Na, a konyha még hátra van, de kicsit szusszanok.
Nevek: Míra nálam is szóba jött, de Apa leszavazta, mert Zsozsó egyik fogadott unokatesóját is úgy hívják.
Silka!

Szelinél meg minden állat ugat, de nem úgy, hogy vau-vau, hanem az utcán leutánozta az ugatásukat. Nagyon édes!
És van két új szava: „csüccs" próbálgatja a „szia”-t, és már nem csak „te” a tessék, hanem „tess”!
Szeli se könnyű eset mostanság. Az egy dolog, hogy állva pelenkázom már (ez beválik, úgy tűnik), de hogy mostanában semmi nem hagy csinálni... megy az ihi-ihi-ihi, hogy vegyem fel...

Ha ülök a szobában, akkor eljátszik...

Ki érti ezt?
És ha valami a kezébe kerül, ami nem oda való, akkor nagyon nehéz tőle elvenni. Erőszakkal esélytelen, ha szépen kérem, esetleg odaadja, aztán rájön, hogy nem adom vissza, na akkor megy a fél órás hiszti meg a földhözveremmagam...
Egyébként imádom, egy tünemény, csak néha lefáraszt!
És rengeteget eszik, bármit megeszik tulajdonképpen! Én csak lesek!
Én el se tudom képzelni, mit kezdenék egy kicsivel és egy picivel... szerintem kitépném a hajamat.

Azt meg egyáltalán nem tudom, hogy hogyan vásárolnék be pl...

A többiről nem is beszélve...
Miléna!
Mesi! Csúcs ez a két csöpp!
Már én is várom az élménybeszámolót a szülésről!!! (de persze bírok még várni!)
Hú, ez tényleg rossz lehetett.
Én meg körömvágás után már nem kaptam puszit Szelitől, mikor otthagytam Anyunál, én is majdnem sírtam hazafelé, de aztán megbeszéltem magammal, hogy ez nem nekem szólt...
Tök jó lehet így hármasban, idilli kép!!!
Petra nagyon ari!!!
Akkor nem kellett frufrut vágni?
Ágica! Tök szép a szeme!!! Ne aggódj, ha jól lát vele!
Nekem Szeli nem hagyja, hogy begumizzam, ha véletlenül sikerül, akkor is kiveszi...

Ja, de azt se engedi, hogy levágjam...

Szóval most fogalmam sincs, milyen lesz a haja.
Körömvágás is katasztrófa még mindig. Semmivel nem tudjuk úgy elterelni a figyelmét, hogy engedje, a múltkor már nagyon durván hosszú volt a lábán a körme (kb. 3 mm), fogtam, és Apa elé tettem az apró lábakat, ő meglátta, és egyből belement, hogy most bizony le kell fogni, és le kell vágni a körmeit...
Másnak is ilyen macerás?
Szelit se érdekli a tv, Bercóhoz hasonlóan... max, ha kutyát vagy gyereket lát benne...

Inkább a zenékre szokott odafigyelni, azt nagyon szereti, egyből táncol rájuk!
Dettyk! Szívesen!

Remélem, használ!!! +++++
Heni! Szeli meg épp ellenkezőleg, pont a kenyeret nem szereti igazán, azt egyenesen utálja, ha vajat kenek rá. Ő vagy szalámit vagy virslit eszik, trapistát, uborkát... szóval minden rávalót!

Bezzeg a babapiskótát nagyon szereti!
Fleur! Szegény Lilla! Jobban van már?
Híradót én is utálom... Apa állandóan nézi, néha már rászólok, hogy kapcsoljon el, mert depressziós leszek tőle...
Én is így vagyok, vágyom kistesóra, de nem merném még bevállalni...
Pedig a Lotti név nagyon tetszik... Apának is!
Szerintem tényleg az a legjobb, hogy az ember nevessen az ilyen helyzeteken!
Mesi! Nagyon ügyik vagytok tényleg!
Fleur! (Még mindig Neked) Tegnap Szeli is üvöltve ébredt, aztán rájöttem, hogy kaki volt a pelusban, meg pukkantgatott is, fájhatott a hasa. De olyan rossz volt, mert nem is engedte, hogy hozzáérjek, mintha én okoznám a fájdalmat...

Cumit ő is ilyenkor idegesen az ágyhoz csapja...
Szelinél ritkán van ilyen, és pár percnél nem tart tovább. Én semmit nem tudok tenni, hiába próbálkozom bármivel...
Szerintem is tuti valami fájdalom van ilyenkor!
Mesi! Én épp ezért is akarok várni a tesóval, mert Szeli minden sz.rra felébred, én el sem tudnám képzelni, hogy 2 tesó 1 szobában legyen, míg a pici is ébred. De állítólag megszokják.
Barátnőméknél van így, ő kiviszi a nappaliba a picit pelenkázni és szoptatni.