Sziasztok!
Olyan jót aludtam éjszaka(1pisijárat, utána rögtön vissza is aludtam), erre reggel fél 9-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan begörcsölt a vádlim!
Ma gyrost csináltam, hú de belaktam belőle!
4-kor le kéne másznom a körzeti orvoshoz, hogy írjon egy beutalót a laborba, mert a nőgyógyászom ide Csepelre nem tudott írni beutalót! Holnap meg el is kéne intézni reggel a vérvételt!
Zsuzsi: Örülök, hogy sikerült mindent megvenni a kicsi lánynak!

A pakolással azért csak óvatosan, vigyázz Magatokra!
Bogi: Remélem minden ok!?
Andus: Hozzánk anyukám jön segíteni, férjem is itthon lesz 2-3 hétig! Addig tud anyukám és a férjem is főzni, utána valószínűleg én is rendelni fogok valahonnan ebédet! A takarítást meg a férjemmel valahogy megoldjuk, de anyukám is felajánlotta, hogy ha kell hétvégenként besegít a háztartásba, mert tudja, hogy nehéz lesz az első időszak!
Tökéletesen egyetértek veled, hogy ha te valamit megtiltasz Szávának, akkor azt a nagyszülők ne bírálják felül! Ahogy írtad, ilyen gond mindenhol lesz, na előre félek tőle, majd én leszek a gonosz boszorka!
Andabella: Én a DM-be vettem a wc ülőkét!
Nekünk azt mondták, hogy 300 napnál nem régebbi házassági kell! A papír postázása nem tudom, hogy működik, mi ebbe a kerületbe is házasodtunk össze, ahol lakunk!
Elif: Nekem a Corába volt ugyanez, elkezdtem enyhén görcsölni, irány a cipőosztály, ott üldögéltem 5-10 percig, utána jobb lett!
A listára egyenlőre a telefontöltőmet, meg a személyes papírokat írtam fel, de még agyalok!
Julcsi: Köszi, de nem csak Bencus lesz nagyon csini, hanem Mindenki babája csini lesz!
Kreiszi: Én is így voltam vele, rákérdezni nem akartam, nehogy kényszernek vegye, de az utóbbi időbe észrevettem rajta, hogy másképp áll a szüléshez, csak még nem mondta ki, hogy bent akar lenni! Na anyukám megoldotta helyettem!
Zsancy: Ne izgulj szuper anyuka leszel!

Nekem is vannak félelmeim, de mindig azzal nyugtatom magam, hogy másnak is ment, nekem miért ne menne!?
Zsufi: Mi volt a ctg-n?
Ikverus, Dina: Nagyon szépek a babakuckók!
Panna: Mennek a pozitív energiák, hogy minél hamarabb meggyógyulj!