A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

És Vkrisz is mostanában fog kezdeni... :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nagyon sok boldogságot kívánok Petne-családnak!!!! :D

Till, Baba ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca, látod ügyes vagy, milyen buta volt, aki megfutamodott a vizsga elől! :lol:

Nyulasz, én bármit megadnék valamiért, ami meghajt. De sajnos ilyesmi nem létezik. azért néha van sikerélményem magamtól... :lol:

pussza

Kép
kisbuta

Hajnóca! Nagy gratula! Ügyes vagy! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Próba:

Kép

skrisz72

Krisz! Jó a tábla.
(Ugye Katica nem fog megharagudni. Egyeztettetek?)

Kép
hanna30

Kép

skrisz72

Skrisz,a Péterfybe be lehet kocsival menni?
Vendég

Hanna, remélem nem. Írtam neki privit! Remélem elolvassa.

skrisz72

Mabe és Szezsó nem egyidősek???
Vendég

Nyulasz, szerintem nem. De még nem próbáltuk. Azt sem tudom, hol van autós bejárat.... :roll:

skrisz72

Skrisz,és akkor kinn fizetget az ember?Király :twisted:
Vendég

Ja,és Rana megint belaptetüzött :lol:
Vendég

Krisz! Ok.
Nehogy harag legyen itt nekem. :wink:
Bár msn-en sem látom Katicát. :(
Tuti nagyon sokat kell tanulnia.

Kép
hanna30

Hanna, totál be van havazva.

Nyulasz, igen, eddig mindig dobáltuk a pénzt.

skrisz72

Skrisz,

jó a tábla (köszönöm, hogy belekerültem! :P )
Sztem Katica biztosan nem haragszik meg! :P

Hajnóca,
gratula a vizsgához! :P
(én is túl voltam rajta szerdán, a legközelebbi 23-án lesz - oda már babásan megyek! :D )

(Nálunk: hasam óriási! Nem fáj, csak nagy :roll: - találtam egy kismama gatyit, az rámjön! Tényleg látnotok kéne: a 49 kilómmal egy lufit cipelek :roll: :lol: ) Na megyek takarítani :?

tillidian

Krisz! Tudom-tudom. ..

Till! Hát lássuk! Mutiiiii
Nekem is nagy volt.

Kép
hanna30

Skrissz: köszi a táblát!

Till: fotó? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Till! Pocakfotót kérünk!!! Pocakfotót kérünk!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszka, hát ez az, hogy a Met-ről mondta az endokin dokim, hogy fokozatosan emeljek, de ezt most a Kaális dokim írta fel és nem mondta! Szerintem azt hitte hogy tudom, mert hogy már szedtem bromo-t (de abból eleve csak napi fél szemet kellett szednem), na mindegy az a lényeg hogy túléltem ( az egészben a legszörnyűbb az volt, hogy így is marhára ég az arcom és az orrjáratom az arcüreggyuszitól és most az orromon keresztül is jött a Vuk...bocsánat a részletekért, de annyira megviselt!, pedig már volt egy pár nőgyogyis beavatkozásom, de azt mondtam ez az "élmény"mindet verte! :cry: )

Skrisz, de aranyos vagy hogy bevettél a táblába, köszönöm! A korom 35, a dokim: Sajgó, Bp-i Kaáli! Az ok: jó lenne ha csak ez lenne a problémám, de visszanéztem a régi leleteimet és fele ennyire nem volt magas prolaktinom mint most (még akkor is bőven 500 alatt volt mikor a Bromot kaptam (klassz, hogy napi 1000mg MET mellett ugrott ilyen magasra! :evil: ), szóval gyanús hogy még mindig nem jöttünk rá mi a bibi!) Most izgatottan várjuk a hematológia eredményét, az január 26 körül lesz meg ha minden igaz! De addig is maradjon az oknál amit beírtál, végül is a kontrol emiatt lesz!:-)
Nyah, most már tényleg megyek dolgozni, mert kifutok a határidőből, és nem kapom meg a pénzt amiből a lombikot szeretném finanszírozni!;-)
Vendég

Lányok :D
rötyögni akartok, miii? :lol: :lol:
Na jó lefotóztam (jujj :shock: :lol: ), Apa hazajött, felrakatom vele :lol:

Tücsi,
nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!! Hát igen, egyszer rendberaknak egy hormont, aztán újra szétmászik :roll: (nekem a pazsom évekig túlműködött, most alul :roll: )

tillidian

(pajzsom)

tillidian

Skrisz
Jó lett a táblázat:lol: :lol: :lol: :lol:
Kis pontosítást kérhetek? Bocika 5+4 napos, elvileg 2009.09.08-án érkezik.

[quote="nyulasz"]M írta:nyulaszabe és Szezsó nem egyidősek???

De de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Tücsike
Arcüreggyulladásra nagyon jó az infralámpa és a Bioparox spray (azt terhesség alatt is lehet használni, helyi hatású antibiotikum)
Vendég

Mabe, most látom, hogy nincs is Paint programom (pedig volt, emlékszem) :shock: A többi képkezelőbe meg nem hajlandó beszúrni a táblázatot. :? HELP!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Pedig az a Windows-ban elvileg benne van :roll:
Start-minden program-kellékek....

Küld el, megcsinálom!
Vendég

Várj,megvan. :oops: Megpróbálom. Ha nem megy, küldöm.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Á, nem jó! Nem illeszti be az egész táblázatot, csak egy részét. Lehet hogy túl nagy. :evil: Na küldöm inkább....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

1. változat

1231601759.5365.xls

Így a link jelenik meg
Vendég

2. változat

TÁBLÁZAT

A feliratra katt... :wink:
(nem igazán lehet betenni közvetlenül ide, mert nagy)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.10 16:49-kor.
Vendég

Mabe! AZért majd egyszer taníts meg rá légyszi, hogy csináltad.... :roll: :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Amit WORD dokumentumot átküldtél, azt átmásoltam EXCEL-be (ott nem 3 lapon, hanem egyben van az egész)
Az excel-ből másoltam át PAINT-be...

1. változatnál: melléklet feltöltése (excel fájl-t tölti fel)
2. változatnál: valamilyen albumba feltölteni, onnan a linket berakni...
Vendég

Csajszik,
ajánlom figyelemetekbe a következő oldalt:
http://thedogcorner.blogspot.com/

Ezen is a festőst és a pólóhajtogatást.
Azt mondták itthon, hogy így kell festenem. :D :D
Sőt a pólóhajtogatást is meg kell tanuljam. :D :D

Sti anyu,
főleg neked illetve a kisfiadnak ajánlom figyelmébe a pólósat.
Így biztos ő is élvezni fogja ... és le vesz egy kis terhet a válladról ... és még a haverokra is marad ideje. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Köszi Mabe, majd egyszer kipróbálom. Nehogy má' kifogjon rajtam a dolog! :wink:

Hajnoca, mit vettetek a vásárba? :D

Till, hol a pocakfotó? Nehogy elsunnyogd nekem! :lol:

Na elhúztunk mi is a bótba!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana!

Szóval itt vagy! Én rád ismertem de te biztosan nem tudod ki vagyok!
Jól megszöktél előlünk!
Olvasom hogy jan végén kezdel?
Ha minden jol megy akkor én is!
Vendég

Till, hol a fotó???

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok,
fotó a gépben figyel, mert Till totál amatőr a technikához (még a gépből sem tom kimenteni a gépre :roll: :oops: ), Apa 11 után ér haza, akkor felrakatom vele. Aki még éjfél körül is fent lesz, megígérem, rötyöghet :lol:

Baba,
Te hasad nem puffad???

Annmari,
üdv itt is! :P

tillidian

(ezt aztán jól megaszondtam :shock: szóval: a fényképezőgépből a számítógépre :lol: )

tillidian

Till: naggggyon várom! (De ha jössz msnre, segítek ám, és megtanulod! :wink: )

Mabe, Skrissz, Rana: köszi a táblát!

Kép

Kép

*puszedli*

Íme a javított tábla:

Kép

skrisz72

Petne, Pet, óriási gratuláció Nektek Juli születéséhez :D :D Sok tejcsit és jó egészséget mindhármótoknak

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz, majd egyszer....köv.megbeszélés január 19.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Annmari,üdv itt is :wink:

Skrisz,jó a tábla :wink: ...bár lehet,hogy a baba neve rublika kicsi :lol: :lol: :lol:

Lányok,jó kis januári csapat jött össze :D Babásodást mindenkinek!!! :wink:

Rana,jó lett a másik táblázat is,ügyes vagy.Reméljük hasznos dolgokat találhattok benne.
Vendég

Nyulasz, ne nagyzolj már! :mrgreen: :mrgreen: Majd jó pici betűkkel írom a neveket. :wink: :lol: :lol:

skrisz72

:lol: :lol: :lol: majd próbálok becézhető neveket andni :lol:
Vendég

Annmari! SZIIIIIIIIIIIAAAAAAAA! Hát persze, hogy felismerlek (belelestem a másik topikba itt a Babaneten, hogy biztos legyek benne azért)!!! Kicsi a világ (vagy a net?), hogy ismerősökbe botlunk! :wink: A másik helyen olyan sok lett az ismeretlen, hogy én már nem tudtam követni... :oops: Pedig ott is babaeső van, úgy láttam! De itt nagyon jó a csapat, remélem maradsz! :wink: Olvasgasd amúgy azt a táblázatot, amit Mabe rakott fel nemrég, kismamik írják le a tapasztalataikat, nagyon tanulságos! Tudom, hogy neked jó volt az IR-ed, de tudod, mit kell még megnézni? Az össztesztoszteront kéne kiszámítani a hormonjaidból. Csak azért mondom, mert nekem sincsenek PCOS tüneteim, csak kicsit magas az össztesztorenom (persze még határértéken belül!), illetve az inzulinom. És ez már elég volt ahhoz, hogy ráírják a papíromra, hogy PCOS, demár nem bánom, mert a met állítólag segítheti a stimut, meg a te esetedre vonatkozva, lejjebb viheti az FSH-t!! Nekem nyáron 12 volt az FSH-m, de az utóbbi időben sose ment 7 fölé (lekopogom). Valahol olvastam,. hogy ez lehet a Met hatása, persze nem biztos, mert tényleg ugrál az FSH, ahogy Nyulasz is mondta.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszka köszike, de nem igazán az én érdemem, inkább Mabe volt az informatikus. :D Hát ez a sok nyuszinév tényleg nem fog kiférni! :lol:

Figyi Till, neked ezt a stimut úgy kezdték, hogy 17 volt az FSH-d??? Vagy az az előző stimu volt?? Most mennyivel kezdtél?

Annmari nehogy félre érts, én nem azt mondom, hogy mindenképp szedd a metet akkor is, ha nem kell, hanem csak azt, hogy érdemes mindent alaposan kivizsgálni, és ha egy pici jel is arra mutat, hogy kell a met, akkor nosza, hátha segít másban is! Az össztesztoszteron kiszámítására van egy képlet, majd megkeresem neked, de hátha Mabe is tud segíteni ebben. (Ő bennfenntes) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
semmi 'jóóót". :( Kajánakvalót!
Na jó. Vettünk fényképkeretet végre amibe belefér 3 kép rólunk. :D :D Tecsóban vótunk és ócsóé vettük. :lol: ezeröté :)
Majd vmikor magunknak is veszünk valamit ... tán a következő fizukor. :)

Ti mitt vettetek?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, és háromnál több vigyorgó smile-t sem szúrhatsz be! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skrisz72

Nyulasz: vannak már ötletek?

És a többi kismaminak??????

Kép

Kép

*puszedli*

Nekünk van: Dániel és Eszter

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: