A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sotske, dejo, hogy hazajohettetek!

Lanyane, elkepzeltem, ahogy Binyek a te nevedet kiabalja..... :lol: :lol: :lol:

dragonfly

sotske! de jo hogy otthon vagytok :lol: :lol: :lol: meselj majd ha ra ersz

lanyane! :D 35+5

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Lili: én is pont 156 cm vagyok.

Vucuska: babkocsiból nekünk is Perego van. Nagyon szeretem, könnyű kormányozni és eddig bárhová befértünk vele. Nekünk 37 és fél hétre jöttek a lányok. Szerencsére nem kellett feküdnöm, utolsó napig mászkáltam, elláttam a háztartást. Magne B6-ot én is szedtem végig.

Eszti: de jó, hogy hazamehettetek! :D Jól vagytok? Édesek lehetnek a lányok.

Tünci: persze, he kell használják a pupillatágítot. De ne egyből a legerősebbet. Ez az orvos is cseppentett Kíra szemébe, de csak a vizsgálat előtt egyszer. A többinél meg három napig, napi 3-szor kellett volna itthon csepegtetni előtte. Először nagyon megviselt lelkileg, hogy szemüveget kapott. Mostanra már megszoktam és bizakodok, hogy kinövi pár éven belül.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dragonfly!
Benéztem "hozzátok"! :wink: Csuda szép a két kis trónbitorló!Nálatok sem lehet egyszerű megkülönböztetni Őket!!!Bár ameddig van alkoholos filc :lol: :lol: :lol: :lol:
Demoniq!
A Mikulások is nagyon ééééédik!!! :lol:

bognartundi0727

Sziasztok!

Sotke! De jó, hogy otthon vagytok! Majd mesélj!

Vucuska! Üdv köztünk. Én jól viseltem a terhességet, nem volt semmi bajom, se keményedés, sőt fáradtnak sem éreztem magam. Sajnos a 20. hét után vizesedtem, meg az egyik babóval volt baj, így a kórházban kötöttem ki. 34 + 3 ra szültem császárral, az sem volt vészes. Nekünk egymás mögötti a babakocsi, de a másikkal nem tudnékkimenni a házból. Én nagyon szeretem, peg perego, de nem amit te is mutattál, hanem az eggyel régebbi. Használtan vettük. Most már le akarom cserélni, mert nagyon nehéz, de egymás mellettire, csak nem tudom, hogy megyünk majd ki a lépcsőházból.

Lanyané! Gyorsan kiszállították az ülést. Tegyél fel légyszi képet, hogy hogy ülnek benne a gyerekek.

Ti szoktátok nézni a teszteket a gyerekülésekről?

Demoniq! Mi olyat vettünk, ami állítható magasságú, és dönthető. Én nagyon szeretem, csak nagy helyet foglal, így a nappaliban etetek, és mindig össze kell csukni és el kell tenni. Egyébként szupi.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Myra!
Megértelek,hogy megviselt.Mi először szó szerint sokkot kaptunk alig bírtam ki hogy ne bőgjem el magam,de már mi is hozzászoktunk :( Nálunk sajnos nem javul a helyzet,de amin nem tudunk változtatni azt el kell fogadni-kellett hozzá jó pár nap :( :(

bognartundi0727

tuncsi! koszi :lol:

ancsi! milyen marka?

Kép

demoniq13

BabyPoint a márka neve. 17 000 Ft volt darabja.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Binyek, Igen, mostanában rohamosan fejlődnek, én is csak nézek, napról-napra produkálnak valami újat. :shock: Jó is, meg nem is! :wink:

Lili, Már miért lenne okoskodás amit írsz? :D Tényleg mindenki a saját tapasztalatait írja le. Amúgy meg igazad van, a fekvés és pihenés tényleg jó a terhesség alatt, és kell is. Én is pihentem persze, csak mellette tudtam járkálni, vásárolgatni, mert jól éreztem magam.

Banika, De még most jobb nekem! :lol: :lol: :lol:

Eszti, Jaj de jó, hogy otthon vagytok! :D Mesélj mi volt! Teljesen jól van már a csajszi?

Dragonfly, Nem nagy a járókánk, 100*100cm-s. Ők se nagyon férnek benne, állandóan egymásra másznak, és persze mindig ugyanott akarnak lenni. :D Én most azt csinálom, hogy vannak itt is, meg a földön is.

Móni, Nekünk is dönthető etetőnk van, állítható magasságú, műanyag.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Etetőszék:
én ezeket néztem ki:
kisasztal+szék
vagy hasonló műanyagból
Ikeás szétszedhető, könnyen szállítható

Ezt láttátok már? Kicsit kiakadtam az árán..
vajon platina bevonatú? :)
szamy

én is 156cm :D

lanyané

Kép
Kép
Kép

lanyané

Nekünk perego dönthető van itthon
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... no=1&whid=
csak kicsit olcsóbban vettük

Mamiéknál meg a műanyag ikeás.Ha már stabilan ül a gyerek,akkor bőven elég az ikeás szerintem.Itthonra is olyat terveztem,de apa belezúgott a peregoba :lol: Ami kétszer akkora helyet foglal.Ikeás egymásba rakható.Az ára meg szinte ingyen van.
Vendég

Lanyané
Király csajaid vannak.

Ülés
Concord Ultimax a miénk 0-18kg
Vendég

sziasztok!
pasinak ma sírós napja volt....reggel hívott Vanda, hogy a 8 órai etetéskor kivették a manókat az inkubátorból és kiságyban folytatják földi karrierjüket:-) itt még csak könnyes lett a szemem.
a 11-es etetésnél pedig elindultam, hogy ablakon keresztül megnézhessem őket, amikor hívott Vanda, hogy menjek vissza, mert megkapja őket oda, maga mellé végre a vip-szobába (nem akarunk kismama-szálláson lakni, mert elég érdekes ott a kismamák összetétele). itt már el is sírtam magam:-)
később etettem is a manókat (x+1-dik könnypotyogás közepette), ráadásul Dani még a sírást is abbahagyta, amikor ölbe vettem (össze se tudom számolni, hányadik elérzékenyülésem).
infúziót még kapnak, de már kint vannak a pic-ről, Vanda mellett!!!! természetesen ez a kismama lelki állapotának is nagyon jót tett, ma szinte szárnyalt:-)
mondjuk valószínűleg az egy kicsit rásegített a gyors távozásra, hogy teltház van a koraszülött részlegen, és kell az inkubátor náluk rosszabb állapotban lévő babáknak...de hátha ez majd abban is segít, hogy az osztályról hamar hazajöhessünk:-)
Dani 2050 gramm körül van, és nagyfiú, nem fogadja el a kajcsit cumiból, pohárból iszik, 18-20 grammokat :-)
remélem, a héten senki nem lottózik köztetek, ugyanis Dani baba első tisztába tétele alkalmával lepisilte anya kezét, én pedig kirohantam a lottózóba, és Vanda pisis kezével kitöltettem egy lottószelvényt, úgyhogy a heti öttalálatos már biztosan megvan:-)
Réka 1750 gramm körül van, és ügyesen cumizik, de hamar fárad, ilyenkor kis szünetekkel 12-16 grammokat kajcsizik.
a súlyuk 2-3 napja változatlan, tehát a csökkenést megállt, most már csak meg kell indulnia felfelé, és minden rendben lesz :-)
állítólag 2200 gramm körüli súllyal engednek haza, de most, hogy ott vannak Vandával, már nem csak 3 óránként kapnak enni, és Vanda meg is küzd velük, hogy a megfelelő mennyiséget berántsák, és hamar jöhessünk....:-)
Dani olyan, mint az anyja: demánderögtöndeazonnal kell neki minden, ha éhes, akkor üvölt, ki se nézném belőle, milyen hangja van:-)
Réka nyugodtan és csendesen tűri az éhséget is, báránylelkű és birkatürelmű, mint az apja:-)

Sok jót hallottam már rólatok Vandától, és már majdnem elkezdtem gondolkozni azon, hogy rendszeres látogatótok leszek, de a mai nap meggyőzött, hogy mégse:-) itt aztán folyik az élet, alig győzlek titeket olvasni, ráadásul, ha mindent végigolvasnék, előbb-utóbb biztos írni is akarnék.....a lustaaságom pedig ezt nem engedheti, úgyhogy maradok a napi beszámolóknál, amíg Vanda nem teszi meg majd helyettem:-)
1szálpasi

Vanda-pasi!
Ezek tényleg nagyon jó hírek!A hideg futkosott rajtam,amíg olvastam!
:oops:
De ne nagyon éld bele magad,hogy Réka nyugodt és csendes!Nálunk is így kezdődött...Marci hangos volt,Maja meg se szólalt.Aztán amikor fölrántott egy kis súlyt,akkor aztán kinyílt a kis csípája! :lol: Azóta is ő a hangos,Marci meg a nyugalom szobra.Már most sajnálom szegény kisfiam,hogy mennyit kell majd tűrnie a kis vércse huga mellett... :(

Mariann!
Majd igyekszem csöndben maradni közben... :lol: :lol: :lol:
Hogy örülnek a csajok az ülésnek/ülésben!

Milyen sokunknak van Pegperego babakocsija!Mondom én,hogy a legjobb!Igaz Banika? :wink:

Eszti!
Te szegény!Ismerem ezt az idegesítő érzést,amikor hazaér az ember és katasztrófasúlytotta terület van...
örülök,hogy végre kiengedtek és jól vagytok!

Móni!
Ugye,hogy jó kis fogyókúra!Nem könnyű néha,de megéri!

:wink: :wink:

binyek

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva.megpróbáltam visszaolvasni amiket írtatok, de nem megy :oops: nagyon lemaradtam.

Megpróbálok ismét bekapcsolódni, de már a régieket nem tudom behozni.
Ha valaki írt nekem, és nem válaszoltam, attól bocsika! és légyszi írja meg megint, ha fontos volt!

Képeket azért megnéztem!!! 8) Nagyon szép mindenkinek a gyerkőce!

Jön haza a férjem 21-én, most annak örvendezem :lol:

szanet

1szálpasi

Annyira örülök, hogty minden jól alakul!!!!!sok puszi Vandának :D

szanet

De jó, h nem csak én vagyok alacsony. Meg h pofázhatok büntetlenül. Köszi lányok :P

Mariann,
nagyon helyesek a lányaid!

Meg persze mindenkié, akit kihagytam volna, csak én is próbálok begyorsítani, mert nagyon álmos vagyok!

Eszti,
mi volt?Mesélj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.01.09 22:31-kor.

KépKép
lili73

Egyszalpasi, nekem is konnybe labadt a szemem, annyira orulok nektek!!!!!

Szanett, eljen eljen, hogy megy haza a ferj! mar csak 2 het.... :wink:

na megyek vacsizni, apjuk fozott :oops: :D

joccakat!

dragonfly

Eszti, dejó dejó! :lol: Ha lesz majd időd, írj, hogy mi volt/van most Veled meg a pupákokkal!

szanet: jan21 már mindjárt itt van!!!!! :shock: 8) :lol:

lanyané: zabálom a csajaidat! mekkora vigyorpofák! :lol: :lol:

jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Hello!

Juciekkal vajon mi van? :roll: Remelem minden ok es nem azert nem jelentkezik mert valami baj van!!! De biztosan nem!

Sotske: de nagyon orulok!!!!!!!! Nagyon jo hogy mar otthon vagytok!!! Gondolom remes volt ez az egy het a korhazban! Megyogyultatok rendesen?

Pasi: nagyon jooooo! Mostantol nincs nyugtotok keszulj fol! :wink: Puszika Vandanak, Rekanak es Dani babanak!

Vucuska: udv koztunk! Nekem szep de hosszu es "terhes" terhessegem volt :lol: vegig kemenyedtem, gyogyszert is szedtem ra aztan a 33. heten bent voltam egy hetet mert szabalyos mehosszehuzodasaim voltak de sikerult leallitani es vegul 37+1-re szultem termeszetes uton hipp-hopp a magzatviz elfolyasatol szamitva 5 oran bellul. Neked is ilyen szulest kivanok!!! Nem szoptattam csak kb. 1 honapot mert ... (hosszu) es nekem kulon szobaban vannak a sajat kis agyacskajukban, van fent kep a szobarol az albumomban ha erdekel.

Lanyane: de edesek! Ha nagyok lesznek nem fogjak elhinni Roluk hogy ikrek annyira kulonboznek. :D

Rebe: hello, jol eltuntel. :wink: :lol: Hogy a csajszik milyen gyorsan fejlodnek! :shock: Annyira szepek, buszke lehetsz Rajuk!

Nem tudom ki kerdezte hogy hogyan kerultem ide ki spanyolba.
Hat ugy hogy 7 eve szilveszterkor otthon Mo-on megismertem az uramat (baratokkal toltotte a karacsony-szilvesztert Mo-on), szimpi volt, elkezdtunk sms-ezni (szotarbol) aztan telefonalgatni. O meghivott marciusban Magahoz akkor egymasbaszerettunk. Majd nyaron egy honapot velem toltott otthon Mo-on es vegul jovo januarban kikoltoztem Hozza es azota vagyis 6 eve elunk egyutt. 1 ev mulva babat akartunk ossze is jott gyorsan majd 3 ev mulva megszulettek a kicsik es itt a vege fuss el vele minden jo ha a vege jo. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

1szalpasi: jaj, de szuper hírek! Elhiszem, hogy meghatódtál. Jó érzés volt kézbe venni Őket, ugye? Most, hogy együtt vannak, nagyot dob majd Vanda lelkiállapotán. Kis drágák nőjenek gyorsan, hogy vihessétek haza Őket.

Lanyané : naggggyon szépek. Meg kell zabálni Őket. , ahogy nevetnek. Te is 156 cm? De érdekes. Ilyen sokan vagyunk? :D

Szanett: akkor már gondolom számolod a napokat. Hű, hogy fogtok örülni egymásnak.

Tünci: megnéztem a képeiteket. Nagyon szépek lányok! :D Édesek a tortával, meg ahogy ölelik egymást az olyan szép. WC-én olvasós csúcs.

Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dragonfly: ezen a biztos szep a kertunkon jot mosolyogtam :lol: max. az erkelyunk szep mert panelban lakunk. :roll: :? :lol: Ebben az evben szeretnenk majd venni egy telket remelem annak szep lesz a kertje. :D

Szanet: hurra! Hu, biztosan nagyon varod!

Andi: mi van Veletek? Miert nem irsz? Petra megyogyult mar?

Az enyemeknek megint bronhitiszuk van. :evil:

Szerintetek normalis az hogy Anna egy csomo mindent megert, megcsinal, probal utanozni stb. Alex meg tojik mindenre? Ugyanugy tanitom, kerdezem es megsem tudja azt amit a tesoja. Ma du. pl. kerdeztem Alexet hogy hol van a konyvben a labda erre Anna odajon es megmutatja. Olyanokat megcsinal (Anna) hogy becsukja az ajtot keresre, idehozza a dolgokat nekem, mutogat es magyaraz (babanyelven) ha akar valamit. Alexet nem erdeklik ezek a dolgok. A fiuk tenyleg kesobb ernek. :lol:
Viszont Alexnek iszonyat humorerzeke van, allanodan nevet es olyan kepeket tud vagni hogy legszivesebben megzabbantanam. :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bocsi, de sűrű napunk volt. Későn értünk haza Pestről, vásárolni is kellett, most meg vendégek voltak.
Minden ok, vagyis hát nem teljesen, de szépen fejlődött Dorka az előző alkalomhoz képest. Szem-kéz koordináció és a figyelem még mindig nem tökéletes, de gyógypedagógiai fejlesztést nem igényel továbbra sem. Márciusban kontroll, ő most szorosabb követést fog kapni. Beszédfejlődésünkkel sem volt megelégedve a pszichiáter, de a gyógytornász meg azt mondta, hogy ezen ne akadjak ki, mert ez annyira eltérő lehet gyerekről-gyerekre, hogy csak na...
Majd egy órát tartott a pszichiátriai felmérés és egész kis ügyes volt Dorka, egész sokáig tudott figyelni, nagyon büszke voltam rá. Vittük anyut is, ő vigyázott addig Lilóra, hogy mindketten fel tudjunk menni Dorkával. Aztán mentünk Anikóhoz, aki az ottani gyógytornászunk és nagyon meg volt elégedve a csajokkal, ha február 17-én a doktornő is rábólint, akkor hozzá nem is kell többet menni.
Kaptuk feladatokat a finommotorika fejlesztésre márciusig, aztán majd meglátjuk.
Mindenesetre kicsit megnyugodtam.

Eszti!

Örülök, hogy otthon vagytok!

1szálpasi, szuper hírek! Mindjárt otthon lesz a kis csapat!

Bocs, a többieknek, de megyek aludni, mert hulla vagyok!

Majd holnap átnézem rendesen, mert jó sokat írtatok.

Puszi!

Judit

jucicuki

Tontica,

szép történet :)
ne aggódj, nálunk is kicsit hasonló a felállás, Aliz sokkal jobban ügyeskedik a megértésben. de barnika pl. jobb utánzó, ami a szavak utánzását illeti. biztos, h ez csak valami fejlődésbeli különbség, és be fogja hozni. de ha aggaszt, kérdezz rá a dologra a gyerekdokitoknál. ott jó a gyermekorvosi ellátás, rendszer? lehet számítani a gyermek háziorvosra, ha egyáltalán van olyan?

Judit,
örülök a híreknek!

Andi,
én is hiányollak! hol jársz?

KépKép
lili73

1szál pasi :cry: megríkattá vazze :D
lányaim nevében köszönöm a bókokat ,és végre örül a szívem mert mindenki írásában érzem az őszinteséget,hogy nem csak azért írja,hogy ne sértődjek be :oops: hanem azért mert tényleg aranyosnak tartjátok őket :lol: tényleg beleraktuk őket és úgy elkezdtek örülni és látszik hogy kényelmes nekik és nagyon jól tartja a kis dagi testüket.
tuti az isiben azt fogják nekik mondani,hogy hazudjátok másnak hogy ti ikrek vagytok :D de én örülök mert két gyerekem van,két más,de ha ugyanojanok lennének akko meg annak örülnék :oops:
jázminnak nem elöl metszője jön hanem a vámpírfoga :shock: (éjszaka nyitott szemmel alszok) :D és minden cumit kiköp csak a mammos masszírozos cumciját hajlandó rágni meg az ujjam :D
tonti milyen jó kis love story :D
mi z urammal a neten ismerkedtünk meg a love boxon komoly mi :D
amúgy nagyon kivagyok a szememen alig látok ki úgy be van dagadva,de hosszú lenne most panyaszkodni,majd megoldódik remélem :cry: :D

lanyané

Lanyane: miert ne mondanank oszinten, szerintem a te szoke, kekszemu es fekete, barnaszemu leanykad nagykent viszi majd palmat a suliban! Minden fiu Ertuk lesz oda! :wink: Na, emlekezz majd akkor ra hogy ezt en megmondtam fel eves korukban. :lol:
Az en Annamak meg nem kell majd tartania semmitol a suliban mert ket battyus is vigyaz majd Ra. :lol:
Kotohartyagyulladasod van? Akkor menj dokihoz feltetlenul!
En azt hittem az ilyen neten ismerkedos dologbol nem lesz soha semmi de ezek szerint vannak kivetelek. :D

Lili: igazabol nem aggodok mert a lanyok mindig ugyesebbek es gyorsabban fejlodnek, ha forditva lenne jobban aggodnak. Gyerekorvos ... ahhhh ... ez mar az x-edik, allandoan valtoztatjak oket. :evil:

Juci: tudtam en hogy minden ok, latszik Dorkan hogy teljesen egeszseges es ezt sem csak udvariassagbol irom hanem komolyan gondolom.

KépKép
KépKép
tontica

zsuzska80
Szombathely

Tonti:

nekem is különbözőképpen fejlődnek.Anna szavakat kezd mondani, Janka meg áll, meg mozgásban ügyes.ő viszont nem mond semmit.csak, h brűűűű.Anna meg most kezdett kúszni.
Hát szerintem csak azért izgulunk mndig, m egymáshoz hasonltgatjuk őket.amúgy ha lenne köztük vagy két év sztem észre sem vennénk, hogy különbözőképpen fejlődnek.legalábbis ennyire nem tűnne föl :)

Juci
örülök, hogy minden ok!

Lanyané
Mire nem jó a net :wink: És boldogan éltek, míg meg nem haltak :lol:

szanet

Zsuzska!
szuper avideó!

hmrosan én is készíthetek! :roll:

szanet

Jaj,Zsuzska
Megsírattál ám :oops: Nagyon tetszik a zene.

Csajok,ígérem jövök és írok,sőt képet is rakok,csak kivasalom a ruhatárunkat :roll:
Vendég

lanyane Mi meg egy internetes játékban ismerkedtünk meg, és azóta is játszunk (csak már másik játékkal). :lol: (na, Tonti, nálad most jól elástam magam.. :oops:) Egyébként szerintem annyira jó, hogy a csajaid ennyire különböznek, így talán nem fogják annyira hasonlítgatni őket egymáshoz. Én egy kicsit félek attól, ha nagyon fognak hasonlítani. Bár állítólag kétpetéjűek.

szanet Várjuk együtt a január végét :) Mi 23-án akarunk költözni, ha nem lesz nagyon rossz idő.

zsuzska Nagyon szép a videó. Ezt is megkönnyeztem, mint anno Juciét :D Nem bírom én az ilyen megható dolgokat :lol:
szamy

Zsuzska: nagyon szep video, milyen ugyi vagy! :D NAGYON BOLDOG SZULINAPOT NEKTEK GYERKOCOK!!! :D :D :D

Szammy: ne mar, en is szoktam jatszani (bar nem sok idom van ra) en azt nem birom hogyha valakinek az egesz napjat az osszes gondlatat ez tolti ki, szerintem nem normalis. Figyi, az ocsem itt dolgozik az uramnal es a hulyenek alig van penze enni de azert a playstation-t megvette meg hozza a jatekokat aztan meg jon kolcsonert. :evil: A masik ocsem detto! Hazamegy a munkabol es jatszik sokszor egesz este. En ezt nem ertem! :?

Na, nem mintha en nem lennek babanetfuggo. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi,sűrű a program,remélem este tudok jönni bővebben :oops: :oops:

ZSUZSKA NAGYON JÓ A VIDEO,ÉN IS VÉGIGBŐGTEM(és ezt nem udvariasságból írtam)

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszönjük mi is a dicséreteket! :D

Lanyané, Nem csak azért, hogy írjak valamit, de tündérmackók a csajaid! :D Tudod, nekem amúgy is a lányok a gyengéim! :wink: Mi van a szemeddel?

1szálpasi, Borzasztóan örülök nektek, hurrrááá! :D

Szanet, El tudom képzelni mennyire örülsz! :D

Tonti, Ugyan az enyémek még kicsik, de szerintem normális hogy a nem egyformán fejlődnek. Majd behozza Alex is. Sajnálom ezt a fránya bronhitiszt, jobbulást!

Juci, Jó hírek! :D

Zsuzska, Nagyon megható és a szép a videó! :D
Nagyon boldog szülinapot Gergőnek és Fanninak!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Zsuzska: én is megkönnyeztem a videót!Nagyon szép!

Boldog születésnapot Gergőnek és Fanninak!

Lanyané: miért gondolod, hogy valaki csak udvariasságból dicséri a lányaidat? Nézz rájuk, gyönyörűek. Nekem tetszik, hogy annyira kükönbözőek. Amíg az enyémek a pocakban voltak, mindig úgy képzeltem, hogy az egyik olyan lesz mint a nagylányom, a másik meg világos hajú, világos szemű. Erre kaptam két nagyon hasonló kislányt. Évek múlva szerintem hármas ikreknek nézik majd őket.

Megyek nagyot altatni. Este még benézek. Szép napot mindenkinek.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Zsuzska!
Nagyon boldog szülinapot Fanninak és Gergőnek!

KépKép
lili73

ancsi, rebe, szamy! koszi, az ikeast mar en is neztem, de valahogy tul olcsonak neztem es aszt gondoltam hogy nem jo :roll:

van valakinek ikeas etetoszeke? szeretitek?

lanyane! nagyon jok az ulesek, de csajok meg jobbak :D es nagyon edesek a rucik is :lol: es nem az a fontos hogyha valami romantikus helyen jotettek osze vagy a netten hanem hogy szep kis csalad vagytok!

banika! meg gondolom az ikeast, mert nekem is olyan kel ami nem foglal tul sok helyet es hogy egymasba rakhato az meg jobb :wink:

binyek! nalunk is pont ez volt, eleinte meg se nyekent Michelle, fel kelet ebreszteni hogy egyen, na de most ha birna mar a batyat is szelyel szedne, egyfolytaban rebdes a karjaival es persze oda pufol Mattianak o meg nagy turelemmel turi :D ezek a vegyes ikrek nagyon jo pofik :lol: :lol: :lol: persz a tobbi is :P
fogyokurarol en neha kicsit csalok, de nem sokat :wink: a fo hogy tunyenek a kilok elfele alaszkaba (jo mesze) 8)

szanet! juhuuuu de jo hogy jon apa :D :D :D

tonti! a ferjed ert valamit magyarul? gondolom te 1-2 meg tanultad a spanyolt, nekem anyira tetszik ahogy hangzik, a vege jo es az a fontos, merre laktok?
a gyerekek nem egyszere ernek, nem egyformak, de eszt te mar tudod :wink: , ne izgulj majd be hoza, akor meg csak birjal a 3-al :lol: na jobbulast nektek

judit! orulok nektek!

zsuzska! nagyon szuper, de tenyleg es SOK BOLDOG SZULINAPOT Fannikanak es Gergonek!

szamy! de jo pofi ez az egyut jatszas, de en max. spider solitairet jatszok, masra nem vagyok kepes, de most idom sincs, terhesen jol el jatszotuk az idot harmasban :wink:

Kép

demoniq13

FANNINAK és GERGŐNEK BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
a videjó olyan szép,és zsuzska az a pocakos kép olyan ari vagy mint egy kis elsős vigyázzban állsz ,de előtte lenyeltél egy nagy görögdinnyét :D

lanyané

Fanninak és Gergőnek boldog szülinapot!

Megnézem majd videót is, de hozzánk ma is vendégek jönnek, így megyek sütni

Puszi!

Judit Kép

jucicuki

FANNINAK ÉS GERGŐNEK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! :lol: :lol: :lol:
Bendinó, Zsombéka és Petra

Petra
Kép
petricsek

Moni: az uram csak karomkodni tud magyarul (arra megtanitottak a magyar baratai :lol: ) mast nem nagyon bar sokmindent megert beszelni nem tud. En az elso evben nyomtam nagyon a spanyolt es mikor kikoltoztem mar nagyjabol tudtam. Es ha lesz idom szeretnek megtanulni olaszul is mar vettem is egy konyvet csak sosincs idom olvasni. :? A olasz meg dallamosabb es szebb szerintem mint a spanyol, mindkettot imadom. Mikor hazautazunk mindig ott alszunk egy kis szallodaba es egesz jol el tudunk beszelgetni Veluk.

KépKép
KépKép
tontica

LELTÁRHIÁNY VAN :!: :!: :!: :!: :!: :!: FANNNNNIIIIII :?: :?: :?:

lanyané

Hahó Csajok!

Boldog szülinapot az 1 éveseknek!!! :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Nagyon bátor vagy,hogy így elmentél egy másik országba!Vagy nagyon szerelemes! :wink:
Én németnyelvű gimibe jártam,mégse voltam hajlandó kimenni érettségi után Németbe,pedig felvettek egy ottani főiskolára.Be voltam szarva....Idegen ország,idegen emberek,stb... :roll: Most már bánom,de hát 18 évesen még kis buta az ember. :oops:

Hasonlítgatás:
Nekem a dévényes csaj anno azt mondta,hogy szegény ikreknek mindig azt a keresztet kell cipelniük,hogy mindenki mindig hasonlítgatja őket,pedig tök felesleges dolog,mindenki más és más!

Juci!
Ez a torta olyan jól néz ki!Ha kicsivel több időm lenne,akkor megsütném a törpjeim szülinapjára! :)

Szanett!
De jó lesz Nektek!Lesz apukátok! :lol: :lol:
Lehet,hogy Neked kellett volna,hogy postázza Mariann a gyűrűt?! :wink:

Na és a végére írom a poént!!!!
Tudjátok honnan írok Nektek???????Hmmmm??????
Itt vagyok a szilvásváradi Szalajka Liget Hotelban!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Apával reggel összepakoltunk,szóltunk a bébiszvetternek(aki hozta a segédjét is :lol: ) és délben már itt voltunk.Ebédeltünk,sétáltunk,jól éreztük egymást :oops: ,aludtunk,én most jöttem a masszázsról,Mikit meg most masszírozzák,ezért tudok írni egy kicsit....Aztán megyünk fürdeni meg vacsizni.Hawaii az élet!!!!Nagyon élvezem és próbálok nem gondolni a kicsi bébijeimre,mert akkor átmegyek aggódóba! :roll:
Holnap alszunk délig( :wink: ) és irány haza....

binyek

baszki binyek irígy-irígy vagyok :D ez kéne nekünk is apával és lehet használatba került volna az a fránya gyűrű meg nem lenne dagadt a szemem a sok rívástól.
érezzétek jól magatokat-pussszzzaantás

lanyané

BINYEK:
MI MEG ÚTON VAGYUNK FELÉTEK!!!!
! :lol: :lol: :lol:
irigyirigyiiiiiriiiiiiiigy :twisted:

Petra
Kép
petricsek

sziasztok!
sajnálattal kell közölnöm, hogy a lottósorsolás meg volt bundázva, és nem mi vittük el az ötöst, de még egy kettest sem:-(
Dani baba továbbra is lusti, bár délután kapott egy más formájú cumit, amiből talán kicsit jobban tud szívni, de ő stabilan eszegeti a 20-25 grammokat.
Rékának mindegy, hogy 2 vagy 3 óránként eszik, a mennyisége mindig ugyanannyi (15-20 gramm), valószínűleg ennyitől fárad el annyira, hogy beájul, ezért ő két óránként kap enni, Dani igény szerint, de max. 3 óránként:-)
a súlyuk megindult felfelé, Dani 2 kg 2 deka, de ez pont evés előtti mérés, üres pocakkal (a tegnapi orvosi papírokon kerek 2 kg volt), Réka 1 kg 80 deka (tegnap: 1 kg 75 dkg), úgyhogy alakulnak a dolgaink:-)
ma is etettem mindkettőt, és hősiesen ma már nem bőgtem ettől....csak kicsit elérzékenyültem
éjszaka nyűgös, akkor mindketten nagyon követelőznek, Vanda 3 részletben aludt összesen 3 órát, úgyhogy fizikailag kezd romlani, de lelkileg teljesen rendben van:-)
a fizikai részen majd segítek, ha hazakerültek, majd én éjszakázok a manókkal egy ideig:-)
1szálpasi

Pasi, :shock: ne ijesztgess ezzel a lottós kezdéssel, mert szívrohamot kaptam, amíg tovább nem olvastam! Azt hittem baj van! :?
Viszont nagyon szépen cseperednek a babók, nemsokára mehettek is haza. Danit már gondolom engednék is 1-2 napon belül, csak Rékának kelle elérnie a 2 kilót, nem?
Az alvás nekem sem ment sem a Korán, sem itthon ,amíg mindkettőt haza nem hoztuk. Utána persze kel az ember etetni, de hát az már azért más fáradtság lesz. 8)
Szerencsés Vanda, hogy ilyen párja van! ... Meg mondjuk én is, mert az enyém is így áll hozzá a dolgokhoz. :D

Petra
Kép
petricsek

Binyek: mi is megyunk, allj ki az ajtoba mindjart odaertunk! :lol: De kiraly eleted van!!! :wink: :lol: Ma este is erezzetek jol egymast delig aludni!
Meg raersz kimenni kulfoldre, szerintem csodallatos idegen nyelvet beszelni, idegen embereket, szokasokat megismerni, egeszen kozelrol latni milyen is az elet egy masik orszagban. En a helyedben kimentem volna tovabbtanulni. :wink:

Pasi: hu, micsoda adagokat esznek! :D Elhiszem hogy Vanda kivan, hu, es mennyi ilyen ejszaka lesz (kicsit orulok is ogy az enyemek mar nagyok).

Szerencsere az enyem is ilyen, mindig minden eteteshez folkelt es velem etetett.

Lanyane: ontsd ki a szived, mi a baj?

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: