Sziasztok!
Dia! előregyártott őszilét kóstolgat nálunk RÉka, a Szentkirályisat. De azért mérgelődök egy kicsit, mert tegnap néztem, hogy van benne cukor.
Csenge! Prága jó messze van, Bp-ről kb 5 óra az út. 540km azt hiszem. De mindenképpen nyáron menjetek, mert ilyenkor iszonyat hideg! Meg amúgy is jobb lesz, hogy már nagyobbak a gyerkők. Babakocsizás nem volt gond amúgy, hiába macskaköves, mert olyan nagyon pici kövekből áll, és ki is van öntve közte. Pont annyira ráz, hogy elaludjon a törpi babakocsizás közben
Nagyon ügyesek a gyerkőcök, és persze csodaszépek. Réka is tologatja felfelé a popsiját, ha hason van, még néha előrébb is jut egy kicsit, bár szerintem ilyenkor a poci miatt kínlódik. Fordulást Karácsony óta nem produkált, úgy látszik, tényleg ajándéknak szánta. Remélem azért még rájön, hogy neki is hasznos eme tudomány, és majd sűrűbben gyakorolja a kis lustija.
Lábujjfogás, lábujjszopi pelenkázáskor nagy kedvenc Rékinél mér vagy 2 hete.
Úyg látszik az emésztése átalakulóban van. Néhány nap alatt átállt arra, hogy napi egy kaki (a 2-3 helyett), most meg már 2-3 naponta nyim ki egy kis adagot. Most több mint 3 napnál tartunk, kezdek aggódni. Ma nem is adok neki őszilevet, lehet, hogy az is ludas a dolgokban.
Tejcsitermelésem úgy tűnik elegendő, bár csak akkor, ha szedem a Moore Milk-et. Tegnap estére kifogytam, 160-at szopizott, de még evett volna. Mire bekevertem a Sinlac-ot (kb 3 perc), elaludt, így nem zargattam. Szerintem amúgy a sinlacnak jobb íze van, mint a tápinak. Még nem sikerültRÉkának megkóstolnia, de szerintem jobban fog neki ízleni, mint a táp. Mondjuk azt még csak egyszer kapott.
Mecsi! NE aggódj szerintem Áron súlya miatt! Ha nem éhes, akkor minden oké. Engem is beparáztatott egy kicsit múltkor a dokinéni a nemhízás miatt, most meg 300gr-ot hízott 2 hét alatt. Szóval kicsit rápihent a következő növekedésre.
Mostanság kcist kevesebb időm van Rátok

, mert kicsit elkezdtem dolgozgatni is. Nem mintha nagy kedvem lenne, viszont már annyira zargatnak, hogy kell a segítsg, hogy egyszeregyszer megesik rajtuk a szívem, és bevállalok egy kisebb munkát. Csak így elég fárasztó azért.
Na megyek, mert Picur felébredt, és óbégat. Holnapra még pakolnom kell egy csomót, mert megint útnak induklunk. Ezúttal Ausztria, St. COrona a cél, egy kis családi síelés lesz. Ami nem tudom, milyen lesz, anuymék elintézték, hogy ne legyen minden frankó: sikerült tegnap este úgy összeveszniük, hogy most úgy néz ki, anyum nem jön. Komolyan, olyanok, mint a gyerekek! Sőt rosszabbak. De én nem tudom megoldani helyettük a vitákat, így csak bosszankodok. Pedig jó sokan leszünk: Párom részéről szülők, tesó család, unokatesó család+ ő szüleik, mi részünkről: tesómék, unokatesómék, szüleim (?).
Na jó, megyek, mert már tényleg nagyon türelmetlen Réka.
Pusz mindenkinek!