A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Gabka: mér van, hogy Neked néha nincs vonalzód?

17 óra, húúú ! de milyen jó lesz hazaérni :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

tom mit akartam: 34.héttől érdemes elkezdeni:
http://picibaba.hu/pocakkal/elokeszuletek/gatmasszazs

Szép napot!
Vica
wicca

hja, ezt majd én is akarom:)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nincs mit adryn, párom ért hozzá én csak leírtam, amit Ő mondott :)
Jó hosszú út áll elöttetek, nem irigyellek

azért nincs néha vonalzóm, mert ha többször írok egymás után, akkor inkább kikapcsolom, ne foglaljon annyi helyet :)

az én fogadott szülésznőm csinál elvileg gátmasszázst, szülésfelkészítő címszóval.
lassan vele is kellene tárgyalni, mert azt ígérte megmutatja nekünk a szülőszobát és a kórházat, meg egyébként is lassan aktuális lesz vele egy randi :)

Kép

Kép
gabka77

hát igen kérem akinek fogadott szülésznője van!!! :D én nem fogadtam olyantat, úgyhogy maradok magamnak meg megkérem apát :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

húú csajok annyira jó lett a zserbóm :D:D:D, alig bírom abbahagyni!!!! mindjrt megesszük ketten a férjemmel az egész tepsivel :D. sosem sikerült ilyen jól!!!

Szép napot!
Vica
wicca

én pogácsát sütök, de Levi le fog maradni a friss pogiról, mert ő most megy aludni :)
majd reggelire kap belőle

zserbó .... hmmmm 1000 éve nem ettem és még sosem sütöttem. majd azt is kipróbálom.
a következő tervem a fánk sütés :)

ha már itthon leszek és nem kell melózni, akkor a szakdogaírás közben szünetként majd alkotok :)
gabka77

Wicca: De jó Nektek, hogy te ilyet tudsz.... :P Én már olyan keveset bírok... Tuti nem állnék neki sütögetni....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

ja wicca, nekem viszont csak szülésnő van fogadott, dokinak jó lesz az ügyeletes :)
remélem befordul a kiscsaj, mert akkor azért csak jobban szeretném, ha nem idegen szabdalna :)
gabka77

Sziasztok!
Nemlajos
de jó, hogy jók voltak az eredmények!

hőmérő
én ezekben a digitális hőmérőkben nem hiszek... mindig mást mutat, és én pl. általában kihülő félben vagyok, 33-35 között szokott lenni a hőmérsékletem ezeken... :roll: úgyhogy én ilyen homlokra tapasztósat vettem, mikor kicsi volt Fanni, most meg már a hagyományossal mérem neki. de hál istennek nem szokott lázas lenni.

cumihoz még
Fanni már rögtön az elején megtalálta az ujját, úgyhogy a cumi nem kellett neki. előnye: nyugodt éjszakák, nem kellett cumit keresgélni, stb. hátránya: kezd csúnyán állni a foga, és az ujján is látszik... :? és nem lehet elvenni tőle, hogy leszokjon...

Adryn
hűha, jó hosszú út! kitartást hozzá!

Wicca
zserbó! nyami! bár megfigyeltem a tescoban, hogy a polcokon látott édességektől már kirázott a hideg. annyit ettem ünnepekkor, hogy már egyáltalán nem kívánom... inkább a sós dolgokat.

nálunk apa beteg, megfázott. bevöröshagymázott, és pár szeletet itt hagyott az asztalon, és már nagyon könnyezik a szemem tőle... :twisted: viszont előre megbeszéltük, ha ezt teszi, meg a másik szobába aludni! :twisted:
Fannival még tartjuk magunkat, remélem, nem kapjuk el!

betegeskedőknek jobbulást!

ma én is nagyon fáradt voltam egész nap. lehet valami a levegőben.

jóéjt

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csak gyors bekukk, mert kivi vagyok, ugyanis vár még rám a mosogatás :twisted: Dobos tortát sütöttem :D Kép ahhoz képest, hogy első ilyenem, szép, nem?

Betegeskedőknek további jobbulást :( ! Ma szörnyen zsibbadt a kezem, meg is ijedtem, de elmúlt szerencsére.

Katka, köszi, szerintem meg is érdeklődöm majd ezt a táppénz dolgot, bár sokmindenre nem megyek vele :( :( reménykedem...

Zserbót még nem sütöttem, de én is szeretem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka amúgy én is fáradékonyabb vagyok mostanában, ezentúl inkább csak kelt tésztákat fogok sütni, az nem ilyen macerás, összegyúrom, megkel, 30 perc bármi, kalács, pizza, pogi :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn én is imádok utazni, autózni, de azért az a 17 óra elég durván hangzik :roll:
Amúgy életembe egyszer kompoztam, ott ahol most te is fogsz, és rosszul is lettem. Olyan vihar volt a tengeren, hogy a kompon levő boltban minden üveg leborult a polcról, aztán gyorsan leültem mert hányingerem lett és arra emlékszem, hogy a kinéztem a hajó egyik oldalán ott a tengert láttam a másik oldalon meg az eget :shock: kicsit ijesztő volt.
Amúgy nagy élmény volt :D reméljük nálatok jobb idő lesz :wink:

Csibb ez az ujjszopás azért sem jó mert így is könnyebben elkapja a bacikat, lehet hogy Bulcsú is így lett most beteg hogy a koszos kezét a szájába vette, mert újabban állandóan rágcsálja valamelyik ujját és hát mindenfélét összeszed az utcán :?

Képzeljétek jöttem haza autóval a boltból és olyan köhögés jött rám, hogy azt hittem kidobom a taccsot :( , meg ráadásul olyan kellemetlen mikor ennyire köhögök vagy pl. tüsszentek, még a lábamat is keresztbe teszem inkább. Éjszaka is arra ébredek hogy iszonyúan köhögnöm kell. De hát ez van és minden évben átesek egy ilyenen, vagy egy jó kis mandulagyulladáson :?

Bulcsú amúgy már jobban van, még volt láza de nem olyan magas és a kedve is jobb :)

Ez a gátmasszás nekem elég ijesztően hangzik, valamelyikőtök próbálta már korábban is, mármint előző gyereknél? Amúgy ez orvosilag is elfogadott?

Küldjetek légyszi egy kis sütit :D én is nagyon édesszájú lettem, állandóan valami csokit vagy sütit ennék.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea nagyon ügyi vagy :) És amikor sütsz egy ilyen sütit akkor ki segít megenni, mert ez nem kis adag :roll:
Amúgy ha most januárban adtad le a papírt a táppénzhez, akkor azt majd csak jövő hónapban kapod meg, nem?
Meg ha karácsony előtt adtad le már 20-a után akkor lehet hogy az is késve érkezett. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: köszi :shock: most még jobban utálom a hajókat.. :? én kompoztam 2x eddig, mikor krétáról jöttem haza kocsival 2-re volt szükség.. valahogy nem lopták magukat a szívembe a hajók... azok ráadásul hosszú utak voltak. az elsővel 8 óra athén-pireus-ig, a második petrá-ból ancona olaszországig 14 óra. remélem ez rövid lesz és nem hullámzós tengerrel.. egyébként tuti hányok :? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

na megkérdeztem aput meddig tart a komp... azt mondta van 2 és fél órás meg van egy 45 perces de ahhoz 2 órával többet kell vezetni. közöltem hogy inkább vezetek 10 órával többet de jó lesz az a 45 perces :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Nemlajos, örülök, h a vérnyomásod OK, és a cukor is teljesen rendben van. Vizesedés: a csalánteához keverj egy pici mezei zsurlót is, nem kell sokat, az is vízhajtó hatású. Ja, és naponta max 2 csésze ilyet igyál, mivel a csalán méregtelenítő, arra meg nincs szükség a terhesség alatt. És egyél héjában főtt krumplit, friss petrzselyemmel, ezek is jók erre, vízhajtó mindkettő. És figyelj a felpolcolt lábakra.

Adryn, hát szép hosszú út áll előttetek. Én is imádok egyébként autózni, bejártuk Európa jelentős részét négykerekűn, de mostanában már kevésbé esik jól a rövidebb táv is. Mondjuk lényegesen nagyobb pocit és súlyt cipelek, mint te.

Katka, Wicca, jók ezek a koris programok. Én hazajöttem a szüleimhez Samuval. És a párom is előbb érkezik, mint tervezte, juhé! Eredetileg hétfőn este jött volna, de mivel péntekre megoldották a problémát, ami miatt Lettországba mentek, ezért átrakatták a repcsijegyet, ma repültek vissza - de sajnos Prágában elakadtak, nem volt csatlakozás... Mindegy, holnap reggel érkezik.

Lépek, van egy csomó javítanivaló dolgozat nálam, utálom a vizsgaidőszakot...

erpé

Vica A gátmasszázst én is kérdeztem a szülésznőmtől, és persze, megengedett orvosilag, hisz ez is természetes anyagokból van. De annak érdemes ezt elkezdeni, akinek a párja megcsinálja minden nap, mert nem fogunk odáig elérni, meg megvan a technikája is. Meg persze szülésnél is kell csinálni. Úgyhogy én kihagyom. Maradok a homeós bogyóknál. Hátha.
Nekem ugye van szülésznőm is meg orvosom is. Azt mondta a szülésznő, hogy ha elfolyik a magzatvíz, rögtön menjek be, és majd ő hívja az orvost, amikor kell jönnie. Én így nyugodtabb leszek. Egyrészt a szülésznő végig ott lesz velem és segít, másrészt az orvosom, az egyik legjobb itt Kaposváron, ha nem a legjobb, és ez tök megnyugtató. Megbízható kezekben leszünk.

Kép

Kép
rszg

Jó reggelt!
erpé, reggelire héjában sült krumpli lesz, az is jó? :roll:
Az ujjaim vékonyak, jól érzem magam, Döme is jól van, igyekszem sokszor keveset és lehetőleg sómenteset (...) enni (persze a felvágottat és a szalámit nem kerülöm el, meg a kockasajtokat, de legalább hozzáadott só nincs).
És hát sütit... Emlékeztek, hogy mennyit kezdtem el sütni félidő táján? Hát, a diéta miatt ez már jó rég abbamaradt, pedig szerintem most megtanultam volna sütni... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn, bocsi nem akartalak megijeszteni :oops: Nem hiszem hogy mindig háborog a tenger.

Rszg, nem is a masszázsolaj miatt kérdeztem, hanem úgy az egész nekem olyan ijesztő :roll: azt hiszem én kihagyom most a harmadiknál is.
Amúgy nálunk is úgy működik, hogy először is be kell menni a kórházba ha megindult a szülés és ott megvizsgálnak és ha úgy látják hogy itt tényleg szülés lesz akkor szólnak a dokinak. Igaz nekem nincs szülésznőm.

Erpé sajnálom hogy elakadt a párod de úgy látom elfoglalod magad ma is :)

Mi ma két fele leszünk. Bulcsú és a párom itthon maradnak mert Bulcsú még egy kicsit lázas, én meg kimegyek anyuékhoz mert ott van Panna, Péntek óta nem volt itthon és már hiányzunk neki :( Ott legalább én is pihenek egy jót délután.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

még nem is mondtam, hogy a védőnőm is elkezdte magyarázni, hogy a terheléses cukrot nézessem meg.
most kértm kölcsön egy otthoni vércukor mérőt és csináltam ma reggel egy próbareggelis mérést :)
az éhgyomori cukrom 4,2 volt egy óra után 5,9, két óra után 6,3. ugye jól tudom, hogy 6,7 ig jó az eredmény?
csütörtökön megyek a dokimhoz, majd megmondom neki, hogy fogadja el ezt eredménynek

a kicsi fiam most esett be az apja mellé a kádba :)
persze ruhában :)
ma a 3. váltás ruhát adtam rá már, mert reggel felöltöztettem, közvetlenül utána fossintott egyet, most meg ugye vizes lett mindene.
remélme ma már nem lesz szükség több váltásnyi ruhára :)

Kép

Kép
gabka77

gabka, úgy tudom, hogy az otthoni mérő és a vénás vér nem teljesen ugyanazt az eredményt mutatja. De szerintem ezek jó eredmények, ugye kérdés, hogy mit reggeliztél?
(nekem tegnap normál reggeli után - tehát nem csak tej meg zsemle - két órával lett 3.9)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok! :) Luca+férjem bábszínházban, én végre lerogyhatok egy kicsit! 8)

Akineél még nem dőlt el, hogy fogják hívni a gyerkőcöt, annak ajánlom:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Bea: táppénzt én is kéthetes dekádokban adom le, legkésőbb 20-án add le, mert csak egy hónappal később kapod meg!!!
Én Lucával a vége felé úgy vizesedtem, hogy a jobb kezemen a két középső ujj zsibbadt nagyon, nem éreztem őket :shock: Mintha lebénultak volna, megijedtem én is, de szülés után azonnal eltűnt. Pedig ránézésére nem dagadt semmim. Szóval ne ijedj meg! :wink:

Csibb: Luca is ujjszopós lett nagyon hamar, pedig volt cumija. Én annyira nem izgulok emiatt, férjemék egész famíliája az ujját szopta és egész rendes fogsoruk van. Persze a bacik miatt jobb volna leszoktatni. Megvárom, míg kistesó létezését megszokja, aztán veszek olyan patikában kapható leszoktató krémet, állítólag nagyon hatásos.
Homlokra tapasztható hőmérőt hol vetted? Az éjszaka nagyon praktikus.

Erpé: már szerettem volna kérdezni - ha elmondható itt - melyik egyetemen és mit tanítasz?

Egyébként nagyon gáz ez a szmog, gyerekorvos mondja, hogy a gyerekek alig gyógyulnak, nekik még ugye sokkal szűkebbek a légutaik, őket viseli meg a legjobban. :cry:
Most nem tudom, életbe lépett már a páros/páratlan rendszám szerinti közlekedés? Nálunk mindkét autó páros rendszámú. :evil:

marq
Kép
Kép
marqueza

életbe.
emiatt ma nem megyünk vérnyomásmérőért (kapok kölcsön), mert a Zuramnak nincs bérlete, mert kocsija van, meg vidéki munkahelye, de majd holnap az ügyvéd/bank/bank után kerülök még arra egyet:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka!
A 2 órás elvileg nem szabadna hogy magasabb legyen, mint az 1 órás!Nekem is volt már ilyen, de ugye én speciális eset vagyok, nekem már szar az inzulin-eloszlás, én már a cukorbetegség előszobájában járok(terhességtől függetlenül) :roll: :( Legalábbis a doki szerint ez a helyes kifejezés.
Szóval a 2 órásnak az éhgyomri szint környékén kéne lenni.4-4,5 körül.
Az egyórásnak kell 7 alatt lennie.(van aki a 8 alattit mondja, de jobb az, ha 7 alatt van)

Kép
Kép
zazzy

lányok, ez az inkontinencia milyen dolog?
Már úgy értem, hogy nem vettem észre, hogy ha köhögök, vagy tüsszentek, bármi lenne, viszont csak úgy alapból, fekve, vagy járkálva érzem, hogy folyik valami...
Tegnap már a tisztasági betétem is átázott, annyi folyt, de meg nem mondom, honnan és mi... Bár ha tippelni kellene, én nem a hüvelyem mondanám...
Most inkontinens lettem? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni egyenlőre. Végre van netünk.
Remélem mindenki jól van. Mi végeztünk a szobacserével, összes bútor ide-oda rakva, ruhák átpakolva, új bútorok állnak, Kata ágyát egyedül raktam össze. Boti egyenlőre játéktárolónak hiszi, és jókat bújócskázik alatta.
Kemény napok voltak, Nemlajos sokszor eszembe jutott. Előre is kitartás!
Bár jövő héten már 4-en jönnek lakást nézni, kezdem érezni, hogy nem akarom hogy most elvigyék.
Ha lesz időm megpróbálok olvasni majd, most csak lerogyok Botka mellé, mert mindent tetézve tegnap még kicsit elmentünk bulizni is (szülinapoztunk).

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Uhh, kukli, ez nagyon nem hangzik jól. Pihenj most már!!!
A mi randink meg jól elmaradt, nem is tudom, hogy belefér-e ez még valamikor, lehet, hogy posta lesz a dologból, de akkor kérek számlaszámot!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húú csajok hogy jártam :lol: :lol: :lol:
anya befestette a hajam, miközben ablak nyitva hogy ne lélegezzem be a trutyit... és olyannyira sikeres volt a beavatkozás hogy ugyanolyan maradt a hajam mint volt :lol: :lol: :lol: azt mondja barátnőm hogy ez állítólag a hormonoktól van és még örüljek hogy nem foltos lett... hát most akkor nagyon hepinek kellene lennem? ennyit a tervből hogy szép legyek mire apu jön... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, megértelek.. én is legszívesebben befestetném, ez a szín annyira nem az én stílusom, de várok szerintem szülésig.

Ma kivételesen nem alacsony, hanem magas volt a vérnyomásom gyors szíveréssel , ebbe a táppénzbe még belegondolni is rossz, lehet ebben a hónapban nem is kapok még pénzt? akkor kezdhetek gondolkozni, miből fizessem ki a számlákat:evil:

Vica, süti nálunk mindig gyorsan elfogy, igaz mi kevesebben vagyunk még, mint ti :) de mindig beesik valaki, család, barátok :D

Nem gondoltam, hogy van gyerek, aki nem kéri a cumit, mondjuk keresztgyerekeim nem cumiztak, de nekik direkt nem adtak. Nekem se tetszik nagyon, de ha lenyugtatja, gondolom az nekem is csak jó lesz :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

A cukortémához (én nagyon kivagyok kupálva, diabetológus, dietetikus, védőnő stb. által): Az is nagyon befolyásolja, hogy reggeli után mozog- e az ember. A terhelésesnél ugye elvileg nem lehet sétálni, mert úgy hamarabb lebomlik a cukor. Az a lényege, hogy úgy nézzék meg, hogy nem mozgott az ember. A zsemle+tej kombinációnál nemtom, mennyi a határ, de egy étkezés után sem lehet az érték 1.5 óránál 7 felett. Nekem így mondták....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hehe, nekem itthon kellett reggeliznem, aztán bemennem (mondjuk pont belefért egy órába, ha kicsit messzebb lakom, reggelizhetek a metrón :shock: ), vicces lenne, ha nem mozoghatnék :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

fentebbi aggódásomra senkinek semmi tapasztalat? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bocsi megint az OFF-ért!

Ha valakit érdekel BERGON babakocsi, autós hordozóval, akkor dobjon egy privit.

Nagyon jó állapotban van és nagyon olcsón adnám, mert nincs hol tárolnunk!

Minden jót,
Fatima

fatima

Nemlajos, nem lehet, hogy vmi folyás????? Szaga, színe van????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

szaga, színe van, de az régóta (mióta terhes vagyok) van, szóval lehet mellette olyan cucc, ami bővebb, de nincs szaga...
Hát, lehet, hogy tényleg csak gyakoribbá kell tenni az intimtornát, csak az aggaszt, hogy ha köhögök/tüsszögök, akkor nincs szivárgás...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és nektek volt már olyan, hogy fájt a vizsgálat?
Mert nekem most fájt, még a doki mondta is, hogy ennél a gyerek feje nagyobb lesz majd...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: mivel vizsgált? volt már olyan hogy kellemetlen volt, de nagyban dokifüggő ez ... némelyik olyan kegyetlenül dugdossa azt a hideg izét hogy legszívesebben pofánrugnám...

KépKép
KépKép
adryn

Hát én passzolok, hogy mi lehet ez....
Vizsgálat még nem fájt.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Nemlajos: az "aggódásodra" sajna nem tudok reagálni, nekem semmi hasonló. bár vizeletvisszatartási gondjaim sajna vannak, de ahogy olvastam Nálad nem ez a gond. vizsgálat a vége felé szokott kellemetlenné esetleg fájdalmassá válni. elvileg nem kéne neki, sztem a dokin is múlik. meg sztem (én legalábbis) egyre inkább utálom az idő előrehaladtával ...
Adryn: még jó hogy apa nem a festett hajadba szeretett bele nagy valószínűséggel :). sztem nem fog elküldeni a fodrászhoz! és valószínű hogy előbb a pocakod fogja őt érdekelni nem pedig a hajad :D:D:D!!

Szép napot!
Vica
wicca

na igen a kacsa! erre nekem is mondta a doki, hogy ezt ki lehet bírni, aztán mondtam neki, hogy örüljön, hogy nem neki kell ezt átélnie, mert ő nem igazán tudja milyen érzés is az. nem vitatkozott!!! :):):) de az éndokim nagyon szokott vigyázni, csipázom!

Szép napot!
Vica
wicca

Bea: anyám!!! nagyon guszti a sütid!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: nem arról van szó hogy a festett hajamba szeretett bele. de én nem szeretek úgy tükörbe nézni hogy lenövésem van. fodrászhoz nem küld.. mondtam neki mi történt :lol: :lol: de ahogy magamat ismerem megyek magamtól :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Jesszus Adryn téged milyen izével vizsgálnak? Nekem simán kesztyűbe megvizslatja a doki a méhszájat, de nagyon óvatosan, és csak egy pillanatra. észre sem veszem. Szülésnél volt egyszer olyan, hogy vizsgált, rászóltam hagyja abba mert épp fájásom van, aztán vártunk kicsit, elpirultam és mondtam, nincs is fájásom ezek szerint, csak a vizsgálat fájt. Bár akkor ez természetes.
Hajfestést én épp jövő hónapban eszközölök. Nekem Botinál sem volt gond vele, de egyetértek Wiccával, sztem te egy kis elnövéssel is pályázhatsz a sexi anyuci címre. :wink:
Nemlajos sztem kérdezzed meg a dokidat mi lehet. Nekem is van néha kisebb bővebb folyásom, adott rá egy új tabit, azt mondta ha megint lesz, szedjek be egy kúrát. Azóta nem volt. de meglepődtem én is mindig, mert nekem ráadásul akkor jött elő, mikor fordultam át éjjel. Azt mondta felgyülemlett váladék, és egyben jön ki, no para. Intim torna meg sosem árt. :wink: Bárcsak lenne rá időm. :? Címed majd priviben írd meg, a számlaszámot nem is értem, felejtsed el.
[quote]h írta:ogy ennél a gyerek feje nagyobb lesz majd...

Igen, csak te is kicsit tágabb leszel. :wink: Azért ez nem volt tőle sztem túl korrekt megjegyzés. Bizti rossz napja volt.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nemlajos, héjában sült krumpli is jó :) Meg a főtt rizs, de azt is csak mértékkel, mert az meg durván vízhajtó...
Ha hirtelen bővebb lett a folyásod, szerintem mutasd meg a dokinak. Lehet, hogy egy fertőzés, de lehet hogy tök ártalmatlan. Inkonzisztencia is lehet, de az tényleg gyanús, hogy tüsszentés esetén nem jelentkezik - de nem vagyok ennek szakértője, szóval passz.

Marq, közgázon tanítok (most egy ideje már Corvinusnnak híjják), és a menedzsment, kontrolling, közszolgálat, nonprofit - ezek a hívószavai a tárgyaimnak.
Mennem kell, majd még benézek

erpé

[quote="gabka77"]a írta:gabka77z éhgyomori cukrom 4,2 volt egy óra után 5,9, két óra után 6,3. ugye jól tudom, hogy 6,7 ig jó az eredmény?

Nekem valami 7 egész valamennyi rémlik terhesség esetén. A 2 órás 6,2-re a dokim azt mondta, hogy teljesen jó. Viszont az 1 órás értéket biztos jól írtad? Az általában magasabb, mint a 2 órás.[/quote]

Masut
masut

Kukli: nem most vizsgált mikor babás vagyok, hanem még előtte azzal a fém xarral.. asszem az az amit Wicca mondott az a kacsa.. amit bedug aztán bent elkezdi nyitogatni.. volt ezzel 2x rossz tapasztalatom..de a mostani dokim nagyon kíméletes szerencsére

KépKép
KépKép
adryn

[quote="nemlajos"]l írta:nemlajosányok, ez az inkontinencia milyen dolog?
Már úgy értem, hogy nem vettem észre, hogy ha köhögök, vagy tüsszentek, bármi lenne, viszont csak úgy alapból, fekve, vagy járkálva érzem, hogy folyik valami...
Tegnap már a tisztasági betétem is átázott, annyi folyt, de meg nem mondom, honnan és mi... Bár ha tippelni kellene, én nem a hüvelyem mondanám...
Most inkontinens lettem? :shock:

Nemlajos! Nem tudom mi lehet. Nálam is van, hogy jóval bővebb a hüvelyi nedvesség, ami foltot hagy a bugyin, de a tisztasági betét ettől még nem ázna át... csak azt tudom írni, amit én csinálnék ilyen esetben: megszagolnám... ha vizelet, akkor egy idő után érződik rajta, hogy az.

Masut
masut

Nekem is szokott fájni a vizsgálat.. :? de csak kicsit kellemetlen.
és már megint mennem kell csütörtökön... :roll:

én már második napja olyan fáradékony vagyok... leragad a szemem, nem bírok állni, de ülni se jó, se feküdni... tele van a hasam... :lol: már eléggé várom, hogy kiürüljön! :wink:

Marqueza
a hőmérőt a gyógyszertárban vettem. nem mindig van, mert nem nagyon szokták venni, de rá lehet kérdezni, és megrendelik neked. nálam legalábbis így volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

rákszűréskorhasználnak olyan fém izét, nem?Én is utálom, olyan, mintha kapargatnák a hüvely falát vele :? Azt hittem most is olyan pocsék lesz, kenetet vett a doki, mert volt nitrit a vizeletemben, de ezt a kenetvételt meg meg sem éreztem, ki érti ezt? :roll: De amúgy az én dokim is nagyon kíméletes :wink: sőt, mindig mondja, hogy szóljak ha kellemetlen, mikor olyan óvatosan tapizza a hasamat is, hogy esély sincs fájdalomra :D de jól esik, hogy ilyen óvatos, és figyelmes :D

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: