A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese!

Gyógyulást a kicsiknek, neked pedig kitartást kívánok! Biztosan nem egyszerű most neked! Túl lesztek rajta gyorsan hidd el!

Timi26!

Légyszi írj néhány sor emailt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Hogy van Cicus?

Zsozsi és Gegi annyira tüneményesek együtt! :)

asszem ennyi, Szeli nem hagy írni, csak olvasni...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget a gyógyító drukkokat.
Az éjszaka jó volt (kop-kop-kop) Hőemelkedése van de a fülét nem piszkálja.
Ha megkérdezem tőle, hogy fáj-e rázza a fejét, hogy nem.
Hívtam a doktornőjét (ugyan azt tanácsolta mint ti, hogy nézzem meg) Azt mondta ha nem rántja el a fejét, nem sírdogál akkor lehet, hogy valami más zavarta.
Most figyelem, emeltem a vitamin adagján.
A doki azt mondta ha nem muszáj ne vigyem be mert tele van fertőző kis beteggel.
Ha minden kötél szakad és kell akkor kijön (remélem nem és más miatt piszkálta a fülét)
Most szerencsére minden oké, épp a játékait dobálja szét.

Puszi nektek, majd még jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Miléna: Harisnyát kifeljetettem én is adok rá :)

Lmóni: Örülök hogy jobban van Cicusod.Olyan érdekes nekem Petra agyon sokszor piszkálja a füleit de nem sír meg semmi megszoktam nyomgatni neki én is de van mikor elkapja a fejét akkor várok míg elfoglalja magát és utána támadok :D

Mesi: Annyira oda vagyok a képektől amikor Zsozsi adja Geginek az a legeslegjobb!!

Vindo,Regi: Dobjatok légyszi pelenkázós képet úgy megnézném :lol:

Anitja: Drukkolok hogy kiscsajod legyen! :wink:

Lányok én nem tudom mi lehet Petrussal egész éjjel sírdogált felébredt és zokogott ez volt 2 óránként.A szájába belenéztem nem látok áttörni akaró fogacskát :roll: Valami ötlet? Teszem hozzá az előző 2 éjjelt moccanás nálkül végig aludta.És ma kaptuk7.napja a 15hós oltást meg a prevenart de nem hiszem hogy közre játszana :roll: Vagyis nem tudom :?

Kép

Kép
agica1126

agyon=nagyon

Kép

Kép
agica1126

Mesi: Mikor Zsozsi a puszit adja.Ez kimaradt a mondatból.Lehet ezt az írást most nem kéne erőltetnem :roll:

Kép

Kép
agica1126

nálkül= nélkül

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Mesi: csudaédesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gegi hogy van?

Nálatok teliholdkor hogy viselkednek a babák? VikDan időnként nem alszik éjszaka. Nem sír csak elvan, és velem akar lenni...A legutóbbinál figyeltem, hogy pont telihold van... :shock:

Anikó80: írtam...ne haragudj... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Kis betegeknek jobbulást!

ZsozsiGegi képek nagyon jók :)

Ágica: köszi, még jól, már csak kicsit taknyos, de még köhög, de oltási mellékhatással még nem találkoztunk! Ti?

Körömvágás: nálunk is altatásban zajlik. Sosem ébred rá fel, de ébren nem lehet, mert lelép, egyszerűen nem bír nyugton maradni :roll:

Jaa, és nekem is akkorát nőtt a hasam pár nap alatt, hogy ihajj :shock: Ennek köszönhetően iszonyatosan fáj, ha csak hozzáér véletlenül Zsófi, már fáj és nyillal :?
Vendég

Mesi
remélem Gegi hamar meggyógyul.....

Ágica
Mi azóta szenvedünk mióta Lilla megkapta az oltást. Ő 5 napja kapta és tegnap este kb fél óránként sírt fel. :( teljesen kivagyok én is ő is.
+ már taknyos, folyik az orra (tuti az is ennek az utóhatása, mert nem is igazán voltunk sehol)+ kicsit már melegebb a homloka mint kellene. Egyelőre nem mérem, mert annyira utálja és úgyis érzem nagyjából.
+extra nyűgös.
Én annyira utálom ezt az oltást..........

Szóval éjszaka szörnyű volt :( nagyon nagyon sokat sírt. A cumiját dobálta, elutasította a vizet is és ez megy napok óta minden este. Kicsit depis vagyok...meg nagyon fáradt, és úgy sajnálom, hogy ennyire rosszul érzi magát. Be is taknyosodott. Lehet, hogy jön a foga is, de azért érdekes, hogy mindez az oltás után kezdődött.

KépKép
KépKép
fleur

ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agica1126 2009.01.12 10:23-kor.

Kép

Kép
agica1126

fleur: nekünk azt mondta a doki, az oltásnak nem lehet ilyen mellékhatása. Én is azt hittem, attól beteg.
Vendég

Fleur: Szegény Lilla akkor rajta úgylátszik jönnek az oltás tünetei.Gondolom a szájába nem engedi hogy belenézz.Átérzem a kialvatlanságod! A ma éjjelünk nekünk is brutál volt.

Panndi: Egyenlőre a taknyin kivül semmi....

Kép

Kép
agica1126

Csak gyorsan.

Pelenkázás - majd igyekszem fotózni akkor :wink:

Panndi - ügyes vagy a pocak-növesztéssel

Minden éjszakázónak kitartás. Igen, tényleg lehet az oltás is. Meg talán a fogak már akkor is fájhatnak, mikor még nem is látszanak :roll: De lehet, hogy a két dolog egyszerre jelentkezik.

Rugó új tudományai - hátrafelé járás és firkálás a mágneses táblájára.

Most lépek a coopba és a zöldségesbe. Szerencsére ezekben a boltokban nincs wc :? Így nem rabolják el a csodálatos babát. De azért figyelek is :shock:

Kép
vindolanda

Ja, és végre kis fa építő-elemekkel is épít. Mindig nevet, ha két darabot egymásra tesz.

Eddig csak nagy tárgyakat tett egymásra 8)

Kép
vindolanda

Tényleg, a 18. havi oltás is ilyen macerás lesz? Tudtok erről valamit?

Kép
vindolanda

Most már tényleg megyünk vásárolni :arrow:

Kép
vindolanda

ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agica1126 2009.01.12 10:23-kor.

Kép

Kép
agica1126

Vindo: Édes lehet Rugó ahogy megy hátra.Petra már 1 hónapja kezdte de főleg akkor mikor a földön ülök és addig tolat amíg rám nem ül :lol:

Kicsit pihennem kéne Petra elaludt de bezzeg ilyenkor nem megy :?

Kép

Kép
agica1126

Na, mire felöltöztem, összepakoltam, Rugó csendben összecsinálta magát :? :roll:

Kép
vindolanda

Ez mindig igy szokott lenni.Nálunk csk tiszta pelusba hajlandó...

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Én még adok rá a naci alá harisnyát is. Meg azért kabátot adj rá! :lol: ;)

Voltam vérvételen, 20-án megyek a pajzsmirigy rendelésre, hát nagyon kíváncsi vagyok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: kabát :lol: :lol: :lol: Meg harisnyát én is adok.Elég jól összeszedtem akkor ott a gondolataimat mit is adok rá :lol:
Pajzsmirigyen szerintem monden oké lesz++++++++

Kép

Kép
agica1126

Vindo! Nem semmi Rugó!!! Én most szoktam meg, ezt az állva pelenkázás dolgot, de már egész nagy az összhang közöttünk Szelivel! :)

Ágica! Szeli is piszkálja a fülét, főleg, mikor álmos! :)
Ha Apa itthon lesz épp, és hajlandó fotózni, akkor megígérem.
Szerintem lehet az oltástól, hogy rosszabbul alszik, ki tudja, mi dolgozik épp a kis szervezetében... :?
Igen, ezt az öledbe ülést láttam is a talin! :)

Panndi! Lekopogom, de Szelinél még semmi jele az oltásnak, de még nem is tartunk ott, mert ma van a 6. nap.
Pocakod: :( A szalagok fájnak?

Fleur! Jaj, szegénykék!!! Apa otthon tud veletek lenni? Tudom, mennyire nehéz egyedül egy beteg picivel... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Ágica!
köszönöm kérdésed :) most viszonylag jól van Báló :) keze nem sebes,kicsit vakarózik,de már koránt sem annyit mint anno :) a krém bevált amit a bőrgyógyász írt fel :)
Szerinte nem öltözteted vékonyan Petrát :) Bálinton általában ha megyünk ki:hosszú ujjú body+pulcsi+harisnya nadrág+overáll :) oszt ennyi :) persze sapka sál,kesztyű :) de mikor -15 fk volt akkor hazafele már balhézott pedig akkor plusz takaró is volt rajta.
telihold is volt,mint Timi írta :) lehet az is bejátszott :)

Móni!
de jó h. jobban van Grétus :) gondoltam Rátok,de írni már nem tudtam este,Apa elfoglalta a gépet :( s ha esetleg rosszabbul lenne lánykád inkább menjen házhoz a doki,tényleg sok betegecske van most :(

Mesi!
annyira cukik :) Zsófi milyen nagylány :) itt olvadok :)

Panndi!
akkor dobj már pocakos fotót :) megnézném giga Fruzsi lakot :wink: Zsófid hogy van?

Anitja!
nem semmi Nolka szókincse :shock: Drukk h. kiscsajszi lakjon odabent :)

Körömvágás:
Míra mindig hagyta magát,bár a lábán csak az Apja vághatja én nem :roll: :lol: Bálint meg természetesen totál az ellenkezője miért is lenne egyszerű az életem :) de vhogy megoldjuk főleg alába a gáz,akkor lefogásos technika alkalmazása vált be.

S reggeli idill :)
felöltözöm,megyek i,látom gyerekeim a fürdőszoba előtt a folyosón ülnek :shock: Kérdem Mírát mit csináltok?
Ő lelkesen válaszol:Mosom Csillagocska fogacskáit :) :lol: azthittem megzabálom :) Bálint meg csak tűrte,egy szava nem volt,igaz az egész arca fogkrémes lett :lol:
Míra mostanában Csillagocskának hívja öccsét :) ez a legújabb dilije :)

KépKép
viranka

Fülpiszkálás:lehet fogzástól is

KépKép
viranka

Szombat este a nagy üvöltéskor elfordult az apjától, sőt teljesen ellökte magától, hát Petinek annyira rosszul esett, még most is mondja.
Köszi a tippeket szerintem nem (csak) fog. Amúgy sajnos a Dentinox nekünk semmit sem ér. KB 1 perc hatása van nem tudom miért.
Szopi fegyver már nincs kezemben, csak a cumi meg a víz, de ilyenkor az sem kell. Gyanítom, ha lenne cici az sem kellene. Ilyenkor mintha nem is ő lenne, teljesen kifordul magából.

Mesi
Cuki lehet Zsófi, ahogy Gegit szeretgeti :), a képek is nagyon jók.
Sajnálom, hogy Zsozsi elutasít, de biztosan csak átmeneti és az jó hír, hogy a kicsit szeretgeti. Születéstörténetet már én is kiváncsian várom.

Heni
Nagyon okos és ügyes :)

Ágica
Sajna ez nem hiszti, ilyenkor tényleg rosszul érzi magát :( olyan mintha megrekedne az ébrenlét és álom közt és amíg nem sikerül felébreszteni, nem tudunk vele mit kezdeni

Maggie
50 gombóc nem semmi

Viranka
Kár, hogy erről a korcsolyázós témáról nem hoztál valami képet, vagy videót.
Milyen az a tanító korcsolya? Teszel fel képet?
Reggeli idill :lol:

Regi
Körömvágás nekünk is ilyen macerás nyugi. Főleg a lábán azt nagyon nem szokta hagyni. A kezénél még el tudom terelni ezzel-azzal.

Móni
Gréti, hogy van? Azért örülök, hogy a jelek szerint nem a füle.

Anitja
Akkor Nolka is nagyon ügyes.

Kakq
Emmának is jobbulást

Ágica
Annyival több nekünk, hogy a kantáros bélelt gatyó alá kerül harisnya, vagy egy másik vékonyabb naci.

Timi
De telihold, frontok tuti bekavarnak, nálunk főleg a hideg.

Panndi
Akkor gyorsan pocifotót :)
Nem tom' nekünk semmit nem mondtak.

Regi
Pajzsmirigy ++++++++++++++++++++
Sajna ma nem tud itthon lenni apa :( majd holnap itthonról dolgozik, akkor ketten leszünk. De most ahhoz képest viszonylag jó a hangulata. Most épp tök jól elvan egyedül a táskámat pakolja ki :lol:
De csak pelus meg az ő cuccai vannak benne. :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
ehhez hasonlót néztem ki,de úgy látszik lejárt az aukció :evil:
http://www.vatera.hu/tanulo_korcsolya_117785528.html

KépKép
viranka

Sziasztok!

Melinda vagyok, a kisfiam, Marcell 2007. szeptember 5-én született. Ha megengeditek, csatlakoznék a klubhoz. ? :)
Igaz, nem rendszeresen, de olvasom a bejegyzéseket és sokszor segítettetek már etetési, gyógyítási, öltöztetési + egyéb más dolgokban tudtotokon kívül.

Befogadtok?

Kép[/url]

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Fleur jobbulást a kis drágának++++++++++++++++

Viranka fogzásra nem is gondoltam, de igazad lehet :shock:
újra nagyon folyik a nyála és állandóan rágna valamit.
szerintem még nem járt le az aukció, csak holnap fog.

de nézd csak:
http://www.sportszert.hu/detail/Korcsol ... gkorcsolya

KépKép
Kép Kép
l.móni

öltöztetés hosszú ujjú bady, harisnya, vastag nadrág, pulcsi, overáll bélelt, sapka, sál, kesztyű.
Utóbbi sokszor csak dísznek.

morzsesz üdv közöttünk :D
írj magatokról többet és a fotók ellen sem tiltakozunk :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka - reggeli idill tényleg jó lehetett. Jó olvasni, hogy így szeretik egymást a gyerekek.

Morzsesz - szia :D Látom, vonalzóban már profi vagy :D

Na, arra is rájöttem, hogy Rugó már tudja használni a cipzárat. Mindig szereti az irataimat pakolgatni. Most direkt becipzáraztam a táskámat, amiben a tárcám van.
És mivel közeledett kb. 2 perce felém? Igen, a tárcámmal :shock: A táskám kinn hever kinyitva a folyosón :roll:

Mi sikeresen megjártuk a boltot, a fornettist, és a zöldségest.

És a bolt előtt egy ikerbabakocsi volt, amiben kinn hagyták sírni a babákat, anyuka sehol, benn vásárolt :shock: Bár tudom, hogy nem fér be a bolt ajtaján az ikerbabakocsi.

Én kétszer hagytam kinn a bolt előtt Rugót - egyszer aludt és ráláttam, egyszer meg megkértem rá egy nénit, hogy vigyázzon rá. De csak a legvégső esetben folyamodtam ehhez a megoldáshoz. Ha Db-ben voltunk, ott ugye ketten mindig megoldottuk, itt egyedül ezekben a pár nm2-es boltokban nem ment.

Nagyon jó, hogy most már mindig ébren van, mikor vásárolunk vele, és bejön a lábán is - vagy kis rásegítéssel.

Na, léptem.

Kép
vindolanda

Szia Morzsesz

Mi is voltunk sétálni. Szilikonos zoknit akartam venni nagyobb méretben, mert ami van az már szinte kicsi. De persze megint csak a mi méretünkben nem volt....:evil:
Piszok hideg van kint. Kicsi kerülővel kanyarodtam haza, hogy kicsit levegőn is legyen cicabogár.
A ház előtt már nagyon sírt. Gondoltam én mindenre, csak arra nem, hogy pelus probléma van :shock: indulás előtt nem sokkal cseréltem neki pelust és átázott kicsit szegénykém.
Szóval ruhacsere, kaja és most alszik.

Neki is vannak ám új tudományai:
mondja, hogy háp a kacsára, te=telefon, a csücs-re is mond valamit, de az most nem jut eszembe.

Tegnap óta tudja fújni az orrát és zsepibe is fújja és persze cipzár nem akadály, felmászott valamelyik nap a konyhaszékre és tegnap este az ágyra segítség nélkül. Amúgy van egy pici fellépő az ágy végében azt szokta általában használni :)

KépKép
KépKép
fleur

Vera! Édesek a törpéid!!! :)
Nálunk a fogmosás elmaradt a gyógyszerbeadások (illetve beerőltetések miatt)... :oops: Újra el kéne kezdeni azt a 6 fogacskát tisztántartani! :)

Szeli a fülét nem is piszkálja (nem jól fogalmaztam), inkább gyűrögeti, húzogatja a kiálló részt (nemtom mi a neve... :oops:)...

Fleur! :cry:

Képzeljétek, Szeli tök fél, amikor ketten közel vagyunk hozzá (anya-apa vagy anya-mami), gondolom, a gyógyszerbeadásokra emlékezteti, de még szerencse, hogy gyorsan kapcsoltam, először csak lestünk, miért kezd el sírni... :shock:

Üdv Melinda! :)

Hát én még nem láttam ilyen tanuló korcsolyát... :shock: :)
Egyébként jó ötlet a korizás, meg kéne kérdeznem, hogy felénk ez hogy működik. Rámehet Szeli a jégre csizmában is??? Szerintetek???

Vindo! Lehet, hogy nem tudta megoldani az ikres anyuka másképp a bevásárlást... szerencsétlen, meg a gyerekek is... :(
Én pici boltokba mindig bevittem Szelit, de kettővel a kézben nem tudom elképzelni, hogy vásároltam volna, még így is macerás volt... :?

Egyre ügyesebbek ezek a kis drágák!
Szeli olyan édesen próbál beszélni, most már látom rajta, hogy érdekli! :)
És ha azt kérdezem, hogy „nem kérsz már?”, akkor mondja, hogy „de”! :) Ha meg nem kér, akkor bólogat, de nem mond semmit.
Az igen-t meg már írtam, ott bólogat és mondja igggen (de inkább olyan d-sen)! Megzabálom! :) Nekem ez most újdonság! :)

Kép

Kép
regcsiken14

nem 6, hanem 8 foga van Szelinek... elírtam...

Kép

Kép
regcsiken14

Jaaaj! El akartam mesélni, hogy reggel én előbb keltem, mint Szeli, és kijöttem a nagyszobába, hadd aludjon. Erre fél óra múlva hallom, hogy jön kifelé... a hálózsákban... kúszva... :? :lol: Azt hittem, szólni fog, hogy felébredt, de inkább megoldotta egyedül... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina - tudom én, csak olyan rossz volt látni :roll: Eggyel is macerás az élet :wink:

Lilla nagyon ügyes :D

Kép
vindolanda

Morzsesz, szia! Írj magatokról :D !

Öltöztetés, hosszú ujjú body, harisnya, nadrág, vékony pulcsi, "melegítőfelső", ha nagyon hideg van: overálnadrág, kabát, sapka, néha kesztyű :oops: , de ezt nem nagyon viseli el újabban. Ja, és persze bakancs :lol: . Szegénykém sokszor borul, alig tud mozogni ebben a sok ruciban :lol: , már alig várom, hogy tavasz legyen :roll: ...

Tájszólás, Heni, nekem is nagyon tetszik a tájszólásod :D . Én is kőrösiesen beszélek, ezzel sokszor "húznak" Pilisen...ha elfeledkezem magamról, és feloldódom egy társaságban, keményen "őzök" :lol: ...sokszor próbálják utánozni, na az vicces szokott lenni :P . Egyébként Pisti debreceni rokonai is jellegzetesen beszélnek, és nekem az is nagyon tetszik. Egy kollégámról kitaláltam, hogy arról a környékről származik, annyira rá lehetett ismerni :D .

Mesi, sok-sok gyógypuszi a gyerkőcöknek!! Nagyon édesek, olyan jó, hogy Zsozsi így elfogadta a kistesót :D . Az elutasítás pedig normális, sokszor Panka is tojik a fejemre, és csak Bencével hajlandó foglalkozni :roll: .
dettyk

Köszönöm! :D

Hú, magunkról írni a legnehezebb...
szóval, a SOTE I. Klinikán, császárral született Murci 3 nap túlhordás után 3800 gr és 57 cm volt.
Jelenleg 12,6 kg és kb 92 cm.

Mindent úgy és akkor csinált, ahogy az a "nagykönyvben" le van írva: ülés, mászás, járás. :D Jelenleg arabul perfekt beszél, és folyamatosan... :D Magyarul pár szót mond: aja, appa, inni, baba, kenyér.
Szeret építőzni (Duplo) egyedül is eljátszik egy darabig, de persze jobban szereti ha együtt játszunk. Szívesen és ügyesen lapoz könyvet, de a mese olvasva egyáltalán nem köti le. A BEBE tv persze annál inkább.
Ha ébren van, mindig ott akar lenni, ahol én, vagy apája van, semmi érdemlegeset nem lehet tőle csinálni, akkor takarítok, vasalok stb. amikor alszik.

Budapesten élünk, 13. ker. társasházban, bevallom a szmogriadó úgy megijesztett, hogy ma levegőzni sem vittem. pedig a hideg nem zavarna, dehát ez a bp-i lég... hajajj.

Enni már mindent eszik Murcogó, inni cumisüvegből (bevallom ez az én lustaságom :roll: ) cumizik, velünk alszik, jobb éjszakáin "csak" 2x ébred :D

Nem is tudjátok, milyen sokszor erőt merítettem mostanában Belőletek, hogy nem csak az én kisfiam cumizik, alszik velünk, hisztizik, stb. Jó tudni, hogy más is küzd hasonló gondokkal. És persze sokszor segít a másik módszere. Ezúton is köszönöm!!! :D

Szívesen írok még magunkról, amire kíváncsiak vagytok!
És küldök pár képet magamról, hogy lehessen kötni a szöveget archoz és persze Marciról. Ha rájövök, mennyire kell lekicsinyíteni a 600x600 mpx-hez :)

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Melinda! Jó nagy babád van! :) Vagy már nem is baba... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli így van beöltözve: :)

Kép

vagy (csak ez az overál már rövid... :evil: pedig 86-os)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli nagyon édes :D

Melinda - 12,6 kg :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Regi!
Igen, magam is rácsoldálkozom néha, milyen hosszú, nyúlánk. 16 évesen majd a hóna alá csap engem :lol:

Hogyan tudok képet feltenni? Már lekicsinyítettem icúr-picúrra, de mégis azt írja : túl nagy... :oops: :D

(kezdők szokásos kérdése)

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Majd jövök a pelenkázós képekkel, csak felébredt! :) Kijött - most a lábán - a hálózsákban! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Melinda - Próbáld úgy, hogy a 600-at nem éri el egyik érték sem.
Én általában 550-re állítom, a 600-at már néha nekem is visszadobta.

Kép
vindolanda

Pelenkázás: mostanában az ágyra felteszek neki játéknak használt dolgokat (pl. tubusok, dobozok stb.), azokkal bíbelődik, ha szerencsém van, és közben mint a villám, bepelenkázom.

Ha levegőzik, akkor alul pucin rohangál a lakásban, néha lepisil ezt-azt.

Fotózni majd igyekszem én is.

Kép
vindolanda

Egek, a 92 cm-t csak most vettem észre.

Amúgy érdekes ez a magasság-dolog. Én mindig a tornasor végén álltam, aztán 2-3 év alatt kamaszkoromban megnyúltam, de olyan nagyon magas nem lettem (170cm).

A tesóim viszont elég magasak, de a magasabbik (190 cm) ugyanolyan kicsinek indult, mint én.

Na, ez egy komoly eszmefuttatás volt :roll:

Kép
vindolanda

Rugó nem alszik reggel nyolc óta, ellenben órák óta csendben játszogat :roll:

Pl. a lavórba mászik ki-be.

Kép
vindolanda

Megpróbálom :)
Kép Marcitornádó

Morzsi
Kép[/url]
morzsesz
Budapest

Haliho Lanyok!!

Jo sokat irtatok! A hetvegenk eleg suru volt, nem tudtam jonni - hat gyoztem visszaolvasni!!! :P (Egyebkent szupi volt a hetvege, leszamitva a veget - buzi ex-feleseg teljesen kiidegel allandoan - na, de nem untatlak vele Titeket!!)

A kepeket meg mindig nem volt idom letolteni az utazasrol, meg ma es holnap vizsgazom, amikor csak tehetem, a konyveimet bujom - probalom bepotolni, amit elmulasztottam!! :?
Viszont a pocaklakorol megprobalok egy kepet feltenni rogton, az cd-n van.

Sok gyogypuszit kuldok a betegeskedo babacskaknak!
Rania is be van rekedve, azon kivul semmi baja, nincs laz, kohoges, natha semmi. Csak annyi, hogy a hangja teljesen olyan, mint a Charlie-e!! :lol:

Hu, Regi, Szeli hihetetlenul aranyos, gyonyoru, es milyen komoly kislany!!! :D

Pelenkazas: Nekem mar gyomoridegem van, mikor a pelenkazas kozeledik, foleg, ha kaki is van. Egy pillanatig sem marad hanyattfekve, es sokszor ordit hozza, mintha valaki kinozna!! Egy komplett tervet kell kitalalnim, megprobalok regen latott kedvenc meset betenni, olyan targyakat adni neki, amit maskor nem kaphat meg - mashogy nem megy, sokszor meg igy sem. Bezzeg apanak!!!! Meg a labait is szetteszi, es nyugodtan fekszik, mosolyog..... :shock:

Melinda!! Udv koztunk, es gratulalok a kisfiadhoz, nagyon okos, hogy folyekonyan beszel!! :shock: Mivel mi is ket nyelven beszelunk Raniahoz, felkeszultunk ra, hogy kesobben fog beszelni, mivel ezt olvastam rola. De Marcell erre a teoriara racafolt!!! :D

Na, ezt elkuldom..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: