A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Még jó, hogy ezt mondod, mert hétfőn ha ott derül ki, hogy meg se néz, tuti ideges lettem volna :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Menjél,hátha okosabb leszel,lehet csinál Uh-t és az már mutat valamit.
Mondjuk Algopyrint nyugodtan vehetsz be.

Kép
martik77

Na akkor valamire csak jó,hogy írogatok! :lol: :wink:

Kép
martik77

Igen, azt már vettem be. Csak attól félek, hogy arcüreggyulladásom lesz, mert nekem mindíg oda húzódik a nátha. És arra meg antibiotikum kéne majd :(

KépKép

KépKép
nadina01

Persze, hogy jó, hogy írsz! :D
Magamtól én ám az ilyeneket nem tudom :D Sőt, ha tudnád mennyi hülye kérdésem lenne.... :D De visszafogom magam.

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor inhalálj rendes kamillával,mert az megindítja a trutyit. :)

Kép
martik77

Kérdezz nyugodtan!!!

Azért vagyunk,vagyis most én vagyok. :wink: :D

Kép
martik77

ok, nagyon forró vízzel, vagy csak meleggel? És takarjam be a fejem ugye? És hogy kell megcsinálni azt? Felforralom a vizet és beleteszek valamennyi kamillát? Azt már nem főzöm tovább, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Igen főzött víz,bele kamilla.Állni hagyod egy kicsit,de ne hüljön ki.Ha letakarod magad(fejed) egy törölközővel még gőzölögnie kell a kamillának és egy picit égeti is az arcod.De ne engedd ki sehol a gőzét(vagy mi az),ha nagyon meleg egy picit emeld meg a törölközőt és próbáld újra.

Kép
martik77

Ezt egy pár percig csinálod azután dörzsölgesd meg az arccsontod és óvatosan fújd ki az orrod felváltva befogva az orrlyukad.
Én így csinálom ha muszáj,mert nehezen bírom a gőzölést.
És arcbőr tisztításnak is jó!!! :wink:

Kép
martik77

köszi, ezt meg is csinálom mindjárt.

KépKép

KépKép
nadina01

De találtam egy cikket és az alapján náthás vagy nem influenzás.

http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=157

Ezt olvasd el!!!!!

Kép
martik77

Most mondták a hírekbe, hogy holnap a páratlan rendszámu autókkal lehet csak közlekedni Pesten.....nem tudom ezt hogyan gondolják....nem találom a forgalmit, és nem tudom, hogy az autónknak mi a rendszáma :oops: De engem nem is érdekel ez....ha nekem mondjuk hétfőn kell mennem orvoshoz, akkor nem fog érdekelni, hogy épp milyen a rendszáma a kocsinak :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, ez nagyon jó. Én mindig gőzölök, ha beteg vagyok,én szeretek gőzölni. :lol:

Kép
flóra 11

Hasznos lehet különböző illóolajok (eukaliptusz, mentol, hibiszkusz, kámfor) inhalálása, belélegzése is.
Gyógyszer helyett aromák

Az aromaterápiának évezredes történelme van. Már jóval időszámításunk előtt használták a növények illóola-jait gyógyításra. Közismert aromaterápia az inhalálás, ami segít a légutak felszabadításában. Akár forró gőz is megfelel, még jobb, ha a vízbe só, kamilla, eukaliptusz vagy kakukkfû, illetve ezek illóolaja is bekerül. A gyógynövények aromái, kivonatai gyorsítják a gyógyulást. A kasvirág kivonata az immunrendszert erősíti, hatása fokozható orbáncfûvel keverve. A fokhagyma antibakte-riális anyagokat is tartalmaz, ezért például az arc melléküregeinek gyulladásánál alkalmazható. Természetes lázcsillapítással óvható a szervezet a kemikáliák mellékhatásaitól. Ha azonban túl magas a láz, illetve az orvos utasított, mindenképpen tablettát kell bevenni.

Kép
martik77

Igen,most mondták. A szmog miatt, Edina. Nem tudom,büntethetnek?

Kép
flóra 11

Na hirtelen ezeket találtam Edina. :wink:

Nekünk páros rendszámú :?

Kép
martik77

Azt mondták nem büntetnek csak rászólnak az illetőre,hogy nem szabad!! :x :?

Kép
martik77

Köszi Márti az infókat! Ezerrel fogok gőzölögni :D
Ha nem büntethetnek, akkor csak szóljanak nyugodtan. Nekünk is páros rendszámú amúgy.

KépKép

KépKép
nadina01

Nem is értem,hogy-hogy most tűnt fel nekik ez a szmog??Egyik napról a másikra jelentik be! :x

Kép
martik77

Amúgy Miki azt mondta nem bűntethetnek, mert ilyen törvény nincs, hogy csak 2 naponta használható az autó :shock: De nem is értem, hogy ezt hogyan gondolták....és akinek munkaeszköze a kocsi? Vagy olyan messze dolgozik, hogy tömegközlekedéssel órákba telik az út?

KépKép

KépKép
nadina01

Tiszta fejetlenség!!Múltkor a vasúti sztrájk azután a gáz meg vonás most ez???Visszamegyünk 100 évet vagy mi van??

Kép
martik77

Benó hol van???

Zsuzsi??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Nem tudom hol vannak a többiek, ilyenkor már itt szoktak lenni.
Mindjárt jövök, csak épp kajálunk.

KépKép

KépKép
nadina01

Jó Étvágyat.Megyek én is enni. :)

Kép
martik77

Hová tűnt mindenki????

Na jó még egy pár percet maradok azután irány az ágy!! :)

Kép
martik77

Több mint pár perc volt. :D

Puszi mentem!!! :D Kép

Kép
martik77

Na,visszanéztem. :D

Kép
flóra 11

Hát, látom mindenki eltűnt. :( Ki merre jár?

Kép
flóra 11

Na, sziasztok.
Az előbb már voltam, de nem küldte el. :x :x :x
Gy. újratelepítette a gépet, egész nap ez ment, ezért is nem tudtam jönni. (Úgy látom, azért még nem 100%.)
Vettem egy csizmát a de.-i sétán, mert a régi tönkrement.

A lényeg:
Megvan a babakocsi!!!!!
Nagyon szép, macis, és a kolléganőm azt mondta, Németországból hozták (használt), és nagyon szuper állapotban van, van hozzá 2 mózeskosár is. :D :D :D :D :D És 20 e Ft-ba került! :D :D :D Majd holnap lefényképezzük. :D Egymás melletti az ülés, fektethető teljesen, de ülni is lehet benne. :D
Vettünk még nála 5 e Ft-ért :shock: :D :D :D pelenkázót, matraccal együtt!!!, vannak benne polcok is, lehet a pelust oda pakolni. :D :D :D
Meg vettünk egy kocsiülést (kék színű, új, 6 e Ft kb.) a kocsiba, abból csak egy megfelelő volt (a többi piros stb.), majd hoz még egyet az Erika. :D :D :D
Meg még egy hálózsákot is vettünk, az kb. 2 e Ft-ba került, gyönyörű szép és nagyon jó anyaga van. Jó meleg és puha. :D
És kaptunk ajándékba 2 db 50 cm-es bodyt, feliratuk:
- Kicsi vagyok, de én vagyok a főnök! :D :D :D
- Eladó a tesóm, minden megoldás érdekel! :D :D :D

Remélem, ti jól vagytok. :D :D :D
Majd holnap visszaolvasok.
Holnap megyünk a Vivikével meg a Gy.-val az IKEA-ba, kaptunk karira utalványt a tesóméktól, de majd valamikor talán jövök hozzátok is.
Puszi nektek, jó éjt! :D :D :D
Remélem, most elküldi. :wink: :x

KépKép
benó

Edina, hüvelyi uh-gal fog megnézni téged a doki minden bizonnyal. Azzal tökéletesen fogja látni. Nem kell ahhoz belédkuksiznia. :D Az már maga a belédkuksizás. :D
Én is szoktam baromi nagyokat tüsszögni meg köhögni is, és nekem van már majdnem az elejétől ilyen kismamamegfázás, tehát nem konkrét betegség, és még nem köhögtem ki őket és ki se tüsszögtem.
Bármi kérdésed van, nyugodtan írd meg, nekem biztos hülyébb kérdéseim vannak, ne aggódj. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Flóra, nagyon remélem, hogy találsz végre egy normális dokit, sőt, én abban bízom, hogy ez a dokinő tud segíteni neked. :D :D :idea: :idea:

Az amúgy nagyon okos és csupa testvéri aggodalmat sugárzó intő szavaitokra:
NEHOGY AZT HIGGYÉTEK, HOGY NEKEM MINDEGY, MI VAN A BABÁIMMAL!!!! Nem veszem félvállról őket, ezt bizonyítja pl. (a lelki dolgokon kívül), hogy normálisan eszem-iszom, ha elfáradok, lefekszem, leülök stb. Természetesen tudom, hogy akármikor lehet baj, a születésnél is, vagy a szülés után is, tök mindegy. Anyu 9 hónapos terhesen vetélte el az a gyereket, aki én lettem volna. Aztán jöttem én.
De: mit csináljak? Üljek itthon folyamatosan? Sok időt nem adok magamnak, és akkora lesz a hasam, mint a Tancsué volt a vége felé, úgyhogy meg se fogok tudni mozdulni, úgyis itthon fogok rohadni, másrészt én SZERETNÉK befeküdni a kórházba a 35. héten, mert akkor szem előtt leszek.
Ugye, senki se bántódott meg?

KépKép
benó

Jó éjt nektek, majd holnap tali! Puszi :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Jó reggelt!!!!!! :D :D :D

Benó, örülök,hogy ilyen klasszul bevásároltatok!!!!! Igérem májusban összehozzunk egy ikerlány párt és akkor átvesszük a babakocsit,jó? :D Képet kérünk a szerzeményekről!!!!!!
Gy. élvezte a vásárlást???????

Kép
muzsuzska

Jóreggelt...:)

Benó:ügyik voltatok vásárlásban,várjuk a képeket....
A feliratok meg nagyon jók a bodyn... :lol: :lol: :lol:

Zsuzska:látom ma is bagoly vagy...:)

Edina:sztem is csak uh-ot fog csinálni és valószinüleg hüvelyit,nekem is az volt...
Én 5hét 6 naposan voltam nagy uh-on és csak üres petezsák volt semmi más,se szivhang, se semmi...:(
Mondták hogy 2 hét múlva co.
Na akkor az baromi lassan telt,mondta a doki hogy vagy lesz a zsákban valami,vagy nem,ezt nem tudni még...
Aztán 7hét 6 naposan hallottam verni a szivét és sirtam örömömben... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma éjjel a gyerekem aludt,kelt negyed egykor és negyed hatkor enni,csak én nem aludtam...
Fél óránként keltem nézni hogy hogy van,mert hajnali 1 körül nagyon melegnek éreztem és 37,3-at mértem...
Na onnantól nem aludtam rendesen,állandóan hozzá rohangáltam,nehogy felszökjön a láza amig és békésen pihenek...
Szerencsére semmi baj nem lett,magától lement neki,most alszik és mosolyog közben... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Edina

Tényleg ha kérdésed van akkor nyugodtan,ezért (is) vagyunk itt egymásnak...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Bagolyka!!! :D
Mi van a baba úszással?

Kép
muzsuzska

Hali

Elvileg 17-én mehetünk,de a csaj azt mondta majd még küld egy sms-t előtte hogy akkor tuti e a dolog...

Na lépek is,mert felkelt inaska...:D

Szép napot...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Flóra, dolgoznak a hormonjaid, jött egy kis depi! :cry:

Pozítív gondolkodás!
Anyád sosem szeretett igazán, mégsem lettél alkoholista vagy más. Te csodálatos anya lettél! :D El mertél válni az extől ,egyedül segítség nélkül három gyerekkel, ez is csoda,mert sokan a pénz miatt nem merik megcsinálni, inkább hagyják magukat megalázni és szenvednek.
Találkoztál F. el, aki a klimaxát leszámítva jó fej és megvagytok és így szeret ahogy vagy. :D
Túléltetek egy balesetet együtt. A fiúk okosak és jó gyerekek!
A munkahelyeden azért azt hiszem szerethetnek ,mert ilyen szorgos kis hangya nem minden bokorba terem. :wink:

Baba: ha F. nek azt mondtad volna, hogy nem akarsz több gyereket, akkor ő is így gondolta volna, tehát úgy támogat,hogy épp ezt szeretnéd és bántja mert téged is bánt.

Ez nálunk is így történt,amikor összeköltöztünk szó sem lehetett babáról, Királyfi hallani sem akart arról,hogy újabb orvosi kínzások alá essek. De jöttek a gondok és a remény!
Velem együtt mondott le róla, most velem együtt reménykedik, sőt velem együtt esett pofára teszteléskor. :(

Pénz, ez a legkevesebb! Egyikünk sem gazdag, mindenkinek van részlete és igen be kell osztani a bejövőt!

De örülnünk kell annak amink van és akik körülvesznek szeretettel!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Ezt éhgyomorra írtam. :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Én 20 évig jártam egy semmihez nem értő dokihoz!!!
Szerintem maradj a dokinéninél, csak járj sűrűben a nyakára!!!
Nálamnál jobban nem fognak megkínozni, ne félj!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Márti drága, hiányoltál, dolgoztam délután, ma is megyek!! :cry:

Kép
muzsuzska

A tegnapi fő munkám az volt hogy huhogtam a laborba és visszhangzott mert olyan rendet csináltunk !! :D :D
Amikor ezt a céget tervezték azt hitték Afrikába vannak, hideg és fagy sehol! Rengeteg vezeték lefagyott, tegnap azt olvasztották.
Igazából az isten is ellenük van! :roll:

Kép
muzsuzska

Helló! :D

Kép
flóra 11

Helló!!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,köszönöm a biztató szavaidat. Nagyon jól jön, mert kezdem feladni a reményt is.

Kép
flóra 11

Akkor fenéken foglak billenteni!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Én a F.-nak régen mondom,hogy ha akar gyereket,akkor legyen,mert aztán késő lesz, ő nem akart. Mire meggondolta magát,hogy akar, addigra sajna igazam lett, hogy késő van már. Pedig hányszor mondtam, hogy az én biológiai órám ketyeg! :?

Kép
flóra 11

Kicsit kapcsold ki az agyad, túl sokat morfondírozol! A héten azért tesztelj még egyet!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: