Mea culpa, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de néha annyira sűrű az életem, hogy ne jut mindenre időm.
Csilla, jó utat és jó pihenést nektek. És nem is igaz, hogy irigyellek, ááááááááááááááááááááááá, hogy mentek a jó melegbe, fürödni meg minden, itt nagyon is jó nekünk a hideg, párás, ködös, sok-sok mínusz fokos kis hazánkban.
Na jó, csak vicc volt.
Jó kikapcsolódást és feltöltődést nektek, mert ha visszajöttök, lesz még részetek mínuszokban.
Csürci, üdv közöttünk ismét. Lina baba is nagyot nőtt, nagyon szép kék szemei vannak és nagyon vidám kislány.
Edina, ügyes vagy, hogy ilyesmikkel tudsz és akarsz is foglalkozni. Én magamtól soha nem kezdek ilyesmibe bele, ha van időm olvasok, vagy netezek, a kreativitásom kimerül a sütés-főzésben. Habár ezt a családom nem is bánja.
Tanultunk Gerivel rendesen az utóbbi időben, a szünetben is, mert 23-án felvételizik a gimibe és csinálgatjuk az eddigi felvételi feladatsorokat.
Most már ugye ismét suli, sűrű programokkal. Felöntötték az iskola udvarát vízzel, jégpálya lett és most minden nap megy korizni Geri (eddig még csak egyszer próbálta), de nagyon ügyes. Hétfőn 4-5 órát korizott egyhuzamban, már a végén érte mentem 5-kor, hogy nem akar hazajönni? Azt hittem olyan izomláza lesz másnapra, hogy nem tud lábra állni, de kutya baja
Meg még elkezdte a vívást. Decemberben voltak a sulijában, toborozni, elment a bemutató órára és azóta jár.
Igazából nem bánom, hogy ennyiféle sportra jár, mert nagy a mozgásigénye és ügyesedik is a vívás által.
Ancsi változatlanul 2-3x kel éjjelenként, ilyenkor mindig szopizik és visszaalszik. Habár az éjjel sírt is egy kicsit keservesen, de ez azért nem annyira jellemző, de az ébredések igen.
Ő is jön-megy, mászik a lakásban keresztül-kasul, de nincs annyira el egyedül. Néha sikerül lekötni a figyelmét, de ritkán.
Habár legutóbb egy habverőt adtam a kezébe és egy műanyag tálat, megmutattam hogyan kell habot verni és azzal elszórakozott vagy félórát, addig meg is főztem az ételt.
Szerencsére nálunk a főzőlap be van építve a pultba és jó magasan van, így nincs is esélye, hogy elérje, hanem én is vennék biztosan tűzhelyvédőt.
Most megébredt, úgyhogy mennem kell.
Szép napot Nektek!

Így elvan egy darabig, ha nézheti magát a sütő ajtajában
Most morcos vagyok
Most melyiket is egyem???
Van egy fülhallgatóm
Bátyám szekrényében...
...mindketten elférünk

mászna be a kiságyba.