem még jobban lekicsinyíteni őket....így legalább élvezhetőek a képek! :) Még rakok egy párat ha nem bánjátok!

d.dodó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Jó estét lányok!

Dodó!
Hát ez a Lizy, milyen egy kis cukorka! Nagyon jók a fotók!

Véda!
Nagyon sajnálom.

Márti!
Kifúúúúrjaaa az oldalam a kiváncsiság! Na mindegy, majd megtudjuk. merre kerestek albérletet?
Gyertek Zuglóba :wink:

AKata!
Sajnálom, hogy nyűgösek voltatok :wink: Jobb napot holnapra!

Tami!
Nagyon köszi a rendelést és nagyon jó volna, ha tudnátok jönni, addig a cikkemmel is megleszek.
és Anna tiszta Aleko! Nagyon szép kislány, de a férjed is igen snájdig!

Bondi!
Nekem is pont most küldtek egy jó kis szerkesztői állást, de hát ugye most nem lehet.
Remélem megtalálnak még :wink: :shock:

Wera!
Kérünk képet Nóriról! nem küldesz, ejnye-bejnye :D :)
amúgy nyugodtan küldd az anyakönyvit, nekem mind a kétszer visszaküldték, mikor kellett, igaz összehajtogatták kisboríték-méretűre, négyrét :shock:
Örülök, hogy Nórid jó evő, Emma a zöldségekkel hadilábon áll!

Bencuri!
Örülök, hogy jól vagytok, küldj te is képet a lurkókról.

Na, megyek aludni, mert ahogyan az eddigi felsírások számából kikövetkeztetem, nem lesz egyszerű éjszakánk :shock: :roll:

(Apa meg itt dumál, a Kékfént nézi (sosem szokta), hogy egy tök rendes hapsi megölte anejét e felgyűlt feszültség miatt ---és néz rám sokatmondóan... :shock:
ne is merjek elaludni? 8) vagy mit akar :D :D
amúgy drága aranyember :P )

Jó éjt
Vendég

Egyet nagyon bánok! Hogy nem készült rólunk hármunkról közös kép, így nem tudom mi kerül az 1000. oldalra.

d.dodó

Köszi Orsi, majd rakok képeket most megyek teregetni és lefektettem Dödit, Szonc már alszik remélem nem ébred fel!

A zárójeles irományod 8)
bencuri

Lizy nagyon cuki és milyen sokat változott(szerintem v. rég láttam)
bencuri

Andi ilyen későn még van erőd főzni? remélem fincsi lett a halacska bár én nem vagyok igazán nagy halrajongó!
bencuri

na most bepótolom amit idáig nem irtam, csak kár hogy sehol senki már ilyen későn!
bencuri

En vagyok,de epp megyek :(

REMENY-az hal meg utoljara (remelem)
Vendég

Mav :(
bencuri

Jó reggelt!

Öcsi evett, én meg nem tudtam visszaaludni.

Werusnak és Roninak nagyon boldog névnapot!

Kép

Evelyn!
Megtaníthatnád Lacónak is hogyan kell cumisüveget tartani ;)

Werus!
Ügyik vagytok h a saját szobájában alszik már a kisasszony! Egészségére a hamma!

Márti!

De jó, de jó! Lesz net!

AKatus!
Nagyon ügyi vagy, h csak ilyen kevés pótlás kell!

Bondi!
Nati Macinak ízlett az alma?

Lizy
micsoda kis csupaszem!

Viki!
[quote]L írta:acus csaja jól van csak elég mérges mostanában megforudul hasra és nem megy visszafelé. Ja és nagyon igényli a táraságot! igy Dödivel elég sokat szórakoztatjuk azért is vagyunk kevesebbet!

Pusziljuk Morgót! :wink: Dödi Bence lenne?

Orsi!
[quote]( írta:Apa meg itt dumál, a Kékfént nézi (sosem szokta), hogy egy tök rendes hapsi megölte anejét e felgyűlt feszültség miatt ---és néz rám sokatmondóan... Shocked
ne is merjek elaludni? Cool vagy mit akar Very Happy Very Happy

Reméljük túléled az éjszakát! Ha ma nem jönnél, akkor küldjük hozzátok a rendőrbácsikat.

Lackó tegnap ráeszmélt h hasról megy a hátra fordulás is. 3 hónaposan csinálta, utána meg jól elfelejtette. Na erre tegnap egész nap gyakorolta. Vicces kicsit h hátról hasra, majd ugyanazzal a sunggal megint hátra fordul.

Apája ma itthon lesz, anyósék is jönnek, vszínű kevesebbet leszek.
20150601134430

Látom mindegy h fél 5kor v. 3/4 8kor jövök, nincs itt senki.

Kikém!
Te ilyenkor már itt vagy! Mi van veled Életem?
20150601134430

Wera, Roni!! Nagyon boldog névnapot!

Megyek visszaájulok a gyerekem mellé, alig aludt valamit az éjjel.

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Pihenj amennyit tudsz.
20150601134430

Jó reggelt!

Werának és Ronixnak nagyon sok boldog névnapot!

Dodó nagyon szépek vagytoka képeken!

Viki Lackód nagyon édes lehetett ,ahogy oda-vissza pörög :lol: :lol: Jó apázást és anyósozást mára

Pati sajnálom,hogy megint alig aludtál valamit.

Kata köszi a teofilines infót,már tegnap nem is adtam .

Mi ma elég jól aludtunk,10-től csak negyed 5 kor volt ébredés,de egy kis tea után fél hétig vissza aludt Máté. :lol:

Kép
csugi

Sziasztok!

Viki:itt vagyok :D
Csak ma reggel is serkéztem! :twisted:

Wera,Roni:boldog névnapot!
Veronikámnak is! :D

Dodó:fantasztikusan jók a képek! :D

Bondi:ez tetszett,hogy indulatos szmájlik nélkül! :lol: Ha lehetne azokat vagdosnám hozzá!
Hát még 11-12-ig is ezen agyaltam,.és hergeltem magam,de tudom hogy feleslegesen,csak nagyon bosszant,na mindegy!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Vagyok én is...

Veráknak nagyon boldog névnapot!!!

Tegnap voltunk gyerekorvosnál, szerinte a szörcsögéssel nem kell foglalkoznom, persze szívjam az orrát, ha kell, de ennyi. Meg is kapta a 3. prevenart, úgyhogy egy ideig nem kell a szuritól félni. Már épp ideje volt... volt megint nagy sírás-rívás, de szerencsére most hamarabb sikerült megvigasztalni. Kaptunk másmilyen tápszert is, mert szerintem Emma unja a mostanit. még nem tudom, hogy válik be, mert még van kezdve a Bebából, azt megvárom, hogy elfogyjon.

A méretek: 8450g, és 70 cm.

Én már megint napok óta magam alatt vagyok. Erre még az is tett egy lapáttal, hogy tegnap tudtam meg, (és lehet, Orsi, hogy őt láttad a ty-ben), hogy egy kedves gyermekkori barátnőmet megölte a férje, majd ezután ő is a vonat elé vetette magát. Megjegyzem, van nekik egy 17 éves fiúk is, ő találta meg az édesanyját holtan.
Sülve-főve együtt voltunk, jobbára a nővéremmel ők ketten, mert korban hozzá állt közelebb, de akkor is. anyuval szemben laknak a szülei...

A fejem irtózatosan fáj már megint, két napja, nem tudom, mi lesz ennek a vége...

A másik, hogy a tesóm nem kapta meg a szurit, mert túl kicsik a doki szerint a tüszői. Van ugyan három, de picik. most várnak még egy hónapot, kicsit máshogy szedi a clostyt meg a duphastont, aztán meglátják. ha ekkor sem lesz jó, akkor szurikat fog kapni.

Emmának tegnap este hőemelkedése volt, a korábbi szurik tapasztalatából lefekvés előtt adtam neki panadol szirupot.
Hát, bárcsak ne tettem volna....
kihányta!
Olyan lelkiismeret furdalásom lett emiatt is....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

asszem nem negatívkodom tovább itt..................
Vendég

Kike nem próbáltad Vercsinek a vizes haját jól átfésülni a serke fésűvel,mert úgy sokkal hamarabb lejön

Kép
csugi

Kép Kép ha már forogni nem is tud... :shock: :lol: Kép
Vendég

Marcsi Emma annyira édes :lol: :lol: Sajnálom,hogy hőemelkedése volt a szuritól a drágádnak.
Barátnőd :cry: :cry: miért tette ezt a férje?
Tesódnak továbbra is mennek a drukkok.

Kike Vercsidnek is nagyon boldog névnapot!

Kép
csugi

Természetesen mire elaludtam, pont felébredt!
Nem értem, hogy bírja ez a gyerek ennyi alvással! Nekem több az alvásigényem, mint amennyit ő alszik! :shock:

Kép
Kép
patr

jó reggelt!

Wera, merre akartok költözni?
Én fordítva vagyok,mennék vissza pester :cry: Itt megtudok őrülni sokszor...Kiborít h mindig apánál az autó én meg megvagyok lőve, mert nem tudom feltenni a babakocsit a hévre.
Persze ha csepelen laknék gyanítom a csepeli hévre ugyan úgy nem tudnám feltenni a kocsit.De jobb lenne a lelkemnek.... :lol:

Marcsi Emma annyira cuki.
Sajnálom a barátnőd :cry:

Dodó, jók a képek.

Evelyn, Eliot nagyon ügyes. Annyi mindenen átmentetek és annyire mindere rácáfolt már a kis Hős, h most is minden rendben lesz :wink:

Verákat Isten éltesse sokáig

Akartam még egy csomó mindent,de mit???Az a híg agyam....

nicike

Veráknak Boldog Névnapot!
Vendég

Jó reggelt!

Eszembe se volt hogy ma van a névnapom! Ha nem mondjátok szerintem később se jöttem vna rá 8) . De jó h szóltatok mert anyukám is Vera! :lol: És ha már itt tartunk:

Vercsinek és Ronixnak is nagyon boldog névnapot kívánok! :wink:

Kike
Nem csodálom h bosszant a hülye óvónő, ráérős idejében fésülgethetné ő is a gyerekeket :twisted: :wink:

Marcsi
Uramatyám! Nagyon sajnálom ami a barátnőddel történt! Bele se merek gondolni hogy ha egy mindenki által higgadtnak ismert ember is képes ilyet tenni, akkor mire lehet képes a többi! :evil: Szörnyű ez az egész! A fiukat nagyon sajnálom, szegénynek jól elb.ta a hülye apja az egész életét! :evil: :evil:
Fejfájás: iszol eleget? Tudod, az is sokat számít! Egyébként mostanság nekem is feltűnően sokat fáj! Valami lehet a levegőben, na meg ez a hideg se tesz jót senkinek szerintem... :roll:
Emma milyen ügyesen áll! Egyedül állt föl? Erős ő nagyon, csak nem jött még rá a forgás rejtelmeire! :) :wink:

[quote]d írta:e te hogyhogy még csak most intézed a gyedet?

Reméltem hogy nem kerül szóba... totál elfelejtettem! :oops: :lol: :lol:

És lenne még ezzel kapcsolatban egy kérdésem:
A nyomtatvány végén vannak ezek a kitöltendők amiket nem vágok.

"A Személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény
- 40. § (2) bekezdése alapján járó családi kedvezményt kívánja-e igénybe venni: igen nem"

Mit kell itt ixelni? Vagy ez nagycsaládosoknak való kedvezmény vagy mi a szösz?

"- ......% adóelőleg levonását kérem."

Mennyit kérek??? :lol: :lol:

Tudom hogy hülye vagyok ezekhez, ne röhögjetek légyszi! 8) De inkább Ti szórakozzatok jól rajtam mint az oep kedves munkatársai!! :twisted:
Vendég

Niki
Még nem tudjuk merre, családi házba szeretnénk mindenképp és távol a zajtól és a szmogtól! :)

Orsi
Hozok majd képet Nóriról ahogy elalszik! De még mindig nem töltöttem fel.

Tuti velem van a baj, szerintem rosszul osztom be az időmet. De hogy kell jól csinálni????!?!?!?!?! :twisted:
Vendég

Csugi:próbáltam én már mindenhogyan,ecetes vízzel,ecettel,ecetes serkefésűvel,simán az ujjammal-jön-jön,csak idő,és türelem,de hát ha az nézem hogy kb.több mint 100 serkével indulhattunk,nem olyan egyszerű.... :evil:

Marcsi:nagyon sajnálom :cry:

Nagyon édes,és ügyes Emmácska! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Boldog VEronika napot minden illetekesnek!

Wera: en nem ertek ezekhez a papir dolgokhoz, de hatha jon valaki aki mar kisilabizalta mit kell irni.

Orsi: azert csaknem keszited ki a parod annyira!

AKata: Tita meg nem tud rola, de szerintem ok lesz neki, ha Oliver nem lesz beteg vagy ilyesmi.

TITA: jovo heten valamelyik nap egy kis tali nalad???????????
Ha nem jo lehet nalunk is csak hozzank 5 embernel tobb nem fer be:(

Nekem remes ejjszakam volt, 3tol orankent kelt Anna. 3kor, 6kor evett, a tobbi alkalommal visszaaltattam vegul 7kor vegleg felkelt.
Az agyam zakatol.
Aleko most ment vissza a dokihoz, de ejjel megint kohogott, es en tudom is mitol lett rosszabbul ( persze en vagyok a hulye hogy ezzel traktalom) tegnap beoltozott mintha az eszaki sarki expediciora keszulne, de kozben jott a dili, hogy o dekatlonba megy, es a heven futottek ezerrel, es mint ahogy el tudom kepzelni meg a zipzarjat sem huzta le, jol beizzad, na a tobi meg mar evidens
:twisted: :evil:
Az o verzioja, annyira jon a hideg a falbol hogy a miatt.
De a hiedeg azota jon miota itt el, megsem volt tudo gyulladasa, sot beteg sem igen szokott lenni.
Szoval kivancsi vagyok a doki mint mond. Bar o holnap mindenkepp be akar menni. MA nem mehet mert nincs beosztva mara.
Igy kapok kimenot, elmegyek a turiba asszem. Csak ugy, igazabol nem akarok ilyen meretu ruhakat venni magamnak, mert remelhetoleg ugysem sokaig tudnam hordani 8)
Max Annanak turok valamit. BAr mi most elkezdtuk a 68ast es abbol van eleg.
AKata: a nacik, es a hariska meg jok a rugit meg a kispulcsit viszem majd.

Na megyek, kezdek valamit magammal, kulonben punnyadt leszek egesz nap.
Vendég

De ez nem az első úgymond összetűzésem ezzel az ovónővel,azt hiszem jövőre kiveszem a Kristit,és átiratom Egerszegre valamelyik oviba,úgyis Vercsi jövőre megy suliba,így egyszerűbb lesz...
Okostojás hülye nő....de az hogy dec-ben szóltak volna hogy van az oviban,az már luxus lett volna...szerintem még egyszer beszól és részemről kiabálás lesz a vége...na jó,befejeztem,bocsi,nem fárasztalak titeket vele.... :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

wera: mi is ilyen helyre akarunk koltozni. De nem tudom hogy valaha sikerulni fog e....
Vendég

Jó reggelt!

Dodó! Nagyon aranyos Laura!

Marcsi! Sajnálom a barátnődet, hogy mik vannak manapság!
:twisted: Emma nagyon erős! A Panadol miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert te csak jót akartál!

Wera! Boldog névnapot kívánok! Én is rég kitöltöttem már a papírt, így el is felejtettem, hogy miket kell oda írni, szóval nem tudok segíteni.

Ronix! Vercsi! Boldog névnapot kívánok nektek!

Viki! Tegnap Abonett kenyeret ettem! 8)

Ma megyünk a TEscoba, mert elfogyott a pelenka. Útálok kimozdulni! :( De muszáj!

Úgy tűnik(ha apát elengedik szombaton) a hétvégén megvesszük az ágyat. Már ki is néztük, csak én sokallom az árát, viszont nagyon szuper. Majd meglátjuk hogy lesz! Elviszem a babakocsit is , elküldik Pestre, szóval nem lesz babakocsim! :cry:

Kép
szly27

Sziasztok!
Hát nekünk sem a legjobb éjszakánk volt. 11-től szinte óránként kelt! :?

Meg olyan furcsa, hogy itthon egyáltalán nincs el a játékaival. Anyuéknál olyan szépen eljátszott még akkor is ha senki más nem volt a szobában. Én meg már ha kimegyek a konyhába, akkor bőgés van! :evil:

d.dodó

Marcsi!
Sajnálom a barátnődet! :(

Veronikáknak Boldog Névnapot!

d.dodó

Kike!
Sajnálom a gondokat, megértelek! Nekem is voltak a nagyok tetvesek. Hasonló a történet, mint nálatok.
kitartás!

Megjött a Lilla korija! Egy jobb, és egy bal lábas! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma vendégeink lesznek, úgyhogy csak holnap tudjuk neki elfuvarozni.. :roll:

köszönöm a dicséreteket emma nevében, de ő még nem áll fel egyedül, csak ha felállítom. Ezt pedig nem erőltetem, mert szerintem még korai
NEM TUDOM, MIT FŐZZEK! NINCS ITTHON SEMMI! :twisted:
Csak mindenféle husi a fagyóban. :roll:

Wera!
nem tudom, sajnos!
én magam töltöttem, de már nem is emlékszem... :roll: Márti biztosan tudja... :roll: De a családi kedvezmény az azt hiszem a nagycsaládosokra vonatkozik, az adó pedig a legalacsonyabb, az azt hiszem 18%.
Várd meg Mártit! :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Veráinknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Lizy nagyon édi! Tényleg rég láttunk róla képet! Dodó, Ti is csinik vagytok!

Emma is már így nyomja! :shock: Nagyon cuki!

Én is ma megyek Gyedet intézni, még jó hogy jöttem, ilyen kérdések, én sem tudnám. :oops: A válaszokat rá megvárom.

Az én éjszakám....a micsodám??? Levi 4 óráig hatszor kelt, majd 6kor, átraktam magamhoz, 7kor visszaaludt, húztuk még 8:30ig. bár még így is zombinak érzem magam. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tami
Most pár napja nézegetjük a kisebb családi házakat Gödöllő környékén és 13-14 millióért már vannak újak is. Én úgy gondolom olyan 12,5-ért már el tudnánk adni a lakásunkat a mostani állapotában. Talán. Úgyhogy végülis már nem kell "olyan sok" hozzá. Persze akkor már kell legalább egy tautó is plusz kisebb nagyon munkálatok, így összesen már rohadt sok pénz, de hát valahogy muszáj megoldanunk, mert ha itt maradtunk az senkinek se lesz jó.

Jah! Nektek még nem is mondtam. Vasárnap éjjel 22:20-kor fúrt valamelyik elmebeteg szomszéd!! És nem egy lyukat!!! Pont előtte 3 perccel aludt el Nóri és persze hogy felébredt. Ha tudtam volna melyik az a barom, tuti megrángatom! :evil:

Szóval akkor senki nem tud segíten nekem ebben a nyomorult nyomtatvány-ügyben??? :cry:
Vendég

Marcsi!
Nagyon sajnálom a barátnődet!

Tesódnak nem adtak + gyógyszert a tüszőkre? Amikor nekem sem fejlődtek, mindig kaptam + szurit. Így nem ment veszendőbe 1 hónap.

A duphastont nem csak tüszőrepi után szedi? Nekem akkor kellett.

Hajas Baba Emma nagyon édes!

Jutkám!
Látod! Vercsi nekem eszembe sem jutott, mert nekem ő nem Veronika, hanem VERCSI.

Isten éltesse Vercsit!
Kép

Szly!
Magatoknak néztek ágyat?

Nekünk az albiban volt egy rémes ágyunk. Megfogadtuk h a sajátban kerül amibe kerül normális matracunk lett. Be is tartottuk, Billerbecket vettünk, 10 év garancia van rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.13 09:59-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: