jó reggelt!
csak gyors bekukk, mert jön az utódom és adom át neki a feladatokat.
ez már tényleg az utolsó hét, amin dolgoznom kell
megpróbálok semmit nem kihagyni.
nemlajos. kb 2 hete nekem is volt olyan, hogy egyszercsak valami lefolyt a lábamon, nem pisi volt, viszont mennyiségileg nem lehetett magzatvíz. azóta nincs semmi, pár napig utána kevesebb volt a folyásom, szóval valamitől volt egy nagyobb mennyiség, ami folyékonyabb volt és kicsurgott. (Levivel szinte semmilyen folyásom nem volt)
azért én is javasolnám, hogy mindenképp beszélj a dokiddal.
bocsánat, már nem tudom ki kezdte a fájdalmas vizsgálat témát ....
nekem a régi dokim szinte minden vizsgálatnál fájdalmat okozott, bár inkább csak erős kellemetlenségnek nevezném. a mostani nagyon gyengéd.
viszont ami esetleg szerintem fájdalmasabb lehet, az az ha megnézi, hogy a méhszáj nyílt-e már.
amikor bementünk annó szülni az első vizsgálatnál a volt dokim, minden figyemeztetés nélkül elkezdett ujjal tágítani, na az valami brutálisan fájt. legutóbb, amikor megvizsgált a gyengéd doki és persze azt is vizsgálta, hogy zárt-e a méhszáj, akoor az egy pillanatig kellemetlen volt.
Ha a lányok előbb jönnek mint a fiúk, akkor én már februárban szülök
Levi 11 nappal elöbb jött az időpontnál, amit annyira nem bántam, mert elég nagy pocakom volt és Levi sem volt kicsi (56cm és 3770g)
A pocakom nem hiányzott, de napokig furcsa volt, hogy hirtelen eltünt és nincs már benne mocorgás.
9hónapig folyamatosan növöget, aztán hirtelen eltünik, (majdnam) mintha ott sem lett volna

de jó volt hogy újra le tudok hajolni és élmény volt, hogy le tudom vági a lábkörmömet
remélem nem hagytam ki semmit, legközelebb csak este tudok majd visszaolvasni és írni, mert mégsem mondhatom a leányzónak, hogy bocsi én most inkább babanettezek