A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Beadtam hősiesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13-án megyek tüszőkukuccsra.

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, valaki a múltkor kérdezte a progiszuri árát. Nekem van friss infóm, mert csütörtökön hoztam el a szurimat. Pharmaexpressz
10505 Ft/50 db.

babaimádó
Kép
babaimado

Ja,Baba,már akartam írni,hogy az aláírásodból kitörölheted ezt az elejéről:
[url=http.://www.TickerFactory.com
És ezt a végéről:
[/url
Nem is tudom mikor volt utoljára szombaton ilyen pörgés...főleg este.
Tücsi,rókamentes jóéjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.10 22:12-kor.
Vendég

Mit töröljek ki?

babaimádó
Kép
babaimado

ja, rájöttem...
nem törlöm ki, jó ez így...

babaimádó
Kép
babaimado

Javítottam :oops: azt a szöveget,ami most feleslegesen van a vonalzód felett és alatt.

És még egy Laptetűt is szereztél :D hajrá!
Vendég

először nálam nem jelent meg, amit írtál, hogy mit töröljek.. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Majd ha csinálok mellé egy vonalzót vagy helyette egyet, akkor majd nem teszem bele, ok?(de csak azért, hogy nyuszimamát ne zavarja) :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Igen,mert egyből linket csinált belőle,de levettem a két végét...de ha nem,akkor maradjon :D szép így is :wink: ...rohan az idő :lol:
Vendég

Lányok, úgy látom, nem a boxot nézitek :lol:
Ha mindenki így ráér, jövő héten chatelünk a blogon?
Péntek v. szombat este :D

Ma még 1x jövök, a képpel :lol:

tillidian

Nemsokára babásvonalzót kérünk!
Vendég

Á Till,nem lehet.Ha apa itthon van,akkor én ilyenkorra a kanapén durmolok valami jó film alatt :lol:
De ha intézel jövőhétre egy jó boxmeccset,vagy K1-et,akkor jövök :D
Vendég

Igenis, értettem! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Till: ugye a Botond gyönyörű név!!!!!!!? Várom a képet én is!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Én is függő... de mondanom sem kell, gondolom... :lol: Most a boxot nézi amúgy, nem engem piszkál. Megértő egyébként, csak néha célozgat, hogy nem kéne annyit lógnom a neten, meg ritkán eltörik nála a mécses... Mint most is. Nade ha ráérek, és nincs kedvem máshoz, akkor miért ne fórumozhatnék?? :roll: Majd ha lesz kisbabám úgyse fogok ráérni annyit.... Ráadásul neki is mindig megmutatom / felolvasom a vicces dolgokat, és mindig jót rötyög rajta ő is. (Azt hittem, így lesz ez most is. Illetve rötyögött, de aztán felcsattant, na most már elég ebből) Vagy épp a megdöbbentő/megható történésekről is mindig beszámolok neki, tehát nagyjából tudja, hogy kivel mi a helyzet.... Na mindegy, próbálom visszafogni magam, nehogy rámenjen a házasságunk.... :roll:

Annmari, nem a tesztoszteron számít, hanem az össztesztoszteron, ezt úgy kell kiszámolni, hogy valamit elosztasz valamivel, de már nem emlékszem, majd előkeresem. A tesztoszteron nekem is jó volt, de amikor kiszámoltam ezt a másikat, az már nem annyira. És a neten olvastam, hogy ez is számít a PCOS-nél. Amúgy 19. cn-on megyek a Kaáliba UH-ra (péntek), aztán ha megjött a banya akkor kezdünk is (remélem, minden okés lesz). Te mikor mész legközelebb??? T a dokid, ugye jól emlékszem???

Till, akkor lehet, hogy ilyen magas FSH-val lett ilyen sok tüszid?? Mondjuk tök fura, hogy úgy kezdték a stimut, hogy nem volt 3. napi vv! :roll: Nálunk mindig van!

Tücsike: PETREZSELYEMMAGKIVONAT! Az egyik lánynak egy másik fórumon fülgyulladása volt, és azt mondta, ettől elmúlt. Nem ugyanaz, de hátha. Plusz kamillás gőzölés??? :roll:

Szépek ezek a nevek mind, amiket írtatok. Nekem is inkább "negatív" neveim vannak, amiket bizti nem fogok a gyerekeinknek adni, mert valaki szörnyű emberre emlékeztetnek.
Na megyek, nézem apával a boxot, hagy örüljön! :)

Jóéjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till,Puszi szép név a Botond...a Bori nekem is kicsit fura...apa tud jobb lánynevet?Mert az a legjobb,amikor mindent leszólnak,de ötlet az semmmmmi...
Vendég

De jó Baba, laptetű! (Kicsit megnyugodott a lelkiismeretem, hogy nem happolom el az összeset) :oops:

Lehet hogy Till pocifotója miatt még egyszer mégis benézek ma.... :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok,asszem én is lépek,Till,holnap megnézem a fotódat.
Joccakát.
Vendég

Ja,nem ér ám aztán több oldalt teleírni az éjjel!
Vendég

Lanyok!

En is fuggo vagyok. Nalunk is lazadt apa, de mindig mondtam neki, hogy jobb, ha itt ulok, mint az elvonasi tunetektol veszekszem vele.

Nem birta sokaig, vett nekem egy laptopot es egy rootert. Igy most O van a gepnel en a laptopnal, Zolika megkapta a nagyon regi gepunket jatszani vele, Katica a jatek Laptopot nyomja.

Jo csalad vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja es azert kaptam laptopot, hogy nyaron a kertbe ki tudjam vinni, mert igy kimegyek es nem ulok a szobaba egesz nap. Szerinte!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

Magi: szép kis calád! :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Till, hol a kép???

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok,

nehogy virrasszon valaki a kép miatt! :lol: (Apa éjfél körül ér haza, úgyhogy ebből csak holnap lesz kacagni-való :D - de holnap is lesz nap! :wink: )

Nevekről: nálunk csak magyar nevek jöhetnek számításba, így szűkül a kör...sajna a Csenge és a Kincső túl népszerű lett, így főleg lánynéven agyalunk...fiúra több verzió is van :)

tillidian

Till: gyere msnre!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
egyszerre írtuk! :P Ja, én kérdeztem a progiszurit, köszi!
(Dokink egyből felírta, hogy kértem, de amúgy nem szándékozta, kényelmi okok miatt - ezt mondta. Így viszont kedvemre böködhetek tovább :lol: - Baba, egyszerre leszünk babásak, elhatároztam!!!!! Azaz: ebben a ciklusban!!! :P )

tillidian

Na akkor íme a stimulált hasam: :lol: Kép

tillidian

(alapból tök lapos szok lenni :lol: most szép nagy és helyenként zöld :oops: :lol: )

Na mentem, szép álmokat! :D

tillidian

Hali Csajok!

Till! Frankó a pocid! :)
Én megvártam! :)

A januári topicban van fotó Petne Julcsijáról!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt!
Ejha,Till,ez tényleg nem kicsi :shock: :lol: Én a hármasikrekkel seholsem vagyok hozzád képest :lol:

Drukk mára is,És Babának is mennek a tüszönövelők!
Vendég

Till, hát ekkora még nekem sincs! :lol: Egyébként már meg ne haragudj, de a Boriról nekem mindig egy tehénke jut eszembe. :oops: :oops: Viszont ismerek egy Botond nevű kiscsákót, állati rossz gyerek. Na persze a szülei sem jobbak. :lol: :lol: Viszont nagyon okos és eleven kölyök.

Kismamiknak pocaksimi, szurizóknak lilamentes napot kívánok és kövér tüszőket!

skrisz72

Jó reggelt!

Jól pörögtetek tegnap :lol: én szokás szerint korán kidőltem :oops: pedig délután is aludtam 1,5 órát, akkor is Apa keltett :-D

Till: húú, szép poci :lol: lesz benne hely 1-2 babának :lol: vagy 3-nak :lol:

Nyulasz: megnyugtattál a múltkor, hogy még beleférsz a gatyóidba :lol: ha Te beleférsz, akkor nálam is normális, hogy még beleférek...

Rana, Mabe: nagyon ügyesek voltatok a táblával :lol: én már hozzá is gondoltam a sikertáblához a többi nevet :-D
2009-ben mindenki bebabásodik, aztán könyvet írunk a sztorikból :lol: na, mit szóltok?

Skrisz: köszi, hogy átvetted a táblát, jó volt látni hogy kibővült a babás rész :lol: csak győzd frissíteni az újakkal! :-D

Baba: hajrá a szurikkal! :-D Pozitív a kisugárzásod, meg is lesz az eredménye :wink:

Függés: az évek során rájöttem, hogy ezekről a dolgokról, amikről itt beszélgetünk, olyannal nem lehet, akiket nem érint közvetlenül...mert nem érti teljes egészében, csak sejtheti, hogy mik a félelmeink, aggódásaink. Itt meg mindenki célzott terápiát kap :-D

Nevek: Lilla, Adél, Virág (nekem nagyon bejön még a Berill, de Apának nem tetszik), Bendegúz, Szilárd, Bertold (Apa favoritja), Dénes (én favoritom). :lol:

Megnéztem Julcsit, nagyon édes hajasbaba :lol:

Tücsi: sajnálom a rosszullétet a bogyótól :-( Bromotól milyen tüneteid voltak? Én 2x1/2-et szedek és tök jól bírom, már az elejétől. A vérnyomásom alacsony kicsit, de semmi több.

Puszi: írok privit.

Hajnoca: gratula a vizsgádhoz! Ügyes voltál! :-)

Apa elment hurkáért :-D tegnapelőtt disznóölés volt a nagyszüleinél, amin "sajnos" nem tudtunk résztvenni :-D viszont hurkát kapunk :lol:

Szép vasárnapot! :-D Bár itt megint búbánatos az idő...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Húúú, mennyit írtatok,nem is tudtam végigovasni!

Kisbuta!
Én nem polgári jogi perre gondoltam, a közig eljárásban is sokat tud egy közig ügyekben jártas ügyvéd segíteni. Erre gondoltam.

Szezso!
Majd megnézem! :wink:

Rana!
Jóvannna!!! Et: dec. 05. 2-3 napot többet feküdtem, de pl. sétálni is voltunk, aztán már csak pihi volt.

Barna azóta nem volt. Kopp, kopp, kopp.

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :P

Én mondtam, hogy óóóriási! :shock: (és azért furi, mert ez a 4. stimum és eddig még sosem nőtt így meg...mondom, Manóval 5 hónaposan néztem ki így...) evvan :D
Apa is így nézett :shock: "Úristen, mi lesz, ha még terhes is leszel?" :lol:

Skrisz,
dehogy haragszom meg! :D (még úgyis van időnk nevet keresgélni :roll: :P ). Nekem tetszik még a Villő, fiúnév: Gellért, Zsombor....

Szezso,
jó étvágyat a hurkához! :P

Hannamami,
Te még fennvagy ilyen későn? :roll: :D

tillidian

Zsófikám: szuper, hogy nem volt barna azóta sem :D

Till: ez a pocak legyen a legnagyobb gondod! :-D az a lényeg, hogy jól vagy és most babás leszel...

Nyulasz: szerintem Brumi törölte magát :shock: (Nézz be a Feleslegessé vált gyógyszerek topicba, Névtelen és Progiszuri hozzászólásai...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Till, aztaaa! :shock: Egyébként látszok, hogy eredetileg nagyon nincs pocid!

Szezsókám, a bromótól állandó hányingerem volt reggel amikor felkeltem+ fájt a gyomrom is! Nekem alapból 80 és 100 között van a vérnyomim, szóval tegnapelőtt már annyira lemet, hogy nem is voltam rendesen magamnál! De jelentem a negyed szemmel úgy tűnik bírni fogom: szédülés volt rendesn+ sokáig nem mertem lefeküdni mert volt egy kis hányinger is, de ez kutyafüle volt az előző estéhez képest!

Petne, Julcsi gyönyör, csak alig találtam meg, mindjárt berakom ide, hogy a többieknek ne kelljen nyomozni!;-)
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231663767.8864.jpg[/img] Petne Julcsija [/img]
Vendég

Petne és párja, remélem nem gond hogy beraktam, de annyira szépséges!!!
Vendég

Én már gratuláltam a januári topikban Julcsihoz. Régen láttam ilyen szép babát. :D Annyira szép az a macis, galléros kis ruhácska.

skrisz72

Petne- Julcsi gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A neve sem rossz........)Sok-sok tejecskét kívánok!!!!! :lol:

Névkérdés: (csak mert tipikusan apukánkhoz illő a történet): írjuk fel a neveket, dobjuk kalapba.....jé, nini, pont Jankát húztunk! Most már biztosan az lesz.....este nagy pironkodva bevallotta, az összes cetlire Janka volt felírva..... :lol: Nekünk még a Sára is tetszik, de a Szilasi Sára olyan ssss-ses, meg aztán Vazs megyeisen nem is túl szép ahogy itt ejtik....Fiúnevünk több is van. Egyik nap írtátok a Jónásra, hogy nem tetszik, nekünk nagyon bejön, meg a Jakab is. De azt hiszem ezek igazán nem szokványos nevek, nem baj, ha nem tud mindenki megbarátkozni velük.

Pocakosok- gyönyörűűűűűűűűűek a vonalzók! Olyan öröm nézegetni őket! :lol: Kép

Kép

Kép
julika79

:oops: :oops: Én is szeretnénk táblázatban..... :oops: :oops: Lehet?

29 éves vagyok, Győrben Boga Péter dr-nál költöznek a babák a pocakba. 2 lombik volt eddig. Nekem PCO-s problémám van, apának a kiskatonák száma és harciasságuk okoz problémát. Lehet bekerülni? :oops: :oops:

Kép

Kép
julika79

Kép
Vendég

Julika, Magika, Petne
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Lassan láthatjuk már Hanna Olivérjét is :wink:

Till
Hűha :roll:
(az én hasam teljesen lapos :oops: )

Rana
Ha apa nem enged fórumozni, gyere hozzánk!
Nálunk van annyi gép, hogy neked is jut :wink:

Név
Ha Bocika kislány, akkor kicsi Mabe lesz :wink:
Ha kisfiú, akkor Valentin lesz.

Holnap megkukkoljuk, megyek T-hez :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Till! Akkor értünk haza. :oops:

Katica! Julika! Édesek a csajok.

Jó, hogy ennyi kiscsaj lesz, a kisfiam majd megy udvarolni. :lol: :lol:

Mabe! Apa már nagyon türelmetlen nálunk.
Ő már a kezében akarja tartani a kisfiát. :)

Kép
hanna30

Hanna
Már én szeretnék ott tartani, ahol te :wink:
Olivér már koraszülött se lenne!

Össze kellene készülődnöm. Apa elvisz ebédelni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Till: ejha! :lol:

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe! Elhiszem!
Ha olvastad a történetünket, akkor el sem hinnéd, hogy eddig eljutottunk. :wink:

Hali! Puszi! :wink:

Kép
hanna30

Petne Julcsi csodaszép!!!!! :D

Ranának: ő az én cicám: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Hanna: én olvastam, és tényleg hihetetlen, hogy már itt tartotok! :D
Nektek mi lett volna a lánynevetek? Vagy már írtad? :roll:

Puszi: a szemei alapján félperzsa :-D vagy inkább Main Coon keverék? Szép!!

Csajok, bárányhimlőről kérdeznék. Itt nálunk úgy tűnik járvány van, de legalábbis sok a bárányhimlős gyerek.
Én már voltam, így védett vagyok, de Apa nem. Ha elmegyek vkihez, akinek a gyereke bárányhimlős, akkor előfordulhat, hogy hazahozom Apának?
Persze úgy nem megyek senkihez, hogy eleve tudom, bárányhimlős, de ugye ez már azelőtt fertőz, hogy kijönnének a pöttyök...

Julika: a Jónás nekem is tetszik! :-) Janka nagyon jókedvű kiscsaj lehet! :-)

Mabe: a Mabe szép név :lol: iwiw-en vagy? És nincs fenn képed - Te vagy az? :-D Jó étvágyat! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe: :lol:
MABELLA
- latin-angol-germán eredetű; jelentése: szeretetreméltó.

Kép

Kép

*puszedli*

Szezso: http://www.gyermekbetegsegek.hu/baranyhimlo.aspx
A cicánk utcai vegyes, így nem tudom, milyen fajták keveredésétől lett ilyen szééép! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: