A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Batkata! Nagy ölelés. Nyugodj meg kérlek!

Magdolnasz! Nagyon drukkolok! Jelentkezz majd, mi van!!!!!

Gombócmakka! Nekem sem a barátom. brrrrrrrr
Szóval, bízom benne, hogy elmúlik.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katának gratula nem semmi mennyi csaszi van tényleg...... :wink: Hanna: szerintem Csörének megy majd az üzi :D Magdolnasz: hú basszus én is megyek az összes cuccommal reggel de jó lenne egy szobába kerülni megkereslek ám :D tényleg nekem is már nagyon meszes a méhlepény de az áramlás az jó azt mondták 1-2 nap és babázhatsz meglátod akkor holnap talizunk puszi mindenkinek :D :D
erzsebet0312

Katuska: elvileg nézett, de amikor meglátta a lepényt, elég ideges lett, no meg mi is, nem is beszéltünk másról. De a ctg tökéletes lett.
magdolnasz

Újra itt, látom pörögtetek!

Először is, hatalmas gratula Katáéknak Martinhoz!!! Sok-sok boldogságot, egészséget, tejecskét, meg minden földi jót! :)

vcrane: nekem nem tölti be az oldalt a net, de majd még próbálkozom.

katuska: mi kipróbáltuk a te pizzareceptedet kb. 1-2 hete és isteni lett. :)

hanna: :) én is szavaztam, február elejére. :lol: :lol: :lol:

erzsebet, magdolnasz: drukk. :)
Vendég

Magdolna: nekem is hátul volt még a szülőágyon is, ez nem jelent semmit... kitartás

KATA: HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol: Na végre! Martin, már mindenki nagyon kíváncsi volt Rád!!!

Hanna: na erre akartam reagálni: persze vigyorogtam a 10-es 20-as fájásaimmal :) a szülésznő konkrétan azt mondta rá, hogy tingli-tangli fájások :wink:

Haha, Katuska: nem ér programot tervezni :wink: Apus nekem azt mondta karácsony után, hogy 1/2 napnál tovább nem tervezünk :wink: :lol: :lol:

Batkata: :( fenéken kell billenteni Apát!

Vicky: holnap bepróbálkozom más programmal is, hátha csak az opera nem szereti :roll:
És holnap én is jövök új képekkel :)

Most rohanok, mert türelmetlen a lányom :) csak nem tudom, mivel tudom megvígasztalni, amikor mindkét cicit kitakarította már :( majd beindul közben, remélem...

Csöre
csöre74

[quote="magdolnasz"]K írta:magdolnaszatuska: elvileg nézett, de amikor meglátta a lepényt, elég ideges lett, no meg mi is, nem is beszéltünk másról. De a ctg tökéletes lett.

A 40. héten eléggé megszokott, hogy meszesedik a lepény.
A 36. hét után ezen már nem szokás csodálkozni... ha meg valami gondot észlelt, akkor miért nem indította meg a szülést? Vagy sürgősséggel császár :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(nem értem....)
Vendég

Erzsébet: csőre töltöm a telcsit :wink: nagyon fogom várni :D

Csöre
csöre74

Jó éjt!!

Csöre
csöre74

Erzsébet! Ok. Nagyon ügyesek lesztek! :wink:

Picuranyu! Bántottalak én téged? :)

Csöre! :)

Kép
hanna30

Hanna
Szavaztam én is :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vicky! :)
Remélem, nem február. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alex alszik?

Tényleg Anyukák! Mi volt a leghasznosabb dolog, amit megvettetek a picurkáknak?

Kép
hanna30

Vicky: nem tudom, szerintem picit túl aggodalmas a dokim, de én nem értek hozzá. Azt mondta, méret alapján meg tudom szülni, de nem fognak sokat várni, tehát lehet, hogy a kiírt napon valahogy meglesz (természetesen, vagy császárral)

Erzsébet: nekem 12- fél 1 között kell bemennem, majd kereslek én is, tényleg jó lenne, ha egy szobába kerülnénk :)
magdolnasz

Hanna
Cumi, hordozó...takarók... Alex szereti ha be van csomagolva...
Vendég

Vicky! Igen, ezt a becsomagolást tudom. Sok baba fél a nagy tértől.

Kép
hanna30

Sziasztok!!!!

Katának nagy-nagy gratula a kis Martinhoz!!!!! Kíváncsi leszek, majd mit mesél!!!! Azt hittem, már ma sem születik egy baba sem! (Persze tudtam, hogy ma Kata megy indításra).

Vcrane: szerintem nagyon jó ötlet ez az oldal. Először nekem sem akart betöltődni, de végül sikerült. Már alig várom, hogy küldhessem a képet az én kis újszülöttemről.... de erre még várni kell...

Továbbra is depis hangulatban, úgyhogy csak benéztem gratulálni. Lehet, ez már a szülésig eltart...

Puszi mindenkinek!!!

Kép
jandrea

hanna: :lol: :lol: :lol: Nem tudom miért, de én február elejét érzem. ;) Ha ez vigasztal, akkor szerintem nálunk is így lesz. :wink:
Vendég

Picuranyu! :)
Én nem nagyon szeretném ezt, de ő a főnök.

Kép
hanna30

Na igen, ha rajtunk múlna. .... :wink:
Vendég

Hát igen.... :wink:

Kép
hanna30

Kata! Gratulálok! Kívánok nektek sok boldogságot, sok tejecskét és gyors felépülést!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok

Nagyon gratulálok minden újdonsült anyukának,babák gyönyörűek!!!!

Néha én is bejelentkezem,csak nem tudom utolérni magam a háztartásban,mert Tomika elég gyakran van kézben,szeretném ha minél többet érezné anyuci közelségét.Tejem nincs sajnos,pedig nagyon sokat van cicin.Vágás még mindig fáj,az még hagyján de olyan mint egy kisebb virsli,remélem ez elmúlik.

Vickybabe én még nem mertem sétáltatni,félnék hogy megfázik ebben a hidegben,csak az ablakot szoktam kinyitni többször

Csöre ilyen hőemelkedést esténként én is szoktam érezni

Tomika büfizni nem szokott,viszont nagyon bukós baba,állandó öltöztetésben vagyok hogy ne feküdjön hideg borogatásban

Végleges szemszín vajon mikor alakul ki?Úgy szeretném ha kék Kép maradna a szeme
liuska

Enikő! Hogy vagytok?

Liuska! Nagyon édes Tomi baba!

Kép
hanna30

Kép Martin Kép Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Vcrane: fényképalbum nagyon jó ötlet
liuska

Jaj de gyönyörű Martin! :) Gratula!!!
Vendég

Nagyon szép Martin baba!

Kép
hanna30

Martin nagyon édes fiúcska!

Kezdődik az éjszakai műszak,egy órája próbálom visszarakni a kiságyba,cicin elalszik amint visszaraknám ágyikójába pár perc múlva sírás
liuska

Gyönyörű babákat láttam itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="liuska"]
írta:
liuskaKezdődik az éjszakai műszak,egy órája próbálom visszarakni a kiságyba,cicin elalszik amint visszaraknám ágyikójába pár perc múlva sírás

Hihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomi fenekében is van kiságy-detektor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Kata: hatalmas gratula! Gyönyörű Martin baba!
magdolnasz

Na újabb próbálkozás.Most nézelődik és csuklik a kis csomag,anyuci szemei meg keresztbe állnak az álmosságtól
liuska

Kata!!! Végre-végre!!! Isten hozta Martin babát!!!

Itt megy a tábla csajok. Nagyon durva, hogy tényleg mennyi lett belőle császár. :shock: Katánál szinte döbbenet, mert hát már mennyire ki volt tágulva és voltak rendszeres fájásai. Mi a fenétől függ vajon a VÉGE??? :?
Mágnes ésSahli simán szült?
Na megyek aludni, hulla vagyok.

Jó éjt!
Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt!

Mindent nem tudtam visszaolvasni, csak Katáról lestem a hírt (köszi Hanna a kiemelést :lol: :lol: :lol: )

Kata, nagyon gratulálok!

Gondolom a lelkem hasonló meneten lehet túl mint mi egy hete, legalábbis ha az időket nézem...

De a lényeg hogy mindenki jól van!

megyek babázni, jók legyetek....
kisbogacs

Gratulálok Katának Martin babához. Láttátok mekkora rá a pelenka? :P Nagyon édi!

Vicky, tegnap férjecském is pont ezt mondta a repülőkről. :D Csak nem marad bent. :lol:

Már nem kel sok, hogy több bab legyen mint kismama. :D Jó sok a császár-sima szülés arány. Kíváncsi vagyok mit mesél Kata, miért kellett végül megoperálni.

Kép
Kép
cs_erika

nem bab, hanem baba

Erről jut eszembe, tudjtok, hogy mi kell a babázáshoz?

Bab és víz. :D

Kép
Kép
cs_erika

na megyek reggelizni.

Kép
Kép
cs_erika

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK KATÁNAK ÉS A KIS MARTINNAK! Végre ő is babázhat! :lol: Puszi nektek!!!

Tényleg nagyon sok a császár. Én nem is gondoltam, hogy ilyen arányú lesz majd.

Magdolnasz: nem lesz baj! Nem értem, miért paráztatott így be a doki. Én 2 hete folyamatosan kérdezem az enyémet a meszes méhlepényem kapcsán, és mindig azt mondja, hogy önmagában ez nem nagy gond, ha a ctg és az áramlás rendben van. Azt írtad, a ctg tökéletes, nem? Azért most én is elkezdtem parázni azon, amit írtál. :( Pedig engem eddig ez ügyben megnyugtatott a doki is, Vicky is, a ctg-t végző szülésznő is. Miért fektetnek be téged ugyanezért, engem meg nem? Ugye nem lesz baja a kisbabámnak?

krisz78

Ó most látom képek is vannak Martin babáról!
Nagyon gyönyörű!!!!!!!!
kisbogacs

Sziasztok!!!

Gyönyörű a kis Martin baba!!!

Liuska: Tamás is nagyon-nagyon édes!!!!

Őszintén szólva tényleg sok lett a császár eddig. El is szégyelltem magam, hogy milyen nagy tragédiának fogtam fel. Bár én főleg az altatástól tartok, illetve attól, hogy nem láthatom rögtön az én kislányomat.

Nálam semmi jele a szülésnek. Még jósolóim sincsenek. Nagyon jól érzi magát az én kislányom odabent. Ami természetesen nem baj, meg még időnk is van, csak én szenvedek egyre többet. De már csak két hét!!!! Sőt, annyi sem, hiszen csütörtökön kiderül, mikor segíti világra őt a dokibácsi.

Kép
jandrea

Martin baba: gyönyörű vagy :)

Liuska: Tomi is nagyon szép :D A végleges szemszín akár 5 éves korban is kialakulhat... Sacié egyébként most sötétszürke... volt már benne barna is, meg kék is, napról napra változik...

Barti: köszi a táblát :)

Vicky: most megnyílt :) Mozillával :)
Majd du dobok képet, mert ezen a gépen nincs újszülött kori :)

Ide meg mindjárt jön egy kis tegnapi :wink:

Csöre
csöre74

Jó reggelt,

Martin baba gyönyörűszép!!!!! tényleg sok a császár, kíváncsi vagyok, mit mesél majd Kata...a lényeg, hogy mindketten jól vannak!

Bartika, ha gondolod lassan visszapasszolhatod a táblát, még mielőtt megszülsz :wink:
Ha jól emlékszem, Mágnes simán szült, Sahli császárral.

Sahli, gyönyörű Patrik baba!

Erzsébet, Magdolna! Drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Liuska, altatás téma ismerős :wink: Levegőzés: én sem viszem ki, bebugyolálva kiállunk vele a teraszajtóba pár percre csak.

Asszem megúsztuk a náthát. És az éjszaka is tűrhető volt, kb 2 óránként kelt és egész hamar visszaaludt szopi után. Viszont mintha kevesebb lenne a tejcsim... :roll: nyomatom az urticát, lactoherbet nem merem, lehet attól volt a pocakfájás.
Egyéb tipp tejcsi növelésre, csajok?

Kép
vickybabe

Vicky: látom, megoldottad :wink:

Csöre
csöre74

Vickybabe: próbáld ki az alkoholmentes sört. Állítólag sokaknak bejön!!!!!

Kép
jandrea

Viki: van olyan baba, aki érzékeny a laktoherb-re... masszírozni próbáltad? Langyos viszonyok között, bal kéz cickó alá, jobb kézzel fentről lefelé körkörösen... közvetlen szopi előtt, elvileg a kézi fejés így "működik" nekem be szokta indítani a tejcsit...
Apropó: alkoholmentes sör
Van egy 70-es évekbeli Spock könyvem (szüleim még akkor vették, amikor én voltam baba)... azt írja: ha idegesek lennénk szoptatás alatt, igyunk meg egy pohár sört, vagy szívjunk el egy cigarettát.... szerintem azóta átgondolta :D az új kiadásokban már nincs benne :wink:
Persze az alkoholmentes sör más téma, nem is azért írtam, csak arról jutott eszembe... egyébként egy pici pohár sör talán tényleg nem árt... (jól időzítve), inkább a buborékok benne, egyes gyerekek arra érzékenyek... én az első pár hónapban kihagynám.

Sacikám tegnap :)

Ilyen pici is tudok lenni:
Kép

Meg ilyen nagy :D
Kép

Csöre
csöre74

Csöre, Liuska: nagyon szépek a babák!

Reggel belenéztem a tükörbe, és látom, hogy vagy 4-5 ragya kijött rajtam. Eddig egy se volt. Szülés előtt nektek nem volt ilyen? Vagy csak én kombinálok, és mindenbe valami előjelet képzelek? Vagy csak a szmog miatt jöttek elő? De nem is voltam tegnap kint.

krisz78

Krisz: köszi :)
Ne kombinálj :wink: én, ha Bp-re megyek, mindig jön ki egy-két ragya... szülés előtt semmi :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Komolyan mondom hihetetlen, hogy már pörgésre jövök. :) Ti sose alszotok? :wink: Én most keltem, szépen itt reggelizel (muffin + kakaó).

Juj, egyre előlrébb vagyunk a táblán. :lol: :lol: :lol:

vickybabe: remélem, hogy tényleg nem megfázás lesz.
Tejcsi meg nem lehet, hogy azért tűnik kevesebbnek, mert tegnap feszültebb voltál, nehogy beteg legyen Levente?
Próbálj sokat pihenni. Nekem azt mondta a védőnő, az elején amikor felébred, egyből tegyem majd mellre.
Jobban belegondolva, meg mit okoskodok itt, mikor még azt sem tudom milyen mellre tenni a gyerkőcöt.

csöre: nagyon édes Saci. :) Ahogy összehúzza magát! Tündéri! :D

krisz78: én is kirügyeztem. :roll: Van 3 gyönyörű pöttyöm az állkapcsomon. Fantasztikusan nézek ki.
:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csöre: gyönyörű az a pici lány!

Krisz: bocsi, nem akartalak megijeszteni! Én azért "halmozottan hátrányos helyzetű" vagyok. Első gyerekhez kicsit idős, nem épp nádszál, plusz erős dohányos voltam. Így érthető, ha a dokim aggódóbb velem szembem.

De kisírtam, hogy ne kelljen ma befeküdnöm!!!! Tök jó lett a CTG és a vérnyomásom is! (Bocs Erzsébet!). Holnap cuccal be a kórházba, de lehet, hogy még holnap éjszaka is maradhatok itthon!!!!!! Annyira örülök ennek az egy napnak is!
magdolnasz

NAGY GRATULA KATANAK:)
puszi

Kép
brestovsky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: