A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn, akkor majd sütögethetsz :wink: te is!

Én ma már nem veszem rá magam, hogy kimenjek a konyhába, evésen kívül :lol:

Nemlajos, jó magas a vérnyomásod, én pont az ellentétjével közlekedek-90/60 folyamatosan, ma kivételesen 100/60 volt

..meg állítólag felfáztam :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Banokla ez egy kicsit durva, mi történt a nőgyógyásszal? :o :o

nem sütöttem :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: akkor nálad is marad a csoki ma :D én még a gumicukorra kattantam rá mostanában ...

Banokla: nem semmi az a doki.. egyrészt sajnálom, másrészt mondhatta volna szegény kismaminak hogy lehet hogy januártól ő elutazik vagy valami.. és ajánlott volna egy másik dokit...ha nem szeretett volna a betegségéről beszélni egy kismama előtt.

KépKép
KépKép
adryn

húú, ez nem semmi, szegény orvos..meg szegény kismama is, most majd szülhet ügyeleten?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ki tudja mi játszódik le egy haldokló fejében, szomorú...

Adryn, igen csoki 8) meg szendvics... 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

görcsre magnéziumot kell szednem.
Egyébként nekem se magas a vérnyomásom, 120/70 szokott lenni, most meg... lehet, hogy csak attól, mert majdnem elkéstem, siettem, idegesítettek az emberek (majdnem rámállt a buszon, ahogy ültem, ő úgy kapaszkodott - pedig csak ők álltak, volt hely -, hogy majdnem az ölembe kötött ki), aztán meg felmásztam az elsőre ( :lol: :lol: :lol: ), szóval lehet, hogy csak ez volt.
Meg a tudat, hogy megint nődoki, és megint mit mond, és aztán meg mi lesz...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Én ma egész nap pihentem és aludtam... Délután elmentem bevásárolni hétvégére, meg a lányokért és képzeljétek majdnem elájultam a CBA-ban. meg kivert a víz, meg ilyenek. Utána még nagy nehezen elvonszoltam magam a lányokért meg haza. Aztóta egy kicsit jobban vagyok, de a méhem már megint nagyon kemény.... Valami nincs rendben..... :?

Nemlajos: A párod nem érti mit jelent terhesnek lenni és hogy most már az ember nem ugrik neki csak úgy egy konyhaszekrénynek. El kell neki magyarázni.... Nekem egy hét után esett le, hogy a párom nem érti, hogy vérzem, keményedem és az orvos be akar fektetni, akkor az fenyegető koraszülés miatt van.... Nem tudom mit hitt, de amikor 1 hét után ezt mondtam valakinek őelőtte, akkor teljesen ledöbbent, hogy ki beszél itt koraszülésről? Pasik.... :roll: (És neki már a második gyereke....)
Ráadádul a vérnyomásod is aggasztó... Dokid nem emleget toxémiát???? És komolyan mérned kellene a vérnyomásod, naponta többször, ha ilyen magas. nem tudsz kölcsönkérni valahonnan?
Görcsökre mit mondd a doki?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

ööö... most beparáztam, hülye Medveczky mutatja, hogy kell ülni, erre én lenézek a bokámra, és bakker, elefánt lábam van!!! :shock:
Azt hiszem, most berezeltem... Holnap lemegyek a gyógyszertárba, megérdeklődni, hogy mennyibe kerül egy mérő!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, gyószertárban a mérők általában 10 körül szoktak lenni. nem tudsz valakitől kölcsönkérni?
vagy asszem multikban lehet még olcsóbbakat kifogni, bár nem tudom mennyire megbízhatóak az olcsóbbak.

tényleg próbált meg a párodat felvilágosítani, hogy most már olyan korban van a terhességünk, amikor egy rossz mozdulattól is lehet tulajdonképpen baj.
ilyenkor szokták azt mondani, hogy pl már ne állj neki ablakotpucolni, nyújtózkodni és emelgetni, mert bizony az ilyenektől beindulhat a szülés.

ha gondolod olvass bele a januári topikba, ahol pl egyeseknek az ágy áthúzás után indult be a szülés, csak az a bibi, hogy ők már jó időben vannak és nem 2 hónapjuk van még hátra.

nekem Levi egy felmosás után jött.

ezekkel nem akarok senkit paráztatni, de tényleg figyelnünk kell magunkra.

Levivel sosem keményedtem, de most pl éreztem, hogy Levi emelgetése nagyon nem esik jól (muszáj volt a kádba beemelnem, mert apa nem volt még itthon)

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos: A vizesedés és a magas vérnyomás is toxémia tünet. Szóval azonnal szerezz vérnyomás mérőt és ne te rohangálj, hanem kérd meg a párodat, hogy szerezzen. Helyedben felhívnék néhány ismerőst. Ma már szinte mindenkinek van.
És pihenj minél többet. Hagyd a többiekre a költözést. Hidd el menni fog nélküled is.

Gabka: Azért csak óvatosan Levivel.... Tudom, hogy nehéz, amikor az egyik kicsi a másik pici, de azért vigyázz magadra, amennyire lehet.

Katka

katka22

Tényleg óvatosan csajok..mondom én, én is múlt héten még bútorokat húzgáltam, mert kedvem támadt átrendezni a szobát :wink: , de tényleg nem szabad.

Nem kaptam még táppénzt, nektek hanyadikán érkezik :roll: :? kezdek aggódni...

Bea, Maja

Kép
bea1978

:(

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: táppénzt nálunk hó 20-ig kell leadni, egyébként egy hónapot várhatunk rá. De ha időben leadom, hó 3-án megkapom.

Nemlajos: a napokban láttam akciós vérnyomásmérőt 6000-ért, talán a Patika v. Baba Patika újság hátlapján (Medicare?) Szerintem 10 ezer alatt is kapsz, mostanában vettem én is, házidoki felkarosat javasolt (ne csuklósat!) és persze digitálisat vegyél.
És inkább egy napot bírjon ki a férjed anyukáddal, mint egy koraszülés. :roll:

Katka: ma én is nagyon durván bekeményedtem, ennyire még soha. És az utóbbi napokban ált. késő délután olyan szédülés+gyengeség tör rám, hogy alig bírtam pl egyik nap hazavezetni. Mitől lehet ez? Vérszegénységre gondoltam, de szedem a Béres cseppet+napi 2 Maltofer...Nagyon rég voltam vérvételen, talán nem ártana egy kontroll. :shock:

Nem sok neked a két gyerek mellett még a meló mindig?

Pulcsi: én már kimostam-vasaltam, a lányomnál konkrétan emlékszem, hogy a 34. héten csináltam mindezt, pedig akkor jobban bírtam a gyűrődést, mégis fárasztó volt, így most megcsináltam előbb valamivel. Szerintem minél előbb, annál jobb, később már sokkal fáradtabb leszel. :wink:
És nagyon szar dolog már eleve fáradtan menni szülni. :roll:

Adryn: VW Passat szupi, még 2002-es kiadásban is.
:)

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Nemlajos tényleg figyelj oda a vérnyomásodra, ha nem tudsz sehonnan szerezni, nálunk pl. a gyógyszertárban van valami gépezet ami megméri (olyan pénzbedobós). Igaz akkor mindennap le kellene menni, úgyhogy ez nem túl jó megoldás :?
Tényleg kérj kölcsön valakinek csak van :roll:

Katka te is vigyázz, nehogy baj legyen. Neked nincs vérnyomás gondod, nem azért voltál rosszul?

Nálunk meg beteg lett Bulcsú :( Már délután gyanúsan meleg volt a homloka, de sehol máshol nem éreztem melegnek, így csak este mértük meg fürdésnél, és hát a popsijában 39,3 volt :shock: Kapott nurofent, az előbb néztük egy picit mintha már lejjebb ment volna. Csak tudnám miért mindig péntek délután v. este lesznek betegek :evil: Meg azért is mérgesek vagyunk, mert múlt hétvégén akartunk venni fülhőmérőt, aztán mégsem vettük meg, mondván Panna már megengedi mérni, Bulcsú meg több mint egy éve nem volt beteg, meg neki könnyebb megmérni mint Pannának volt anno. Csak azt felejtettük el, hogy éjszaka milyen jól jönne :evil:
Úgyhogy holnap irány a Media Markt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vérnyomásmérő: tényleg szokott lenni elég olcsón pl. Tescoban vagy itt nálunk elektronikai üzletekben.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Én első gyerekkel voltam toxémiás. De csak enyhén. Ezért fújom a tüneteket. A toxémia minden terhességgel egyre később jelentkezik, de nekem kötelezően mérnem kell a vérnyomásom. Az enyém rendben van. még mindig nagyon kemény a pocakom....
Meló már nem esik jól, de még egy kicsit csinálom. Kell a pénz nagyon.... Főként otthonról dolgozom....

Vica: Szegény Bulcsú! Jobbulást neki! Azért szerencsés, hogy csak ilyen ritkán beteg....

Katka

katka22

Vica: jobbulást! Mázli, hogy egy éve nem volt beteg Bulcsú! Jó géneket örökölhetett. Fülhőmérő milyen? Ára kb? Éjszakára tényleg jó lehet.
Gyerkőcöknél az az ijesztő, hogy az egyik pillanatban még semmi tünet, pörögnek, majd hirtelen magas láz...
Nem tudom, van-e vmilyen járvány, de tegap és ma a 25-ből mindössze öten voltak az oviban. :shock:

marq
Kép
Kép
marqueza

lányok: nekem meg hányingerem van, fáj a fejem és olyan általános gyengeség tört rám.. ugye nem leszek beteg?? jaj de nagyon nem szeretnék :cry: :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Fülhőmérő: egyszer kértünk kölcsön egyet mikor Panna olyan 2 éves volt, de ő még azt is nehezen engedte meg. Gyorsabb mint egy digitális lázmérő, és hát nem kellemetlen.
Nem túl olcsó, Media Marktban a legolcsóbb olyan 8000 körül van valami magyar gyártmány. De egy Philips pl. már bőven 10000 fölött. Sőt a párom egyszer látott egyet 6000-ért, Dyras márka volt.
Amúgy Bulcsúnak egyszer volt még csak igazi láza, és akkor a kórházban kötöttünk ki :( mivel azt hittem, hogy félrenyelt egy darab kekszet mert enyhe lázgörcse volt, teljesen elhagyta magát, meg lila lett a szája. Akkor kezdtem el neki adni szilárd kaját, olyan 8-9 hónapos volt. Aztán kiderült, hogy valami vírus okozta a magas lázát. Na hát azt nem kívánom senkinek azt a pár napot, persze nem engedtek minket ki a kórházból amíg le nem ment a láza, pedig akkor már tudtuk hogy nem is félrenyelés volt (a röntgen kimutatta).
Ja és még a kórházban is mikor ment fel neki a láza, akkor szó szerint remegett.
De most szerencsére nem volt ilyen tünete, mármint remegés.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, jobbulást Bulcsúnak!!

Adryn neked is!!! az általános gyengeség lehet a terhesség tünete is, egy kis terhességi vérszegénység, vashiány..stb milyen vitaminokat szedsz? 3. trimeszterben szükség lehet több vitaminbevitelre, ezeket bizonyos ételekkel is lehet fedezni, rá lehet keresni a neten, mit a legjobb fogyasztani ilyenkor, ha az nem elég, tablettákkal kell pótolni, amit elvesz a babó..

Marqueza, köszi a választ, fogalmam sincs mikor kellene kapnom, mert ez lesz az első, ami csak táppénz, az előző havi félig fizu, félig táppénz volt, de úgy tudom az első két hetet a munkáltató fizette, tehát azzal tudtam, hogy nem lesz csúszás,
viszont a Decemberit 2 hetes dekádokban adtam le, az első két hetet karácsony előtt, a másodikat, most 5-én, és ebben a hónapban még nem kaptam pénzt, csak egy nagyon minimális pár ezer forintot, de szerintem az a pár napi jutalékom, ami még benn maradt, nem létezik, hogy 10000 ft lenne a táppénzem akár két hétre is ( ha még a második nem került esetleg elszámolásra) és már 9-e van :roll: :roll:

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi Bea: szedem az elevitet, meg vasat, folsavat, jódot plusszban. megyek aludni hátha jobban leszek holnapra.

Bulcsúnak is jobbulást Vica!

KépKép
KépKép
adryn

Helló Lányok,

annyit írtam, h hihetetlen erre átléptem az előző oldalra, h megnézem még a hsz-eket és persze elszállt amit beírtam!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: mindjárt megőrülök!!!!

akkor most csak annyit írok le, hogy velem mi van :):
voltam védőnőnél, minden okés, 1 kg-ot híztam 4 hét alatt! megveregettem a vállam :),vérnyomásom, vérképem szupi, bár úghy néz ki kezdek vashiányos lenni, de sebaj ezen könnyen lehet segíteni!
a héten már kétszer is megkaptam milyen nagy hasam van, mindenki azt hiszi mindjárt szülök :shock: :shock: , amikor elmeséltem férjem nagybátyjának, mondta, hogy nekem nincs is nagy hasam!! az egyik barátja feleségének akkora hasa volt, hogy egyenes háttal megállt a hasán a talpas boros pohár, le van fényképezve :D!! tegnap lefoglaloztuk a kiságyat :D:D:D, 3 hét múlva érkezik, ami kb pont jó. még parkettáznunk kell!
hűűűű, mit akartam még????
farfekvés: akinek még így fekszik a babája se aggódjon, mert még az utolsó héten is megfordulhat!!!!
nem alvás: citromfű tea! ma én is 5-kor keltem :(, persze 9-10 körül el fogok ájulni olyan fáradt leszek ... éjszaka én nem arra kelek, hogy pisilnem kell, hanem arra, h meg kell fordulnom egyik oldalamról a másikra!
adryn: gratu a tütühöz :)! imádom a vw-t, a saját első autóm golf volt!! mindjárt itt a kedd és jön apa, aztán lassan indultok haza, berendezitek Nico szobáját és hamarosan meg is érkezik :D. a hazaút miatt nem irigyellek! mi nászúton spanyolban voltunk kocsival (3000 km, Malaga mellé mentünk), de mi 3 nap alatt tettük meg oda és két nap alatt vissza. (és már csak 57 nap!!!:))

Szép napot!
Vica
wicca

Vica: örülök, h rendben a méhszájad!! Bulcsúnak jobbulást!!! néztem már én is ezt a fülhőmérőt, de nekünk ez nagyon drága, maradunk a digitnél! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Keményedések: nekem is szokott lenni, főleg ha rohanok valahova vagy felidegesítem magam (ez utóbbi elég ritkán fordul elő :D!!). nekem inkább jobb oldalamon lent úgy húzódik, mint a terhesség elején, csak most erősebb, jobban fáj :( ...

Szép napot!
Vica
wicca

köszi Wicca: igen.. jön végre apu, aztán megyünk pénzt költeni és úgy indulunk haza mint a vásári cigányok :lol: :lol: :lol: na de minek venném meg kint 3x olyan drágán a dolgokat, ha már egyszer itthon vagyunk és van lehetőség itt... még popsitörlőt is innen viszek :lol: :lol:

egyébként tök energikusan ébredtem.. szóval az esti rosszullét csak átmeneti volt szerencsére. le is kopogom mert nem tetszett... :P

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok.
Kölcsön nincs, most megyünk a Media Martkba úgyis tűzhelyet nézni, akkor veszünk (hátha összefutunk vicáékkal :wink: :lol: )

Reggelre a kezem és a fejem is bevizesedett, azt hittem, a fekvéstől reggelre lemegy. De most már jobban nézek ki :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="gabka77"]K írta:gabka77épzeljétek, valahogy máshogy helyezkedett el a babám, mivel az utóbbi napokban nem kell annyit pisilnem. de erre csak ma döbbentem rá.
Eddig általában úgy értem be a munkahelyemre, hogy már alig értem el a wc-t. ma meg beérés után órákkal mentem el azért pisilni, mert már rég nem voltam.
És másképp is érzem a mocorgást.
lehet, hogy csak a gondolattól végre befordult? :)
jövő héten megyek dokihoz, akkor majd kiderül ez is (ő mindig megnézi uh-n. meg akkor majd beszélek is vele a faros dolgaimról.

Nem tudom, mitől függhet, hogy valakinek gyakran vagy kevésbé gyakran kell pisilnie. Ugyanis múlt kedden én is megtudtam, hogy bizony csücsül a babám a pocakomban (sejtettem, mert a bordáimnál szokott lenni néha valami...) és nálam mégsem volt még olyan, hogy felébredtem volna arra, hogy pisilni kell vagy jóval sűrűbben jártam volna, minr egyébként. (Igaz, tegnap, amikor párom készített nekem egy fél liter limonádét és azt megittam egyszerre, utána azért többször voltam, de csak azért, mert mentünk el itthonról és előtte mindig elmegyek.)
Tegnap este mondtam páromnak, hogy majd beszéljen a gyerekkel, hogy egy idő után rakja a buksiját alulra. :)

Masut
masut

[quote="katka22"][ írta:katka22b]RSZG: Szerintem ez egy nagyon rossz minőségű kép, amit félre értelmezel (bocsi).

Tök furcsa, hogy többen írtátok, hogy nem látjátok, mi van Rszg uh-képén... nekem kb. 2 másodpercig volt értelmezhetetlen, utána tök jól láttam már az eredetileg feltett képen is. A bekarikázottról meg azt hittem, hogy azon már mindenki látni fogja.
Rszg! Egyébként szerintem inkább olyan, mintha oldalra hajtaná a fejét és megpihenne. :) Nem hiszem, hogy furcsa, ha néha-néha másképp van a feje a törzséhez képest, végülis még nem igazán erősek a nyakizmai. :D

Masut
masut

[quote="katka22"]I írta:katka22gen. Mert igazolni kell a családi állapotom. Ha nem igazolom, akkor ők állnak neki kideríteni. Addig nem adják ki a születési anyakönyvi kivonatot....

Hát, katka, nem egyszerű a helyzeted, az biztos...

Masut
masut

Sziasztok!
Ma vhogy én is olyan punnyadt vagyok.....Pedig reggel voltunk vásárolni. Megrendeltük a légzésfigyelőt, végül angelcare-t. Vettünk Szonjának két kis gatyót is. Meg szoptatós melltartót, meg kórházi cuccokat. (még nem akarok menni, csak, hogy meglegyen :lol: )

Masut, akkor neked uh-s szemed van. Én még a sajátom uh-s képeimen sem igazodok el néha, pedig a doki elmagyarázza. Nem mindenkinek áll ár egyből a szeme.... :D

Nemlajos, vérnyomás nekem dokinál volt már 150 is. Mondjuk a második értékem mindig 80 alatt van. Nekem védőnő is többször méri, aztán második-harmadik mérésre már mindig normális. Vhol egyszer azt olvastam, hogy a stressztől csak az első érték mehet fel. Nemtom...kivi leszek, hogyha veszel, otthon mennyit mérsz. Nekem is mérni kell, itthon mindig normális.

A keményedők meg pihenjenek sokat!!!!

Adryn az útért én sem irigyellek, jó hosszú lesz. De utána milyen jó lesz rendezkedni stb!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

voltam én is vásárolni.. elkezdtem összeállítani a csomagokat :lol: :lol: lehet ki kell használni a tetőcsomagtartót is :lol: :lol:
jah.. és tudja valaki mennyi idő alatt vizsgáztatják le az autót vonóhorogra? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Lehet, h tényleg kamiont kellett volna vennetek!!!! :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

vicces lett volna, betolatok egy ifával pl :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn tényleg nem semmi lesz az út hazáig. Tényleg hogyan mentek, közben megálltok valahol pihizni?
Én is mentem egyszer Koppenhágába busszal, de mi megálltunk Berlinben aludni, de így is baromi hosszúnak tűnt az út. Igaz mi délután indultunk, így félúton már ránk sötétedett. De gondolom ti akkor korán indultok.
Ja és örülök hogy átmeneti volt a rosszullét :)

Vett a párom fülhőmérőt, de egy pillanatra elbizonytalanodtunk, mert egyrészt Bulcsú egy kicsit ez ellen is tiltakozik (remélem csak eleinte) meg aztán beraktam a fülébe és 37,0 fokot mutatott :shock: (miközben még magas láza volt) Próbálgattuk magunkon de nekünk jól mérte, így arra gondoltunk hogy elég pici még a fülecskéje így nem lehet olyan jól bedugni mint egy nagyobb gyereknek vagy felnőttnek. Délutáni alvás után viszont 36,0 volt a fülébe, meg éreztük hogy már nincs magas láza.
HÁt az biztos, hogy ez csak úgy működik megbízhatóan ha tudjuk hogy alaphelyzetben mennyit mutatna ha nem lázas. Na meg +/- 0,3 fokot tévedhet is.
Még szerencse hogy nem vettünk drágábbat. Ez csak 5990 volt. Még olcsóbb is volt mint amit a neten láttam ugyanilyet.

Látom elég sok mindenkinek még csücsül a babája, de még van elég idő úgyhogy ne izguljatok bizti megfordulnak. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: nem tudom hogy megyünk. nem tervezzük az alvást sehol. de néhányszor tuti megállunk majd átmozgatni magunkat. túl korán sem akarunk indulni mert egyikünk sem egy reggeli emberke.. inkább hajnalig autózunk. meg persze felváltva vezetünk, így a másik tud mindig kicsit pihizni. örülök hogy Bulcsú jobban van.

KépKép
KépKép
adryn

Lányok, ötleteket kérek tűzhelyvásárlásra, a mediamarktban összesen 5 db kerámialapos, szabadonálló tűzhely volt, de a holnap szerint ugyanennyi az összes többiben is (fukar, eworld, elux, eunics, stb...).
Szóval konkrétan háztartásigép boltot keresnék!

A westend gyógyszertárában ingyen mértek nekem, cukrom 3.9, vérnyomásom 120/70, úgyhogy minden rendben.
A vizesedés reggelre durvább lett, iszom a csalánteát.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Ma én is jobban vagyok. 2 órát koriztak a lányok a közeli tavon. Csomóan kint voltak, bandáztak a lányok, tök jó volt. Na jó, én megfagytam a parton, de mivel jöttek-mentek az emberek, ezért legalább mindig volt kivel beszélgetni....

Fülhőmérő: Nekünk is volt régebben. Én nagyon megbízhatatlannak találtam a gyerekeknél.....

Adryn: Szerintem jó lesz az út. Én imádok utazni. Szerencsére a gyerekek is. Szóval mi is sokat csavargunk. Azért a végére biztos kifáradsz... ha nagyon elfáradsz, akkor azért álljatok meg.

Nemlajos: Ez a vizesedés dolog nem hangzik jól... Szerintem beszélj róla az orvossal. Én csak az utolsó 1-2 héten szoktam vizedesedni. Jellemzően reggelre szokott az arcom bedagadni.....
Megvan a vérnyomás mérő? Szépen csinálj egy táblázatot és mérjed légyszíves óránként, amikor ébren vagy. Szépen írjad a statisztikát, aztán ha aggasztó az eredmény, akkor hívd a dokidat....

Bea: Sajnálom a táppénz dolgot. Azért én utána édeklődnék a helyedben, mert ha valahol elakadt a papír, akkor hónapokat is várhatsz....

Katka

katka22

Katka: én speciel nagyon várom az utat :D én is imádok utazni. főleg autóval :D de jelen helyzetben néha meg kell mozgatnom a lábam hogy ne lógjon egyfolytában :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: nekem nincs ötletem tűzhelyvásárlásra :(. viszont tök jó, h ilyen jó lett a cukor meg vérnyomi eredményed!!!! :D
Katka: mi is 1 órája vittük el a fiam korizni, de mivel a tónál nincs világítás, inkább bevittük a fiúkat az Alba jégcsarnokába. ott viszont egyedül is elvannak :). holnap meg korábban kimegyünk a tóra! van választásunk szerencsére :)! igaz attól én is félek, h odafagyok!
Én szerdán megyek dokihoz, akkor derül ki, hogy van babóckám, de sztem már fejjel lefelé!
épp zserbó készül, karácsonykor nem sütött senki, ilyen még nem volt!!!! nagyon megkívántam :)!!

Szép napot!
Vica
wicca

adryn: mi is nagyon szeretünk utazni, azért indultunk neki kocsival (többen is azt mondták, h nem vagyunk normálisak :)), de azért hosszú az út, mi is meg-megálltunk :D. ráadásul ugye a nászút alatt tudtuk meg, hogy jön kisBé és én néha olyan rosszul voltam elmondani nem tom .... mostmár inkább a nagy hasam miatt nem indulnék el!

Szép napot!
Vica
wicca

hány km kb.?

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: légvonalban 1500 km. (repülőn mindig kiírták :D )viszont autóval ugye több.. pontosan nem tudom, majd megmondom ha kint vagyunk :D meg kompoznunk is kell németországból dániáig. na azt nem nagyon szeretek. valamiért ki nem állhatom a hajókat...

KépKép
KépKép
adryn

adryn, a vonohorog vizsga annyi, mint egy normál müszaki vizsga. árban, időben egyaránt.
ha lehet érdemes felszereltetni a horgot és úgy vinni az autót vizsgára, akkor egyben letudható az egész.
gondolom azt tudod, hogy kell hozzá műbizonylat.

remélem jó utatok lesz, tényleg álljatok meg néha pihenni, és ha lehet inkább álljatok meg valahol aludni is.

tűzhelyre nekem sincs ötletem, de a vérnyomidra tényleg oda kell figyelni!

Kép

Kép
gabka77

nem vettünk mérőt, meggondoltam magam, hétfőn majd megméretem a védőnőknél (óránként nem tudom, de napi egyszer igen).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka: műbizonylat? mijaz? :? :roll: :shock: azt eszik vagy isszák?

KépKép
KépKép
adryn

ha új vonohorgot veszel, akkor ahhoz adnak, ha bonottat veszel, akkor szerezni kell, vagy fizteni a vizsgahelyen
gabka77

húúú banyek az nem kevés :shock: !!!

Szép napot!
Vica
wicca

jah.. hát kicsi párom úgy hogy csak tankolni állt le időnként nyáron és nyomta neki 170-180-nal akkor volt 17 óra az út.

Értem Gabka. Köszi. akkor újat veszünk. de sztem majd csak nyáron.. most elég lesz ez a hely... én naív.. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Huuu, én nagyon nem szeretek sokat autózni.

Nemlajos, akkor lehet megnyugodni a jó eredmények után.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: