Sziasztok Csajok!
Basszus ez a mai nap nagggggyon durva volt... Zsófi egész nap szinte a kezemben volt. Reggel még lefejtem 90 ml tejet, délután 3-kor, amikor már az üres ciciken lógott, nekiadtam. Azt hittem átalussza a délutánt, mint máskor. Erre 2 óra alvás után 5-kor felkelt. Kicsit szopizott, aztán megint sírni kezdett a kezemben.

Énekeltem neki, ringattam, most megint bealudt, ki tudja meddig. Para-anyu vagyok, remélem nem lesz beteg, mert bár az orrából nem tudok semmit kiszívni, de tortyog szegénykém elég rendesen.
Fürdetés:
Zsófi lassan a kiskádat is kinövi, nemhogy fürdetővödör...

Mi már lassan a 62 ruhákat is rakhatjuk a fiók mélyére.
Koszmó elleni harc:
Mi olajoztuk pár órával fürcsi előtt, aztán hajkefélvel sikáltam fürdetéskor, meg átdörzsöltem mosdókendővel, aztán meg erősen a törcsivel.
Zöldi!
Köszönöm a tanácsot! Tényleg, BB kérdezte a Balcsit: már Lellén laktok???
Trombi! Boci!
Megnyugtató, hogy nem csak nálunk ilyen a helyzet.
Aida!
Örülök, hogy Noelnál javult a helyzet!
BB!
Eddig nekem éjjel-nappal jó gyerekem volt.

Azért furcsa most ez a nyűgösködés.
Mush!
Nagyon sok kitartást nektek!!!
Solya!
Egy ideig mi is éhgyomorra fürdettünk. Zsófi is végigbőgte. Aztán néhány hete más a sorrend: szopi-fürcsi-szopi. Így élvezi a drága. Csak a végére, az öltözésre szokott elfogyni a türelme.
Szeles!
Nálunk Zsófi ezerrel mosolyog!!! De már régóta!

Mostanában meg már nem csak úgy, hanem ha közel hajolunk hozzá, akár én, akár az apja, akkor ránk mosolyog. A legjobb az volt, hogy a 32. heti 4D-s UH-t is végigvigyorogta a kisasszony. Ő már ott kezdte.