Cat: SZupi nagyona bútor. És igy szerintem jó is, hoyg Beni kapott újat. akicsi meg úgysem értékeli még , hogy mi új mi nem. Tehát jól tettétek, hogy Beni kapott újat.
Anno én is a Savoyábanvoltam 4D-n. Nekem mindent megnéztek de tény, hogy akkor még nem volt ennyi 4D uh lehetőség. Viszont én voltam genetikai uh-on és ott mondta a szonográfus, hoyg a Savoyában is nagyon jó a szonográfus csaj.
Tény , hogy azóta vannak profibb 4D uh -is.
Törpiri: Hogy oda adtad a listát a párodnak jó ötlet?, Miért nem mentek együtt el megvenni?, Hátha akkor ő is megérzi a baba körüli várakozást veled. Szerintem együtt jobb lenen na meg férfira bizni ilyet??
Na meg személyesen akkor te is látod.
Asiye: Jajj de izgi. Szoritunk és kitartást:) Várunk a jó hírrel.
Most beszéltem a dokimmal. Clostit emeljük és mivel megvan a pirim most nem vizsgál meg majd félidőben. Azt mondta megbeszéljük az inszemet is.
Ki tudja lehet az lesz a nyerő. De úgy birom a dokimat mert azt mondta szerinte aar ninc szükségem.

Tök optimista.
Na jó 3hónap closti nem a világ vége de jobb lenne ha már nem kellene szednem. Na meg a gynevacot is megkérdeztem. És azt mondta persze adassam be. Az oda bent helyre tesz mindent és az immunrenszert is erősiti. Kifejezetten jókat hallott róla. Na akkor legalább ő is áldását adta rá. Na akkro ma beadatom az elsőt.