Sziasztok!
Tegnap nem voltam, próbáltam túlélni a napot...
No, meg a gyerekek lefoglalták Apa gépét, én meg lusta voltam bekapcsolni a másikat...
Apa tegnap Gyöngyösön volt apósomnál, napok kérdése a Vég...
Ma Julcsimmal vagyunk itthon, a fiúk elmentek korcsolyázni a Sástóhoz (szerintem befagy a senekük...). Hogy őszinte legyek, nem nagyon örültem neki, de hát Marci addig sincs itt a jó kis szmogos városban az ő asztmájával. (Ja, és betegesen fél Boritól, azt hiszi, senki nem fog rá figyelni, ha kibújik a kiscsaj...)
Pocakügyben: sűrűn vannak keményedések és fájások, de nem lehet azt mondani hogy rendszeres.
Holnap úgyis megyek CTG-re, majd kiderül, mi lesz. Csütörtökig ki kell húznom!!! Úgyhogy itthon csigatempóban csinálok mindent, pedig pörögnék, mint az állat. Az iccakák borzalmasak, úgyhogy egy kicsivel több Mg-t vettem be, beiktattam még egy adag éjszakai tabletticskut a napi 3x2 mellé.
Az arcom elkezdett dagadni, a hasam megy lejjebb, a mozgásom a pingvinhez hasonló... Roppant bájos lehetek, Apa biztosan vonzónak talál.
Babafotók: nagyon édesek, helyesek, ölelgetnivalók, érzem is már a babaillatot.
De én még nem merem magam beleélni a babázásba nagyon, mert Bori gondol egyet, s még előbb akar odabújni hozzám (pedig jó lenne már dédelgetni, meg túllenni ezen az egészen, csakhát ugye ez a fránya császár...)
Katuska: ezt a pörgést! Mondjuk Máté mellett nem nagyon teheted meg, az enyim csemeték már nagyobbak, úgyhogy velük nem kell foglalkozni, "csak" szét kell őket választani...
Csöre! gondoltam Rád tegnap, hogy hogy bírod Zazával, nálunk - ill. nálam volt nagy mécsestörés. Gáborom este 7 körül ért haza, addigra ki voltam akadva, mint a kakukkosóra... Naná, hogy a kölykek is érezték a feszkót, s feszkóval reagáltak rá.
Mi lesz itt, ha Bori is kint lesz?!
Pocakosoknak kitartást, könnyű szülést és nagy drukkokat küldök, a babaringatóknak meg sok tejszagú ölelést, nyugis napirendet és nyugodt, nem hasfájós babócákat...
Na megyek, megnézem, mit adhatok Julimnak és Borimnak enni.
Délután még bekukk!