Sziasztok!
Sikerült jönnöm kicsit!
Annyira édesek a babák, imádom nézegetni a képeket!
Próbálok reagálni mindenkire, de jó pár oldalt vissza kell olvasnom, nem ígérem hogy sikerülni fog!
A.M. annyira édes Mini Gyuszika! Kis huncut, imádom!!!
Lanta, tesós kép édes nagyon! Hű, még Kornélia is nagyon pici! Elniszem, hogy nehéz, még egy négyéves mellett sem annyira könnyű pici babával!
Eszike, én is csodálkozom hogy megkapta Noémi az oltást!

De az a lényeg,hogy nem lett semmi gond! Jobbulást neki!
Minyu, nekem tetszik az új hajad! Enyém is hullik, jövő héten fodrászkodom...
Csongi fun vagyok én is! Tündéri a nevetős kép! Nándi is olyan szép kisfiú!
Bejci, Ádámmaciját is a Jézuska hozta!
Szegény Te! Iszonyú lehet ez az allergia!
Gwini, jó hogy a barack hat Lalunak!
Honey, Annyira szép Flóra!
nekem ő az egyik kedvencem... 14 óra alvás egyben tényleg iszonyú sok! Remélem ez a reggel 7 órás ébresztés beválik majd!
Nagyon ügyes kislány hogy ennyit fejlődött!
Sziszi, jobbulást Rékának! Nekem is az a véleményem, hogy ha kiütötte az antibio akkor újat kellene íratni, nehogy komolyabb gond legyen!
Tiggrincs, Zalán olyan kis drága!
Ági, Dávid beindulásán nagyon jót nevettem!

Ádám is csinált valami hasonlót tegnap, csak ő kézzel-lábbal amikor Dorka az orrát puszilgatta
Egyforma tornázónk van, nézd!
Szeder, hozzátápit kicsit lightosan már én is lekezdtem, mivel egyre kevesebb a tejem, sok tápit kap Ádám.
Nestlé almalét kap harmadik napja, imádja, remeg érte, elkapja a kezemet, fogja a poharat, tolná a szájába
Hű, már 21 hetes Adél!? Édes kicsi csajszi! Igazi nő már most!
Lanta, Ramónának boldog névnapot!

Az a bealvás
Röné, ekcémára steroidos krémet adnak! De amennyit használsz, attól semmi baja nem lesz a babának! Ádám pofiját is kenem, Dorkát is kenni kell(ett) vele...
Gabolino, üdv! Andor nagyon cuki kispasi!
Humanka, 8 kiló?!

Ez igen! Kérünk képet!
Márti, örülök,hogy jobban vagytok! Thomas nálunk is sokáig sláger volt, még most is szereti Dorka, de már Eperke az igazi favorit
Monee, Ákos micsoda husigolyó!
Holka, tündériek a csajok!
Rólunk. Dorka a héten már oviba járt, olyan csönd volt itthon!
Kedden megyünk neurológiára, mert Ádám 80%-ban balra fordítja a fejét és mintha a bal oldalát nem használná olyan intenzíven. És az előzmények, az én betegségem miatt nem akarunk kockáztatni.
Egy kép még a végére. Gyakoroljuk a buksi emelést