A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Nagyon klasszak Andi!!! Ügyes vagy! :)

k.a.t.i.c.a

bocsi ,akit zavar pörgesse át nyugodtan :wink:
Vendég

mecsi vagy még akit esetle érdekel: amatőr digifotó pályázat itt :

http://dfotomenu.aacnorth.hu/dfotomenu_008.htm
Vendég

boniko te nagyon profin nyomod!!csak vigyázz nehogy megtaláljanak a szerzői jogvédelemmel hehe
Vendég

jaj nagyon jól esett sétizni alig akaródzott feljönni.

Azt hiszem látván a fotókat nem csak én tévesztettem pályát :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

ügyesek vagytok lányok! nagyon szépek a képek!

sophie27

óóóóóóóóóóó valami csodapor lehet a járókába meg volt a hasról hátra fordulás is :D :D :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nagyon szépek a képek, az összes! Tényleg tök profik vagytok! :D

Mecsi,
Gratula a forduláshoz! Mi még egyik irányba se nagyon fordulunk, kis lustaság!

Katica,
Aszem sikerült végre feltöltenem a videót! Nyitottam egy msn email címet, csak azután sikerült. Ja meg bepipáltam a takarékos szeléssav használatot is, nem tudom hogy az segített-e.

Mindenesetre íme a video link, remélem műkszik!
http://picasaweb.google.hu/lh/photo/cfe ... directlink

Kép
Kép
dia123

Dia én meg tudtam nézni a videót nagyon cukin autózik Virág! :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jajjj de jó akkor sikerült! :D
Néha meg a kis alsó fogai is látszanak!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok csajok!

Köszönjük az aggódást és a gyógypuszikat, most már teljesen jól vagyunk, szóval biztos ideért mindegyik egytől egyig! :D
Visszaolvasni sajnos még nem volt időm, csak átfutottam az utolsó néhány oldalon a képeket,nagyon szuperek! Nem is tudom mikor lesz időm visszaolvasni, de majd igyekszem.

Szóval a Kalici hányás -hasmenés, és babáknál a kiszáradás miatt veszélyes, pedig annyira vigyáztunk, hogy Málnus ne kapja el, hogy még gyorsan külön szobába is költöztünk, de sajnos nem jött be, elkapta. Szerencsére jól viselte, végig jó kedvű és mosolygós volt, azt hiszem nem a legveszélyesebbet kaphatta el.
Közben mi is fordulunk már hasról hátra, és hason körbe-körbe pörögni is nagyon jól tudunk már. Felülni még ugyan nem tudunk, de ha felültetjük, akkor nagyon ügyesen és viszonylag sokáig tud egyensúlyozni egyedül.

Teszek is fel egy tegnapi képet, ahol a fürdőkádban ücsörög :) és egyet ahol sütőtökkel próbáltuk beadni neki a hasmenés elleni gyógyszert (semmit nem sikerült bele erőszakolni) de nem is tudom mit vártunk hiszen eddig csak reszelt almát kapott semmi mást.

Kép
Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Lehet, hogy lemaradtam az infóról ....

Ha van még tejcsitek, akkor miért adtok szilárd tápit mellé?

Bocs még1*, ha már írtátok és elkerülte a figyelmemet.

K.
Vendég

Sziasztok csajok!

Nálam még nem dőlt el az öreganyós-após verseny, bátran tegyetek fel képeket.

Mecsi!

Én is geuther járókát szerettem volna Nonónak, ezek szerint tényleg jó :wink: Ügyes a kispasid.

Csenge baba is, azért jó lenne, ha tudnátok rendesen fürcsiztetni.

Boni!

Nagyon ügyes vagy, nagyon hangulatos a szobátok! És Zsigi is ügyes, ahogy iszik!

Sziszka!

Örülök h Málnus és ti is meggyógyultatok!!!

Remélem senkit nem hagytam ki... :oops:

Beni szemei tényleg lélegzetelállítóak :wink:

Ja, és grat Levi mutatványához is.

pöttömpanni

Én kezdek tébolyult lenni csajok.
Tegnap de. voltunk a magán gasztrosnál, aki amúgy egy nagy nulla volt, egyből lecsapott apára, aki lisztérzékeny, h akkor majd átbeszéljük a diétát stb. A gyerek miatt mentünk, szóval nem akartam rászólni, de váltsunk témát... :twisted:
Na, nem is erről van szó. Megmutattam neki Nonoka neurológiai záróját, amit nagy nehezen hétfőn sikerült megkapni, és benne volt néhány 3 csillagos labor eredmény.
Volt olyan érték, ami dupla annyi volt, mint a referencia tart. felső határa. CPK,LDH májenzin is magasabb a kelleténél, illetve az ammónia és laktát.
Délután felhívott, h gondolkodott, és ezek az értékek baromi aggasztóak, kérjek ismétlést, ha hétfőn megyünk vissza a tűzoltó utcába, mert anyagcsere betegségek tüneteire utalnak ezek az emelkedett értékek!!!
Neurológia annyit írt a záróba, h valószínű technikai hiba lehet. :twisted: :twisted: :twisted:
Esetleg kontrollt nem kellene kérni, amikor megváltozott a gyerek viselkedése, iszonyat sokat alszik, és hasi gondjai vannak????

Most annyira ideges vagyok, és pánikolok ezerrel, mert a gyerek egyre durvább.
Kértem gyorsan még tegnap labor beutalót a gyerekdokinktól és ma reggel éhgyomorra gyorsan levetettem a vért, mert hétfőn 11re kell menni és nem éhgyomorra, és nem szeretnék újabb napokat elvesztegetni.
Lányok annyira remegek, és olyan rossz érzésem van, mert rengeteg féle anyagcsere betegség van és nem is tudnak egy csomó mindent gyógyítani.
És amiatt is ideges vagyok, h nem e megyünk megint rossz osztályra, és ugyanahhoz a gasztroshoz megyünk, aki decemberben közölte h sok levegőt nyel a gyerek, nem tartja gasztroenterológiiai problémának.

Én már nem tudom hova kellene fordulni, férjem is meg én is totál kétségbe vagyunk esve.

Aprooka!

Ha van egy kis időd megkérdeznéd az orvos párodat vagy rokont esetleg h van vmi 5lete?
Megköszönném!!

pöttömpanni

Pöttömpanni!

Nem tudom, hogy mit gondolsz a magánorvosokról, ...

Nekünk nincs panszunk, de jobbnak láttuk megismerkedni eggyel, ő homeós orvos is egyben. Egy csomó olyan dolgot észrevett, amit a "sima" orvos nem. Pl. enyhe szívzörej, amit 2 éves koráig kinő és nem szabad kezeltetni, felesleges, csak rosszabb lenne a helyzet. És persze velem is meghallgattatta.

A nagy gyermekkalauzt ő fordította és lektorálta. És nagyon szimpatikus, nálunk az egész család hozzá jár.

Neve Dr. Szőke Henrik csecsemő és gyermekgyógyász. JA telefonon is rá lehet kérdezni, hogy érdemes-e, hogy ő megnézze, nem fog erőszakoskodni.

HA gondolod megadom az elérhetőségét.

K.
Vendég

Pöttöm,
Nagyon sajnálom! El tudom képzelni, mennyire rossz lehet ez a helyzet! Bár tudom könnyű mondani, de próbáljatok nem a legrosszabbra gondolni! Ti megtesztek mindent Nonokáért, ezt ő is biztosan érzi, és nem lesz semmi gond! Kitartást nektek! Amúgy eszik rendesen? Mitől egyre durvább, mi a baj?Ezer gyógypuszi neki!!

Beleki,
Engem is érdekelne az orvos, mert a miénkkel nagyon nem vagyunk megelégedve és szeretnénk váltani. Vagy ő a sima doki mellet van nektek? Helyileg hol van ő? És ha szabad kérdeznem, kb mennyit kér egy vizsgálatér? Előre is köszi!

Sziszka,
Örülök, hogy jól vagytok! :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok! Minket is utolért a sorsunk, pedig úgy örültem, hogy eddig megúsztuk. Eni tegnap éjjel benáthásodott, és alig aludtunk, nem kapott szegény levegőt. Reggel be is szereztük a porszívós orrszívót, na azzal sikerült rendesen kiszívni neki, az elemes orrszívó nem ért semmit... Szóval Eni kb 5-6 órát aludt csak, mi annyit se, nappal aludt még 2 órát, meg egy felet... Most 8 óta alszik, de megint kezd szörtyögni... Akinek volt már ilyen, meddig tartott? :roll:

yuyu79

Ja párom meg fürdetés után lelépett pókerezni.. de azt hiszem hamarosan haza kell rendelnem, egyedül nem tudok még orrot szívni :-(

yuyu79

Julcsi mi két hétig voltunk 2hónaposan taknyosak , akkor sterimar orrspray-t használtunk és aztán szivtuk is le. Amúgy tudom nem szabad de volt hogy én befogtam a másik orrlukát is picit mert úgy hamarabb lejött. De tényleg csak egy pár másodpercre. Nekem azt tanitotta a dokinéni hogy bele kell csavarni a manót egy törörlközőbe vagy pelusba mint egy kis múmiát és úgy nem érzi magát lefogva és nem tud kalimpálni se.
Jobbulást nektek!

Én se érzem magam valami jól magam egész nap fáj a fejem, meg most tüsszögök remélem nem kap el engem valami.

Pöttöm ne izgulj és ne idegeskedj reméljük a legjobbakat! Kitartás!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia!

Dr. Szőke Henrik 26/346-005 Pilisszentkereszt.

Magánorvos, ezért nekünk a sima mellett van, akihez csak az oltás miatt járunk. Dr. Szőke homeopata orvos és ezért volt még fontos, mert nem szeretnénk a hagyományos orvoslással (antibiotikummal)kezeltetni. Mi sem szedünk semmi ilyet gyerekkorunk óta, mondjuk, nem is vagyunk betegek. Szerencsére.

Sürgős rendelés (5-10 perc) 2-3 ezer
Általános vizsgálat (25-30 perc) 5-6 ezer
Teljes vizsgálat (45-60 perc) 6-7 ezer

Ezek ajánlott árak és becsületkassza van.

Jó éjt!
Vendég

Pöttöm!

Írtam privit, remélem sikerül segítenem.

Sziszka!

Málnus nagyon cukorfalat!

Yuyu!

Gyors gyógyulást kívánok!

És íme a mi imént készült anyókás képünk:
Kép

Jelentem ma mínusz 16 fokban indultunk oviba és délben még mindig mínusz 7 volt. Holnap talán bemegyek a városba téli cipöt nézni, mert egy pár cipöm van, az is túracipö, de leginkább egy tornacipöre emlékeztet kinézetben.
Valamit még akartam írni, de bizonyára kifagyott az agyamból. Kellemes hétvégét!

Barbi

Barbi
Vendég

Sziszka, örülök hogy jobban vagytok!!

yuyu79

Igen, mi is sterimart használunk, az volt itthon, mert én is használtam a terhesség alatt. Hát kiváncsi vagyok, milyen éjszakánk lesz, nem nagyon szeretnék óránként kelni, de lehet hogy muszáj lesz :-(

yuyu79

Köszi Barbi! Cuki a kép :-) Jó hideg van Nálatok :roll:

yuyu79

Pöttöm drága annyira rossz olvasni ezeket a sorokat, összeszorul a szívem miattatok! utálom, hogy az embernek tehetetlenül kell néznie ha a gyereke szenved és lehisztérikázzák! :twisted:

én sajnos nem ismerek gyerekorvost, én felnőtt gasztroenterológusnál voltam :cry:

Kitartás Nektek és ölellek!

Yuyu nekünk 2 hétig tartott, de 1,5 hét után drnéni adott orrcseppet, attól 2 nap alatt megszűnt..jobbulást! párod monnyon le
:evil: remélem hamar hazaér és segít kiszívni nózit.. én bele szoktam tenni pihenőszékbe és akkro nem kell lefogni..MEcsi féle becsavarás jó ötlet enyim párom se nagyon segített ebben, mert nem bírja elviselni ha sír....

lányok gyönyörűek a képek! megkérdezhetem milyen márkájú típusu gépetek van? mi most készülünk gépet venni és tanácstalan vagyok..köszi
Vendég

ja és Döncike is vagány öregapóka :lol:
Vendég

Málnus pedig zabálnivaló a kis maszatos képével.... :lol:
Vendég

Mi is nevezünk, pár perce készült. :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Pöttöm, Neked privit írok, mert hosszú!

Gyerekgyógyászt én is váltok, de annyira messze van mind, aki jó lenne.

Csináltunk Leviről mászós és felállós videót. Hiába, a csillagok.
Dorca is hogy áll, Levi is ugyanez és lépked egyhelyben, tiszta dúrva, alig lehet visszatenni. Nem is ül csak kifeszít, így csak fektetésbe hajlandó visszatérni a "korosztálya tevékenységeihez". :wink: Pedig a kis gerincét úgy féltem, de reklamál....

Csengi is milyen ügyi.
KOllázs meg szuper.

Na, mennem kell fürdetni, de holnap majd jövök!

Pusz, nyugis éjszakát!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, köszi! Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak akkor kell orrcsepp, ha sárga vagy zöld a váladék... egyelőre színtelen...

Párom mentségére szóljon, hogy amint hívtam, hazaugrott, úgyhogy megtörtént az orrszívás, és visszament. Még jó hogy nincs messze, csak sógornőméknél, kocsival 5 perc... Amúgy mi egyelőre úgy csináljuk, hogy én fogom, plusz lefogom a kezeit, ő meg fogja a fejét és szívja. Közben bohóckodik neki, így általában nem is sír... Csodák csodájára orrszívás után rögtön visszaaludt. Biztos nagyon fáradt volt :shock:

yuyu79

yuyu igen ha átlátszó akkor elég a tengeri sóoldat.. na jó akkor ne monnyon le :lol:

nekünk elhuzódás miatt adta drnéni.. de 2szer cseppentetem és elmúlt...

Kridtóf is belejött
:lol:

Szép álmokat!
Vendég

Csak 2x? Az gyors volt.... Remélem nekünk anélkül is elmúlik minél előbb :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Miután felfaltuk a Boni féle Waffel adagot és elmentek a vendégek, most újra itt vagyok :D

Pöttöm annyira sajnálom! Nagyon remélem, hogy sikerül találnotok egy olyan dokit, aki komolyan vesz, én is pont arra gondoltam, hogy Apró biztos tud segíteni, neki van már sajnos tapasztalata, de megelőzött látom!

Julcsi, jobbulást nektek, és pihentető éjszakát mind hármatoknak!

Édesek az após képek, azt hiszem én is keresek gyorsan egyet, amivel nevezhetnénk :)

Boni: nekünk Canon Powershot S5 a fényképezőnk, nem rég vettük, és nagyon meg vagyunk vele elégedve (a férjem előtte hetekig böngészett, hogy melyiket lenne érdemes, szóval elég alapos utána járás volt) Sőt, a videók is szuperek amiket csinál, én csak ajánlani tudom.

Csajok, jövő héten hogy lesz a tali? Lehet, hogy megyünk Pestre, és ehhez igazítanánk....

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jaj, sajna nincs időm visszaolvasni, mert altatás van, majd holnap, de Pöttöm még egy privit küldök, most villant be!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Pöttöm! Sajnálom én is nagyon ami veletek történik! Főleg, hogy nagyon nehéz normális dokit találni. Mi Veres Gábornál voltunk nyáron Cintussal. Ő az aki a kismamában az olvasói leveleket szokta megválaszolni. Ő a Bókayban van. Magánrendelése valahol Budán, de elég húzós, 14e/alkalom. Mi a klinikán voltunk nála. Ha érdekel szerintem megvan valahol a száma az orvosi papírjaink között. Velünk alapos volt.

Többi beteg babónak is jobbulást kívánok! Én vettem most egy elemes orrszívót, főleg éjszakára, hogy ne keltsük egymást a porszívóval.
Barbi németben hogy megy az orrszívás, mert amikor mi a kinti dokinak megemlítettük a porszívót, azt mondta, hogy inkább hallani sem akar róla.

Az átfordulósoknak gratula! Még mindig édesek az anyós-após képek! Nekünk ilyenünk nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jazmin2005 2009.01.09 22:49-kor.

KépKép
jazmin2005

Itt egy pár kép:

orgonasípok keresztlánnyal kiegészülve
Kép

előfarsangot tartottunk, füles sapi és pizsi befigyelt
Kép

Viki
Kép

KépKép
jazmin2005

Reggelt

Sziszka ez a Waffel tényleg bejött nektek :lol: köfi a fényképezőtippet

aproo hol van a videó a mászásról?

jazmin akis pizsisboszi tündéri, Viki pedig mily édesen husis :lol:
Vendég

Boni én nagyon nem tudok fényképezőt ajánlani mert nekem a drága kategóriás gépem van bár már ezt is meglehet venni a feléért mint amennyiért én vettem tavaly kérdés mennyit szánsz rá.
Nekem CANON EOS 400D tükörreflexes gépem van. Ez sajnos 100ezres kategória, de nagyon jó minőségü kis digitális gépeket lehet kapni pl olympusok és a sonyk nagyon jók. Pentaxot ne vegyél van egy Pentax optio a30unk azzal csinálom a videókat de nagyon nem vagyok megelégedve a fotóminőségével.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok lányok és babák!

Itt mindenki horpaszt fél 7-kor keltünk, apa még mindíg alszik, Pipike meg már alszik, anya meg már hajat mosott és altatott, meg bepakolt uszira és képeket méretezett :) Szóval mivel sikerült összehozni a képeket feldobom a mi karis fotóinkat, kicsit sok lesz, de nem tudok szűkíteni, ja és köztük van a karácsonyi anyós képünk is, mi is nevezünk :)

Nekem Fuji gépem van, most kaptuk karira, elég drága kategória, de van olcsóbb is és az is nagyon jó

A képek Kép a mi ajándékünk a fa alatt
Kép karis anyóka Kép mi ez a felhajtás? Kép jányok Kép már megjött a Jézuska? Kép megálmodom mit is kérjek Kép nem azt hozta Kép ide az a bájglit

Huh tényleg sok, bocsi, de nekem még nincs albumom a neten

Ritus

Kép
rituspoc

Jó reggelt!

Na, végigfutottam:
Viki-Cintus,Dönci, Zsigi, Zorka...édesek vagytok, puszi a hasatokra!

Sziszka, örülök, hogy helyrejöttetek.

Yuyu, sterimart sztem add így, átlátszó taknyira is.

Mecsi, direkt pumpálni kell az ellentétes nózit orrszívás közben, oké totál befogni nem, de a pumpálással szuperul kijön, a szakdokik is így csinálják. A géped hiperszuper!
Tanács: mi vettünk egy gépet, beállítom rajta a piros szem effektust és mégis pipi mindenki szeme. Van ötleted?

Boni, állós-mászós video még a gépen, megpróbálom én is picassára felnyomni, de nem ma, mert ma ünnepeljük az én nagy keresztfiamat. Szóval lépünk is Szentendrére, majd jövök, de köszi az érdeklődést, jól esett! :lol:
Ja, és a gyerekszobátok szuper.
Én is lassan nekiállok, de nálunk még együttalvás van.

Van még vki, akinél a csöpp a nagyhálóban van? :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka!

Nekem Canon PowerShot G5 van és én is nagyonszeretem, habár közel sem elégíti ki minden igényemet. Meg ugyebár nem is annyira kompakt, hogy mellényzsebbe beférjen. Én eddig a Nikon F5 profi analóggal nyomultam, de lassan alig lehet filmet kapni és helyette szeretnék ehy méltó utódot egyszer.

Orrszívás: nálunk nincs divatja az orrszívó porszívónak. Nekem van, de még ki sem bontottam és nem is fogom. Van egy egyszerü kézim, csinálok majd képet róla és az nagyon bevált.

Barbi
Vendég

Jó reggelt:)

Szuperek a képek!

Ritus, valószínű nem megyünk ma úszni, mert az uram még nem adott életjelet magáról:(

Apró, nem vagy egyedül, mi is egy szobában alszunk és fogunk is egy jó darabig, mivel anyósé a 3. szoba... + este velünk alszik csak el Barnus a nagyágyban, a következő ébredéstől viszont reggelig a kiságyban, majd reggel újból odaveszem magam mellé;) szóval nem vagy egyedül;)

Betegeskedőknek jobbulást, főleg Nonokának kívánom, hogy minél előbb rendbejöjjön!

Barbi drága, küldtem Neked sms-t, lehet, hogy már nem él az a telszámod? akkor még egyszer nagyon köszönjük a Mikulásodnak a csomagot, aranyos vagy nagyon, Ágin keresztül megkaptuk;) sok-sok puszi érte!

na megyek beülök egy kicsit lazítani a kádba, mert elaludt a kis drágám, most kb. 1 órás pihenőm van;)

Kata, gyere amikor csak tudsz, nem muszáj ám mindig mindenhez hozzászólni, csak gyere és kész;)

Szép hétvégét nektek!

sniky

Sziasztok!

Pöttöm, nektek mennek továbbra is a drukkok, további betegecskéknek is sok-sok gyógypuszi!

Szegény Eni is beteg lett! :( Sajnálom, mert mikor az orrát szívtuk Beninek én is tökre kivoltam, annyira rossz, ahogyan kalimpál, meg a fejét rángatja! Szóval átérzem, hogy milyen szar lehet szívni most nektek a nózit! Sajnos nálunk is kétemberes meló volt mindig!

Zorka nagyon kis husi, na meg Viki is, és még sorolhatnám!

Megcsináltam az új öreganyó-apó versenyzők kollázsát, néhol szerkesztenem kellett a képet, mert kilógott a baba feje nagyon! :( Bocsi előre is, de azért mindenkinél látszik a lényeg!

Aproo, engem is érdekelnének a Levi mutatványok, szólj, ha feltöltötted mindenképpen!

Virág brümmögése is nagyon édes! Vagy ezt már írtam?

Ja és Cintus tényleg pizsiboszi, ahogy Boni mondta! :)

Sziszka, örülök, hogy jobban vagytok! Málnus édes a sütőtökkel az arcán! :)

Aproo, nekem is ugyanaz a gépen, mármint a vörösszem ellenére, vörösszem mindenki! :( Én picasan nagyon egyszerűen és gyorsan javítom mostanában a képeket! Szupi program!

és akkor az eddigi résztvevők kollázsa, várjuk a további jelentkezéseket!

Kép

sophie27

azt hiszem igencsak nehéz a döntés!!

boniko, az én gépem fuji fine pix 5700-es és már volt 5500 é s 5600-osom is mert ien elégedett vagyok vele.amit különösen kedvelek, hogy nagyon szépek a színei

sziszka, kb.12:30 felé szoktunk a jógáról átérni a tranzitba , szupi, hogy jöttök!!

ha magasabb a létszám a szokottnál akkor foglalok még plusz kanapét, de akkor ezt jövőhéten névsorolvasás után teszem meg, ok?

én annyira ki vagyok a beteg csöpségektől :cry: :cry: annyira sajnálom a kis ártatlanokat :cry: :cry:
tessék gyorsan meggyógyulni szépen :!: :!:

mecsi, megnézted a linket?nem neveznél?január 16-ig lehet!!
Vendég

Pöttöm! Én is csak ajánlani tudom Veres Gábort! Mi a magánrendelésén voltunk, mikor Csengének komoly hasmenése volt. A Rózsakert Medical Centerben van a magánrendelése. Igen, 14 ezer ft a vizsgálat, nagyon alapos, figyelmes, a gyerekkel finoman bánik, ő is tud labort csináltatni.

http://www.medical-center.hu/colleague.aspx?colcat=5

rizsimami

Sziasztok!

Andi, szerda vagy csütörtök a Tali?
Julcsi, jobban vagytok?

Zsófi, szerintem szupi lett a kollázs, nagyon jó ötlet ez tőled, nekünk még nincs benevezhető képünk, pedig tegnap átnyálaztam az elmúlt másfél hónap termését, de ma megpróbálunk elkapni egy ilyen pillanatot....szeretnénk szerepelni mi is a kollázson. De az eredményhirdetés szerintem is nehéz lesz....

Sniky az alvás nekünk is valahogy így zajlik, bár most már egy hete el tudom altatni a saját ágyában is, de még nem hiszem hogy ez mindig így lesz, szóval amikor nem sikerül, akkor velünk alszik el, aztán átteszem az ágyaában, ott durmol kb hajnali 5-6-ig, aztán átveszem magunk mellé, mert ha nem tenném, akkor végleg felébredne, így pedig elszunyál még kb. 8-ig velünk :)
DE én imádom amikor ott van velük, lehet hogy kicsit önzőség, de annyira édes, ahogy letapogatja a sötétben, hogy megvan-e a létszám, és amikor ébred, akkor is, aztán tenyérre kitámaszt, hogy jobban lásson, és addig gügyög, amíg mindenki rá figyel :D Zabálni való :D

Pöttöm, jelentkezz ha van valami fejlemény, izgulunk értetek!

Szép napot mindeninek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vendég

Sziasztok Mindenkinek(babáknak és mamáknak)!

Jó hosszú ideig nem voltunk. Elég rohanosra sikerült a karácsony és a két ünnep közötti idő. Talán a szilveszter volt a legnyugisabb, de az is csak azért, mert itthon voltunk és hozzánk jöttek nem pedig nekünk kellett rohangászni.
Egyenlőre képeket még nem tudok perzentálni, de igyekszem őket minél hamarabb feltölteni, hogy legyen miben gyönyörködni :lol: .
A 24-ét hármasban töltöttük idehaza, 25-én anyósoméknál ebédeltünk Egerben, utána pedig spuriztunk szüleimhez a családi karácsonyra. Kb.17h volt mire odaértünk (Perbál-Pest megye). Ott jól összejöttek a népek(tesóim8-an és 4-nek a családja is az az 2 9hónapos fiú gyermek és egy 2hónapos lányka+szüleik)durván 20-an voltunk), de Alma is elég nyügis volt ami azt lleti, pedig nagyon jólviselte az utat.
26-án rojonlátogatóban voltunk édeanyám családjánál, 27-én keresztszüleim és barátném családjánál voltunk látogatóba, 28-án édesapám családja jött látogatóba, 29-én mentem Almával és barátnöimmel Szokolyára barátnő látogatóba, 30-án haza út és még egy látogatás Pomázon.
31-én pedig hozzánk jött egy nagyon jó barátnőm családja szilveszterezni, 1-én pedig az az anyuka akivel a baba-mama klubbott csináljuk és a családja jött ebédre. 3-án mentek el a vendégeink azóta visszaálltunk a régi kerékvágásba.

Almáról: 5,39kg és még mindíg 2óránként eszik, éjszakánként 5óránként. Ha minden igaz és kigyógyulunk a náthából akkor jövőhéten kapja meg a 4hós oltást. Amúgy mi is orvos váltás elött állunk.
Már megfogja a lábát, de még nem tudja a szájába venni, viszont a játékait is megfogja, és félig oldalra is fordul. A teljes átfordulástól még messze vagyunk.

Yuyu: Nekünk is másfél hétig tartott a náthája úgy 2 hónapos kora körül, azért szokták csak az orcseppet javasolni, hogy hamarabb elmúljon, de mi most csak sterimalt használunk, elösször pedig nasivint csecsemőknek. Mellette adom neki a cebion cseppet napi 10 cseppet és én is szedek 1000mg c-vitamínt.
Mind kétszer töllem kapta el, most nálam torokfájással kezdődött, de már túlvagyok a nehezén 1-2 napig olyan kába voltam mint akit fejbevertek. Este és reggel nekem is segít Attila a pórszívózásban, de napközben egyedül csinálom. Amúgy hamar belelehet jönni.

Pöttömpanni: NAgyon imátkozom Nonokáért és értetek is, hogy hamar túllegyetek rajta. Ha szükséges én ismerek egy gyermek gasztroenterológust a budai gyermekkórházban, az öcsém is és a hugom is hozzá jár(lisztérzékenység, tejcukor érzékeség miatt), amennyiben szükséges. Nagyon alapos már idősebb doktornéni.

Zsófi: majd írok privit neked.

Minden baba nagyon szép.
Mi egyenlőre még netudunk benevezni a versenybe, de ha találok öreganyós képet akkor felteszem.
A beteg babáknak jóbbulást kívánok.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Nagyon jók az új képek! :)
Mindenki tündéri, és az új öreg pofa képek is édesek!

Boni,
Nekünk Kodak Easyshare Z740 gépünk van, én nagyon szeretem, nagyon egyszerű kezelni és sok sok funkció is van rajta. Ráadásul nem is olyan drága, mi 2 éve vettük akkor drágább volt, de most már sztem olyan 50ért lehet kapni.

Feluca,
Örülök, hogy jöttél ismét! Nem semmi Karácsonyotok volt, jó mozgalmas! :D Akkor Almácska se sieti el a dolgokat, Virág is hasonló fejlődési szakaszban van ami a mozgást illeti, bár ő most 6.250gramm, de egy hónappal előrébb is vagyunk. Kicsit aggódom is, hogy miért nem forog stb.

Yuyu,
Sajnálom, hogy beteg lett Eni! Virág most kezd kijönni a náthából, de az első néhány nap nálunk is szörnyű volt. Nem tudott vízszintesbe lenni mert azonnal bedugult az orra, éjszakánként 6-7 orrszivóztunk. Most már napi 2-3x, de mi kaptunk orrcseppet, bár nekünk is átlátszó az orrváladék. Sztem vidd el dokihoz, mert lehet, hogy a torka is piros, és nem egy egyszerű orrdugulásos nátháról van szó, lehet hogy kell antibaci, ahogyan nekünk is kellet. Mielőbbi jobbulást!!

Kép
Kép
dia123

beleki: látom, hogy csak három nap van a csemetéink között. Velem nyugodtan megoszthatod az éppen aktuális gondjaidat baba ügyben, mert hasonlóan fejlődhetnek csemetéink :) .

bonikó: nagyon tetszett az irományod a generációs külömbségekről és szerintem nem mi vagyunk hősök, hanem a lurkóink lesznek túlérzékenyek. És hol vagyunk már a természetes kiválasztódástól!
A csokis receptjeim hogyan váltak be?

rituspoc: a megálmodom mit is kérjek című kép nyerte meg a tetszésemet . :D és nagyon szép a fátok

cs-andi: nagyon jó a mondokás honlap :D

Barbi: A kislányod robotkid-t kapott karácsonyra kersztapjától?
Tegnap de.10h-kor még itt is -11C volt.

Katica
: fantasztikusak a képeid valóban.

Itt csodálatos, minden csupa zúzmara. Sajnos Attila elvitte a fényképezőt így most nem tudom megörökíteni. :cry:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: