Sziasztok Mindenkinek(babáknak és mamáknak)!
Jó hosszú ideig nem voltunk. Elég rohanosra sikerült a karácsony és a két ünnep közötti idő. Talán a szilveszter volt a legnyugisabb, de az is csak azért, mert itthon voltunk és hozzánk jöttek nem pedig nekünk kellett rohangászni.
Egyenlőre képeket még nem tudok perzentálni, de igyekszem őket minél hamarabb feltölteni, hogy legyen miben gyönyörködni

.
A 24-ét hármasban töltöttük idehaza, 25-én anyósoméknál ebédeltünk Egerben, utána pedig spuriztunk szüleimhez a családi karácsonyra. Kb.17h volt mire odaértünk (Perbál-Pest megye). Ott jól összejöttek a népek(tesóim8-an és 4-nek a családja is az az 2 9hónapos fiú gyermek és egy 2hónapos lányka+szüleik)durván 20-an voltunk), de Alma is elég nyügis volt ami azt lleti, pedig nagyon jólviselte az utat.
26-án rojonlátogatóban voltunk édeanyám családjánál, 27-én keresztszüleim és barátném családjánál voltunk látogatóba, 28-án édesapám családja jött látogatóba, 29-én mentem Almával és barátnöimmel Szokolyára barátnő látogatóba, 30-án haza út és még egy látogatás Pomázon.
31-én pedig hozzánk jött egy nagyon jó barátnőm családja szilveszterezni, 1-én pedig az az anyuka akivel a baba-mama klubbott csináljuk és a családja jött ebédre. 3-án mentek el a vendégeink azóta visszaálltunk a régi kerékvágásba.
Almáról: 5,39kg és még mindíg 2óránként eszik, éjszakánként 5óránként. Ha minden igaz és kigyógyulunk a náthából akkor jövőhéten kapja meg a 4hós oltást. Amúgy mi is orvos váltás elött állunk.
Már megfogja a lábát, de még nem tudja a szájába venni, viszont a játékait is megfogja, és félig oldalra is fordul. A teljes átfordulástól még messze vagyunk.
Yuyu: Nekünk is másfél hétig tartott a náthája úgy 2 hónapos kora körül, azért szokták csak az orcseppet javasolni, hogy hamarabb elmúljon, de mi most csak sterimalt használunk, elösször pedig nasivint csecsemőknek. Mellette adom neki a cebion cseppet napi 10 cseppet és én is szedek 1000mg c-vitamínt.
Mind kétszer töllem kapta el, most nálam torokfájással kezdődött, de már túlvagyok a nehezén 1-2 napig olyan kába voltam mint akit fejbevertek. Este és reggel nekem is segít Attila a pórszívózásban, de napközben egyedül csinálom. Amúgy hamar belelehet jönni.
Pöttömpanni: NAgyon imátkozom Nonokáért és értetek is, hogy hamar túllegyetek rajta. Ha szükséges én ismerek egy gyermek gasztroenterológust a budai gyermekkórházban, az öcsém is és a hugom is hozzá jár(lisztérzékenység, tejcukor érzékeség miatt), amennyiben szükséges. Nagyon alapos már idősebb doktornéni.
Zsófi: majd írok privit neked.
Minden baba nagyon szép.
Mi egyenlőre még netudunk benevezni a versenybe, de ha találok öreganyós képet akkor felteszem.
A beteg babáknak jóbbulást kívánok.