A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LUJZA:Az első 3 napon 1 Menogon 3 Puregon, 4-7. napig 1/2 Menogon 3 Puregon, 8-9. napon 1/2 Menogon 2 Puregon, 10. napon már csak 2 Puregon.
Közben végig adtam magamnak a Decát.
LEONE:kocsi, kiságy megvan, kicsit megnyugodtam!Kép
Kriszta:naaagy drukk az inszemhez!! Tessék bizakodónak lenni!!!
Zita:drukk-drukk!! Mikor nem kéne megjönnie?
Krissi:semmi sem biztos, mint látjuk még a negatív teszt sem!Kép
Virág
virag

AlenaKép
Jól indul a hónap.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KrissiKép
Én nem hiszek a pattanásos előítéletekben. Szerintem ez nem biztos, hogy veszett fejsze.

LujzaKép
A Menogonért mi sem vagyunk oda Virággal. Csak kis adagban vállald be, vagy kérj helyette mást. Szerintem kell a 3 Gonal, és 1 valami más. A múltkor emlékszem nem lett túl sok pete sem, de a minősége sem volt jó. Tuti a Menogon miatt.
Kérj helyette Merionalt, ha az korábban bejött.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Orsinak ma van a punkció? vagy összekevertem valamit? Nagyon izgulokKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Alena!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Virág!Kép

Még 6 nap várakozás... Kb. Kedden nem kéne h. megjöjjön!

Krissi!Kép

Pattanások megjelenhetnek terhesség esetén is, úgyhogy még bármi lehet...Kép

Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Alena!Kép
Ez a "meg ne gratulaljatok" Leonetol ered es azota mar tobb embernek bejottKép(pl nekem is).Ugyhogy ORIASIIIIII DRUKKKKKK!!!
Kerj Duphastonet vagy Utrot!!!Hanyadik cn-en vagy?

Orsi!Kép
Hirek????

Ki is kerdezte a pattanasokat?Csak azert,mert abban a honapban mikor babas lettem,akkor vegig pattanasos vltam es derekfajos,valaki akkor visszaolvasta a hozzaszolasaimat utolag es ezen mosolyogtunk,hogy minden jel ellenere...KépSzoval nem feladni!!!Es akkor meg Cat tesztjeirol nem is beszeltem...
szoszi

Szöszi Kép

35. ciklusnapon vagyok. Mindenképp szeretnék progipótlást, a magam megnyugtatására is.

Orsi Kép
Nagyon szorítok neked!

Alena
alena

Alena Kép De jó de jó!!!! Kép Drukkolok!!!

Én is megérkeztem, bár kicsit kába vagyok még. Szóval 11 azaz TIZENEGY Kép petesejt lett, a 11 leszívott tüszőből.
Holnap 11kor kell telefonálnom, hogy mennyi termékenyült meg. Remélem sokan lesznek Kép
Most visszafekszem egy kicsit, de ezért ma be-be nézek.
puszi mindenkinek, és nagyon köszönjük a drukkolkat!

Cat Kép
Mi volt az UHn?

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:ez szuper, nagyon ügyi voltál (előzmény az Indexen)!!!
Virág
virag

Kedves Lányok!

Köszönöm mindenkinek a hőmérőzéssel kapcsolatos jótanácsokat, megfogadom.
reju

AlenaKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Cat
Merionalt még az inszemek alkalmával kaptam. Arra nem emlékszem milyen hatása volt.Babás nem lettem.
Megpróbálok majd alkudozni.
Lujza
lujza

OrsiKép
Most pihizz, az a legfontosabb. Jó erősnek kell lenned, mire visszakapod őket!

Nekem 12mm-esek a lurkók, és kalimpál a szívük. Megnézte a doki, 8 hetesen 10mm a normál méret egykéknél, így ikreknél nekünk ez különösen jó méret. Már bejelenthetjük a családban, azt mondta a doki, ezek tuti megmaradnakKépKép
Olyan jól vagyok, hogy a doki szerint ez két fiú lehet, mert az ikresek ilyenkor rosszabbul tűrik már a pocakosságot.

Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép
Drukk-drukk-drukk-drukk!!!!!!!!!!!!
De én érzem, hogy okés lesz most minden!
Úgy örülök neked!!!!

Nekem már megindult valami.Kép Köszi, amít a pattanásokról írtatok, de hát ez nem terhesség...

OrsiKép
11-es ikrek???? Ilyen még nem vóóóót!!!

VirágKép
Mikor kapod vissza őket??

Pusz-pusz:
Krissi
krissi

Cat
Pörögnek a srácok!! Na, Mami nők napján el leszel látva virággal KépKép Örülök, hogy minden rendben!
Lujza
lujza

Alena!Kép
Hűha, ez aztán a jó hír, nagyon örülök!Kép Ez nagyon izgalmas, MEGAdrukk megy neked! Egész nap csak feléd és a lombikosok felé fogok pozitív energiákat küldeni!!!!!!!! KépKépKép

Lujza!Kép
Csak ügyesen! Érd el mait akarsz, a lelkednek is jobb lesz és az sokat számít!

Orsi!Kép
További drukkok mennek! Eddig nagyon ígéretes!Kép

Micsoda izgalmas napok!!!!!
Puszi, Leone

KépKép
leone

OrsiKép
11 petécske az nagyon szép szám! Drukk, hogy minden jól menjen a továbbiakban is!Kép

AlenaKép
Ez SZUPER!!!KépKépKép Óriási drukkk!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, úgyhogy bocsi a többieknek, de mindenkinek drukk és hajrá!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

VirágKép
Holnap mentek a gyerekekért ? Kép

KrissiKép
SajnálomKép De új ciklus, új remények!

LujzaKép
Köszönöm. Téged is viszlek ám magammal az alattunk lévő topikba, csak jól kapaszkodj!KépKépKép
Meddig kell szedned a fogigátlót ? Úgy van mint Orsinak volt ?

Tényleg nagyon izgisek ezek a napok mostanában itt. Öröm benézni, mert mindig van valami pozitív dolog. Remélem nyárra teljesen kiürül ez a topik!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alena Kép

Hat ez igazan jo hir!!! Kép Nem lenne kedved egy kicsit meselni a reszletekrol?

Mandula
mandula

CatKép
Kapaszkodooooook!!!
Jövő héten szerdán megyek vissza, akkor UH és megmondja meddig kell szedni és a szurikat is akkor írja fel.
Lujza
lujza

Alena
Igen! Szeretnénk hallani a részletekről!!!
Lujza
lujza

CAT:ha így folytatják a srácok nemsokára te leszel a Claudia Shiffer hordóbanKép!Holnap megyek a gyerekeinkért. Egy Miskolci sorstársunk bíztatására (ő Kaális és ott minden nap kell telefonáljanak) felhívtam megint a BMC-t, hogy hogy állnak a Margarétáink, de helyre lettem téve Kép. Azt mondta a biológus, hogy nem zaklatják naponta a sejtecskéket, mert nem tesz nekik jót, ezért is használnak olyan táptalajt, amit csak kétnaponta kell cserélni. Szóval nem lettem okosabb.Kérdezte is hogy ki mondta nekem, hogy telefonáljak, tök ciki volt.
LUJZA:nekem a Menogontól nem volt jó a minőségük, viszont jó sok lett, ezért is tartottak meg belőle egyet. Azt mondják, hogy a legjobb a koktél, vagyis kétféle anyagot kérjél. Hihi, "anyagot" ez a jó terminus a "hormonfüggésre".
ALENA:Annyira örülök - látod, nemcsak a zebra-kapás de az -adás is szerencsét hoz!!!
KRISSI:holnap lesz a napja!Nem kaptál kedvet a lombikhoz? Vagy apa nem akarja?
Virág
Virág
virag

Lányok Kép
Kéritek a részleteket, de hát honnan is kezdjem? Az elejét ismeritek, de akik nem azok kedvéért röviden leírom (a többiek nyugodtan ugorjanak Kép). Szóval 2002. januárja óta szeretnénk babát. Egy darabig türelmesen próbálkoztunk, a jó munkához ugye idő kell. Aztán sima nőgyógyász, aki nem talált semmit, de azért felírt clostyt két ciklusra. Nem történt ennek ellenére semmi, úgyhogy 2003. márciusában egy "szakértőként számon tartott" másik orvoshoz mentünk. Ő sem sokat vizsgálódott, hanem gyorsan felírt egy halom gyógyszert, és megadta, milyen adagban szedjem. Ez nem nagyon tetszett nekem, és úgy látszik a sors is azt akarta, ne kezdjem el szedni, ugyanis abban a ciklusban spontán terhes lettem. Sajnos a babát a 7. hét végén elvesztettem.
Akkor ismét másik orvost kerestem, aki minden hónapban mérte a hormonértékeket. Kiderült, alacsony a progeszteron szintem, erre kaptam gyógyszert. A harmadik vagy negyedik ilyen ciklusban emeltük a gyógyszer adagot, ami sajnos nem volt jó nekem, mert mindkét petefészkemben ciszta lett, így abba kellett hagyni a stimulálást. Akkor teljesen kiakadtam. Vártunk két hónapot, januárban kellett volna visszamennem, de akkor nem sikerült időpontot találni, és arról a ciklusról lecsúsztunk.
Akkor már lelkileg és fizikailag sem voltam jól. A fizikait úgy értem, hogy nem mozogtam semmit, és egyáltalán nem éreztem jól magam a bőrömben. Azt gondoltam, két hónapot adok magunknak (február, március) és utána bejelentkezünk a Kaáliba. Szóval február elején vettem egy tornabérletet, és jártunk torna-szauna kúrára, végre elmentem szoliba. Végig csináltunk egy hetes káposztaleves kúrát, ami szörnyű volt.Kép A végén már rá sem tudtam nézni, viszont -3 kg! A hőmet mértem a ciklus elejétől, hogy lássam volt-e peteérés, de aztán mikor láttam hogy volt, és szépen fel is ment a hő, akkor nem mértem tovább. Minek stresszeljek azon reggel, hogy most leesik-e vagy sem. Azért azt elárulom, hogy középidőben sűrűn akcióztunk.Kép
Vasárnapra vártam, hogy megjöjjön, de nem jött. Gondoltam, elnéztem a pé időpontját. Átszámoltam, és tudományosan megállapítottam, aha, kedden fog megjönni. Akkor sem jött. Akkor reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet, és láttam hogy még mindig 37. Gondoltam, ha nem jön meg napközben, este veszek egy tesztet. A többit már tudjátok. Reggel is csináltam egy másfajtával, csak hogy jobban lássam.KépKép
Holnap megyek dokihoz, hogy vegyen vért és nézzen meg mindent. Amit lehet, tegyünk meg hogy minden rendben legyen. Te jó ég, milyen litániát írtam!
Úgy látszik, ma nem sokat fogok haladni a munkámmal, de sebaj!

Mindenkinek ilyen napokat kívánok!
Puszi, Alena
alena

AlenaKép
Kit érdekel ilyenkor a munka ?Kép

2xVirágKép
Jó cikis lehetett a helyzet a bmc-vel. Én tudtam, hogy nem mondanak semmit, mert én meg az Arnival próbálkoztam akkor, de Ő mondta, hogy ilyenkor már nincs info rólukKép Biztos jól vannak ne izgulj. Készítsd nekik a puha párnát.Kép

LányokKép
Ezt már korábban is akartam mondani, hogy ahol nem találnak semmi egészségügyi problémát, ott sokaknál be szokott jönni a fogyókúra. Ugyan nincs rá orvosi magyarázat, de olvastam egy ilyen statisztikát, hogy ha ledobnak a nők néhány kilót, hamarabb teherbe esnek. (lsd. LeoneKép és most AlenaKép is)

Cat

Cat
Kép
cateye

Na, mostanáig aludtam....

Alena Kép annyira, de annyira örülök. Akkor a minitalinak szuper szuper hatása lett. Mi lombikosok sínen vagyunk Kép rossz már nem történhet Kép, és Neked is bekölözött a baba a pocidba! A hormonjaidaz mikor néziket? Szerintem az ultrot ezen kívül is elkezdhetnéd szedni, de nagyon bíztató, hogy most 37es lett a hőd Kép

Virág Kép Én előreláthatólag szombaton kapom vissza a kis rosszcsontokat Kép Kép Remélem minden rendben lesz, és szépen fejlődnek addig. Drukkolok holnapi transzferhez!

Cat Kép
Szuper kiskrumplijaid vannak Kép Lehet, hogy a 40. héten két 4 kgos baba fog kipottyanni belőled??? Kép Kép Kép

Lujza Kép
Drukkolok, hogy a fogigátlót gyorsan abba tudd hagyni, és hipp-hopp Te is babás legyél Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena Kép
Super !! Nagyon nagyon drukkolok.
Olyan sokaknak segített a leállás hogy most én is ezen az úton lépdelek.
Remélem bejön. A káposztalevest lehet kihagyom .
CaT Kép
Továbbra is minden szépet és jót .
Virág, Orsi KépKép
Ennyi kis babajelöltel sima ügy !
Ritkán tudok ugyan jönni de feltétlenül jó híreket szeretnék kapni felőletek.
Leone Kép Kép
Minden rendben lesz . DDrukkkk!
Többieknek sok akció, torna , káposztaleves stb..
Pussz :
Zsé
zsé

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot. Szükség is van most a babatapasztó energiára, hátha ez az Utrotenger még mindig nem elég...

CatKép
Nagyon kíváncsi vagyok a család reagálására, megnézném az arcukat, amikor bejelentitekKépKép

Virág
Nagyon örülök, ebből tuti lesz fagybaba is, bár nem hiszem, hogy ezután szükség lenne jó ideig rájukKépKép

Orsi
Nagyon drukkolok a piciknek!!!!Légyszi azonnal jelezd ha megvan, mennyien vannak.Kép

Alena
KépKépKépKépjó, tudom, még nem szabad örülni, de akkor is Kép

Bea
régibea

VirágKép
Nem is tudom. Apa nem magyar, el tudom képzelni, számunkra ez anyagilag mit jelentene. Talán az Unióval ő is "egyenértékű" tagja lesz az Uniós Mo-nak és akkor kevesebbe kerül majd. Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyivel lenne drágább egy ilyen lombik, mintha mindketten fizetnénk a TB-t.
Meg hát ez a 6 inszem elég borzasztóan hangzik.
Lehet aztán, hogy a koromra való tekintettel elengednék az inszemet. Merthogy lassan nem gyerekvállalásra készülök, hanem, ha minden jól megy, megszülöm az unokámat...Kép

A fogyókúra rajtam sajnos nem segítene...

CatKép
Kérünk ám fotókat az UH-ról.

Pusssz:
Krissi
krissi

Jó reggelt mindenkinek! Gyönyörű ez a napsütés Kép Mindenki alszik még?

Virág Kép
sokat gondoltam rátok, küldöm a tapisugikat!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt mindenkinek!!!KépKép

De jó ilyen sok jó hírt olvasni!
VirágKépMegy a drukk ezerrel!!!Kép
OrsiKép Neked is nagyon szorítok , hogy szombaton sok-sok porontyot kapj vissza a pocidba!Kép
CatKép Ez igen!!! Óriásbébik lesznek????Kép Kérünk beszámolót, hogy hogy reagált a család!Kép

Nekem még 5 nap várakozás!!
Próbálok higgadt maradni, mert annyiszor beképzeltem már magamnak, és utána olyan rossz a csalódás!
Nincs semmi további extra, még mindíg csak a bimbim érzékeny, de az se elviselhetetlen!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZséKép
Köszönöm. Remélem hamar jösz a másik topikba utánnam. Azt nem kívánom, hogy ikrekkel, mert tudom, hogy Neked már van egy kislányod, de egy kisfiú testvérke biztos boldoggá tenne.

KrissiKép
Én azt hiszem, hogy a saját jogodon ingyenes lenne 5 lombik, ha Te biztosított vagy. Persze a gyógyszerköltséget kellene állni. Az inszemek elengedésében nagyon rugalmasak egyes helyeken. Én bejelentkeznék egy konzultációra valamelyik intézménybe, és ott elmondják a lehetőségeket.

VirágKép
Mennek a tapasztó sugik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BeaKép
Pihengessél, de ne sokat. A sikeres lombik titka a "nem-fekvés", csak kímélő életmód. Az óránkénti testhelyzetváltoztatás kifejezetten jót tesz a méhnek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Krissi Kép
Még akartam Neked is írni. Pont valamikor beszélgettünk a mamámmal az unió utáni orvossi ellátásról.
Május 1től az unió minden polgára azonos orvosi ellátásra jogosult, ezalapján szerintem a párod ugyanúgy lombikolhat veled Magyarországon, mint ha magyar állampolgár lenne, és valahogy az országok rendezik le a dolgot egymás között. De addig is érdemes szerintem is bejelentkezni valahova, hogy tájékozódj. Az inszemek elengedésével szerintem is nagyon sok helyen rugalmasak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

VirágKép cak bízzzzzz magatokbanKépKépKép nagyon drukkolunk!!Kép

Orsi, mikor lesz már 11 óra??Kép nagyon izgulokKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Helló lányok Kép
Most beszéltem a Kaálival Kép Kép NYOLC borsóka termékenyült meg eddig Kép Kép Holnap kell hívnom őket, akkor lesz meg, hogy pontosan mikor lesz szombaton a transzfer Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok elég rég voltam de akinek még elfelejtetem gratulálni annak most bepotolómKép Kép
CatKép
Hogy érzed magad hogy vannak a kicsik,Kép Kép
én most találkoztam a barátnőmel aki ikreket vár és ő mondta hogy nekki már 8hetesen megmozdultak és hogy kisfikúk tudni kel hogy van már kettő fia.Kép

Na csak anyit akartam hogy nekkem ma megint megjöttKépKépKép

Mindenkinek küldöm a KépKépKépszokat

Sziasztok és mindenkit puszilokKép

IldikóKép
ildikó_4

OrsiKép
Gratula a nyolc gyerkőckezdeményhez és szombatra nagyon nagy drukk!!!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

OrsiiiKép 8 borsókaKép ez nagyon bíztató!!

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Cat

Megkaptad a levelem? Már kettő újat is írtam, de ez a sz. rendszer egyszerűen eltünteti.

Bea
régibea

Sziasztok!Mielőtt "indulunk a csatába" még bekukkantottam. Köszönöm a sok drukkot!
ORSI:gratulálok a 8 sejtecskéhez küldök osztódó sugikat!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
CAT:ez azt jelenti, hogy óránként mászkáltál egy kicsit vagy eleve nem is feküdtél? Éna múltkor feküdtem nagyon, de fájt tőle a derekam, szóval nem esett jól.
ILDI:tudod, új ciklus, új remények!
KRISSI:szerintem is elég, hogy Te fizeted a TB-t. Érdemes lenne megkérdezned!
BEA:tapi sugarak mennek feléd!***********************************
virag

Virág

Nagyon nagy drukkKépKépKép

Bea
régibea

Virág!Kép
Hajrá, csatára fel!Kép
Szerintem nem kell feltétlen feküdni, főleg ha nem esik jól, csak tedd azt amihez kedved van. Persze ne erőltesd meg magad, de mondjuk csinálj egy fini sajttortát!Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

VirágKép
Tudod én nagy fekvés ellenes vagyok, és bejöttem dolgozni.Kép Nem akartam otthon a kefét rágni. Persze az Arnold nem helyeselte, de a Zeke igen. Sőt a Zeke mondta, hogy óránként menjek sétálni egyet a munkahelyemen is, ne üljek egy helyben a gép előtt. Még a Zeke azt is hozzátette a férjemmel nagy egyetértésben, hogy a házimunkát is el kell látni.KépKép Sunyi férfisovinisztákKép

BeaKép
Nem kaptam meg a maileketKépKépKép Sz*r ez a freemail.Kép

IldikóKép
Sajnálom, hogy megjött, de nem vert földhöz látom, mert jó kis vidám vagyKépKép Ilyen mamik kellenek.

Cat

Cat
Kép
cateye

BeaKép
A 2. email megérkezett. Sajnos nem a sok körmölős, pedig úgy olvastam volna. Képzeld az egyik lány január 26-i mailjét ma kaptam meg. Most kérdezte benne, hogy hogy sikerült a punkció?KépKépKép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Picit nem jövök, és mennyi jó hír!

Orsi, Alena, Kép

Nem akarom elkiabálni, de nagyon gra......!Kép

VirágKép

Neked is sok szerencsét mára!

CatKép

Két fiú? Az igen!Kép Majd amikor fociedzéseket tartanak....Kép

Csutka
csutka

Lányok, lenne egy fura kérdésem, van köztetek olyan akiben fölmerült az örökbefogadás kérdese és a férje teljesen elzárkózott a dolgtól?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Alena! Hu, de orulok! Gondolok Rád sokat! Ne aggódj, minden rendben lesz! Kép Kép Kép
Orsi! 11???? Az igen! Kép Kép Mennyit kértek vissza?
Krissi! Milyen unokáról beszélsz TE?

Puszi mindenkinek!
Andi
andi28

SziszusKép
Itt vagyok teljes valómban. A sok-sok küszködés során bennem többször felmerült, hogy örökbe kellene fogadnunk egy kislurkót. Ezt említettem a páromnak, hogy mit szól hozzá. Teljesen elzárkózott tőle. Még akkor is ha nekünk nem lehetett volna. Azt mondta, hogy akkor megöregszünk ketten kézenfogva, de Ő idegen gyereket nem akar. Szerinte a gének mindent meghatároznak, és nem tudhatjuk, hogy mit örökölt az a gyerek.Kép Én teljesen kivoltam e miatt, de annyira tiltakozott, hogy nem tudtam volna meggyőzni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat. Ma reggel voltam orvosnál. Az ultrahangon még sajnos semmit nem lehetett látni. Vettek vért a béta-HCG-re is meg hormonokra is. Most kellett visszahívnom a dokit, és azt mondta, minden rendben. Magas a béta-HCG, és meglepetésemre a sárgatest hormon is rendben. Azért a biztonság kedvéért 3*1 Utrot kell használnom. Egy hét múlva megyek vissza. Akkor megnéz újra és megint vesz vért is, ellenőrizni hogy nem csökkent-e esetleg a sárgatest hormon.
Jaj, úgy örülök! Mostantól csupa szépre fogok gondolni, semmi negatív gondolat.

Most küldjük az energiákat Virágnak Kép és Orsinak Kép, és a drukk természetesen megy mindenkinek.

Puszi, Alena
alena

CatKép

Akkor nem csak az én férjem ilyenKép
... úgyhogy marad a várakozásKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Miért vetődött fel benned az örökbefogadás gondolata? Egészen biztosan lesz nektek babátok, ne aggódj. Most rendbeteszik a hormonjaidat, és hipp-hopp babás leszel.

Andi Kép
A létszám most éppen nyoldc Kép Ennyi kislurkó termékenyült meg. Kép Három szépséget kérünk vissza, a többiek, ha alkalmasak rá, akkor mennek a fagyiba.

Egcsi Kép
Köszönöm a gratut Kép

Virág Kép
Mostanra már visszakaptad a margarétáidat. Küldöm a tipi-tapi sugarakat.

Csutka Kép
Azért a gratuláció még odébb van. Kép Majd az első pozitív teszt után, és ha letelt a 12 hét Kép

Alena Kép
Örülök, hogy minden rendben. Az Ultro nem árthat, szerintem jó, hogy kaptál. Mennyi idő telt el a feltételezett tüszőrepi óta?

Köszönöm mindenkinek a drukkot. A lurkók nagyon ügyesen felfogják őket Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Mert egy baba, most mindenkinek örömet hozna, és a velejáró gondok lekötnék az életünket, és hiszem ugyanugy szeretnénk mint a majd megszülető gyerekeinket.
Az elmúlt 9 hónap történései nem egyhamar fognak rendeződni, és azt hiszem az egész családunkra ráférne már egy kis öröm ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: