Pedig írtam.Semmi kül.Csak vérszegény vagyok Maltofert kell szednem.A fehérvérsejtemre nem mondtak semmit így én se kérdeztem meg.Nem idegeskedek rajta.
Pedig alig eszel valamit (amikor ott voltunk, akkor is alig ettél, meg nem is írod sokszor, hogy ennél). Na, mindegy, nem sok az, és nagyon ügyesen elbújik (a kg).
Milyen kis pincurka volt! De nagyon édes volt és most is az!!!! Meg kell zabálni! (El ne mondd neki, mert még elsírja magát. )
Márti, nem olvastam vissza, bocsi, azért nem tudom. Vérszegénység: az szerintem nagyon gyakori, biztos nekem is kell majd valamit szednem. Meg vettem a DM-ben tegnap vas pezsgőtablettát.
Dömével is az voltam,meg alapjáraton is hóka vagyok,úgyhogy nem zavar különösebben. Szerintem Benó készülj fel,mert az ikrek mindig picik,hogy neked még ettől is kisebbek lesznek.De legalábbis ilyen picik az tuti.
Felhívom a Vivikét, hogy most nem megyek le hozzájuk (anyuékhoz), majd holnap megnézem őket. Nem akarjátok bejelölni a tesómat az iwiw-en? Nagyon örülne, most ismerősöket vadászik. Legalább megismerne benneteket is. Úgy van fönt, hogy Bea arcfestés. Köszi, aki bejelöli. Most lett otthon internetük, és most baromi lelkes. Nekem írkál e-maileket, nagybetű és minden egyéb nélkül, de lelkes.
A Norbinak fejlődéslélektanból megvan a vizsgája, az angol irodalomelméletet nem tudja,azt mondja, az nagyon gáz vizsga volt, lehet, hogy nem lett meg. Még nem tudja az eredményt.
Ja, az más. Miért, ők hol laknak? Családi házban? Vagy bérházban? Már a lakosoknál is csökkentettek? Lehet, hogy nálunk is? Én most is fázom, de nem néztem a fűtést.